עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אבא שלי צריך ליקנות מחשב משרדי חזק שיוכל להריץ תוכנות כבדות של עיצוב גרפי מטבחי ונגרותי , ושיהיה בעל מסך LCD אמין לאורך שנים. זהו התקציב אני יודע שזה לא משהו אבל סה"כ אני חושב שאפשר להשיג לו משהו נחמד. תגיעו ל- 4,100 ש"ח אפילו גם בסדר אבל בסדר תקציב כזה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  2. השארתי לא מעט הודעות בקשר לכל מיני מפרטים כל פעם אנשים מציעים AMD אחרי התלבטות .. החלטתי שאני בשום מצב לא אקח AMD אך ורק אינטל דרישות מחשב ללא OC אופציה למשחקים .. בגדול אני לא גיימר אבל אם אני ארצה לשחק אני אוהב כמה שיותר דלתות פתוחות ובדרך כלל המשחקים שאני נדלק עליהם הם אם דרישות גבוהות.. אז שיהיה אופציה.. עבודה שוטפת עם המחשב.. מולטיטאסקינג בטירוף כמה שיותר תוכנות שרצות במקביל... בגדול זה גלישה באינטרנט אבל אני עובד עם מלא דברים במקביל אז אני צריך שיהיה מחשב חזק בסה"כ כרטיס מסך אני צריך חזק מהבחינה שאני כנראה הולך לחבר את ה TV שלי apex 26 אינץ'.. ואני אולי אעבוד במקביל עם המסך ועם הTV או בנפרד.. לרוב לא אבל שוב פעם עניין של דלת פתוחה ... (קצת בזבוז לא להשקיע על כרטיס …

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  3. ABIT IP35-E? הזמנתי מחשב בנועה מחשבים , והלוח הזה יגיעה בהזמה לארץ רק עוד שלושה שבועות תאמת לי לא מפריע לחכות אבל המחשב לא בשבילי , בנתיים תחלופה אני ילך על איזה גיגבייט , אבל בכל אופן מישהו יודע עם קיימת חנות שמחזיקה את הלוח במלאי ?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by NoahDalal,

שלום לחברי הפורום, כפי שציינתי בכותרת אני צריך המלצה לשני מפרטי מחשב שניהם מיועדים לשימוש ביתי ועיקר השימוש בהם הוא לגלישה באינטרנט וצפייה בתכני HD. המפרט הראשון אני מקציב לו גג 2000 ש"ח במפרט זה אני לא צריך כרטיס מסך מכיוון שאני לוקח 650TI מהמחשב הישן שאני מאמין שהוא יספיק ובנוסף לא צריך HDD לא מתוכנן OC השימוש במחשב בסיסי וחשוב שירוצו סרטים באיכות HD/4K ללא תקיעות. אם אפשר לחסוך בתקציב אז עדיף. המפרט השני הוא להורים גם לשימוש בסיסי: אינטרנט, צפייה בסרטים וכו' המחשב מיועד להיות מחובר לטלויזיה בסלון לכן העדיפות היא למארז HTPC שלא יתפוס הרבה מקום ויראה טוב בסלון. אני מאמין שלמפרט הזה אין צורך ביותר מ1500 ש"ח השאלה אם כרטיס מובנה של …

5. Started by omri2050,

שלום ותודה מראש! אני מתכנן לקנות את אחד משני המחשבים הבאים, אשמח להמלצות, השימוש במחשב הוא בעיקר למשחקים, ותוכנות כמו פוטושופ וכו'... אני מתלבט כי אמרו לי שאין צורך לקנות את המעבד i7 כי הוא לא בהכרח טוב יותר למשחקים. שני המחשבים הם: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i7.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-450m.htm אשמח לקבל דגשים לגבי המעבד (מה טוב יותר לצרכים שלי), והאם יש הבדל מהותי בין הכרטיסים של ATI ל GEFORCE GT או ששניהם יספקו לי ביצועים טובים. המון תודה,

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by spike77707,

אהלן, אני הולך להחליף את הHDD שלי בSSD בנייד ASUS N55SF מאחר שיש מקום רק לכונן אחד. לאסוס יש פרטישן שנועד לריקאברי והוא מאוד מאוד נוח ולא הייתי רוצה לאבד אותו. יש אפשרות להעביר אותו לדיסק הקשיח החדש? אם כן, איך? תודה מראש. יניב.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by King_J,

שלום חברים , אני מעוניין לקבל הצעה למחשב גיימינג לא צריך מערכת הפעלה , יש לי כיום מסך 32״ 144 HZ אז אני צריך שזה כמובן יתאים לו , אם צריך לחרוג קצת זה בסדר. תודה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  8. היי, http://www.mcc.co.il/main_new1.htm?info_berghauf.html מה אתם אומרים על המפרט הזה במחיר הזה ? תודה

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  9. הייייי כשאני עושה בדיקה עם occt למחשב שלי (המפרט בצד asus), core 3 מגיע לטמפרטורה של 88 מעלות ושאר הליבות נשארות בטמפרטורה של עד 84 מעלות... אולי זה סתם שאלה של noob, אבל פעם שמעתי שעדיף להישמע טיפש לשתי דקות מאשר להישאר כזה לתמיד.... אז, תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  10. * מטרות המחשב? לדוגמה: תיכנות, לא נדרש להפעלת משחקים ברמה גבוהה, מקסימום heroes 3. * גודל המסך? 13\14 wide screen * משקל רצוי? max 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? למיטב ידעתי זה תלוי במעבד. * מעבד: core i5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, עדיפות ל - 3 יציאות USB * בלוטות? מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320Giga (7200RPM( * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מחשב שאוכל להחליף בישראל במידה ויש תקלה, אופציה לקנות אחריות ל - 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,sony,hp,lenovo עדיפות לפי הסדר (DELL ראשונים). אני יודע שרשמתי את רוב הפרטים, אבל אני פשוט לא מוצא משהו שעונה על הדרישות שלי. אולי מ…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  11. טוב אז זה המפרט שהציעו לי פה, ואני מאד אהבתי רק רציתי שתגידו לי שזה בסדר וזהו.. יש לי מחשב פצצה, ושלא צריך לשנות כלום. Thanks מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1040 לוח אם: ?? ¤580 ??945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-? כרטיס מסך: ??X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? Powercolor ¤1200 דיסק קשיח: 395 WD ?250GB 7200RPM, 16MB? SATA2 WD2500KS זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ¤1260 צורב DVD: ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? ¤185 ספק: ?Hec 400TRT ? ¤260 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ¤360 מסך LCD: ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? ¤1250 כונן דיסקטים: ?Teac/SONY 1.44? ¤40 סה"…

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  12. חברה אני מאוד אוהב לעשות זאת ואם אפשר בבקשה תנו לי הנה דוגמא למפרט sli זול מאוד: cpu:amd athlon 64 3000 939 mother board:asus a8n sli deluxe video cards:x2 albatron geforce 6600 gt sli memory:geil 512 mb pc 3200 blue ddr sdram hd:western digital 80 gb sata 7200 rpm case:chenbro gaming bomb with 500 watt psu dvd rw:lg gsa 4161 b סך הכל:6695

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by rc_p,

אני צריך המלצה למחשב עבור עבודה, סרטים ומשחקים, ללא OC, חשבתי על המפרט הזה, מה אתם אומרים? לוח אם: Giga-byte GA-K8NF-9 מעבד: AMD 3000+ 2000fsb 512K 939Pin BOX זכרונות: Samsung 512MB 400MHZ *2 כרטיס מסך: Nvidia 6600 128MB דיסק קשיח: WD 120GB SATA מארז: HEC CI-6A19 BLACK + 1Fan אין לי צורך ברמקולים ומסך. סה"כ מחיר: 4500 ש"ח (משוער). אין לי צורך במחשב על, יש לי צורך במחשב שיעשה את העבודה שלו. מה אתם אומרים, איפה כדאי לשפר?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by GB,

שלום לכולם! אני רוצה לשדרג את המחשב שלי התקציב שלי עומד על 2000 שקל (אפשר לחרוג מעט אם יש צורך)המפרט שלי הוא כזה: AMD DURON 1800 PRO+ לוח אם משולב SIS 740 כרטיס מסך SIS 651-650 20 GB 256 DDR אני חשבתי על: Powercolor Radeon 9700 128MB DDR Video Card WD 80GB 7200RPM 8 MB Mushkin 256MB PC2100 Green מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  15. להלן הדרישות, כפי שאני בוחש בהן כבר שבועיים... לפחות 6 גיגה זיכרון מכיוון שהג'אווה בעת פיתוח אוכל כמעט 3 גיגה, הכרום עוד 2. מסך טוב 22" אינץ ומעלה, ישמש בעיקר לעבודה (קריאת טקסט) אבל גם למשחקים (בעיקר אסטרטגיה, לעיתים רחוקות fps וכו'). אין צורך ב- cutting edge שמייקר את הלוח / מעבד משמעותית - בפרט: i7, usb3, sata3 למרות שכמובן, אני לא אתנגד אם יצוץ משהו. אין צורך בציוד היקפי. לא יודע אם זה אכן אפשרי בקצב ההתקדמות של הטכנולוגיה כיום, אבל אשמח אם המחשב יחזיק לפחות 4 שנים, כנראה שבכל זאת רצוי אופק שדרוג (אבל לא הכרחי). לא מתוכנן OC. השקט חשוב מאוד (9 מתוך 10). ולהלן המפרט הסופי בהחלט שהרכבתי Intel Core i7 870 Socket 1156 2.93Ghz Tray, יחידות 1 ₪1286 http://www.rs…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by simhilon,

ברשותי נייד של Dell vostro 1320 בעלת 6 תאים. בגלישה עם המודם הסלולרי הסוללה פשוט נשאבת. האם כדאי לי לרכוש 9 תאים 7200MA בעלות של 80$ ?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  17. Started by kobi_af,

שלום לכולם צריך מחשב נייד לאחותי בסביביבות 1500 שקל עם אפשרות לחריגה למעלה אם זה כדאי המחשב הנייד אמור להיות לגלישה באינטרנט אז תודה רבה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  18. כשחברתי את כבל המטען למחשב , והלכתי ואחרי כמה דקות באתי למחשב והמסך וכל מה שהיה בו היה ממש בהיר ומגעיל תמונות נראו רע צבעים בהירים מגעילים והיה פתאום קטע שהסרטונים ביוטיוב היו באיכות נוראית שלא ניתנת לצפיה , ממש משהו מחריד .. הבעיה הראשונה הסתדרה מיד אחרי ששנתי ממצב ביצועים למצב חסכון ואז להחזיר למצב ביצועים שנתי דרך התוכנה הזאת http://prntscr.com/4zlzc7 אבל אחרי שהבעיה הראשונה נפתרה הבעיה השניה נשארה אבל נעלמה גם היא בסופו של דבר. אבל השאלה האם זו בעית חומרה ויש ממה לדאוג? תודה.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  19. אהלן, אני אתחיל ואומר שאני מתלבט עדיין האם לרכוש נייד או לא, רוב הזמן המחשב מחובר למסך חיצוני בבית (2311)..אבל אני כן רוצה את האופציה לניידות מדי פעם כשאני יוצא איתו מחוץ לבית..כך שכן חשוב לי המשקל והנוחות אם אני כבר לא הולך על נייח. המחשב שלי כרגע לא מספק אותי מבחינת היכולות שלו, (i3, 4gb ram, ללא SSD) , אני מחפש מחשב לפיתוח (מיעוט מהזמן), גלישה ושימוש כללי וחשבתי כבר לשדרג מחשב כי יש לי הזדמנות למכור את שלי. ראיתי שאפל הוזילו את מחיר ה-MPB עם מסך הרטינה ל1500 דולר, מה דעתכם? אני אומנם לא "באמת" צריך את הרטינה, אך עקב המשקל הנמוך יותר והמחיר שהוא כמו של ה-MPB הרגיל, זה נראה לי כמו עסקה טובה..בעיקרון מבחינת התקציב אני די פתוח, אבל כן רוצה VALUE FOR MONEY. יש הצעות לדגמים…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  20. יש המון רעש מהתקלה שנתגלתה בציפסט P67/H67 החדישים של אינטל (לא פשלה ראשונה שלהם), שפותחו עבור דור המעבדים החדש Sandy Bridge. האם יש מידע איך זה ישפיע על תחום המחשבים הניידים? מה, לא ישווקו ניידים עם המעבדים החדשים? הרי התיקון ע"פ אינטל יקח עד אפריל, או אף יותר..

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by -Tal-,

שלום, רציתי לברר האם היבואן הרשמי של סמסונג השתנה? עד עכשיו ידעתי שהיבואן הרשמי הוא חיון אבל הבנתי מאחת החנויות שהאחריות עכשיו של "סאם ליין". האם זה נכון? תודה.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  22. שלום חבר שלי בנה לי מפרט גיימינג ורציתי לראות מה דעתכם . ( המחשב הוא לצורכי משחקים בלבד , משחקים כבדים , מחשקי אונליין וכו) אם יש לכם תיקונים או הצעות יותר טובות אני אשמח תודה (התקציב הוא לא מעבר למה שמוצג , 4,600 זה גם ייצא פחות כי סתם לקחתי מארז יקר ואני אוריד לאחד שעולה בסביבות המאה שקל) וגם המעבד הוא בוקס ואין לי בעיה לקחת TRAYשזה 100 שקל פחות בנוסף אני די נעול על הכרטיס מסך הזה משום שהוא 448 ביט יש לי מסך 19" של LG w1952tq המחשב הוא לגיימינג בלבד מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1026 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪734 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2…

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by jeans,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף כלל מסך 32" 4K (או דומה) - ניתן לחרוג עד 11-12 אם יש שדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונה (לייטרום, פוטושופ), משחקים - יתרון (לא חובה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך (מפורט למעלה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יתרון קל למפרט שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם …

24. Started by Potter,

710 Intel Pentium D 805 (S775) - 2.66Ghz Dual-Core , 1MB(x2) Cache - 533MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty 170 Thermaltake Golden Orb II 575 LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty 600 PQI 1024 677 475 WD2500JS Western Digital 204 DVDRW BLACK LG 4167B OEM DVD-RAM 590 WinTV-PVR-150 Hauppauge 253 nVIDIA GeForce 6200TC 256MB MSI 607 Thermaltake VB8000BNS Bach Black HTPC 180 420W SINGLE RAIL - EZcool JSP + 120mm 20/24 pin Silent Power Supply 1187 VB8001BNS THERMALTAKE BACH + MEDIA LAB (LCD+Remote) 4364 המפרט שלעיל הוא מפרט שמיועד לקולנוע ביתי ועב…

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  25. היי אני צריך עזרה בהשוואה בין asus n56vj-s4009h ל asus 56cm- xx028h (או אולי יש דגם יותר טוב משניהם במחיר דומה?) שני המחשבים נראים לי די דומים ביכולות שלהם, הייתי רוצה לשמוע בעד ונגד לכל אחד מהם, כאשר הצרכים שלי הם תכנות על אמולטור של אנדרואיד, ועיבוד גרפי (photoshop, maya). -שמתי לב שלn56vj יש רזולוציה 1920X1080, ואני די בטוח שאני לא צריך את זה על מסך 15.6", מה שאומר פגיעה מיותרת בביצועים. -האם יש לn56vj-s4009h אפשרות הרחבה ל8GB כמו שיש ל56cm- xx028h? -ממחקר באינטרנט הבנתי שהמעבד של vj אוכל יותר סוללה מהcm, ומספק בערך אותם ביצועים. האם זה נכון? -לא מצאתי שום ביקורות משתמשים באינטרנט, אולי מישהו יוכל לעזור עם זה? -יש איפהשהו נתונים על רעש/התחממות של המחשב? - יש עוד קריטרי…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים