עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט אינטל משהו דומה לזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=345&CatCode= כולל עכבר, מקלדת, רמקולים... אין לי שום דרישה על ביצועים - רק צריך להיות מסוגל לגלוש באינטרנט ולכן אני רק מבקש רכיבים של חברות נורמליות כדי שיהיה יציב. תודה! תוספת: אני מתכוון לשים עליו לינוקס כך שלא יהיה צורך אפילו באנטי וירוס ופיירוול... באמת ביצועים מינימליים יספיקו.

• 11 תגובות
    • 677 צפיות
  2. שלום, אני מבקש מפרט עד 4,000 ש"ח לשימושים של אינטרנט בעיקר, איי סי קיו, קצת משחקים (לא משהו כבד), סרטים ... כולל מקלדת+עכבר לשמוש של נערה בת 15. שיהיה שקט ושיחזיק לאורך זמן. תודה מראש.

3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועבודה באופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת מסמכים ב-WORD, שימוש תדיר, לא לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. Started by Shiker,

השימוש העיקרי של המחשב הוא לגלישה באינטרנט ויישומי אופיס. התקציב למחשב הוא מקסימום 2000 ש"ח ללא מסך או 3000 ש"ח כולל מסך 19" דק. מצ"ב שני מפרטים. לגביי הפריטים שירכיבו את המפרט, חשוב לי לדעת גם את הדגם של היצרן הספציפי. ז"א, לא מספיק שארשום מעבד פנטיום 4 של אינטל אלא חשוב שאקבל המלצה לגביי שני דגמי מעבדים של אינטל. יש אפשרות גם למעבדי AMD, מומלץ גם לוחות של ASUS. והאם יהיה אפשרות שזה יתאים לויסטה ?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  5. כאמור בכותרת מחפש מחשב לאינטרנט והורדות בלבד בתקציב מנימאלי לא כולל מסך וציוד היקפי אבל חשוב שיהיה בכרטיס מסך TV-OUT. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  6. אהלן! למזלי התנתקתי מהכבלים וכל מה שנותר הוא מחשב שישדר לי שידורי אינטרנט למסך טלוויזיה. אז אנא עיזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה והזרמת וידאו למסך טלוויזיה 38' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by Shiker,

הצעות בבקשה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  8. שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש. השימוש שלו זה רק גלישה באינט' וצפיה בסרטים הוא רוצה שיהיה למחשב 2G RAM וכרטיס קול 5.1 עם יציאה נפרדת לכל רמקום אם הבנתי אותו נכון עדיפות לכ. מסך לא מובנה אך זול התקציב הוא 1600 תודה!!

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  9. שלום לכולם, השימושים העיקריים שלי למחשב זו גלישה (חבילה של 5 מגה), צפייה בסרטים, המרה וצריבה, וקצת עריכת תמונות, מדי פעם אני משתמשת באופיס. יש לי מחשב ענתיק בן 4 שנים שזוחל ליאטו וגורם לקיצור חיי. מה שהכי חשוב לי, זו מהירות מהירות מהירות - גלישה גם במספר טאבים פתוחים (פיירפוקס ), שניתן יהיה לעבוד במהירות סבירה גם כשיש מספר יישומים פתוחים, נפח זיכרון איחסון גדול, וצפייה בסרטים באיכות טובה (מסך dell רחב שטוח 19 אינץ'). כמובן שמבחינת היציאות, כרטיס מסך לטלויזיה, כל הקישוריות וכד' אני מעוניינת במתקדמים. חשוב לי מחשב שקט כי הוא נמצא בחדר שינה. בנוסף אני צריכה גם מחשב נייד בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. לגבי המחיר, כמובן כמו ישראלית טובה אני רוצה כמה שפחות , אבל מו…

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  10. אהלן אנשים, אני מחפש מפרט לבת דודה נחמדה שלי, לגלישה והורדות באימיול, ולקולנוע ביתי (יותר נכון צפייה בסרטים ע"ג מסך המחשב...) בתקציב של 3000 ש"ח ומטה, ללא מסך וציוד היקפי. אם אפשר, ובמידה וזה לא מייקר יותר מדי את המפרט (יותר מדי = מעל 300 או 400 ש"ח הבדל) אז מנעה מחשבים או פנדה, או כל חנות מומלצת עם מעבדה בצפון הארץ (מטעמים מובנים של פחד מנסיעות ארוכות במקרה של תקלה) אשמח לראות הצעות שלכם תודה,

11. שלום לכולם! היום עם I3 דור2 ו2GB RAM. סוחב בקושי במישור. משחק קצת CSS רוצה לנסות אולי CSG או GTA5. הפרטים בכותרת, צריך רק מחשב בלי ציוד. עדיף מKSP כי יש להם סניף בעירי.

