עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by טנטה,

שלום, לפי מה שהבנתי הולכות לצאת טכנולוגיות חדשות ולא תהיה לי אפשרות לשדרג את המחשב המחשב שאני רוצה לקנות זה- AMD - athlon 64 3000 + (s-754) GIGABYTE-K8NS (s-754) A-DATA- 512mb ddr 400 ATI - RADEON 9800pro TV, DVI, 128 mb western digital - 120 GB floppy, cd rom-סטנדרטיים DVD Recorder - NEC - 350GA DVD+RW x16 dual x2 case-2439 atx midi pfc usb בלי מקלדת בלי עכבר בלי מערכת הפעלה בלי מסך. אני מקבל את המחשב הזה בסביבות ה4200-4400 לא סגור, וזה בערך התקציב שלי. כדאי לחכות לטכנולוגיות החדשות או לקנות את זה אפילו היום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  2. השארתי לא מעט הודעות בקשר לכל מיני מפרטים כל פעם אנשים מציעים AMD אחרי התלבטות .. החלטתי שאני בשום מצב לא אקח AMD אך ורק אינטל דרישות מחשב ללא OC אופציה למשחקים .. בגדול אני לא גיימר אבל אם אני ארצה לשחק אני אוהב כמה שיותר דלתות פתוחות ובדרך כלל המשחקים שאני נדלק עליהם הם אם דרישות גבוהות.. אז שיהיה אופציה.. עבודה שוטפת עם המחשב.. מולטיטאסקינג בטירוף כמה שיותר תוכנות שרצות במקביל... בגדול זה גלישה באינטרנט אבל אני עובד עם מלא דברים במקביל אז אני צריך שיהיה מחשב חזק בסה"כ כרטיס מסך אני צריך חזק מהבחינה שאני כנראה הולך לחבר את ה TV שלי apex 26 אינץ'.. ואני אולי אעבוד במקביל עם המסך ועם הTV או בנפרד.. לרוב לא אבל שוב פעם עניין של דלת פתוחה ... (קצת בזבוז לא להשקיע על כרטיס …

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by NoahDalal,

שלום לחברי הפורום, כפי שציינתי בכותרת אני צריך המלצה לשני מפרטי מחשב שניהם מיועדים לשימוש ביתי ועיקר השימוש בהם הוא לגלישה באינטרנט וצפייה בתכני HD. המפרט הראשון אני מקציב לו גג 2000 ש"ח במפרט זה אני לא צריך כרטיס מסך מכיוון שאני לוקח 650TI מהמחשב הישן שאני מאמין שהוא יספיק ובנוסף לא צריך HDD לא מתוכנן OC השימוש במחשב בסיסי וחשוב שירוצו סרטים באיכות HD/4K ללא תקיעות. אם אפשר לחסוך בתקציב אז עדיף. המפרט השני הוא להורים גם לשימוש בסיסי: אינטרנט, צפייה בסרטים וכו' המחשב מיועד להיות מחובר לטלויזיה בסלון לכן העדיפות היא למארז HTPC שלא יתפוס הרבה מקום ויראה טוב בסלון. אני מאמין שלמפרט הזה אין צורך ביותר מ1500 ש"ח השאלה אם כרטיס מובנה של …

4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - כמה שהכי יעיל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי בעיקר אינטרנט ותוכנות קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4.…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  5. Started by letscheck,

היי יום ראשון אני יורד לאילת ורציתי לקנות משם מחשב גיימינג שיהיה יותר לעתיד זאת אומרת שהכרטיס מסך יהיה סביר והחומרה מסביב חזקה כדי שבעתיד כאשר אני ירצה לשדרג תמחשב אני יקנה רק כרטיס מסך מתקדם ולא גם ספק גם מעבד וגם כרטיס 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב משחקי FPS וGTA V בהמשך מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  6. שלום לחברי הפורום, הגיע הזמן להתחדש על מחשב חדש וראיתי באתר כתבות על OC וזה נשמע כעסק משתלם, הכתבה שיש באתר די ישנה לכן אצטרך את עזרתכם. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה יומיומית , ואולי אף משחקים (לא גיימר או משהו אבל אולי מדי פעם יתחשק לשחק ) *מעבד E5200 הבנתי שכדאי לקחת אותו ועם OC הוא יהיה כמעו כמו ה7400 =] *לוח אם P31 או P43 אני לא מבין בזה והבנתי שאולי כדי לקחת את הP43 בעקבות שדרוג עתידי שיבוא וגם הלוח הזה מהיר יותר *זכרונות 2GB 800MHZ *הארד דיסק 500GB SATA2 *קירור למעבד - איזה .? *כ.מסך nvidia 9600GS כמו שהיה כתוב בכתבה, הבעיה שלא מצאתי באינטרנט איפה לקנות כזה, ואולי עדיף לקנות 9600gt הבדל כספי גדול? או כל כ.מסך אחר במחיר לא יקר עם ביצועים סבבה *מארז - צריך אחד …

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by yedidyatz,

שלום אני מחפש מחשב נייד לאופיס, אינטרנט, סרטים + עריכת/הקלטת אודיו (כרטיס קול מקצועי) אני מביא אותו מארה"ב מחיר:3000+- מצב: חדש, refurbished מעבד:i7 dual-quad זיכרון: אפשרות ל8 דיסק קשיח: 500GB 7200RPM צורב DVD הרחבה: כניסת FireWire/יציאת ExpressCard (הפריט הכי משמעותי על מנת שיהיה אפשר לחבר את הכרטיס קול) מסך: באזור 15' משקל: לא עקרוני עדיף קל לא נדרשת אחריות בינלאומית אשמח לעצתכם ועזרתכם בנושא תודה צחי

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שיוכל להריץ משחקים כגון GTA4, COD4,Crysis, וכו... הרכבתי את המפרט הבא, מה אתם חושבים? אשמח להצעות שדרוג\שנמוך. האם המעבד חלש מדי?? או שאין הרבה הבדל במשחקים בין המעבד הנ"ל ל-QUAD Code Type Name Price Qty 10066 Mother Board INTEL DRAGON TAIL P35DPM L1G+FW 1333Mhz RAID 410.00 1 Remove 11631 Graphic Cards ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT 869.00 1 Remove 10148 Processors INTEL E7200 2.53G CORE 2 DUO 1066MH 3M 540.00 1 Remove 10741 HDD 320GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD 255.00 1 Remove 80255 Memory DDR II 2GB 800Mhz CL5 HEATSINK PATRIOT 350.00 2 Remove 11325 CD & DVD DVRW NEC 7200S X 20 SATA BLACK 109.00 1 Remove 10403 Cases…

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by אלעד יפת,

תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 15K • חריגה מקסימלית מהתקציב: כמה מאות שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: כל משחק שקיים, באיכות הטובה ביותר. • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: תוכנות אדובי, אפטר אפקטס, עריכה ב-4K, סינימה 4D • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 ביט דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): בעתיד • האם תרצה לבצע מערך מרו…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  10. שלום, יש לי מפרט קיים שאשמח לחוות דעת עליו, רציתי להוסיף לו כרטיס מסך GTX 980Ti אם יש למישהו הצעות לשיפורים (או מפרט חדש) כל הצעה נוספת יהיה מעולה תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין - …

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by A.Iniesta,

עדיפות למעבד סנטרינו או דותן ולכרטיס מסך הכי טוב שתמצאו..

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by noamb600,

היי, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג טוב שיריץ לי בסביבות ה200 fps באיכות 2k בפורטנייט. אשמח לקבל המלצות.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by iakovl,

כידוע פסח בא ואיתו גם עבודה, אני מתכנן להרוויח איזה 3K בערך וגם יש חיסכון מהצד. קיצר אני צריך מפרט מלא: אבל 3 חלקים כנראה יוזמנו מחו"ל (זכרון מעבד וכ.מסך) מעבד : XP-M 2500+ 99$ (חו"ל) זכרון : ? לוח אם: NFORCE 2 כונן אופטי : COMBO כ.גרפי : ? (מחו"ל) דיסק קשיח, וכו'... (כל הדברים הרגילים)

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  14. מכיוון שאני רואה 3-4 דיונים כאלו נפתחים כל יום(לפחות ), חשבתי שיהיה חכם לפתוח דיון עם מפרטים מומלצים לתקציב. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326072.0 דיון של freakazoid עם מפרט מצוין לתקציב, גם אם טיפה גולש. הערות למפרט: לאלו שתיכננו על 4000 ולא יותר, אפשר לרדת ל250 או 350 גיגה על הכונן הקשיח, להחליף ל9600GT להחליף למארז טיפה זול יותר( עם ספק כמו ה enermax liberty 400) או להוריד טיפה מהקירור. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326046.msg2823404#msg2823404 המפרט הראשון של Darklloth בדיון הזה גם הוא מצוין וכמו שאפשר לראות דומה מאד למפרט של freakazoid. אותן ההערות על המפרט של freakazoid מתאימות גם כאן. הערות: א) אם אתם מתכנים OC אז לרוב עדי…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  15. לאחר התייעצויות פה ומחשבות הגעתי לבסוף למפרט הבא אני מתכוון להזמין אותו מחר בבוקר מksp: אם למישו יש משו לשפר להוסיף אני ישמח לשמוע למרות שהמפרט די קבוע כבר =] (להזכירכם שימושים ונתונים חשובים מטרות המחשב - צפייה בסרטים, ויזואל סטודיו, פוטושופ ופלאש, ומשחקים (יפורט למטה) וכמובן ווינאמפ איסיקיו אופיס מסנג'ר ואינטרנט וכל זה מסך שאיתו יעבוד - 19 אינץ כרגע רזולוציה 1284*1200 ובהמשך 20 אינץ 1600*1200 זה המפרט: המפרט נבנה מKSP מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB מחיר 1595 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 מחיר 670 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel…

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  16. היי, אני איש היי-טק המעוניין להתעסק בתכנות גם בזמנו החופשי. אני רוצה לקנות מחשב נייח, אשר ימוקם בסלון, וישמש בתור מחשב עבודה כללי (בעיקר אופיס ואינטרנט, עם הרבה חלונות וטאבים פתוחים בו"ז), וכן מחשב עבודה (תכנות ב- Java, C++, Python ב- IDE Visual Studio, Eclipse & Wing).בנוסף, המחשב נדרש להריץ מכונות וירטואליות (ווינדוז XP, ווינדוז 7 וכן לינוקס), לא יותר ממכונה אחת בו"ז). המחשב לא ישמש כלל למשחקים. בבחירת המפרט אני מעדיף להבין אילו החלטות ניתן לדחות מבלי לשלם מחיר. דוגמאות טובות: 1. ניתן לקנות 4GB של RAM, ורק אם זה לא מספיק אז להרחיב ל- 8. 2. ניתן לקנות תחילה HD רגיל, ורק אם רוצים לשפר את ביצועיו להוסיף SSD, מכיוון שגם ככה בנוסף ל- SSD צריך HD רגיל. בנוסף, ניתן לדעתי …

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by loni22,

אני צריך מחשב עבודה לבית, מדובר במחשב שאמור להריץ solidworks 2008 ובקרוב גירסא 2009. תוכנות שרטוט ו 3D למינהם. כמו כן יש חשיבות גדולה לכוח החישוב בכדי לקמל פרוייקטים גדולים ב cpp במהירות. המחשב אמור להיות סוס עבודה ומשחקי מחשב זה BIG NO NO פרנציפיאלי. צריך עזרה בבחירת כ.מסך (רק NVIDIA), מסך 22, ועכבר בעל DPI גבוה ורצוי שלא יהיה אלחוטי. כמו כך אשמח להערות והמלצות לשינויי. בקשר לכרטיס מסך חשבתי לקנות 8800gt או סדרה 9800 ובעתיד להוסיף עוד אחד במערך SLI . וגם בעתיד יתווסף עוד זוג של 2G זיכרון. שאר הרכיבים כגון כוננים אופטיים כרגע לא מענינים אותי. עוד שאלה, האם יש סיבה טוב לקנות מעבד 4 ליבות או שלא יהיה הבדל מורגש? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  18. היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש עד 1700 ש"ח מקסימום להלן הטופס: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר), משחקים (קלים), צפיה בסרטים הורדת סרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיספיק ליום לימודים באורך 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by yesman,

המפרט הבא לקוח מפרסום של ZED האם למישהוא יש מידע על אמינות החנות? האם מדובר במפרט טוב בעלות ואיכות ומה הייתם משפרים? מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות-500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם Intel® Desktop Board whitesburg DP55WB-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel®Intel Core i5 750 2.66GHZ(3.2GhzT.M)8M-לביצועים מעולם אחר זיכרון-2048MB PC10600-DDR3-1333Mhz-Kingston-למהירות מסחררת כרטיס מסך-nVIDIA GeForce 9400GT 1024MB HDMI-PCIe-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-500GB SATA II W.D/SEAGATE/HITACHI-נפח איחסון ענק! כונן -DVDRW X24 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem כ.קול-8-Dolby Home Theater* Audio subsystem-S/PDIF digital…

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  20. שלום, אני מחפש לפטופ שישמש אותי למשחקים ולעריכה גרפית עד 3000 שקל.. אני מתכוון לעבוד ב 3ds max 2013 וכל מה שאני צריך זה שלא יקרטע לי בתוכנה(אני לא מדבר על רנדור אפילו) כי הלפטופ שיש לי חרא.. אין לו כרטיס גרפי בכלל והמעבד הגרפי שלו זה חלק מהמעבד (מעבד INTEL) אז רץ לי מגעיל כזה ומשחקי FPS עובדים חרא.. COD4 למשל רץ טוב רק על LOW חשוב לי הקטע הזה שהתוכנות האלה ירוצו חלק מבלי לתקוע אותו ובקשר למשחקים - אז אם התקציב לא מספיק גבוהה בשביל לשחק על גרפיקה גבוהה אז לא נורא.. אם אני אוכל לשחק נגיד אפילו על הגדרות בינוניות וקצת יותר וזה יראה יותר טוב מב XBOX 360 אז אני אהיה מרוצה כי בשבילי זה קפיצה ממשהו שלא מריץ בכלל משחקים חדשים.. חשוב לי שיהיה לו חיבור VGA כי יש לי כבל VGA אבל אם ז…

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by Tommy,

טוב אני צריך מעבד, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך כל זה ב4500 מקסימום חריגה ל 5000 ש"ח אני משחק משחקים במחשב וזה מה שחשוב לי ... תודה !

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  22. אז ככה קודם כל אני חדש פה אז אם עשיתי טעות בכותרת או במה שאני כותב סליחה . אז ככה למפרט : מעבד - Intel® Xeon® Processor X5680 (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s. לוח אם-P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E. זכרון-3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600 2 כרטיסי מסך- ATI Radeon HD 4870 512MB ספק כוח - TX 750W Active PFC 12cm Fan קירור למעבד NH-D14 CPU Cooler מארז Thermaltake Armor+ MX Middle Tower Series With Window Black Case מקלדת ועכבר microsoft x6 וכמובן dvd x2 והארדיסקים בסביבות ה 5 טרה . תוצאה ב 3dmark06 22633{ חייב לציין שהמחשב לא עבר עדיין oc } תנו חוות דעת בבקשה .

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

שלום איך הדגם הבא? משתלם? Dell Latitude D520 T2400 1.83Ghz 15" 100GB 1GB 3YR כלומר יצרן DELL מעבד 1.83GHZ 15 אינץ' 100GB הארדיסק 1GB זיכרון ושלוש שנות אחריות במחיר של 6900 אפשר להוסיף עוד גיגה זיכרון בשביל 500 שקל תודה

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  24. שלום , אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים (אני קונה יד שניה ) ואני צריך עזרה להחליט מי מהם טוב יותר. השימוש העיקרי של המחשב הוא ניגון סרטי HD ולשחק SC2 (שייעבוד טוב!) .. לפי כמה אתרים של השוואת ביצועים מצאתי את המחשבים האלה : Asus G50VT-x5 מעבד P7450 2.13ghz 4GB DDR2 800MHz Geforce 9800GS 512MB 320GB 7200RPM או Asus G51VX-RX05 (Core 2 P7350 (2. 0GHz GeForce GTX 260M 4GB DDR2 800MHz 320GB 7200RPM בגדול אני צריך שתגידו לי אם ההבדל בניהם מבחינת ביצועים הוא גדול (יש הפרש של איזה 700 שקל ביניהם)... והאם הם באמת יוכלו להריץ SC2 על הגדרות טובות .... -אני יודע שבעקרון המחשב הראשון הרבה יותר ישן אבל מבחינת ביצועים ראיתי שההפרשים לא כאלה גדולים.... - האם הGTX הרבה יותר טוב מה 9800 G…

25. שלום, להלן מפרט של מחשב לשימוש משרדי + עבודה עם פוטו שופ (עריכת תמונות): - DP35DPM DRAGONTAIL PEAK - core2du quad 2.4 q6600 8m 1066 - מארז מידי hec 300ar-tf+1fan+6c28 axt - ספק כח 520W תוצרת קורסייר - זיכרון 1024 1giga ddr ii 800mhz cas4 - דיסק קשיח sata320 גיגה + 16 מגה קש. מה דעתכם על המפרט? אשמח לקבל חוות דעת. תודה.

• 11 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים