ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
היי. קמתי בבוקר אחרי שלילה אחרון התעצבנתי שאפילו WoW נותן לי משהו כמו 10 FPS בזמן רייד והחלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב. התקציב הוא 8500 ש"ח והשימוש הוא למשחקים כבדים וראייה עתידית, כלומק אני לא משפר או מחליף מחשב ב 4-5 שנים הבאות אז אני רוצה מפלצת. כמה דגשים: 1.יש לי ציוד הקפי (מקלדת,עכבר,פאד מיקצועי,רמקולים) 2.יש לי כבר כרטיס קול ככה שלכרטיס של הלוח אם אין שימוש בישבילי למרות שלא שמעתי על לוח אם ללא כרטיס קול בכל מקרה. 3.יש לי מארז Thermaltake Tsunami לא ידוע לי דגם ספציפי אבל הוא נרכש ליפני 3 שנים (חלק מהברגים קצת החלידו אבל מפבנים הוא עדיין נראה די טוב (אני מניח שיש צורך להחליף מאוורים אלא אם כן מארז חדש יתאים יותר.) 4.יש לי צורב DVD. חלקים שאני יכול להתפשר עליהם. 1. HAR…
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מחשב בעיקר לצפיה בסרטים, אינטרנט וכו', כי אני לא משחק במשחקים. (לא HTPC). חשוב לי קודם כל שהמארז יהיה שקט ונוח לתפעול, ושיהיה קירור שקט למעבד. עדיף מעבד אינטל, אבל זה לא קריטי. (במידה ויש הפרש קטן בביצועים לעומת המחיר). בלוח צריך להיות יציאת אודיו SPDIF קוואקסיאלית, כרטיס רשת. לוח של אסוס או גיגהבייט. ספק כוח מתאים. זכרון של 4 גיגה. הארדיסק של W.D 1TB. כרטיס מסך עם יציאת HDMI. מסך כבר יש לי (Samsung 2949HS). אני מקרית גת. תקווה שלא שכחתי כלום, תודה ענקית למי שעוזר
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של חברת Fujitsu-Siemens דגם Esprimo M9410, גודל 14.1". אני מחפש תחנת עגינה עבור המחשב אבל לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת דגם שמתאים למחשב הספציפי הזה. רציתי לשאול כמה דברים: 1. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת תחנות עגינה של החברה הזו? 2. האם אני חייב לקנות את הדגם של חברת פוג'יטסו-סימנס שמופיע באתר שלהם או שישנן תחנות עגינה אוניברסליות שיכולות להתאים? 3. אם ישנן תחנות אוניברסליות איך אני יכול לדעת מה יתאים למחשב שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-מה התקציב המקסימלי? 2700 -מה הם מטרות: משחקים, גלישה, סרטים -יש לי מסך 1440*900 - אין צורך בציוד היקפי -חשוב לי שיהיה שקט 8 -לא מתעסק עם אוברקלוקינג -לא כולל מערכת הפעלה הבנתי שאמורים לצאת בקרוב כרטיסי מסך חדשים, שווה לחכות? באיזו חנות כדאי לקנות? אני גר ברמת הגולן לצערי הרב... תודה!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי אני מחפשת מחשב נייד גודל 14 אינץ ומטה לעבודה משרדית מוסיקה ותמונות.. האם המחשבים הנל מתאימים לי מבחינת מפרט ועל איזה מהם היית ממליץ? http://www.omc.co.il/Products.php?id=AC-LX.PDN0X.045&category=AC-LX.PDN0X.045&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_1/prdTreeCode_12/prdTreeCode_121/ http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1582 http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1744
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לאחר שקיים באג בייצור סדרתי במחשב דל 1555 אני נאלץ לבחור מחשב נייד חדש אשמח לקבל המלצות למחשב עד סכום של 5000 ש"ח שהפרמרטרים החשובים לי הם : - חיבור HDMI - אחריות של שנתיים ומעלה - זכרון של 4G תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד לצרכי גרפיקה ותלת מימד קל. מסך לא פחות מ 15.4" עדיף 16" או 17" אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה :
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מעוניין או בHP או בTUSHIBA אבל בעיקר אני רוצה לדעת על הדגמים החדשים של HP לגיימרים
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין ASUS F82Q http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13082 לבין DELL Latitude E5400 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13875 סה"כ האסוס נראה כבעל יתרון, מישהו מכיר את המחשב? מה דעתכם? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדיף כמה שפחות כסף. זיכרונות וספק כבר יש לי דיון מקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433559.0 הרכבתי עוד מפרט, הפעם ממבחר אחר של חנויות: מעבד: Athlon II X2 240 2.8GHz BOX http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/athlon-ii-x2/Pages/athlon-ii-key-features.aspx מחיר: 324 בזיגזג ו-320 ב- rsm. לוח אם: Gigabyte M61PME-S2P http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3009 מחיר: 275 ב- ksp ו-272 ב- iqpc כונן קשיח: WD 500GB WD5000AAKS 16MB SATA II http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=301 מחיר: 265 ב- rsm ו- 270 ב- ksp. צורב: Samsung S222A IDE http://www.samsung.com/my/consumer/detail/spec.do?group=computerpe…