12. Started by yudsim,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לאמא שלי כל מה שהיא עושה זה לגלוש כשעה ביום וזהו...קצת סרטוני מתכונים במקו... האם המחשב הפשוט הבא יספיק? http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97-Lenovo-E7300-GeForce-210-1GB-WIN7/pi5QN764D947?sct=r%3d8%26q%3d%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91+%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97%26ct%3dc%26url%3dhttp%253a%252f%252fwww.wallashops.co.il%252fa90%252fpi-5QN764D947.aspx מאוד זול עם מערכת הפעלה...השאלה היא אם הגלישה לא תתקע ותהיה איטית... יהודה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  13. אין צורך בציוד היקפי, אין OC. משחקי רשת הם משחקי דפדפן קלילים ולא CS ודומיו. מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II מארזים HEC Compucase 6C28 Midi Tower (No PSU) ספקי כוח Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחיר החבילה 1695 האם אני יכול לקחת ספק פשוט יותר כמו :TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) ב-190 שקל או שזה פשוט זועק "גנרי!!!!"? אולי כדאי גם לקחת זכרונות יותר זולים כמו 2GB Samsung V…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  14. אחרי 3 או 4 שנים (הפסקתי לספור) עם אותו מחשב, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש לא? אז אני חייב להודות שהידע שלי בחומרה הוא די שואף לאפס.. לכן באתי לפה, בתקווה שתעזרו לי.. אשמח אם תכינו לי רשימה של דברים שאתם ממליצים לי לקנות - הכל! המחשב ישמש גם בעיקר גלישה, ועבודה אך היות ויש לי שני אחים אז הוא ישמש גם כ"מכונת משחקים"... הדברים שבאמת הכי חשובים לי הם - [*]כונן קשיח (חברה + גודל מומלץ) [*]כרטיס תלת מימד [*] מעבד [*]כרטיס קול הדברים שפחות חשובים לי הם - [*]מסך [*]צורב אם אתם יודעים מחירים בערך, אשמח אם תרשמו.. נראה לי שזה הכל, אבל אם שכחתי משהו חשוב, תוסיפו. תודה מראש לכל העוזרים! ממני,

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  15. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1015PEM ASUS‎ 110-3601EJ HP ‏Acer One D255-N55DQKK‎ איזה מחשב כדאי לי לקחת לטיול עסקי בחו"ל? האם יש יתרונות/חסרונות בולטים בדגמים הנ"ל או אולי יש דגם שלא חשבתי עליו שעולה באיזור ה1500 ש"ח ? רב תודות!

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  16. אני עובדת עם מספר תוכנות ואתרים פתוחים (בורסה) זקוקה למסך טוב ומחשב יחסית מהיר ללא משחקים וגם לסרטים מבקשת את הצעתכם תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  17. שלום שמי שלומי ואני בונה מחשב לעבודה גרפית ברמה גבוהה... למעשה עשיתי סקר מאוד נרחב בנושא אך לאחרונה התחלתי להתבלבל ונתקעתי. אני מבקש את העזרה מכל מישהו שיש לו ידע בנושא ויכול לעזור המחשב נבנה למטרה אחת והיא עבודה גרפית. התוכנות שאני עובד עימם הן: פוטושופ, ילוסטריטר, אין-דיזיין, פרימייר פרו, פרי-הנד וכדומה... האם מחשבים שנבנים לאוברקלוק וגיימרים ברמה גבוהה מתאימים?.. איזה סוג של חלקים אני צריך?.. מה הסכום הכולל המשוער?.. ואיפה משיגים אותם?.. בתודה מראש שלומי...

