עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אחרי שכבר קיבלתי מכם מספר הצעות למפרט והשוואה עם מפרטים אחרים באתר הגעתי למפרט הזה. בעיקרון המחשב מיועד לעבודה באינטרנט, סרטים והרבה משחקים ומיועד להחזיק מעמד כמה שנים טובות. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪895 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪508 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 ₪520 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1458 כמות:1 h…

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל מחשב בלבד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מפרט שהתמורה שלו גבוהה למחיר, אם אפשר לחסוף.. בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב? סרטים, פוטושופ, אינטרנט, חיבור למסך 32 אינצ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. תודה רבה! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא לכלול דיסק קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  3. מחשב נייד לעבודת אופיס, אינטרנט, צפייה ישירה (משחקים פשוטים). תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  4. Started by luckyloo,

שלום, אני מחפש נייד ללימודים. מלבד הדברים הטריוואלים חשוב לי שיריץ בקלות FHD ושתהיה יציאת HDMI. אני מאוד מתלבט בין 2 הדגמים האלה, ואודה מאוד אם מישהו יוכל להמליץ לי: "13.3 Lenovo U350 2963-EGG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5245&CatCode=315 Toshiba Satellite T110-10Z http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14567 יתרונות Lenovo מבחינתי- מסך 13.3, אני חושב שאני מעדיף את זה על 11.6 של ה Toshiba. יתרונות Toshiba- שנתיים אחריות (שניה ראשונה אחריות כוללת של טושיבה) זמן סוללה ארוך יותר כדי לקבל 3 שנים אחריות על ה Lenovo אני צריך להוסיף 590 ש"ח (ואז יש לי אחריות ל 3 שנים). מה דעתכם? תודה.

5. Started by alonmizrahi,

היי, צריך את העזרה שלכם מחפש מחשב נייח, בעיקר לתכנות, צריך המון זכרון, לפחות 32GB, על המחשב עולים הרבה דוקרים, VM, מלא טאבים פתוחים (כן כרום זולל זכרון). לא צריך ציוד היקפי. משחק פעם בשנה, לא אכפת לי שלא יעבוד מהר או על איכות גבוהה. יכול להיות שכרטיס מסך מובנה מספיק לי. תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? 99% לתכנות, גלישה (עד 100 טאבים), צפייה בתכני 4K, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאי…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by oded900,

מעבד AMD Athlon 64 x2 Dual-Core 4000+ Socket AM2 940, 65W, 2.1GHz, 512KB x 2 Cache, 64-bit, Box ¤388.10 לוח אם DFI INFINITY NF-M2 G, Nforce 4, Socket AM2 940, Dual DDR, 1Gb LAN, PCI-Express, ATX. ¤271.70 דיסק קשיח Samsung 250 Gb, 16 Mb Buffer, SATA2 ¤363.30 זיכרון Corsair Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512MB) 675Mhz, XMS2-5400, 4-4-4-12 ¤267.10 DVD-RW Samsung S183L x 18 Dual Layer, Lightscribe, Bulk ¤184.40 מארז Mustiff M603-CA Screwless + Temp Display, PSU 450 With SATA and PCI-E, ATX, Black-Silver ¤231.40 כרטיס מסך BFG Geforce 8800 GTS OC, 320 mb, DUAL DVI, PCI Express, Retail ¤1542.70 סיכום ביניים: ¤3248.70 משחקים יעבדו כמו שצריך או שיהיה צוואר בקבוק?

