ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
כפי שכתוב בכותרת- מעוניין למכור את הכרטיס, כמה הוא שווה? נקנה ב-Iqpc. נמצא אצלי שנה ו-5 חודשים. AMD SAPPHIRE HD 7970 3GB GDDR5 DUAL-X
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח, אך אני מוכן לחרוג במקרה שרכיבים מסויימים לא ייכנסו. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי, אבל לא מאמין שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב?גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 בעיקר ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסך " 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? high end. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני קונה מחשב, והמפרט שהחלטתי עד עכשיו הוא: Intel Core 2 Duo E6750 Box Gigabyte GA-P31-DS3L G.Skill DDR2 1024*2 800Mhz CL5 Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT 512 PCIe LG GSA-H62N X12 DVD Samsung 22" SyncMaster 226BW Wide 2ms נשאר לי לבחור מארז, ספק, ואולי קרור נוסף למעבד עם צריך.. בעיקרון אני משאיר את המחשב דולק בלילה, ואני צריך שיהיה אולטרה שקט כדי שאני יצליח לישון.. מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאתר של dell את הprecision m3800. מצאתי באינטרנט קוד הנחה ממחיר של 1859$ ל1593$. (קישור ישיר: http://www.dell.com/us/business/p/precision-m3800-workstation/fs) אני מתלבט אם לחכות לקריסמס שלכאורה יהיו יותר מבצעים וגם יצא הדור ה-5 של המעבדים של אינטל מה שאולי גם יוריד את המחיר. כדאי לקנות עכשיו או לחכות לדצמבר ולקריסמס?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות(בתקווה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 17 אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימים…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה גרפית (מעט תלת מימד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.מגוון של משחקי תלת מימד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ' מקסימום אפשרי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי dell inspiron n5110 עם: Intel Core i7-2630QM 2ghz 8gb ddr3 geforce gt 525m 1gb המחשב מתחמם מאוד כאשר מריצים עליו משחקים עם גרפיקה כבדה (למשל gta4 למרות שזה משחק ישן יחסית הגרפיקה שלו כבדה והמחשב מגיע בקלות ל94 מעלות) רציתי המלצה למשח קירור יעיל וטוב שיוריד את הטמפ' הגבוהות הללו...הבנתי שרובם לא ממש עוזרים,לכן אני צריך המלצה על אחד באמת טוב שיגרום למחשב שלי לסחוב משחקים מבלי לגרום לו להגיע לטמפ' כ"כ גבוהות ונזק עתידי... מישהו מכיר משטח מתאים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי ראשית או שנית, אני מתנצל על כפל ההודעות שלי, פשוט לא הייתה לי תגובה וממש חשובה לי הדעה דווקא שלכם. אם זה נוגד את התקנון אז סליחה מראש. עכשיו ככה, אני בעיקר מתלבט בין לוח האם והמארז והייתי רוצה חוות דעת רצינית ממומחים. התקציב בסביבות 2000 שקלים, המפרט אינו כולל כרטיס מסך ואינו כולל מסך. מעבד AMD Athlon 64 (4200+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL זכרון PQI DDR2 2048MB 800Mhz דיסקשיח WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II צורב LG DVD-RW GSA-H55N x20 DUAL LAYER (black) IDE - bulk (על המעבד והזכרון הדיסק קשיח והצורב החלטתי ורכשתי, עכשיו נשאר לי להתלבט בין המארז ולוח האם.) ועכשיו ללוח אם ולמארז בלוח אם האפשריות הן: GIGABYTE GA-M68SM-S2 (nForce 630a) - mATX …
