ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אהלן, כבר כמה ימים אני שובר את הראש לגבי בחירת לפטופ! הצרכים שלי לא גבוהים מי יודע מה אבל חבל לי להתפשר על ההנאה שלי מהמחשב בכל זאת. כיוונתי לטווח מחירים של 2500-3000 אבל גם לגלוש קצת למעלה בכמה שקלים לא יהרוג אותי. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, לימודים(וורד וכדומה) וצפייה בסרטים, עם אופציה לאיזה משחק או שניים * גודל המסך? מעדיף 15 אבל גם 14 יעשה את העבודה * משקל רצוי?כמובן שעדיף כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב, מעדיף אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?, usb3 יהיה נחמד, hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא משהו ספציפי * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אני מאד…
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? אני מחפש מחשב נחמד עד 3K. במקרה נתקלתי בדבר הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4536&CatCode=315 מה אתם חושבים? אני אישית קיבלתי המלצות רבות על Lenovo. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, סרטים, מסמכים, עריכת סאונד וכו'). בנוסף, תהיתי, אם ארצה לשדרג לכרטיס מסך אחר בעתיד, האם יש אפשרות כזו?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש DB Server שמורכב למעשה משני חלקים גדולים. Storage והמחשב עצמו. המחשב: מעבד: ??? לוח אם: ??? זיכרון: לפחות 1GByte ram צריך להיות בעל 2 ספקים (אחד לגיבוי) שני בקרי SCSI (אחד לגיבוי) Storage להכיל לפחות מקום ל 12 דיסקים (1 ישמש כ-hot swap ושני כ-parity ב raid 5 כל דיסקים: בסה"כ כמות דיסקים של לפחות חצי TeraByte ובנוסף עוד 2 דיסקים כאשר אחד משמש כ-hot swap ושני כ-parity (ב raid 5) תקציב: 15000$ הערה: המפרט לא חייב להיות עם דיסקים SCSI, גם SATA יספיקו מבחינת מהירות הדיסקים. תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
גנבו לאחותי את הנייד ואני רוצה לקנות לה חדש מתנה. השימושים שלה מאוד בסיסיים: אופיס, אינטרנט וסרטים. היה לה מחשב בן 3-5 והוא הספיק לה.. מסך מבוקש 14-15.6. תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
כמובן מחשב שיכול להחזיק לזמן ממושך... אם אפשר כמובן חנות במרכז הארץ מאוד יהיה לי נוח. *עדיפות לכרטיס של NVIDIA* *ללא OC וללא מסך,ללא ציוד היקפי* תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 23.02.2011 בשעה 10:14:07 בניתי לעצמי מחשב,איך,אשמח להצעות שיפורים ואפילו הוזלה במחיר במידה ויש צורך-Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪921 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 Gigabyte GA-PH67A-UD3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪608 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2267 G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL, יחידות 1 ₪571 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2462 WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS, יחידות 1 ₪304 http://www.rsm.co.il/pr…
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, שימושים: גלישה, משחקי פלאש, סרטי HD, חיבור לLCD עם HDMI , תוכנות אופיס וכדו'. חשוב לי שהמחשב פשוט יטו מבחינת גלישה והמערכת הפעלה, שהכל ירוץ חלק חלק ויסחוב לכמה שנים הבאות בכיף. מעדיף מעבד של אינטל, אם אפשר איזה CORE I3 בתקציב, אבל פתוח לשמוע גם הצעות אחרות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
**** דולר Intel 2.8 262 p4p800 deluxe 139 Kingston2*256 2*56 maxtor 120GB SATA 119 V9950 ULTRA DELUXE FX5900 580 **** ש"ח Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON 314 Microsoft Wireless Optical Desktop USB 3Y 304 Creative Inspire 5200 770 LG DVD 16*48 199 WD 120GB s-ata 7200RPM 8MB BUFFER WD1200JD 3Y 660 זה או המקסטור בראשון או הWD בשני זה פשוט משני חנויות אני קונה את המחשב. כדאי?(איך המחירים) נ.