עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gliding,

היי, אני שונא לכתוב דחוף, ולכן התנצלותי מראש. עם זאת, המצב דורש דחיפות מכיוון שמחר טסה ידידה שלי לארה"ב ואני צריך להחליט מה לעשות.. אז כך: המחשב: XPS 13" http://www.dell.com/us/en/home/performance-deals/fs.aspx?refid=performance-deals&s=dhs&cs=19 זה שמופיע בצד שמאל..999$ וכולל את כל העולם ואחותו (חוץ משדרוג של 25$ לכרטיס XFI ועוד 75$ ל-8600). אני יכול לשלוח אותו לכתובת של משפחה של ידידה בארה"ב והיא תחזיר אותו לארץ באמצע אוקטובר איתה . או לשלוח אותו דרך GLOBALSHOP מה שמייקר את הסיפור ב-300 דולר (כי באמת צריך להעביר אותו דרך המכס ) יש שני דברים שמדאיגים אותי במשלח למשפחת הידידה: 1. מה עושים באתר של דל עם מספר הטלפון שאני נותן במעמד ה CHECKOUT? האם אני יכול ל…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  2. שלום. אני מחפש מחשב לסלון שיהיה להצגת סרטים וסדרות ואינטרנט בעיקר התקציב שלי הוא 1700-1500 על המחשב עצמו ולמקלדת ועכבר עוד 200 שקל גג לא יותר חשבתי ללכת על המחשבים של ה giada יש מניעה או המלצה? אשמח לקבל מפרט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by kobi618,

שלום לכל המקצוענים. (חדש באתר) אני זקוק למפרט מחשב בעיקר למשחקים. (גם משחקי רשת) המחשב מיועד בעיקר למשחקים. קצת סרטים, ושירים וכ'ו. חשוב לי מאוד להדגיש, כי הגרפיקה והביצועים חשובים לי מאוד. ללא פשרות! עד כמה שניתן. אני גם רוצה שהמחשב יהיה מוכן למשחקי העתיד , כגון- BF4 COD-G וכ'ד. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט,סרטים, FULLHD ומוזיקה, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר! אני משתמש בו 24 שעות…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים אני צריך עזרה בבקשה במפרט מחשב עד 4000 עם אפשרות ל4500 ש"ח , שיכלול מסך , הוא נועד ללימודים ..אני לומד ניהול רשתות ואבטחת מידע ..וגם למשחקים . וגם לחבר את המחשב הישן ,למחשב החדש .לעשות רשת ביתית .. זאת המטרה .. תודה על העזרה

5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 - אפשר לחרוג בעד 200~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות לשקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הרעיון של מחשב MINI ITX תמיד קרץ לי, אך לא חובה במידה והדבר לא ישתלם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by madx,

ערב טוב לכולם, ברצוני להרכיב מחשב למטרות גיימינג ושאר ירקות, כאשר את החלקים כנראה שאוכל להביא מארה"ב עם חבר. בניתי משהו בינתיים דרך newegg, אשמח לקבל פידבק והצעות לשיפור. XFX HD-685X-ZNFR Radeon HD 6850 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card with Eyefinity - 160$ Antec High Current Gamer Series HCG-750 750W ATX12V v2.3 / EPS12V v2.91 SLI Certified CrossFire Certified 80 PLUS BRONZE - 90$ G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Desktop Memory Model F3-10666CL9D-8GBRL - 55$ ASRock Z68 Extreme4 LGA 1155 Intel Z68 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard - 185$ Intel Core i5-2500 Sandy Bridge 3…

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by Armageddon1,

-המחשב הוא למטרות משחקים , ושימוש כללי של אינטרנט סרטים ואופיס . -התקציב הוא 4000-4200 שקל . -כרגע אין צג ,אני מתלבט בין 22" לבין 24" . (הצג לא כלול במחיר ) -לא צריך שום ציוד היקפי(מקלדת, עכבר ,רמקולים וכ'ו ) -לא מתוכנן אוברקלוק. בעיקרון אני רוצה מחשב מבוסס i5 750 . לגבי לוח אם וכרטיס מסך : אני מעוניין לשחק במשחקים אבל אני לא גיימר "כבד" אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך בהמשך לטלויזיה FHD . לוח אם לא ממש אכפת לי איזה ראיתי שיש לאינטל ולגיגהבייט כמה לוחות נחמדים . אחרי הקריסמס "צריכה" לבוא ירידת מחירים , אולי שווה לחכות ובנתיים לקנות כרטיס זול מאוד לשימושים כללים בלבד (אפילו יד 2 מקובל .. ) ואז אני ארכוש איזה 4850 .. שישמש אותי למספר שנים . לגבי זיכרון אני צריך 4GB . דיס…

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by DjRoth,

היי, יש לי כרגע מחשב גיימינג ממוצע אני לא הכי ספץ במפרטים אבל אני לא יודע האם שווה לשדרג את כל המחשב או רק את הכרטיס מסך, יכול להיות שהמעבד שלי מספיק או שעדיף כבר להעיף אותו ואחד חדש יעשה את העבודה? Intel i5 2500 @ 3.6 Gigaybyte H67M-D2-B3 8GB 1330Mhz Sparkle Geforce 560GTX Ti כמובן לשימוש גיימנינג בלבד, האם שווה לקנות מחשב חדש (התקציב שלי למחשב חדש יכול להיות 4000 שקל ולא יותר) או רק כרטיס מסך חדש יספיק? (עד אלפיים שקל) האם יווצר צוואר בקבוק עם כרטיס מסך יותר חזק? כרגע המחשב שלי סוחב יחסית יפה משחקים, אבל אני רוצה באמת לקחת את הביצועים כמה צעדים קדימה כדי להנות יותר. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Xtrive,

שלום לכולם, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב וכמו שכולם כבר יודעים השבוע יצא המעבד החדש של אינטל הלא הוא - Core I7. מישהו יכול להביע את דעתו על קניית מחשב עכשיו, בדיוק כשיצא יורש העצר ומה כדאי לקנות עקב העובדה הזו ? אם כדאי לבנות מפרטים של מעבד זה ועל איזה סכומים מדובר... ואם לא אז אשמח אם תייעצו לי על מפרט עם אחד ממעבדי Core2Duo... כמו שכתבתי בכותרת אני מכוון לכ5K.... תודה רבה מראש !

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by yoakall,

הצעה שקיבלתי מזיזג .. הצעות לשופורים..?.. (זה מחשב שמיועד למשחקים ואינטרנט והתקציב הוא בערך 4700 לא כולל מסך.. ) כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache [754 Pin]- RETAIL 1,081.74 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 567.69 ש"ח 1 .EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX 625.80 ש"ח 1 Pointofview- Geforce 6800LE 128MB DDR - DVI/TvOut - BULK 1,394.64 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 415.71 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 335.25 ש"ח 1 LITEON 52x 32x 52x CD-RW - (OEM) - BLACK 187.74 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.86 ש"ח 1 Genius Comfy KB-10X keyboard - ps2 40.23 ש"ח 1 Quantum O…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מחשב חזק למשחקים. הבעיה היא שאני כנראה אצטרך להזיז אותו בין שני מקומות (אני גר בתל אביב באמצע השבוע ובירושלים בסופ"ש). חיפשתי כמה מחשבים קומפקטיים של Alienware X51 ו-iBuyPower revolt אבל המותג וההובלה כנראה שלא שווים את זה. חשבתי גם על לפטופ אבל הבנתי שזה פחות משתלם ויש לי ציוד הקיפי בשני המקומות. אשמח לשמוע מאנשים שביצעו רכישה דומה עם שיקולים דומים. 1. מה התקציב המקסימלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותיכנות במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FPS החזקים בשוק, Warefarme, Crisis3 -מהי הרזולוצי…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אחרי שכבר קיבלתי מכם מספר הצעות למפרט והשוואה עם מפרטים אחרים באתר הגעתי למפרט הזה. בעיקרון המחשב מיועד לעבודה באינטרנט, סרטים והרבה משחקים ומיועד להחזיק מעמד כמה שנים טובות. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪895 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪508 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 ₪520 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1458 כמות:1 h…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by amitseg,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, כנראה שהוא יהיה Lenovo I deaPad U430p. וההתלבטות שלי היא בנוגע לכונן הקשיח, האם 1T של זיכרון "רגיל" ו- 16GB של זיכרון SSD אמורים להספיק? או שכדאי זיכרון SSD גדול יותר (כמובן שגם המחיר יהיה גבוה יותר). הזיכרון של המחשב הוא 8GB. מישהו יודע מה גודל החתימת זיכרון של הווינדוס ושל האופיס? הם השימוש העיקרי שלי במחשב מבחינת התקנות עליו, בנוסף מספר תוכנות של שפות תכנות שונות. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה התקציב המקסימאלי? 3k ללא ציוד היקפי עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אם באמת יש שיפור רציני מה שימושי המחשב ? גיימינג שמריץ high את כל המשחקים הכי חדשים. crysis, btf3, dirt 3, cfd4, gta iv ועוד. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן או שלא. אם אפשרי ונכנס בתקציב, אז יותר טוב. והכי חשוב- אני גר בטבריה. איזה חנות אמינה וזולה אתם מכירים באיזור שאני יכול לרכוש משם? בינתיים שמעתי ש- tms אמינים וזולים. ivory אל תזכירו את השם שלהם. ו- ksp יש להם מחירים טיפה יותר יקרים מ- tms. מפרט שאני בניתי- תגידו לי איך הוא?? [table][tr] [td]הסר[/td] [td]שם המוצר[/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray[/td] [t…

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  15. שלום, האשה היא זקנה היא יודעת רק לגלוש ולשלוח הודעות באוטלוק. התקציב הוא עד 2000 שקל בלי מסך. מכיוון שכל הזמן עולם המחשבים משתפר אני לא יודע במחיר הזה על איזה מעבד ללכת ואם זה AMD או אינטל. כמו כן, צריך שכרטיס המסך יהיה סביר עם 128 מגה וזיכרון 512 וצורב DVD. למרות שגם כרטיס מסך 64 מגה יספיק לה, היא רוצה שיהיה קצת יותר בשביל העתיד (מקצת העתיד שנשאר לה) תודה חברים!!!

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  16. שלום חברי הפורום, אני מתעסק עם מוזיקה אלקטרונית, רציתי לבקש המלצות לנייד במחיר מינימלי (עדיף עד 3,000 ש"ח) יש להדגיש כי הוא לא נועד ליצירת מוזיקה, את העבודה אני עובד עם מחשב נייח חזק באולפן. מטרתו העיקרית היא להתמודד ולנגן ב- LIVE מוזיקה באמצעות התוכנה Ableton, ואף לעבוד עם Cubase 5 מדי פעם. מתוך נקודת הנחה פשוטה חשבתי שכל נייד בסיסי היום עם i3 ו-4GB זיכרון יעשה את העבודה, אבל בכל זאת רציתי להתייעץ ואולי גם לשמוע על דגמים זולים ואמינים. אין לי כ"כ דרישה לגבי גודל המסך, הוא יכול להיות 13' אם זה יבוא על חומרה חזקה יותר. --אציין כי בעבודה ב- LIVE אעבוד עם כרטיס קול חיצוני שברשותי, TC Electronics Impact Twin, כרטיס זה מתחבר למחשב הנייח באמצעות כרטיס FireWire לא רגיל שאותו קני…

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by rotman,

שלום לכולם , מדובר במחשב hp pavilion dv6510ej. למיטב ידיעתי יש למחשב 2 סלוטים. כרגע יש חצי ג'יגה בכל סלוט ואני רוצה להחליף אחד מהם ב 2GB. אני מבקש המלצה לסטיק שיהיה טוב וזול.. האם המחירים של ה 800Mhz זולים יותר במקרה? תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  18. היי ! אשמח אם תוכלו לעזור לי בקניית המחשב הבא שלי, הדרישות הן: מטרות המחשב? תוכנות תלת מימד (לימודי עיצוב), סרטי hd , ואינטרנט ושאר ירקות * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא כל כך חשוב, אבל עדיפות למשהו קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי בכלל, רוב הזמן מחובר לשקע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מעוניין במחשב שקודם כל יהיה חזק ויריץ בקלות תוכנות תלת מימד כבדות. רצוי מסך איכותי ואם אפשר לשים דגש…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by kobiatti,

טוב עשיתי אותו קצת בצורה חובבנית אבל התמקדתי בעיקר על כ.מ... Gigabyte GA-X38-DS4 ¤928 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1103 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤245 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 GeCube HD4850 512MB X2 CrossFire Bundle ¤1750 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1234 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 CORSAIR HX 520W PSU ¤550 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=715 Intel Core 2 Duo Processor E4400 2GHz Tray ¤697 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=298 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4450 המפרט הו…

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  20. המפרט אמור להכיל בו רק את הבאים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זיכרונות, דיסק קשיח, מארז+ספק כח. ללא כל שאר הציוד ללא צורב ללא עכבר מקלדת ללא מסך וללא קירור למעבד (חוץ מהסטוק כמובן חח) ! בתודה מראש לכל המגיבים.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  21. שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לתקציב למחשב המיועד לגיימינג ותכנות (חישובי ב-Matlab, עבודה בשפת C ו-Java). מעוניין שהגרפיקה תיהיה באיכות 1080P FHD ולא 4K. בנוסף נדרש מסך (לא 4K), מהו גודל אופטימלי על שולחן סטנדרטי 23-24'' או 27''? האם קירור נוזלי למחשב כזה הכרחי? והאם בתקציב 6K יהיה אפשר לרכוש מחשב שיחזיק ל4-5 שנים הקרובות ויפעיל משחקים ויתן אופציה לשדרוג עתידי? תודה.

22. Started by 1337Din,

ללא מסך ללא ציוד הקפי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב אשר ממוקם בעמדת עבודה בסלון אך לשמוש מאד בסיסי של אבי שצריך מסך גדול , היה לי נסיון רע מאד עם נייד של לנובו ולכן אני רוצה לעבור למחשב נייח אך שקט . תודה מראש לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה ו outlook ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by Kenny,

היי אנשים אני צריך מפרט לחבר.. התקציב למעלה.. מסך, חשבתי על 22" - גדול וזול יחסית. (יש דגמים מומלצים יותר ופחות?) חשבתי ללכת על המעבד E8400 - לנסות לעלות אותו לאיזור ה 3500-3600 (אפשרי או גבוה מידי?) כל שאר החלקים צריכים להתאים לאובר קלוק מכובד ולמשחקים (4870?) כונן קשיח, 500 יהיה מצויין.. מארז - חובה FULL TOWER.. עד עכשיו שנינו עם Midi וזה פשוט סיוט להתעסק איתו. קירור חשוב מאוד במיוחד לאובר קלוק.. שקט גם כן חשוב אבל לא קריטי. למחשב בעתיד יחובר סט הרמקולים Logitch 5500 זה סט (יחסית) איכותי מאוד למחשב אז חשבתי ללכת גם על כרטיס קול איכותי יותר מהמובנה על הלוח אם (Creative xfi?) ניתן לחרוג אם זה באמת שווה את זה.. אין צורך במקלדת\עכבר\מערכת הפעלה : תודה נ.ב - מ…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.