עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Golom14,

אני רוצה לקנות מחשב חדש שירץ לי משחקים באיכות גבוהה. אני גר בארצות הברית מה אתם אומרים על הרכיבים הללו: AMD Phenom II X4 955 Black Edition Deneb 3.2GHz MSI NF980-G65 AM3 NVIDIA nForce 980a SLI HDMI ATX AMD Motherboard OCZ Gold 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 SAPPHIRE 100284L Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card Western Digital Caviar Blue WD5000AAKS 500GB 7200 RPM 1)אני מתלבט לגבי לוח האם האם יש לוח יותר טוב עבור הרכיבים? והאם יש לוח אם עם כרטיס מסך עליו של רדון עם טכנולוגית "קרוספייר"? 2)אני מחפש ספק כוח שיניע את המערכת יש המלצות? אני משתמש כרגע במסך 19 אינצ אולטרה שארפ של חברת דל. שימושים יום יומיים (א…

2. . מה התקציב המקסימלי? מעל 2000, לא קשיח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, מאטלאב 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי) 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד הרכבתי את המחשב הבא, מה אתם חושבים? מעבד: AMD Athlon™ II X2 250 3GHZ 65W AM3 2MB 420 ₪ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5601 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H AMD 780G AM2+/AM3 445 ₪ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5164 זיכרון: Kingston HYPERX 4096MB 1066MHZ DDR2 Dual Channel CL5 435 ₪ http://www.noaco…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by bennnn,

היי שאלתי את השאלה בעבר,אך טרם קיבלתי תשובה ברורה..כשהמחשב קר, וההרדיסק קר הכל עובד מעולה.שהמחשב קצת מתחמם וההרדיסק מתחמם יש רעשים מהההרדיסק והוא נתקע..כל זה מעיד על הרדיסק תקול?\ אולי ניתם לעשות משהו לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by sychon,

אני כבר שבוע בחיפושים אחרי מחשב, המחשב שאני צריך הוא מחשב שיהיה מהיר, ויעלה לי באיכות הכי טובה את המשחקים החדשים..FIFA,NFS,PES וצפייה בסרטים, כל השאר זה גלישה באינטרנט, מוזיקה וMSN.. מסך כבר רכשתי : SAMSUNG 2233sw 22. אשמח מאוד אם תועילו בטובכם לפנות רגע מהזמן שלכם ולעזור לי תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  5. המחשב לשימוש ביתי - בעיקר אינטרנט, שירים וסרטים את המחשב אני אקנה בלונדון.. לכן מה שאני מבקש זה רק לדעת מה לוודא שיהיה במחשב בצורה מינימלית (מינימום RAM, מעבד מינימלי לעבודה..) רצוי שהוא יהיה כמה שיותר קטן וישקול כמה שפחות עד כה, מה שאני חושב לנכון זה שיהיה במחשב 2GB RAM ולפחות HD של 160GB אך הידע שלי דל מאוד במעבדי המחשבים הניידים, לכן אצטרך עזרה. סוללה - נושא די משמעותי, חשוב שהמחשב יחזיק כמה שעות של עבודה מסך - פחות קריטי, יותר חשוב שהמחשב יהיה קטן, אבל שיוכלו לראות בו בצורה סבירה כרטיס מסך - מספיק מובנה, לא נדרש כ.מ. חזק HD - לפחות 160GB RAM - מינימום 1GB, רצוי 2GB OS - רצוי XP מקווה שפירטתי מספיק, תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  6. התחלתי ללמוד הנדסת מערכות תקשורת (מבחינת הדרישות למחשב אני מאמין שזה כמו בהנדסת תוכנה) וזקוק למחשב נייד טוב, הבנתי שהוא אמור להיות חזק בשביל הקומפילציה ועוד אפשרויות תכנות אחרות. שימוש: אז כמו שאמרתי, הוא ישמש אותי בעיקר ללימודים ותכנות, אך ישמש אותי גם המון לאינטרנט ואולי (לא מחייב בכלל) גם קצת לסרטים ושמיעת מוזיקה. גודל מסך: לפי מה שקראתי במדריך, הוא לא אמור לעלות על 14.1", אני צריך מסך כזה שיאפשר לי לשבת עליו הרבה שעות מבלי שיצאו לי העיניים (14.1 יספיק? אני לא מכיר את הגדלים של המסכים). משקל: לא קריטי לי כי רוב הזמן הוא יהיה על שולחן בכיתה/בחדר/ברכבת, אבל ברור שכמה שיותר קל ככה יותר טוב. זמן סוללה: באיזור השלוש-ארבע שעות. יציאות מיוחדות: לפחות 2 יציאות usb, ואולי (אם א…

