ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
היי זה המפרט הסופי שהגעתי אליו אם יש הצעות לשיפור או דעות אני אשמח לשמוע... המחשב מיועד לגיימינג כבד יש לי מסך 24 אינץ של סמסונג והמחשב יהווה גם כטלוויזיה (יש לי כבר כרטיס טלוויזיה) השקט מאוד חשוב 8 מ10 בגלל זה הקירור הטוב שבחרתי... Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler Intel Whitesburg DP55WB LGA1156 SAPPHIRE RADEON HD5850 1GB GDDR5 Dual DVI\HDMI\DP PCIE LANCOOL PC-K56WB HEC WIN+ 550 550W RETAIL G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 SEAGATE ST3500418AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK קיבלתי הצעת מחיר מנעה מחשבים בסך 5035 ש"ח...
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לבנות שרת קבצים ביתי, למטרות גיבוי והזרמת מדיה למכשירים שונים. אני רוצה לבנות מערך Raid לשם היתירות. כמו כן, השרת יהיה מבוסס Linux, לכן, אני מעדיף לתעל את התקציב לאחסון ואמינות, על פני כח חישוב. אשמח לקבל את דעתכם מה ניתן לבנות בתקציב שבנדון
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום. מחפש מחשב נייד חדש. אשמח להמלצות. שימוש ביתי פלוס עבודה בדרכים לפעמים. חשבתי על מחשב מתקפל 2 ב-1 כולל מסך מגע. צריך שיהיה מסך 15.6״, המליצו לי בכיוון לנובו יוגה 9i. 16GB ram, 4K HUD , 1T מאוד התרשמתי. אך התבאסתי על חסרונות- מעבד i7 מדור 10 ולא 11. מגיע עם כרטיס מסך משודרג שלא בטוח שאני צריך (מייקר ומכביד על המשקל). אין יציאת HDMI ובאופן כללי לא מספיק חיבורים.... אשמח להמלצות
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הלוח אם שלי עשה את שלו ככה שהגיע הזמן לשדרג. אני מחפש מעבד I5 לוח אם שחוץ מכניסה לכרטיס מסך תהיה גם כניסת PCI אחת. 4 כניסות USB3 אחוריות ואם אפשר גם כניסות USB2 (אפשרי קדמיות). תומך SATA3. בדרך אני רוצה להגדיל את הזכרון ל-16 גיגה 1600Ghz. תקציב: 2500 שח אין צורך ב-OC. מעבר לדברים יומיומיים אני רוצה להריץ עליו הרבה מכונות וירטואליות במקביל. יש המלצות מה לחפש במעבד/לוח אם או דגמים מסויימים מומלצים? עריכה: נראה לי שמצאתי לוח אם שתואם לדרישות שלי Asus H87M-Plus לגבי המעבד אני עוד לא בטוח. הכל נראה אותו דבר - - - תגובה אוחדה: - - - פחחח מזה? איך הגעתי לפורום הזה ^^
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
בהקשר לתארד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153866.10 המחשב, עדיין לא נקנה והוא עדיין לאותם צרכים ואותם שימושים. האם ישתנה משהו בשוק מאז? תודה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה התקציב? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) מקסימום חריגה מהתקציב: 500 ש"ח אם זה באמת שווה את זה משמעותית 2. מה שימושי המחשב? בעיקר צפייה בסרטי HD 1080p וחיבור המחשב לטלוויזיית 42 אינץ' (נדרש חיבור HDMI לכרטיס מסך) + עבודה משרדית + משחקים חדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתכנן להעביר צורב LG מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, ללא מערכת הפעלה 8. האם…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, הנייד לא כליל השלמות ( איזה כן ? ), אבל במחיר שלו, בייחוד למי שיכול לחסוך את המשלוח עליו, הוא חבל"ז - https://www.amazon.com/gp/product/B093TK1PXF/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B093TK1PXF&linkCode=as2&tag=justjoshtech-20&linkId=8f277c95b04e8ad8da01558888e9ae82 עריכה: טוב, המשלוח, לפחות כרגע - חינם. אבל יש מיסים בשליחה לארץ..... אההה חשוב : תבררו את עניין האחריות בארץ .....
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
- 1 follower
-
-
תודה על העזרה במפרט הראשון עכשיו אני צריך עוד מפרט בסכום של 6000 לא כולל מסך וציוד הקפי בניתי דבר כזה Intel Core 2 Duo E6300 Box IE6300 1040 ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? 565 ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? 395 1260 ? 1GB TwinMOS? X2 X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E? 1200 ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black? 190 Chieftec Mesh Black / Black / Silver (No PSU) 370 ?HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin? 260 סה"כ 5280 KSP השאלה שלי אם זה טוב? ומה ניתן לשפר בכסף שנשאר? השימושים: כמעט הכל משחקים,סרטים, אינטרנט... כרגיל
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רב. לידידה שלי יש אינספירון [table][tr][td][table][tr][td]System Type:Inspiron 1545[/td][/tr][/table][table][tr][td]Ship Date:14/01/2009[/td][/tr][/table][table][tr][td]Country:United States[/td][/tr][/table] יש בעיה במגעים של המסך (הוא לא עובד בבהירות תקינה, אלא רק אחרי שנותנים לו זפטה קטנה, או שמשחקים עם הזווית של המסך.) המחשב נקנה בארהב, נכנסתי לסרויס טאג של המחשב, באתר של דל. לא כתוב לכמה זמן יש אחריות, אם בכלל. איך אני מברר אם למחשב יש אחריות בארץ או לא? ואם כן אז לכמה זמן? (לא ראיתי בדף של דל. מישהוא יכול להכווין אותי אולי?) להערכתכם, אם המחשב לא באחריות, מה העלות של תיקון שכזה? כאמור, זוהי רק בעיית מגעים לדעתי, בפוזיציה מתאימה, או עם "זפטה" מתאימה, המסך עובד ב…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מקבוק פרו השבוע. רציתי לשדרג את הכונן הקשיח לSSD הדגם שהכי אהבתי הוא ה- 3 ocz vertex השאלה היא אם המקבוק פרו החדש תומך בSATA 3 וינצל את כל הטכנולוגיות שקיימות בהארדיסק שאני קונה או שהמחשב פשוט לא ינצל אותו ועדיף אחד יותר זול. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אנשים ! אני צריך מפרט של מחשב עד 3500 ש"ח , המחשב מיועד להכל , מה שחשוב שיהיה מעבד של אינטל. המחשב כולל מקלדת + עכבר אלחוטיים. תודה !
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בבקשה, אל תמליצו לי על אף מחשב של LENOVO. אני לא מתקרב אליהם יותר. מאוד אהבתי את העיצובים השונים של ASUS, כך שאיפשהו אני נוטה להסתכל עליהם יותר :) תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כאמור, כ-6000 ש"ח (המטרה לקנות במבצעי black friday, כך שהמחיר בפועל יהיה נמוך יותר) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, קצת משרדי ו-FIFA 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט …
-
- 35 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
הי חבר'ה, אני מתלבט בין שלושה מחשבים שעלותם זהה(4800). על ה-HP יש שנתיים אחריות בינואומית ועל ה-LG יש שנה אחריות בינלואמית ושנה מקומית ועל ה-Dell יש שנה אחת אחריות מקומית. אני קונה את המחשב היום על כן אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת את חוות דעתכם. והם: 1. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819755.html 2. http://www.odafimcenter.co.il/Pages/Product.aspx?Product=2032 3. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCR510K.AP18E אין עליכם ותודה מראש, ישי
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח web מתקדם, קצת עריכה גרפית, משחקים לעיתים רחוקות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות גבוהה במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך באורות, רק בשקט 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 5500 שקל למשחקים עם מסך 19", מקלדת, עכבר,רמקולים למשחקים ולבית. תודה מראש רעי מצא
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש,. חשבתי על מחשב שמקביל בעוצמתו למחשב של DELL שלהלן, ואולי אף איכותי ממנו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8274&perur=2&t=1&c=180 שימושים: המחשב אמור להחליף את ה-HP הנייח שמשמש אותי כרגע לעבודה השוטפת, כולל גלישה באינטרנט, ועבודה עם סרטים. לא מדובר במדיה סנטר, כי יש לי כבר אחד כזה בסלון, אבל אני צריך לבדוק את הסרטים ולהכין אותם לפני העברתם למדיה סנטר, ולכן הוא צריך להיות חזק מספיק בכדי להריץ בלו-ריי בקלות, ובלי שום קרטועים והפרעות. דרישות: 1. מאוד חשוב לי לקנות את המחשב בחנות מאזור חיפה שמציעה אחריות מלאה על כל המחשב ל-3 שנים, כולל תמיכה ושירות בבית הלקוח. 2. מעבד של אינטל, חזק ככל האפשר. קרוב לוודאי שיגידו לי שמעבד כזה ה…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב casual gaming לסלון שישמש גם כמדיה סנטר. העדפה היא למארז HTPC שיראה טוב (בכל זאת, סלון) אבל אני לא אתעקש על זה אם זה לא ריאלי או מקפיץ את המחיר משמעותית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כנראה שלא ניתן, אבל תרגישו בנוח להציע שדרוגים ואני אשקול 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Portal 2, Diablo 3, Watch Dogs, Biosho…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים, אחרי 4 שנים טובות עם המחשב הנוכחי הגיע הזמן לשדרג. המחשב הנוכחי מצויין ושרד המון, ושני הדברים היחידים שבגללם אני מחליף הן א. משחקים חדשים כבר לא עולים (אם כי PES 12 עולה!) וכי כמות הקיבולת שלו מגוחכת (80GB). השימוש שלי במחשב הוא בעיקר בצפייה בסרטים ובמשחקים (המשחקים שאני מדבר הם משחקי ספורט למינהים, כמו פיפא NBA2K12 וכו' וכמו כן משחקי מלחמה כגון באטלפילד וכו'). כמובן אחד הדברים החשובים מבחינתי הוא מחשב שיחזיק מעמד. פעם הייתי מחליף אחת לשנה - שנתיים ועכשיו אני כבר 4 שנים עם אותו מחשב וגם הוא ממשיך לעבוד ולחיות בצורה מצויינת (פשוט כבר לא יכול להתאים לצרכים שלי). אם המחשב הבא שלי יחזיק את אותה כמות - אהיה אסיר תודה. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=…
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מוכר את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת כמה שווה היום sapphire 7870xt Dual-x בעל שנה של שימוש, שלא שימש לכריית ביטקוין ולא עבר אוברקלוק כלל...אני הימרתי על סביבות ה-600.. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עד עכשיו הייתי עם מחשב נייד Lenovo G550, תכלס מחשב אכזבה! אחריות על הפנים והוא בסה"כ בין שנתיים וכבר יש לו איזה בעיה שלפי מה שאני רואה כרגע זה בלוח אם. לפי דעתי אין לי טעם עכשיו להתחיל להחליף לוח אם כי אולי עוד יצוצו בעיות נוספות שיעלו את מחיר התיקון בעוד כמה מאות. לכן אני מחפש לקנות מחשב נייד של אחת מהיצרניות Dell או HP בסכום עד 3500 עם עדיפות לנמוך מזה, מעבד i3 ומעלה כרטיס מסך שיוכל להריץ תוכנות כמו Photoshop וסרטים ב- HD וחשוב ביותר, בחנות שתיתן לי 36 תשלומים באשראי או כמה שיותר קרוב לזה עם כמה שפחות ריבית ואחריות ל 3 שנים!!. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה...
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5,000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:5,700 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: כל החדשים (gta cod bf the division) •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לאיש…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט למשחקים. יש לי מעבד i5-2500K, ויש מסך (Dell 23"). תקציב - באזור ה4K-6K. אני לא רוצה להתפרע שלא לצורך, ומצד שני כן לבנות מערכת חזקה שתהיה רלוונטית גם עוד שנתיים-שלוש למשחקים ברמה גבוהה. משחקים - כל הסוגים (RPG, Shooters וכו'). המחשב יחובר למסך ברזולוציה של (1680 על 1050). ציוד היקפי - אין צורך. אני שוקל לחבר SSD בתור דיסק של מערכת ההפעלה, כתלות בעלות/תועלת שזה נותן. שקט - סטנדרטי, לא משהו מיוחד. אני מניח שזה מקביל לציון 6 בסקאלה. OC - רוצה לשמור על אופציות פתוחות, לא מתוכנן בשלב הראשון. מערכת הפעלה - אין צורך. חנות - אני מחיפה והמבחר פה הצטמצם משמעותית בשנה האחרונה. פתוח להצעות. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LOL CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם י…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-