ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לקבל המלצות/הערכות מחיר לגבי המפרט הבא. מיועד לשמש כתחנת עבודה תחת לינוקס לביצוע חישובים ו- MYSQL מעבד פנטיום 4 3.0GHz 64BIT דיסק SATA 80 GB זכרון 512DDR CDRW 1.44 כרטיס מסך סביר - כדוגמת GeForce 128MB מארז ברמה סבירה (כזה שלא מזמר לאחר חודש). כרטיס רשת + כרטיס קול. (אפשרי מובנה בלוח). תקציב: ~2000 ש"ח תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מעוניין בנייד UltraPortable עד סכום של 3K הוא חייב לכלול את הפרמטרים הבאים : 1. מסך מט בגודל 11.6" 2. חיבור HDMI 3. איכות הרכבה. שמתי עין על Lenovo ThinkPad X120e/121e יצא לי לראות אותם בחנות ומאוד התרשמתי מהם אך לא יכלתי לאמוד את הביצועים. ה-HDD יוחלף ב-SSD או ב-Momentos xt (כונן הייברדי)
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט הסופי (כמעט) שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤867 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤313 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 2 - מחיר: ¤33 ספק כוח: SeaSonic S12 II 500W A.PFC 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤418 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤282 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤420 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail …
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייח חדש עם חיבור לארבעה מסכים. מה הדרך הכי טובה ויעילה? שני כרטיסי מסך? מסכים עם חיבור DP? כרטיס מסך שתומך בארבעה? יהיו שלושה מסכי 27 בתור התחלה, ויהיה רביעי אבל לא ברור כרגע באיזה גודל, אולי הרביעי יהיה משמעותית יותר גדול, 45' או משהו באיזור. נדרש לעבודת תכנות ולסרטים וסדרות. ללא גיימינג (אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר רק להוסיף כ.מסך טוב ולהשתמש גם לגיימינג). תודה
-
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, צריך בבקשה המלצה למפרט מחשב עד 2,000 ש"ח . יישומי אופיס, אינטרנט, קצת מוזיקה, תמונות. שיהיה שקט אם אפשר. הבעיה - הוא להורים מבוגרים שגרים במרכז ומתעקשים על חנות שנמצאת בתל אביב (KSP, IVORY) למקרה של בעיות. אני יודע שזה אומר מחירים קצת יותר יקרים, אבל אין מה לעשות.. תודה
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט, המחיר עד 3000.. המטרות של המחשב הן אינטרנט, מוזיקה, סרטים , הקלטת מוזיקה(גיטרות קלידים שירה) משחקים ברמה טובה אך לא מטורפת..
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם. צריך מחשב חזק לחישובים כבדים - לא גרפיקה. חשבתי על מעבד ארבע ליבות 9400 כרטיס מסך לא כל כך חשוב, אך יציאת DVI הכרחית. רעיונות, הצעות? איזה לוח אם יתאים? תודה, 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 - אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. סטנדרטי: מקלדת + עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי נדרש כרטיס קול בסיסי וכרט…
