עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dumbass,

יש לי תקציב של 3200-3400+- ש"ח וחשבתי על משהו כזה (אני גיימר) Amd 64 3000+ (S-939) Gigabyte K8NF-9 A-Data 512mb 400Mhz XFX GF6600GT PCI-E והמארז הזה של קומפיוס (משהו כזה Oם) עם הספק שעולה בKSP 390 ש"ח בנוסף לזה אני מוסיף עוד סטיק זיכרון זהה שאני עובד איתו עכשיו, הארד דיסק וכל שאר הציוד ההקפי הדרוש. אם אפשר לשפר את המפרט (שיוצא בערך 3300 עם הרכבה) ולהישאר במסגרת התקציב אני פתוח להצעות. תודה

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  2. למנהל התחום ולמבינים בתחום שלום! הרכבתי עבורי מפרט למחשב בלבד, המבוסס על AMD64 לשימושים בתחום הוידיאו, המרות בין פורמטים, הורדת קבצי A/V מהאינטרנט, כמו הופעות מוסיקה וצריבה על DVD , שיכפולי DVD . המחשב החזק מיועד להורדת משך ההמרות הארוך. הקונפיגורציה הבאה היא בסכום כולל של כ-5000 ש"ח, אודה על התיחסותכם. 1480 ¤ AMD ATHLON 64 3000+ BOX 610 ¤ ALBATRON K8X800 Pro 570 ¤ זיכרון HYUNDAI DDR 512MB 400MHZ 645 ¤ WD 120/7200 SATA 8MB 510 ¤ CLUB3D RADEON 9200 VIVO 190 ¤ DVD TOSHIBA 560 ¤ NEC 2500A 60 ¤ כונן דיסקטים TEAC 535 ¤ ENERMAX CS-3088TA SILVER לפי מפרט המארז של ENERMAX הבנתי שהוא כולל ספק של 350W ו-4 מאווררים הנשלטים במהירות הסיבוב(קיץ/חורף). לדעתי אוורור ה-H.D מהח…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב ATHLON 64 3200 עם 512 זיכרון DDR, כרטיס מסך GEFORCE 6200 TC וכו... השאלה שלי היא האם עדי לי פשוט לשדרג אותו (זיכרון וכרטיס מסך אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך שלא יהיה "צואר בקבוק" עם המעבד) או למכור אותו כמו שהוא כיד שניה ולקנות אחד חדש (אשמח אם תמליצו לי על מפרט למשחקים לא יותר מ-3000 ש"ח) :s05:. תודה מראש, יונתן ל

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by landmn,

* מטרות המחשב: בעיקר סיכומי שיעורים + קצת גלישה * גודל המסך - 13.3 נראה לי אופטימלי * משקל רצוי - סביבות 2 ק"ג * נדרש זמן סוללה - יום לימודים שלם * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא. * בלוטות - לא. * כונן CD/DVD? צורב - אין צורך * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כדאי אבל לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. דרישות נוספות: מקלדת נוחה להקלדה עיוורת. אפשרות לנסות לפני קנייה. חשוב מאד שהמחשב יהיה עמיד לזעזועים וטלטולים ולא רגיש ללכלוך. המחשב יכול להיות גם דגם ישן ואפילו יד-שניה, אם עומד בתנאים ויש סיכוי שיחזיק מעמד 3 שנים. יתרון למחשבים בצבע אדום :

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  5. לאחר מחשבה ארוכה חשבתי לקנות מחשב פשוט יותר בשביל הלימודים ומחשב נייח חזק לדירה השאלה היא עכשיו על איזה מחשב נייד פשוט אתם ממליצים ב 2000 שקל בערך מצאתי את המחשב WIND של MSI שעולה בערך 2500 עם בטרייה 6 תאים (4 שעות של עבודה) והמחשב קל (משקל 1.3 קילו) וקטן (10") שזה קצת מלחיץ בגלל גודל המקלדת האם יש מחשב אחר שאתם ממליצים לעבודה כזאת? גדול יותר? זול יותר? זמן בטרייה אחר או כל מחשב אחר שיכול לענות לצרכים הפשוטים של סטודנט (מחשב עם כרטיס גרפי פשוט לא ישרוד לי מספיק זמן להרצאות ואני לא רוצה לחפש נקודת חשמל כל הרצאה...)

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  6. שלום מחפש מחשב נייד לשימוש באופיס. אבל הרבה תוכנות במקביל. כלומר וורד, אקסל, פאוורפוינט פתוחים והרבה. וגם הרבה טאבים של כרום פתוחים במקביל. חשוב שיהיה מחשב שיחזיק מעמד גם אחרי שלוש שנים של עבודה ושיהיה אמין, כלומר לא נצטרך לרוץ לתקן תקלות. חשוב גם שיהיה מאוד מהיר בפתיחה ובעבודה השוטפת. ישמש גם לא מעט להצגת מצגות אז אם יש איזשהו שיקול לחיבורים, יהיה טוב שיהיה קל להתחבר אליו. צריך לכלול מערכת הפעלה וינדוס. מסך, עדיף כמה שיותר ריבועי. עדיפות ל 14 אינץ׳ ואפשר גם 13. כדאי שיהיה יחסית קל. תקציב 4000 שקלים אבל מאוד גמיש. העיקר שיהיה טוב. תודה רבה לכל העוזרים.

7. Started by Some Thing...,

שלום שלום... יש לי מחשב די חלש כפי שאתם יכולים לראות במפרט מחשב שלי, עכשיו השאלה שלי זה האם כדי או שווה היום לשדרג מחשב או שכבר כדי לחסוך עוד טיפה ולקנות חדש?? ואם כדי לקנות אז מה אתם ממליצים לי ? אני צריך מחשב בשביל האינטנרט טיפה עבודה גרפית ולפעמים משחקים. תודה מראש על הדעות שלכם. Some thing... 8)

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by spooky,

אז ככה חבר שלי צריך מחשב למוזיקה אינטרנט סרטים וטיפ טיפה למשחקים... התקציב שלו הוא עד 3000 לא כולל מסך הוא יכול להסתדר עם כ.מסך חרא כמו G-FORCE 4 כי הוא משחק לרוב משחקי הרפתקאות אז כל מפרט יתקבל בברכה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by urony,

אני אובד בנבכי המחשבים הניידים. קראתי כאן הרבה בפורום ועודי מתלבט. המטרה של המחשב: אופיס, גלישה בסיסית באינרטנט ועבודה על פוטשופ cs4 לעיבוד תמונות מתקדם. אין לי שום עניין במשחקים. רוב הזמן עבודה בבית או במשרד (התניידות בינהם). לעיתים נסיעות לחו"ל. ההתלבטיות העקריות הן: toshiba a-300 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15352 יתרון: מעבד חזק. אולי טיפה יותר זול. Dell 1537 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t5800.htm יתרון - לא מגיע עם ויסטה ואפשר לשים XP בקלות (איני מבין גדול במחשבים ולא אדע לעשות זאת ללא עזרה ואני לא ת'ויסטה) MSI Bravo EX620 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678&CatCode=315 יתרון - יחס עלות פיצ'רים הכי קורץ. חסרון…

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by orenHW,

. מה התקציב המקסימאלי?5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחק אפשרי.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם …

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Hi After becoming desperate about my current problem with my good old pc, I began to think about getting a new one as I don't have the time to hassle with trying to fix this old one. (See this thread about my problem - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378053.0 ) So anyhow, if I'm going to buy a new one I will probably buy it from KSP as it's the only normal PC store in my city, and I don't have time to waste on buying it from far stores. I'm totally uneducated about the new hardware that's out in the market, and I know I can count on you guys on suggesting the best bang for the buck. My budget is not too high 3000-3500 and I can spend even a bit more …

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  12. Started by Sprint21,

בקרוב אני יוכל להביא מארצות הברית מחשב נייד ורציתי המלצות. מטרות - משחקים(בסגנון Diablo 3 לא יותר) המון צפייה בסרטים איכות של 1080P, וגם שיהיה טוב לסטודנט להנדסת תוכנה וגודל מסך של 13-14 אינצ' מחיר כמו שאמרתי של עד 6500 שקל. בעיקרון חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שתי מחשבים שעניינו אותי: מקבוק: http://www.bhphotovideo.com/c/product/1011223-REG/apple_z0qb_me8652_macbook_pro_dc_i7_2_8g_8gb_256gb_fl_13_retina.html אסוס: http://www.bhphotovideo.com/c/product/983666-REG/asus_zenbook_prime_ux31a_xb73_13_3.html אם יש לכם עוד המלצות למחשבים אחרים או ביקורות על המחשבים המצורפים אני אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  13. אני לא כ"כ יודע מה המצב היום. האם לאינטל עדיין יתרון בתחום? חוץ מזה אין צורך בכרטיס מסך רציני. ורצוי שיהיה FIREWIRE על הלוח, אבל לא קריטי. אפשר להוסיף אח"כ.

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין להחליף את האקסטרימר שלי במחשב קטן בסלון. היעוד של המחשב הוא: ניגון קבצי מוזיקה מדיסק קשיח או כונן חיצוני גלישה באינטרנט ליוטיוב או לאתרי רדיו 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך מוכן לחרוג ב 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - אודיו, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי כרגע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יתכנו משחקים פשוטים ברזולוציה סבירה - אין דרישות משחק מיוחדות -אילו משחקים לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by Mr.positive,

יש מצב מחשב ב 4500 שקל למשחקים שיריץ משחקים על הכי גבוה בלי מסך רק המחשב ? או 5000 אבל רצוי 4500?

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם מקבלים שיפור משמעותי בעיקר למשחקים .ואם לא, אפשר לחסוך מהתקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בדרג הראשון בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24. 1280 -1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  17. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב למשחקים בתקציב של עד 3500 שח לא כולל מסך תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  18. היי, אני איש היי-טק המעוניין להתעסק בתכנות גם בזמנו החופשי. אני רוצה לקנות מחשב נייח, אשר ימוקם בסלון, וישמש בתור מחשב עבודה כללי (בעיקר אופיס ואינטרנט, עם הרבה חלונות וטאבים פתוחים בו"ז), וכן מחשב עבודה (תכנות ב- Java, C++, Python ב- IDE Visual Studio, Eclipse & Wing).בנוסף, המחשב נדרש להריץ מכונות וירטואליות (ווינדוז XP, ווינדוז 7 וכן לינוקס), לא יותר ממכונה אחת בו"ז). המחשב לא ישמש כלל למשחקים. בבחירת המפרט אני מעדיף להבין אילו החלטות ניתן לדחות מבלי לשלם מחיר. דוגמאות טובות: 1. ניתן לקנות 4GB של RAM, ורק אם זה לא מספיק אז להרחיב ל- 8. 2. ניתן לקנות תחילה HD רגיל, ורק אם רוצים לשפר את ביצועיו להוסיף SSD, מכיוון שגם ככה בנוסף ל- SSD צריך HD רגיל. בנוסף, ניתן לדעתי …

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  19. שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ובניתי מפרט..רציתי שתגידו מה דעתכם: (המפרט הוא לשימוש משרדי של אופיס ואינטרנט + סרטים + הרצת ויסטה ברמה טובה) מעבד Intel Core 2 Duo E4400 - עולה 635 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L - עולה 490 זיכרון Samsung 1GB 800MHZ - עולה 235 (שאלה:האם עדיף לי לעלות ל-2GB ולרדת למהירות 667?) כרטיס מסך PoV Nvidia Geforce 8400GS 256MB DX10 - עולה 290 דיסקשיח WD 160GB - עולה 245 מארז ATX 323 עם ספק 500W - עולה 145 רמקולים Logitech S200 - עולה 150 הרכבה - 100 ש"ח (אני קונה ב-KSP) סה"כ 2290 כוננים למיניהם,מסך מקלדת ועכבר יישמרו אצלי למחשב זה. אני מניח שכרטיס רשת יש על הלוח.. אפרופו לוח... אמרו לי בפורום לוחות אם מעבדים וזכרונות ללכת על הזול ביותר...ה…

• 17 תגובות
    • 831 צפיות
  20. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עבור חברה שלי, סטודנטית שמקלידה ברבה חשוב עמידות, זמן סוללה ויציאת HDMI באזור ה 600 דולר בנוסף, אם למישהו יש נסיון בקניה בסין אשמח לעצות תודה רבה סוון

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by Liad344,

היי, אני מחפש אוזניות in ear איכותיות. כרגע אני משתמש בM50X, אבל בידוד הרעשים שלהן חלש, והן מצריכות טרחה יחסית גדולה על מנת לקחת אותן איתי לכל מקום. (צריך תיק, לא נוח להחזיק אותן ביד). ראיתי את ה- Sennheiser IE80. איך הן? הצעות אחרות(עד 200 USD)?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  22. Started by aviman,

יש לי p4 2.66 533 abit bh7 segate 80g 7200 dvd lg 16x48 geforce 4 64m 256ddr333 כמה אתם חושבים יתנו לי על מחשב כזה ? המחשב בערך 9 חודשים

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  23. הספק Corsair VX450 שלי נשרף לפני כמה ימים, ולצערי הוא לקח איתו גם את הלוח אם וסיכוי גדול שגם את המעבד.אז אמרתי - יאללה בוא נשדרג כבר את הכל. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 2,000 ל 2,500 ש"ח, כאשר יש אפשרות לחריגה במידה ובאמת ישתלם. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אזור 500-800 ש"ח, טיפה יותר-טיפה פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כרגע לגיימינג ותכנות, ובעתיד יעשה בו שימוש לעריכה עם Premiere, After Effects ומאוחר יותר גם תוכנות כבדות כמו 3dmax, Zbrush וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין …

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  24. נראה לי שהכותרת אומרת הכל בערך 8) אני עובד עם כרטיס קול USB על הקיובייס שמאד מקל על המעבד. חייב להיות בעל כונן סוליד סטייט, גודל הנפח זניח, שיהיה הקטן ביותר, גם ככה כל החומר שלי און ליין\הרד דיסק נייד\DOK לימודים אין הרבה מה לפרט. משחקים, לא פריוריטי, אבל מה שבא ברוך הבא. האם קיים 17" בתקציב הזה? אם לא אז אפשרות חריגה ל1000$. תודה לכולם ויום טוב!!!

25. היי לכולם, לפני יותר מחודש קניתי לפטופ בארה"ב, בן דוד שלי עשה בשבילי את הרכישה. בלפטופ התגלתה "בעיה" כלשהי כשהוא מסר את זה למי שהייתה אמורה להביא את זה לארץ, אז הוא לקח את זה בחזרה. הסתבר בסוף שהלפטופ תקין לגמרי, אבל הבחורה נסעה כבר לארץ. מאז אני מחפש בנרות אנשים שמגיעים בארה"ב, אבל התחלתי לחשוב גם על להביא אותו במשלוח. הלפטופ הוא DELL STUDIO 15, כמה יכול לעלות לי לשלוח את זה לישראל? והאם יש דרך זולה כלשהי? תודה!

• 2 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.