ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום, שימושים: גלישה, משחקי פלאש, סרטי HD, חיבור לLCD עם HDMI , תוכנות אופיס וכדו'. חשוב לי שהמחשב פשוט יטו מבחינת גלישה והמערכת הפעלה, שהכל ירוץ חלק חלק ויסחוב לכמה שנים הבאות בכיף. מעדיף מעבד של אינטל, אם אפשר איזה CORE I3 בתקציב, אבל פתוח לשמוע גם הצעות אחרות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כמה המחשבים שלי שווים ? אחד נייד ASUS G75VX ואחד נייח נייד - I7 3630Q 8G DDR3 1600 gtx 670mx 1TB 5400 rPm ונייח - e8400 DFI lan party X48 4G ddr2 800 1TB 7200 ATI Hd 48501g
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם.קניתי מחשב גיימר לפני 6-7 שנים עדיין עושה את העבודה. כמה נראה לכם אפשר למכור אותו היום? המפרט: cpu: intel core 2 duo e6750 socket 775 lga. mainboard: asus-tek computer inc memory: samsung ddr2 2 gig graphics: nividia geforce 8600 gts יש גם צורב DVD של LG wd3200aaks 320g samsung hd502hj 500g
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
1. תקציב של 8500 שקלים, עם חריגה של עד 500 שקלים. 2. שימוש המחשב הוא לעריכה ועבודה על גרפיקה ואנימציה, ספציפית after effects, premiere pro ו photoshop. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיבים בסיסיים נוספים. 5. עבודה מרובה בסביבת המחשב, לכן פעילות שקטה של המחשב תהיה בונוס נחמד. 6. אין הגבלה לגודלו הפיזי של המחשב. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. עדיפות להרכבה בחנות, אבל זה לא אולטימטום. 8. אין העדפה לרכישה מחנות מסוימת. 9. קנייה מתוכננת בשבועות הקרובים. 10. יש צורך בחיבור usb 3 11. חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ו…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מערכת מבוססת אינטל Q6600 ו8800GT 512mb (בגרסת OC רשמית), במארז ANTEC 900 ומסך 22". מעוניין בהמלצה על לוח-אם, זכרון (2GB DDRII) וספק כח שיהיו SLI READY - כך שבעוד שנה כל מה שאני אצטרך לעשות זה להוסיף עוד 8800GT (שעד אז המחיר שלו יירד משמעותית) ואולי להוסיף זכרון. בדיסק קשיח אני מתלבט אם לשלם עוד קצת ולקבל סיגייט 32MB 500GB או להסתפק ב16MB. בנוסף, אני אשמח להמלצה על קירור (בהתחשב בכך שאני לא מתכוון לעשות OC בעצמי בשום שלב) ומסך 22" טוב למשחקים (במחיר של בערך 1.5K, חשבתי על ה226BW, אבל הבנתי שיש איתו בעיות שמוכרים אותו עם כל מיני פאנלים פנימיים מחברות NO-NAME ואין אפשרות לגלות את זה). תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 3.01.2008 בשעה 12:53:57 דברים ששכחתי לציין בהו…
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 1 1040 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5LD2 R2.0 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 690 1 690 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Corsair 340 2 680 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7300GT Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E 550 1 550 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 395 1 395 צורבים? DVD Recorders Price Units Total PIONEER DVR-111D DVD±RW 200 1 200 רמקולים? Price Units Total Altec Lansing ATP3, 2.1 340 1 340 Total price + system assemly 3995 ¤ מה אתם אומרים על המפרט הזה? האם אני אשמע טוב ברמקולים למרות הכרטיס קול המובנה? ואני צריך…
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב Thinkpad T510 שמשמש לנסיעות ולעבודה כללית (דרך אגב לכל מי שמתעניין המחשב מצויין), ברצוני לרכוש נייד נוסף שמיועד להתנייד מעט מאוד בתוך הבית (מיטה-שולחן) ולשמש בעיקר כתחנת מולטימדיה לסרטים טלוויזית אינטרנט גלישה וכדומה ללא כל צורך במשחקים. אין כל חשיבות למשקל המחשב. חשוב בעיקר שאיכות התמונה תהיה גבוהה ושהמחשב יהיה ככל האפשר שקט.(איכות הרמקולים פחות קריטית אני מחבר אותו לרמקולים חיצוניים) אני הסתכלתי עד עתה על 3 דגמים שחשבתי שאולי עונים על הצרכים 1. LENOVO G550 2958-92G 15.6'' T6600 GEFORCE 105M 512MB + 4GB + 500GB + WIN7 2. מעבד Intel® Core i3-330M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 מאיץ גרפי Acer Aspire Ati Radeon 5470 http://www.notebookclub.co.il…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אחרי למעלה מ-5 שנים עם המחשב הישן שלי, הגיע זמני לרכוש מחשב חדש. אני מחפש מחשב שיריץ תוכן ברזולוציה של 720P או 1080I (כרגע אין לי צורך ב-1080P עקב מגבלות של הטלוויזיה ומסך המחשב שלי), שיהיה שקט ושיוכל להריץ כמה משחקים ישנים שברשותי (FAR CRY, HL2, DIABLO 2 ו-STARCRAFT). לאחר קריאת ביקורות רבות ראיתי שקיים פתרון שמתאים לי בדמות לוח אם מבוסס על ערכת השבבים 780G של AMD ואשר מכיל כרטיס מסך מובנה שיכול להריץ סרטים ברזולוציות HD ללא קרטוע ובנוסף לכך יכול להריץ בצורה טובה את המשחקים שברשותי. אני אשמח לקבל מפרט שמבוסס על ערכת השבבים הנ"ל כאשר הדרישות הבסיסיות שלי הן: * מחשב שקט - אין צורך שיהיה שקט כמו בית קברות אך אני לא מעוניין לשמוע את המחשב מחדר אחר כמו שקורה עם המחשב הנוכחי ש…
-
- 13 תגובות
- 845 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי - 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - לימודים מרחוק, המחשב נמצא בהולנד והלימודים באוניברסיטה הפתוחה בארץ, בעיקר שימושי וידאו בשידור חי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אין משהו מיוחד או ספציפי, בעיקר אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין - לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1920X1080, רצוי גודל של 14-15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
תנו את חוות דעתכם במפרט שמצורף פה בתמונה בבקשה. אין צורך בציוד היקפי (יש מסך וכו). היא בעיקר משתמשת בפוטושופ אבל אני רוצה להשאיר בסיס טוב לשדרוג. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. ראיתי שהמחירים ממש ברצפה.... אני מחפש מחשב לעבודה (OFFICE OUTLOOK) ולסרטים. עדיף עם לוח אם של אסוס. אם מישהו מכיר מציאות במקומות מסויימים אני אשמח לשמוע.
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? ניתן חריגות עד 200 שח3K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, תכני HD, תכנות 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט -כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. - מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 8 חשוב מאוד 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) - לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. - KSP 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפ…
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני צריך מחשב זול לישומים משרדיים לא ממש חשוב לי על איזה מעבד זה יהיה מבוסס, ניסיתי להכין אחד עם אינטל אבל הם יותר מידי יקרים ואני לא ממש מכיר את הלוחות והמעבדים החדשים של AMD וכל הסוקטים החדשים שיצאו להם אני לא ממש עקבתי. מדובר על תקציב של 2000 - 2500 אולי טיפה יותר אין צורך במחשב ממש חזק אם זה מעבד של אינטל אז 3.0 GHZ בערך או משהו שווה לו ב AMD אם אפשר אולי 64bit. הארד דיסק של איזה 80 גיגה (SATAאם אפשרי) אולי 40 אם לא יכנס בתקציב, תלוי בשאר החלקים במפרט הלוח זה הדבר הקשה צריך כרטיס מסך מובנה חיבור של PCI-e(הכי חשוב) וחיבור של SATA ורצוי LAN וכנראה 512 זכרון או משהו כזה זה פחות או יותר ... אני מודה לכם על כל עזרה שתוכלו ללת לי
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בס”ד שלום וברכה אשמח לקבל עזרה בקנית מחשב נייד לצלם ארועים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000ש”ח יש אפשרות לחריגה של עד 1000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית photoshop ,lightroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
- 2 followers
-
-
כמו שכתבתי באשכול הקודם השירמושים העיקרים הם: אופיס,אינטרנט,שירים,סרטים וכו.. המחשב רוב הזמן יהיה במבנים ולא בחוץ. כרטיס מסך לא חשוב (מינימום GMA HD). מעבד וזכרון רצוי כמה שיותר רצוי שלא יתחמם ויעשה רעשים של הליקופטר. וסוללה - השאיפה היא ל-5 שעות אבל אני בספק שיש משהו שמגיע לזה עם מפרט נורמלי. אחרי עזרה מכמה חברי פורום המועמדים בנתיים הם: Dell Latitude E5410 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5410-350m.htm Lenovo ThinkPad Edge 0301-DGG http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2346&catId=5 Acer Aspire 5741G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5704 ממה שאני יודע ה-דל הוא אחלה מחשב מבחינת הכל אבל קצת יקר יחסית למפרט (האם הוא …
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אנחנו רוצים לקנות מחשב . המפרט שהרכבתי לפניכם. אשמח לעזרתכם- אני חובבנית. התקציב של המחשב הוא עד 3000 ש"ח ולשימוש ביתי, סרטים ואופיס. מעבד[/r] Intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge כוללמאווררArctic Cooling Alpine 11 Rev2 לוח אם Gigabyte דגם GA-H77-DS3H צ'יפסט H61 זיכרון Kingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA3 7200RPM 16MB Buffer מאיץ גרפי מאיץ גרפי מובנהבמעבד Intel® HD Graphics 2500 כולל יציאת HDMI עם סאונד כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 ספק כח SeaSonic 520W 80i מארז מארז Thermaltake דגם VM20001W2Z כולל מאוורר 20 ס"מ ושני מאווררי 12 ס"מ כרטיס מסך כרטיס מסך Gigabyte דגם NVIDIA GeForce GT52…
-
- 12 תגובות
- 845 צפיות
-
-
the computer propuse : Office, Internet. Should be fast!!! From Ivory : Computer 1: מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 or E2200 לוח אם MSI or Asus ציפסט אינטל G31 (לא 945) זכרון פנימי 1024MB (1GB) DDR II 800MHz דיסק קשיח 160GB SATA II 7200RPM 8MB (Western Digital or Seagate) כרטיס מסך Intel GMA 3100 (OB) UPTO 384MB what do u think in general ? Which mother board is better ? is the best one enough for me ? is 1 GB memory enough for me ? can u recommand other good MIFRAT for me ? should be the minimum price for my use... (but i need fast one...) Thanks Asaf PS the price is about 1000 nis Which mother board is better ? is the best one enough for me ?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:בעיקר גיימינג א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אין לי מושג תאמת. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?חוץ ממסך, הכל. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=…
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר סיכומי שיעורים + קצת גלישה * גודל המסך - 13.3 נראה לי אופטימלי * משקל רצוי - סביבות 2 ק"ג * נדרש זמן סוללה - יום לימודים שלם * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא. * בלוטות - לא. * כונן CD/DVD? צורב - אין צורך * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כדאי אבל לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. דרישות נוספות: מקלדת נוחה להקלדה עיוורת. אפשרות לנסות לפני קנייה. חשוב מאד שהמחשב יהיה עמיד לזעזועים וטלטולים ולא רגיש ללכלוך. המחשב יכול להיות גם דגם ישן ואפילו יד-שניה, אם עומד בתנאים ויש סיכוי שיחזיק מעמד 3 שנים. יתרון למחשבים בצבע אדום :
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים, אני רוצה להתחדש ולעוף על מחשב חדש, מה אתם אומרים ? תקציב 6000-8000 ושוב לא, בKSP למניהם ... תודה חברים !
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אוקי אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעבודה... אני צריך להפעיל תוכנה אחת שהמפרט שהיא דורשת זה : Windows 7 (latest Service Pack, 32/64 Bit), 2.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM (4 GB recommended) חשבתי על המחשב הבא : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11940 עכשיו מה דעתכם אליו ? אפשר להשיג במחיר שלו מש'ו יותר טוב וחזק ?
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מעבד E8400 3.0 GHZ קירור למעבד ac freezer 7 pro לוח אם ASUS P5Q PRO זכרון G.SKILL 4 GB (2x2gb) מאיץ גרפי ATI HD4870 512mb אחסון קשיח ללא HD! צורב DVD של LG מאווררים: 3 סה"כ מארז CM690 של COOLERMASTER ספק כח Enermax 525W * למחשב בעיית חומרה! ככל הנראה הלך הספק כוח (לפי הבדיקות שעשיתי הכרטיס מסך והזכרונות תקינים) *המחשב מגיע ללא HD
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
היי ייעוד: עריכה גרפית (פוטושופ), עריכת סרטים, צפייה בטלויזיה + סרטים באורך מלא, אינטרנט. לא משחקים. הנה המפרט שקיבלתי: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2200 2.20GHz לוח אם Asus P5KPL-CM G31 (לא 945) זכרון Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz דיסק קשיח 250GB SATA II Western Digital 7200RPM מסך "22 LCD Mag CK2255W 2ms + DVI כרטיס מסך Intel GMA X3100 (OB) UPTO 384MB צורב LG/Optiarc/Asus X22 SATA DVD מערכת הפעלה: winXp Pro אנגלית עם דיסק התקנה מקורי ללא מקלדת, עכבר או רמקולים. וגם לא צריך. מחיר: 2500 ש"ח (לא מזומן, אשראי) השאלות שלי: 1) מה דעתם על המחיר ? 2) זה נחשב מחשב חלש בימינו ? 3) יש אפשרות לשדרג את המעבד ל: E5200 ב 45 ש"ח E5300 ב 129 ש"ח כדאי לי ? אני ארגיש את …
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בה 5000 (אפשרות חריגה עד 5500) ¤ הרכבתי להם מפרט בטי.אם.סי אבל ההורים שלו מאמינים יותר לאיזה חבר שלהם שהציעה להם מפרט באותו מחיר עז הוא שועל האים הוא כדאי מעבד:intel core 2 duo e6550 לוח אם:Gigabyte GA-G31MX-S2Palit כרטיס מסך:Palit Nvidia Geforce 8500GT SUPER 512MB דיסק קשיח:WD 160GB SATA II WD1600AAJS מארז: סתם קופסה בה 200 ¤ + מאוורר אחד 80 מ"מ קירור למעבד מקורי מסך: 20 אינ"ץ חברה לא ידועה 65 הרץ (כן גם אני מתפלא אזה ריבועים היו אליב) עכבר: אופטי יפה כזה הם מאוורר
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יענה על התשובות בהקדם... הריידמקס בלק מידי טאואר שעולה 370 ש"ח בלוג'יק - הוא כולל ספק ג'נרי זבל?? מה דעתכם על ריידמקס מידי טאואר? יפה?איכותי?? יש לכם הצעות למארזים יותר יפים?? הטרנספומר שעולה 490 כולל ספק כוח??? מה זה ספק ג'נרי??הוא איכותי או זבל?? איך אני יודע אם הספק שמגיע ביחד עם המארז הוא איכותי?? מה זה משנה אם הספק איכותי או לא?? אם הספק הוא איכותי או לא איכותי-זה מה שקובע אם המחשב יהיה שקט?? בד"כ הספקים שכלולים במארז הם ספקים איכותיים ?? זה לא קצת הרבה כסף אם אני קונה טרנספורמר ב490 ש"ח ועוד ספק כוח של HEC שעולה 330==== 840 ש"ח למישהו יש אולי ניסיון עם הסמוראי או שהוא ראה אותו במציאות??? הוא יפה גם בלי אורות?? דרך אגב- איך אני מפעיל את האורות במארז…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-