עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omri4181,

לפני שאני כותבת את הבקשת מפרט שלי לפי הטופס שבחוקים רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת בכלל לרכוש מחשב חדש מהחנות במחיר של 1000 ש"ח?? הצרכים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ, סרטים ומשחקים קלים כמו סימס. אני צריכה שהמחשב לא יתקע בזמן גלישה ודברים כאלה או כשאני פותחת המון חלונות של האינטרנט. יש חיה כזאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by ד ו ד,

חיפשתי מחשב נייד משומש ומתוך שיחות עם מוכרים הבנתי שלאותו דגם יכולות להיות קונפיגורציות חומרה שונות. כמו למשל מהירות המעבד - איכות מסך שכנראה מדובר על ציפוי כזה או אחר וכמובן כמות הזכרון שזה ברור ולא שייך לנושא. האם אני טועה

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by jeyjey,

Athlon64 +3000 Epox 8KDA3J 512MB A-DATA WD/MAXTOR 80GB SATA Gigabyte GF6800GT Supertalent Silent purepower 480W LG F700P פלופי וDVD של לייט און

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  4. תודה מראש לכל העוזרים! תקציב: עד 3500 * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13/14 אין חשיבות * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI/VGA * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD, אין חשיבות רבה לגודל. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by David Borohov,

שלום, מחפש מחשב נייד לצרכי עבודה (multitasking, illustrator, photoshop). חומרה נדרשת: לפחות 8GB RAM 512GB SSD מעבד חזק לא של dell או Asus. מה אתם ממליצים? תודה רבה, דוד.

6. Started by IlyaN,

קודם כל, אני לא מוצא את הפורום של "כמה שווה המחשב שלי", אני מבין שסגרו אותו? אני רוצה לבסס תג מחיר מושכל למחשב שלי, ראיתי כמה פעמים הפנייה לאתר שמאפשר השוואת ביצועים בין רכיבי חומרה בין דורות שונים אבל אני לא זוכר איך נקרא ולא מוצא אותו בחיפוש. אודה לעזרה.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  7. בעקבות לדיון שפתחתי לפני כשבוע לגבי קניית מחשב נייד, החלטתי ללכת על אחד עם כרטיס מסך מובנה, אבל עם מסך מגע. הנה הקישור למחשב מחשב הנייד מיועד: עבודה משרדית (office, access, visual studio 2010), צפיה בסרטים. החלטתי ללכת על מסך מגע בגלל windows8. האם המחשב שווה 3750 שקל? אם לא, יש אלטרנטיבות עם מסך מגע? או שלא כדאי ללכת על נייד עם מסך מגע? תודה.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  8. אז ככה, היה לי AMD64 3000+ , 1GB DDR 2.5, 6600GT, ולוח אם של ג'יג'ה בייט. הספק כח נשרף, התעצבנתי, ונתתי את המחשב לאחותי עם ספק חדש, ואני רוצה לשדרג אני מחפש רק: כ.מסך מעבד זכרון (עדיף DDR2 800) לוח אם ----- אני לא צריך ציוד הקפי, וללא מסך. אני כנראה קונה גם את החלקים בארה"ב אז קחו בחשבון שכל פריט יהיה זול ב100-200 ש"ח לפחות מהארץ. דרישות: שיריץ COD4 טוב ו UT3 אני חייל, ז"א קחו בחשבון שהמחשב הזה יחזיק לי ל2-3 שנים לפחות :Q

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  9. היי, יש לי לפטופ toshiba a205-s5831 שנקנה בארה"ב. זה המפרט שלו - http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-A205-S5831-15-4-inch-Processor/dp/B0015LB3HM, רק שעשיתי בעצמי שני שינויים - שידרגתי זכרון RAM ל 2 GB, והמערכת התקנה היא XP. אתמול בערב עבדתי עליו עד שעה מאוחרת, הכל עבד כמו שצריך וכו'. קמתי היום בבוקר, נגשתי להדליק אותו - הנורות מראות שהוא דולק, אבל המסך לא נדלק (נשאר כבוי כאילו לא הדלקתי כלום + אין גם את הרעש שהוא עושה שהוא מפעיל בדר"כ - רק רעש קטן של מאווררים) ניסיתי F5, או F12 (שזה תפריט ה BOOT שאני יכול לבחור אם לטעון את המחשב מהדיסק או מההארדיסק) או F2 (שזה המחיצת התקנה ושחזור של toshiba) אבל פשוט המסך נשאר כבוי. (ניסיתי גם להוציא את הבטריה ושיפעל רק על חשמל - ניס…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by ZenMaster,

