ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
טוב הגיע הזמן ואני (כנראה) קונה מחשב חדש בקרוב. התקציב הוא 10,000 ש"ח. מיועד למשחקים ואוברקלוק. אני יודע שהיה לי מפרט בזמן האחרון, אבל הוא פשוט לא נראה לי, ונמאס לי להתעסק איתו. המפרט צריך לכלול כרטיס מסך חזק, נטייה ל TCCD בזכרונות, נטייה למארז 1088 של אנטק, מסך עם העדפה ל LCD, אך אם CRT חשוב שלא יהיה שמן במיוחד, הניורון שיש לי עכשיו גדול בצורה בלתי נסבלת. * צריך לכלול צורב DVD, כנראה נק 3540 עכבר - או MX518 או MX1000 מקלדת - נעול על ZBOARD העדפה ללוח של DFI (א"ק) רמקולים - ATP3? דבר אחרון - שהכונן הקשיח יהיה לפחות 160 ג'יגה בתקן SATAII תודה רבה.
-
- 102 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
מתי יושווק הממרום בארץ?? אם כן אתם יודעים תמחירים באלי לקנות מחשב נייד
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להיפטר מהענתיקה שתופס לי אבק בחדר (המחשב הישן שלי)... עברתי על רוב הנושאים פה ולא מצאתי משהו שעונה על דרישותיי לכן אני שואל אני מחפש מחשב לאינטרנט מוזיקה בעיקר אבל אני מעוניין גם לשחק במישחקים חדשים יחסית עד כמה שאפשר במחשב של 3K אני מעוניין שהמחשב ישמש אותי לכמה שנים טובות אני מחבר אותו למסך 22 אינץ' 2ליבות או 4 ליבות אין לי מושג מה עדיף בישבילי??? זיכרון פנימי DDR2 800 או DDR2 1066 מה עדיף עם זה ישפיע על אריכות היעילות של המחשב אני מוכן להשקיע עוד קצת אני לא צריך כונן אופטי המארז מבחינתי יכול ליות גם הכי פשוט שיש בתנאיי שהוא עושה את העבודה(איוורור קירור ) תודה רבה לכול העוזרים...
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כמו שצויין המחשב מיועד בעיקרו למשחקים יחסית כבדים וצריך גם להמשיך לסחוב כאלה בעתיד ההעדפה שלי היא לגודל מסך של 13 או 15 מבחינת משקל אני אעדיף משהוא שישקול פחות מ2.5 קילו מבחינת סוללה אני לא צריכה משהו מטורף מדי אבל בהחלט ממולץ שהוא ישרוד את ה 3-4 שעות מחוץ לחשמל כמו שכתבתי בכותרת אני מוכנה להשקיע 8000 שקל בשביל אשמח אם תוכלו לעזור לי אם המלצות בגלל שבמהלך הזמן שבו חיפשתי תמיד הצלחתי למצוא פגם בכל אחד מהמכונות שניראו לי מתאימות שתי הפיבוריטים שלי היו ה m11x של alienware בעיקר בגלל התמורה שאני מקבלת אם ניידות גבוהה אבל יש לי בעיה אם גודל המסך שלו אני לא בטוחה שאוכל להסתדר אם מסך כל כך קטן מצד שני חשבתי על ה dell-xps15 אבל הוא כבד למדי והשאלה היא האם יש משהוא שיכול לענות ג…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה די מעצבנת בסוללה. קודם כל היא נטענת רק עד 99%, ובמקום לספק אורך חיים של 7-8 שעות הוא מספק רק 3 וחצי שעות (הבהרה:כל זה בלי שימוש, ז"א איך שאני פותח את המחשב מד הסוללה מראה שהוא יתרוקן בעוד 3 וחצי שעות). יש לי עוד משהו לעשות חוץ מלהחליף סוללה?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הצביעו איזו חנות מחשבים היא חנות הכי אמינה בטוחה וזולה. אם יש עוד המלצות על חנויות בחיפה (!!!) תכתבו אותם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משוה מפלצתי - בסה"כ סטודנט לג"ג. עד 4,000 ש"ח כולל מסך תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות את מחשב נייד מהדגם לעיל, זאת מכיוון שיש ברשותי כבר מחשב אחד כזה ואני רוצה שהסוללות והמטענים ישמשו את שניהם. לפי בדיקה שלי (בזאפ) המחירים נעים מ4000 עד 8000 שח, מה שחשוב לי הוא לא המחיר הנמוך ביותר, אלא השרות שאקבל לאחר קניית המחשב. אני מעוניין בשרותי תמיכה וטכנאות עד בית הלקוח, עדיף עם התחייבות לזמן תיקון(SLA). בקיצור שירות ברמה גבוהה. מי יכול לספק לי שירות כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כול הם אמינים ? מה היתרונות והחסרונות שלהם? הבנתי שהם זולים יחסית למתחרים אבל דווקא נורא חזקים איך הם בקשר למשחקים? ותוכנות גרפיקה? ומה ההבדל חוץ מבמחיר בין HP Pavilion dv6-3070ej WR754EA ל HP Pavilion dv6-3120ej XE041EA שתיהם אותו מפרט רק אחד יותר יקר השני יותר זול http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=125050 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=4824 זה לינקים למפרטים
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
היי, לאחרונה עלה אצלי הצורך למחשב מאוד, לא נגיש לנייח כמו בעבר. כעיקרון אני צריך מחשב לכל עבודות הMicrosoft Office: PowerPoint, Word, Excel וכו' עבודה עם מייל, אינטרנט, כרטיסיות רבות רוב הזמן כ5-7. סדרות, מוזיקה SSD 256 גודל מסך 13.9-15, רזולוציה עדיפות ל1920X1080 עדיפות ל13.9-14. אם יש אפשרות להוסיף קשיח של 250-500 בנוסף לSSD ממש אשמח. עדיפות לכמה שיותר דק וקל אבל אין בעיה גם אם לא, לא קריטי לי המשקל. מבחינת גיימינג, המשחק היחיד שחשוב לי שיעבוד הוא ה-LOL, הרצה בינונית מספיק, אם אפשר גבוהה בשמחה. מחפש מחשב מהיר, יציב, אמין, אחד שישאר איתי להמון זמן ועם סוללה שנשארת בחיים. כמובן בהתאם לתקציבי. המקסימום של המחיר הוא 3,500, כל הורדה ש…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצורף מפרט של כ 5700 ש"ח ואני מעוניין להורידו ל 5000 ש"ח (אם אפשר...). לתמונה שמצורפת יש להוסיף 1500 ש"ח לכרטיס ATI RADEON AIW 9600. המחשב ישמש בעיקר למולטימדייה (DVD, טלויזייה והמרת סרטים) ויישומיים משרדיים. פתוח להצעות בנוגע לכל החלקים (חוץ מכרטיס המסך). אני רוצה שכל החלקים יהיו "פירמות" ולא ג'נריים. תודה. משום מה אני לא מצליח להוסיף תמונה. אז המפרט: לוח אם: 800 ש"ח giga byte 8ik1100 מעבד: 1100 ש"ח אינטל, פנטיום 4 2.8GHZ 800MHZ HT מארז: 700 ש"ח THERMALTAKE HIGHEST XASER III VM2000A ספק: 330 ש"ח THEMALTAKE TT420APD 2 FAN דיסק קשיח: 650 ש"ח WD 120GB SERIAL ATA 8MB BUFFER זכרון: 585 ש"ח KINGSTON 512MB PC3200
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שפחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?חחחחח סטודנטית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך אבל לא בהגזמה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס יוטיוב ותוכנות ציור בקטנה (בעיקר מחשב לסטודנטית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יהיה צורך בעכבר ומקלדת הייתי רוצה טאבלט מחשב או מחשב נייד קטן טאצ' אבל לא תהיה בעיה לקנות אותם בנפרד ולא כחבילה אם יהיה צורך. 4. האם …
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן אהלן, יש לי נייד compaq nx7400 שלא נדלק (בטריה חדשה, וגם כשהיא בחוץ המחשב לא נדלק). אין לי כ"כ ניסיון ביידים, זה הראשון שלי שיש לו בעיה. זה מן הסתם ספק כוח, נכון? אם כן, איך אני מחליף לו? אני אמור לקנות אחד שמתאים לדגם שלי ספציפית? תודה רבה רבה, איתמר
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת משחקים מעבד E6300 לוח ASROCK CONROEXFIRE ESATA II זיכרון SUPERTALENT 512MB 667+גף קירור( 2 סטיקים בדואל= סה"כ 1GB) כרטיס מסך LEADTEK 7600GS EXTREME מארז 6A19 + HEC 300W
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה חיבור יש להראד דיסק שלי ? ומה ההבדל בין הIDE לSATA?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, התעוררתי היום בבוקר למחשב שחטף נחשול מתח רציני ששרף לגמריי את ספק המתח שלי. קניתי ספק מתח חדש וכרטיס מסך חדש שחשבתי שייפתור את הבעייה אבל עושה רושם שנשרף גם לוח האם על הדרך. אני צריך מפרט לא זול מדיי אבל גם לא ייקר מדיי למחשב שלד חדש שלא יכלול את הפריטים הבאים ששרדו את הנחשול: -פריפריאלים -כרטיס מסך -ספק מתח -דיסק קשיח (אלא אם עלולות להיות בעיות תאימות...הם מלפני כ-3 שנים) -כרטיס קול מטרת המחשב הינו גיימינג ברמה בינונית עד גבוהה. אין לי בעייה גם לחרוג מה-4k שכתבתי בכותרת אבל אשמח למפרט זול ככל הניתן אבל שעדיין יהיה איכותי. תודה רבה מראש,
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכם פעילי HWzone. ראשית, אני מודה לכם על תשומת הלב ונחישותכם לעזור לאלה הפחות מבינים. חבר טוב שלי הכין לי מפרט לפני שבועיים בערך, רציתי לדעת מה אתם חושבים ואם כדאי לחכות למוצר טוב יותר שיצא בקרוב. אבל קודם אציין את צרכי לפי הפורמט המצויין בכללי הפורום. התקציב שעומד לרשותי 5500 ש"ח. מטרות המחשב הם משחקים כבדים. אין צורך בציוד הקפי. אני כן מעוניין בכונן DVD, צורב, כונן דיסקטים. כרטיס קול לא חובה. ההעדפה שלי בכרטיסי מסך היא ל NVIDIA, לא שאני מבין בחברות האלה, פשוט כל כרטיסי המסך שהיו לי פותחו ע"י NVIDIA. עיצוב המחשב אינו חשוב כלל אם כי למיטב ידיעתי קירור הוא דווקא כן נושא חשוב. אין צרכים מיוחדים כלשהם, העיקר שיפעיל משחקים טוב . מידת הרעש איננה חשובה כלל כל עו…
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]לצערי, התאכזבתי לגלות הערב שלנייד שלי אין תחנת עגינה סטנדרטית שניתן לרכוש ולחבר למחשב(הייתכן שאינו תומך גם??). אז הבנתי שיש תחנות עגינה אוניברסליות(שלטעמי מועדפות למקרה שאחליף מחשב בעתיד). האם מחשב שאין לו תחנת עגינה סטנדרטית יתמוך בתחנת עגינה אוניברסלית? האם תחנת עגינה אוניברסלית כדאית בכלל? אם כן, אז אפשר המלצה על אחת כזו? תודה[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, אני מחפש לפטופ בסיסי לקנייה בארץ או בארה"ב 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח או בערך 550 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית, גלישה וכיוב' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הפרמטרים החשובים בסדר גודל יורד: גודל מסך (עדיפות ל14' ומעלה, בעיקרון כמה שיותר גדול) משקל (לכל היותר 1.5 קילו, עדיף פחות) מחיר
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד בפחות מ 4000 ש"ח. בעיקרון זה נועד ללימודים וכרגע אני חושב לקנות את זה : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-81135034.html כל המלצה למחשב אחר תתקבל בברכה. מוטי
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך לדמות לחיצה אמצעית של עכבר במחשב נייד DELL 5010? רק עכשיו אני קולט שאין כפתור שלישי וזה ממש מתסכל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב כמה לפי דעתכם אני צריך לשלם מעבד אינטל פנטיום 4 פרסקוט 3 מגה הרץ לוח אם איפקס זיכרון 2*256 DDR 400 כרטיס מסך 5200 הרד דיסק 40 גיגה כמה אני צריך לשלם תודה לעונים?
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לאחותי הקטנה בת ה-10 שימושי המחשב יהיו אינטרנט, סרטים, ומשחקים פשוטים (מה ילדות בגיל הזה משחקות? ??? ) ברשותי מסך 20' של סמסונג (206bw). השקט הוא דיי חשוב. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עמדת מתכנת + תוכנות כבדות, ללא צורך בגרפיקה מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). IDE / jetbrains, XAMMP servers, multiple browsers. שימוש תדיר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 לא מתוכנן אוברקלוק האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? העדפה לזיגזג מכיוון שכבר קניתי שם בעבר המפרט הבא הוצע לי בזיגזג במחיר 4000 (כולל מע"מ) מעבד Intel Core i5-3470 Tray קירור Arctic Freez…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-