ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום ברותי מחשב lenovo sl510 2847 qbg אני מנסה לסנכרן את טלפון בעזרת ה BLOETOOTH אך מקבל הודעה שאי אפשר להשתמש ב BLUETOOTH בבדיקה ב DEVICE MANAGER לא ניראה שיש התקן BLUETOOTH למרות שבדף הנתונים מוגדר שיש מישהו ניתל בבעיה הנ"ל - מה יש לעשות תודה מראש :-[
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם במציאת מפרט מתאים עבור מחשב נייח לעיבוד גרפי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?9000, 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כן, win10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי , זה המפרט : amd sempron 2200 300 gigabyte K7 triton 390 Vantec Aero Flow 130 Corsair 512mb XMS ddr400 800 Compucase+hec300watt 400 Newron 17 300 WD 30gb 5400 50 זה המחשב פחות או יותר... , המסך בן 4 שנים , אבל פועל סבבה לגמרי. הרד דיסק לא הכי חדש גם כן... רשמתי את המחירים שלהם חדשים בחנות.. המארז לא במצב הכי טוב. כמה אתם חושבים אני יכול למכור את כל זה? אם בן אדם אחד קונה כאן הכל
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש, נייח לטובת עריכת תמונות. אני צלם חובב ומחפש מחשב חזק מספיק לעריכת תמונות ע"י תוכנות ADOBE כמו LIGHTROOM ו- PHOTOSHOP. לעיתים גם עריכת וידאו באיכות HD. התמונות בד"כ במשקל 12-25 מגה ועריכה שלהם או חיבור של כמה יחד לפנורמה מעמיסה מאוד על המחשב הקיים שלי והעבודה לוקחת לי הרבה זמן עקב כך. אודה להמלצותיכם בדבר מחשב מתאים כולל מסך בבקשה. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש לי מחשב שישמש בעיקר את הילדים (בני 3) למשחקי קומפי ומשחקי אינטרנט פשוטים (לפחות בשנים הקרובות). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים מאד פשוטים וגלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים קומפי, גלישה ואולי אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחק…
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט לחבר ב6.5K כולל ציוד הכפי מלא ומסך OC קל למשחקים כבדים
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לתת לי המלצה למחשב נייד טוב לסטונדט שיוכל לעבוד מהר עם אופיס ועוד כל מיני מאגרי מידע (תקדין וכו'). אין לי צורך שיעבוד טוב עם משחקים. וכמובן שיהיה האד דיסק מכובד (120GB) זיכרון נורמלי וכו'. (ועדיף של חברה ידועה). שכחתי לציין, אני צריך סוללה שתחזיק להרבה זמן. תקציב: בסביבות ה5000 בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב לעבודה בגרפיקה עיבוד וידאו וכו'. פרטים חשובים: מסך 19": עדיפות לסמסונג מעבד: עדיפות לאינטל. זכרון: 2GB עדיפות לאייבורי... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אך ורק גלישה באינטרנט (כולל צפיה בסרטוני יוטיוב וכיוצ"ב) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? – 15.6, לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם( לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא חשוב * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח (HDD, SSD) או שילוב? (דורש (mSata ? לא חשוב * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר רצוי שכן, מעדיף windows 7 ולא 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם …
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש AMD למשחקים שיהיה מינימום 3000 מגה הרץ וזיכרון 1024,לא צריך מארז כי אני כנראה יקח את הסופרנוס השחור מפנדה,חשוב גם שהוא יהיה סופר שקט,חוץ מזה פתוח להצעות בסביבות 5000 : מה אתם אומרים על המחשב של פנדה? מעבד: AMD Athlon 64 3000 (939-Pin) OEM Venice לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 זיכרון: Corsair 512MB PC 3200 C2.5 כונן קשיח: WD 200 JD 8M SATA 7200 RPM כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III צורב דיוידי: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk גוף קירור: Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fan מארז: Thermaltake Soprano VB1000BNS Black ספק כוח: Thermaltake 400Watt XP480 2 Fans
