עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לא מצליח לעזור לחבר כי לא מבין בניידים הצרכים זה 13 אינצ לאופיס אינטרנט HDMI לסרטים (יציאה לפלזמה) ואוטוקאד 2005 זה לא הכי כבד גרסאות 2005 אבל עדיין חייב להריץ ..... היינו אתמול בבאג אבל לא הגענו להחלטה (לא נראה שהם ממש מבינים שם לגבי אוטוקאד והאם המפרט מספיק או חוסר נסיון ) המחשבים שראינו הם : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9400&perur=2&t=29&c=436 המעבד פה הוא 6100 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9231&perur=2&t=29&c=436 פה המעבד הוא I3 השאלה אם שווה להשקיע עוד 700 שקל רק למעבד חדש יותר ? ועוד ג'יגה לזכרון ... אולי אוטוקאד פונה יותר לכרטיס מסך ואז אפשר להסתפק ב מפרט הראשון ? תודה !!! נ.ב זה מה שהיה לבאג להציע - חברת HP , כל ה…

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by zamig,

אני מחפש נייד לשימושים הנ"ל. המחשב יהיה נייח רוב הזמן ולכן משקל וזמן סוללה לא חשובים. חשוב שהמחשב יהיה אמין ומאיכות גבוהה ושתהיה אחריות ארוכה (3 שנים?). חשוב גם שהשרות/אחריות יהיו בירושלים אם אפשר. המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה אבל אין צורך בשום דבר מיוחד אחר (יציאות מיוחדות וכו'). תודה.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  3. מפרט שהוצע לי ב-KSP מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Turbo s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1300, PCI-E 2.0, HDAudio, 1394a זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E כרטיסי קול OB צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ציוד רשתות OB מארזים DiamondStone Lascala SST-LC17B HTPC Black (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מקלדות Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 (Retail) רמקולים …

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by haimcoen,

מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גרפקיה. עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. PHTOSHOP SOLIDWORKS ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?)רינדורים וכדו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך מקלדת עכבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב DVD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם …

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by Moti11,

מפרט: מעבד: AMD Athlon64 3000+ 939 לוח אם: Gigabyte GA-K8NF gForce4 זכרון: 2X256 A-DATA כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 6600GT PCX 128MB דיסק קשיח: WD 80GB 7200rpm SATA DVD LG 16/48 Floppy 1.44 NEC סה"כ:3700 ש"ח טוב כמו שאתם מבינים השאלה היא איזה מארז, אני לא מתכוון לעשות מודינג/אוברקלוקינג כרגע (חוסר בתקציב וידע ) התקציב הוא בין 150 ל-250

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by satlan1,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש, התקציב זה 5500-6000 אני יכול לחרוג ב200-300 שקל. המחשב בעיקרון אמור להיות מחשב ביתי, לתוכנות,משחקים ואינטרנט. אני צריך שהמפרט יכלול את כל הציוד המקיף,(מקלדת רמקולים עכבר). אממ אני צריך שיהיה בו כרטיס רשת, וגם צורב(לא צריך הכי טוב..) עכשיו בקשר למסך, יש לי התלבטות אם לקנות מסך דק או לא. אני שיש הפרש גדול במחיר בין מסך דק למסך רגיל. אתם אומרים שכדאי לקנות מסך דק ופחות להשקיע בשאר המחשב או ההיפך? תודה

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  7. מעבד: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 לוח: ABIT IP35 זיכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 הארדיסק: WD 500GB 7200RPM 16MB SATAII AAKS כרטיס מסך: LEADTEK Quadro FX 1500 PCI-E 256mb מארז: Thermaltake Kandalf Side Panel 25cm Fan (Model A2400) ספק: HEC 550W WIN550 קירור: Thermaltake Big Typhoon VX (K8/775/AM2) Heatpipe 120mm Quiet Cooler 9735 ש"ח בנועה מחשבים איך הלוחות של ABIT? למישהו יש נסיון איתם?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש והרכבתי את המפרט הבא בעיקר למטרות משחקים (שיתאים למשחקים הטובים ביותר בשוק כיום וגם בעתיד הקרוב אני מקווה). האם הוא בסדר? מה כדאי לשנות? להוסיף? מעבד: Intel Core i7 2600 3.4GHz 8MB LGA1155 לוח אם: ASUS P8H67-M Pro זיכרון: 2x4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך: ASUS nVIDIA GeForce GTS450 1024MB דיסקים קשיחים: 500GB SATA2 + 1TB SATA2 צורב: LG DVD-RW GH22LP21 x22 ספק כוח: 500W הערה חשובה: הדיסקים הקשיחים הם מהמחשב הישן שלי ואני לא קונה אותם ולא מתכוון להחליף אותם, אלא רק מעביר אותם למחשב החדש.

9. Started by Oded.Dwek,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק לא להגזים בדברים שלא צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח, חריגה מקסימאלית 100 ש"ח אם באמת קריטי.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אני עובד עם VISUAL STUDIO וMYSQL וAPACHE תמיד רצות... אני משתמש בתוכנות לע ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) אממ.. אני בדרך כלל עובד עם 8-9 תוכנות בו זמנית והמחשב הנוכחי שלי לא עומד בזה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מ…

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  10. שלום לכם, עד היום הייתי יותר בתחום של המחשבים הנייחים אולם עכשיו אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש אינטרנט ולא משחקים כבדים- כי יש לי נייח שמריץ הכל בעיקרון הדרישות שלי הן : מסך גדול 15.6" ולא מיני- עדיף שהמסך יהיה כמה שיותר איכותי. מערכת הפעלה- windows 7. כרטיס מסך- לא כל כך קריטי אבל עדיך משהו טוב יחסית. כרטיס רשת אלחוטי-wifi. אודה גם על מקום שנותן אחריות מלאה- השקעה טובה. זכרונות-מינ' 2 GB ו-250 GB על ההרדיסק. מעבד אינטל- core 2+ ולא סלרון. התקציב בעיקרון עד 4000 ש"ח. אודה להמלצות ולעצות

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  11. שלום לכם, יש לי כרגע מחשב בן 3 שנים (פלוס מינוס), ורק לאחרונה שמתי לב שהוא נהיה "עגלה" רציני... הסימן הראשון היה בזה שהוא נהיה ממש ממש איטי למרות שההתקנה של הווינדוס יחסית חדשה (אין וירוסים), והסימן השני הוא כשהתקנתי משחק חדש (NEED FOR SPEED) ושמתי את ההגדרות הגרפיות על הכי נמוכות המשחק ממש זוחל ולא עובד חלק... לגבי זה שהמחשב איטי (באופן כללי) ראיתי אתמול כתבה בערוץ 2 שאמרו בה שזה יכול להיות בגלל שההרד דיסק שלי מאד ישן ונשחק שחיקה טבעית, לדעתכם זה נכון\יכול להיות? דבר שני אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך והזיכרונות, המפרט הנוכחי שלי כרגע הוא כזה: AMD ATHLON 3200+ 64 BIT GEIL 1 GB (לא זוכר כמה MHZ) WD 80 GB SATA 1 HARD DISK כרטיס מסך - Leadtek Geforce 6600gt 128MB ה…

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  12. המחשב מיועד לאבא שלי. הדרישות מבחינת חומרה צנועות בסה"כ. מעבד כפול ליבה (לא צריכים להתפרע,אבל החלשים של אינטל יספיקו) כעיקרון 1GB זיכרון מספיק אבל מומלץ 2GB מאחר וזה כבר הפך למעין סטנדרט מעבר לזה יש חשיבות גדולה למקלדת כמה שיותר נוחה ולמסך שרואים בו כמו שצריך. בלי המסכים הללו שדומים למראה ושטויות כאלה. לא דרושה מערכת הפעלה ככה שאם זה מוזיל אפשר לוותר בשמחה על העניין. כאמור התקציב הוא בין 3000-3500 ש"ח. יש לו ניסיון טוב עם מחשב נייד של Acer ואם יש משהו שווה שלהם אפשר להמליץ. המסך צריך להיות בין 14-15.4" כאשר כמובן עדיף המסך הגדול יותר. דבר אחרון,אין שום חשיבות למשקל מאחר והוא נטו בבית וכנ"ל לגבי סוללה כי הוא גם ככה כל הזמן מחובר לחשמל

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

רציתי לשאול לכמה אנשים כאן יש כבר וויסטה? מה שאני רוצה להגיד שהדבר היחיד שיגרום לי לחשוב בכלל על לעבור לוויסטה הוא ה-DX-10. כי אין שום דבר רע ב-XP. והרי הDX-10 לא יעבוד על XP. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by ultras0,

אחותי רוצה מחשב חזק שיעבוד טוב עם משחקים כבדים אבל לא מחשב בהסחפות מחשב בסביבות ה4 4.5 אלף.. והיא הייתה בכמה חנויות אמרו לה של AMD אין אחריות ואין מי שיטפל בבעיות אם יהיו אז אני ישמח אם תתנו לי תשובה בקשר לזה... הנה המפרט שהציעו לה.. מארז בלי שם רגיל שחור ATX מסך PROVIW FLAT 17 לוח אם (יודע שזה לא עוזר הרבה אבל זה מה שרשום) MSI 800 MHZ דיסק קשיח WD 80 g 7200 RPM 8M כרטיס מסך GE FORCE 4 FX 5500 מעבד P4 3G 1M צורב DVD סמסונג כונן דיסקטים 1.44 אנייודע שהמפרט לא מפורט מי יודע מה אבל שמתי אותו פה בשביל שתקלו תרעיון למחשב הזה... חזק אבל לא יקר מידי מודה לכם מראש...

• 14 תגובות
    • 829 צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב לא כלל שום דבר רק מחשב בלבד עד 4 אלף שקל למישהו שיושב על המחשב קרוב ל 10 שעות ביום ועם לא יותר . הוא מתעסק במשחקים כל היום ועיצוב גרפי. הוא ביקש ממני שיהיה מחשב חזק במיחוד. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  16. מבקש המלצה לכרטיס מסך, לוח אם, וזיכרון לא משנה המחיר מבקש המלצה למוצרים הכי טובים היום בשוק תודה נ.ב כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 לוח אם למעבד אינטל

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  17. שלום, מעוניין במפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים + תכני HD. המחשב יחובר אך ורק לטלויזיה SONY BRAVIA 32" HD READY. אין צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC. התקציב: 5000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים. אור.

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  18. היי, אני צריך מפרט למשחקים ב5000 ש"ח, כולל הכל (מסך, מקלדת, עכבר...). צריך תשובה בהקדם האפשרי.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas Pro 9 – תדיר, cubase 5 - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, The Witcher 3, בעיקר FPSים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  20. אין צורך בצורב ומקלדת... כרטיס קול מובנה... סאונד בינוני.. הדגש הוא על כרטיס מסך בינוני עד טוב, ומסך 19 אינץ' גם בינוני עד טוב... תודה על העזרה. עריכה: להעביר בבקשה לפורום מפרטים... בטעות כתבתי את זה בפורום כללי.. :-\

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by miim17,

אני מתפתה ללכת כל ההצעות של המחשבים המוכנים ב KSP ב 1500 (מעבד E7500 ולוח G41 של גיג'הביט במקום אסוס...) מה דעתכם ? הספק כח שהם נותנים (גולדןטיגר) שווה משהוא? מהמחשב אין כמעט שום דרישות (אופיס אינטרנט) אבל חשבון שיהיה אמין. אפשר לעשות משהוא אחר בסכום של 1500 שח ? (מהמבחר של KSP ולוח אם של גיג'הביט ...)

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  22. מחפש מחשב נייד לצורכי תכנות ולימודים: Visual Studio (C++) MatLab Java Python 1. תקציב עד 8000₪ (עם חריגה). 2. מסך מגע ועט סטילוס. 3. זיכרון 16GB מינימום. 4. אחסון 1TB. 5. גודל מסך: 14 אינץ' לפחות. ראיתי דגם שנקרא Asus Flow X16 ממליצים עליו? איך עט הסטילוס שלו, הכתיבה מדויקת? https://ksp.co.il/mob/item/219901

23. מעוניין לקנות מחשב HTPC חדש צריך בבקשה עזרה בבחירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים באיכות FHD , גלישה באינטרנט, הורדות, 4K, 3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת קומבו (Logitech דגם K400 וכדומה) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8חייב להיות מאוד שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  24. והאם הוא גם יהיה מהיר בהעלאת קבצים? לוח אם ECS K7SOM מעבד AMD Duron 2000Plus זיכרון מהיר 256MB DDR דיסק קשיח 30GB מארז SUPER ATX ספק כח 300Watt כונן תקליטונים 1.44 כרטיס מסך 3D-Force 64MB integrated כונן DVD x16 מסך MAG 17" כרטיס קול 128Wave AC97 כרטיס רשת 10/100 מקלדת איכותית עכבר + גלגלת לאינטרנט רמקולים סטריאופוניים 4 יציאות USB 1 יציאה פרללית 1 יציאה סריאלית

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  25. Started by Dani92,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000₪ באילת, אפשר לחרוג עד 500₪ אם זה מהותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - Dota2, Diablo2 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD M.2 1TB Samsung 980 pro Heatsink NVMe PCIe 4.0 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, אפשר עם אורות 7.…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.