עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yair456,

הלכתי היום לאייבורי והרכיבו לי מפרט למחשב שעלה בסביבות ה5 אלף. אני בא אליכם כדי לשמוע עצות איך המפרט והאם הוא שווה, מה יש לשפר / להוריד / להחליף במפרט והאם הוא טוב וכמה זמן הוא יחזיק לי בערך. המפרט מיועד למשחקים. מעבד Q9550 כרטיס מסך GEFORE 9800 1GB שעולה 700 שקל. דיסק 500 ג'יגה צורב DVD LG זיכרון 1066 X 4 ג'יגה DDR2 ויסטה BIT 64 - הוא שם לי ויסטה בגלל שXP לא יתאים, משהו שקשור לזיכרון. מאוור למעבד. ספק W550 לוח אם DELUXE P5Q, כרטיס קול + כרטיס רשת מארז איזיקול EZCOOL מחיר : 5145. האם גנבו אותי במחיר? כמה המפרט הזה שווה באמת? האם יש מקום לשיפור או להחליף חלק מסויים?ותגידו איך הכרטיס מסך ג'יפורס 9800, הוא טוב? ואיך הלוח אם? בקשר למעבד, הוא אמר לי שעדיף לי 4 ליבות.. כי ה8 לי…

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  2. שלום, אני שוקל קניית מחשב לעריכת וידאו והפנו אותי למחשב הזה: http://c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=1&cat=6&subcat=272∏=3321&page=1&psize=30 למחשב זה אני אוסיף כרטיס מסך ודיסק נוסף של 1T יתרון: מחשב מחברה ידועה, מורכב, אמין, חוסך בלאגן של חיבור מספקים שונים ונפילה בפינות, אחריות מעולה חיסרון: מחיר, ערכת שבבים(?), מה אתם אומרים? מה הייתם עושים? אל תציעו לי כרגע מפרט למחשב מלא, אם אחליט לנטוש את הדרך הזו אפתח פוסט חדש, תודה בברכה, יהודה

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by HAIM511,

הדרישות : 14 אינצ , כמה שיותר קל , בעיקר לשימושי למודים וקצת סרטים ואינטרנט עם מצלמה ומיקרופון מובנה תקציב עד 5000+- תודה בכל אופן

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  4. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10191 או http://www.fre.co.il/sg_product~1616516~39~89.htm (אנא העתיקו והדביקו, משום מה זה לא עובד כלינק לחיץ). לעבודה עם תכנות גראפיות כבדות וכו'. אנא עזרתכם... שירלי

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by Alonreg,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד לאחותי אשר התחילה ללמוד באוניברסיטה ביום ראשון. קראתי את כל הפוסטים של השבוע האחרון בנוגע לסטודנטים (למרות שייתכן ופספסתי כמה בודדים), בעיקרון יש לה דרישות דומות אבל עם שתי בקשות עיקריות: -מערכת הפעלה כלולה (היא מאמינה שככה יהיה יותר קל לממש את האחריות, ושהאשמה על התקלה לא תיפול על מערכת לא מקורית) -מחשב דל Dell - (זו החברה שהיא הכי סומכת עליה) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? משקל שיאפשר ניוד נוח, 2-1.7 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מה שמתאים לסטודנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI …

6. Started by eliavozeri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000+ שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM, BF3 , SimCity , -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. רזולוציה 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות NETBOOK מארה"ב במחיר של 350$ +-. אני מחפש מסך בגודל 10 אינץ'. לא מבין כל כך את ההבדלים בין כל הדגמים האלה ככה שאין לי מושג איזה מהם עדיף...אז אני צריך את עזרתכם. אלה הדגמים העיקריים שמצאתי במחיר הזה: ASUS Eee PC 1000HA MSI Wind U100-432US 10-Inch Acer Aspire One AOD150-1165 10.1-Inch המשקל של המחשב לא משמעותי מבחינתי. ככה שאם יש דגם עדיף במחיר אז תמליצו. אני אקנה את המחשב או מAMAZON או מBESTBUY.. מי שרוצה קישור הנה: http://www.amazon.com/s/qid=1234277499/ref=sr_pg_1?ie=UTF8&rs=679517011&bbn=679517011&rh=n%3A679517011%2Cp%5F72%3A4-&page=1 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=pcat17080&type=page&qp=crootcateg…

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  8. סיפור קצת מורכב, מקווה שתצליחו לעזור לי: לפני משהו כמו שנתיים קניתי לפטופ של טושיבה מדגם qosmio, לפטופ גיימינג חייתי במיוחד. הנ"ל שירת אותי נאמנה במשך התקופה, כאשר פעמיים נאלצתי לתקן אותו בשל בעיות של חימום יתר: בתיקון הראשון, המעבדה אמרה שהיתה בעיה בכרטיס המסך והחליפה אותו, בתיקון השני, הבעיה היתה במאווררים ובמשחה התרמית וגם זה טופל. כרגע הבעיה שוב חוזרת על עצמה, כאשר לאחר כמה דקות של משחק כבד, המחשב נכבה מעצמו. כרגע אני סטודנט, ושוקל למכור אותו מטעמי עומס בלימודים, ולא יודע אם שווה לי להשקיע את הכסף בתיקון (האחריות שלו פגה). חשוב לציין שהנייד חזק מאוד ומריץ משחקים חדשים ברמה טובה, ככה שעם תיקון הבעיה סביר להניח שהוא ימכר בקלות. השאלה שלי, האם כדאי להשקיע בתיקון, או…

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by pentax,

אני קונה מחשב להורים שלי לשימושים בסיסיים (אינטרנט, תמונות, אופיס ומשחקים) חשבתי על המפרט הזה של אייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 עם שינוי מארז ל- compucase 6a19 ושינוי מעבד ל- 3600 טיפה יותר זול (לא נראה לי שמרגישים הבדל בינו ובין 3800) השאלה היא האם יש טעם לשדרג את הזיכרון ל- kingston בעלות של 170 ש"ח או להישאר כבר עם ceon שלפי מה שהבנתי לא עושה בעיות?

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by 3rr0r,

שלום רב אשמח לעזרתכם בבניית מחשב למשחקים בסכום של כ3000 שקלים : 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:בעיקר גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.רוב המשחקים שייצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 מעט ישן שמגיע עד לרזולוציה של FHD…

11. Started by ac1240,

איזה מבין המפרטים כדאי לקנות ואיך המחיר ביחס לתמורה ? אני מעוניין לקנות מחשב בפתח תקווה וזה אחד המפרטים שקיבלתי מאחת החנויות או שאם תוכלו להרכיב לי מפרט מחנות בפתח תקווה במטרה לתוכנת עריכה MAYA במחיר של 5-6 חייב שהמפרט יהיה מורכב מחנויות בפתח תקווה המטרה של המחשב היא לתוכנת עריכה MAYA ולמשחקים אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים ,ללא OC [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by liortaib,

לילה טוב לכולם! ברצוני לקבל חוות דעת על מפרט חדש למשחקים בתקציב של עד 5k עם חריגה של עד 100-150 שקל... המחשב יתחבר לשני מסכים(טלוזיה ברזולוציה 1366x768+samsung 2253bw) אני לא מתכוננן לעשות oc למחשב השקט במארז חשוב מאוד בגלל שאני יושן ממש ליד המחשב הנה המפרט(ללא צורך בצורב) מעבד Intel Core i7-930 Tray ₪1330 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7930ay לוח אם Gigabyte GA-X58-USB3 ₪1099 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GX58USB3 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪366 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון A-Data DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪436 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pi…

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by GrendelsLair,

שלום לכולם, אני מחכה כבר די הרבה זמן לקנות מחשב נייד בגדלים של 13.3 או 14.1. עד היום המחירים נראו לי גבוהים מידי עד שמצאתי את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-nvidia.htm השאלה שלי היא מה אני מפספס. המטרה זה מחשב שיוכל להריץ משחקים ברמה בינונית ולעבודה ניידות זה דבר שמאוד חשוב לי אך מצד שני אני מעוניין לראות את המסך ולא להוציא לעצמי את העיניים לכן הגדלים המדוברים. בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  14. שלום! אני מעוניין אולי לקנות את הלפטופ הנ"ל לצרכי עבודה באופיס צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. הייתי רוצה לשמוע את עצתכם לגבי הלפטופ הנ"ל. הלפטופ הוא בגבולות התקציב שלי כך שזה נראה לי טוב. איך הביצועים שלו לעומת הצרכים שלי? האם יש לפטופ אחר באותה קבוצה עם אותם נתונים שיכול להתאים לי? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by T-MacH,

