ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני זקוק למפרט עד 4K ויש כמה דברים שאני רוצה שיהיה בו. i7/i5 לפחות 4 ג'יגה ראם כרטיס מסך תומך DX11 אין צורך בכונן דיסקים,יש לי אחד טוב ממחשב אחר שאפשר לשים במחשב החדש. תודה רבה למי שיכול לעזור
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני אשמח מאוד אם תוכלו ליעץ לי לגבי המפרט הזה, להגיד לי מה ממולץ לשנות. אני יודע שמעבדי AMD יותר זולים מעט ואני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מעבד AMD ולוח אם תואם. תתציעו מה שאתם חושבים גם עם יש חריגה קלה כמו פה כי התקציב שלי הוא על 5K ש"ח. מעבד אינטל? P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 670 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 560 ש"ח זכרונות? DDR II 667 1GB Twinmos X 2 900 ש"ח כרטיסי מסך? eVGA 7900GT CO 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E 1890 ש"ח דיסקים קשיחים? Western Digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB 390 ש"ח מארזים? HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 ש"ח ספקי כוח? PSU 500W MAX (400W True) (24pin…
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז ככה...הרבה זמן לא התעסקתי בכל הדברים האלה..צריך את העצה שלכם... מעבד אינטל E6500 ליבה כפולה 2.93 GHZ 550 שח זיכרון 2GB KINGSTONE DDR2 800 זיכרון 2GB KINGSTONE DDR2 800 (בכוונה כתבתי את זה פעמיים...) 290*2=580 שח לוח אם ASUS G41 P5QPL 460 שח צורב DVD SONY NEC X22 SATA 150 שח כ.מסך SAPHIRE ATI DDR3 4670 1024M 580 שח דיסק קשיח SAMSUNG SATA 500 GB 380 שח מארז 3 מאוררים מפואר+תאורה ספק 500W 250 שח מסך BENQ W24 דגם G2410HD 1150 שח -250 הנחה 3850 סה"כ זאת האופציה הראשונה... יש עוד אופציה... שבמקום הכרטיס מסך ההוא יהיה לי את הGforce 9800 שעולה 680 (מאה שקל יותר) מארז EZcool h550D שעולה 450 (200 שקל יותר) ויש את האפשרות היותר פשוטה, שהיא.. מעבד Intel E…
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום מעוניינת ברכישת מחשב נייד בלבד. מטרות השימוש: תכנות רק בג'אווה וגיימינג (משחקים כמו fortnite). מערכת הפעלה שתהיה windows 10. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לגיימינג בתקציב מקסימלי של 4K. אין צורך במסך, ציוד היקפי וכונן דיסקים. אין כוונה לצריכה מוגזמת של מקום לכן מבחינת אחסון מקום , SSD של 300GB בערך יעשו את העבודה. רצוי שהמפרט יורכב בחנות KSP או IVORY (למרות שעל IVORY שמעתי לא מעט ביקורות שליליות) כיוון שאלו החנויות היחידות שיש לי נגישות נוחה אליהן. תודה . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני מחשבים אחד hp והשני דל המחשב מיועד להרבה עבודה,צפייה בסרטים וחיבור לטלוויזיה,מוזיקה,אינטרנט,תוכנות,אופיס ומשחקים pes10 ו-nba2k10 מחשב דל inspirion 1564 i5-520 המחיר הוא 5496 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8285&perur=2&t=1&c=441 מחשב שני זה HP Pavilion dv6-2130ej http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733393 המחיר הוא 5180 ש"ח מבקשה חוות דעת דחופה אני מעוניין לרכוש מחשב בהקדם תודה רבה מנחם[br]פורסם בתאריך: 2.02.2010 בשעה 00:35:59 בבקשה המלצות כמה שיותר מהר את ה-hp במחיר הזה אפשר לרכוש עד 3 בלילה
