ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר את הנייד בHDMI לLCD ולצפות בתכני HD.. איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ של ASUS דגם VW222U אני מעדיף שהמעבד יהיה של חברת INTEL וכרטיס מסך של ATI מערכת הפעלה WIN7 יום טוב ותודה מראש! ;D
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מבחינת המעבד הראשון יותר טוב ממה שהבנתי אך לא מבחינת כרטיס המסך...האם זה נכון? אבקש את עצתכם. (נייד לצפייה בסרטים,הורדות,אינטרנט שמיעת מוזיקה ומשחקים ברמה סבירה) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7381&perur=2&t=1&c=339 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7590&perur=2&t=1&c=339
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מחפש המלצות לנייד קל לסטודנט, לצרכי עבודות, וצפייה בסרטים (חשוב לי מסך טוב ושהמחשב יריץ סרטים בצורה איכותית). חשוב לי זמן סוללה ארוך. כרגע אני מתלבט בין LG200 (למרות שאני לא יודע את זמן הסוללה שלו). MacBook (שהבנתי שאפשר להשיג גם ב 6200 שח - האם שווה משהו?), 1330 xps של Dell בגירסה עם כרטיס מסך עלוב ו 1Giga זיכרון (בסביבות ה - 6500) או MSI PR200 שנמכר באיבורי - בעל המפרט הטוב ביותר שראיתי בטווח המחירים עד 6.5K. אשמח מאוד לתגובות והמלצות ואף להמלצות של מחשבים אחרים העשויים להתאים. אציין שוב שמאוד חשוב לי שהמחשב יהיה קל (כלומר עד 2 קג כולל סוללה) תודה
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד זול ככול האפשר. המחשב ישמש לאינטרנט בלבד. (למשחקים ומוזיקה יש לי מחשב נייח בבית) אני לא מעוניין בנטבוק כמו eee בגלל המסך הקטן. אני מעוניין במחשב עם מסך של 15 אינץ׳ לפחות. בנוסף שהמחשב יהיה מסוגל להריץ win 7 בצורה סבירה. אין צורך באהרדיסק ענקי, יש נייד. אין צורך גם בhdmi או dvi אלא אם כן זה לא מגדיל את התקציב. אין צורך גם בצורב dvd - אם יהיה צורך אני יעביר לנייח ויצרוב. העיקר שהמחשב יעבוד ברמה טובה והתקציב יהיה כמה שיותר נמוך.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
צרכים - משתמש כבד, סביבות פיתוח, ויסטה, בלי OC, מעט משחקים. תקציב - עד 4000 ש"ח בלי מסך ובלי ציוד היקפי. יכול להיות עוד כחצי שנה אחליף את הכ.מסך לאחד עם תמיכת DX10. מה דעתכם? Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050 GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 560 1 560 512MB Corsair DDR II 667 320 2 640 eVGA 7300GS 256MB TV, DVI, PCI-E 370 1 370 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 390 1 390 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 220 1 220 Total price 3470 ¤ תודה
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, בחיפושיי אחר נייד-טאבלט (נייד שמתפקד גםם כטאבלט), הגעתי להחלטה (נכון להרגע...) ללכת על ה-SAMSUNG ATIV PC. ידוע לי שיש 2 דגמים, האחד הרגיל והשני PRO. ההבדלים ביניהם - הפרו מגיע עם מעבד חדש יותר (i5 לעומת אטום), SSD 256GB לעומת 128 פלאש בדגם הזול יותר, וזיכרון 4 לעומת זיכרון 2. כמו כן, יש הבדלים בביצועי סוללה - מ-13 שעות בדגם הרגיל, ל-8 שעות סוללה בדגם הפרו. השאלה שלי היא כזאת - האם למשתמש ממוצע יש טעם לרכוש את הדגם היקר יותר, והאם הוא שווה את הויתור על חיי סוללה טובים יותר תמורת סכום כסף נמוך יותר? אדגיש כי תקציב הוא לא הבעיה. במידה ולמישהו יש רעיון לנייד-טאבלט דומה אך מומלץ יותר, אשמח לשמוע. תודה!
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
לאחר התקנות לא מוצלחות של וינדוס XP על המחשב הנייד -יבמ T43 2678 .הוצאתי את ההארד דיסק למארז נייד חיצוני ופירמוט באמצעות מחשב אחר כשהחזרתי את ההארד דיסק לנייד לא הצלחתי להתקין שוב את הוינדוס והופיע לי השאיגה הזאת. עשיתי פירמוט שוב ואיחוי דיסק ובדיקת שאיגה ושם דבר לא עוזר . נא עזרתכם בנושא
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף סוף הגעתי למפרט הסופי: כרטיס מסך זכרון מעבד לוח אם כונן קשיח צורב ספק את המפרט בניתי ביחד עם ליאור וזה כאן רק בשביל ליטוש אחרון
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד, התקציב הוא בן 3500 ל4000 שקל מסך 15 אינצ' רצוי הרבה זיכרון ושלא יהיה כבד מדי. אפשר צורב חיצוני השימוש יהיה לסטודנט, לא למשחקים (כלומר Word, אינטרנט, כאלה...) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט משחקים כבדים על high כמו gta iv וBattlefield: Bad Company 2 , צפיה בסרטים * גודל המסך?16.4 Full HD * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB eSATA VGA HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?7,200 סל"ד 500GB * צורב DVD?כן עם LightScribe * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אפשר מעט לחרוג אם לא מספיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (CSGO ובסגנון) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד לא מיועד לתוכנות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שא…
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
כרטיס מסך GF 7600 יתווסף בהמשך........ וגם עוד 512 זכרון. לוח אם GIGABYTE GA-945GMF-S2 מעבד אינטל E6300 Intel® Core 2 Duo 1.86 GHz זכרון PQI 512MB DDR2 667MHZ DVDRW LG DVD-RW DL Super Multi X18 BLACK HDD Seagate 160GB SATAII ST3160815AS מארז ASUS TA651 BLACK/WHITE/BLACK סה"כ מחיר 484 $ = 2350 ש"ח כולל מע"מ
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, התקנה של סביבות כמו VISUAL STUDIO וניתוח נתונים Matlab, Wolfram Mathematica ושרת SQL כלשהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשום למעלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא מיועד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בעקבות לדיון שפתחתי לפני כשבוע לגבי קניית מחשב נייד, החלטתי ללכת על אחד עם כרטיס מסך מובנה, אבל עם מסך מגע. הנה הקישור למחשב מחשב הנייד מיועד: עבודה משרדית (office, access, visual studio 2010), צפיה בסרטים. החלטתי ללכת על מסך מגע בגלל windows8. האם המחשב שווה 3750 שקל? אם לא, יש אלטרנטיבות עם מסך מגע? או שלא כדאי ללכת על נייד עם מסך מגע? תודה.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב? תקציב של עד 5000 ש"ח- אפשר לחרוג במעט 2. מטרות המחשב? גיימינג נטו, משחקים כבדים מאוד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך 22" רחב, מקלדת ועכבר (עדיפות לאלחוטי, אבל פחות קריטי) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי יותר (שיהיה כלול במארז) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד מתוצרת אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין דרישה למחשב שקט, בנושא הקירור- לא משנה, העיקר שיפיק את המיטב והעיצוב פחות חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה, ללא מערכת הפעלה חוקית (יש …