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  18. הרכבת משהוא בסיסי מ SKYPC. פעם אחרונה שהיתי בעסקי החומרה היתה לפני חצי שנה ככה שאולי אני לא מעודכן: מעבד AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition Box ¤369 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1282 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤336 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤297 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBNT צורב ASUS DRW-22B1LT X22 DVD ¤184 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30919 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1480¤ המפרט הורכב באתר:http://www.…

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  19. שלום כולם. אמא שלי היא גראפיקאית, עובדת הרבה עם Photoshop, קצת פחות עם InDesign ותוכנות קשורות. יש לה מחשב כבר כמה שנים טובות, והגיע הזמן לשדרג. כמה דגשים: 1. אין שום צורך שיריץ איזשהו משחק , סרט או משהו לא רלוונטי אחר - להפך, ככה אחותי תעזוב לה את המחשב בשקט. 2. חשוב שיהיה מהיר בייעוד שלו. 3. שיהיה שקט כמה שאפשר (בלי להסחף, לא צריך להשקיע 200 שקל בשביל קירור שקט במיוחד). 4. שישרוד הרבהההה זמן (כמה שנים). עכשיו כמה הערות בנוגע למה שצריך לכלול המחשב והתקציב - ככה, אין תקציב מוגדר, כמובן שאין צורך להסחף וללכת עד 10K+, אבל בכל זאת - השיקול העיקרי הוא שהיחס בין העלות לעמידה בדרישות יהיה הגבוה ביותר (ובכל זאת, אני מניח שאפשר לסדר מחשב כזה בפחות מ3K אפילו). בנוגע לרכיבים …

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by Men7a,

שלום , אני מחפש מחשב נייח לבית, חברה שלי לומדת תקשורת חזותית ומשתמשת המון בתוכנות adobe אני לומד מדעי המחשב ומתעסק הרבה network security וwebmaster אני רוצה מחשב עם 2 מסכים , לא החלטי עדיין על הגודל (עדיין מתכנן את העמדה שלי ואולי אני יתחיל עם מסך אחד ביינתים , אבל זה לשם אני רוצה להגיע) חוץ מהשימושים האלה לא יהיה שום שימוש אחר , לא משחקים ולא סרטים , יש לנו מכשירים יעודיים בשביל זה. אני בונה על תקציב של 3K בערך , ראיתי במפרטים המומלצים כמה מפרטים באזור הזה שנראה לי שיתאימו אבל צריך לעשות בהם שינויים (פה אתם נכנסים) תודה רבה על העזרה והזמן שאתם מקדישים לעזור לי , מעריך את זה מאוד! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שנינו סטודנטים …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Men7a,

שלום לכם אני מעוניין לרכוש מערכת שלמה של מחשב לעריכה גראפית. אני עובד עם רוב התוכנות. אני עורך סרטים בHD , תמונות ועושה מודלים ב3D(תוכנות כמו photoshop,3dmax,premier וכדומה) הכרטיס מסך אמרו לי שמומלץ Nvidia 560/80 תבדקו אותי , יכול להיות שהטעו אותי. אני רוצה כונן של 1T בנוסף אני מעוניין ב2 מסכים רצוי 24" כל השאר תלוי בכם תודה רבה מראש! אתם עושים אחלה עבודה!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  22. שימושי המחשב: גראפיקה אנימציות ועריכת סרטים,צפייה בסרטים,משחקים בינונים(PS,FIFA,CS). ציוד היקפי : ללא תקציב: 3.1K חנות: רצוי מאזור השרון\רשת לא מיועד OC המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה 32 אינץ לכן צריך שיהיה בלוח אם חיבור HDMI. (יותר נכון רצוי). לינק לטלוויזה: טלויזיה LG 32LG32R בזאפ ה2 מפרטים שהרכבת רק צריך לבחור ,ניתן לשנות לAMD את הלוח אם במסגרת התקציב נא לא להתייחס לכך שאין כ.מסך.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by anathoff,

שלום. אני מחפשת המלצה למחשב נייד. אני מעצבת גרפית, רוב הזמן עובדת המקביל עם פוטושופ, אילוסטרייטור ואין דיזיין, כך שאני צריכה מחשב חזק מספיק בשביל להריץ את 3 התוכנות האלה במקביל. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by GQ4U,

*קראתי את המפרטים המומלצים. הפסקתי לעקוב אחרי שקניתי את המחשב האחרון שלי בעזרתם האדיבה של אנשים מהאתר כך שאני לא ממש בעיניינים. מחפש מפרט עם הסברים. לא רק רכיבים. והמלצה לחנות עם סניף בתל אביב אם אפשר. לעזרתכם אודה. אורון

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by pooki_1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, moviemaker, premiere, after effects, flash ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ומשחקים עדכניים בסגנון הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של כ 21" + טלוויזיה 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.