עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by YinnoN,

שלום אני מעונין להתחיל בocing. המטרות זה משחקים כמו hl2 css ומשחקי רשת על מדיום לא יותר (את המשחקים הכבדים משחקים אצל אחי בa64 ) כל מה שצריך זה מארז + ספק (לא ג'נריים אבל לא להגזים בניפוחם, הספק שיהיה hec475 בבקשה) hd 80 ג'יגה בייט עם 8 מב באפר axp 2500 (יהיה לי קל להפוך אותו ל3200 בoc הראשון שלי ?) קירור חזק למעבד, mb שיתאים לoc ויהיה איכותי וזכרון 256 (אני מוסיף עוד 256) תודה רבה (ד"א ניתן לערבב בןי חנויות)

2. Started by Evyatar1620,

אהלן, חבר צריך מחשב חדש בשביל אוברוואץ, וביקש ממני לפתוח דיון בשבילו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם חייב אז חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch ובכללי משחקי FPS באונליין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' 144 -לאילו הגדרות ג…

3. Started by g.xorre,

פרטי המחשב: מעבד Dual Core E5400 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 4GB DDR2 כרטיס מסך GeForce 9600GT 512 DDR3 ספק כוח Hunt-Key cp 400 hp זה מחשב לעבודות פושטיות - הכנת מצגות וקליפים קצרים בפרימייר, סריקה וצריבה. מדובר בחומרי DV רגילים. + אם מישהו מכיר תוכנה טובה למצגות (לסרטוני בר/בת מצווה וכו..) אני אשמח לשמוע. מודה לכם מראש על כל טיפ, עצה או ביקורת.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by oded900,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיתאים בעיקר למשחקים ולSKYRIM שיוצא עוד חודש אשמח לקבל המלצות למפרטים בחנויות באיזור המרכז שיכולים להריץ את המשחק חלק עד 4000 ש"ח אפשר לחרוג קצת , אין צורך במסך וציוד היקפי. 4000 ש"ח אפשר לחרוג בקצת. גיימינג מקסימום הגדרות FULL HD . לא צריך ציוד היקפי. כל הרכיבים הבסיסים במחשב. שלא יהיה רועש לא מתוכנן OC אבל שיהיה בסיס. לא צריך מערכת הפעלה. חנות מאיזור המרכז. תמיכה בהתקנים החדשים ביותר. לא מתוכנן שדרוג. *אם מישהו יודע מה ההבדל בין כרטיסי מסך תומכי OPEN GL 4 ל4.1 אשמח לדעת.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by guyguy27,

שלום אני צריך מחשב למשחק skyrim חוץ מזה למיילים ואופיס תקציב מקסימלי: עד 2500 ש"ח אפשר לחרוג עד 3000 אם אפשר בפחות עדיף שימושי המחשב: משחקים SKYRIM אופיס מיילים ואינטרנט מסך LG 21 הגדרות גרפיקה עדיף כמה שיותר גבוה לא צריך ציוד היקפי שקט לא קריטי בלי OC כולל WIN 7 והרכבה חנות שעושה משלוחים או באיזור המרכז שדרוג לא מתוכנן אם משהו לא ברור תשאלו אשמח למפרט תודה גיא תודה גיא

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by tomerna,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש ליומיום (אינטרנט ואופיס), בנוסף נעשה בו שימוש לתכנות מזדמן, מידול תלת מימדי(בעיקר solidworks, פרוייקטים קטנים יחסית) ולעריכת תכני HD (יחסית בסיסית מהGOPRO). המחשב לא מיועד למשחקים כלל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ilantzur,

ראיתי נושא דומה אבל הצורך שלי קצת שונה אז אני אהמר על נושא חדש. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעמוד בביצוע וירטואליזציה של רשת מחשבים הכוללת שרתים שונים (אינרנט,דואר,איחסון וכו') כמו כן יכלול כמה וכמה תחנות עבודה במקביל. כל זה אמנם לצרכי לימוד וניסוי ביתיים אבל אני רואה בו גם כמחשב למשחקים - אך זהו צורך משני. אני צריך: 1. מארז וספק (אולי בנדל של שניהם-ראיתי בנדל של ANTEC NSK6580B שנראה טוב ואם מישהו מכיר ויכול לאשר את טיבו). 2. דיסק קשיח של 500GB. 3. כרטיס מסך נורמאלי. 4. 4 גיגה זיכרון 1333(פתוח להצעות בקשר לסוג, העיקר שיבצע את העבודה). 5. מעבד מרובע ליבות (פה אני חייב עזרה כי למרות שמאז ומעולם היה לי אינטל אני מוכן לנסות להשתכנע על AMD אבל לפחות ברמה של I5-2300/24…

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by issy61,

יש לי מחשב חדש בן חצי שנה שמהתחלה הוא עושה לי בעיות של מהירות המחשב שלי משמש אותי לעבוות גראפיות ולכן חשבוב לי לעבוד במקביל עם כמה תוכענות כמו PHOTOSHOP ACDSEE ADOBE READER FREEHAND כמובן שהאינטרנט שלי והאאוטלוק שלי תמיד פתוחים המפרט שלי הוא : לוח אם אינטל GA-P35 DS3L 2 ג"ב זיכרון מעברד אינטל P DUAL CORE כרטיס מסך - GIGABYTE GEFORCE 9600 GT 512 המחשב מורכב במארז מאוד מאוורר של GIGABYTE -CASIS האמת שהוא מכיל הרבה DEVICE - 4 כוננים קשיחים + 4 צורבי די-וי-די + קורא כרטיסי זיכרון יש לי גם ספק 450 W של ENERMAX

9. intel p D 3.4ghz 945 mather bord abit 7600gs gigabyte 1gb 667hz מסך:19 של NEOVO 250 גיגבייט זה העיקר בערך

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  10. מה התקציב: עד 2000 ש"ח ב. מטרות המחשב: בעיקר גלישה ברשת והרצת משחקים ג. האם אתה צריך ציוד הקפי: צורב שישמש גם ככונן עדיף צורב DVD תלוי בהמלצתכם ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו: בעיקרון AMD בגלל המחיר ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך:שהמארז יראה טוב אבל שלא ישפיע על המחיר ובמידה ומדובר במעבד שלא מתחמם אז הקירור פחות חשוב ו. האם צריך מערכת הפעלה: לא. ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה: התקנת המחשב ללא התקנת מערכת הפעלה ח. מהי שיטת התשלום: מה שיותר זול ט. הערות: המטרה היא מחשב כמה שיותר זול ,באיכות כמה שיותר טובה, עם כרטיס מסך סביר שבדוק שהוא טוב, מעבד חזק ,זיכרון טוב ולוח אם טוב. בבקשה תראו לי גם מאיפה להזמין כתובת של אתר אינטרנט שממנו אפש…

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  11. אני מחפש מחשב למשחקים בעיקר וקצת גרפיקה. מתלבט בין DDR2\3 וכנ"ל לגבי לוח האם. ככל שהמפרט יהיה יותר משוגע כך אהיה יותר מאושר.... בבקשה הצעות

• 20 תגובות
    • 999 צפיות
  12. שלום לכולם , אשמח להצעות ומחשב עם הדרישות הבאות : - מחשב לא מיועד למשחקים , מיועד לגלישה - מוזיקה - סרטים - תוכנות כמו וורד -ללא ציוד היקפי - ללא OC - מעבד : INTEL ועדיפות ל QUAD או 4 ליבות של AMD ? - זכרון : עדיפות ל 4 GB חברות : OCZ \ GSKILL - קירור למעבד - עדיפות להחלפת הקירור למעבד למשהו יותר נורמלי - מארז - עדיפות לשקט - עדיפות ל COOLMASTER - מעדיף לוח אם ללא כרטיס מסך - אולי להוסיף כרטיס מסך באיזה 200 שקל גג - אולי פעם באיזה כמה זמן יתחשק לו לשחק איזה משחק ישן כזה קונן קשיח : חברות WD / SEAGATE , נראה לי 500GB לפחות - הרי זה דיי זול שקט : תמיד טוב שקט לא? לא אובססיבי תודה מראש לעל העוזרים

13. Started by elior021,

שלום לכולם. אז ככה יש לי מחשב בלי מערכת הפעלה כשאני מנסה להתקין עליו וינדוס XP הוא נותן הודעה שהוא לא מזהה את הSATA המעבד הוא SOOKET775 הלוח אם הוא ASUS P5S800-VM ניכנסתי לאתר של אסוס רשום שם שצריך ללחוץ על המקש אף 6 ואחרי זה על האות S ואז זה אמור לפעול כשאני עושה את זה מופיע לי הודעה שאומרת שאני צריך להכניס את הדרייבר לדיסקט פלופי. ניסיתי להוריד את הדרייבר אבל הוא שוקל 5MB והוא לא נכנס לדיסקט פלופי. ניסיתי גם לבטל את האפשרות של ה RAID בביוס הבעיה שאין לי את האפשרות הזאת האפשרות האחרונה שלי היא לעבוד אם התוכנה nlite אבל אני ממש מסתבך איתה אם יש משהו לעשות חוץ מנליט אני אשמח לדעת מהו תודה מראש. סליחה שפתחתי את הדיון הזה כאן לא שמתי לב הדיון שלי נמצא כבר בפורום תמיכה טכני…

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by noam142,

שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה בלפטופ lenovo t61 כאשר מדליקים את המחשב נדלקת הנורה של מצב שינה ( המסך לא נדלק ) והמחשב נשאר במצב הזה.. ניסיתי להסיר את הסוללה, להסיר HDD וזיכרון ואפילו להוציא את סוללת הBIOS, שום דבר לא עזר .. יש לכם רעיון כיצד ניתן להעיר את המחשב ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. Started by vipersh,

היי, ביומיים האחרונים שמתי לב שהלפטופ שלי לא נדלק ממצב שינה אחרי שאני סוגר את המכסה שלו כשאני פותח את המחשב הוא עושה רעשים של מתחיל לעבוד אבל המסך נשאר כבוי הבעיה לא הייתה לפני יומיים, כלומר, לפני יומיים כשהייתי פותח את המכסה שלו אז המסך היה נדלק אחרי מספר שניות גיגלתי את הבעיה אבל לא מצאתי תשובה לבעיה שלי, על המחשב לא הותקנה תוכנה שאמורה להשפיע על עניין זה ועל המחשב מותקנת ויסטה 64 ביט (למקרה שהמידע יעזור לפתור את הבעיה) אשמח לעזרה בנושא תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by hadarelk,

שלום, יש לי Dell XPS L502X עם זיכרון מורחב ל8 ג'יגה, ומעבד i5 דור שני. אני עובד עם ווינדוס 7 ומרגיש כאילו המחשב עובד נורא חלש...הוא בן שנה והמון זיכרון פנוי אבל עדיין כשאני עובד עם תוכנות כמו Visual Studio או Solidworks ומריץ דברים הוא נתקע לכמה שניות. יש הצעות לפיתרון/ בדיקת ביצועי המחשב ושיפור? תודה מראש, הדר

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by bissli82,

שלום, ברשותי asus v1s ישן בן כ-4. לפני כמה ימים חזרתי מחודש בחו"ל ולהפתעתי הוא אינו נדלק, כלומר לוחץ על הכפתור ויש אור בכפתור יש אור גם בפנל הקדימי הקטן, אבל אין תצוגה ושום דבר בעצם לא קורה מעבר. בדקתי גם בלי סוללה גם עם, רק ספק, תחנת עגינה וכו'. פתחתי אותו להביט פנימה והמאוורר שלו מתחיל לעבוד אחרי כדקה בערך מרגע ההדלק, אבל שום נורות אחרות לא מאירות, הוצאתי את הזיכרונות אפילו ואין צפצוף ואין שום דבר, הביוס מסרב לעלות והתוצגה חשוכה. לוח אם הלך? ספק? אינברטור? קראתי לנסות לנתק סוללה וחשמל וללחוץ על הכפתור כדקה ואז לנסות לחבר ולהדליק, לא עזר. רעיונות נוספים לפני שהוא הולך לפח? שווה להשקיע בתיקון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tamtamtamir,

שלום לכולם וחג שמח המחשב בעבר נכנס למצב שינה באופן שהגדרתי לו (בהתחלה לstandby ואחכ לשינה) כרגע הוא לא נכנס. אין לי מקלדת ועכבר בUSB ככה שלא זו הבעיה. וגם לא התקנתי שום דבר חדש.. חשוב לציין שבאופן ידני המחשב כן נכנס למצב שינה (ולמצב סטנדביי) ולא מתעורר אבל באופן אוטומטי זה לא קורה... האם יש דרך לתקן את הבעיה או לזהות את הגורם שלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nevid,

שלום מחשב HP Pavilion dv5-1160ej עם Vista, המחשב נדלק ורואים את המסך שכתוב HP לאחר מכן המסך ניהיה שחור ונתקע כך, ניסיתי להעלות את המחשב עם דיסק איתחול של וינדוס וזה נתקע באותו שלב וגם שמפעילים את האפשרות של Windows recovery המחשב פשוט לא מגיב. הרצתי את הבדיקות של הביוס לזיכרון ולהארד דיסק והכל תקין. אודה אם מישהו יוכל לעזור לי או אפילו לתת לי כיוון איך לבדוק את הבעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Nachum987,

שלום לכולם, ברשותי מחשב Asus Q400A שלו הוספתי כונן SSD לפי המדריך שמופיע בנעוץ. בקצרה, הסרתי את הצורב ואת ה-HDD. את ה-HDD התקנתי במגירה ייעודית והכנסתי במקום הצורב. במיקום הישן של ה-HDD והתקנתי את ה-SSD. הפעלתי המחשב ושיניתי את הגדרות הביוס כדי שה-HDD יעלה ראשון, שמרתי והפעלתי מחדש, הכל עבד כשורה, כיביתי את המחשב וסגרתי את המכסה והבורג. בפעם השנייה שהפעלתי את המחשב המצב הסתבך ועכשיו המחשב רק מפעיל עצמו, אך לא ממשיך מעבר לכך, ז"א הוא לא מגיע אפילו למצב שהביוס עולה וגם לא נותן להיכנס לתפריט של הביוס! ניסיתי לחזור על כל התהליך בצורה הפוכה, אך זה לא עזר. הסרתי את ה-SSD והפעלתי רק עם ה-HDD שהוא במיקום המקורי שלו, אך גם כאן לא הייתה הצלחה. ד"א גם בלי שום דיסק מחובר הוא לא מסכי…

• 8 תגובות
    • 6.2k צפיות
  21. Started by Ligi,

היי פתחתי דיון קודם והיום אני רוצה להזמין אותו סוף סוף, הייתי במילואים אז לא היה לי זמן להזמין ולבדוק את זה כמו שצריך. זה המפרט הסופי רציתי לקבל פידבק אחרון לפני הזמנה. זה הדיון הקודם: http://hwzone.co.il/community/threads/541050-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D#.U3dhpFV_vfe זה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483615 - Intel - i3-4130 Dual core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400... כמות: - 1 - 514/504 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyt…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

שלום, אנו מעוניינים לרכוש מחשב נייד לאבא, שישמש אותו בעיקר בסביבת הבית ולעיתים רחוקות מחוצה לו. השימושים הם אינטרנט, צריבת שירים לרכב(צריך שיכיל צורב), ושאר השימושים הבייתים. לגבי הגודל - הוא מבקש שלא יהיה קטן אבל אני יודע שגם מאוד גדול יפריע לו לכן אם יכנס בתציב מסך 14 יהיה מושלם(הגבול התחתון), 15.6 יהווה התפשרות אך גם בסדר. סדרי עדיפות: -גודל/ביצועים = 60/40 -מבצע/חברה= 80/20 -זיכרון = מינימום 4gb -מערכת הפעלה = חובה,העדיפות לוינדוס 8 הערות: -אבקש לא להמליץ על מעבדי הFUSION והאטום למיניהם. -אשמח אם תתייחסו למבצעים הקיימים בזמן כתיבת דעתכם. -חריגה עד 500 שקלים תהיה מקובלת במידה וסיבתה תהיה מוצדקת. תודה ושבת שלום.

23. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם: אבא שלי מעוניין לקנות מחשב לצורכי עבודה ושימושיים משרדיים (אינטרנט, אופיס ותוכנות ייעודיות של המשרד שלו שהן בסה"כ די קלות ואין להן דרישות מיוחדות). התקציב שלו הוא עד 1500 ש"ח עם חריגה של עד 2000 ש"ח (עדיפות לחרוג כמה שפחות, אם בכלל, כמובן) מבחינת משקל אין יותר מדי חשיבות (עדיף שיהיה קל אבל לא על חשבון חריגה מוגזמת בתקציב) גודל מסך - סביבות ה-15 אינץ' הוא מבחינתו יהיה שמח אם יהיה כונן CD, אבל לא מחייב.. אמרתי לו שבסופו של דבר אפשר להתקין היום הכל מדיסק און קיי.. בגדול הוא הולך לעבוד עם המחשב בעיקר בבית ובעבודה, ככה שגישה לחשמל אמורה להיות זמינה כמעט תמיד מעבר לזה, אין דרישות מיוחדות מדי. העיקר שיהיה אמין, לא שברירי ועדיף עם אחריות של 3 שנים.. האם …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שיתאים לי לשימושים הרווחים הבאים: 1) מספר דפדפנים פתוחים במקביל (בד"כ כ-2 כרום ופיירפוקס אחד) עם לא מעט (עד 20) טאבים פתוחים בכ"א. 2) במקביל, תוכנות נוספות רצות, כגון וורד, אקסל, paint.net וכד'. מן הסתם הייתי שמח לתוכנות כבדות יותר במקביל, כמו עריכת וידאו/גרפיקה/וקטורים וכו'. 3) נגזר מהשניים הראשונים - חושב לשדרג מהלכים ולהשתמש בשלב מסויים בשני מסכים במקביל, אז כמובן חומרה וכ. מסך שיתמכו באופציה הזו (למימוש עתידי, כרגע אין תקציב לשני מסכים). בנוסף: 4) תוכנות מעט כבדות יותר, כמו תוכנות ניתוח סטטיסטי - stata (למרות שבחומרה הקיימת שלי, בת 5 שנים, אין לי בעיות מיוחדות איתה), ואקסלים עם הרבה שורות - עשרות אלפים - ועליהם הרבה חישובים (יש בע…

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  25. אורח אבנר
    Started by אורח אבנר,

מחפש מפרט מחשב לפטופ 17' שיוכל לאפשר עבודה חלקה על תוכנות Adobe (בדגש על אינדיזיין / פוטושופ) וגם תוכנות תלת מימד בסיסיות (סקאצ'אפ) אך שיהיה גם קל במשקלו, כמו כן, מחפש דגם למשקפי VR כדי להראות ללקוחות מודלים תלת מימד (לאו דווקא שיתחברו ללפטופ)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.