עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי הסתכלתי פה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php הקטגוריה "מדיה סנטר" זה טוב גם לעריכת וידאו או שאין מפרט שם שמתאים לעריכת וידאו?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  2. שלום אני צריך מפרט של עד 5000 ש"ח(אפשר לחרוג ב100 אולי 200 אם באמת הכרחי!).אני לא מבין גדול אז אני צריך עזרה ממכם .. יש לי עדיפות למארז haf 922 של cm אבל אפשר לשנות אם אתם חושבים אחרת.. כולל צורב! צריך כרטיס מסך חזק שיחזיק הגדרות על גבוה!! ללא מסך או ציוד היקפי! הרזולוציה המקסימלית של המסך הקיים שלי 1280 על 1024 *אם תוכלו להציע לי בנפרד מסך עם זמן תגובה נמוך ולא צג גדול מדי(19"-22" מקס')זה יעזור.. אני גר באיזור ראשון אז חנות קרובה גם תעזור..

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי - 5000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300-400 2. מה שימושי המחשב - משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Need for speed, Portal 2, Duke nukem 2 ו-כדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) - 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 - לא קריטי אך שיהיה שקט 7. יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות? - כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - אזור חיפה והקריות 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבו…

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by ido117,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת מפרט מחשב לא כולל דיסק קשיח, ללא מסך , ללא אביזרים נלווים וללא כ.מסך. השימוש במחשב הוא לצורך משחקים כמו FIFA 2011 ו COD החדש. כ.מסך נוכחי שאני משאיר מהמחשב הישן הוא GEFORCE 8600 GTS בעיקרון אני מתלבט בין קונפיגורצית INTEL עם CORE I3 לבין AMD PHENOM II . חשבתי שעוד שנתיים בערך אוכל לשדרג גם את המעבד וגם את הכרטיס מסך עבור מחשב מבוסס אינטל. מה מומלץ לדעתכם? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  5. מארז antecnsk 2400 מחיר 580 דיסק קשיח wd 320ks 16 mb מחיר 121 דולר . כרטיס מסך asus 7950gt מחיר 350 דולר . מעבד e6600 מחיר 380 דולר . לוח p5wd hd delux asus מחיר 300 דולר. זכרונות corsair 2gb(2*1 ddr 667 dual chanel kit מחיר 308 דולר. sony dvd rw dual *16 חוץ מהמארז המחירים לא כוללים מעמ !! ספק 600 w של זלמן המחשב יהיה מדיה סנטר ומחשב כאחד לא עושה אוברקלוקינג לפחות לא בקרוב ! אני מחבר אותו ל-lcd 32 אינצ' של סוני חדשה . ומתכנן לעבוד איתו בתור מחשב לכל דבר וענין ומן הסתם אני ינצל אותו גם כhtpc .

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by David Borohov,

שלום, מחפש מחשב נייד לצרכי עבודה (multitasking, illustrator, photoshop). חומרה נדרשת: לפחות 8GB RAM 512GB SSD מעבד חזק לא של dell או Asus. מה אתם ממליצים? תודה רבה, דוד.

7. Started by jonathanh,

שלום אשמח לעזרה בקניית מחשב : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת מאטלב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאטלב- תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? יש צורך במחשב שיעמוד בכך: Hardware accelerated graphi…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  8. חבר עומד לחזור מחו"ל והוא מעוניין ברכישת נייד כתחליף לנייח. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים, תכנות. * גודל מסך רצוי: 15"~. * משקל לא קריטי * בעל יציאת HDMI * BT,WIFI * מינ' 500GB HDD * צורב DVD. * בעל אחריות בינלאומית. אני מניח שכ. גרפי חזק משמעו פגיעה בחיי הסוללה אך אשמח לקבל המלצה לנייד בעל הסוללה החזקה ביותר שעומד בקריטריונים הנ"ל. תודה וערב טוב!

