עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש המלצה לנייד בסביבות ה4K, אם יש משהו מאוד מאוד מומלץ שחורג מהתקציב, זה אפשרי. דברים חשובים: 1. הנייד הולך לשמש ללימודים, כלומר הרבה אינטרנט קריאת קבצי אקרובט וכו' אבל עדיין מעדיף שלא יהיה מעבד חלש מדיי ולא פחות מ2 ג'יגה זכרון. 2. הארד דיסק - 250 ג'יגה יתקבל בברכה, 160 אפשרי גם. 3. חיי סוללה - מאוד מאוד חשוב לי, אני זקוק לנייד שיכול לעבוד בצורה מוכחת הרבה זמן עם הסוללה בצורה טובה. 4. קל משקל - רצוי באיזור ה2 ק"ג. 5. אמינות אמינות אמינות - נייד עם אחריות טובה וארוכה ואחד שאני לא אצטרך להתעסק בחלק פלסטיק שנשבר בו או בחיבור USB שלא עובד. צריך גם צורב DVD, מצלמה וBT זה יתרון אבל בהחלט לא חובה. לגבי מערכת הפעלה, אם מתאפשר לא לשים מערכת הפעלה ושהמפרט יהיה יותר טוב …

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by naom,

שלום, לאחרונה המחשב נכבה תוך כדי עבודה, וללא כל התרעה מוקדמת, בעיקר כאשר הוא מחובר לחשמל (אך לא רק). הרבה פעמים לאחר שזה קורה לא ניתן להפעיל את המחשב מחדש מייד לאחר מכן. הוא מתחיל לעלות ונתקע על מסך האתחול (מסך לבן שכתוב עליו בגדול "lenovo"). כשזה קורה כל שנותר לי לעשות הוא לכבות את המחשב ולנסות להדליק אותו לאחר זמן ולקוות שיידלק. לעיתים אני נדרשת להדליק אותו 3 - 4 פעמים ברציפות עד שהוא נדלק. למישהו יש אולי מושג באיזה בעיה מדובר? תודה מראש למשיבים

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by Dman86,

שלום רב, בגדול זו כל השאלה שלי. קניתי מחשב נייד עם AMD Turion 64 X2 Mobile והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין המעבד הזה לבין המעבד השני של AMD. ובכלל, הוא כל-כך שונה מה INTEL Core 2 Duo? בתודה מראש, שבוע טוב. דימה.

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  4. היי, צריך עזרה בהרכבת מפרט ב-1.5K מיועד בעיקר ל סרטים HD, שמיעת מוזיקה ועריכת וידאו ביתית. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת סרטים ביתית, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Sony Vegas - תדיר, Windos7, Office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  5. אשמח לדעת איזה מחשב מומלץ יותר לעבודות עם CAD כגון אוטוקד ,REVID, 3D וכיוצ´ מהנדס בניין. 1.https://ksp.co.il/web/item/268811 2.https://ksp.co.il/web/item/264960 אם יש המלצה למחשב ספציפי גם אשמח

6. Started by fofo66,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש רק הבעיה שלי שאין לי מושג הזה מחשב יתן לי ביצועים יותר טובים מטרות השימוש הם יותר הורדות באינטרט של סרטים וצריבה שלהם על גביי דיסק רגיל מיכוון שיש לי dvd קורא divx אני לא מקודד אותם אני צורב אותם כקובץ data גם ברצוני להיכנס לעולם המשחקים כי עד עכשיו היה לי ג'יפורס 4 mmx 440 שזה כרטיס מאוד חלש למשחקים של היום בבקשה תמליצו לי מה לקנות { ama / intel} התקציב שלי זה 4500 ש"ח בלי מסך רצויי שהיה צורב dvd ן - דיסק קשיח 160gb ותודה

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by ofir667,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח של 5000-6000 ש"ח. אני רוצה שיהיה יחסית חזק שאוכל לשחק בו במשחקים כבדים (כמובן אני לא מצפה במחיר הזה שיהיה מטורף, אבל שיהיה מספיק טוב) ושיהיה אמין ופשוט טוב. אשמח אם תתנו לי המלצות על כמה מחשבים שבאים בחשבון.. תודה!

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by Jarhead,

שלום קיבלתי מחשב נייח חדש אבל המסך שלו יגיע רק בעוד שבוע. רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במסך של המחשב הנייד כמסך שיציג את המחשב הנייח. אני בעצם רוצה להשתמש במסך של הנייד כמסך רגיל האם זה אפשרי? במידה וזה משנה המחשב הנייד שלי הוא: IBM ThinkPad T41p. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  9. Started by idan007,

שלום לכולם, אני רוצה מחשב שישמש בעיקר למדיה סנטר ושימוש כללי. אין צורך בדיסק קשיח. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  10. שלום לכולם. סוף סוף קניתי מחשב נייד של DELL INSPIRON 1545 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm ביחד עם המחשב הגיע ווינדוס 7 - 64 ביטים. וכל ה320 ג'יגה שיש בדיסק הקשיח נמצאים על C. ואני רוצה להשאיר בC רק את הווינוס ואת השאר להעביר לD למשל. ז.א אומרת להשאיר בC כ50 GB. איך אני יכול לעשות זאת בתנאי בית? שמעתי על התוכנה partition magic/ יש במקרה מדריך קל לשימוש בתוכנה? ומאיפה להוריד אותה?

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by maxwell10,

אני מחפש מסך בתקציב בערך 1000 ש"ח. עדיפות למסך 23" או 22" לצרכי עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) חשוב לי ארגונומיה טובה. איזה פאנל עדיף לעבודה משרדית - אופיס ואינטרנט? היכן אראה את הכתב בצורה ברורה יותר? מה הפרמטר החשוב במקרה זה? האם זה גודל הפיקסל? אין לי צורך בזוית רחבה כיוון שרק אני צופה במסך.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  12. שלום אני זקוק מכם בבקשה למפרט מומלץ עד 4000 ש"ח מחנות IQPC בלבד. יש לי הצעה כבר ביד השאלה אם תוכלו להרכיב לי משהו יותר טוב מניסיונכם העשיר יותר כמובן תודה

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אם אפשרי לחסוך אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות תכנותיות, הרצת המון תוכנות בו זמנית, משחקים לא כבדים במיוחד, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). phpED, phpDesigner2010, אינטרנט, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הוא לא כל כך לגיימינג אבל שיריץ משחקים בהגדרות גבוהות משחקים כגון nba 2k11, call of duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  14. אני מחפש מפרט בסביבות ה-4000 ש"ח (חריגה עד 500 ש"ח). דגשים כלליים: 1. אמינות - חשוב מאוד! אני רוצה להשתמש במחשב ב-5 שנים הקרובות.... Smiley 2. שקט - המחשב יושב בחדר שינה ולכן הייתי מעוניין שיהיה הכי שקט שאפשר. 3. גודל - פחות חשוב, אבל אם אפשר שהיה הכי קטן שאפשר. צרכים: 1. גרפיקה - בעיקר 2D, אבל גם לפעמים 3D (לא גרפיקה כבדה מאוד). 2. סרטים - בעיקר בחיבור לטלויזיה ומערכת קולנוע ביתי. 3. תכנות. 4. משחקים. דגשים למפרט: RAM - הייתי מעוניין בכמה שיותר (עם אופציה שלפחות ל-4GB). כוננים קשיחים - המון זיכרון!, הבנתי שכוננים עם NAND עליהם זה יתרון משמעותי... כרטיס מסך - אין צורך בתמיכה ב-DX10 עם הוא משפיע משמעותית על המחיר חשוב שיהיה מחשב - חזק ואמין ושקט.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by proview,

אני רוצה לקנות מחשב והחברה שאני רוצה לקנות נתנו לי את המפרט הזה מה אתם אומרים מעבד:INTEL I5 3470 1155 לוח אם:GIGABYTE GA-H77 D3H DDR3 1155 ספק כוח:ENERMAX NAXN 550W מארז:COOLERMASTER SILEO 600 גוף קירור: ZALMAN CC9ZY I3 I5 I7 זכרון: KIMGSTON KVR 5G DDR3 1600MHZ דיסק קשיח:WD 1TERA צורב :DVD SUMSONG כרטיס מסך:GAINWARD GTX660 2GB DDR5 PCI המכיר שלהם הוא 4600 זה מחיר שווה למפרט ? יש חלקים לא טובים כמו הקירור או הספק שאני לא מכיר את החברה שלהם המחשב מיועד לגימינג כבד כמה crysys bf3 wow far cary skyrim כל תגובה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין במחשב למשחקים ולויסטה, לא מתוכנן OC, התקציב הוא 7000 כולל מסך עכבר רמקולים ומקלדת, מה שאומר שהתקציב הוא בערך 5K ללא מסך וציוד היקפי). כדאי לחכות חודש חודש וחצי? מה אמור להיות ההבדל בין מפרט שאקנה היום בתקציב הזה לעוד חודש? אשמח לתשובה על השאלה. בנוסף, מה דעתכם על המפרט הבא לצרכי? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤654 מסך: SAMSUNG LCD 19" 931C 2ms DVI מחיר: ¤1709 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤1013 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERE…

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  17. צריך מקלדת צרפתית/אנגלית. חושב לקנות בצרפת כי יותר זול. * עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וצפייה בסרטים * גודל המסך 11.6-13 (רוב הזמן בבית עם חיבור למסך נפרד וגם למקלדת) * משקל רצוי - 1.5 עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, לא יודע להגדיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רשת, VGA, USB, HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח: 300 ג"ב * כונן CD/DVD? צורב? -חייב כונן, לא חייב צורב (אך נחמד) * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. אבל חייב לתמוך ב - windows 7 home מבחינת חומרה ודרייברים -------------- (windows 7 starter לא תומך בחיבור מסך חיצוני! ) * האם י…

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  18. שלום, אשמח לשמוע חוות דעת כללית על המחשב : http://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i14z-4400sLV-14-Inch-Ultrabook/dp/B009FX7CHC/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1355592431&sr=8-7&keywords=14z נתונים מדוייקים יותר ניתן למצוא בקובץ PDF הזה : http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/electronics/dell/cnet_datasheet_Inspiron_14Z_i14z-4400sLV.pdf תודה רבה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  19. יש לי מחשב חדש יחסית, משהו כמו שנה וחצי, של סמסונג מדגם RV511. הוא תמיד(!) מחובר לחשמל - גם בבית וגם בלימודים. אני יכול לספור על שתי ידיים כמה פעמים השתמשתי בו על הסוללה שלו. בכל אופן יצא ושכחתי מטען יום אחד ורציתי להשתמש בו "על" הסוללה שלו שאני יודע שבהקלדה בלבד ועם כל הדברים כבוים (WIFI ו-BT וכו') אמורה להחזיק שעתיים-שלוש - ויצא שאחרי כעשר דקות זה ירד ל-8% לערך והוקפצה לי הודעה שאני צריך לחבר מטען מאחר והמחשב תכף יכבה לאור אחוזי הסלולה הנמוכים. ברור לי שזה לא צריך להיות כך והשאלה היא, האם הסוללה הלכה איכשהו? האם זו בעיה תוכנתית? באג כלשהו? אני עם WIN7 ולא עשיתי שום דבר במחשב מלבד התקנת עדכונים רגילים לוינדוס (מקורי כמובן)

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  20. היי, אלה הן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול אבל לא חובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכי חדשים כמובן (דוגמת FC3). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בספק כח, מארז, הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  21. מה קורה חברים ? אני צריך מחשב לשימושי אינטרנט אמיול לא יותר מדי ואולי למשחקים קלים CS1.6 וכאלה , אני יודע שיש המון הצעות פה כי חיפשתי וקראתי, יש את מחשבי הDELL inspirion אבל לפי מה ששמעתי ממישהו באיזה חנות מחשבים הוא אמר שהם מתחילים אחרי שנה לעשות בעיות אז הם לא הכי מומלצים והוא המליץ לי על Lenovo אבל הם יותר יקרים ככה ככה שאני יכול לקחת מעבד טוב עם הDELL ואחד פחות טוב עם הLEVONO מה אתם אומרים על הDELL אולי הבן אדם סתם ניסה למכור לי מחשב יותר יקר חחח ומה לגבי הדיגמי GIGABYTE לפי מה שראיתי יחסית זולים עם אחלה מפרט ... תודה. עוד משהו ששכחתי לציין אני צריך שיהיה למחשב יציאית S-VIDEO או TV-OUT לחיבור לטלוויזיה

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  22. אהלן תותחים, אני כבר הרבה זמן לא בעניינים. קניתי מחשב לפני יותר מ3 שנים, השקעתי בו, ועכשיו הוא מתחיל לגמגם לי כי החלקים מתחילים לקבל בלאי ולהתיישן. המפרט: intel i7 920 Asus P6TD Deluxe OCZ low voltage DDR3 6GB 1600MHz ATI Radeon 5850 CoolerMaster V8 בראש ובראשונה, אני צריך קירור חדש. המאוורר של הV8 כבר שבק לי פעם אחת והחלפתי אותו, ונראה לי שהגיע הזמן להחליף את הקירור כולו. עדיפות למשהו שקל להרכיב, אבל אני מעדיף ביצועים טובים על פני קלות הרכבה כמובן - וחשוב שהוא ייכנס בAntec Nine Hundred כי הV8 ממש מגיע כבר לדלת, ואי אפשר קירור יותר גבוה ממנו. דבר חשוב נוסף, זכרונות. אני רוצה להחליף את הזכרונות לחלוטין, לקנות סט של 12 ג'יגה, שיהיו זכרונות מהירים עם תזמונים טובים, אבל מה ש…

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by maor0247,

http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=792888 איך הדגם הזה?? יש משהו יתור מוצלח או שיצא ממש בקרוב?.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by creek,

אין צורך במסך ושאר הציוד ההיקפי. את המארז - וכל מה שבתוכו. באמת לא איכפת לי איזה רכיבים, אני לא איזה fanboy של חברה מסוימת, העיקר שיהיו הכי טובים לתקציב. המחשב ישמש להכל - עיסוקים רגילים באינטרנט, סרטים, מוזיקה ומי יודע - אולי עם המחשב החדש אני יחזור למשחקים. שיהיה עמיד ושקט, כי הוא יעבוד ברוב שעות היום והוא גם יושב בחדר, ואין אוברקלוק מתוכנן כרגע. שיכלול בתוכו נגן קומבו - צורב dvd/cd בקשר לירידות מחירים עם יציאת הקונרו - ירידות המחירים כבר פגעו בארץ? לא איכפת לי לחכות איזה חודש אם המחירים ישתנו בהרבה, אז תיידעו אותי אם כן או לא לקנות עכשיו. תבנו את המפרט איפה שהמחיר יוצא נמוך יותר, יש העדפה קלה ל-KSP כי יש להם חנות שיושבת כאן בירושלים. ותנסו להימנע מחריגות בתקציב.

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by user-69225,

שלום, אני חדש פה בפורומים ומקווה שאני פותח את הנושא הזה במקום הנכון.. בעוד כחודשים אני אסע לארה"ב, ושם תיהיה לי הזדמנות לרכוש מחשב נייד. אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר לגיימינג. המקבוק פרו החדש של אפל נראה מאוד מפתה, בעיקר בגלל המשקל שלו ואורך הסוללה. אך, כידוע אפל דורשת סכומים אסטרונומים עבור המוצרים שלה, ולכן אני חושב כי קיימים מחשבים בעלי תכונות זהות לMBP עם מחיר נמוך יותר. לכן אני זקוק לעזרתכם, ואשמח אם תוכלו לעזור לי . המפרט של המחשב של הMACBOOK PRO ניתן לראות כאן: http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro/select גללו קצת למטה, העבירו לטאב האמצעי בעל השם Macbook Pro with retina display והסתכלו על הטור השמאלי. עלותו הסופית היא 1…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים