עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by chook_rl,

אז ככה, המחשב הוא C640 Refurnished כלומר קניתי אותו יד שניה, משופץ כזה הוא Pentium M 1.7 עם 512 מגה וWIFI. אני רוצה לשדרג לו את הזכרון ל 1ג'יגה. האם הדבר אפשרי? כמו כן אני מרגיש שהוא ממש מתחמם.. האם החלפת הסוללה תעזור? אני אשמח לתשובות במהרה. תודה חן.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  2. שלום אני מתכנן להרכיב מחשב ואשמח לקבל קצת פידבקים ודעות לגבי הבחירות שעשיתי. *מעבד (Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache) התלבטתי בין 7700 לבין 7700K, שניהם 4 ליבות אבל ה7700k מגיע לביצועים של 4.2Ghz לעומת 3.6 ב7700 אבל מתחמם הרבה יותר ולכם בחרתי ב7700. *מאוורר למעבד (Noctua NH-D15 CPU Cooler) - לקחתי את הכי טוב שהצלחתי למצוא(שהוא לא קירור נוזלי) *לוח אם (Asus Strix Z270E) - מאפשר תקשורת WiFi וBluetooth(היה חשוב לי) עם 4 חריצי זיכרון (אני מתכנן להשתמש ב2 כרגע של 8 כל אחד ומשאיר מקום לשדרוג בעתיד) *זכרון (G.Skill Ripjaws-V 2x8GB DDR4 3000Mhz ) כרטיסים עם ביקורות מאוד טובות, היה חשוב לי 16GB כרגע אם אפשרות להרחיב בע…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by Some Thing...,

שלום שלום... יש לי מחשב די חלש כפי שאתם יכולים לראות במפרט מחשב שלי, עכשיו השאלה שלי זה האם כדי או שווה היום לשדרג מחשב או שכבר כדי לחסוך עוד טיפה ולקנות חדש?? ואם כדי לקנות אז מה אתם ממליצים לי ? אני צריך מחשב בשביל האינטנרט טיפה עבודה גרפית ולפעמים משחקים. תודה מראש על הדעות שלכם. Some thing... 8)

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום, הגיע הזמן להתחדש על מחשב חדש וראיתי באתר כתבות על OC וזה נשמע כעסק משתלם, הכתבה שיש באתר די ישנה לכן אצטרך את עזרתכם. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה יומיומית , ואולי אף משחקים (לא גיימר או משהו אבל אולי מדי פעם יתחשק לשחק ) *מעבד E5200 הבנתי שכדאי לקחת אותו ועם OC הוא יהיה כמעו כמו ה7400 =] *לוח אם P31 או P43 אני לא מבין בזה והבנתי שאולי כדי לקחת את הP43 בעקבות שדרוג עתידי שיבוא וגם הלוח הזה מהיר יותר *זכרונות 2GB 800MHZ *הארד דיסק 500GB SATA2 *קירור למעבד - איזה .? *כ.מסך nvidia 9600GS כמו שהיה כתוב בכתבה, הבעיה שלא מצאתי באינטרנט איפה לקנות כזה, ואולי עדיף לקנות 9600gt הבדל כספי גדול? או כל כ.מסך אחר במחיר לא יקר עם ביצועים סבבה *מארז - צריך אחד …

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  5. שלום, יש לי מפרט קיים שאשמח לחוות דעת עליו, רציתי להוסיף לו כרטיס מסך GTX 980Ti אם יש למישהו הצעות לשיפורים (או מפרט חדש) כל הצעה נוספת יהיה מעולה תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין - …

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by orenHW,

. מה התקציב המקסימאלי?5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחק אפשרי.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם …

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by elad the master,

קבלו מפרט פצצה! שחבר מחו"ל שלי רוצה לקנות.. יש הצעות לשיפור..? ואיזה מחירים זולים בארץ הכל יקר פי שתיים וזה ממש עושה חשק לעוף מפה!~!! D452-2030 :: DFI LP UT NF4 Ultra-D nVidia Socket 939 ATX Motherboard / Audio / PCI Express / Gigabit LAN / USB 2.0 & Firewire / Serial ATA / RAID (4 lbs) Available While Supplies Last $134.99 $134.99 T925-2064 :: Thermaltake / Big Typhoon / 4 in 1 Heatpipe / 120mm Fan / CPU Cooler (2 lbs) In Stock $49.99 $49.99 O261-5112 :: OCZ Dual Channel EL 1024MB PC3200 DDR 400MHz Platinum Memory (2 x 512MB) (0.5 lbs) In Stock $145.99 $145.99 TSD-250H4 :: Hitachi / 250GB / 7200 / 8MB / SATA-300 / OEM / SATA-II H…

