עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי לכולם, מקום העבודה שלי עתיד לספק לי מחשב נייד והתבקשתי להגיש הצעת מחיר למחשב שאני מעוניינת בו. התקציב המקסימאלי לא ידוע לי (המעסיק מחכה לתשובה ממני כמה זה עולה), וכרגע אני לא יודעת מהו הטווח הסביר. כמובן שהמעסיק ישמח להצעה הזולה ביותר, אבל המחשב חייב לעמוד בדרישות. המחשב יחליף מחשב נייח של המשרד, אך גם ישמש לפרזנטציות במקומות רחוקים (ולכן קריטי שלא יקרוס או יתקע ברגעי אמת מול עשרות אנשים). בשוטף, הוא יעבוד כשמונה שעות רצוף (לרוב עם חיבור לחשמל) וישמש להרצה במקביל של מספר קבצי אופיס ולגלישה באינטרנט (עם מספר רב של טאבים פתוחים 20-30 + יוטיוב, wix). אני עשויה לראות עליו סרט מדי פעם, אבל זה לא קריטי. כיוון שרוב הזמן המחשב יחליף מחשב נייח, יחובר אליו עכבר ואולי מסך נוסף. …

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by orirafael,

היי, נשמח לעזרה בבניית מחשב נייח למתכנת. דרישות: מעבד i5 או i7 של אינטל לוח אם שתומך ב-PCI Express 3.0 16 ג'יגה זיכרון DDR3 או DDR4 כרטיס מסך של NVIDIA (הכי בסיסי שיש אבל חייב להיות NVIDIA כדי שיתמוך ב-CUDA) 256-512 ג'יגה SSD מסך 24 אינץ אין צורך במערכת הפעלה אין צורך בצורב או DVD אם חייבים אז אפשר לחרוג בתקציב. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  3. אהלן! אני צריך בבקשה את עזרתכם בבניית מפרט, שימושיים משרדיים+ (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים בקטנה ואולי משחקים ממש קלים). תקציב עד 2K, שזה ממש הגג של הגג ועדיף בפחות. בבקשה מפרטים רק מסקיי.פי.סי, שם אני ארכוש את המחשב (ניסיון טוב איתם, רכשתי שם כבר מס' מחשבים בעבר). משנה לאיזה מסך המחשב יחובר? אין צורך בציוד היקפי (מסך/רמקולים/מקלדת/עכבר).. לא מתוכנן OC, אין דרישה לשקט באופן מיוחד.. ("רגיל".. אבל לא טרקטור..) אממ זהו נראה לי.. תודה רבה (:

4. Started by fuck off,

צריך לוח עם כ.מסך מובנה, זכרון, מעבד,מארז+ספק. בעקרון בשביל משחקים. 2500 זה הגבול! אין יותר. אפילו שקל לא.

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by shapiro.guy,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש לעריכת סרטים (בעיקר premiere, after effects, וגם קצת פוטושופ ו-3d studio). התקציב הוא 2500 ש"ח. אני קונה דיסק קשיח חיצוני (320 ג"ב, לא כלול ב 2500 ש"ח האלו) כך שאין צורך להפציץ בנפח. חשוב שירנדר מהר ושתהיה אפשרות לחבר שני מסכים בעתיד. (בינתיים אני עובד עם מסך 19 של סמסונג 931bf). תודה מראש, גיא שפירא

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
    • 2 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by hereiam,

intel 2.66mhz 64 1m s775 memory - 512 mb cl 2.5 ddr 400mhz floppy 1.44 fax modem screen card - ATI 9250 MSI 128ddr tvout burner - 52*32*52 hard drive - western digital 80GB 7200 sata mother board - MSI pm8m2/3-v s775 כל זה עם 3 שנים אחריות ללוח אם,לדיסק הקשיח ולכרטיס המסך. הזכרון הוא עם אחריות לכל החיים. המחיר : 2220 המחשב , באופן כללי הוא לצרכים, מה שניקרא משרדיים. אולי ישוחקו בו משחקים לפעמים, אבל ממש לא כל הזמן. כמובן שלא משחקים "כבדים". תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by *R.S,

המחשב של חבר שלי שווק חיים קיצר הוא צריך מחשב חדש כמה שיותר מהר הוא צריך רק חומרה (מארז ותכולתו - יעני בלי ציוד היקפי, מסך וכדומה...) אבל בלי כוננים של דיסים/דיסקטים אין ממש דרישות מיוחדות תקציב 3000 שקל מחנות בחיפה! (רק בחיפה) פנדה / נעה / מרדנית / k.s.p .... הוא לא משחק במשחקי מחשב אבל צריך שיהיה לו כרטיס מסך נחמד... כי הוא פעם ב... משחק (לפעמים שכשבא לו...) שיהיה לו 80 / 120 GB מקום ו 512 / 1024 MB (רצוי ה1GB) לא מתוכנן OC !!! ככה שאפשר גם סתם לוח אם של intel (אם אפשר להכניס לתקציב e6300 אז טוב מאוד) הוא לא צריך מארז מעוצב וכדומה ככה שיהיה לו מספיק COMPUCASE 6A19 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by jitz,