ב יש כרטיס רשת וקול הלוח אם ככה שאני לא צריך לקנות(או שאני יקח משמחשב הישן שלי) וזו עוד שאלה: כ…
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - אינטרנט, תוכנות אופיס, משחקים קלים עד בינוניים (SC2, Diablo 3 ). * גודל המסך? - אני לא כ"כ מבין בגדלים, אבל גודל המסך צריך רק להתאים לעבודה סטודנטיאלית בכיתה, לכל שאר הדברים אני אשתמש במסך חיצוני. * משקל רצוי? - כמה שפחות זה יותר טוב, אבל זו לא דרישה מהותית מבחינתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - צריך ביום לימודים של 5-6 שעות שכולל שימוש באינטרנט ואופיס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - HDMI ו-VGA/DVI * בלוטות? - לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500GB * צורב DVD? - לא נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם.קניתי מחשב גיימר לפני 6-7 שנים עדיין עושה את העבודה. כמה נראה לכם אפשר למכור אותו היום? המפרט: cpu: intel core 2 duo e6750 socket 775 lga. mainboard: asus-tek computer inc memory: samsung ddr2 2 gig graphics: nividia geforce 8600 gts יש גם צורב DVD של LG wd3200aaks 320g samsung hd502hj 500g
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2000+- ולא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים הכי כבדים שאפשר להשיג במחיר הזה...[מצפה לקרייסיס על high ולניד פור ספיד שיפט]אני עובד גם קצת בעריכה[cs 4 ו pinnacle studio לא משו רציני] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. שום דבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כ…
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים ניידים ואני רוצה לשחק אחד נגד השני איך אני עושה רשת בין 2 מחשבים ניידים (לא אינטרנט אלה סתם רשת כדי להעביר קבצים וכל מני) בשניהם יש WIFI ולשניהם יש כרטיס רשת תודה.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לוח אם - ABIT Fatal1ty FP-IN9 SLI ¤503.00 זכרונות - CORSAIR 4GB KIT XMS2 6400 ¤530.00 כרטיס מסך - PALIT 8800GT 512MB OC SONIC ¤591.00 x2 = ¤1,182.00 מארז - ANTEC SONATA III 500W ¤675.00 קירור מעבד - THERMALTAKE MAXORB ¤217.00 מעבד q6600 בערך 850 תודה אם יש הצעות שונות אני אשמח לשמוע ואני לא מתכנן oc
-
- 14 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאור יומהולדתי ה-17 החלטתי שהמתנה הכי טובה והחידוש הכי טוב שיכול להיות הוא מחשב חדש. לאור התלבטויות כאלה ואחרות החלטתי לשאול אנשים שמבינים באמת והופנתי לפה, הדרישות שלי הם גבוהות, זאת אומרת אני מעוניין במחשב האולטימטיבי לתקציב זה~ מאקסימום ביצועים לאורך זמן, אני ממש לא רוצה להתבאס, אני רוצה משהו מומלץ והתרשמות חיובית ממקור אמין. אז הנה אני והדרישות שלי למחשב החדש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב שעומד בפני הוא לא אחר מ-4,500 ש"ח ישולם באשראי. [כמובן, אם יש חומרה שממש מועדפת על אחרת היוצאת ממסגרת התקציב הנ"ל יש לציין זאת ואף לבחור בה, חריגות יתקבלו (אני מאמין שעד 5,000 ש"ח)] 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבוד…
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מעבד: Q6600 ספק: Corsair VX450W לוח אם: Gigabyte P35C-DS3 זכרונות: Kingston 1333MHz DDR3 4GB x 2 CL9 (כמה חודשים בשימוש) הארדיסקים: WD 250GB 7200RPM ו Seagate 500GB 7200RPM מארז: Thermaltake Soprano DX כרטיס מסך: Twintech 9800 GT XT OC Edition
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 1 1040 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5LD2 R2.0 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 690 1 690 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Corsair 340 2 680 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7300GT Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E 550 1 550 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 395 1 395 צורבים? DVD Recorders Price Units Total PIONEER DVR-111D DVD±RW 200 1 200 רמקולים? Price Units Total Altec Lansing ATP3, 2.1 340 1 340 Total price + system assemly 3995 ¤ מה אתם אומרים על המפרט הזה? האם אני אשמע טוב ברמקולים למרות הכרטיס קול המובנה? ואני צריך…
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לרכוש Asus UX32VD ולהתקין בו SSD. השאלה אם יש חבר'ה בפורום פה שיקנו בשבילי, שנוסעים לארה"ב ויכולים לקנות עבורי דגם שאין בארץ: UX32VD DB-71. בארץ יש דגם כזה בגרסה שונה, שיש לה i5 ואין עם i7. איך זה עובד? אשמח להודעות פרטיות. המטרה היא לרכוש מחשב כזה ולשדרג בשביל ניידות, עבודות משרדיות, משחקים ממוצעים+, שימוש בתוכנות עריכה HD וגרפיקה אבל לא כבדות מדי. תודה רבה והכל
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקי מחשב (בעיקר GTA4 ו PES, אולי פה ושם משחקים טיפה יותר כבדים) ולסרטי HD. חשוב שהמחשב יהיה שקט, אבל הכי חשוב שהוא יהיה כמה שיותר מאוורר עקב כמות אבק בלתי רגילה אצלי בבית. אני לא מתכוון לעשות למחשב OC, ושידרוג עתידי אפשרי לחלקים מסויימים. כמו כן, אני מעוניין במסך מחשב, 21-22 אינצ' עדיפות עם יציאת HDMI (כמו גם בכרטיס המסך). אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים. את המחשב אני רוצה שירכיבו לי בחנות. בקשר למערכת ההפעלה, אני לא סגור שאני רוצה כי יש מצב שזה יקפיץ לי את המחיר. החנות ממנה אני מתכוון לקנות את המחשב היא כנראה RSM או כל חנות מומלצץ אחרת באיזור תל אביב-ראשלצ. התקציב, כולל מסך הוא עד 5000 שקל. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
תנו את חוות דעתכם במפרט שמצורף פה בתמונה בבקשה. אין צורך בציוד היקפי (יש מסך וכו). היא בעיקר משתמשת בפוטושופ אבל אני רוצה להשאיר בסיס טוב לשדרוג. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לעצמי מחשב נייד עד 4000 ש"ח 4500 בלחץ (עדיף פחות) לצורך לימודי הנדסה. הדרישות היחידות שלי הם: 1 ג'יגה זיכרון ולפחות 80 ג'יגה הארד דיסק. המחיר מאוד משמעותי בעיני היות ואני קונה שני מחשבים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים.* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', 15.6 גם אפשרי אם הוא קל (מתחת ל2 ק"ג). לא קריטי סוג המסך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? רק touchpad רגיל, מקלדת לא צפופה. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. הכי חשוב. עדיפות ל 1.7-1.8 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): לא דרוש משהו מיוחד, 3-4 שעות לפחות זה מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לפחות 2 חיבורי USB (רצוי יותר), HDMI. לא נדרש כונן DVD. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש…
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
בניתי מפרט, הוא מיועד למשחקים כבדים, אבל גם מאוד חשוב שיתמוך 100 אחוז ב משחק enemy territory זה המפרט: אני לא בטוח אם לקנות את ה Sapphir RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E? או xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3? (אני לא עושה oc ולא משנה האפשרות לsli) וגם ניתן לראות בתמונה למטה שבמשחק שציינתי למעלה (enemy territory) ה 6800 מוביל אם אפשר גם ביקורת על המפרט עצמו 3>
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום! הכנתי מפרט למחשב נייח גיימינג, התקציב הוא 4000, קצת עברתי אבל אני אסתדר... אשמח אם תתנו לי חוות דעת עליו: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=35619 (הוספתי מתאם ואי פי בגלל שאני כרגע לא יכול ליצור נקודת אטרנט בבית...) יש אפשרות להוזיל? לא חשוב לי שתיהיה דווקא החנות הזאת. תודה מראש, כפיר.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, יש לי התייעצות לגבי הלפטופ הסקסי הזה... חשוב נורא בלפטופ שאני עתיד לקנות - יציאת HDMI לחיבור ל LCD כרטיס המסך המוצע בדגם הזה הוא Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 אם מישהו מכיר ויכול להעיד עד כמה הוא איכותי. בלתי ניתן לשדרג לכ. מסך אחר בגדול, חשוב לי ההפקה הגראפית שלו לרואת סרטים / סדרות מחשב מהיר, חזק, שישמש אותי גם ללימודים אקדמאים בעתיד בעיקר לאינטרנט והורדות אם יש דגם אחר יותר מומלץ אשמח לשמוע עליו.. הצעות מחיר.... ניב
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב למטרת אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים (אוטוטו סטודנט) הסכום שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה5000 ש"ח לא כולל הוספת אחריות בינלאומית ל3 שנים. מה שחשוב לי במחשב זה זיכרון 1 ג'יגה, core due 2 ו80 גיגה זיכרון. החברות שחשבתי עליהן hp, lenovo או טושיבה (יש עדיפות?) הבעיה היא שאני לא יודע מה ההבדל בין סוגי המעבדים של הcore due 2 ולכן אני זקוק לעזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-