עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מארז איכותי ATX Midi for P-IV לוח חדש מקוריGIGABYTE GAG31M-S2L (אחריות 3 שנים) מעבד Intel®Core 2 Duo Conroe E5200 מאוורר מקורי זיכרון איכותי 800Mhz -3 GB DDR2 (אחריות לכל החיים) דיסק קשיח GB SATA2 250 צורב DVD NEC כרטיס מסך מובנה ע"ג הלוח כרטיס קול AC-97 128 Bit Sound on Board (אחריות 3 שנים) כרטיס רשת 10/100Mbps LAN on Board (אחריות 3 שנים) 6 יציאות USB. מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטי מייקרוסופט כרטיס מסך GF 9500 512ram חיצוני סה"כ מחיר למחשב.....................................................................................-.1,800 ¤ אני רוצה לדעת איך המפרט הזה ואם יש חלק שצריך לשנות אז איזה.. (המחשב לא צריך להיות הכי הכי.. שיהיה סביר ולמשחקים כמו COD4, PES). תו…

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  2. Started by NeedHelp,

CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1 Motherboards: ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 1 Monitors : 17" LG Flatron F700B NEW Flatron Monitor 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 Cases : Midi Tower ATX Case For Pentium IV 300 Watt 1 Subtotal : ¤ …

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  3. דודה שלי מעוניינת לקנות מחשב... היא תשתמש במחשב לסרטים, אינטרנט ואולי SKYPE י צריך מפרט שלם כולל כל הציוד ההיקפי ומסך. אני מבקש מפרט שיש בו את המינימום כדי לעשות את זה, אבל לפחות שיהיה בו מסך LCD סביר לצפייה בסרטים וצורב DVD סביר. אם אפשר להשיג את המינימום בפחות מהתקציב תציעו גם את זה בבקשה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by Rudo17,

ככה מחר אני קונה מחשב מסקייפיסי ואני חייב עזרה..הדגשים שלי הם: מעבד רציני מבוסס על AMD כרטיס מסך זיכרון לוח אם בעיקרון אני רוצה מחשב חזק אבל שתמיד יהיה אפשר לשדרג אותו בקלות אני אשמח אם תעזרו לי. יש אפשרות לבצע חריגות של כמה מאות שקלים בין 4000-4300 אני משלם חצי מזומן חצי תשלומים תודה טל

• 13 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by fofo66,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש רק הבעיה שלי שאין לי מושג הזה מחשב יתן לי ביצועים יותר טובים מטרות השימוש הם יותר הורדות באינטרט של סרטים וצריבה שלהם על גביי דיסק רגיל מיכוון שיש לי dvd קורא divx אני לא מקודד אותם אני צורב אותם כקובץ data גם ברצוני להיכנס לעולם המשחקים כי עד עכשיו היה לי ג'יפורס 4 mmx 440 שזה כרטיס מאוד חלש למשחקים של היום בבקשה תמליצו לי מה לקנות { ama / intel} התקציב שלי זה 4500 ש"ח בלי מסך רצויי שהיה צורב dvd ן - דיסק קשיח 160gb ותודה

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by heart hunter,

אני ישבתי ובניתי לעצמי מפרט למשחקים כבדים... המפרט לדעתי יצא טוב מאוד(למי שיש תגובות שיגיד אני רוצה לדעת)... הבעיה היא שהוא יותר יקר ממה שחשבתי.... אני קיוותי לא לעלות מעל ה4000 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM GeForce 6600 128mb NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Compucase 6A19 Midi Tower עכבר אופטי מקלדת מולטימדיה כונן 1.44 רמקולים 400W כל המפרט הזה יצא לי 4.5 ש"ח תעזרו לי למצוא דרך כדי שהמפרט יעלה פחות, ובכלל אם נראה לכם שצריך לשנות משהו תגידו לי.

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by plonter,

לפעמים יש צורך במוצרים שהיחוד שלהם הוא דווקא הצבע. אז שמנו קישור באתר למוצרים ורודים 🙂 יש ניידים, ציוד היקפי ובקרוב (כחודש וחצי) יהיו מארזים ורודים .... מחשבים ניידים, טלפונים ושאר מוצרים ורודים באתר ... אז מקווים שעזרנו למי שדווקא ורוד חשוב לו/ה 🙂

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by maxwell10,

אני מחפש מסך בתקציב בערך 1000 ש"ח. עדיפות למסך 23" או 22" לצרכי עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) חשוב לי ארגונומיה טובה. איזה פאנל עדיף לעבודה משרדית - אופיס ואינטרנט? היכן אראה את הכתב בצורה ברורה יותר? מה הפרמטר החשוב במקרה זה? האם זה גודל הפיקסל? אין לי צורך בזוית רחבה כיוון שרק אני צופה במסך.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  9. שלום לכולם, אני רוצה להעזר בכם לבניית מפרט למחשב ל 70% גרפיקה (פריהנד / פוטושופ.. תוכנות דו מימד, בעבודה על מספר תוכנות בו זמנית) ן- 30% אינטרנט ואופיס, אם אפשר עם אופציה לעריכת ווידאו בפרמייר בעתיד (לא חובה), לא לשימוש למשחקים או תלת מימד בכלל. לאחר שיטוט של מספר ימים במספר אתרים ובעיקר כאן הגעתי למפרט חלקי , אבל התחלתי להתבלבל לגמרי מעודף אינפורמציה... ועקב התקציב המוגבל אני לא בטוחה איפה עדיף לצמצם... כאמור העלות עד 4000 שח ללא ציוד הקפי. מעבד Intel Core 2 Do E6300 (S775) 1.8 GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64 bit Box 3Y warranty גוף קירור למעבד (האם אני זקוקה לאחד??) Glacialtech Igloo 5071 Light Intel LGA775 Cooler - 28dBA לוח אם נאמר לי שלוח מבוסס על ציפ של אינטל 945 אי…

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  10. מבקש חוות דעת על ה dell xps m1330 במחינת תמיכה,תקלות,בצועים וזמן סוללה ועוד.. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  11. TL;DR - מערכת גיימינג עד סכום 4500 שח, ללא מסך כונן קשיח וציוד היקפי. לרכישה באיזור המרכז. 1. מה התקציב המקסימלי? כמו שכתוב בכותרת עד 4500 (התקציב אינו חקוק באבן וניתן לחריגה אם התמורה אכן שווה את זה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ראה לעיל, אך הכלל המנחה אותי הוא מערכת הוא מערכת בעלת ערך FPD גבוה (כן, FPD = frames per dollar) אני מוכן להשקיע 10% יותר על מנת לקבל 15% ביצועים וכו', לא מתכוון להוציא כסף על מנת להוציא כסף או על מנת לקבל תמורה זניחה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הקו המנחה הוא 4500 ש"ח, מוכן לחרוג אם פריט מסוים שלא ניתן לוותר עליו דורש זאת, אך המטרה היא לפגוע איפשהו קרוב לסימן ה4.5 אלף 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבוד…

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  12. לבקשת yz101 t שיניתי את הפוסט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 למחשב בלי ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך בדברים לא נחוצים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים בגרפיקה טובה לכמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by HAIM511,

הדרישות : 14 אינצ , כמה שיותר קל , בעיקר לשימושי למודים וקצת סרטים ואינטרנט עם מצלמה ומיקרופון מובנה תקציב עד 5000+- תודה בכל אופן

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  14. מגבלות: Micro atx, INTEL - חובה! אני מוסיף למחשב כרטיס מסך gts450 כונן SSD ועוד 2 כוננים קשיחים SATA אשמח לקבל חוות דעת על ההרכבה בעיקר על המאווררים שבחרתי וספק הכח (לא מתוכנן OC) להלן המפרט שהורכב: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪884 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪65 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: SilverStone Precision PS07 כמות: 1 - מחיר: ₪473 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA כמות: 1 - מחיר: ₪61 ספק כוח: FSP RAIDER 450W 80Plus Silver 36A @ 12V A.PFC כמות: 1 - מח…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, נכון לעכשיו בעיקר CS5 ו CS6, יכול להיות עוד תוכנות בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לימודים ובעתיד פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך במקלדת ואולי רמקולים פשוטים. אין צורך בעכבר, המחשב יחובר למסך Dell U2312HM 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בHDD, יש כבר SSD 256GB מוכן להרכבה המחשב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5, לא קריטי אבל עדיף …

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  16. ערב טוב לכולם! שלום לכולם! רציתי לדעת יש לי את המיני לפטופ שקניתי אותו דרך בזק ורציתי לדעת אם אפשר להחליף לא את הדיסק הקשיח ללדיסק קשיח יותר גדול לדוגמה ל80G ורציתי לדעת האם זה אפשרי ואם כן.....אז איך אפשר להחליף?? בתודה מראש לכולם על העזרה והתשובות!

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  17. מה קורה חברים ? אני צריך מחשב לשימושי אינטרנט אמיול לא יותר מדי ואולי למשחקים קלים CS1.6 וכאלה , אני יודע שיש המון הצעות פה כי חיפשתי וקראתי, יש את מחשבי הDELL inspirion אבל לפי מה ששמעתי ממישהו באיזה חנות מחשבים הוא אמר שהם מתחילים אחרי שנה לעשות בעיות אז הם לא הכי מומלצים והוא המליץ לי על Lenovo אבל הם יותר יקרים ככה ככה שאני יכול לקחת מעבד טוב עם הDELL ואחד פחות טוב עם הLEVONO מה אתם אומרים על הDELL אולי הבן אדם סתם ניסה למכור לי מחשב יותר יקר חחח ומה לגבי הדיגמי GIGABYTE לפי מה שראיתי יחסית זולים עם אחלה מפרט ... תודה. עוד משהו ששכחתי לציין אני צריך שיהיה למחשב יציאית S-VIDEO או TV-OUT לחיבור לטלוויזיה

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by chenika,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13217 הצרכים שלי : גלישה באינטרנט הרבה הורדות של סרטים וסדרות , משחקים כמו FIFA14 U וNBA2K14 .... בתקציב שלי שהוא עד 5000 ש"ח זה המחשב שהיה נראה לי הכי טוב ( יש גם יתרון לזה DELL שאני מאוד אוהב את החברה ) אשמח לשמוע מה דעתכם עליו והוא הוא ישרת את הצרכים שלי , ובנוסף אם לדעתכם יש מחשב שיתאים לי יותר .

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  19. אני ואח שלי קונים מחשבים חדשים (שלי נהרס ולו יש בר מצווה) ורציתי המלצות למפרטים... יש לי מפרט בערך אבל אני צריך לשפר אותו. המחשבים צריכים להיות מאותה חנות, עדיף iqpc אלא אם כן יש משהו יותר טוב. 1) לאח שלי, תקציב: 7000 כולל מסך, אפשר לחרוג קצת מהמחיר. משחק להרצת משחקים חדשים (כמו crysis וכאלה..), אינטרנט, קצת סרטים וקצת פוטושופ. מארז שקט כמה שיותר לא משנה איך נראה.. הכי מכוער שיש לא משנה. מסך 20 אינצ' טוב למשחקים וסרטים. לא לOC בשום צורה... בציוד הקפי צריך עכבר נטען אלחוטי (או אם זה עולה הרבה אז לא נטען) ורמקולים 5.1 סבירים (לא חייבים לרשום במפרט אבל לקחת בחשבון במחיר). הנה המפרט שבניתי עד עכשיו (לתת כיוון למחשב): מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BO…

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  20. אז סוף סוף יש לי עבודה ממש מעולה (מה סוף סוף סימתי לימודים לפני שבוע =) ואני רוצה מחשב חדש בגלל שהעבודה מאפשרת לי את זה D: סכום 5500 שקל אפשר חריגה של 100 שקל לא יותר =] אהההה ללא ציוד הקפי בלי מסך הארד דיסק 80 GB (אני יעביר את ה250 למחשב הזה) שיהיה אינטל וכרטיס של nvidia כי אני אוהב אותם =] תודה רבה רבה רבה רבה לכל העוזרים....... וגם שמעתי שה8800 gts שווה בטרוף..... אז תודה לכל העוזרים.... (לא חייב להיות עם ה8800 רק שמעתי זה חיה רעה....) תודה עוד פעם =] תעזרו לי D= תודה =] עריכה: חשוב להזכיר שאני שחקן קאנטר סטרייק סורס וכרגע אני משחק על 40-70 FPS ואני יודע שאני יכול יותר עם יהיה לי יותר FPS אז שלמחשב יהיה לפחות 100 FPS יציב D: ועוד פעם (פעם אחרונה אני מבטי) תודה =]

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by Dpod,

Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 512MB 400MHz V-DATA NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E HEC Compucase CI-6919 400W האם המפרט הזה טוב? תודה רבה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  22. מעבד: Phenom 9500 (Socket AM2+) QuadCore לוח אם : ‏M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E ‏ GIGABYTE זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair DHX TwinX כרטיס מסך‏: ‏HD 3850 256MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ GIGABYTE דיסק קשיח : 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII ‏Western Digital מארז: Enermax Chakra ECA-3052BL Black/Blue ספקי כוח‏: Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) *כפי ששמתם לב אין לי צורך בכוננים מלבד ה- HD. אני מקווה להשיג את כל החומרה הזאת בלא יותר מ-3,500 .... אם יש הצעות לשיפור, ייעול, אני אשמח לשמוע.

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by Alonreg,

http://www.fre.co.il/pl_product~999999912521~39~89.htm המחשב מיועד לאחותי הסטודנטית. בעבר כבר שאלתי על איזה מחשב אתם ממליצים, והבאתם אפשרויות נחמדות מאוד, אבל אחותי שינתה מאז את דרישותיה: מאחר והיא לומדת חשבונאות היא אמרה שהיא תשתמש במחשב פחות באוניברסיטה (מאחר וכותבים במחברות), ויותר לצפייה בסדרות במעונות. לכן היא מעדיפה מסך 14". המחשב הוא Dell vostro 3460 i5: המחשב נראה טוב, יש לו כונן 7200 סל"ד, מעבד אייבי ברידג', יואסבי 3, סוללת 6 תאים, אחריות 3 שנים, ומחיר נחמד. כמובן שזה גם מתוצרת דל, שאחותי מתעקשת עליה. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by roi.vahab,

היי מבקש המלצות למפרט לצורך עבודה באודיו (אולפן בייתי ) התקציב : 2500 ש"ח הרכיבים הנחוצים : מעבד ,לוח אם ,זיכרונות . המחשב אמור להריץ קיובייס + פלגנים מרובים /כבדים . תודה .

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  25. שלום לכולם, בשבוע שעבר המחשב ששירת אותי נאמנה כ-10 שנים שבק חיים ? שאותו דרך אגב קניתי לאחר התייעצות בפורום זה (חפשו הודעות שלי משנת 2005 ?) אז כפי שאתם מבינים אני לא אדם שמחליף מחשב כשטכנולוגיות מתיישנות אלא רק אם הוא מת ? כך שכל מה שחשוב לי במפרט שהרכבתי זה שיהיה מחשב עם החלקים העדכניים ביותר שאפשר מבחינת התקציב ואת החיבורים שאני צריך ועל כן אפרט את שיקול דעתי בבחירת המארז הלוח והספק (שימו לב שהמפרט אינו כולל דיסקים קשיחים, ssd וצורב כיוון שאותם אעביר מהמחשב ז״ל, וכמו כן גם כרטיס מסך כיוון שאותו ארכוש מתישהו כשארצה) מארז - חשוב לי שיהיה שקט עם איכות בניה טובה עם מקום ללפחות 5 כוננים קשיחים וגם שיהיה יפה לוח אם - שיהיה איכו…

• 5 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים