ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
תנו את חוות דעתכם במפרט שמצורף פה בתמונה בבקשה. אין צורך בציוד היקפי (יש מסך וכו). היא בעיקר משתמשת בפוטושופ אבל אני רוצה להשאיר בסיס טוב לשדרוג. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב חדש לא מזמן אבל אני לא מרוצה מהמפרט . המעבד -4770/2.4g/1t/dvd/m93 twr i7 8 ג׳יגה זיכרון ram ddr5 כרטיס מסך gt610 2g ram אני מעוניין להחליף ל970 את הכרטיס ולשדרג את הזיכרון להחפיל או לשלש , רציתי לדעת מה אתם חושבים ואם זה אפשרי אני לא בטוח לגבי הלוח אם ..
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי. אז החלטתי להפטר מהמחשב הנייח בבית ופשוט לקנות בחו"ל דרך האינטרנט לפטופ חדש. מכיוון שזה לטווח ארוך אני רוצה את הכי חזק שאפשר, במחיר הסביר שאפשרי ברמות כאלה... :-) אלה שני המפרטים שהוצאתי, אחד של אליינוואר מ DELL ואחד של HP: ואגב, יש איפה שהוא לפטופ עם זיכרון יותר גדול? (12 או 24)?... תודה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח בימים הקרובים אני קונה מחשב,שהמטרה הראשונית שלו היא יצירת מוזיקה עם תוכנת קיובייס(לאלו שלא מכירים,זאת בין התוכנות הרציניות יותר כיום, ליצירת מוזיקה במחשב וליצירת אולפן ביתי),תוך שימוש בפלאגינים מוזיקלים,חיבור כרטיס קול חיצוני,חיבור מוניטורים ועוד ציוד נלווה שארכוש בהמשך. רציתי מחשב שיהיה חזק ויתמוך טוב בכל הפונקציות האלה,וגם שאוכל לשחק בו משחקים חדשים,בעיקרון ,שיהיה מחשב עבודה חזק וגם מחשב ליום יום. מצורף מפרט,אשמח מאד אם תעזרו ותתנו תגובות, שיהיה לכולנו חג שמח[br]פורסם בתאריך: 10.04.2009 בשעה 11:14:47 לא צירפתי את הקובץ טוב...[br]פורסם בתאריך: 10.04.2009 בשעה 11:18:23מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q P…
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי מעבד i5 8400 זיכרון :16 גיגה 3000 כרטיס מסך: 1080TI לדעתכם יהיה צוואר בקבוק בין הכרטיס מסך למעבד? לא הצלחתי למצוא מידע באינטרנט
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
המפרט האחרון (והמצויין אם יורשה לי להוסיף) שבנו לי הוא מפנדה וזה ממש רחוק לי.. מה אם אני אצטרף תיקון או להחליף משהו.. בכל אופן לKSP יש סניף בראשון.. איפה שאני גר אז יש מצב שמישהו בונה לי מפרט מKSP שדומה למפרט הבא: AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,285 ש"ח - מעבד s939. MSI K8N Neo2 Platinum 925 ש"ח -תומך Dualddr... Corsair TWINX 1024 PC3200C2 2*512MB DDR 400 1,590 ש"ח -dual... Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit 698 ש"ח . ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 965 ש"ח +ספק 430W מעולה!!!+3 מאווררי 80mm מותקנים בתוך. Mitsumi floppy 1.44 50 ש"ח Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB 2,690 ש"ח Creative AUDIGY 2 ZS Re…
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אני צריך מחשב ללימודים אינטרנט סרטים ושימושים סטנדרטים דגם ראשון Acer מחשב נייד 15.6 ליבה כפולה Acer Extensa 5630 T6400 יצא מחשב חדש יחסית שאני לא כל כך מבין על המעבד שלו ועל המסך החדש הוא עולה יותר ב- 1000 ש"ח בערך בדגם הוא: 5810T Acer בטח אתם שואלים למה החברה הזאת דווקא הם מציעים עכשיו ב-250 ש"ח תוספת אחרייות לעוד 2 בנוסף לשנה שאני מקבל שזה שווה מבחינה כספית אין לי בעיה להשקיע על המחשב השאלה מה אתם אומרים מה יותר טוב מה ההבדלים בינהם יאללה תנקס מחכה לעצות...
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לוח אם- ASUS P5GD1 - מחיר970 כ. מסך- GIGABYTE 6600GT - מחיר - 1300 זיכרון- KINGSTON 3200,400MHZ 2X256MB - מחיר-600 מעבד- פנטיום 4 פרסקוט 2.8 ,LGA775- מחיר- 1020 (אני נעול על פנטיום) מארז,ספק וHD יש לי כבר. יחד- 3890 שקלים. 1. מה דעתכם? מחיר טוב יחסית לתמורה? 2. האם כדאי לשדרג את המפרט בצורה הזאת: לוח ASUS P5GDC-DELUX - בהוספה של 230 שקלים מעבד 3.0 -בהוספה של 100 שקלים המפרט מ LOGIC PC, הם נחשבים אמינים ונותני שירות טוב? אשמח לשמוע דעתכם,לכל שאלותיי,תשובותיכם והערות. תודה ולילה טוב
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
Core 2 Duo לפחות 1G זכרון לא חייב צורב אבל רצוי כונן DVD פנימי רצוי BT Wireless כמה שיותר יציאות USB RJ45 רצוי 2 רמקולים דוגמה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2945 תודה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לינק מצורף לעמוד שבו הוא מוצע. http://dealhayom.buy2.co.il/m-Main/DailyDeal/Index/b26af8b3-acff-48b4-9d67-88b0340a8240?details=show&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=DH_NATIONAL_17_12_2012 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים צפויה הזמנה של מחשב HTPC חדש לביתי אשר מתוכנן להתחבר ל-Pioneer 5080HD (פלסמה, 50", ברזולוציה 1365 על 768). המחשב מיועד בעיקר לשידור לפלסמה (תכני 720P) הקלטה (מממיר של HOT) וגיימינג (משחקים ברמה טובה, לא פריק של זה). נכון לעכשיו המפרט הוא כזה: Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz (קירור סטוק בינתיים) GIGABYTE GA-P35-DS3L Motherboard (יציאה אופטית תחובר לרסיבר) Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160GB (למערכת הפעלה) Western Digital SE16 WD5000AAKS 500GB (לספרית המדיה) Hauppauge WinTV-PVR-150 1062 Tuner w/MCE Remote (עוד לא סגור בנושא, אשמח לתגובות - אלטרנטיבות חלופיות) HIS Radeon HD 3850 IceQ 3 TurboX 512MB (שווה בביצועיו ל3870, …
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי, באטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, ללא חריגה. אם אפשר לחסוך על מחודש וזה מומלץ אז אשמח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד 2500 Barton mobile+ קירור של VAntec (עובד יציב כבר שנה ב- 2.4 גיגה הרץ 3600+) לוח Epox 8rda3+ rev3.2 זכרון 512MB DDR333 GEIL הארדיסק 160GB Samsung (נקנה לפני חודש) כ.מסך BFG6800 - צינורות פתוחים חוץ מזה בלי אוברקלוק ועובד מצוייי מארז compucase + HEC300W סידירום X52\צורב X24 מקלדת ועכבר סטנדרטיים ללא מסך.. חלק מהרכיבים עדיין באחריות יצרן... אז כמה לדעתכם הוא שווה ? אבל תהיו הגיוניים תודה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אשמח לדעתכם/המלצה על נייד * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך: 15.6 אינץ. מעדיף מסך מאט. אך ניתן להתפשר בעניין * מעבד: רצוי i5 * זכרון: רצוי מעל 4 גיגה * רזולוציית המסך: כמה שיותר... לא ממש קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי מקלדת נומרית, מעדיף מסך מגע * משקל רצוי: כמה שפחות, אני אמור להתנייד איתו מדי יום מהמשרד לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לפחות 500 גיגה. כאן ההעדפה הברורה שלי הנה לשימוש בכונן SSD. אלא שעלותו בנפח זה יקרה ביותר. לכן הדרישה שלי כאן הנה או כונן משולב SATA/SSD לכל הפחות, או לחילופין מחשב עם צורב ואז אכניס לתוכו כונן SSD 128 ג…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בין 6000-7000,יש אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כמו visual studio וsolidworks ועוד (תוכנות של מהנדסים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כל מערכת הפעלה של ווינדוס 8. האם ישנה …
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עבור חברה שלי, סטודנטית שמקלידה ברבה חשוב עמידות, זמן סוללה ויציאת HDMI באזור ה 600 דולר בנוסף, אם למישהו יש נסיון בקניה בסין אשמח לעצות תודה רבה סוון
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הוא אמר לי שהוא יתכנן OC רצחני למעבד ככה שהוא יכול 4300,הוא רוצה כרטיס מסך חזק(יש לו מסך 22),הוא רוצה הרבה אבל הרבה מקום!,הוא מחזיק ספריות של סרטים ו מוזיקה משהו כמו 1TB שיישב על שתי HD של 500 כל אחד,זכרון ולוח אם חזקים בהתאם,כרטיס קול טוב בגלל המוזיקה,מארז יפהה וטוב כמובן,וכל הפיצ'רים מסביב מלבד מסך-רמקולים סט מקלדת ועכבר,צורב DVD,אהה ושכחתי כמובן קירור לכל העסק(אם קירור מים נכנס פה אז למה לא אני אומר) תודה ציון
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים (אני קונה יד שניה ) ואני צריך עזרה להחליט מי מהם טוב יותר. השימוש העיקרי של המחשב הוא ניגון סרטי HD ולשחק SC2 (שייעבוד טוב!) .. לפי כמה אתרים של השוואת ביצועים מצאתי את המחשבים האלה : Asus G50VT-x5 מעבד P7450 2.13ghz 4GB DDR2 800MHz Geforce 9800GS 512MB 320GB 7200RPM או Asus G51VX-RX05 (Core 2 P7350 (2. 0GHz GeForce GTX 260M 4GB DDR2 800MHz 320GB 7200RPM בגדול אני צריך שתגידו לי אם ההבדל בניהם מבחינת ביצועים הוא גדול (יש הפרש של איזה 700 שקל ביניהם)... והאם הם באמת יוכלו להריץ SC2 על הגדרות טובות .... -אני יודע שבעקרון המחשב הראשון הרבה יותר ישן אבל מבחינת ביצועים ראיתי שההפרשים לא כאלה גדולים.... - האם הGTX הרבה יותר טוב מה 9800 G…
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
בס"ד ככל הידוע לי לא כל הרכיבים משווקים בכל החנויות ולכן הדגשתי,תקנו אותי אם אני טועה.. ללא ציוד היקפי, רצוי מאוד שלא יעבור את ה2,300 ש"ח ושיחזיק עמד לזמן ארוך ככל האפשר.. הרבה דרישות, סוג של אתגר ( : תודה מראש,ערב טוב... אגב,יש חנות או מס' חנויות שעדיפות מבחינה משמעותית?
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה בפורומים אבל אני בד"כ קורא כאן על דברים ובעיות שיש לי על המחשב. התקציב לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר 1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר - בלי להשתגע 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יענו משחקים? נגיד קרייסיס, פרוטוטייפ, Empire: Total War, Bioshock 2 משחקים חדשים, לרוב כבדים חח... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא הבנתי.. לשם משחקים חח ג) במידה והמחשב מיוע…
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי טוב רציתי רק ליידע אותך שהבאתי נייד חדש עם AMD Athlon 2600 256M 20G וכו וכו אני הולך להריץ עליו כמה יישומים שלי ואני מקווה שהוא יעמוד בציפיות שיצרת אצלי ;D , אעדכן אחרי החג
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום אני קצת לא מעודכן בכל מה שהולך בחומרה של היום... רציתי בקשת עזרה למפרט מחשב מבוסס Shuttle Barebone כי חשוב לי החסכון במקום ואני יודע שזו החברה הכי איכותית למחשבי Barebone אבל אם ידוע לכם על מתחרים לא רעים אני לא יתנגד... אז ככה אני צריך שהמחשב יהיה חזק לעבודה משרדית שוטפת, בנוסף חשוב שמשחקים חדשים יעבדו עליו כמו שצריך... מסך לא צריך, אבל אם יש איזה סט של עכבר ומקלדת תוסיפי, אני אוהב את המראה המינימלי אז קחו את זה בחשבון... אה וכמובן צריך מצלמת רשת טובה לשיחות ועידה בוידאו... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למחשב שישמש אותי לצורכי לימודים, גלישה, סרטים וגם משחק אחד או שניים (לא משהו כבד). התקציב שלי הוא 2000+- ( אפשרות חריגה של 200 ש"ח) עדיף ללא מערכת הפעלה תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור אין צורך בציוד היקפי
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-