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
המפרט מחנות מוכרת באינטרנט, לא יודע אם נהוג לתת קרדיט לאתר שלהם בפורום זה. אם תגידו שכן, אוסיף לינק. אודה מראש על הצעות לשיפורים, תוספות או הורדת דברים מיותרים (למטרה הספציפית של עריכת וידאו ברמה טובה) מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83-GHz x 4 Quad Core 12MB Cache קירור מעבד Intel Low Noise S-775 CPU Cooler לוח אם Intel P43 Express Main Board (1333 FSB) זיכרון 4GB (2048 x 2) DDR2 800 MHz - Dual Channel Compatible כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI כרטיס קול 8-Channel (7.1) Audio Codec (+Optical) דיסק קשיח (מערכת) 500-GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Platter) דיסק קשיח (דגימה ופרויקטים) 500-GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Pl…
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב הנייד ,המחשב עצמו חייב להיות בהטענה כל הזמן אחרת הוא יכבה\לא ידלק. אם הכבל של המטען מתנתק מהחשמל או מהמחשב ,המחשב נכבה באותה שניה... הבעיה היא מן הסתם במטען או בבטריה ואני רוצה לדעת אם זה בעיה שכיחה ואיפה לדעתכם הבעיה נמצאת במטען או בבטריה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מתחיל להתעניין בקניית מחשב חדש, אך לפני שאני קונה אני קצת מתעדכן. האם יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא רשימה או אפילו מישהו שיכול להגיד לי מתוך זיכרון, דגמי מחשבים שנמכרים עם מערכת hybrid graphic system ? (לא מכוון רק לדגמים שנמכרים בארץ בהכרח). כמו כן, האם יש סדרה או דגם ספציפי של כ. מסך שיודע לעבוד בתצורה הזו? עשיתי חיפוש בגוגל ולא כלכך מצאתי מידע ספציפי (יותר כללי על הטכנולוגיה והרבה מידע על מחשבי VAIO שכנראה כוללים את המערכת). אגב הכוונה היא למערכת גרפית היברדית שכוללת כ. מסך נחות וכ. מסך טוב יותר שניתן להחליף בניהם בעת הצורך (סתם כדי להסביר את עצמי טוב יותר). עריכה: אז ככה, אני מחפש משהו בסגנון E6400 של דל, פשוט הקונפ' של דל שאני רוצה מגיע כבר ל- 7K וקצת. אני מ…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
קניתי מחשב דל עם מערכת הפעלה ויסטה מדגם סטודיו 1555 האם אני אקבל את חלונות 7 בחינם ? גירסה מלאה או שדרוג ? מישהו יודע איך התהליך הולך להיות מול דל ?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איזור קניה בארץ אזור השרון /מרכז בתשלומים 2200שח חריגה 100 שח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך?לא הכי קטן בינוני * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB X2 UBH ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נראה לי אולי עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מחברה מובילה בתחום מערכת הפעלה וינדוס 7 הערות נוספות שיהיה שקט מהיר ליבה כפולה זיכרן גדול
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
1)תקציב 6000 2)מטרת המחשב היא למשחקים כבדים ולתוכנת מאיה 2009 3)אין צורך בציוד הקפי 4)אין צורך במסך מקלדת ועכבר 5)אין לי מפרט חלקי 6)6-7 7)לא 8.לא 9)IQPC 10ׂׂׂ)יציאת COAXIAL מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX ₪1482 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪645 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL9 - GOLD EDITION : OCZ3G1333LV6GK ₪500 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX285 2GB DDR3 - RETAIL ₪1942 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪399 ספק כוח: [..] OCZ GAMEXSTREAM 700W : OCZ700GXSSLI ₪441 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II CPU COOLER ₪229 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2EG 1TB 32MB SATA2 5400 RPM - HD103SI ₪404 הרכבת מחשב: [..] ללא הרכבה …
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשני דברים עיקריים: 1) פיתוח - גם תוכנה, גם הרצת עם אינטנסיביות עיבוד גבוהה (כלי CAD למיניהם). 2) משחקים - התכנון הוא לא להריץ משחקי אקשן כשכל האפשרויות על מקסימום, אלא יותר לכיוון WoW. (מישהו רואה צורך לציין גם גלישה באינטרנט? ). בהתחשב בדרישות, מעבד Core 2 Duo הוא כנראה הכיוון (יש המלצות אחרות?) ו-4 ג'יגה זיכרון (אני מאמין שאני אחכה שבועיים-שלושה עד שאני אקנה לפטופ ואז ווינדוס 7 ייתן לי לנצל את כל הזיכרון. גם ויסטה וגם XP 64 עושים לי הרגשה רעה). יש לציין שהאפשרות הראשונה תתקיים בעיקר בעבודה והאפשרות השנייה בעיקר בבית. חשבתי אולי ללכת על לפטופ עם מסך קטן יחסית ובבית לשים מסך נוסף (ומקלדת נורמלית), אבל סרטים אני בטוח ארצה לראות על…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן פעם (בגיל 12) הבנתי טוב במחשבים, הייתי מרכיב חלקים ובונה מחשבים לבד ומתעניין בכל הנושא הזה ובכל החידושים שיוצאים. בגיל 12 קניתי את המחשב הכי טוב שהיה בזמנו (לפני 10 שנים) על פי המפרט הבא: פנטיום 4 1.4 ג'יגהרץ, 256 MB RDRAM, לוח אם - גריבלדי, וכרטיס מסך ג'יפורס 4 65מגה MX, יחד עם זה הוספתי עוד 2 הארדיסקים וצורב פשוט (עלה אז 4000 ש"ח!). עם הזמן מחשבים כבר לא מעניינים אותי והשימושים העיקריים למחשב כיום זה: אינטרנט , הורדות סרטים\מוזיקה\ צריבה\כתיבת מסמכים-מצגות באופיס וקווסטים\משחקים ישנים כמו FARCRY וסאן אנדרס שממש משעמם , ובכללי זמן שימוש במחשב ביום מסתכם בלא יותר משעה (יכול מקסימום להגיע לשעתיים). בכל אופן אחרי החפירה הזו- הגיע הזמן להחליף למחשב חדש. מסך\מקלדת\עכבר ו…
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוקה בבקשה להמלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 2500 ש"ח לשימוש בייתי הכולל צפייה בסרטים, שמיעת מוסיקה וגלישה באינטרנט. הדברים שהכי חשובים לי הם מסך גדול ונוח לצפייה, מהירות, אחריות, אורך חיי סוללה ואם אפשר איזה חיבור לטלויזיה, מה טוב בתודה מראש לכל העוזרים, שני.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מחפש מחשב גם לעריכת סאונד (שקט) וגם לעריכת וידאו ב 6000 !!!! צריך לקנות עוד השבוע ! מעבד מרובע 2.6 ולפחות 3 ג'יגה ראם SATA והכל.... תעזרו לי בבקשה ! (שהמחיר יכלול כרטיס קול למבינים בלבד עם שתי כניסות XLR לפחות והכרטיס וידאו צריך לכלול FULLHD ממש תודה ! אשמח לכל הערה !
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
HP DV4 ההארד דיסק ממש מתחמם למטה מרגיש שכמעט זה חם מידי לגעת. זה אמור להיות ככה?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1033 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-US3L ₪666 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - RIPJAWS - F3-10666CL7D-4GBRH ₪535 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4850 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL ₪661 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU ₪595 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 750W QUAD BLUE ₪570 דיסק קשיח: [..] WD CAVIAR BLACK 640GB 32MB SATA2 7200 RPM : WD6401AALS ₪367 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪4427 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מחפש להביא מחשב כמה שיותר חזק, לשימושים ביתיים, אינטרנט, קצת משחקים בינוניים (לא צריך כ.מ טוב), לוח אם טוב, ומעבד כמה שיותר חזק, לפחות 2 ג'יגה ראם ו160 ג'יגה הארד דיסק. עדיף מ ivory, אני יודע ומכיר את הביקורות עליהם אבל יש אחריות לשלוש שנים ומחשב כזה לא אמור להחזיק יותר משנתיים בתאכלס. אין צורך בציוד היקפי, הכוונה היא להביא את המפרט החזק והאיכותי ביותר שניתן להכיל בתקציב של עד 1200 שקל. עריכה - איך המפרט הבא? http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= הלוח אם ממש גרוע לפי מה שאני יודע תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשם הרצת סרטי HD, עבודה בMatlab, עבודה בVisual Studio ושאר שימושים סטנדרטיים. למחשב חייבת להיות יציאת HDMI, והוא חייב להיות בעל מסך 15.4-15.6 מבריק. אני לא יודע איזה מעבד צריך בשביל הדרישות שלי, האם הT4200 מספיק? התקציב הוא עד 5000 שח, אבל עדיף להוציא כמה שפחות. שמתי עין על הPresario CQ61-220EJ, האם הוא מתאים לדרישות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? :אינטרנט סרטים ומשחקים, רזולוציה טבעית 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא כולל ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. מפרט מלא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מבין בזה,מאמין שלא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 9. מאיזו חנות אתם …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-