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מחשב נוכחי : מעבד Intel E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT 512MB זכרון 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN כרטיס קול 7.1OB מארז EZCOOL LED + 25CM fan מאוורר D.C 775 מאוורר AR 775 HEAT-PIPE אני אשמח אם תוכלו להציע לי ספק כוח ודיסק קשיח (500GB) שמתאימים למחשב הזה. בקשר לתקציב אני לא ממש בטוח, העיקר שהרכיבים יתאימו לשאר הרכיבים במחשב תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב בבאג אני רוצה מחשב 17' חזק מאוד וניראה לי שזה המחשב שאני יקח הוא גם fhd עכשיו השאלה שלי אם הוא באמת טוב אם הכרטיס מסך שלו טוב למשחקים ולעיצוב גרפי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1289 בנוסף רציתי לדעת אם יש לו חיבור sata 3 או 2 כי גם את זה לא מצאתי בשם מקום ואם אני יכול לחבר אליו עוד ארד דיסק חוץ ממה שיש כי באתר של דל יש אפשרות להוסיף [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Optional 32GB SSD w/ Smart Response Technology Enhancement[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה כי חפשתי עליו ולא מצאתי כלום [/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, באתר של אינטל מופיע שלמעבד ה- P9500 יש זיכרון מטמון של 6MB.. בלינק הבא: http://processorfinder.intel.com/List.aspx?ParentRadio=All&ProcFam=2643 באתר של לנובו בדגם ה- T400 החדש מופיע שלמעבד הנ"ל יש 3MB.. בקובץ ה-PDF מהלינק הבא: http://www5.pc.ibm.com/europe/me.nsf/ThinkPadSeries/3866893A716087BB802574A500069454 למי להאמין? יש מצב שיש טעות ?? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אפילו פחות מ2000 יהיה נחמד במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט - הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מיועד למשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמו…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
המחשב הוא לצרכי לימודים, המחיר 5150 עם 1GB זיכרון ... מחשב אדיר לדעתי לסטודנט, 4590 זה בדיחה בשביל כזה מפרט ... סוג מעבד טכנולוגיית Intel® Centrino® Duo Mobile Technology מעבד Intel® Core Duo processor T2250 ?1.73 ג'יגה הרץ , זיכרון מטמון של 2? MB ברמה 2, מהירות אפיק ?533 מגה הרץ Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g??, LAN? אלחוטי משולב מערכת הפעלה מותקנת גירסה מקורית של Windows XP Home Edition Upgradability מחשב תואם Windows Vista זיכרון סטנדרטי ???512 MB סוג הזיכרון DDR2 667 MHz מערך הזיכרון ?(?1 x 512 MB?) זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR2? של עד 2GB מנהלי התקנים פנימיים כונן דיסק קשיח פנימי ?80 GB בקר הדיסק הקשיח כונן דיסק קשיח SATA…
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
1. תקציב: 8000 ₪ 2. שימוש: עבודה משרדית – שימוש רב בsolidworks 3. ציוד היקפי נוסף: אין צורך 4. רכיב שאין צורך לכלול: אין 5. פעילות שקטה: חשוב 6. גודל: עדיפות ללפטופ קל יחסית אך אין הגבלה 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. איזור קנייה: איזור פרדס חנה חדרה 9. מועד קנייה: רצוי כמה שיותר מהר 10. בקשה לחיבורים: Hdmi, usb, sd card reader 11. דרישות נוספות: רצוי שיוכל לתחבר ל- Docking station 12. הערות כלליות: חשוב שיהיה חזק ומהיר עבור השימוש בסוליד, ועם אמינות לשנים קדימה תודה מראש, עידו
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי בקשה מחבר להרכבת מפרט פשוט. מקווה מאוד שתוכלו לעזור. התקציב עומד על 2000 ש"ח. ניתן לחרוג ב100-200, אבל עדיף שלא. אני יודע שזה די לחוץ, אז במידה ויהיה צורך לוותר על אחת או יותר מהדרישות למטה זה מובן. המחשב מיועד בעיקר לשימוש בסיסי (אינטרנט, עבודה משרדית, משחקים קלים, סרטים) אבל יתכן וידרש שימוש בתוכנות Photoshop CS3 ו Cuebase. ללא ציוד הקיפי. אין צורך במערכת הפעלה. צריך לכלול צורב DVD. יהיה מאוד יעיל אם תהיה אפשרות לשדרוגים בהמשך הדרך. אם (ורק אם) זה מסתדר בתקציב, אפשר להוסיף כרטיס קול טוב להקלטה. עדיפות לחנות עם סניף בבאר שבע (פנדה... KSP...). אך אם יש הבדל משמעותי במחיר אפשר מחנות אחרת בארץ. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושיחזיק כמה שנים קדימה Far cry 4, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FHD אני שוקל לקנות משהו יותר טוב -לאילו הגדרו…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הלפטופ שלי קניתי אותו לפני 3 שנים בלבד מארה"ב ב800 $ , והוא עלה בארץ מעל 5000.. אני רואה שיש ירידה במחירי הלפטופים ואין לי מושג כמה הוא שווה היום. זה הדגם: Sony VGN-NR160E/T וזה המפרט: http://www.pcworld.com/product/30951/sony_vgnnr160et.html?p=specs הוא לא היה בשימוש רב, ובמצב חדש, אם מישהו יוכל לתת לי הערכה בכמה אני יכול למכור אותו. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אשמח לשמוע את הרשמים ופירוט על ההוצאות השונות בדרך לארץ הקודש.. 8) תודה.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2400 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, ב-50 שקל עוד סביר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה וסרטי HD. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. PhotoShop וכל שאר תוכנות הגרפיקה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080. * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA 4, Crysis, Far Cry וכל שאר המשחקים החדשים. * בא…
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, התקנתי לאחרונה וינדוס 10, ואני מחפש להתקין אנטי וירוס בגירסה מלאה, שהוא ללא תשלום. אני יודע שקיימות גרסאות חינמיות באינטרנט, אבל תמיד הן מגיעות עם הגנה בסיסית בלבד. הורדתי בעבר מספר תוכנות אנטי וירוס, ביניהן AVIRA, MCAFEE, AVG, ועוד.., בגירסתן החינמית, ותמיד בדיקות ההגנה היו חלקיות, ונדרש ממני בהמשך להוסיף תשלום. שתי שאלות: 1. מה האנטי וירוס הכי מומלץ, ומה ההגנות הכי חשובות שהוא אמור לספק? 2. מאיזה אתר אמין אני יכול להשיג אותו בגירסה המלאה החינמית? אודה לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר כמעט 6 שנים עם אותו מחשב (שהספיק להתקלקל לא מעט פעמים וכמעט כל חלק בו הוחלף) הגיע העת לבזבז כסף. כמו שאומרת הכותרת - התקציב גמיש. מה שחשוב הוא קודם כל אמינות הרכיבים - חברות איכותיות שיחזיקו שנים. המחשב משמש לשימושים בסיסיים, ולכל היותר משחקים כמו פיפא או starcraft 2 שעתיד לצאת. אשמח להמלצות בעיקר לגבי רכיבי הליבה- לוח אם החשוב ביותר, אחריו הזיכרונות והכי פחות חשוב המעבד. לדעתי משהו כמו 500 שקל לכל אחד מהרכיבים האלו זה בסדר. תודה מראש וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
זקוק למפרט ב 3000 ש"ח,לא כולל מסך שהיה הרד דיסק 80 גיגה.(אם אפשר שהיה 120). ותביאו לי מקום שאפשר להזמין את כול זה (שהיה כבר מורכב).
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בגלל שאני לא נמצא רוב הזמן בבית, וחשבתי להתחיל לעבוד בפיתוח תוכנה , הבנתי שאני צריך מחשב שיהיה איתי כל הזמן (נייד). עכשיו צצה השאלה איזה לקנות? חשבתי אולי ללכת על מאק בוק, אבל ניראה לי שזאת תהיה בעיה לפתח עליו אפליקציות לWIN. (חשבתי על אמולציה אולי) הבעיה הכי גדולה היאבזה שהמק יקר ולא חזק מי-יודע-מה מבחינת נתונים טכניים (אבל כמו שכולם יודעים - once you go mac - you never go back). מנגד יש את מחשבי הPC ששם המבחר ענק וטווח המחירים מטורף וכל אחד מציע משהו אחר. בקיצור באתי לפה לבקש שתעזרו לי קצת להתמקד על מה מתאים לי יותר ואיפה אני יכול לקנות את זה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-