ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מפרט לגיימינג ב5500... ואין לי שום כוונה לעשות לו אוברקלוק...
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי. מבקש מפרט לחבר כמצוין בנושא הת'רד. פתוח להצעות ואף מעדיף מפרט מבוסס AMD אם הוא יתן תמורה גבוהה יותר לכסף. המפרט צריך לכלול הרכבה. אין צורך בצורב ומארז. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכם. אני צריך מחשב לצורך תכנות בשפת ג'אווה, פיתוח אתרי ואפליקציות אינטרנט, ולצרוכי עיבוד תמונה (פוטושופ), וכמובן גלישה באינטרנט, קצת OFFICE. מה דעתכם על המפרט הבא (לא כולל דיסק קשיח כי כבר יש לי). תודה. [table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] מארז מחשב Antec Oneמארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק להמלצתכם למחשב עם הדרישות הבאות: המחשב נועד לצרכי משרד פלוס, אבל אם אפשר שתהיה לו אופציית שדרוג. לא נועד למשחקים (לכן חשבתי על פנטיום, אשמח לשמוע דעה שונה). זיכרון - 512 (אפשר גם להסתפק ב 256). צורב בלבד - אין צורך בסידי רום נוסף. פלופי. כרטיס רשת (בהחלט אפשר מובנה). מסך שטוח 17" שאר הרכיבים - עפ"י המלצתכם. עכבר, מקלדת, רמקולים - פשוטים בלבד. מודה לכם מראש.
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אוקי אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעבודה... אני צריך להפעיל תוכנה אחת שהמפרט שהיא דורשת זה : Windows 7 (latest Service Pack, 32/64 Bit), 2.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM (4 GB recommended) חשבתי על המחשב הבא : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11940 עכשיו מה דעתכם אליו ? אפשר להשיג במחיר שלו מש'ו יותר טוב וחזק ?
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - כמה שהכי יעיל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי בעיקר אינטרנט ותוכנות קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4.…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אז ככה, רוב השימוש יהיה אינטרנט וסרטים אבל אני רוצה שהיא תוכל לשחק במשחקים... שיהיה כרטיס מסך טוב, לא משהו מיוחד. מעבד טוב בקיצור אתם כבר יודעים, טווח מחירים 2000-3000... איזור הקריות. תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המליצו לי על כמה תוכנות שימושיות לבדיקת חומרת הלפטופ יד שנייה. אחת התוכנות הייתה ORTHOS מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בה איזו בדיקה עיקרית(כי יש כמה סוגים) אני אמור להריץ ולכמה זמן? והכי חשוב לפי מה אני יודע שהבדיקה עברה בהצלחה?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש״ח אפשר לחרוג מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4,COD G,Watch_Dogs וכו׳ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 1400X900 רוצה לחבר לטלוויזית HD בגודל 32 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שלושת הניידים 12.1" של לנובו מדגם X61, X200, ו-X200s, כאשר הנטיה ללכת על ה-X200s, למרות שהוא יקר... האם יש לכם המלצות לאחד מהדגמים האלו? האם מישהו יכול להציע נייד אחר המקביל לניידים האלה? חשוב שיהיה קטן, וחסכוני בסוללה...
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקנות לפטופ חדש ואני מתלבט בין 2 מחשבים הצרכים שלי הם שתי תוכנות עיקריות : פוטושופ ואוטוקד כאשר באוטוקד יש שימוש ב 3D יתר השימושים הם בעיקר אופיס,אינטרנט ואין לי שום כוונה להריץ עליו משחקים אני מצרף את הדרישות של התוכנה http://usa.autodesk.com/autocad/system-requirements/ שני המחשבים שאני מתלבט בינהם הם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10401&perur=2&t=1&c=441 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10399&perur=2&t=1&c=441 ההבדל הקריטי עבורי בינהם שבאחד יש כרטיס מסך HD3000 של אינטל ובשני יש כרטיס מסך בנוסף למובנה באתר של אוטוקד כתוב שצריך בשביל 3D כרטיס מסך עם זיכרון של 128MB לפחות השאלה אם המחשב בעל הכרטיס המובנה בלבד יריץ דרישות אלו?…
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני קניתי נייד עם מעבד intel core 2 duo T5550 1.83GHZ 667MHZ האם המעבד הזה הוא Santa Rosa?
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כידוע פסח בא ואיתו גם עבודה, אני מתכנן להרוויח איזה 3K בערך וגם יש חיסכון מהצד. קיצר אני צריך מפרט מלא: אבל 3 חלקים כנראה יוזמנו מחו"ל (זכרון מעבד וכ.מסך) מעבד : XP-M 2500+ 99$ (חו"ל) זכרון : ? לוח אם: NFORCE 2 כונן אופטי : COMBO כ.גרפי : ? (מחו"ל) דיסק קשיח, וכו'... (כל הדברים הרגילים)
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבתי גם על לעשות לייב סטרימים עם המחשב, אז לקחת בחשבון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מיועד לגיימינג ואולי גם לייב סטרים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CSGO, BF4, SKYRIM וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
המליצו לי על הפורום הזה אמרו לי משהו טוב אז אני מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך מפרט למחשב. בסביבות 7000-8000 ש"ח לגיימינג. יש לי פה דוגמא אם אתם יכולים לשפר להגיד את המחיר לשנות וכו': Asus - P4V800-X לוח אם P4 2.8C 800FSB מעבד 256X2 Dual Channel 400 זיכרון כרטיס מסך ATI9800 256mb DDR 256 bit 80GB דיסק קשיח -- ? CD 52X סידירום Floppy 1.44 לדיסקטים Case - Super ATX 400 WAT מארז) wheel mouse optical 1.1A USB and PS/2 compatible עכבר Microsoft Microsoft multimedia keyboard 1.0A מקלדת screen- ProView 19in…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
Hi Guys, I connected my Sony Vaio (model: VGN-FZ340E) to my LCD TV (supports 1366 x 768) and I cant watch the original TV resolution The desktop is going out the screen sides. The only thing I can think of to fix it its to download new drivers, but I cant seem to find them (GPU 8400M GT). Thank you and hope to get help.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב נייח עם כרטיס מסך ומעבד חזק ssd ram ddr4 מתאים לתוכנות , adobe cc 2018, CINEMA 4D תקציב עד 10 אלף ש"ח אשמח אם מישהו ימליץ לי על מפרט טכני מתאים ועלות תודה מראש חיה מלכה פריד
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, כן הגיע גם זמני לחדש את המחשב... רציתי לפני 5 חודשים לשדרג אבל לא יצא לי (בגרויות/לימודים וכו') עכשיו יש כסף (חוסכים כמו פרסים וזה מה שיוצא), ויש זמן פנוי אז אשמח אם תעזרו לי, יש תכנון של OC בעתיד (משהו כמו כמה חודשים שאני אראה שהמחשב מתחיל לקרטע), לא ברור כמה אני ארצה אבל תראו שיש לי מחשב דיי מקורר. בעקרון המחשב שלי הקיים הוא - מעבד: Athlon XP2000 0.18 micron - כן כן תנור לא קטן, אותו אני אמור להחליף...אנאערף, ב64 3000 או ב64 3200 ? הבנתי יש גם סוגים שונים משהו כמו venice ו san diego שאין לי שמץ מה זה..אז אשמח אם תאירו את עיני. קירור: ThermalTake Volcano 7 - אני מרוצה ממנו ואין סיבה להחליף. זכרונות: 1GB 266mhz של איזו חברה סינית לא ידועה...אני חושב ש…
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לאחר התייעצות בפורום ועם כמה אנשי מקצוע, הוחלט. מזמין מחר בבוקר, ככל הנראה OC אבל בקטנה. HDD יש לי 2 חדשים 500GB הערות/הארות/הצעות/ביקורת, בברכה...
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הי, אני מתחילה עבודה חדשה והבוס ביקש ממני להגיד לו איזו עמדת עבודה לקנות עבורי. אני עובדת במחקר, הרבה חישובים כבדים במטלב. אני מבקשת לקבל המלצה למחשב עם כוח עיבוד רציני, עדיף כמה ליבות מהירות כדי שאוכל להריץ במקביל. תודה :)
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אלהן ח'ברה, אני צריך עזרה בהרכבת מחשב + מסך + ציוד הקפי (עכבר מקדלת אלחוטים(לא קומבו), ורמקולים איכותים) בתקציב של 5000 ואפשרות לחריגה סבירה. שימושי המחשב: אינטרנט, אופיס וכ'ו, עבודה ועריכה עם מוזיקה ועריכת וידיאו (לא ברמה מקצועית), משחקים (שיעבדו ברמה סבירה מינוס..). המערכת חייבת להיות מבוססת Intel, הרדיסק 250 גיגה, 2 גיגה מינימום, צורב דואל לייטסקרייב. אשמח לשמוע כמה שיותר אפשרויות במידת האפשר תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי טוב רציתי רק ליידע אותך שהבאתי נייד חדש עם AMD Athlon 2600 256M 20G וכו וכו אני הולך להריץ עליו כמה יישומים שלי ואני מקווה שהוא יעמוד בציפיות שיצרת אצלי ;D , אעדכן אחרי החג
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מחשב נועד לעבוד עם תוכנות עריכת cubase יש כרטיס קול חיצוני עם חיבור FIREWIRE צריך 2 גיגה זיכרון ומעבד core 2dou צריך צורב DVD רצוי שגם יהיה שקט כי מקומו בחדר הקלטות הרדיסק דרוש 160giga כרטיס מסך מהפשוטים-לא למשחקים המחשב לא יהיה מחובר לאיטרנט כך שלא חייב כרטיסי רשת
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מפרט לצורך משחקים בעיקר, מהסוג הכבד ביותר. OC לא חושב במיוחד. ללא צורך בציוד הקפי. קיבלתי הצעת מחיר למפרט שאני אביא לכם שנראה לי כרגע. המחיר שקיבלתי נראה הגיוני אחרי שהשוואתי בשאר החנויות. לוח אם אני רוצה של ASUS. המפרט: מעבד אינטל Q9550, לוח אם אסוס P5Q3, זיכרון קינגסטון DDR3 1033 בגודל 2GB כפול 2, כרטיס מסך Geforce GTX260 896MB של חברת Gainward, ארד דיסק חצי טרה של היטאצי, עם מארז Huntkey, ספק 550W של טרמלטק. הצעת מחיר: 5981 לאחר שיכנועים רבים... שאלות מפתח- האם החלקים נותנים תמורה למחיר? האם הם טובים ומתאימים אחד לשני? האם הצעת המחיר הגיונית? שמתי לב שרוב המפרטים מבוססים על DDR2 שהוא גם זול הרבה יותר, איזה מהם עדיף? הלוח תומך ב Crossfire של ATI והכר…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום. אני עורך וידיאו ואני קונה מחשב חדש. התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 אפשר חריגה קטנה. הרכבתי לי מפרט כזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1593 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤866 כרטיס מסך ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 RETAIL 644 שח דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤173 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT 563שח מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤419 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5 .1 129 שח עכבר+מקלדת: GIGABYTE GK-9PB 81 שח הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤80 מחיר…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-