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום שאלתי פה לא מזמן על מחשב וקיבלתי כמה מפרטים נחמדים, רציתי לשאול איזה חנויות טובות אתם מכירים באיזור של רעננה? אפשר גם בתל אביב. חוץ מזה, ראיתי בעיתון השבת שתי הצעות שנראו לי מצוינות, אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם ואם הן עדיפות על המפרטים שנתתם לי. המחשב מיועד להריץ משחקים די כבדים (למשל RA3)\ על M-H, ולאופיס, אינטרנט וקצת פוטושופ. צריך מסך וציוד היקפי, אבל בהצעות הבאות יש ציוד היקפי, ובראשונה גם מסך. לגבי שקט- יהיה נחמד אם יהיה קצת שקט, אבל לא חובה. OC- אין לי מושג מה זה הצעה ראשונה לוח אם INTEL G31/16000mhz מעבד INTEL DUAL CORE E5200/2.53/2MBX2/800mhz/45nm זכרון 2048MB במהירות 800 ליציבות מקסימלית- KINGSTONE כרטיס מסך INTEL Grafic Media Accelerator…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=QSA0DIL&cfm=B44B41C13E21 לגלישה אופיס סרטים וEGALE? המחיר שווה אותו?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מתכוונת לקנות את המפרט הראשון במשחקים בתקציב של 5000 ללא מסך. אני רוצה לשדרג את הדיסק הקשיח והלוח אם ללא ויתור על הספק כוח של Enermax. תקציב הוא נושא חשוב אך אני מוכנה להשקיע עוד 400 שקל על מנת לקבל מחשב יותר איכותי שיחזיק מעמד ללא בעיות יותר זמן. מטרות המחשב הם משחקים די כבדים ואינני רוצה לשדרג או להחליף את המחשב ב 3 השנים הקרובות. שאלה ראשונה : האם כדי לי להשקיע בשידרוגים? או לוותר על ספק הכוח? מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד? שאלה שניה : מצאתי את כל המפרט ב logicPc חוץ מלוח האם ה Asus A8N-E. האם אתם יכולים להציע לי לוח את אחר ברמה של הלוח הזה ו/או חנות אחרת שאפשר לסמוך עליה ואפשר דרכה להשיג את כל הרכיבים במפרט. לסיום, עשיתם עבודה ממש טוב…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, אני מעונין לבנות מפרט למחשב דסקטופ לשימוש ביתי שעיקרו ויז'ואל סטודיו, פעם בשנה נגיד משחק (GTA למשל) ועריכות וידיאו ופוטושופ. לא ממש מחשב לגיימרים. התקציב הוא בסביבות 2500 שקל. חשוב גם שיהיה יחסית שקט בגל שהוא במרכז הבית. הצלחתי להתארגן על מעבד במחיר מוזל (100 דולר= 400 שקל) - intel i5 750 שהוא עם ארבע ליבות. רציתי להשלים את המפרט (קיבלתי בחנויות מפרט שהותאם ל-i3 כי למעשה הוא עונה על הצרכים שלי: הנה הפירוט: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9499 כמובן שבמקומו יהיה לי את ה-i5. לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA,…
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היום הגעתי הביתה ונגשתי למחשב הנייד של אבא שלי בשביל לראות כמה דברים.. פתחתי את המחשב והמסך נראה מטושטש במלא פיקסלים צבעונים (לא כמו פיקסל שרוף)ז"א הם יורדים בצורה מאונכת מלמעלה למטה... וזה קורם לטשטוש המסך ואי אפשר לעבוד ככה.. יש איזשהי דרך לפתור את הבעיה הזאת בבית או שצריך לפנות למעבדה? אגב, יש לאבא שלי מחשב של HP שנקנה מחו"ל...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! סוף סוף המחשב שלי מת, ואני יכול לקנות חדש! אני צריך חוות דעת על מפרט שהכנתי. 1. התקציב שלי, כמו שמצוין בכותרת, הוא 3500 ש"ח 2. המטרות של המחשב הם עבודה גראפית בתוכנות פרמייר ואפטר אפקטס. בנוסף יהיה גם שימוש בסיסי בתוכנות אופיס ובאינטרנט. 3. לא צריך שום ציוד היקפי 4. לא צריך כונן דיסקטים/ כרטיס קול איכותי (אלא אם כן אתם חושבים שכדאי...) 5. אין לי העדפה לחברה או לחלק כלשהו 6. העיצוב- מאוד לא חשוב לי- עדיף שיהיה כמה שפחות בולט ומאיר. מבחינת שקט- עדיף שיהיה כמה שיותר שקט אבל לא על חשבון דברים הכרחיים אחרים. 7. אני אקנה מערכת הפעלה חוקית, אבל זה לא כלול בתקציב. אין מה להתייחס למערכת ההפעלה. זה משהו שאני אקנה בנפרד (ואני אקנה xp pro 32) גם הרכבת המחשב תהיה אצלי בבית. 8. א…
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מעבד: intel core i7 3930k לוח אם: Rampage IV Extreme asus זיכרונות: F3-12800CL10Q-32GBZL g.skill כרטיס מסך: GeForce GTX 680 gigabyte oc 2gb מארז: cooler master cosmos 2 ספק כח: thermaltake 850w מסך: dell u3011 קירור למעבד: CNPS12X zalman רמקולים: logitech z5500 צורב: lg מקלדת: logitech dinovo edge עכבר: razer mamba משטח לעכבר: razer Megasoma professional gaming mouse גויסטיק: logitech cordless rumblepad 2 כונן קשיח: western digital 3tb 7200 rpm אל-פסק: advice prd1250
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב יש לי שתי הצעות, תעזרו לי בבקשה לבחור או לשנות אותן: - ד"א יש לי מסך T220P FullHD 22' 1920*1200 Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤820.00 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤467.00 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤260.00 SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 PCI-E, יחידות 1 ¤975.00 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤315.00 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129.00 SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3, יחידות 1 ¤359.00 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case , יחידות 1 ¤399.00 סה"כ מחיר לכל המוצרים: ¤3578 3% הנחת מזומ…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים המחשב שלי מתאבד רשמית בקרוב אני צריך מחשב חדש לגיימינג כבד אחו... מספר דרישות פשוטות מעבד 6500 i5 כרטיס מסך gigabyte 1060 זיכרונות 16 גיגה לוח אם שפתוח לשדרוגים בעתיד הארד דיסק טרה 7200 rpm Ssd 120 גיגה ללא מערכת הפעלה ללא ציוד היקפי ללא כונן דיסקים מחיר מפרט 4000 חורג בשבילכם 200 שקל אני רוצה להריץ משחקים כמו Gta v csgo ולראות סרטים וסדרות במחשב. המחשב יוחבר לשני מסכים 1. 23" dell 2. 40" Panasonic לא אעשה אוברקלוק אבל אשמח שהכרטיס מסך עצמו יהיה אפשרות לשנות למצבים oc mode או gaming mode או normal mode. המיקום שלי - רמת גן, מבקש שהחנות תהייה קרובה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב עקרונית אני רוצה שהמפרט יכלול את הכרטיס מסך-HD4850 לגבי זכרון הייתי מעדיף 4GB השאלה עד כמה זה משמעותי/מייקר בהשואה ל-2GB. המחשב יעודו למשחקים לכן אני רוצה את הכ.מ הזה וזאת לאחר שקראתי מספר תגובות בפורום (ד.א-האם יש צפי בעתיד הקרוב שהמחיר שלו יירד?). המפרט צריך לכלול מסך =] ואין צורך בשאר ציוד היקפי. בקשר ל-OC-אני מעדיף שתמליצו לי עד כמה זה כדאי.. ואם זה מייקר בצורה משמעותית?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כרטיס מסך איכותישירציץ יפה וטוב משחקים חדשים...... ללא מסך גג עד 2000 שקל....... וכרטיס טלויזיה אני רוצה משהו איכותי ושאני יוכל להקליט...תוכניות וכאלה שיראו טוב(לא מבין בזה כל כך (התנסות ראשונה ) ועל הדרך בבקשה עזרה נוספת אני קונה מחר מחשב חדש והחלקים שאני בטוח לגביהם הם..... ספק כוח-ENERMAX LIBERTY 620 W או ANTEC TRUE POWER TRIO 650 W מעבד- 6600INTEL CORE 2 QUADINTEL S775 2.4 GHZ זכרונות- KINGSTON DDR2 2048(1024X2) J 667 MHZ CL5 הארד דיסק-WD 250 GB 16 MB SATA2 ועכשיו לגבי השאר... אני צריך עזרה לוח אם טוב וחזק שיחזיק מעמד הרבה זמן מארז יפה וטוב עם מערכת קירור טובה תודה.... דרך אגב התקציב שלי זה עד 7 אלף ללא מסך
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט לארכיטקטורה. מחפש מחשב ומתלבט - האם ההבדל בין 4K ל5.5K הוא משמעותי. אין צורך בציוד היקפי. לכן, אני מבקש אם תוכלו לתת מפרט לכל הצעה שאתם מאמינים שהיא מספיק טובה, 4K או עד 5.5K , אני ממש חייב לחסוך אבל מחפש מחשב שיחזיק כמה שנים ויהיה שדרוג משמעותי עבורי (כיום יש לי מעבד DUALCORE E8400 , כרטיס מסך GFORCE 9500 1GB , לוח אם ASUS P5QL, ו 4 GB זכרון אבל המחשב כבר מקרטע ולא אמין - לא מזהה זכרונות, בלוסקרין, מתחמם מדי ושהוא לא עושה בעיות הוא עובד די בסדר - עדיין לא מטוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000/5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Asus P4P800 Deluxe 762 Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,088 ש"ח Supertalent Aluminium CA-601UFs Silver 505 ש"ח OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel 863 ש"ח Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 158 ש"ח סה"כ 3,375 ש"ח מה אתם אומרים על המארז והקירור ובבקשה לא להעביר את זה לשום מקום זה מאוד חשוב. המארז כולל 5 מאווררים של 80 mm האם כדי להשקיע יותר בזיכרון ופחות במארז כאשר העבודה שלי היא בעיקר oc זה הדבר החשוב ואחרי זה משחקים,כרגע יש לי גם radeon 9600 xt
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אשמח מאוד לעזרה ... אני רוצה לקנות מחשב -ללא מסך, ללא צורב וללא הארד דיסק שמיועד בעיקר למשחקים באינטרנט. תקציב עד כ2000 שקל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפית עבודה משרדית תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ, CivilCAD , AutoCAD , Office,אינטרנט, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 4000 , אפשר לחסוך 2. המחשב משמש לתוכנות אדובי CS6 , וגלישה (עדיף עם אופציה עתידית ל3D) 3. ללא ציוד הקיפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 5. רמת השקט: 7 6. מתוכנן אוברקלוק (OC)(בינוני) 7. ללא מערכת הפעלה, אך עם הרכבה 8. עדיפות לחנות אמינה בצפון הארץ(צפת והאיזור) עם אפשרות חלוקה הוגנת לתשלומים. 9. יש צורך בתמיכה בחיבור USB3. 10. מעוניין במחשב בעל רכיבים חזקים שיאפשר שדרוג בעתיד הרחוק, דרוש מעבד I7 \ I5 המחשב מיועד בעיקר לשימוש בתוכנות אדובי ותלת מימד. זה המפרט שהרכבתי לבד [אחרי מחקר מעמיק] האם הרכיבים תואמים זה לזה? האם יש מקום לחיסכון באיכות הרכיבים? האם הרכיבים מתאימים אחד לשני? מעבד אינטל :Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray…
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב לחבר , התקציב הוא 4000-4500 ש"ח 1. מה התקציב? 4-4.5K 2. מטרות המחשב? אינטרנט, עבודות (office וקדומה) ומשחקים (לא צריך בהגדרות הכי גבוהות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? רק את ה"מחשב" 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אין צורך, אם אפשר שלא יהיה רעש במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אין צורך 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה? בוא נגיד רק שלא יעשה הרבה רעש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן ולא יעשה OC …
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על זה ThinkPad R60e (UQ13LIM) 1.66MHzו אבל אני לא יודע אם המעבד שלו בכלל חזק מספיק... אתם ממליצים על המחשב הזה או שעדיף משהו אחר ? על המחשב הזה יש מחיר של 4500 דרך אגב... תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-