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מפרט KSP: מעבד Core i7 930 1495 ש"ח קירור למעבד: CoolerMaster V8 270 ש"ח לוח Gigabyte X58A-UD3R 1070 ש"ח זכרונות 3x2GB Corsair Dominator Triple Channel CL7 1190 ש"ח כרטיס מסך HD 5850 1595 ש"ח Raid 0 הארדיסקים WD Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 485 ש"ח WD Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 485 ש"ח מארז HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) 600 ש"ח ספק כוח יש לי התלבטות לגבי הספק כוח CoolerMaster Silent Pro 600W 515 ש"ח SeaSonic 620W M12II-620 Retail 450 ש"ח אני לא מכיר את סיסוניק, איזה ספק כדאי לי לקחת? המפרט אמור לשמש כמחשב עבודה עם תמיכה טובה במשחקים. על פי המלצות בפורום זה אמור להיות המפרט הכי טוב מבחינת עלות\תועלת בתקציב של 80…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל דגם satellite a200-1n2 בצד שמאל שלו יש סלוט שאפשר לשים שם כרטיסים (לא יודע איך קוראים לזה) אני רוצה להוסיף לשם כרטיס עם חיבור usb3 אבל אני לא מכיר את זה אפילו לא את השם של זה אז אני לא יודע מה לחפש תוכלו להמליץ על כרטיס עם חיבור usb3 שמתאים למחשב
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לוח אם GAEP45DS3 Gigabyte זיכרונות Hynix DDR 800 4GB מעבד Core 2 Quad 9300 כרטיס מסך Geforce 260 216 ספק כח TAGAN 500W מאוור Big Typhoon דיסק קשיח HD WD 1T השימוש העיקרי הוא גראפקה ומשחקים. המחשב מיועד לחבר שלי, לא צריך שום דבר חוץ מזה. השאלה האם הזה מספיק טוב במחיר הזה. הסכום שייצא הוא : 4970 שח.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1688 Dell Inspiron 6400, דיסק 120GB, זיכרון 2 ג'יגה, כרטיס מסך X1400, חלונות ויסטה premium. כל זה במחיר של 7,059 ש"ח. המחיר נראה לי נמוך מאוד, אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי אם אני מפספס פה איזה קאטצ' או משהו. אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הזה משום שאני רוצה לרכוש אותו בשבוע הבא (אז הוא אמור להגיע למלאי). אם יש למישהו מחשב דומה, נניח Inspiron 6400 מהתקופה האחרונה, והוא יכול לתת לי להציץ בו כדי לוודא שהמסך בסדר עבורי (אני שונא צגים מבריקים) - אני אודה לו מאוד. תודה מראש, ליאור.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קצת עזרה עם מערך רשת ביתית. אני מחפש להרכיב מערך של שני שרתים (או יותר אם בפורם פקטור אחר) (תקציב גמיש) אשר יתחברו ביחד כ CLUSTER, אני מחפש להרכיב משהו כזה כדי להפשר לערוך סימולציות RF וחישובים מתמטיים מורכבים בזמן קצר ככל האפשר. העניין הוא שאני לא תמיד יכול לעבוד מול המחשב (פעם בשבוע ליום אחד במקרה הטוב) ולכן אני צריך גישה מרחוק. כמו כן אני צריך בסביבות ה 2~4TB של איחסון שאפשר לגשת אל מרחוק. בגלל שהכול יחובר לרשת ואני צריך מקסימום הבטחה (מעדיף ציוד של סיסקו - מכיר את IOS מקרוב) אם מישהו יפרוץ את הרשת ויגנוב את קבצי העבודה כל הכסף שיושקע בציוד ירד לתמיון. אין לי מושג בשרתים ופיירוולים מומלצים לכן אני צריך את עזרתכם, גם אם ציוד זה משומש אני צריך מקסימ…
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לפטופ ללימודים. קווים כללים: * מטרות המחשב? לימודים, עבודה משרדית, סביבות תוכנה שונות * גודל המסך? 12-15 מועדף * משקל רצוי? אין העדפה מיוחדת * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? באופן סביר, כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו מיוחד * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כ ונן קשיח? SSD 128 * כונן CD/DVD? צורב? לא עקרוני * כונן Bluray? לא עקרוני * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא עקרוני * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא זיכרון: 4G מקלדת נוחה ככל האפשר. יכולות משחקים/וידאו לא הכי עקרוניות, יותר חשוב שאוכל להריץ עליו OFFICE, דפדפנים, וסביבות תוכנה שונות. ניידות: עדיף שיהיה נייד …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשמוע אילו מפרטים אתם מציעים. תקציב עד 6000 ש"ח. אני יכול לשלם בשטרות מזומן. *אני לא צריך מעבד, יש לי Q9450. *אני לא צריך מסך, יש לי Samsung 226BW 22inch. *אני לא צריך כונן דיסקטים. אני כן צריך צורב DVD Dual Layer. *אני מסודר מבחינת מקלדת, עכבר, אוזניות, רמקולים, מגבר וכו'. *אני צריך כרטיס טלויזיה ועדיף אבל לא חייב עם שלט רחוק. *לא צריך מערכת הפעלה. *אני מעדיף 4GB RAM עם תיזמונים טובים כדי שאוכל לעשות OC טוב. אני עושה הכל עם המחשב: *אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים חדשים ברזולוציה הטבעית של המסך 1680x1050. שומע הרבה מוסיקה (לא יודע אם כדאי כרטיס קול ייעודי). *לראות סרטים HD על המחשב ולהקליט דברים מהטלויזיה *גרפיקה (פוטושופ עם קבצים גדולים מאוד) *MS SQ…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לפני קנייה של מחשב נייד, המבחר כל-כך רחב שיש לי ממש סחרחורת מלנסות לבחור. כדי שיהיה קצת יותר קל החלטתי לנסות לצמצם את האפשרויות ע"י בחירה של המעבד ואחר-כך חיפוש מחשב עם המעבד המתאים. המחשב ישמש רוב הזמן לפעולות בסיסיות אבל מידי פעם לפעולות כבדות יותר כמו עריכת וידאו. בהתחלה התלבטתי בין ה-centrino וה-mobile של אינטל והחלטתי ללכת על ה-mobile כי יותר חשובים לי הביצועים מאשר זמן סוללה. אחרי שכבר החלטתי, אמרו לי שאין לי מה להתעסק עם אינטל כי מעבדי AMD יתנו לי יותר ביצועים באותו מחיר, שהם כבר מותאמים למערכות הפעלה של 64bit ושהם יותר טובים לפעולות של עריכה גראפית ומולטימדיה. בדקתי את עניין המעבדים של AMD וראיתי שיש מספר סוגים: AMD Athlon 64 for…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 612.00 ש"ח LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 252.00 ש"ח WD 40GB-8MB JB -7200RPM ATA100 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 409.50 ש"ח EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 670.50 ש"ח 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 288.00 ש"ח ASUS 16X DVD-ROM/ 48X CD-ROM 270.00 ש"ח +Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI Bulk Video Card 489 סך הכל לתשלום: 2,991.00 ש"ח מה דעתכם? יש מה לשפר להחליף? במסגרת המחיר הזה<? *יש לי כבר מארז... אפשר גם להמליץ על מסך LCD 17 ב2000 שח תודה מרא…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://img126.imageshack.us/img126/5918/2222wh1.jpg למשחקים מן הסתם...תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אבל לא להתפשר על הדרישות או האיכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעבר ל1800-1900. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי, גלישה באינטרנט, יוטיוב ומוזיקה, אופיס, ללא משחקים או תוכנות כבדות- אבל שיעבוד חלק בממשק הגרפי של וינדוס 7. מה שכן, צריך להריץ תכני hd בצורה חלקה, ושתהיה אופציה לחבר לטלויזיה בhdmi. מאוד חשוב שהמחשב יהיה מספיק מהיר ואמין, שלא יגיע למצב של תקיעות וקרטועים במצבים של משימות פשוטות או ריבוי משימות- כמובן לא ריבוי מטורף, אבל שלא תהיה בעיה לשמוע מוזיקה ותוך כדי לגלוש בכמה לשו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ראיתי במחשבים מומלצים שיש מחשבים נפרדים לאוטוקאד ואחרים לגיימינג. לדוגמא המפרט הזה לאוטוקאד https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=110825 יש לו זכרון 16 ג'יגה DDR4 ללא כרטיס מסך חיצוני לעומת המפרט הזה לגיימינג https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=147978 שבא עם 8 ג'יגה וכרטיס מסך Geforce GTX 1060 6GB GDDR5 אני מחפש מחשב המשלב גיימינג עם עריכה באוטוקאד בתקציב של כ5000-4000 ש"ח. בנוסף אני רוצה גם נפח אחסון של 3 טרה לפחות ויותר אם אפשר בתקציב אם אפשר גם להתאים מסך מחשב ומדפסת משולבת עם פקס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה אם אפשר לחסוף אד…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד, בתקציב של עד 3500 ש"ח. הדרישות מהמחשב: *מיועד ללכת איתו הרבה, אז חשבתי ללכת על 13 אינצ' מסך. *מיועד למשחקים עם גרפיקה לא מטורפת (כגון מנג'ר ומשחקי אסטרטגיה), אז אין צורך בכרטיס מסך מיוחד, אבל מומלץ שיהיה מחשב עם מעבד חזק שיחזיק הרבה זמן. *כמובן שלא פחות מ-4 ג'יגה רם, אם אפשר אפילו יותר. * ייעשה שימוש לצפיית סרטים וסדרות. *עדיפות לאחריות ארוכה משנה. *עוד שנתיים בערך הייתי שמח להשתמש בו גם ללימודים (לא משהון שמצריך תוכנת עיבוד כבדות). אלירן.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך 2 מפרטים, אחד עד 4000 כולל מסך והשני בלי. שני המפרטים ללא ציוד היקפי למעט צורב. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר זמן רב מחשב נייד של IBM LENOVO. אופיס דיפו פירסמו מבצע לחג שתפס את עיני ורציתי לשמוע את תגובתכם: http://www.idealo.de/preisvergleich/Product/1086532.html (מופיע המפרט*) LENOVO 3000 N200 0769-ERG מעבד: intel dual-core T2390 1.8ghz זיכרון: 3G ddr2 דיסק קשיח: 160G מעבד גרפי: intel GMA X3 100256Mb shared המחיר שנותנים הוא 3400 ש"ח, מחיר סביר ומצויין לכל הדעות. יש לציין שאני מחפש מחשב עבור גלישה, לימודים ושמיעת מוסיקה (נדרש דיסק קשיח גדול). שמעתי שסדרת N200 מתחממת יותר מדי, והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. אשמח גם לשמוע אם יש לכם הצעות נוספות לדגמים אחרים. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
INTEL CERNTO 1.5GHZ מחשב נייד עם מסך 15 סימנס CDRW\DVD כרטיס מסך נראה לי גיפאה MX400 4USB סוללה ומטען ו40 גיגה כל זה ב 4000K
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב המיועד לתכנות JAVA, קצת עריכת וידאו, קצת משחקים (בעיקר FIFA). התקציב 4500 ש"ח. אפשרות ל-OC עתידי. המפרט שחשבתי עליו: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E DDR II 800 1GB Corsair XMS2 CL5 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU מחיר: 4300 ש"ח 1. לגבי המעבד ולוח האם אני סגורה. 2. לגבי הזכרון: האם שווה להשקיע בזכרונות 800MHz או שאפשר להסתפק ב- 667. כמו-כן: האם 1G מספיק? 3. דרוש יעוץ לגבי מארז/ספק/מאוורר בהנחה שבעתיד ארצה לבצע OC סביר. 4. המפרט מ- KSP, אך אשמח לקבל המלצות …
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-