ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
מעוניין למכור את הנייח שלי, כמה לפי דעתכם אני יכול לקבל עליו ( מה יהיה מחיר הוגן לבקש)? מעבד : I7 4770k מאוור : Noctua DH 14D לוח אם: Asus sabertooth Z87 זכרון : Corsair vengeance 2X8 1600MHZ כונן 1 : Samsung Evo pro 256GB כונן 2 : Western digital black 2T כרטיס מסך : שני כרטיסי מסך של Gigabyte windforce 780 OC Sli ספק כוח : Seasonic 1000W gold edition מארז : Corsair 600t צורב : Asus x24 האם יש המלצות לאיפה אני יכול לפרסם ? העלתי את הנייח ביד שתיים אבל נראה לי שבטוח קיים מקום קצת יותר טוב לזה... חשבתי לקחת בסביבות ה 4000-4500, אלא אם כן נראה לכם שהוא שווה יותר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני ואח שלי קונים מחשבים חדשים (שלי נהרס ולו יש בר מצווה) ורציתי המלצות למפרטים... יש לי מפרט בערך אבל אני צריך לשפר אותו. המחשבים צריכים להיות מאותה חנות, עדיף iqpc אלא אם כן יש משהו יותר טוב. 1) לאח שלי, תקציב: 7000 כולל מסך, אפשר לחרוג קצת מהמחיר. משחק להרצת משחקים חדשים (כמו crysis וכאלה..), אינטרנט, קצת סרטים וקצת פוטושופ. מארז שקט כמה שיותר לא משנה איך נראה.. הכי מכוער שיש לא משנה. מסך 20 אינצ' טוב למשחקים וסרטים. לא לOC בשום צורה... בציוד הקפי צריך עכבר נטען אלחוטי (או אם זה עולה הרבה אז לא נטען) ורמקולים 5.1 סבירים (לא חייבים לרשום במפרט אבל לקחת בחשבון במחיר). הנה המפרט שבניתי עד עכשיו (לתת כיוון למחשב): מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BO…
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! ברצוני לקבל חוות דעת על מפרט חדש למשחקים בתקציב של עד 5k עם חריגה של עד 100-150 שקל... המחשב יתחבר לשני מסכים(טלוזיה ברזולוציה 1366x768+samsung 2253bw) אני לא מתכוננן לעשות oc למחשב השקט במארז חשוב מאוד בגלל שאני יושן ממש ליד המחשב הנה המפרט(ללא צורך בצורב) מעבד Intel Core i7-930 Tray ₪1330 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7930ay לוח אם Gigabyte GA-X58-USB3 ₪1099 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GX58USB3 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪366 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון A-Data DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪436 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pi…
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש שנועד למשחקים ואינטרנט מה דעתכם. לוח אם: msi k7n2-l delta זכרון : Infineon dual ddr 400mhz 256m דיסק קשיח: samsung 40g 7200 כ.מסך: msi geforce fx5200 128 מעבד: amd athlon 2500 מסך: מאג 17 אינץ שטוח וכל הציוד הנלווה לא בעל חשיבות סה"כ עלה 3300 ש"ח . מה אתם אומרים .