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  7. שלום לכולם, הרבה זמן לא ביקרתי בפורום ועכשיו אני צריך עוד פעם טובה אחי רוצה לקנות מחשב והתקציב שלו 3000 ש"ח אפשר לחרוג ב 100-200 שקלים אם זה כ"כ הכרחי כדי לקבל מפרט חזק יותר. הוא צריך מחשב+מסך, כל שאר הציוד יש לו כבר. השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט וסרטים אבל בגלל שיש לו 2 ילדים קטנים, אז צריך שיוכל גם לסחוב משחקים. (לא משחקים כבדים, כי הילדים עדיין קטנים ולא גיימרים כבדים ;D ) בקשה שלו שהמפרט יבנה מהחנות KSP בלבד. תודה רבה לכל מי שיעזור, מעריך אתכם מאוד.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by xXMyxeRXx,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על מפרט מחשב לגיימינג כבד. עד 4500 שקל

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  9. יש לי מחשב חדש יחסית, משהו כמו שנה וחצי, של סמסונג מדגם RV511. הוא תמיד(!) מחובר לחשמל - גם בבית וגם בלימודים. אני יכול לספור על שתי ידיים כמה פעמים השתמשתי בו על הסוללה שלו. בכל אופן יצא ושכחתי מטען יום אחד ורציתי להשתמש בו "על" הסוללה שלו שאני יודע שבהקלדה בלבד ועם כל הדברים כבוים (WIFI ו-BT וכו') אמורה להחזיק שעתיים-שלוש - ויצא שאחרי כעשר דקות זה ירד ל-8% לערך והוקפצה לי הודעה שאני צריך לחבר מטען מאחר והמחשב תכף יכבה לאור אחוזי הסלולה הנמוכים. ברור לי שזה לא צריך להיות כך והשאלה היא, האם הסוללה הלכה איכשהו? האם זו בעיה תוכנתית? באג כלשהו? אני עם WIN7 ולא עשיתי שום דבר במחשב מלבד התקנת עדכונים רגילים לוינדוס (מקורי כמובן)

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  10. שלום, אני רוצה להרכיב מפרט ללא מסך, לא גיימר כבד אך מדי פעם הפעלת משחקים חדשים. תיתכן אפשרות להתקנת שרת וירטואלי. חשוב לי גם דגש על קירור ומארז טוב. ציוד היקפי גם כן נדרש. ניתן לחרוג עד 500 שקל.. תודה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יישומי אופיס על בסיס יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? …

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  11. מחשב נייד עד 14 אינץ' גודל מסך, עדיפות למקלדת מוארת. השימוש העיקרי עומד להיות אקסל וכדומה... אם יש איזה שהוא טופס שממלאים בשביל לפלטופים אז אני אשמח לדעת ואני אכתוב יותר מפורט. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by amitrotem,

שלום יש לי לנובו U350 במחשב יש חריץ SIM (אבל אין מודם) הכנסתי להרחבה כרטיס מודם PCI של חברת HUAWEI Mobile Connect - 3G Modem דגם (אני חושב) E730 חיברתי את המודם ללוח התקנתי דבריברים, המחשב מזהה את המודם עכשיו אני לא מוצא תוכנה שבעזרת אני יוכל לחייג דרך הסים. מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת..? תודה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by brsv,

יש לי דיסק קשיח, DVD אני לא רוצה , יש לי ספק HEC 400 W לאני רוצה להשתמש. מידות מגירה (למארז ): גובה 16 ס"מ , רוחב 40 ס"מ , אורך 40 ס"מ . 1. מה התקציב המקסימאלי? 100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  14. אהלן, אני מחפש מחשב נייד בגלל שהמחשב הנוכחי שלי מעצבן אותי נורא, ונשבר לי ממנו ממש. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, עבודה עם מסמכים, סרטים, מוזיקה [שיוכל להריץ סרטי HD על הטלוויזיה בלי לקרטע, כמו הנייד הישן שפעם היה אצלי במשפחה], מדי פעם משחקים ישנים לנוסטלגיה, לא משהו כבד במיוחד * גודל המסך? עדיפות ל15 אינצ בערך * משקל רצוי? לא מוגזם, אבל לא קריטי לי יותר מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לכמה שיותר, אבל הבנתי שאפשר "לשפר" ברכישת סוללה עם יותר תאים, אבל שיחזיק יום שלם של עבודה במסמכים ואינטרנט בלי טעינות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת HDMI זה קריטי, ומעדיף כמה שיותר USB מין הסתם. * בלוטות? עדיף שי…

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  15. היי לכולם אני חדש באתר ואני צריך עזרה....יש לי בן אדם שנמצא כרגע בארה"ב וחוזר לארץ ביום שבת, והוא יכול להביא לי נייד לארץ איתו... פרופיל הנייד המבוקש הוא כזה: - גודל ומשקל לא מהווים מטרד כיוון שהמחשב יגיע איתי בבוקר למשרד ויעזוב איתי בערב...זה לא מחשב שאנייד אותו כל הזמן. - התקציב שלי כרגע עומד על 1500$ - אני עובד עם תוכנות כמו 3d max, photoshop, sketchup, ריינו, אילוסטרטור וכו'.... - אורך חיי סוללה חשוב אך לא קריטי..רוב הזמן אני נמצא ליד שקע חשמל זמין. - חשוב שהמסך יהיה בגודל סביר. בנתיים המחשב שאיכשהו הצלחתי לחפש בכוחות עצמי הוא זה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/800999-REG/Dell_AM17XR3_5001STB_Alienware_M17x_17_3_Notebook.html סתם כי המליצו לי על מחשבי DELL. אג…

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  16. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2000+- ולא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים הכי כבדים שאפשר להשיג במחיר הזה...[מצפה לקרייסיס על high ולניד פור ספיד שיפט]אני עובד גם קצת בעריכה[cs 4 ו pinnacle studio לא משו רציני] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. שום דבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כ…

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  17. הקדמה - אני זקוק למספר מחשבים לאנשים שונים, אני פותח דיון נפרד עבור כל אחד מהמחשבים מחשב 1 - נייח לילד בן 10. תקציב כ-4000 ש"ח, גמיש קצת. התקציב צריך לכלול ציוד היקפי (מסך בעיקר. מקלדת ועכבר זה כבר "כסף קטן") לא צריך לכלול WINDOWS ו/או אופיס השימוש העיקרי - ילד בן 10, מה שיצטרך לבית הספר + משחקים. כיום הוא משחק ב: פורטנייט, רובלוקס, מיינקראפט שואף להיות גיימר, whatever that means 🙈

18. לוח אם - ABIT Fatal1ty FP-IN9 SLI ¤503.00 זכרונות - CORSAIR 4GB KIT XMS2 6400 ¤530.00 כרטיס מסך - PALIT 8800GT 512MB OC SONIC ¤591.00 x2 = ¤1,182.00 מארז - ANTEC SONATA III 500W ¤675.00 קירור מעבד - THERMALTAKE MAXORB ¤217.00 מעבד q6600 בערך 850 תודה אם יש הצעות שונות אני אשמח לשמוע ואני לא מתכנן oc

• 14 תגובות
    • 843 צפיות
  19. ערב טוב, אני צריך שתגידו לי מה אתם חושבים על המפרט לפני שאני קונה אותו מיד 2, *המעבד הוא intel i5 2500K (לא מופיע במפרט) אחריות לעוד שנתיים וחצי משהו כזה. הדבר שאני הכי מתלבט זה הלוח אם, Desktop Board DH67BL של אינטל,תנו לי חוות דעת עליו מי שמכיר\התנסה בו כי זה הכי מסקרן אותי, לגבי כרטיס מסך וספק כוח אני יביא בנפרד, אז אל תקחו את זה בחשבון לגבי המפרט..כל השאר נראה לכם סבבה?שווה להביא אותו ב1500 שקל? דרך אגב אני מביא אותו בשביל משחקים,סרטים ואינטרנט לא יותר מזה...מחשב כזה יכול להריץ את המשחקים החדשים על מקסימום? (עם כרטיס מסך חדש וספק חדש שאני יביא..) תודה.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  20. שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש. הגעתי למפרט הזה בזכותכם תוך כדי קריאה בפורום - תודה. מה דעתכם עליו והאם הספק (מארז מספיק)? מעבד - ATHLON 64 - 939 3000 לוח אם - GIGABYTE - K8NF-9 זיכרון - ADATA 512MB כרטיס מסך - POWERCOLOR - RADEON X700 256MB דיסק קשיח - HITACHI - Deskstar 7K250 160GB Sata? צורב - NEC 3520A מארז - HEC Compucase CI-6A19 300W? תודה.

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין במחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקי מחשב (בעיקר GTA4 ו PES, אולי פה ושם משחקים טיפה יותר כבדים) ולסרטי HD. חשוב שהמחשב יהיה שקט, אבל הכי חשוב שהוא יהיה כמה שיותר מאוורר עקב כמות אבק בלתי רגילה אצלי בבית. אני לא מתכוון לעשות למחשב OC, ושידרוג עתידי אפשרי לחלקים מסויימים. כמו כן, אני מעוניין במסך מחשב, 21-22 אינצ' עדיפות עם יציאת HDMI (כמו גם בכרטיס המסך). אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים. את המחשב אני רוצה שירכיבו לי בחנות. בקשר למערכת ההפעלה, אני לא סגור שאני רוצה כי יש מצב שזה יקפיץ לי את המחיר. החנות ממנה אני מתכוון לקנות את המחשב היא כנראה RSM או כל חנות מומלצץ אחרת באיזור תל אביב-ראשלצ. התקציב, כולל מסך הוא עד 5000 שקל. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  22. בהמשך לדיון הספק-מארז שבו נאמר לי שהמפרט שלי לא מאוזן. אשמח לקבל המלצות לשיפור או שימור. להלן המפרט שאני העקרוני שלי: מארז: ?Chieftec Mesh Black / Black / Silver (No PSU) - 330 nis - KSP מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) - 1765 nis - IQPC זכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 DUAL CHANNEL KIT - 624 nis - IQPC דיסק קשיח: ?80GB 7200RPM, 8MB, SATA? - 250 nis - KSP (אני פיזית לא צריך יותר מזה) ספק: HEC 500TDT 500W - 303 nis - skypc לוח אם: ?Abit IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E? - 490 nis - Ksp סכום סופי: 3762 שקלים חדשים בבית שוכב לי 8800Gts שכבר קניתי מבעוד מועד ב1900 ש"ח מה שהופך את שווי המפרט ל5662 ש"ח תגידו מה דעתכם ומה יש לשנות

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  23. יש מחשבים שבאמת מחזיקים 10 שעות עבודה רצוף? ולא בשעות המתנה צריך המלצות

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  24. Started by nivdvd,

אהלן ח'ברה, יש לי התייעצות לגבי הלפטופ הסקסי הזה... חשוב נורא בלפטופ שאני עתיד לקנות - יציאת HDMI לחיבור ל LCD כרטיס המסך המוצע בדגם הזה הוא ‎Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100‎ אם מישהו מכיר ויכול להעיד עד כמה הוא איכותי. בלתי ניתן לשדרג לכ. מסך אחר בגדול, חשוב לי ההפקה הגראפית שלו לרואת סרטים / סדרות מחשב מהיר, חזק, שישמש אותי גם ללימודים אקדמאים בעתיד בעיקר לאינטרנט והורדות אם יש דגם אחר יותר מומלץ אשמח לשמוע עליו.. הצעות מחיר.... ניב

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by ran123,

כמות. מוצרים סה"כ 1 Teac Floppy Drive 1.44 66 ש"ח 1 Pinnacle Studio PCTVpro + radio 607 ש"ח 1 LITE ON CDROM X 52 Black 128 ש"ח 1 Logitech® MX700 Cordless Optical Mouse 399 ש"ח 1 Vantec EZ-Swap removable hard drive MRK-102FD 271 ש"ח 1 ENERMAX EG851AX-VH Active PFC series 1,485 ש"ח 1 Iomega 4/2.4/12//16/10/14 DVD+RW 1,557 ש"ח 1 D-Link 10/100 LAN Card 55 ש"ח 1 Logitech® Cordless Desktop® MX 759 ש"ח 1 Thermalright SP94 for Pen 4 255 ש"ח 1 PQI 2048MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-3-3-8 3,519 ש"ח 1 Plextor dvdrom X16/X50 bulk 253 ש"ח 1 Therm…

• 10 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.