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by daf,

אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב לסלון, שימוש קל, לא צריך משהו מטורף עדיף לא לחרוג מהתקציב, אם צריך אפשר ב500 שקל. אפשר בהחלט לחסוך. שימוש המחשב הוא בעיקר הורדה \ צפייה בסרטים דרך הטלוויזיה (לכן אולי עדיף הארדדיסק גדול וכרטיס מסך מתאים), חוץ מזה גלישה באינטרנט, אופיס וכאלה. קריטי שהמחשב יהיה שקט ציוד היקפי: צריך מקלדת ועכבר אל חוטיים, צורב DVD. לא צריך מסך. אין תיכנון לOC אין צורך במערכת הפעלה או אופיס תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  9. שלום לכולם, התקציב: מ-5500 עד 6000 שקל (יש אפשרות לחריגה בעוד כ-100-300 שקל אבל רק אם זה באמת ישנה משהו בביצועים) השימושים של המחשב: בעיקר משחקים "כבדים" וגם אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה, הורדות. (לא מתכוון לשחק בגרפיקה ה-כ-י גבוהה שיש במשחקים, אבל שהמשחק ירוץ חלק עם fps טוב וגרפיקה נחמדה) ציוד הקפי: לא צריך (מלבד צורב...) העדפות: מעבד אינטל, כרטיס מסך nvidia. קירור ועיצוב: חשוב לי הקירור של המחשב, ושיעבוד טוב, ממש לא אכפת לי אם המארז יהיה יפה או לא... מצדי שיראה כמו קופסה של שישיית קולה. OC: לא. מה שכן צריך: זה שהמחשב יעבוד טוב ויעבוד לאורך זמן, מקורר טוב ושקט. ועזרה לגבי המארז... איזה עוד מארז הוא דיי שווה לCM690? הרי אין אותו בכל החנויות. (והכוונה מבחינת המחי…

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by eyazlaz,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבתי גם על לעשות לייב סטרימים עם המחשב, אז לקחת בחשבון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מיועד לגיימינג ואולי גם לייב סטרים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CSGO, BF4, SKYRIM וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בצי…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  11. אני צריך רק סידרום לוח אם כרטיס מסך ONBOARD מעבד וזיכרון זהו!

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  12. שלום לכולם. אחותי כל כמה שנים קונה מחשב חזק שהיא רוצה שהוא יחזיק לה להרבה זמן , ללא שידרוגים לאחר מכן וכו.. השימושים של המחשב הוא בעיקר לעבודה כוללת , כל מני תוכנות כבדות , ולעיתים רחוקות גם משחקים , לצפיית סרטי hd וכו.. המחשב לבנתיים לא יעבור אוסי , אך אני רוצה להשאיר את האפשרות הזאת כפתוחה, אם היא תרצה לעשות בעתיד ושלא תיהיה מוגבלת.. יש לה כרגע מסך 19 lcd שאיתו לבנתיים היא תעבוד עם מקלדת ועכבר חדשים של לוג'יטק + רמקולים של לוג'יטק אז חשוב שיהיה גם לפחות 5.1 בלוח..שיש את זה כיום בכמעט בכל הלוחות.. ויש לה עוד מסך 42 שלפעמים היא תחבר את המחשב לצפיית סרטי hd .. בעתיד אולי היא תקנה מסך מחשב יותר גדול ויותר איכותי לכל שימושיה.. בניתי מפרט מ3 חנויות, אני רוצה שתגידו לי אי…

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  13. . מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם מקבלים שיפור משמעותי בעיקר למשחקים .ואם לא, אפשר לחסוך מהתקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בדרג הראשון בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24. 1280 -1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  14. כאמור, מדובר במחשב לסטודנט, שהשימוש העיקרי בו יהיה עבודה משרדית - כתיבה בוורד וגלישה באינטרנט. לפיכך, אין צורך במעבד חזק או כרטיס מסך אימתני. אמנם התקציב הוא עד 3000 ש"ח, אך אין צורך להשתמש בכולו אם יש מחשב שזול במאות שקלים ועדיין עומד בכל הדרישות הנ"ל. מאפייני המפרט: * מטרת המחשב? מחשב לסטודנט. עבודות משרדיות נטו (אינטרנט ואופיס). * גודל מסך רצוי? 13" עד 14" * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט. * רזולוציית המסך? 1366X768 * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אני מניח שסביבות ה-2 ק"ג (ואם יש קל יותר - מה טוב). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באזור ה-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לכל הפחות 2 חיבורי USB. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 250GB * כונן אופטי? כן. חשו…

15. לאחר התייעצויות פה ומחשבות הגעתי לבסוף למפרט הבא אני מתכוון להזמין אותו מחר בבוקר מksp: אם למישו יש משו לשפר להוסיף אני ישמח לשמוע למרות שהמפרט די קבוע כבר =] (להזכירכם שימושים ונתונים חשובים מטרות המחשב - צפייה בסרטים, ויזואל סטודיו, פוטושופ ופלאש, ומשחקים (יפורט למטה) וכמובן ווינאמפ איסיקיו אופיס מסנג'ר ואינטרנט וכל זה מסך שאיתו יעבוד - 19 אינץ כרגע רזולוציה 1284*1200 ובהמשך 20 אינץ 1600*1200 זה המפרט: המפרט נבנה מKSP מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB מחיר 1595 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 מחיר 670 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel…

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by cabel_guy,

מארז: Thermaltke SViking VA4000 Black,538 עכבר: 68, Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM אל פסק: 438, ADVICE E-com 600 UPS מקלדת: 140, Microsoft® Digital Media Pro Keyboard ספק: 494, THERMALTAKE PUREPOWER TWV 480 WATT כונן דיסקטים: 95, Teac Floppy Drive 1.44 Black צורב: 195, TEAC 52X32X52 RETAIL כונן קשיח: 397, WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך: 379, Asus GeForce FX5200 V9520-XTD 128MB זיכרון: 965, Kingston 512MB PC4200 DDRII 533 Valuel מעבד: 947, Intel Pentium 4 2.8GHz LGA775 1MB 800MHz HT 520 Box לוח אם: 678, ASUS P5P800 Intel 865PE LGA 775 קירור למעבד: 188, AeroCool DP-102 Cpu Cooler קירור לכונן קשיח: 55, Vantec HDC-502A Blue Reviews

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  17. היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש עד 1700 ש"ח מקסימום להלן הטופס: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר), משחקים (קלים), צפיה בסרטים הורדת סרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיספיק ליום לימודים באורך 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  18. שלום לכם יש לי מחשב נייד ואני רוצה לפרמט אותו אני בלי הדיסק הפעלה והמדבקה למטה עם המספר של רשיון ההפעלה מחוק יש אפשרות לאתר את ה-CD KEY במחשב? תודה וזה די דחוף

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 5000 שקל לשימוש עיקרי בתיכנות ושימוש משני במשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 5000 שקל, אין חובה לנצל את כל התקציב. מעדיף שלא יהיו חריגות אלא כם כן זה יהיה ממש משתלם. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימוש העיקרי מבחינתי הוא תיכנות. שימוש בתוכנות: visual studio, eclipse, experssion studio, ופוטושופ לעיצוב האתרים שאני בונה. כמו כן, אני מאוד מעוניין גם שאני אוכל לשחק במשחקים החדשים, בהגדרות גבוהות, שיוצאים ויצאו בעתיד הקרוב (כמו diablo 3, crysis 2, modern warfare 2). אני משתמש במסך 20 אינץ של dell ברזולוציה הטבעית של המסך: 1280x960 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  20. אבל האמת , מה זה המחיר הזה ? https://www.tms.co.il/sff-pc/4kediting