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המחשב הנ"ל מלפני 4 שנים, במחשב קיים כרטיס מסך מובנה Geforce 7600 go. היום לפתע הוחשך המסך לחלוטין ולא נדלק יותר. ניסיונות איתחול, הוצאת המטען וכו' לא עזרו ולא ניתן יותר לראות דבר על המסך. פירקתי את המסך לגמרי, בדקתי את כל הכבלים והחיבורים ללוח האם ולמסך וזה לא עזר. חיברתי מסך חיצוני ואז זה כן עבד חלקית: עלייה רגילה של ווינדוס מלווה בפסים שחורים לאורך המסך, וכאשר מגיעים לשולחן העבודה המחשב נתקע. הפעלת לינוקס גורמת לדבר דומה. העלאה במצב בטוח של ווינדוס עובדת בצורה תקינה לחלוטין, ניתן לראות בצורה טובה והמחשב עובד לגמרי. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך אבל זה לא עזר. לטעמי יש בעיה בכרטיס המסך של המחשב, נשרף או משהו כזה, אשמח אם מישהו יוכל לאשר א…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בימים אלו אני קונה מחשב נייד בתקציב של כ- 7000 ש"ח. שימושיי למחשב הם לרוב סטנדרטיים כמו כל סטודנט - אינטרנט, הרבה אופיס, תוכנות חישוב למיניהם וכו.. כמו כן המחשב ישמש כמחשב העיקרי שלי בבית ועל כן ישמש גם לתוכנות שרטוט כדוגמת Solidworks ולמשחקים קלים.. בהתאם לזאת ולתקציב הגעתי למסקנה כי המחשב שנראה כמתאים ביותר הוא ה- Dell Inspiron 1520, עם שדרוג זיכרון ל- 2 ג'יגה. http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520+160GB.htm שאלותיי הם כדלקמן: 1. ישנה אפשרות שדרוג של המסך ל- WSXGA 1440 X 900 תמורת 440 ש"ח. האם זה שווה את הכסף והאם זה משתלם לי בהתחשב בשימושים שלי למחשב? (נא לקחת בחשבון שזה מחשב שילווה אותי למשך הרבה שנים...בתקווה) 2. מה ההבדלים בין גירסת הויסטה BASIC…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 540 1 540 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA3I (NForce Dual) 390 1 390 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 250 2 500 כרטיסי מסך? ABIT Price Units Total RADEON 9600XT DVI 256MB 990 1 990 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 170 1 170 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Arctic Silver 5 30 1 30 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 260 1 260 Total price 3320 ¤ אל תגידו לי להחליף את המארז כי אין במלאי ואני קונה היום , …
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט טוב למחשב עם אוברקלוקינג גבוה ולמשחקים ובלי מסך
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהתקלקל לי היס בחדר, המחשב מתחיל להרעיש בצורה בלתי רגילה ואני מתחיל ללמוד הגעתי למסקנה שאני אקנה מחשב חדש ללימודים כבר+אתקין עליו קודי ואחבר אותו לטלוויזיה (סטרימר נראה לי פשוט פיתרון מפגר לא?) בכל מקרה הינה הטופס תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו קריטי אז אפשרי 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה תכני HD למה הוא הולך להתחבר לטלוויזיה וקצת גיימינג פשוט.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני לומד תיכנות אם זה משנה.. וזהו, אול…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אחרי 3.5 שנים עם פנטיום 3 שכבר מקרטע קבלתי הצעה למחשב מבוסס AMD לפי המפרט הבא( לא מיועד למשחקים) + processor- amd athlon xp 2500 + motherboard- epox ep8rda3 memory - hynix 512 ddr 333 video card- ati radeon 9200 128ddr case -e-star 350w 2usb front סה"כ 2200 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לאופיס אינטרנט קצת משחקי ילדים לא משהו כבד - העבודה הכי קשה תהיה המרת וידאו לזה אני מעביר את הרכיבים התקינים מהמחשב הישן. מה דעתכם ? יספיק כדי לבצע המרות מוידאו אנלוגי למחשב? מה עם הזכרון -אני לא כל כך מכיר את HYNIX . האם הם טובים או לשנותלחברה אחרת? ומה לג…
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מחשב עד 6000 שח כולל ציוד היקפח ומסך LCD עיקר המחשב זה אינטרנט משחקים כבדים אי סי קיו והרבה הורדות באימיול והכי חשוב שיהיה אפשר לעשות את כל הדברים במקביל מבלי שיתקע המחשב או שיעבוד לאט תודה
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. איזה חברות אתם מכירים שאחריות המחשב בקניה בארה"ב תהיה בתוקף גם בארץ? אני רוצה לקנות את הלפטופ TX2500z בארה"ב ויוצא לי ממש זול לעומת המחיר בארץ, אתם יודעים אולי אם האחריות שלו תקפה גם בארץ?
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-