היי לפני כשבוע פתחתי פה הודעה ובה ביקשתי את עזרתכם בהרכבת מפרט.. התקציב שהגדרתי בשבוע שעבר עמד על 5-6k ללא כרטיס מסך, אז קודם כל - תודה על התגובות.. הן עזרו לי נורא "להתכוונן",... במהלך השבוע האחרון קראתי ביקורות והשוויתי תוצאות, והחלטתי שאין ברירה אלא לקנות גם כ. מסך.. כי עם AGP זה פשוט לא הולך... ואם בהתחלה חשבתי שאני לא אהיה מעוניין לעשות OC, יצא שאחרי שקראתי כל כך הרבה בנושא, החלטתי שבעצם... למה לא. ונראה לי שאני אעשה OC. בנוסף.. גם החלטתי להעלות את התקציב. להזכירכם, אני לא גיימר..., אבל בהחלט ניתן להגדיר אותי כמשתמש כבד... סביבות פיתוח לא קלילות בכלל, פוטושופ, המון אינטרנט, סרטים וכו'. אז זה פחות או יותר המפרט שאני אזמין.... אשמח לשמוע את דעתכם: מלוג'יק: 770…

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  9. אני צריך מפרט שיכנס ב-2000 ש"ח מזומן. שיכלול הכל כולל: מדפסת, מקלדת+עכבר, רמקולים ומסך. מערכת ההפעלה שתשב על המחשב היא XP (אותה כבר יש לי). מטרת המחשב. עבודה ב- Office + Internet. תרשמו מאיפה קונים את המפרט בבקשה. תודה מראש, אחים שלי.

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  10. אורח Abc

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מומלץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם תוכניות הנדסיות (קבצי PDF בדרך כלל), תכנות קל ב Matlab, לעיתים נדירות תוכנות שרטוט הנדסיות (Autocad), אקסל, עבודה במס' תוכנות במקביל באופן יום-יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קבצי PDF גדולים באופן כבד, קבצי אקסל לא כבדים באופן תדיר, תוכנות שרטוט ו Matlab באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג. -אילו משחקים…

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by NosNos22,

רק שיהיה בעל יכולת FULL HD כרטיס מסך וגם המסך עצמו (ז"א יציאת וכניסת HDMI) דיסק קשיח של 1 TB ושיהיה אפשרי לבצע בו שינויים גדולים בעוד כשנתיים ,אני אשתמש בו בעיקר למשחקים ולשיתוף קבצים ולצפייה ב סרטי HD זהו השאר עליכם

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by dvir aziza,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר אבל לא על חשבון ביצועים(לחסוך על דברים שנראים יפה וכולי) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? שיריץ משחקי יריות כמו אוברוואטץ pubg לא צריך שיריץ במהירות הכי טובה אבל שיריץ חלק עם איכות בינונית פלוס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?3-4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך שיורכב בחנות,לגבי מערכת הפעלה לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by illumi,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח - חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (תכנות ומלא טאבים בכרום) נטו - לפחות 16 גיגה ראם. בנוסף, פעם ב ארצה לשחק במשחקים כושלים במחשב אז צריך מעבד עם גרפיקה מובנת הכי טובה שיש (אובייסלי לא יהיה משהו חחחחחחח אבל לפחות שזה יהיה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כל כך קשור לאשכול הזה, לא יודע אם אני צריך לפתוח חדש אבל יש לי מחשב עם gtx 1060 6gb, i5 6400 2.7ghz ו8gb ראם, אשמח להצעות למסכים טובים וזולים למחשב הזה(וגם שדרוגים עד 500 ש…

14. Started by Jhdlkjfdslk,

לא משנה לי מהאני רוצה מחשב לא חזק במחיר זול אבל לא celeron ואני גם כבר לא ידוע אם amd...השתגעתי כבר.. אוליי דורון אפילו שזה יהיה 256 מגה הרץ זיכרון 40 גיגה כרטיס מסך פשוט אלב מה שחשוב זה לוח אם טוב ומעבד.......... בבקשה תעזרו כמה שיותר..... בתודה מראששש

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by X-It,

הייתי רוצה שתעשו לי מפרט כזה Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T Gigabyte GA-8I945PG Intel LGA775, DDR2, SAT2,PCI-E, Raid Western Digital 160GB 7200RPM 8MB S-ATA 2 בחר דיסק קשיח Gigabyte Geforce 6800GS 256MB DDRIII 256bit DVI TV-Out PCI-E box בחר כרטיס מסך הייתי רוצה שתוסיפו DDR2 של 5122 2 יחידות פלופי צורב DVD ומארז טוב של 500W או 400W ,אבל מארז טוב ב300 שקל בערך וגם מסך של 17 אינץ ואמרו לי שSAMSUNG 730B הוא טוב ובקיצור אני צריך את כל זה בכמה שפחות שקלים תכללו חנויות... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  16. שלום לכולם, שבוע הבא אני בניו-יורק, רציתי לדעת מאיזה מקומות אתם ממליצים לקנות ניידים, התקציב הוא סביב ה-3500 ש"ח, מחשב לסטודנטים עם שימוש במולטימדיה בנוסף לא צריך משהו לגיימרים, רציתי לדעת על איזה דגמים אתם ממליצים לי סביב אותו מחיר ורצוי שהאחריות תתפוס גם לארץ (אני יודע למשל ש HP ו-IBM כן מכבדים בארץ) תודה מראש לעונים אם יש לכם לינקים למקומות הקנייה אני אשמח תודה אופיר