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שבלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 3, cod, skyrim וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  22.  לוח אם INTEL G35  מעבד 4 ליבות INTEL Q8200  זיכרון KINGSTON DDR2 4GB 800MHZ  כרטיס מסך GEFORCE 9800GT DDR3 1GB  כרטיס קול מובנה בלוח  כרטיס רשת 10/100 מובנה בלוח  צורב DVD SAMSUNG/SONY X 20  דיסק W.D 320GB SATA 7200RPM  מארז MIDI TOWER ATX סה"כ מחיר למחשב: 3,307 ¤ המחשב בעיקר מיועד למשחקים.. איך המחיר ואיך המחשב? אפשר להביא משהו יותר טוב משמעותית בערך באותו מחיר? אם אתם יכולים לתת לי מפרט יותר טוב אני ישמח התקציב הוא עד 3300 שקל מטרות המחשב : שיריץ את כל המשחקים החדשים על המקסימום לא צריך ציוד היקפי אני גר בבת ים .. אז אם אפשר שתרכיבו מפרט מחנות כלשהי פה בסביבה אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה Geforce לא מעניין אותי איך המארז יי…

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  23. שלום, אחרי כמה שבועות של קריאה בפורום החלטתי להרשם ולבקש חוות דעת על המפרט הבא חשוב לציין שאני לא מתכנן OC ואין לי צורך במסך. המפרט מיועד למשחקים עכשיוויים (CS:SOURCE כרגע) אבל גם למשחקים חדשים שיצאו בעתיד, וגם לעבודת 3D וגרפיקה. עוד דבר שחשוב לזכיר הוא שאני הולך לחבר למערכת הזאת: 1x H.DRIVE SATA I 1x H.DRIVE SATA II DVDRW IDE CDRW IDE FLOPPY (אולי) יש לי כמה שאלות: 1. האם המארז שבחרתי מתאים, והאם הוא נחשב למארז טוב ? במידה ותציעו מארז אחר, אני לא מעוניין במארז "מפוצץ" עם חלונות, לדים, דלתות נפתחות - כמה שיותר פשוט, עדיף. חשוב לי שהמערכת תיהיה מקוררת היטב., במידה ותציעו פתרונות קירור (מאווררים וכו') אבקש לקבל פירוט על הסיבה שבחרתם דווקא באותו פריט. 2. האם ספק הכח שבחרתי …

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by orachimi,

אני מחפש מחשב בגודל 15' לצפיה בסרטים וגיימינג בינוני בעיקר (NFS ,NBA 2K13, RED ALERT 3) יש לי תקציב של 4000 שקל ואני מעוניין לחרוג ממנו כמה שפחות. חבר הציע לי ללכת על המחשב הבא: Samsung NP350V5C-S08IL מעבד________Intel® Core™ i7 3630QM Processor, 2.4GHz - up to 3.40 GHz, 6MB Cache זיכרון________8GB DDR3 1600MHz (2 x 4096 MB), Up to 8 GB כונן קשיח_______1TB (5400 rpm S-ATA) תצוגה________15.6'' HD LED Display (1366 x 768), Anti-Reflective מאיץ גרפי_______AMD Radeon™ HD 7670M 2GB כונן אופטי_______Super Multi Dual Layer כרטיס רשת_______10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN תקשורת אלחוטית________802.11 bg/n 1X1 בלוטות'_______Bluetooth v4.0 רמקולים_______3 W…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by woodi,

תהייתי לגבי מחשב של ASUS שמתאים לגרפיקה,עריכת וידיאו וקצת תלת ממד. ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הנ"ל http://www.qsys.co.il/pl_product~G51J-A1~12~65.htm שמוגדר כמחשב של גיימרים (ואגב סתם תהייה כללית מחשב שמוגדר לגיימרים מבחינת החומרה שבתוכו הוא גם יכול להתאים לצרכים שלי של עריכת וידאו גרפיקה וכו' לא?). ו... http://www.espir.co.il/main_nav/products/YDBy4gMg2... אגב לאסוס יש בכלל מחשבים ניידים שניתן להגדיר כ workstation מהבדיקות שאני עשיתי באתר הלא כל כך ידידותי שלהם, הבנתי שלא. בכל אופן התקציב שלי הוא 12K מקסימום.... בהתחלה שקלתי את dell precision m6400 אבל הוא גם עולה 14K+ שדי חורג לי מהתקציב והוא 17 אי'נץ שהוא די ענק והבנתי שהוא חתיכת בלוק (לא שזה כזה מפריע לי אני כרג…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.