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ידוע לכם איזה מהתוכנות עזר שבאות מותקנות על הנייד של טושיבה, אפשר לוותר עליהן על מנת לפנות קצת מקום, זכרון ולהמהיר קצת את המחשב ?!. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות Tablet PC בעיקר לצורכי ביצוע שרטוטים. אין יותר מדי דרישות מהמחשב חוץ מהנ"ל ושיהיה יחסית זול. עדיפות למחשב עם מסך מט (לא מבריק).המועמד כרגע הוא הHP TX-2620 (למרות המסך המבריק). איזה מחשבים נוספים נמצאים בסביבת המחירים של ה-HP ועל מה אני אמור לשים לב בקניית Tablet PC ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום.... אני מתכנן לקנות מחשב ליצירה(מוזיקה) ב6000 שקל.. עכשיו אני רוצה להשקיע גם בכרטיס קול איכותי עוד 1500 שקל השאלה שלי היא.. אני רוצה לקנות מחשב רגיל אז באו ואמרו לי אז תקנה כבר מחשב נייד טוב... אמרתי וואלה צודק אבל אני לא בטוח שהוא לצרכים שלי.. אז עכשיו אני שואל אותכם.. האם מחשב נייד יכול לסחוב תוכנות כבדות של מוזיקה? אני רציתי לקנות מעבד אייאמדי כפול ליבה.. אני מוכן להתפשר במחשב נייד באייאמדי משהו איכותי וטוב.. ברמה של האייאמדי3500+ בערך.. וזיכרון 1024.. מישהו יכול לבנות לי מפרט טוב במקרה ומחשב נייד יכול לעשות עבודה טובה כמו מחשב רגיל..? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
https://www.google.com/url?q=https://www.groo.co.il/deal/laptop-toshiba-dynabook-156class/1065061/&sa=D&source=hangouts&ust=1629231926654000&usg=AFQjCNFbgml9vPm45g1YH4vbZdewOii9Wg
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברי HWzone נכבדים. זקוק לעזרתכם. אני זקוק למפרט שמיועד לעבודת Photoshop וישומים משרדיים אחרים באופן בלעדי. לא למשחקים לא לאובקלוקינג או שום דבר אחר. לא נדרש כרטיס מסך בעל אי-אלו יכולות מדהימות בגלל שכל הישומים לא משתמשים בתלת מימד. כרטיס MX יספיק כמה שיותר זול אבל מחברה שאין לה בעיות עם איכות תמונה. זה כן חשוב. מפרט מבוסס פנטיום 4. מסך 19' - לא משהו יקר, אבל משהו שניתן לעבוד זמן רב עליו והוא נעים לעיין. זיכרון 512Mb. כרטיס רשת חובה. אין צורך בשום דבר נוסף פרט למארז. עדיף מארז Midi. תקציב - 5500. תודה!
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, אולי זה לא המקום הנכון אם זה כך אבקש להעביר למקום הנכון. יש לי מחשב בן חודש שקניתי HP Pavilion מסדרת DV6000Z בעקבות קבלת מחשב ממקום העבודה אין לי צורך בו ואני שוקל למוכרו. הנתונים הבסיסיים הם 15.4 widescreen bright view מעבד TL-60 TURION x2 Dual 2GHz x2 2GB 667MHz(2x1GB 120GB SATA 5400RPM צורב דיוידי שלט אינפרא אדום 256MBנפרד מזיכרון המחשב geforce 7200 Bluetouth wireless abg+pre-N סוללה כפולה 12תאים מצלמה מובנית שעובדת ללא דופי מיקרופון מובנה. קורא כרטיסים מובנה חיבורים הסטנדרתיים שיש בנייד 3usb, dvi, mic, אוזניות+יציאה למערכת סטראו,s.video וכו' זה מה שנראה לי בינתיים. אשמח לקבל הערכות מחיר לנתונים אלה
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
זקוק למפרט ב 3000 ש"ח,לא כולל מסך שהיה הרד דיסק 80 גיגה.(אם אפשר שהיה 120). ותביאו לי מקום שאפשר להזמין את כול זה (שהיה כבר מורכב).
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בין 3000-4000 ש"ח 15.6אינץ. המחשב לצרכים כלליים, צפייה בסרטי HD, גלישה באינטרנט ומשחקי מחשב כגון פיא 14 ומקלדת נוחה . משום מה אני מאוד אוהב את החברה LENOVO, כי מעברי עם HP המחשב ממש התחמם ולא היה אפשר להפעיל עליו משחקים כי הוא פשוט להט, חברות אחרות גם כן לא מוצאות חן בעיניי בגלל העיצוב הלא נוח של המקלדת . אז 1.אבקש שתמליצו לי על מחשב שלדעתכם יעשה את העבודה בצורה כמה שיותר טובה ובמחיר של עד 4000 2. האם LENOVO היא באמת חברה טובה ומתאימה למחשב שאינ צריך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
טוב תשמעו , לפני כמה זמן קניתי מחשב נייד שלהם שפיתח בעייה של שלג במסך לפעמים שהפך לכמעט תמיד והתקשרתי אליהם לאחריותץ כל פעם אני מגיע למוקד הודעות חדש שלהם שבא להחליך מזכירה אלקטרונית שמתנצלים ושואלים את הפרטים באותו הסדר ומבטיחים שיחזרו אלי מהמעבדה (לא ברור אם הם בכלל שולחים משהו) איך אני גורם להם לממש את האחריות והאם תועיל לי תביעה צרכנית כלשהיא אם הם יספיקו לגרור את זה עד אחרי שהאחריות תגמר? איך אפשר לנצח את השיטה המפגרת הזאת ששמים חברה חיצונית כדי להמנע מלתת שירות? אולי כדאי לתת להם פרטים של בן אדם אחר והם אולי יחזרו? למישהו יש נסיון עם זה?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך שתגידו לי מה אתם חושבים על המפרט לפני שאני קונה אותו מיד 2, *המעבד הוא intel i5 2500K (לא מופיע במפרט) אחריות לעוד שנתיים וחצי משהו כזה. הדבר שאני הכי מתלבט זה הלוח אם, Desktop Board DH67BL של אינטל,תנו לי חוות דעת עליו מי שמכיר\התנסה בו כי זה הכי מסקרן אותי, לגבי כרטיס מסך וספק כוח אני יביא בנפרד, אז אל תקחו את זה בחשבון לגבי המפרט..כל השאר נראה לכם סבבה?שווה להביא אותו ב1500 שקל? דרך אגב אני מביא אותו בשביל משחקים,סרטים ואינטרנט לא יותר מזה...מחשב כזה יכול להריץ את המשחקים החדשים על מקסימום? (עם כרטיס מסך חדש וספק חדש שאני יביא..) תודה.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד לשימוש של גרפיקאית (בעיקר פוטושופ, לא תוכנות תלת-מימד). מסך 15.4 עד כמה איכותי שאפשר ורצוי 1024 זיכרון, כי היא עובדת עם קבצים גדולים (לפעמים 100MB). חוץ מזה הכל פתוח, אבל יש סייג אחד - מאוד חשוב לה שהצבעים של האותיות במקלדת יהיו בשני צבעים, כלומר שהצבע של עיברית ואנגלית יהיה שונה, כי היא מתבלבלת אם לא... וכמובן למרות חוסר הגבלה בתקציב, רצוי משהו מינימלי... תודה. ;D
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד: core i7 מרובע ליבות sandy bridge מסך מט בגודל 14 או 15 אינץ' (עדיפות ל-14) מקלדת בנויה היטב, שתהיה נוחה להקלדה מרובה ולא שברירית זיכרון 8GB יציאות שחשוב שיהיו : HDMI,USB 3, eSATA אין עדיפות מסוימת לכרטיס מסך , חשוב שידע להריץ סרטי FHD בקלות כמו כן משחקים ברמה סבירה wi-fi שתומך בכל התקנים העדכניים המחיר עד 6000 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם מחר נוסעים לחול ואני חייב מחשב נייד עד 4000 שח שיוכל לבצע פעולות משרדיות אופיס , ושאר ירקות חשוב שיהיה צורב וכונן דיוידי - אפשר קומבו... שיהיה בו את כול הדברים מראש כולל אלחוטי כי זה אנשים מבוגרים שלא ידעו לעשות כלום ! כולל מערכת הפעלה... ואני מתחנן מהר מהר כי מחר הם טסים ? גבריאל
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
זה היה די קשה להישאר בתקציב במיוחד בגלל הלוחות היקרים של הקונרו אבל ניראה לי שיצא משהו סבבה 1280 שקל E6300 760 שקל ASUS P5LD2 520 שקל WD 250GB 16M 700 שקל 7600GS 360 שקל COMPUCASE+HEC300 650 שקל 1G PQI TURBO 667 סה"כ 4270 וצריך להוסיף הרכבה +מקלדת+עכבר (לא צריך צורב כבר יש לי אחד) אז דבר ריאשון מה דעתכם,האם לשנות משהו ,אם כן אז המפרט מנועה אם יש לכם רעיונות טובים יותר מחנות אחרת בסביבה אז אין בעיה בכל מקרה אני לא רוצה לפצל קניה זה סתם כאב ראש. דבר שני אני רוצה לעשות OC ,בו נגיד משהוא קטן להגיע לBUS 366 לא ניראה לי בשמים. האם המפרט יאפשר לי במיוחד כשזה על קירור סטוק? וכמעט שכחתי לציין שזה לא מפרט למשחקים זה בעיקר לתיכנות וכל השאר ,משחקים זה נחמד אבל אני אסתפק בכרטי…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. ראיתי שהמחירים ממש ברצפה.... אני מחפש מחשב לעבודה (OFFICE OUTLOOK) ולסרטים. עדיף עם לוח אם של אסוס. אם מישהו מכיר מציאות במקומות מסויימים אני אשמח לשמוע.
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אשמח לעזרה במפרט למחשב נייד: - תקציב 5,000 - 4,000 ש"ח - איזור חיפה - מטרות - משרדי - אופיס, אינטרנט, מוסיקה וסרטים, משחקים, אפשרות לתוכנת AUTOCAD - גודל מסך בינוני - משקל רצוי? כמה שיותר קל - האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ארוך - האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB X2 UBH, חיבור לטלויזיה - לא חובה - בלוטות? כן - גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 - צורב DVD? כן - האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נראה לי - אולי עדיף שכן - האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מחברה מוכרת - מערכת הפעלה - לא עקרוני אפשר ויסטה ואפשר וינדוס 7 - הערות נוספות שיהיה שקט, מהיר, ליבה כפולה, זיכרון גדול - האם במחשב נייד ניתן להכניס אוברקלוקינג?
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
המחשב בן 3 שנים. לאחרונה הוא נכבה פתאום אחרי זמן מה. האם את תופעה מוכרת? מה יכולות להיות הסיבות?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום חברס' קניתי את הנייד הראשון שלי לפני חצי שנה נייד HP Pavilion מסידרה DV5 עכשיו ליפני כשבוע קראתי פה בפורום שהשירות לקוחות של HP הוא שירות לא משהו ובפורום אחר שמעתי שברוב המחשבים שלה יש מפרט ישן יחסית ליצרניות האחרות... אז רציתי לשאול: 1)זה נכון לגבי שירות הלקוחות של HP והמפרטים שלה?? 2)איזה יצרנית מחשבים היא הטובה ביותר מבחינת שירות לקוחות, המפרט המוצרים שלה, מחירים וכו' תוכלו לתת לי דירוג מהטוב לגרוע?(הכוונה ל-HP, DEEL, ASUS, ACER, LG, TOSHIBA, LENOVO ועד שאני לא אמרתי חוץ מ-APPLE) תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב שייעודו העיקרי ישומי אופיס ואינטרנט ומעט משחקים. הכרטיס מסך אמור לתמוך במשחקים חדישים אבל אין צורך בהוצאות מוגזמות ובוודאי שלא ב- OC . המחיר הוא למחשב בלבד ללא מסך , צורב DVD , עם 1 ג'יגה זכרון, כמובן שהלוח המעבד וכן הספק יהיו חזקים דיים. ציוד היקפי היחיד שדרוש היא מקלדת ועכבר. תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-