חברה קבלו את המפרט הבא !!! יש מזמינים ?? Basic Hardware PROCESSOR Intel® Core2 Extreme X6800 (4MB L2 Cache,2.93GHz,1066 FSB) OPERATING SYSTEM Genuine Windows® XP Professional with re-installation CD UPGRADE TO WINDOWS VISTA Express Upgrade to Windows Vista Business from XP Professional MEMORY 4GB Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz - 4 DIMMs HARD DRIVE 320GB Performance RAID 0 (2 x 160GB SATA 3Gb/s 10,000 RPM HDDs) OPTICAL DRIVE Dual Drives: 48x Combo + 16x DVD+/-RW w/ dbl layer write capable MONITOR 20 inch UltraSharp 2007FPW Widescreen Digital Flat Panel VIDEO CARD Dual 1GB NVIDIA GeForce 7950 GX2 Dual-GPU Graphics Cards, Quad SLI PHYSICS ACCELERATOR AGEIA®…

• 14 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by ob,

שלום לכולם ! אני מחפש נייד לסטודנט לאדריכלות נוף . להלן טופס הבקשות: * מטרות המחשב? AutoCad , AutoDesk , Photoshop * גודל המסך?להמלצתכם * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ממוצע * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח[/? SSD אם זה אפשרי , או להמלצתכם . * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תקציב? טווח מחירים - 2500-3500 ש"ח תודה !

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  12. היי, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה משרדית (ביטוח, אבא) אך אולי, ממש אולי, ממש טיפה, לקצת משחקים (אם זה לא נכנס בתקציב אין בעיה). בהתחלה חשבנו על לקנות מאקבוק, כיוון אני רוצה מאק, ואפשר להתקין היום ווינדוס, אבל וויתרתי כיוון שאני כמעט ולא אשתמש במחשב. דרישות חובה: Wifi Bluetooth - לא חובה, אך בעדיפות ממש גבוהה! C2D - אם נכנס בתקציב. זמן בטריה ארוך יהיה יתרון, אך לא חובה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  13. שלום ברותי מחשב lenovo sl510 2847 qbg אני מנסה לסנכרן את טלפון בעזרת ה BLOETOOTH אך מקבל הודעה שאי אפשר להשתמש ב BLUETOOTH בבדיקה ב DEVICE MANAGER לא ניראה שיש התקן BLUETOOTH למרות שבדף הנתונים מוגדר שיש מישהו ניתל בבעיה הנ"ל - מה יש לעשות תודה מראש :-[

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  14. אהלן חברה, אז ככה אני צריך מפרט בינוני לא סופר דופר, עבודה ביתית כמובן אינטרנט סרטים ומשרדי, וקצת משחקים ככה שיהיה כרטיס סבבה משהו סטייל 6600GT לא יודע מה תבחרו הקאצ' : מסך דק 17" חובה תודה רבה ! אהה כולל הכל כן אביזרים מקלדות וזה..

• 13 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by Gal Herzog,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה למחשב נייד לפי הנתונים הבאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף תקציב בסביבות ה-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). wordpress תדיר, פוטושופ תדיר, videpad מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אם אפשר למצוא משהו שגם יתאים זה יהיה טוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  16. המחשב מיועד לגיסי, חיל משוחרר שרוצה אותו בעיקר לגלישה, הורדת סרטים ומשחקים פה ושם. חשובה התמיכה והאחריות במקרה של תקלה. חשובה אמינות ואיכות הרכיבים. רצוי עם חלונות 7 חוקי. מבקש עזרתכם בבחירת יצרן, דגם מומלץ, וחנות מומלצת באזור השפלה לרכישה.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  17. יש ברשותי מארז full tower שאליו אני יעביר את החומרה. וגם ספק של thermaltake 450W. כרטיס מסך שאני ישתמש בו כרגע עד שיהיה לי אפשרות לשדרג. ויש לי כמה הארדיסיקים שאני יוסיף, אבל אני מעוניין בהארדיסק של SSD למערכת ההפעלה. כרגע אני חושב שיהיה לי בערך 1500-2000 שקל להוציא על לוח אם, מעבד, זיכרון וSSD. אבל נראה לי כרגע אולי אני יוותר על ה SSD ומקיסמום יוסיף יותר מאוחר. השימוש יהיה ללינוקס, VMware, ומערכת ההפעלה WIN7/8 שתהיה מותקנת תהיה מוצפנת(אם זה משנה). מכיוון שזה יהיה גם ל VMware והרצת מערכות הפעלה בו זמנית, אני מבין שיש צורך בזיכרון, אבל בגלל התקציב הדל, אני יוסיף זיכרון נוסף כשיהיה לי אפשרות. תודה..

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by yuvalnus,

1. מה התקציב המקסימאלי 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרטטלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…

19. תקציב מקסימלי למחשב - 4895 שימושים, למה מיועד המחשב? משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - fall out vegas , diablo 3, crysis... - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא, הכרטיס מסך בא בגרסת OC של MSI. - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: - האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק? ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) אני ארכוש בשנה הקרובה מסך בעל רזולוציית FH - איזו מערכת רמקולים תחובר למחשב? (לסמן באדום) 2.0/2.1/4.1/5.1 דרישות מיוחדות מהמחשב? (כגו…

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  20. מחשב למשחקים בעיקר, אבל גם לסתם דברים, אינטרנט וזה... עם מסך (בלי רמקולים) חשבתי על משהו כזה: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 512.01 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 558.66 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 509.6 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 101.98 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 445.17 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800SE 128MB 128bit DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1150.58 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB…

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  21. שלום אני חדש פה קראתי חוקים אז מנהלים אם עשיתי משהו לא נכון תגידו אני יתקן לא לנעול בבקשה =]. אוקי אני רוצה לקנות בעוד חודש בערך מחשב חדש ואני קצת רוצה לדעת מה אני הולך לקנות כי שנותנים לי הצעות מכיר אני מגלה שאחרי זה זה דברים לא הכי טובים שיש עכשיו הרכבתי מפרט מהאתר skypc האם המפרט הוא טוב לדעתכם לתקציב ה 4500? מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤954 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤421 כמות:1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤331 כמות:1 זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤268 כמות:1 כרטיס גרפי Inno3D nVIDIA GeForce 8800GT 512MB I-Chill PCIe ¤1474 כמות:1 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤181 כמות:1 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ¤305 כמות:1 ספק …

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  22. אני מחפש לקנות מחשב נייח למטרות משחק עד 7000 שקל. הנה המפרט שאני מתכנן לקנות ואשמח לחוות דעת. מעבד - I7 6700K לוח אם -GA-Z170-Gaming K3-EU זכרונות - 8GB HYPER-X FURY > פעמיים כרטיס מסך GV-N1080G1 GAMING-8GD מארז -Corsair Carbide 300R ספק - CX750M 80+ BRONZE Modular

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by ZenMaster,

P4 3.2EX MBord Gigabyte GT1000 Pro3 Memory 1.0G A Data VCard Ati Original Radeon 9800XT 256 Cd Rom sumsung 52 CdR Plextor 52x24x52 מסך Samsung 17" TFT T172 2300 ש"ח (מחיר מיוחד) מארז Aurora e-bOX 170 ש"ח סה"כ 9000 ש"ח (לידע כללי המחשב נקנה במחיר זה לפני 5 חודשים) רוצה לדעת הצעות לשיפור (בכל התחומים: זכרונות, לוח וכו...) כמו כן יש לי בעיות טמ"פ בגלל מעבד הפרסקוט וכרטיס המסך

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  24. המחשב מיועד לסטודנט, גלישה באינטרנט סרטים וכו'. לא מיועד למשחקים או תוכנות גרפיות. חושב לי שיהיה מעבד מהדגמים האחרונים וזכרוןנות גדולים שהפעולה תהיה חלקה ומהירה. אפשר לחרוג מהתקציב אם צריך. אני בחיים לא התעסקתי עם ניידים ככה שאין לי מושג איזה חברה עדיפה ולמה, אשמח לקבל טיפים. תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  25. 'מעבד:' INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX 'לוח אם:' GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 'כרטיס מסך:' GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 'דיסק קשיח:' WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS 'צורב DVD:' PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA 'זיכרון:' KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 'מארז:' COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN 'סט מקלדת ועכבר:' MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000

• 5 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים