עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקי הדיון הקודם ננעל כי לא שמתי תקציב אז בגדר המחיר 2000 שקל אני רוצה להביא 8800GTS 320 אבל של חברה טובה שמגיע עם מהירות שעון גבוהה ויכולת OC גבוהה http://img149.imageshack.us/my.php?image=1502150815121496ei4.jpg זה המפרט מארז אני יקח כנראה של NXTZ TIRNITY וספק של Enermax Liberty 400W איך הזכרונות במפרט ? ועכשיו לשאלה האמיתית בנוגע לכרטיס מסך אני מתלבט http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=7&artpage=2456&articID=561 הכרטיס של CLIBRE מאוד מרשים מבחינת קירור ומגיע ל OC דיי גבוה אבל השאלה אם יש אותו במחיר טוב בארץ ?

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  2. אז החזירו לי תשובה על המחשב שאני רוצה לקנות;Toshiba Satellite Pro A300D-131 והם אמרו לי שרק בגרסת האולטימט והביזנס מקבלים את דיסק השדרדור (DOWNGRADE) אבל אני יכול לפנות ישירות למייקרוסופט, משהו אומר לי שאני אקבל שם את אותה התשובה או את אותה הגברת בשינוי אדרת.. מה שכן, ראיתי באינטרנט שיש מקומות בארץ שעושים לך את השדרדור לXP או מעבירים את הויסטה גיור מלא לכל מערכת ההפעלה, האם מישהו כאן יודע על דבר כזה? האם זה אפשרי, כמה זה עולה, האם יש תופעות לוואי עקב ההתעסקות הזו עם מערכת ההפעלה? בכל מקרה אם מישהו יודע על דבר כזה ואיפה זה אפשרי( עדיף באזור המרכז) בבקשה אני ממש צריך את העזרה שלכם!!! אהה הוא גם אמר לי שאין לו יציאת HDMI אז רציתי לדעת האם ההבדל באיכות הצפייה יהיה רציני? אם י…

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  3. קודם כל תודה לכל מי שכותב כאן באתר, הגעתי ממצב של אפס ידע על כיצד לבנות מחשב למפרט איכותי (אני מקווה) ורציתי לקבל כמה שיותר תגובות. חלקים שכבר קניתי בחו"ל: ---------------- CPU: AMD +3200/939 90nm OEM Memory: 2X512 Dual Channel Kit OCZ EL DDR PC-3200 Platinum HD: WD 74GB SATA RAPTOR (10,000RPM) Video: Sapphire ATI Radeon 9800 128MB Total Price: 3800 NIS חלקים שאני עומד לקנות בארץ: ------------------------- Motherboard - ABIT AV8 VIA K8T800 939 - price 677 NIS CPU Cooling: Zalman 7000 Price 210 NIS Power + Case - ANTEC Sonata (with Antec TruePower 380W PS) - Price 861 NIS Dual Layer DVD/RW: NEC ND-3500A - Price 475 NIS DVD Drive: LG 16X48 - Price: 213 NIS Floppy Drive: Mit…

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by Loren,

עד כמה אפקטיבי משטח קירור למחשב נייד? איזה מהמשטחי קירור מומלץ? ראיתי של COOLER MASTER ושל MICROSOFT

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  5. איזה כיף לראות שהפורום הזה פעיל, פעם אחרונה קניתי דרך ההמלצה שלכם מחשב לפני 3 שנים שהייתי מאוד מרוצה (היה של dell). מקווה גם הפעם לצאת עם רכישה שווה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 3200 (קונה באילת) אם יש צורך לחרוג אפשרי אבל נראה לי שזה יהיה מוגזם לדרישות המחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה און ליין בסרטים וסדרות ומטרות לימודים (תואר שני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by rhin0,

שלום לכולם. סוף סוף הגעתי למפרט הסופי: כרטיס מסך זכרון מעבד לוח אם כונן קשיח צורב ספק את המפרט בניתי ביחד עם ליאור וזה כאן רק בשביל ליטוש אחרון

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by ד ו ד,

חיפשתי מחשב נייד משומש ומתוך שיחות עם מוכרים הבנתי שלאותו דגם יכולות להיות קונפיגורציות חומרה שונות. כמו למשל מהירות המעבד - איכות מסך שכנראה מדובר על ציפוי כזה או אחר וכמובן כמות הזכרון שזה ברור ולא שייך לנושא. האם אני טועה

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  8. שלום לכולם . אני מחפש המלצה למחשב נייד לקניה בארה"ב בזמן הקרוב מאוד. הדרישות הם לא גבוהות במיוחד אבל כן רצוי שזה יהיה מחשב שיהיה טוב ורלוונטי ל2-3 שנים אני מעדיף מעבד I5, ולפחות 6GB זיכרון פנימי השימושים הם לא בשמיים. בעיקר אינטרנט, סרטים וכו'. * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? אין העדפה. לא כבד מדיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מחייב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI כן * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. מאוד חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by ran911,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך עד 15 אינץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר מסך טוב , לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל , מיועד לסטודנט בלימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמ זמן סוללה ארוך ככל שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג ש…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by carock,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo כמות: 1 - מחיר: ¤1495 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤600 מארז: ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver - 1YW PSU כמות: 1 - מחיר: ¤776 זיכרון: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤360 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤426 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB Passive Cooling כמות: 1 - מחיר: ¤1376 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤5217 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/jhu4cz3n[/url

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  11. בעקבות לדיון שפתחתי לפני כשבוע לגבי קניית מחשב נייד, החלטתי ללכת על אחד עם כרטיס מסך מובנה, אבל עם מסך מגע. הנה הקישור למחשב מחשב הנייד מיועד: עבודה משרדית (office, access, visual studio 2010), צפיה בסרטים. החלטתי ללכת על מסך מגע בגלל windows8. האם המחשב שווה 3750 שקל? אם לא, יש אלטרנטיבות עם מסך מגע? או שלא כדאי ללכת על נייד עם מסך מגע? תודה.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  12. אחרי 3.5 שנים עם פנטיום 3 שכבר מקרטע קבלתי הצעה למחשב מבוסס AMD לפי המפרט הבא( לא מיועד למשחקים) + processor- amd athlon xp 2500 + motherboard- epox ep8rda3 memory - hynix 512 ddr 333 video card- ati radeon 9200 128ddr case -e-star 350w 2usb front סה"כ 2200 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לאופיס אינטרנט קצת משחקי ילדים לא משהו כבד - העבודה הכי קשה תהיה המרת וידאו לזה אני מעביר את הרכיבים התקינים מהמחשב הישן. מה דעתכם ? יספיק כדי לבצע המרות מוידאו אנלוגי למחשב? מה עם הזכרון -אני לא כל כך מכיר את HYNIX . האם הם טובים או לשנותלחברה אחרת? ומה לג…

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by Gal Herzog,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה למחשב נייד לפי הנתונים הבאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף תקציב בסביבות ה-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). wordpress תדיר, פוטושופ תדיר, videpad מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אם אפשר למצוא משהו שגם יתאים זה יהיה טוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  14. המפרט נמצא בתמונה שצירפתי.. היעוד של המחשב הוא בעיקר למשחקים מכל הסוגים, תודה מראש מאור.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by bd,

מפרט למחשב עם כל החלקים למשחקים סרטים איטנרנט וכל מה שעושים בחיי היום יום לא משהו מיוחד אבל שיעבדו משחקים טובים המחשב לא מיודע לOC או משהו אחר אלא רק להנות ממנו!! מחשב קומפלט בסכון של עד 5 אלף ש'קל אם אפשר לתת שתי הצעות גם אינטל גם AMD ומסך שטוח

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  16. הנה המפרט מTMS : מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤861 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: THERMALTAKE SOPRANO DX Silver Aluminum + Window כמות: 1 - מחיר: ¤725 ספק כוח: SeaSonic M12 500W A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤398 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤287 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤319 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1489 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤125 מקלדת: Genius KB…

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by lexsus,

שלום! הייתי שמח אם משיהו היה עוזר לי ! אני צריך שמישהו שמבין יעזור לי במפרט מחשב שיעלה 5000 ש"ח ולא שקל יותר! תודה למי שיעזור!הוא מלך! אבל שיהיה מחשב חזק למשחקים ! עם כרטיס מסך איכותי! בלי היצד הקיפי (שזה כול מסך +עכבר+ומקלדת לא צריך רק מחשב!) אני רוצה למשחקים כבדים כמו קרסיס שיעבו על ההגדרות הכי גבוהות חלק!

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  18. 'מעבד:' INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX 'לוח אם:' GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 'כרטיס מסך:' GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 'דיסק קשיח:' WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS 'צורב DVD:' PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA 'זיכרון:' KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 'מארז:' COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN 'סט מקלדת ועכבר:' MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  19. צריך מפרט למשחקים + הקלטת תוכניות טלויזיה , לא צריך צורב ומסך ב - 7000 ש"ח. תודה לכולם.

• 14 תגובות
    • 841 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 3,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - אינטרנט, אופיס, גימינג (קל) - משחקי אסטרטגיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - אין הגבלה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

21. Started by tania131,

איך נראה לכם המפרט הבא .? יעבדו בו משחקים כגון DOOM3 GTA VICE CITY FIFA 2005 וכו' , ואפשר אתר לבדיקת טמפרטורות של המחשב? amd athlon 64 2800+ floppy 1.44 wd 80 gb sata GA-K8NS ATHLON 64 DDR 512MB 400 MHZ DIGMA ORIGINAL CD-ROM LGx52 ATI RADEON 9600 XT 256MB CASE ATX FRONT USB AX-BLACK WINDOW

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  22. אני יודע שהסכום זעום... אבל זה מה יש. ברשותי מסך LCD איכותי של VIEWSONIC 1 giga ram הארדיסק של 160 גיגה ומארז... מה לדעתכם אפשר לעשות? ניראה לי חשוב לי שיהיה עוד כונן של 500 גיגה כי בעיקר אני מוריד סרטים... כמו כן אני משחק במשחקים אך אני מודע למגבלות. בכול מקרה תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  23. שלום מחפש מחשב לעריכת וידאו HD, מתכנן להשתמש בתוכנה premiere pro cs5 של adobe. תקציב ~3000 שח, עדיף כמה שפחות. אם אין ברירה אפשר לחרוג עד 200 שח. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בצורב. השקט חשוב אך לא קריטי. לא מתוכנן אוברקלוק. אין צורך במערכת הפעלה. מתכנן לשים windows 7 64 bit איזור מגורים לא חשוב. לפי האתר של אדובי , אני רואה שמומלץ לכלול כרטיס quadro fx על מנת להינות מהאצה של כרטיס מסך. אני יוצא מנקודת הנחה שהמפרט יכלול את זה. תודה .

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by dan111,

קודם כל השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים וריבוי משימושת אני אוהב להשתמש בהרבה חלונות פתוחים ולעבוד על הרבה דברים במקביל משחקים אני כמעט לא משחק אבל OC יכול לעניין אותי בעתיד. הנה קישור: http://www.newegg.com/Product/ComboBundleDetails.aspx?ItemList=Combo.668119 והמפרט: 1x HEC 63RABB Black Steel ATX Mid Tower Computer Case (Model:63RABB) 1x GIGABYTE GA-H67M-D2-B3 LGA 1155 Intel H67 SATA 6Gb/s Micro ATX Intel Motherboard (Model:GA-H67M-D2-B3) 1x hec HP485D 485W ATX12V Power Supply - Power Cord Included (Model:HP485D Retail) 1x Intel Core i5-2400 Sandy Bridge 3.1GHz (3.4GHz Turbo Boost) LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor BX80623I52400 (Model:BX80623I52400) 1x G.SKILL…

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  25. אני רוצה מפרט למשחקים כבדים ויכולת להפעיל כל מיני תוכנות שזקוקות לזכרון גדול ללא מסך רק ה מעבד :intel core2duo ומה הכי טוב לוח אם : לא יודע זכרון :2 GB 667mhz KINGSTON כי הוא אמין ולא מתקלקל כמו השאר .. דיסק קשיח : 200 GB SATA לא יותר צורב וקורא כרטיסי זיכרון : כרטיס מסך : כרטיס קול : מארז : שיהיה יפה מאוד . מסך : ללא אני רוצה את המפרט הכי טוב שאתם יכולים לתת בתקציב הזה הגדלתי את התקציב כי אני רוצה מחשב טוב ואמין

• 14 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.