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הלפטופ שלי קניתי אותו לפני 3 שנים בלבד מארה"ב ב800 $ , והוא עלה בארץ מעל 5000.. אני רואה שיש ירידה במחירי הלפטופים ואין לי מושג כמה הוא שווה היום. זה הדגם: Sony VGN-NR160E/T וזה המפרט: http://www.pcworld.com/product/30951/sony_vgnnr160et.html?p=specs הוא לא היה בשימוש רב, ובמצב חדש, אם מישהו יוכל לתת לי הערכה בכמה אני יכול למכור אותו. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 550 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו בסגנון של GTA IV וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש לייגטרום ופוטושופ באופן קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA iv -- GameTrailers -- Modern Warfare 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום , אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב הכי מהיר שאני יכול לעבודה משרדית. 1. התקציב: 2,500 ₪, עדיף לא לחרוג 2. שימושים: עבודה משרדית, תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פיירוורקס (כבד) תוכנות פוטושופ ועריכה של סרטונים (קליל) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ? 5 עדיף שקט כמה שיותר בתקציב הרלווונטי (אם השקט לא משמעותי במחיר אז 8) 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. (אזור השרון). 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? היום - מחר. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כמה שיותר מהיר (כמובן ביחס לתקציב). 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא אתנגד - א…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
צריך הצעה למחשב לתוכנות תלת מימד [color=pink]3DS MAX6,POSERלא צריך מסך,מקלדת ועכבר סכום 4000 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד בגלל שהמחשב הנוכחי שלי מעצבן אותי נורא, ונשבר לי ממנו ממש. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, עבודה עם מסמכים, סרטים, מוזיקה [שיוכל להריץ סרטי HD על הטלוויזיה בלי לקרטע, כמו הנייד הישן שפעם היה אצלי במשפחה], מדי פעם משחקים ישנים לנוסטלגיה, לא משהו כבד במיוחד * גודל המסך? עדיפות ל15 אינצ בערך * משקל רצוי? לא מוגזם, אבל לא קריטי לי יותר מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לכמה שיותר, אבל הבנתי שאפשר "לשפר" ברכישת סוללה עם יותר תאים, אבל שיחזיק יום שלם של עבודה במסמכים ואינטרנט בלי טעינות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת HDMI זה קריטי, ומעדיף כמה שיותר USB מין הסתם. * בלוטות? עדיף שי…
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי מחשב עם המפרט הנ"ל AMD 3500, 6600GT, 1GB GIGABYTE, 250GB(kashiah), Asus (אני יודע שלא רשמתי הרבה דברים, אבל זה מה שאני זוכר) בכל אופן הבאתי את המפרט הזה כדי שתביאו לי מפרט למחשב החדש הרבה יותר חזק, טוב ומהיר התקציב שלי נע בין 5000-5800 פרטים שאני רוצה לברר לפני - מזה ליבה כפולה או מרובעת(מה יותר מומלץ, מכל הבחינות) אני מעדיף AMD(מה יותר מומלץ ולמה) דברים נוספים - צורב - יש צורך. מסך - אין צורך. רמקולים, עכבר ומקלדת - אין צורך. והדבר האחרון - המפרט : ) תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים ניידים ואני רוצה לשחק אחד נגד השני איך אני עושה רשת בין 2 מחשבים ניידים (לא אינטרנט אלה סתם רשת כדי להעביר קבצים וכל מני) בשניהם יש WIFI ולשניהם יש כרטיס רשת תודה.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום..אני מעוניין לקנות נייד של אסוס אך יש לי בעיה שאני לא יודע איפה הרמקולים ממוקמים בדגם מסויים, אני יודע שבדגמים מסויימים הם ממוקמים מתחת למחשב וזה לא טוב לי כי זה יצור לי בעיה בסאונד במיוחד כשאני לפעמים מניח את המחשב על כרית. אני מעוניין בדגם הזה https://www.pc365.co.il/product-17160-Asus_X507UA_EJ002T איך אדע איפה הרמקולים שלו? יוטיוב לא ממש עזר לי כי זה דגם ספציפי שהוא שונה ממה שיש בחו'ל, וגם שום מוכר אחד לא ידע לענות לי.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי 2 מפרטים של מחשבים אחד מהם ישבתי עם חבר והשני מישהו ששמעתי עליו הרבה יצר לי רציתי לדעת מה ההבדלים באיחויות ומה משתלם יותר.. אם יש לכם הצעות למפרט טוב יותר אז אני ישמח^^ 1. מה התקציב המקסימאלי? -4K-4.5K לא כולל מסך (אם יש הצעות למסכים טובים אז זה יעזור מאוחר יותר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -מקסימום ניצול ביחס למחיר.. אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -אפשר לחרוג 200+- במידה וזה ישתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם מחר נוסעים לחול ואני חייב מחשב נייד עד 4000 שח שיוכל לבצע פעולות משרדיות אופיס , ושאר ירקות חשוב שיהיה צורב וכונן דיוידי - אפשר קומבו... שיהיה בו את כול הדברים מראש כולל אלחוטי כי זה אנשים מבוגרים שלא ידעו לעשות כלום ! כולל מערכת הפעלה... ואני מתחנן מהר מהר כי מחר הם טסים ? גבריאל
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום. אני צריך ב-4500 ש"ח שיכלול: -לוח אם. -מעבד. -כרטיס מסך. (לפחות 256 מגה, רצוי 512). -זיכרונות (לפחות 1 ג'יגה, במידה ואפשר לצרף את הזיכרונות הישנים...). -דיסק קשיח (יצורף דיסק קשיח נוסף. שהחדש יהיה לפחות 200 ג'יגה, כאשר על הדיסק הישן בעל ה-80 ג'יגה תותקן המערכת). -קירור למעבד (במידה וצריך....). -כונן דיסקטים. החלקים שיש לי כרגע שיצטרפו למחשב הנ"ל: -מארז: טרמלטייק טוואר משהו... קניתי לפני שלוש שנים בערך... שחור... דיי גדול... -ספק כוח: antec true power 550 watt. או שזה 500.. או 450... אחד מהנ"ל . -זיכרונות (במידה ואפשר לשים גם וגם): קורסייר XCS שני כרטיסים של 256 מגה כל אחד DDR דגם מדוייק אני לא זוכר.... -דיסק קשיח: WD 80 ג'יגה 7200. -כוננים: צורב דיוידי …
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לאחות מחשב חדש (כרגע היא משתמשת ב pc ישן שהוא לא מתאים כל כך), ורצתי לדעת מה כדי לקנות. מבחינת מה צריך נסיתי לאפיין איתה מה היא צריכה מהמחשב - היא סטודנטית אבל לא מתכננת לקחת את המחשב ללימודים כל יום, וזה מה שהגענו אליו: המחשב חייב להיות עם מסך מט ( בחדר שהיא עובדות בו יש 3 קירות זכוכית וכל עוד יש שמש יש אור שמש על המסך) - זה הדרישה הכי קריטית כאן . המחשב צריך להיות מסוגל להריץ מטלאב בצורה סבירה ( להכנסת שיעורי בית). הסוללה שלו צריכה להיות של שעתיים ומעלה ( הוא אמור להחזיק גם נסיעות באוטובוסים - שעתיים של סרט או עבודה על אופיס). אין בעיה של גודל ומשקל במידת הסביר ( כנראה מעל 15 זה כבר לא הגיוני) המחשב אמור להיות בחדר ומידי פעם לזוז ולא להיות כל היום על…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. ראיתי שהמחירים ממש ברצפה.... אני מחפש מחשב לעבודה (OFFICE OUTLOOK) ולסרטים. עדיף עם לוח אם של אסוס. אם מישהו מכיר מציאות במקומות מסויימים אני אשמח לשמוע.
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD-Modern Warfare 3, BF3 וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב, לא מתוכנן OC, המחשב ישמש לדברים עיסקיים ולמשחקים לא כבדים במיוחד..(כמו פיפא) לא צריך מסך עבר ומקלדת.. ד"א המחשב מיועד לדוד שלי.. 2000-2400 שקל
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Q9300+לוח אם +כרטיס מסך. ללא כוונת OC אני לא יודע איזה לוח אם לבחור, חשוב לי שתהיה יציאה אופטית, לא סגור לגבי SLI כי אני לא יודע האם לקחת 9600GT ולשים אותו ב SLI או לקחת כרטיס דוגמת 9800GTX . אני משתמש במסך 19' וברזולוצייה של 1280*1024 אם זה לא יכנס בתקציב האם כדאי לקחת מעבד שני ליבות במקום ה Q9300? כרגע יש לי ספק של 500WATT האם הוא יספיק? תודה
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בניתי מפרט, הוא מיועד למשחקים כבדים, אבל גם מאוד חשוב שיתמוך 100 אחוז ב משחק enemy territory זה המפרט: אני לא בטוח אם לקנות את ה Sapphir RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E? או xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3? (אני לא עושה oc ולא משנה האפשרות לsli) וגם ניתן לראות בתמונה למטה שבמשחק שציינתי למעלה (enemy territory) ה 6800 מוביל אם אפשר גם ביקורת על המפרט עצמו 3>
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180299012542 לדעתכם הקנייה מפה נראת אמינה?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) שימוש בייתי לעבודה, לבניית שרת וירטולאיזציה עם מערכות הפעלה, ושיהיה כ.מסך סבבה למשחקים ולסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4600 ש"ח, אין סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לנער בן 11 שימושים עיקריים - משחקים ולימודים. משחק כרגע פורטנייט, אבל מחשב שידע להריץ משחקים יותר כבדים אם וכאשר יצטרך. לא צריך להשתגע פה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך את כל הדברים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אפשר להשקיע עוד קצת בשביל יותר שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם ה…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
- 1 follower
-
-
דווח פורסם לפני 3 שעות (נערך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (סיאס,פורטנייט,גיטאיי 5). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת,עכבר+פד,אוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, מעבד Core I7 8700 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב חשוב שיהיה מחשב די שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-