עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 השימושים העיקריים גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים אורך זמן סוללה לא כל כך חשוב אבל לפחות שיחזיק שעה וחצי גודל מסך 15" +- קניה בארץ אחריות של שנתיים לפחות שמתי עין על שני מחשבים של dell לשניהם מפרטים דומים אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת איזה דגם יותר מומלץ ואם יש אופציות חילופיות יותר טובות במסגרת התקציב אשמח לחוות דעת מחשב נייד דל ווסטרו Dell Vostro 1014 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6670 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X4500MHD Up to 256MB shared memory מסך רחב 14.1 רזולוציה WXGA With WLED 1280X800 With TrueLife ( מסך מ…

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by Mattan6,

שלום לכולם , אשמח לקבל ביקורת על המפרט הבא: *יש לציין שאני לא קונה משם, אלא רק מציג את המפרט. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21540 המחיר שהציעו לי: 3200. א. איך המחשב? אני לא גיימר, בעיקר תכנות. אך מפעיל תוכנות רקע כגון מכונות וירטואליות וכדומה. ב. איך המחיר ביחס לחומרה? ג. באופן כללי, איך לנובו, וביקורת כללית. תודה רבה, חג שמח

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by blackhawk_88,

שלום חבר'ה השאלה בכותרת בשביל משחקים כמו bf3 שלא יקרטע לי על הגדרות LOW אני צריך לשדרג את המחשב? ואם כן איזה חלקים ממש צריכים שידרוג ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  4. מחפש מחשב לעבודה שוטפת של אינטרנט , כל יישומי אופיס וכדומה.. מה אני מחפש במחשב? א) מסך 13 ומעלה.. ב) משקל 2 קילו ומטה. ג) שלא יתחמם יותר מדי. ד) בטריה שתחזיק כמה שיותר. ה) שתיהיה יציאת HDMI (שאפשר לחבר ל- TV, לא בטוח שקוראים לזה כך). ו) מצלמה מובנת. ז) מיקרופון מובנה. ח) התקן בלוטוס. ט) רמקולים מובנים. י) קריאת תביעת אצבע י"א) לא חובה, אבל עדיף - קורא כרטיסים מובנה. ושאלה בלי קשר: תגידו ל - DELL יש נציגות בארץ?! בתודה מראש, מתן.

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  5. ברשותי מעבד p4 2.4 800mhz לוח אם GA 8IP900 זיכרון 512 ddr כרטיס מסך : Radeon 9000 128 mb וברשותי 1000 שקל באיזה צורה אני יכול לשפר את המחשב בצורה הכי משמעותית? [אני לא מעוניין בכרטיס מסך חדש ] וכמו כן לא מעוניין בציוד הקיפי חדש ציוד נטו בשביל לשפר את המחשב

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  6. שלום לכם. אני צריך מחשב לצורך תכנות בשפת ג'אווה, פיתוח אתרי ואפליקציות אינטרנט, ולצרוכי עיבוד תמונה (פוטושופ), וכמובן גלישה באינטרנט, קצת OFFICE. מה דעתכם על המפרט הבא (לא כולל דיסק קשיח כי כבר יש לי). תודה. [table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] מארז מחשב Antec Oneמארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by maortoubian,

יש לי התלבטות מאוד עמוקה... האם לרכוש את הסמסונג Q330 I5: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6004 או את הדל ווסטרו 3450 I5 : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm אשמח לעזרה בנושא תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by אלעד יפת,

תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 15K • חריגה מקסימלית מהתקציב: כמה מאות שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: כל משחק שקיים, באיכות הטובה ביותר. • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: תוכנות אדובי, אפטר אפקטס, עריכה ב-4K, סינימה 4D • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 ביט דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): בעתיד • האם תרצה לבצע מערך מרו…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  9. לי יש מחשב עם לוח אם ג'יגה בייט ומעבד 1000 אטלון וזיכרון 256 אס די ראם!!! (אלו הפריטים שתבוצע ההחפה עלייהם) ואני יכול להחליף עם מעבד אינטל הג'וק הגדול!! לום אם של אינטל לא יודע בידיוק דגם אוו משהו וזיכרון 128!! (את הזיכרון אני רוצה לשפר) עכשיו אני לא יודע עם כדאי לי להחליף ואני זקוק לתשובה היום כי מחר תבוצע ההחלפה תודה לעונים ולקוראים!!

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  10. שלום לכם. אני מחפש נייד שיהיה נייד כלומר משקל נמוך איך לי בעיה לקחת 14 אינץ' ולא 15 או 17 שהמשקל שלן יהיה קטן. המחשב ישמש לעבודה אקסל תיכנות גלישה ומשחקים קלילים 3D ממש קלילים התמכיה למשחקים היא שולית אבל שיהיה משהו מינמלי.

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by headg,

עדיף tablet למישהו יש רעיונות?.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  12. Started by BedB0y,

שלום, בשבועיים האחרונים יש לי בעיה כזאת : לפעמים באמצע שימוש המסך פתאום קצת משתגע ויש שיבושי תצוגה. זה נראה כמו משהו בסגנון של טלויזיה עם אנטנה שאין לה קליטה, מופיעים כל מיני ריצודים על המסך, זה הצורה הכי טובה שבא אני יכול לתאר את זה. זה לא מסוג הריצודים שמופיעים כשמצמידים למחשב טלפון סלולרי. לפעמים כשאני מעלה או מקפל את המסך זה גם קורה. מישהו יודע אם זה נובע מחומרה או תוכנה? על פניו זה נראה כמו חומרה, נסיתי בכל זאת להחליף דרייבר לכרטיס מסך, לא עזר..

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  13. אוקיי אז השאלה היא : למה הטמפרטורה של המעבד כל כך גבוהה? בלי שאני מריץ כלום ?59/138 system 29/84 cpu cpu fan:3125 rpm החלפתי את המאווור שהיה על המעבד לפני שבועיים למאורר ענק של gigabyte ככה שזה לא הבעיה . אין שום בעיה של מאוררים גם במארז. שאלה שנייה : בשר למסך שלי אני לא יודע אם הוא טוב למשחקים או לא כיוון שאני לא יודי מה ה response time שלו ..ובכלל מה אומרות ההגדרות כאן שבלינק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103 מישהוא יכול להסביר לי מה אומר כל מה שרשום באתר בדיוק? כי לא מבין את הנתונים של המסך... אני אישית לא מרוצה ממנו כי משחקים נראים בלי צבעים כזה.האם זה קשור לכרטיס מסך או שלא? שאלה שלישית : אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים . וכמובן שמתם לב שיש לי כרט…

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  14. שלום, אני מחפש מפרט מחשב חזק , מיועד למשחקים, אינטרנט, וכל הדברים האלה.. תקציב עד 4000, חרגיה 100 שקל. כולל מסך LCD 22 , ואם אפשר שיהיה מKSP תודה מראש :] ד"א הציעו לי את המפרט הזה: מעבד E7400 CORE 2 DUO 2.8G 3MB לוח אם ASUS INTEL P43 P5QL 1600 זיכרון OCZ 2X2G DDR2 800MHZ דיסק קשיח SAMSUNG 320GB 16M SATA כ.מסך ECS 9600GT 2GB - 256BIT צורב שחור NEC DVD-RW AD7220S SATA מארז שחור + חלון צד PA11A - 500W ספק חזק TRENDSONIC 4FAN 600W מסך KDF 22'' DM226 WIDE BLACK סט מקלדת ועכבר 3 שפות רמקולים BLUSTER SUB 2.1 3200W - 2402 4000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  15. אהלן חבר'ה , קודם כל שיהיה לכם חג שמח וכשר אני הולך לשדרג את המחשב שלי בימים הקרובים (הלוח אם במחשב הנוכחי כבר גוסס) אשמח להערות לגבי המפרט , השימושים שלי הם מאיה , פוטושופ , סרטים (לא HD , סתם סרטים חח ) ומשחקים ברמה נמוכה , לשם הדוגמא של רמה נמוכה אני משחק ב Counter Strike : Source וכל מיני משחקי סטים ישנים .. אין לי דרישות גבוהות , משחקים בדיפולט בהחלט יספיקו לי מה שכן חשוב לי זה ה Workflow במאיה . כמו כן אני מתכנן OC לא רציני על המעבד , אז תנו דעתכם על הקירור . אני לא צריך הארדיסק , DVDRW , ספק כוח ,יש לי TT - Tr2 500 WATT זה יספיק ? כמו כן אשמח אם תסבירו לי את הקטע של התיזמונים בזכרונות , האם 444 או 555 , מה יותר מהיר ? התקציב הוא מקסימום 2800 , אני לא יכול לס…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  16. שלום לכולם. אחותי כל כמה שנים קונה מחשב חזק שהיא רוצה שהוא יחזיק לה להרבה זמן , ללא שידרוגים לאחר מכן וכו.. השימושים של המחשב הוא בעיקר לעבודה כוללת , כל מני תוכנות כבדות , ולעיתים רחוקות גם משחקים , לצפיית סרטי hd וכו.. המחשב לבנתיים לא יעבור אוסי , אך אני רוצה להשאיר את האפשרות הזאת כפתוחה, אם היא תרצה לעשות בעתיד ושלא תיהיה מוגבלת.. יש לה כרגע מסך 19 lcd שאיתו לבנתיים היא תעבוד עם מקלדת ועכבר חדשים של לוג'יטק + רמקולים של לוג'יטק אז חשוב שיהיה גם לפחות 5.1 בלוח..שיש את זה כיום בכמעט בכל הלוחות.. ויש לה עוד מסך 42 שלפעמים היא תחבר את המחשב לצפיית סרטי hd .. בעתיד אולי היא תקנה מסך מחשב יותר גדול ויותר איכותי לכל שימושיה.. בניתי מפרט מ3 חנויות, אני רוצה שתגידו לי אי…

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  17. מעוניין להתחיל דיון מעט שונה מהדיונים הרגילים בפורום "ייעוץ". מחשבים ניידים באים בדגמים ובתצורות. כלומר, עבור דגם מסויים, תתכן תצורה עם מעבד חלש או חזק; פאנל נחות או פאנל איכותי; דיסק קשיח או דיסק SSD; וכן הלאה. עניין זה מקשה על איתור יעיל של השילוב שמתאים ביותר. מנוע החיפוש של ZAP לא מתמודד עם כל הפרמטרים השונים וכמו כן המנועים של רוב החנויות. אשמח אם באי הפורום ישתפו את התובנות שלהם לגבי: מהי השיטה שלכם לאתר תצורות שונות ודגמים שונים לפי הדרישות שעומדות בפניכם? מהן החנויות אשר מבחינתכן הן אלו בעלות מרבית הדגמים ה"מעניינים"? תודה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by esterdil,

מחפש מחשב ניד שטוב עבור עריכת הרצאות לפני עלייתם לרשת יוטיוב וכדומה יש לכם הצעה סוג, מחיר , בבקשה

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  19. הייי חברה, מפרט מבוסס קונרו. לא כולל מסך . עכבר מדוייק, מקלדת דיסק קשיח מינימום 160 - מומלץ 250 הרבה זיכרון פנימי ותעשו מה שאתם יודעים הכי טוב תודה

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  20. שלום, ברצוני לרכוש מחשב שישמש כ-HTPC. עליו לכלול, בין היתר, לפחות 2GB של זיכרון פנימי, כרטיס לכידת וידאו (ככל הנראה אקח את WinTV PVR-150 MCE) כרטיס מסך סביר וכרטיס קול טוב (התלבטות בין M-Audio Revolution 5.1 ל-Creative Xi-Fi). התקציב למחשב זה הוא 4000-5000, כאשר העדפה היא להיות סביב הגבול התחתון. מערכת ה-HTPC תחובר למסך 32', כך שאשמח להמלצה על טלויזית LCD בגודל 32' שלכל הפחות תהיה HD Ready, התקציב הוא 3500-4000 ש"ח, שוב העדפה להיות סביב הגבול התחתון. אל המחשב תחובר מחערכת שמע Logitech Z-5500. תודה מראש ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by yik,

שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד - המחשב מיועד לגלישה באינטרנט(כולל צפיה ישירה בתוכן), עבודה משרדית, צפייה בסרטי Full HD. המחשב יחובר רוב הזמן לטלווזית LCD 42 דרך כניסת HDMI,על מנת לצפות בסרטי Full HD, בשאר הזמן הוא ישמש כאמור לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. נדרש מירב התכונות לתמיכה כ HTPC (יציאת HDMI,כרטיס מסך ומעבד מתאים, HD AUDIO) אשמח גם לכרטיס רשת אלחוטי בתקן n. אשמח לקבל הצעות לדגמים ספציפים העונים לנ"ל - יש אפשרות לחרוג עד 10% כלפי מעלה. בתודה,איציק

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  22. אהלן, בקרוב יוצא מהבית ועובר לדירה, המחשב הגדול שלי נשאר פה ואין שום סיבה שיעבור איתי. נכון לשנה הקרובה הוא לא הולך לצאת הרבה מהבית, לאחר מכן אני כבר אהיה סטודנט ואני ארצה להתנייד איתו הרבה. (כלומר בלי desktop replacmentים) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, תכנות * גודל המסך? 14"/13.3" * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * רזולוציית המסך? כמה שיותר גדול יותר טוב, סה"כ לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2Kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מניח ש4 שעות עבודה יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש …

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  23. ממ בעיקרון זה נועד לגימיין עכשיו אני תמיד הייתי עם אינטל ונוידיה אבל אני רואה שכולם פה ממליצים על amd ה readon אז למה לא אם אתם אומרים מה שיותר טוב לגימיין בקיצור חשוב שיהיה לי כרטיס קול טוב כי יש לי מערכת קולנע ואני צריך לחבר אותו לרמקולים ומה שיש לי עכשיו נגיד של הלוח אם על הפרצוץ זהו תודה מראש

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by grasec,

so im about to buy my second rig from KSP and this is the rig CPU: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray CPU FAN: Thermaltake Silent 1156 CLP0552 M.Board: GIGABYTE P55M-UD2 Memory: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel VGA: GIGABYTE HD 5770 1GB HDD: Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB Optical Writer: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA Power Supply: SeaSonic 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (Retail) Case: CoolerMaster CM 690 II Plus Black well this is it im pretty locked on everything but plz do leave comment and ideas for improvements thanks in advance yours Grasec BTWmy top budget is around 4.4-5k so yeah dont…

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  25. מחשב נועד לעבוד עם תוכנות עריכת cubase יש כרטיס קול חיצוני עם חיבור FIREWIRE צריך 2 גיגה זיכרון ומעבד core 2dou צריך צורב DVD רצוי שגם יהיה שקט כי מקומו בחדר הקלטות הרדיסק דרוש 160giga כרטיס מסך מהפשוטים-לא למשחקים המחשב לא יהיה מחובר לאיטרנט כך שלא חייב כרטיסי רשת

• 4 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים