ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מעבד: AMD Athlon 64 Bit 3000 Venice E6 Box (850-900 ש''ח) כרטיס מסך: Gigabyte 6600TD 128MB DP (600-700) לוח אם: Abit AN8 Ultra (700 ש''ח) זכרונות: הצעות ל512X2 למשחקים מארז: Sunbeam Transformer BLACK (400 ש''ח) ספק: הצעות התקציב עד 3500 בערך. 1. אפשר קצת פרטים על הלוח אם הזה?(זה הדבר היחידי שלא חקרתי פשוט המליצו לי עליו? הוא טוב ?) 2. המחשב בעיקר למשחקים כבדים, אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שיגיע ל6600GT שיספיק לי לחצי שנה במשחקים כבדים, כי עוד חצי שנה אני אקנה כרטיס מסך חזק יותר ויקר יותר, כרגע אין כסף לזה 3. למעבד אני גם מתכנן אוברקלוק 4. ספק אני רוצה שיספיק להרבה זמן שיוכל להחזיק מערכת חזקה, ואפשרות לשדרוג כרטיס מסך, מעבד בשנה הקרובה, ו500GB (לא צריך להיות כלול ב…
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד זה זמן מה, אני כרגע נמצא בניו יורק(יכול להזמין באינטרנט) הדרישות שלי: המסך 14-15.6 אינטש ברצולוציה 1600x900 לפחות זמן סוללה 3 שעות לפחות כרטיס מסך ברמה של 555m של נוידיה או 6770/6750 של ATI (שיהיה חזק יותר מ540M) כרגע יש שתי חלופות samsung 7 series או asus n55sf או שיש חלופות יותר טובות(חוץ מהניידים של HP) מתכוון להריץ משחקים עדכניים על הגדרות בינוניות בנוסף לזה אני מתכנת בVISUAL STUDIO, MYSQL ואולי יעבוד עם vmware בעתיד הקרוב אני רוצה להיסגר על דגם כי שבוע הבא אני נוסע כבר תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
תקציב 5500 אני רוצה מפרט חזק שאני לא יצתרך לאפגרד כמה שנים. אבל שיתן יחס ביצועים מחיר טוב.!!!! אני רוצה גם שיתמוך בפורמטים החדשים כמו pci express כך שהמערכת צריכה להיות מבוססת על nforce 4 חשבתיעל הלוח של גיגה בייט ב600 שקל. 1.יש טעם לחקות לddr2 2.האם ההבדל בין ה6600 ל6800 כל כך גדול שמצדיק את המחיר. טוב עכשיו לעיקר אני לא צריך מסך מקלדת ועכבר אני לאצריך הרד דיסק עצום רצוי מהיר. אני חשבתי ל המפרט פחות או יותר הזה עם שיפורים ותוספות ביחוד מארז וספק כוח נורמלים. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8053&PHPSESSID=f52ee4b624bfc913b7f8cb78c7da3f16 אה כן שיהיה סטיק אחד של 512 במקוום שתיים וזהו פחותאו יתר
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף סוף קניתי מחשב נייד של DELL INSPIRON 1545 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm ביחד עם המחשב הגיע ווינדוס 7 - 64 ביטים. וכל ה320 ג'יגה שיש בדיסק הקשיח נמצאים על C. ואני רוצה להשאיר בC רק את הווינוס ואת השאר להעביר לD למשל. ז.א אומרת להשאיר בC כ50 GB. איך אני יכול לעשות זאת בתנאי בית? שמעתי על התוכנה partition magic/ יש במקרה מדריך קל לשימוש בתוכנה? ומאיפה להוריד אותה?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי מחשב msi ex400 עם מעבד t5800 שנרכש לפני 4 חודשים ב3400 ש"ח הצעתי למישהו שהוא יקנה לי את המחשב הזה Dell Vostro A840 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm ואני אתן לו את שלי. יתרונות: מסך מט, מותג דל, 3 שנים אחריות, זכרון 800mhz חסרונות: דיסק 160 ג'יגה, אין מצלמה, כרטיס מסך אינטל ואני לא יודע לגבי הזמן סוללה של הדל, אבל בmsi היא מאוד חלשה האם כדאי לי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בתקציב בערך 1000 ש"ח. עדיפות למסך 23" או 22" לצרכי עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) חשוב לי ארגונומיה טובה. איזה פאנל עדיף לעבודה משרדית - אופיס ואינטרנט? היכן אראה את הכתב בצורה ברורה יותר? מה הפרמטר החשוב במקרה זה? האם זה גודל הפיקסל? אין לי צורך בזוית רחבה כיוון שרק אני צופה במסך.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אני זקוק מכם בבקשה למפרט מומלץ עד 4000 ש"ח מחנות IQPC בלבד. יש לי הצעה כבר ביד השאלה אם תוכלו להרכיב לי משהו יותר טוב מניסיונכם העשיר יותר כמובן תודה
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? נראה לי שאפשר לסגור את המחשב עצמו ב4 אלף, אבל אפשר לחרוג. מסכים בסביבות 800 ש"ח לכל אחד, אולי מסך אחד ראשי איכותי יותר, בעד 1500ש"ח. זרוע תליה לא כלולה במחיר של המחשב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות - Visual Studio, MongoDB, Matlab, ועוד כל מיני תוכנות שאני מפתח בעצמי, והרבה עבודה עם הרבה חלונות של דפדפן המחשב מיועד לעבודת תכנות ומה שאני מתכנת גם ירוץ עליו ברקע, מערכת שכורה נתונים מכל מיני מקורות באינטרנט ושומרת בDB ומבצעת חישובים וסימולציות (מונטה קרלו, רגרסיות וכיו"ב). חשוב …
-
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי את המחשב בבאג אני רוצה מחשב 17' חזק מאוד וניראה לי שזה המחשב שאני יקח הוא גם fhd עכשיו השאלה שלי אם הוא באמת טוב אם הכרטיס מסך שלו טוב למשחקים ולעיצוב גרפי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1289 בנוסף רציתי לדעת אם יש לו חיבור sata 3 או 2 כי גם את זה לא מצאתי בשם מקום ואם אני יכול לחבר אליו עוד ארד דיסק חוץ ממה שיש כי באתר של דל יש אפשרות להוסיף [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Optional 32GB SSD w/ Smart Response Technology Enhancement[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה כי חפשתי עליו ולא מצאתי כלום [/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הי, חבר שאל אותי על מחשב לעבודה מקצועית של עיצוב בsketchup בתקציב של עד 14 אלף. 1. מה התקציב המקסימאלי? 14000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר Sketchup עם vray וphotoshop. מעט autocad. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
זהו סוף סוף סגרתי תמפרט שלי התקציב הוא 6500 שח המחשב מיועד לאינטרנט משחקים ו o c עם דגש גדול על oc AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 קירור למעבד : Thermaltake BigTyphoon לוח :DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 זיכרונות OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 התיזמונים שלהם הם 2-2-2-5 כרטיס מסך : power color x800gt 256 mb 256 bit ספק : Enarmax 420W 20Pin/24Pin Noisetaker Ver 2.0 P Series Dual 12V rails, FMA EG425P-VE מארז : Thermaltake Soprano VB1000BWS Black צורב : NEC ND-3540 Black הארד דיסק : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II כונן פלופי סטנדרטי מה דעתכם על המפרט ?? אני מתכנן את הקנייה לאמצע חודש הבא
-
- 14 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מתכנן בניה של מטריצה 3 על 3 של מסכי 22 אינצ לקיר בבר , הרעיון שיראו בכל מסך תמונה או סרט שונה או בכולם תמונה אחת גדולה . קיבלתי הצעה ואשמח לתגובה ENERMAX PHOENIX ECA3162-B HEC WIN+700 700W ASUS P5Q PREMIUM Intel Dual Core E5200 TRAY ARCTIC COOLING Alpine 7 GT SEAGATE ST3500410AS 500GB SATA-2 16MB Sony Optiarc AD-7240S X24 Dual Layer DVD+/-RW SATA BLACK OCZ OCZ2G8002G 2GB 800MHz CL5 SAPPHIRE HD 4870X2 2GB DDR5 PCI-E GAINWARD 8400GS 512MB PCI-E+HDMI 471846200-9726 X 3 HANNS-G HG216D 22" (21.6) 5Ms 1:1000 Wide LCD + HDMI X 9 האם יש פתרון אחר ? האם יש פתרון יותר זול ? מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי, מחליף שרשור קודם שלי שפורסם ללא השאלון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 3000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לילד בגיל 14: משחקי רשת בעיקר, סרטונים ומסמכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מספיק חשוב בשביל לשלם תוספת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפי…
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרישות מעבד I7 מהדור החדש אפשרות גם ל I5 במידה ולא נכנס בתקציב. כונן 128 ומעלה SSD 8גיג זכרון מסך בין 13-14 אינץ.כרטיס מסך טוב שיוכל להריץ את משחקים באיכות טובה. עדיף שיהיה כמה שיותר קל ונוח כי הוא משמש גם ללימודים ועבודה המחשב משמש בעיקר לפעולות יום יום אבל חשובה האופציה של הרצת המשחקים ואם יהיה טאץ זה תוספת נחמדה אבל לא MUST. אין לי בעיה גם לחרוג מעט במידה וזה שווה את זה, תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מבצע מהעבודה למחשב הנ"ל עכשיו הצרכים שלי הם אינטרנט מוזיקה סרטים אופיס האם המחשב הזה ישרת אותי כראוי ? לתשובתכם אודה !
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני פעיל בלילות עקב העבודה שלי. אחרי תקופה הסמרטפון מתחיל להציק לי, אני מחפש משהו טוב יותר. מצאתי אצל חבר רחוק מחשב נייד למכירה של חברת דל. אני רוצה לקנות אותו אבל רוצה להגיע מוכן. איך אתם ממליצים לי לבדוק אותו לפני הרכישה? אני מתכון מבחינת תוכנות? מאמץ? מה בדיוק? עשיתי 'סבב' ברשת וגליתי שיש לנייד הנ"ל מחלה בGPU שמשהו בהלחמות שלו נשבר ואז הוא לא עובד או עובד חלקית, לקחתי את זה בחשבון ואני יודע שיש דרך דיי קלה לתקן אותו וגם אפשר להחליף אותו (העלות לא יקרה.) בנוסף אין סוללה. העלות של הנייד תצא באיזור ה650 - 700 ש"ח סה"כ. אני ישמח ליעוץ שלכם, עד היום היו ברשותי זוג ניידים חדשים מהנילון, אין לי ניסיון עם יד שניה. תודה! נ.ב בין הייתר אני רוצה…
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן, בשישי האחרון הזמנתי מלנובו מחשב Y470 ביחד עם מטען וסוללה נוספים, עפ"י הקבלה שקיבלתי ואישור ההזמנה הם אמורים לצאת זמן משוער ב27 מאצלם ועם משלוח מהיר של 3 ימי עסקים להגיע ליעד בניו יורק משם המחשב עולה על המטוס עם חבר. היום מתקשר אלי שכני הטוב שעם הכרטיס שלו בוצעה ההזמנה והוא אומר שלנובו שלחו לו מייל שהכרטיס שלו לא כובד והם ביטלו את ההזמנה. עכשיו העניין שאני לא יודע כמה זמן נשאר לי להזמין שוב למה החבר טס ברביעי בנובמבר (אני גם לא יודע באיזה חלק של היום) ואוקצור אני בבעיה. לפי האתר שלהם אם אני מזמין אחד נוסף הוא ייצא משוער מהם ב28 ושלוש ימי עסקים, לפי החישוב שלי זה אומר שהכי מאוחר הוא מגיע ליעד ב3 שזה בדיוק יום לפני, הייתי אומר לשכן לצעוק עליהם קצת שידאגו שהמחשב יגי…
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מעוניין למכור את הנייח שלי, כמה לפי דעתכם אני יכול לקבל עליו ( מה יהיה מחיר הוגן לבקש)? מעבד : I7 4770k מאוור : Noctua DH 14D לוח אם: Asus sabertooth Z87 זכרון : Corsair vengeance 2X8 1600MHZ כונן 1 : Samsung Evo pro 256GB כונן 2 : Western digital black 2T כרטיס מסך : שני כרטיסי מסך של Gigabyte windforce 780 OC Sli ספק כוח : Seasonic 1000W gold edition מארז : Corsair 600t צורב : Asus x24 האם יש המלצות לאיפה אני יכול לפרסם ? העלתי את הנייח ביד שתיים אבל נראה לי שבטוח קיים מקום קצת יותר טוב לזה... חשבתי לקחת בסביבות ה 4000-4500, אלא אם כן נראה לכם שהוא שווה יותר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מה קורה חברים ? אני צריך מחשב לשימושי אינטרנט אמיול לא יותר מדי ואולי למשחקים קלים CS1.6 וכאלה , אני יודע שיש המון הצעות פה כי חיפשתי וקראתי, יש את מחשבי הDELL inspirion אבל לפי מה ששמעתי ממישהו באיזה חנות מחשבים הוא אמר שהם מתחילים אחרי שנה לעשות בעיות אז הם לא הכי מומלצים והוא המליץ לי על Lenovo אבל הם יותר יקרים ככה ככה שאני יכול לקחת מעבד טוב עם הDELL ואחד פחות טוב עם הLEVONO מה אתם אומרים על הDELL אולי הבן אדם סתם ניסה למכור לי מחשב יותר יקר חחח ומה לגבי הדיגמי GIGABYTE לפי מה שראיתי יחסית זולים עם אחלה מפרט ... תודה. עוד משהו ששכחתי לציין אני צריך שיהיה למחשב יציאית S-VIDEO או TV-OUT לחיבור לטלוויזיה
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
איזה מפרט אצטרך לדבר כזה והאם המחשב HP G6-1160SJ שהוסף לו 4 ג'יגה ראם מתאים?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי היה לא מזמן בר-מצווה והוא רוצה לקנות מחשב נייד והוא יודע שאני דיי מבין אז אמרתי לו שאני ישאל בפורום ויגיד לו מה אתם חושבים בקיצור התקציב הוא 5K המחשב ישמש למשחקים כבדים ולסרטים ועוד אינטרנט וכל מיני דברים כאלה... תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=792888 איך הדגם הזה?? יש משהו יתור מוצלח או שיצא ממש בקרוב?.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב למשחקים + OC 1)אני לא צריך במפרט : כוננים , צורבים . 2)אני כן צריך במפרט : מארז , ספק כוח , כרטיס מסך , לוח אם , מעבד , פתרון קירור ל-OC , זכרונות. שווה לקנות עכשיו או לחכות לDX10
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש שנועד למשחקים ואינטרנט מה דעתכם. לוח אם: msi k7n2-l delta זכרון : Infineon dual ddr 400mhz 256m דיסק קשיח: samsung 40g 7200 כ.מסך: msi geforce fx5200 128 מעבד: amd athlon 2500 מסך: מאג 17 אינץ שטוח וכל הציוד הנלווה לא בעל חשיבות סה"כ עלה 3300 ש"ח . מה אתם אומרים .
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אז ככה בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים באוניברסיטה. אבל אני צריך שהוא יהיה גם חזק בשביל משחקים חדישים וסרטים (ז"א שיהיה כרטיס מסך איכותי). * גודל המסך: 15.6 אינץ' * אני מעדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך ככל שניתן. * שיהיה יצאת HDMI ו לפחות 2 של USB * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500 GB * שיהיה של חברה מוכרת, ובעל אחריות רשמית ובין לאומית. * מחשב שלא מתחמם הרבה. * מבחינת משקל - לא קריטי לי, אני הולך להתנייד איתו הרבה אבל העיקר שיהיה חזק ויהיה שווה את הכסף אשמח לקבל הצעות רבות ככל האפשר! מבחינת התקציב אני גמיש.. אבל לא מעבר ל5 אלף (כאילו משהו בין 3.5-5 אלף).
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-