7. Started by motogt,

אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בתקציב 4K. דרישות: 1.אפשרות שדרוג ל WINDOWS 7 בחינם (או לחכות חודש בקנייה) 2.מסך 15 אינץ 3. מחשב חזק שיכול להריץ כמה יישומים בו"ז. 4.יכולות גרפיות טובות, לא בשביל קריסיס, אבל כן בשביל להריץ משחקים פשוטים יותר כמו NFS 5. כרטיס רשת מובנה 6.סוללה חזקה. 7.צורב DVD (עדיף) 8.דיסק קשיח 250 ג'יגה ומעלה. 9.מצלמה מובנת (עדיף) 10. והכי חשוב שיהיה נוח לעבוד איתו- מקלדת נוחה, מסך איכותי ... עזרתכם ושאלה: בווינדוס 7 החדש זמן הסוללה צפוי להיארך או להתקצר? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אחותי נמצאת כרגע בניו יורק והנייד שלה שבק חיים הרגע. היא רוצה לקנות מחשב חלופי כל עוד היא נמצאת שם. היא חוזרת ארצה ביום ראשון כך שיש לה רק את היום ומחר לחפש נייד חדש. שימושים : השימוש העיקרי הוא קריאת ספרים (PDF) שימושים נוספים כוללים גלישה ברשת, דיבור בסקייפ ושימוש באופיס. תקציב - עדיף כמה שפחות כל על עוד זה עונה על הדרישות. גודל מסך - כנראה 10' (היא צריכה לראות את המחשב לוודא שהיא מסתדרת עם מסך קטן). זמן סוללה - רצוי 6 שעות אבל אפשר גם 4. נפח הארד דיסק חסר משמעות. גם ההארד דיסק הכי קטן יענה על הצרכים שלה מעל ומעבר. אשמח מאוד לשמוע המלצות מנומקות. המלצה בסגנון "תקנה את X הוא הכי טוב" לא ממש עוזרת. הסבר על ההמלצה או אפילו לינק לכתבה/ביקורת שמסביר למה X מומלץ יתקבל בברכה.…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש מחשב חדש לשימושי אינטרנט, אופיס, ועריכת סרטים (סרטים קצרים ב windows movie maker לא משהו מטורף) צריך לכלול גם מסך... לא יודע איזה גודל לפחות 19 אינץ' לא צריך מקלדת עכבר וכאלה. צורב חובה. אם אפשר אינטרנט אלחוטי גם זה יהיה מצויין. תודה!

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by ran1809,

אז ככה אני מחבר את הנייד ל TV או למערכת ואני שומע מן רעש סטטי כזה, לפעמים זה עובר אבל רוב הזמן אני שומע את זה וזה ממש מפריע אי אפשר לראות סרט ובקיצור אי אפשר להעביר סאונד מהמחשב (אפשר אבל זה נשמע ממש רע). האם יש איזו דרך לטפל בזה? מתאם או משהוא? תודה רן

11. Started by sirexrv,

מישהו יודע איך המחשב הנ"ל (של Toshiba)? האם יש מחשב אחר באותו טווח מחיר שנראה לכם טוב יותר?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  12. קיצר בסוף המפרט יצא ככה תראו עם יש בעיה תגידו כרטיס מסך - powercolorATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe מעבד Intel Pentium Dual Core E5300 2.5GHz 2Mb 800Mhz Bo לוח Gigabyte GA-G31M-ES2L ספק Seasonic SS-400ES Active PFC 400W זיכרון kingston DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz אר דיסק Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 מה אומרים ?הכול בסדר? סתקלו על הזיכרון ספק חברה של הכרטיס מסך יכלתי לקחת דברים אחרים אבל זה לפי מה שיש בחנות ובחרת תדברים הכי טובים לפי מה שניראה לי מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by Motix,

דרישות: כרטיס מסך חזק - למשחקים שיוצאים היום, NFS SHIFT, פרו אבולושין, באטמן החדש, קרייסיס וכו'. כרטיס קול - יש לי מערכת סראונד Z-5500 של לוג'יטק עם חיבור אופטי ו-COX (משהו כזה, אז שיהיה למחשב חיבור כזה) מעבד QUAD INTEL DDR3 זיכרון 4 ג'יגה צורב DVD (ואם יש אז גם שייקרא בלוריי) שישקול כמה שפחות, ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעה כמו במחשב שיש לי עכשיו מחשב כזה בטח יהיה חייב להיות מינימום 17 אינטש, לא? חיבורי HDMI, USB 2, ESATA שיהיה בין החברות הכי טובות: טושיבה, HP ודל בלבד. שימושים: משחקים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים וסדרות HD 1080P, חיבור לטלוויזיה, חיבור לסראונד 5.1 אני לא עובד בגרפיקה, עורך סרטים, פוטושופ AND ALL THAT CRAP תקציב 10,500 מקסימום (זה במקום לקנות רכב ח…

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  14. אהלן צריך עזרה בבניית מחשב ללא מסך המחשב צריך להתחבר למסך 32" FHD ובנוסף למסך מחשב 23" גם HDMI המחשב ישמש בעיקרו לצורכי גלישה באינטרנט קרוב ל8 שעות ביום כך שנדרשת מהירות מקסימלית ויכולת עבודה עם מספר גדול של חלונות כמו כן ישמש לסרטים ומוזיקה ומסמכים בנוסף נדרש שיהיה שקט כמה שאפשר המחשב יפעל קרוב ל16 שעות ביום ללא כיבוי והדלקה נדרשים רמקולים שיהיו באיכות סבירה וסט מקלדת ועכבר רצוי שיהיו אופטים אודה לכם לעזרה חברים אגב אני מאזור השרון כך שלא אמורה להיות בעיה של חנויות מחכה להצעות מהתותחים כאן תודה

15. Started by GerberMan,

שלום לכולם, ברשותי מחשב מיני נייד Hp mini 2140. דבר ראשון, ממליץ עליו בחום! אולם, ישנה בעיה קטנה אחת.... אחת לכמה זמן וללא קשר ברור, כאשר אני מדליק את המחשב חזרה ממצב Hibernation המחשב נתקע. כלומר, אני מגיע למסך הטעינה בו המערכת משחזרת את עצמה וברגע שהבר מגיע עד הסוף הוא נעצר שם והמחשב לא מגיב. כשזה קורה הפתרון היחיד הוא להפעיל את המחשב מחדש ולהורות לו למחוק את קבצי הHiberntaion ולטעון את מערכת ההפעלה מחדש... מישהו יודע למה זה קורה והאם יש דרך להתגבר על העניין? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  16. מחפש מחשב גם לעריכת סאונד (שקט) עריכת וידאו וגם גרפיקה ב 5500 (+2500 נוספים למסך) צריך לקנות עוד השבוע מעבד מרובע 2.6 ולפחות 3 ג'יגה ראם SATA והכל.... תעזרו לי בבקשה ! (שהמחיר יכלול כרטיס קול )והכרטיס וידאו צריך לכלול FULLHD ממש תודה ! אשמח לכל הערה ! אז ככה תוכנות- sound ---Cubase & Nuendo גרפיקה - ps.....inde.....illustrator בעיקר וידאו אני עדיין מתלבט בינתיים premire כבררת מחדל עד שאני אקנה אחת יותר טובה....(אשמח להמלצות כי יש לי את הטכניקה ואת הידע לערוך טוב אבל לא יודע מה טוב היום בווידאו -) אני לא משחק יותר מדי אבל אשמח לאפשרות - אם כבר מחשב פגז אז מחשב פגז אבל זה הכי פחות חשוב לי .(oblivion,assasin creed 2) יוצא לי להמיר קבצים ולדחוס אותם ולצרוב ולר…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by cafri,

1. עד 5000 ש"ח, עדיף שיהיה יותר קרוב ל3000 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, אולם גם ישמש מעט ללכידת וידאו ממצלמת וידאו ולעריכת וידאו מזערית בעזרת Studio. כמו-כן יאוחסנו על המחשב תמונות וסרטי וידאו. עדכון: המחשב ישמש גם לחיבור מצלמות מעקב אחרי מטפלת (באמצעות כרטיס GeoVision). 3. אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים), למעט צורב DVD. 4. אפשר לוותר על כונן דיסקטים. 5. במחשב הנוכחי יש לי כרטיס FireWire דרכו אני מחבר את מצלמת הוידאו למחשב, אולם אם יש חיבור על לוח האם אפשר לוותר על העברת הכרטיס. 6. חשיבות שקט: 6. 7. לא מתוכנן אוברלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. אם בעלות אפסית: XP. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 9. אין חנות מועדפת. אזור מגורים: רמת-גן. 10. אני…

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by scheinerman,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב שהשימושים העיקריים שלו זה אינטרנט וWORD והורדות. (חוקיות כמובן ). המסך שלי מחובר DVI אם זה משנה. לא צריך אפילו הארד דיסק וצורב. מחיר עד 1500 - אם צריך לחרוג למעלה אפשרי בשביל שידרוגים עתידיים. תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  19. Started by n14charlie,

שלום אני מחפש מפרט למחשב משרדי בעיקר לשימושי אנטרנט , קצת סרטים , משחקים פשוטים (FIFA וכאלה). אם אפשר ב KSP בניתי את זה תגידו לי אם זה בסדר (שכחתי לציין בלי ציוד היקפי) http://img115.imageshack.us/img115/3671/clipboard02rn.jpg

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. בס"ד שלום רב, אני זקוק להצעה למחשבים שיריצו משחקים לא כבדים מדיי, דרישות משחק לדוגמא: זה המשחק המקסמילי שאני מעוניין שהמחשב יריץ, לא יותר מזה. בנוסף המחשב הוא לשימוש ביתי, קצת סרטים, אינטרנט וכ'ו. גודל מסך בינוני סביבות 15 אינץ', מינימום 160 GB בכונן הקשיח, צורב DVD, אלה הדברים העיקריים שנחוצים לי. תודה רבה, עוז.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by rip4life,

שלום רב, מעוניין לשדרג את המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט... דוגמא, NBA2K10 PRO החדש שייצא CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 Motherboard ID 08/09/2006-C51-MCP51-6A61HG0HC-00 דגם, לוח אם: AM2 nForce 430 FSB2000 DDR II 533-800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283 Memory: 2GB, DDR2 SDRAM, 800MHZ 9500GT כרטיס מסך...

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  22. אני צריך מחשב ללימודים ואני לא מבין במחשבים ניידים לכן מה שתמילצו לי זה כנראה מה שאני יקנה... * גודל המסך? בינוני * משקל רצוי? קל עד כמה שאפשר בתקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?בסביבות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) usb * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 GB * צורב DVD? רצוי גם אם ניכנס בתקציב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חנות באזור מרכז חולון - מטרות אופיס אינטרנט ומוסיקה שיריץ xp הערות: שיהיה מחשב מהיר ואמין לאורך שנים עם אחריות. תודה רבה רבה לכל עוזר !!

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  23. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=734649 שווה ללכת על זה? יש דגם יותר משתלם באותו מחיר? בסה"כ הוא ישומש להרבה וורד אינטרנט וסרטים מידי פעם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  24. שלום אני יש ברשותי את המחשב הנ"K של HP, http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=769 אני רוצה לקנות לו משטח קירור, אשמח לקבל המלצות למשטחים, ראיתי שהרבה ממליצים על המשטחים האלה: מגש קרור למחשב נייד Cooler Master NotePal W1 R9-NBC-AWBK http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24492 מגש קירור למחשב נייד Zalman ZM-NC1000 Silver http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18620 אשמח לקבל ביקורות על המשטחים האלה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני מחפש מחשב של גיימר שיוכל להחזיק גם משחקים כבדים ויש לי בסביבות ה4000 שקל לבזבז... בניתי לעצמי שני מפרטים שעולים 4.6 אלף שקל ואני ממש אודה למי שיעזור לי להחליט איזה מפרט עדיף, הCORE I5 או הCORE 2 QUAD? הכי חשוב איזה חלקים מיותרים וטובים מדי בשביל המחשב ואיזה חלק שווה לשדרג על מנת שהמחיר יצא כמה שיותר קרוב ל4000 שקל. מחשב ראשון - 2QUAD מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 750GB 7200RPM, 32MB SATA II ST3750528AS…

• 4 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.