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  9. אז ככה, היה לי AMD64 3000+ , 1GB DDR 2.5, 6600GT, ולוח אם של ג'יג'ה בייט. הספק כח נשרף, התעצבנתי, ונתתי את המחשב לאחותי עם ספק חדש, ואני רוצה לשדרג אני מחפש רק: כ.מסך מעבד זכרון (עדיף DDR2 800) לוח אם ----- אני לא צריך ציוד הקפי, וללא מסך. אני כנראה קונה גם את החלקים בארה"ב אז קחו בחשבון שכל פריט יהיה זול ב100-200 ש"ח לפחות מהארץ. דרישות: שיריץ COD4 טוב ו UT3 אני חייל, ז"א קחו בחשבון שהמחשב הזה יחזיק לי ל2-3 שנים לפחות :Q

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by ZenMaster,

חברה קבלו את המפרט הבא !!! יש מזמינים ?? Basic Hardware PROCESSOR Intel® Core2 Extreme X6800 (4MB L2 Cache,2.93GHz,1066 FSB) OPERATING SYSTEM Genuine Windows® XP Professional with re-installation CD UPGRADE TO WINDOWS VISTA Express Upgrade to Windows Vista Business from XP Professional MEMORY 4GB Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz - 4 DIMMs HARD DRIVE 320GB Performance RAID 0 (2 x 160GB SATA 3Gb/s 10,000 RPM HDDs) OPTICAL DRIVE Dual Drives: 48x Combo + 16x DVD+/-RW w/ dbl layer write capable MONITOR 20 inch UltraSharp 2007FPW Widescreen Digital Flat Panel VIDEO CARD Dual 1GB NVIDIA GeForce 7950 GX2 Dual-GPU Graphics Cards, Quad SLI PHYSICS ACCELERATOR AGEIA®…

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by SomeoneUknow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מה שבא ליד 24" 1920X1080 גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן, אבל אם אפשר למה לא 7. האם האם יש צ…

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by Lilach35,

שלום חברים, אני חדשה דנדשה בתחום המחשבים, ואהיתי שמחה אם תוכלו להסביר לגבי מספר מושגים שנתקלתי במפרטים של ניידים, שאני מנסה להבין??? מהו FPR? מהו? BT? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by aradgonen,

שלום! אני קונה מחשב נייד חדש ואני רוצה למכור את הישן אבל אני לא יודע כמה הוא שווה אז הנה המפרט: lenovo s205 cpu amd vision e-350 gpu amd 6310hd 4gb ram 11.6 " led display wireless, bluetooth hdd 250 gb webcam על המחשב מותקן office 2013 PRO מלא וחוקי וגם windows 8 PRO מלא וחוקי הסוללה מחזיקה 3-4 שעות כולל רק מטען, דיסק מקורי norton anti virus 2011 וכל החוברות ומטען אז כמה הוא שווה? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by alex_2007,

האם שווה לקנות את המחשב הזה ??? האם הוא טוב תספרו לי עליו אני רוצה לשמוע מה דעתכם www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=TZ3EG

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  15. דרישות: מסך: 13-14 אינץ' דיסק קשיח - 256 ג'יגה SSD זיכרון: לפחות 4 DDR3 עם אופציה לשדרוג. צורב: ללא. כרטיס מסך: מעדיף NVIDIA/ATI המלצות טובות עם דגם של אינטל גם יתקבלו. סוללה: לפחות 6 שעות. חברה: ASUS, DELL, SONY, LENOVO תודה רבה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by Gal.z,

שלום, בהמשך לבקשה למפרט שכתבתי כאן - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=505791.msg4328053#msg4328053, לא קבלתי תשובה סופית בנוגע למפרט. לכן אשמח אם תוכלו לעזור לי. מדובר בסטודנט צעיר ללימוד צילום למשך 3 שנים, עבודה גרפית בתוכנות הרלוונטיות: פוטושופ ילוסטרטר וכדומה. הפעם נלך לכיוון הבא: מפרט ללא מסך - תקציב: עד 3.5K מפרט כולל מסך - תקציב: עד 4K אשמח גם להבין כיצד לבחור לוח למפרט שלא מתוכנן בו OC וכוונה להשתמש בכרטיס מסך בודד, כמובן ביחס עלות תועלת נכון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K או 4K כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…

17. שלום אני זקוק מכם בבקשה למפרט מומלץ עד 4000 ש"ח מחנות IQPC בלבד. יש לי הצעה כבר ביד השאלה אם תוכלו להרכיב לי משהו יותר טוב מניסיונכם העשיר יותר כמובן תודה

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by icebreak,

http://www.pc.ibm.com/us/thinkpad/xseries/tablet/ אני מחפש לקנות את ה IBM THINKPAD X41. בינתיים הוא הוזמן מ 2 חנויות והוא פשוט לא הגיע... השאלה שלי היא האם אתם מכירים חנות (לצרכי זמינות/מחיר בלבד, לא צריך דעה ודברים אחרים שנוגדים את חוקי הפורום) שיש לה את הדגם במלאי, או בזמינות גבוהה (עדיפות לחנויות באזור חיפה). ושאלה אחרת, מה דעתכם על הדגם הזה יחסית ל TABLET PC אחרים בשוק ?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  19. היי, אני מעוניין במפרט למחשב שיתמוך בהקלטה ואחסון של מידע ממצלמות IP בבית עסק. 1. צריך לתמוך ב-4 מצלמות IP (המצלמות מחוברות לראוטר ומשם בכבל רשת אחד) 2. כרטיס רשת ג'יגהביט 3. ללא מסך 4. נפח אחסון של טרה לפחות. רצוי 2 דיסקים לצורך RAID1 (שרידות) 5. המחשב לא ישמש לשום פונקציה אחרת - רק קבלת המידע ואחסון שלו, ואולי גם שידור התמונות לאינטרנט לפי דרישה. 6. יתרון לקידוד גרפי בחומרה תקציב - מעדיף עד 1000 ש"ח, אבל יכול למתוח ל-1500 ש"ח. תודה!

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by or150,

הי, חבר שאל אותי על מחשב לעבודה מקצועית של עיצוב בsketchup בתקציב של עד 14 אלף. 1. מה התקציב המקסימאלי? 14000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר Sketchup עם vray וphotoshop. מעט autocad. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין במחשב למשחקים ולויסטה, לא מתוכנן OC, התקציב הוא 7000 כולל מסך עכבר רמקולים ומקלדת, מה שאומר שהתקציב הוא בערך 5K ללא מסך וציוד היקפי). כדאי לחכות חודש חודש וחצי? מה אמור להיות ההבדל בין מפרט שאקנה היום בתקציב הזה לעוד חודש? אשמח לתשובה על השאלה. בנוסף, מה דעתכם על המפרט הבא לצרכי? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤654 מסך: SAMSUNG LCD 19" 931C 2ms DVI מחיר: ¤1709 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤1013 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERE…

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  22. שלום כולם, זו הודעה ראשונה שלי באכסנייתכם אתם נראים לי אנשים מומחים וסימפטיים אז החלטתי לשאול אתכם. במחשב חדש שאמי קנתה מותקן מעבד I7 4510U. ב"פרטי המערכת" כתוב שהמהירות המאושרת המירבית היא 2.00 GHZ, מהירות הטורבו היא שלוש וקצת, אבל המהירות הנוכחית היא 2.79 GHZ! האם זה אומר שהמעבד פועל במהירות לא בטוחה לו והוא עלול להינזק? ועוד משהו - לאחרונה הבנתי ששיקול חשוב לי בקניית מחשב נייד הוא הרעש שהמקלדת עושה. במיוחד בתור סטודנט (סוג של) שלא רוצה להפריע לאחרים , ורוצה שיהיה אפשר להקליד בכל שעה וכל מקום בלי לחשוב על ההשלכות... ככה שאם אתלבט בין שני מחשבים שאחד מהם עם מפרט טוב יותר אבל מקלדת רועשת, כנראה אבחר בשקט יותר. מה דעתכם? ערב טוב!

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  23. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/preview/spec/q7xu6v2m אני עומד לקנות אותו לפי דעתי זה מפרט מעולה..מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  24. ערב טוב לכולם! שלום לכולם! רציתי לדעת יש לי את המיני לפטופ שקניתי אותו דרך בזק ורציתי לדעת אם אפשר להחליף לא את הדיסק הקשיח ללדיסק קשיח יותר גדול לדוגמה ל80G ורציתי לדעת האם זה אפשרי ואם כן.....אז איך אפשר להחליף?? בתודה מראש לכולם על העזרה והתשובות!

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  25. יש לי מחשב נייד של TOSHIBA דגם SAO50-109 (אני חושב): Intel®Centrino mobile technology, mobile intel pentium m 725 250mb+250mb (ביחד 500mb זיכרון) intel Extreme Graphics 2 for Mobile (אני חושב שזה השם) דיסק קשיח 40GB (4200 RPM) מסך XGP 15 TFT SCREEN DVD/CD-RW COMBODRIVE 56K MODEM/LAN WIRELESS LAN (802.11B/G) 1.מה דעתכם על המחשב? 2.האם אפשר לשדרג במחשב זה? 3.אם אפשר והאם צריך לשדרג, מה אתה ממליצים לשדרג?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.