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  17. שלום רב, אשמח לעזרה בהרכבת מחשב בטווח מחירים של כ-2000-3000 ש"ח: אני משתמש במחשב בעיקר לדברים הבאים: - מסמכים (אופיס וחבריו) - פוטושופ / לייטרום (ייתכן גם עריכת וידאו בעתיד כמו AfterEffects) - תיכנות (אקליפס, Visual Studio) - סרטים / סדרות ב-HD (כולל uTorrent כדי לספק את הסחורה ) אני מדי פעם משחק במשחקי מחשב אבל לא יותר מדי, ככה שהמחשב צריך להיות יכול להתמודד עם להציג משחקים בצורה סבירה, אבל לא בצורה רצינית מדי כי זה יחסית נדיר שאני משחק. (לצורך השוואה, על המחשב הנוכחי שלי היה לי את ה-On Board של NVIDIA GeForce6100 והוא סיפק את הסחורה בקטע הזה) יש ברשותי מסך 22'' רחב עם רזולוציה טבעית של 1680x1050 מקלדת / עכבר וכל שאר הציוד ההיקפי כבר קיים מלבד סאונד: אני רוצ…

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  18. המפרט צריך לכלול מחשב ללא מסך,ציוד היקיפי וHDD אופציאונאלי. עדיף עם אפשרות ל-CF... תודה

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לרכישה בישראל. מטרת המחשב - לימודים בעיקר, אני מתחיל תואר הנדסת חשמל ואלקטרוניקה ואני מעוניין במחשב יחסית חזק למחיר כלומר, שיוכל לעמוד בקומפיילרים למשל של שפת c. כמו כן מחשב שיעמוד בתוכנות כבדות של התואר בהמשך. בנוסף אשמח לראות סרטי full hd באופן חלק.גודל המסך באיזור 14. רזולוציית המסך מעל full hd, או full hd. אין דרישות מיוחדות לקלט ופלט. אשמח לזמן סוללה ארוך. חייב יציאות usb הכי מהירות שיש, כמו כן חייב יציאת hdmi. סוג כונן - אין לי מושג הבנתי שכונן פלאש הוא הכי מהיר. נפח כונן לפחות טרה בייט מינימום. ללא צורך ברשיון למערכת הפעלה. תודה רבה לכל מי שעוזר לי אתם אדירים

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by dj asaf,

Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE 1495 GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 X2 770 כרטיסי מסך? GIGABYTE 6600 256MB DVI,TV,PCI-E (RETAIL) דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB X2 680 Teac/SONY 1.44 (Black) 50 HEC - HEC-550W (WIN550) - ATX 2 450 Y-2 USB WINDOW COLOR FAN 200 זה מחשב למוזיקה ופה ושם משחקים אבל בעיקר למוזיקה כאילו יצירת מוזיקה והכל.. איך המפרט?

• 14 תגובות
    • 886 צפיות
  21. בגלל שאני לא נמצא רוב הזמן בבית, וחשבתי להתחיל לעבוד בפיתוח תוכנה , הבנתי שאני צריך מחשב שיהיה איתי כל הזמן (נייד). עכשיו צצה השאלה איזה לקנות? חשבתי אולי ללכת על מאק בוק, אבל ניראה לי שזאת תהיה בעיה לפתח עליו אפליקציות לWIN. (חשבתי על אמולציה אולי) הבעיה הכי גדולה היאבזה שהמק יקר ולא חזק מי-יודע-מה מבחינת נתונים טכניים (אבל כמו שכולם יודעים - once you go mac - you never go back). מנגד יש את מחשבי הPC ששם המבחר ענק וטווח המחירים מטורף וכל אחד מציע משהו אחר. בקיצור באתי לפה לבקש שתעזרו לי קצת להתמקד על מה מתאים לי יותר ואיפה אני יכול לקנות את זה. תודה!

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  22. INTEL: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS5 ¤1192 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39401 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤347 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-5-15 Titanium ¤620 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2T800C44GK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1533 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=44424 מארז ללא ספק Thermaltake M5 Window ¤309 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VJ2000BWS ספק כח Cooler Master eXtreme Power 650W ¤485 כמות:1 http://skypc.co.il/produ…

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by d5326,

i was looking at http://hwzone.co.il/specslist/view/82/ I have a few questions: Amd Athlon64X2 (AM2) 4450e 45w Dual Core can be Box or Tray, what is the difference? do I want AM2 or AM2+ ,what is the difference? Last thing, what do you think about http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280 ? Thanks!

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 100 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , sony vegas השימוש הוא בעיקר חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. sc2, planetside 2, ac3, bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 - 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 2 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים