ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש מחשב נייח לגלישה וצפייה בHD, עד 1500 ש"ח עבור אישה מבוגרת. יש ציוד היקפי (מחשב קודם מת). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח, ואין אפשרות חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ותכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אכניס גם את הHDD מהמחשב הקודם, אז לא צריך כונן נוסף מעבר לSSD אחד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש״ח (כ 800$) , ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - שימוש כבד ביישומי אופיס, שיחות וידאו, גלישה, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעט חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי שיכלול מ״ה Windows 10 (אך לא הכרחי) 8. האם ישנה …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה 7,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? web, office, netflix, skype 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמת הסביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 (חריגה מקסימלית 200) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט למכונות מתעסקת בעיקר עם תוכנת Solidworks (דרישות התוכנה) OFFICE 19 מעט משחקים כדוגמאת פיפא, FM (שיעבדו באיכות טובה +) סרטים להעביר משמרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע כמה זה רלוונטי לנייד אבל חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאחי, משחק בעיקר League of Legends, Fortnite, אבל כן מעדיף שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ גם דברים קצת כבדים יותר במידת הצורך. הרכבתי מחשב מכל מיני מפרטים שראיתי פה ומהאינטרנט בכללי עם כרטיס מסך / מעבד שהבנתי שנותנים תמורה טובה למחיר. אשמח לחוות דעת / הצעות לשינוי מאנשים שמבינים קצת יותר ממני מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9400F / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 קירור למעבדים: Arctic Cooling Alpine 11 PRO Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 48 לוחות אם: Gigabyte H310M A כמות: 1 - מחיר: ₪ 316 זכרונות RAM: DDR 4 8G / 2666 TSP (Korea) כמו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נייד dell Inspiron 5570, שיש לו אומנם חיבור usb-c אבל אני לא בטוח שהוא thunderbolt3. מצאתי כרטיסי מסך חיצוניים שתומכים בthunderbolt3 אבל לא ראיתי כרטיס מסך חיצוני שרשום שיכול להתחבר דרך usb-3. האם החיבור usb-c שלו תומך thunderbolt3 והאם אתם מכירים כרטיסי מסך חיצוניים שלא מחייבים port thunderbolt3? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים, מכיוון שהמחשב שלי התחיל להתקע רנדומלית ואין לי כח למגר את הבעיה החלטתי להחליף את רכיבי הליבה שלו (לשמור מארז/ספק/צורב). פעם קודמת קניתי בדיוק לפני שאינטל עברו מ-1150 ל-1151 ונדפקתי עם אופציות השידרוג. האם מתוכננת החלפת תושבת בקרוב? 1. תקציב באיזור ה-3000 שח, אפשר לחרוג ב-500 שח אם זה נותן שיפור משמעותי. 2. אני עורך בפוטושופ, דו-מימד באוטוקאד, וגם סרטונים 1080P בפרימייר. לא משחק בכלל. 3. ללא ציוד היקפי. 4. כבר יש לי מארז/ספק/DVDRW/כרטיס מסך. 5. שקט חשוב. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. לא צריך OS. 8. לקנות איפה שזול, חו"ל אמאזון גם סבבה. 9. לקנות בקרוב - אלא אם כן אמורה לצאת איזה תושבת חדשה בקרוב? …
-
- 22 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בניתי מפרט למחשב עד 3000 שקל שהוא גם למשחקים קצת בגלל המעבד שמשולב כרטיס גרפי חזק האם יש מה לשנות? מעבד: 649 ₪ - * מבצע * - AMD Quad Core Ryzen 5 2400G 3.6Ghz AM4 BOX לוח אם: 340 ₪ - * חדש * - MSI B450M PRO - VDH V2 זכרון: 431 ₪ - * מבצע * - G.Skill AEGIS 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz CL16 Black-Red דיסק קשיח: 149 ₪ - * חדש * - PNY SSD 240GB CS900 Max Read / Write 535 MB/s / 500 MB/s 3DNAND דיסק קשיח: 197 ₪ - * מבצע * - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty מארז: 329 ₪ - * באנדל * - FSP CMT240 Windowed + FSP 550W 80+ HYN550 מסך מחשב: 720 ₪ - AOC 24'' 2460VQ6 75Hz 1ms FreeSync
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות החלטתה של אינטל לשדרג את המפעלים שמייצרים את המעבדים, נוצר מצב שהיצרניות של המחשבים מדווחות על מחסור של עד 5 אחוזים בין הרצוי למצוי, כאשר אצל היצרניות הסיניות המצב אף חמור יותר. הצרות של האחת הן ההזדמנות של השניה, וכך, AMD הגדילה את הנתח כמעת פי שניים, משמונה אחוזים למחש עשרה, כי לא מעט יצרניות נאלצו לפנות ל - AMD כדי שיוכלו בכלל לייצר מחשבים. כל זה עד בערך אוגוסט. לא ברור עד כמה זה יפגע במעבדים השולחניים, אבל לפי העבר, צפויה עליה במחירי המעבדים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה עד לאזור ה6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקי טריפל A על מסך 144hz 2560x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוגXCHARX כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - יש לי כבר 2070 RTX. אין צורך בעוד כוננים קשיחים חוץ מ SSD 512 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, בעיקר בזמן idle 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מעוניין להשאיר את האופציה פתוחה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 20K. צריך משהו טוב אז לא לחסוך עלי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בינה מלאכותית, תלת מימד(מנועי משחק), מידול ואנימציה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) חייב RTX2080 וחייב 64GB RAM כל שדרוג נוסף בונוס מבחינתי. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? גם …
-
- 36 תגובות
- 6.3k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000. אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הכי כבד יהיה עבודה עם תוכנת SolidWorks. ברמת העיקרון, מומלץ לעבוד איתה עם כרטיס מסך יעודי כדוגמת נבידיה קאודרו אבל הם יקרים להחריד. לא מצאתי האם יש העדפה לכרטיס גיימניג של AMD או NVIDIA והאם התוכנה עושה שימוש במעבדי CUDA. מעבר לזה, שימושים של דפדפן וכאלה. מאוד בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל הציוד הבא כבר קיים: כוננים …
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
file:///C:/Documents%20and%20Settings/User/Desktop/%D7%AA%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D.html
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי את הנתונים הבאים: ספק כוח 650 W מעבד :i5 4460 כרטיס מסך : Gigabyte GT 1030 Low Profile 2G (זמני כי נשרף לי הקודם). 8GB זכרון חצי טרה SSD. עכשיו, הרכיבים (פרט לכרטיס מסך) הם בני 4-5 שנים. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וכנראה להוסיף עוד זיכרון של 8GB. אני יודע שזה ללא ספק יאפשר לשחק משחקים יותר עדכניים, אבל השאלה היא אם זה יספיק, האם המעבד כבר לא "מיושן" ועשה את שלו? מבחינתי ולפי מה שאני שם לב, הכל עובד כמו שצריך פרט לעובדה שאין לי אפשרות להריץ משחקים עדכניים על איכות נורמאלית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם win10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי, שהוא אדם מבוגר שמשתמש רק לאינטרנט ולפעמים קצת וורד. הוא לא צריך עוצמה של מעבד או גרפיקה או דברים כאלה. משהו ממש פשוט. מה שחשוב לו זה מסך גדול ומחשב אמין - שמחזיק הרבה בלי להתקלקל (לדעתי לנובו הם כאלה). ומחיר טוב. על מה אתם ממליצים? תודה ארי
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 15K • חריגה מקסימלית מהתקציב: כמה מאות שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: כל משחק שקיים, באיכות הטובה ביותר. • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: תוכנות אדובי, אפטר אפקטס, עריכה ב-4K, סינימה 4D • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 ביט דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): בעתיד • האם תרצה לבצע מערך מרו…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, רוצה לעבור מלפטופ של עבודה ו-Hearthstone למחשב נייח שיכול להריץ חלק PUBG ומה שיבוא בהמשך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-6K, אם אין ברירה - נחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בדגש על PUBG ושימושים יום-יומיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, מסך, אוזניות + מיקרופון 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תלוי עד כמה מרעיש, בגדול חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה, מני…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לבנות מחשב שקט ואני רוצה ציוד היקפי כגון: אוזניות, מסך, מקלדת ועכבר. אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס אינטל ולא מוארת. אני רוצה שיהיה עמיד במצבים של חום (אני גר באיזור חם) ואני צריך קירור טוב. אני רוצה מעבד וכרטיס מסך שיהיו עמידים למשחקים שעומדים או יגיעו בעתיד.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח לשמוע חוות דעת של מקצוענים על מפרט מחשב שהציעו לי. אני עובדת בעיקר על תוכנות אדובי, זה העיסוק והפרנסה שלי, חשוב לי שיהיה מחשב תותח, אבל לא לשלם סתם... מה אתם אומרים? אשמח לשמוע גם לגבי החברות של הרכיבים, הבנתי שכל חברה מומחית ברכיב אחר. מעבד I7-8700 - מעבד 6 ליבות - 16 תהליכים לוח אם Z370 AUROS ULTRA GAMING זיכרון 32GB DDR4 ספק 650WATT כרטיס מסך GIGABYTE GTX1050TI 4GB דיסק SSD סמסונג NVME - דגם EVO960 גודל 1TB דיסק אחסון WD 3TB - דגם שרתים RE מארז GX330 ANTEC צורב DVD
-
- 20 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים יקרים. מכר שלי מעוניין למכור מחשב עם המפרט הבא: Intel core i5 4440 haswell socket 1150 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) hyperx kingston Gigabyte . B85M-D3H 1024MB ATI AMD Radeon R7 200 Series (Sapphire 931GB Western Digital WDC WD10EZEX Windows 10 Education 64-bit מסך BENQ 23" דגם לא ידוע. ספק כח לא מוכר. המחשב בשימוש כ5 שנים. מה המחיר ששווה לקנות אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים יקרים. מכר שלי מעוניין למכור מחשב עם המפרט הבא: Intel core i5 4440 haswell socket 1150 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) hyperx kingston Gigabyte . B85M-D3H 1024MB ATI AMD Radeon R7 200 Series (Sapphire 931GB Western Digital WDC WD10EZEX Windows 10 Education 64-bit מסך BENQ 23" דגם לא ידוע. ספק כח לא מוכר. המחשב בשימוש כ5 שנים. מה המחיר ששווה לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרתכם כדי לדעת איזה מ2 הדגמים המצורפים הכי טוב בבקשה? וגם איזה שירות לקוחות הכי אמין? בלי התחשבות למחיר. תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-