ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני זקוק למפרט מחשב שיהיה חזק, מיועד לעיצוב גאפי בתוכנות כבדות ועריכת וידאו מאסיבית. אני שוקל גם אפשרות למחשב all in one עם מסך מגע אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם על זה. אם לא אז להוסיף גם מסך.. לשמור על אפשרות לשדרוג בעתיד.. אשמח מאוד לשמוע המלצות ממכם תקציב למחשב עד 4000 ש"ח עדיף לחסוך, לא מומלץ לחרוג מצטער שאני לא מפרט יותר מזה כי אין לי מושג מה היו רוב הדברים שרשמו שם בחוקים.. תודה מראש אתם עושים עבודת קודש לכל אותם עילגים (כמוני) בתחום.
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש, נייח לטובת עריכת תמונות. אני צלם חובב ומחפש מחשב חזק מספיק לעריכת תמונות ע"י תוכנות ADOBE כמו LIGHTROOM ו- PHOTOSHOP. לעיתים גם עריכת וידאו באיכות HD. התמונות בד"כ במשקל 12-25 מגה ועריכה שלהם או חיבור של כמה יחד לפנורמה מעמיסה מאוד על המחשב הקיים שלי והעבודה לוקחת לי הרבה זמן עקב כך. אודה להמלצותיכם בדבר מחשב מתאים כולל מסך בבקשה. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב חדש לעריכת תמונות בקפצ'ר 1 בווידאו בפריימייר. רוצה מחשב חזק לפחות ל 5 שנים בלי כאבי ראש. כרגע אין צורך במסך, תקציב בין 4-5K, דיסק CCD לפחות 512, זיכרון מינימום 16גב. אשמך להגדרת המערכת והמלצה היכן לרכוש. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין במחשב שיחליף את הנייד שלי, כיום אני יכול להסתפק בנייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה, אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח והרצת מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER-V ו VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD -לאילו הגדרות גר…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין במחשב שיחליף את הנייד שלי, כיום אני יכול להסתפק בנייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה, אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח והרצת מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER-V ו VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD -לאילו הגדרות גר…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א. development - פרנסה ב. הרצת תוכנות כבדות כגון: visual studio, vmware וכו' - פרנסה ג. בנוסף גם שימוש רגיל במחשב + הורדה בטורנטים וצפיה בסרטים - שימוש כבד ד. לא יהיו משחקים במחשב. ה. 2 מסכים מחוברים למחשב זה - מסך אחד בגודל 22 והשני בגודל 24. ו. כרגע שניהם ברזולוציה 1920*1080 (האם יש רזולוציות גבוהות יותר?) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך בשום…
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי 8~9 שנים הגיע הזמן שלי לקנות מחש חדש. אין צורך במקלדת, מסך, עכבר ורמקולים. התקציב סביב 6K~ אני רוצה mini-atx מארז קטן שאקח אותו לפעמים לסלון. ההתלבטות שלי היא בין intel ל - amd. amd החדשים באים עם pcie4. אני רוצה כרטיס מסך חזק הרזולציה היא 2K שיתן לי אפשרות להריץ משחקים על הגדרות גבוהות. closed water loop - פנטזיה שבא לי להגשים. RTX דור חדש גם כן בא לי אבל לא איכפת לי להחליף בדור הקרוב של AMD.ATI. התחלתי לבנות מ-newEgg. תודה לעוזרים. מארז SSD קירור זקוק להמלצה, זכרונות, לוח אם, מעבד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER EXTREME אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤965 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤488 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤917 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤478 צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤135 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤415 מארז: THERMALTAKE ARMOR PLUS MX ( BLACK+WINDOW) VH8000BWS w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤530 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU אחריות: חמש…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום רב - קודם כל אני רוצה להביע את הערכתי לפורום הנכבד שיש כאן. אני קורא בו הרבה ולומד המון. אז ראשית - תודה גדולה. לגבי המפרט: 1. תקציב מקסימאלי - 4K. א- עדיף לנסות ולחסוך. ב- אם יש צורך בחריגה, אז עד 500 גג. רצוי מאוד מעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA 2. השימוש יהיה לעריכה גראפית ועבודות סאונד, עם דגש על הגראפיות. א- תוכנות - אפטר אפקטס, פרמייר, פוטושופ (כולם CS6), קיובייס וסיבליוס. יהיה שימוש תדיר עד כבד בכל התוכנות. ב- לא מיועד לגיימינג בכלל. ברשותי מסך של "1920x1080 BenQ 22 (אני לא בטוח לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב אבל נראה לי שבינוני.) 3. אין צורך בציוד הקפי בכלל. 4. אין צורך ביציאות סראונד, מספיק יציאת סטריאו מבחינת סאונד. 5. רמת שקט - 6 6…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז אחרי שכל דבר עלה לי על המחשב בצורה מעולה כבר כמה שנים טובות עם ההגדרות הגבוהות ביותר, הגיע כמובן קרייסיס 3 והחל לקרטע, ואני מתחיל לחשוב שהגיע הזמן להחליף את המחשב. מה שיש לי כרגע: intel e6750 intel dp35dp hd6770 1GB CM 690II corsair 650TX M מסך ברזולוציה 1680X1050 בעקרון אני צריך לשדרג את רכיבי הליבה, אבל חשבתי אולי במקום לקנות כרטיס מסך חדש לקנות אחד תואם ולעשות מערך קרוספייר (הספק יחזיק אני מניח, אבל השאלה אם ההבדל בביצועים בין מערך קרוספייר של הכרטיס הזה לבין כרטיס חדש לגמרי יהיו שמיים וארץ או דברים מינימליים?) לא צריך HD (יש 4) וכונן אופטי זו אפשרות אבל לא חובה (יש 2 IDE). בכל מקרה, התקציב הוא באיזור ה2.5, עדיפות לKSP כי אני יכול להשיג שם הנחה קטנה. עריכה: ועוד שאל…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות מחשב נייח לצורך שמירת תמונות כבדות (4k), עריכה בלייטרום ופוטושופ ושימוש יומיומי. מה שהכי קריטי לי זה מסך- חשוב שיהיה חד וצבעים מדוייקים כמה שיותר! ב27 אינץ. כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות, אך מוכן להשקיע על מנת שיהיה טוב לכמה שיותר שנים ואיכותי. תודה רבה :)
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
היי חברים! אחרי שהמחשב שלי מת, החלטתי לקנות מחשב שיחזיק אותי כמה שנים. יש לציין שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, אני משחק במשחקים וכמובן גולש באינטרנט. אשמח מאוד אם תגידו לי מה דעתכם על המפרט, מה הייתם משפרים ומה הייתם משנים... מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1350 1350 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 350 700 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E 1 1050 1050 דיסקים קשיחים? Maxtor כמות מחיר סה"כ 250GB 16MB, SATA II 1 450 450 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה…
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
1. עד 2300 ש"ח. עדיף 2000. בקיצור לנסות לחסוך. 2. המחשב לשימוש בייתי בלבד ( הרבה מיילים, גלישה , משחקי סוליטר/ספיידר סוליטר ) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכ. דיסקטים. צורב DVD זה לא משהו הכרחי אבל גם ככה זה עולה גרושים אז למה לא 5. 6. מדד שקט = 8 7. אין ולא יהיה OC 8. אין צורך במ.ה אבל יש צורך בהרכבה בחנות. 9. אזור ת"א 10. מעדיף מחשב מבוסס אינטל אבל זה לא דרישה מוקדמת. 11. לא 12. לא תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ניראלי 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניראלי שזה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס וסרטי hd ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 22 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא רוצה טרקטור רועש, אבל לא צריך להגזים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, אלה הדגשים: תקציב - עד 2500 ש"ח, לחסוך אם אפשר אבל לא על חשבון שקט. יעוד - מחשב ביתי שישמש רוב הזמן לאינטרנט/אופיס אבל מדי פעם יריץ MATLAB. משחקים לא רלוונטיים. רמת שקט - חשוב מאוד אך במסגרת התקציב בלבד. לא כולל מסך או ציוד הקפי, לא כולל מ"ה, כולל הרכבה. לא יבוצע OC. חנויות - עדיפות ל-KSP אלא אם אתם מכירים חנות אחרת בחיפה. המחשבה הראשונה שלי הייתה ללכת על מערכת מבוססת i3 ולאו דווקא פנטיום בגלל שצריך להריץ מטלב מדי פעם. מצד שני, אם אני הולך על משהו מבוסס AMD ראיתי שאפשר להוזיל את המערכת בערך ב-500 ש"ח (נניח A6-5400K עם צ'יפסט A75) או מצד שני לקבל מעבד מרובע ליבות במחיר דומה ל-i3 (נניח A8-5600K). שאר החלקים במפרט יהיו זהים - 4GB זכרון, הרדיסק של 1TB…
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
התקציב הוא בשאיפה - מכיוון שאני מוסיף SSD יש סיכוי לא קטן שזה יחרוג - לא נורא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכה גרפית, תכני HD, עבודה עם המון תוכנות במקביל. השימוש במחשב הוא כבד במיוחד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל. מ- Battlefield 3 ועם משחקי Indie מפוקסלים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל שיתאים לדרישות ולא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב - GTA5, תכנות, הרצה של מכונות וירטואליות, וקצת תוכנות עריכת וידאו ו 3d א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware, intelij, כבד 3dmax,after effect, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש מפרט מוכן http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1294&CatCode=1 . מה הקטעה ..... מה לשפר ?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, אחרי גישושים בפורום הזה קניתי היום מחשב נייד מאכזב. lenovo u430 http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..214..7.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23197&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 קניתי אותו מKSP, פשוט מחשב גרוע. אין לי מילים לתאר איך הם לוקחים 3750 שקל בשביל המחשב הנורא הזה. המפרט שלו על הנייר נראה טוב, אבל כבר ממשך זמן ההמתנה שלמחשב לוקח לעלות, דרך זה שבהתחלה לא היה עכבר וכלה בכך שאם עושים "קליק ימני" על המחשב שלי לוקח לו כמה דקות לפתוח את החלונית הסטנדרטית הקטנה. בכל אופן, מחשב גרוע. כעת אני רוצה לבוא וללכת לדרוש את כספי בחזרה ולבטל כליל את העסקה. יש לי את הכל עדיין (המחשב בן יום) . מישהו מכיר את המדיניות של KSP ואם הם יחזיר…
-
- 39 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש אישי ויש לי הזדמנות להזמין אותו מחו"ל, אשמח אם תעזרו לי ובכלל, האם יש טעם לקנות מארה"ב או לקנות בארץ?? * מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים (המחשב חלק מהזמן יהיה מחובר לטלוויזית LCD) * גודל המסך? לפחות 14" עדיפות ל15.6 * משקל רצוי? משהו שאפשר יהיה לסחוב בתיק, לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 3 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? וכו) המחשב יהיה מחובר לטלוויזית LCD לדעתי חובה HDMI * בלוטות? ממש לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח[, או שילוב - דורש mSata)אין צורך בSSD * כונן CD/DVD? צורב? ממש לא צריך כונן בכלל כונן Bluray?לא האם נדרשת…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רציתי לברר לדודה שלי על מחשב נייד מארה"ב.. חשוב שיהיה אמין ויחזיק להרבה זמן.. שלא תחטוף עלי עצבים.. *תקציב? 500$ * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס, אינטרנט) ואולי גם סרטים קלים. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. אבל שלא יהיה מתחת ל3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן. DVI או VGA. * בלוטות? מה זה? :-\ * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב. * צורב ?DVD כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות ולימודים, אינטרנט, פייסבוק, משחקי רשת קלים וכדומה,סרטים ומשחקי ספורט בשידור חי, גם לויקפדיה יהיה חלק מרכזי במחשב זה וגם פורומים שונים אבל אני גם אשתמש בו לכל מיני משחקים קלים כגון פיפא 2010, nba2k2010, סימס 3, fm10 וכו'. * גודל המסך? 15-17.3 * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב כמובן... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה הסעיף הכי בעיייתי כי זמן סולללה ארוך (כ5 שעות+ חשוב לי מאוד אבל אני לא מוצא מחשב שעונה על בקשותיי עם זמן סוללה כזה מי שימצא מחשב כזה שיביא לי לינק אליו בבקשה, גם אם הוא לא עו…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות לפטופ בנסיעה הקרובה לארה"ב. חשבתי על לפטופ היברידי שמשלב גם טאבלט וגם נייד רגיל. התקציב כאמור הוא עד 1000$ מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לימודים ועובודות משרדיות, סרטים * גודל המסך. 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? . * משקל רצוי? אקח אותו איתו ללימודים, לכן שלא יהיה כבד מידי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? האם יש פה יתרון בכל נושא חיבור הפלאפון לנייד לדוגמה? כדי להעביר נתונים.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן SSD גדול ומ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים. כרגע אני נמצא בארצות הברית ויש פה דילים טובים על ניידים. אני לא הכי מבין בנושא אבל נראה לי שמצאתי דיל די טוב על דגם של דל שממש קורץ לי ואני רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. אין לי פה עוד הרבה ימים ככה שאני צריך כבר לסגור את הנושא אז מי שמבין בעניין מוזמן להגיב עניינית. המחשב כולל בעקרון את המפרט הבא: It features an Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz dual-core processor 15.6" 1366x768 widescreen LED-backlit LCD 3GB RAM , 320GB 5400 rpm Serial ATA hard drive ATI Radeon HD 4330 256MB video card dual-layer DVD burner 802.11g wireless webcam and Windows Vista Home Basic העלות הכוללת של המחשב היא 680 דולר שזה בערך 2800 שקל. תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין שהמחשב ישמש או…
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט ב- 4000 ש"ח יש לי כרגע מעבד Amd 1600+ וכרטיס מסך Geforce 2 Ti שיספיק לי כי אני לא משחק ואני משתמש בלינוקס אז גם זה יותר מדי... תודה רבה מראש flux!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-