כמו שאתם רואים אני די חדש פה האמת באתי כי אמרו לי שזה פורום טוב לנית מפרטים ואני עומד לקנות מחשב חדש אז ככה: אני מעדיף שהמעבד יהיה amd 64 3000+ כל השאר זה כבר אתם עושים נ.ב: שחכתי אני צריך גם מסך(לא מקלת עכבר צורב ורמקולים)

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  16. יש לי חבר במיאמי עדיף שהוא יקנה לי שם או לקנות בארץ? ואיזה מחשב אתם ממליצים ב-500$ (כ-2000 ש"ח) מה אתם אומרים על זה? http://www.tigerdirect.com/applications/category/category_tlc.asp?CatId=17

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  17. שלום רב, אני אנסה לעמוד בכללי הפורום, אז שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשקים + תוכנות הנדסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Solidworks, Matlab, Comsol באופן שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Witcher, Fallout, XCOM וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  18. אני צריך המלצה למחשב נייד לשימוש של גרפיקאית (בעיקר פוטושופ, לא תוכנות תלת-מימד). מסך 15.4 עד כמה איכותי שאפשר ורצוי 1024 זיכרון, כי היא עובדת עם קבצים גדולים (לפעמים 100MB). חוץ מזה הכל פתוח, אבל יש סייג אחד - מאוד חשוב לה שהצבעים של האותיות במקלדת יהיו בשני צבעים, כלומר שהצבע של עיברית ואנגלית יהיה שונה, כי היא מתבלבלת אם לא... וכמובן למרות חוסר הגבלה בתקציב, רצוי משהו מינימלי... תודה. ;D

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  19. אני מחפש מחשב ללימודים, לשימושים ממש בסיסיים שזה אופיס ואינטרנט. בעבר היה לי מחשב מסדרת ASUS EEE שהיה אמנם גבולי לשימושים האלה אבל ביחס למחיר שלו היה משתלם. מחיפוש קצר שעשיתי ראיתי שכבר לא מייצרים את המחשבים האלה, האם יכול להיות? ראיתי שמה שמחליף אותם עכשיו זה ה-VIVOBOOK של ASUS שהם אמנם קטנים, אבל בגלל שיש להם מסך מגע הם עולים כבר 2.5K. בעקרון הדרישות הן משקל עד 1.5KG ומחיר עד 1.5K. גודל מסך לא מהווה דרישה, אבל אני מניח שהמחיר והמשקל יגבילו אותו למסך של 10-11 אינטש. האם יש כיום משהו מתאים לדרישות האלה? תודה

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  20. שלום לכם. אני זקוק למחשב מישני אשר יהיה מיועד לרוב לעבודה בסיסית אך גם קצת משחקים. הינה המפרט: Sempron 2800 - 560 NF7 (nForce2)lan,usb2 - 340 256MB A-DATA - 200 RADEON 9550 128MB - 380 Teac/SONY 1.44 - 40 LG 52 x 32 x 52 (kit - 150 2542 ATX MIDI PFC, usb - 260 החלקים הללו מורכבים מהחנות KSP.co.il והמסך מהחנות logicpc LG Flatron F700B Flatron Monitor "17 - 942 אין צורך ב- HD, רמקולים, מקלדת ועכבר. אני מעוניין שהמחשב יהיה יציב ויעמוד תחת עומס קל, ובנוסף אני מעוניין במסך טוב, אחרי כמה מחקרונים שביצעתי הגעתי למסכנה שהמסך LG Flatron F700B Flatron Monitor הוא המישתלם ביותר לסכום הכסף שהוא שווה, האם כך? אשמח לקבל הערות הארות וחוות דעת כללית על המפרט ה…

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by yossi_s1,

היי, אני צריך עזרה לבנות מפרט (עבור חבר) שישמש בעיקר למשחקים, בכללי דרושה מערכת מחשב חזקה שתחזיק לאורך זמן. התקציב הוא 4K+- אין בעייה לחרוג אם זה שווה עד4.5K זה עוד סבבה לא דרוש ציוד היקפי/מערכת הפעלה לגבי OC, תמיד הייתי בעד זו אחלה דרך לקבל עוד עבור הכסף, לפי מה שהבנתי כיום החלקים האידיאליים לOC הם בעיקר מעבדי אינטל וכרטיסי NVIDIA אך אני לא הכי מועדכן. לא מתוכנן שידרוג בעתיד, סיכוי קלוש לתוספת זיכרון/החלפת כרטיס מסך, לא משהו שאמור לשנות. דבר אחרון, די התרשמתי מביצועים של SSD אבל זה עסק יקר ונראלי לא משתלם. אבל אני כן פתוח לפתרונות אחרים אני לא יודע עד כמה RAID הוא דבר כדאי, אבל ראיתי בכמה מפרטים פה בפורום את הכונן ההיברידי שאמרו שהוא לא רע, אשמח להתיחסות בנושא זה, דיסק ק…

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה להחליף את הלוח אם,מעבד,קירור למעבד,זיכרונות וכרטיס מסך ולהישאר עם המארז הנוכחי ובנוסף לקנות כונן SSD לצורך התקנה של מערכת ההפעלה. יש לי מארז של Antec Sonata III עם 500W ספק כח של Antec. אין צורך בקניית די וי די והארד דיסק רגיל. 1. מה התקציב המקסימאלי - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - כ 400 שקלים. 2. מה שימושי המחשב - משחקים, עיצוב גרפי, סרטי HD, פיתוח. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע עובד עם מסך 19' - מתוכננת קנייה עתידית של מסך חדש בין 22'-24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - שואף לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. הא…

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  23. מחשב למשחקים כבדים , עד 4k חריגה מקסימלית ורק אם צריך של כ 500 שקלים מתכנן oc עתידי כלומר יש צורך ובמארז ובקירור למעבד טובים . אין צורך להגזים בכונן קשיח 500GB זה די והותר מבקש רכיבים שכמעט ולא יגיבילו אותי בoc ...עד כמה שאפשרי בתקציב ... אין צורך בציוד הקפי ( עכבר מקלדת מסך ורמקולים אין צורך ) אם אפשר לדחוף לוח אם שתומך בcf זה יהיה מעולה תודה רבה לעונים

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by vic1234,

מחפש מפרט למשחקים, ראיתי את זה בפורום במקורי היה את ה PALIT לקחתי תSPARKLE כי יש לו 3 שנים אחריות מעוניין ב OC קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM ¤568 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤114 1 יצרן Gigabyte GA-P35-DS3L ¤450 1 יצרן Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤165 1 יצרן FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤170 1 יצרן Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 ¤220 1 יצרן Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤344 1 יצרן Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 ¤139 1 יצרן Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail ¤877 1 סה"כ מוצרים: 9 סה"כ: ¤3047

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by טנטה,

שלום, לפי מה שהבנתי הולכות לצאת טכנולוגיות חדשות ולא תהיה לי אפשרות לשדרג את המחשב המחשב שאני רוצה לקנות זה- AMD - athlon 64 3000 + (s-754) GIGABYTE-K8NS (s-754) A-DATA- 512mb ddr 400 ATI - RADEON 9800pro TV, DVI, 128 mb western digital - 120 GB floppy, cd rom-סטנדרטיים DVD Recorder - NEC - 350GA DVD+RW x16 dual x2 case-2439 atx midi pfc usb בלי מקלדת בלי עכבר בלי מערכת הפעלה בלי מסך. אני מקבל את המחשב הזה בסביבות ה4200-4400 לא סגור, וזה בערך התקציב שלי. כדאי לחכות לטכנולוגיות החדשות או לקנות את זה אפילו היום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.