עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by neshro,

אהלן, לפני כמה ימים נתקלתי במחשב החדש הזה HP DV6690EJ 2.2GHz 2GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5709&perur=2&t=1&c=320 מעבד t7500 2 גיגה זכרון מאיץ מסך 8400 בקיצור, המפרט נראה ממש טוב והוא עולה 6900. מה דעתכם? לפי דעתי הוא מספק יותר מאשר ה dell 1520 באותו קטגורית מחיר.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  2. שלום, ברצוני לרכוש מחשב שישמש כ-HTPC. עליו לכלול, בין היתר, לפחות 2GB של זיכרון פנימי, כרטיס לכידת וידאו (ככל הנראה אקח את WinTV PVR-150 MCE) כרטיס מסך סביר וכרטיס קול טוב (התלבטות בין M-Audio Revolution 5.1 ל-Creative Xi-Fi). התקציב למחשב זה הוא 4000-5000, כאשר העדפה היא להיות סביב הגבול התחתון. מערכת ה-HTPC תחובר למסך 32', כך שאשמח להמלצה על טלויזית LCD בגודל 32' שלכל הפחות תהיה HD Ready, התקציב הוא 3500-4000 ש"ח, שוב העדפה להיות סביב הגבול התחתון. אל המחשב תחובר מחערכת שמע Logitech Z-5500. תודה מראש ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by rata,

1. מה התקציב המירבי? 1600שח -ועד 2000שח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 200 רק אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד בעיקר להרצת פורטנייט (יוטיוב, אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD חובה , 240 GB יספיקו) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  4. שלום, אחרי כמה שבועות של קריאה בפורום החלטתי להרשם ולבקש חוות דעת על המפרט הבא חשוב לציין שאני לא מתכנן OC ואין לי צורך במסך. המפרט מיועד למשחקים עכשיוויים (CS:SOURCE כרגע) אבל גם למשחקים חדשים שיצאו בעתיד, וגם לעבודת 3D וגרפיקה. עוד דבר שחשוב לזכיר הוא שאני הולך לחבר למערכת הזאת: 1x H.DRIVE SATA I 1x H.DRIVE SATA II DVDRW IDE CDRW IDE FLOPPY (אולי) יש לי כמה שאלות: 1. האם המארז שבחרתי מתאים, והאם הוא נחשב למארז טוב ? במידה ותציעו מארז אחר, אני לא מעוניין במארז "מפוצץ" עם חלונות, לדים, דלתות נפתחות - כמה שיותר פשוט, עדיף. חשוב לי שהמערכת תיהיה מקוררת היטב., במידה ותציעו פתרונות קירור (מאווררים וכו') אבקש לקבל פירוט על הסיבה שבחרתם דווקא באותו פריט. 2. האם ספק הכח שבחרתי …

• 12 תגובות
    • 833 צפיות
  5. צריך מפרט במחיר של 5500 במיוחד למשחקים

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 המחשבים הבאים: Acer Aspire 5741G מעבד Intel® Core™ i5-430M Processor 2.26GHz מסך "15.6 Video ATI Radeon HD 5470 זכרון 4096MB DDR3 דיסק קשיח 640GB SATA 5400RPM כונן אופטי צורב DVD Multi Burner או dell inspirion n5010 # מעבד Intel Core i5-430M # זיכרון : 4GB # מהירות זיכרון 1333MHz DDR3 # גודל דיסק 500GB # מהירות דיסק 5400RPM # DVD Multi Burner כן WXGA LED 15.6" # כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 5470 # זיכרון כרטיס מסך 1GB DDR3 המחשב אמור לשמש לשימושים כללים, ניגון סרטי HD ומשחקים ברמה בינונית.

7. Started by Crazy Dude,

Athlon 64 3000+ (S-754 GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB A-DATA Hitachi/ExelStor 80 GB 7200 ATA-100 GIGABYTE RADEON 9550 128MB 128bit FLOPPY Teac/SONY 1.44 CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) 2209 ATX MIDI PFC, usb מחיר כולל:2730 מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  8. היי, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן.... השימושים שלי בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים ואני מתכוון להתקין עליו Linux RHEL5 כנראה על VM ו- oracle database לשימוש ביתי (לא לכמות גדולה של התחברויות או לעומס גדול במיוחד). בבקשה תאמרו מה דעתכם על המפרט, לא אכפת לי דווקא AMD אפשר גם המלצות הכוללות מעבד intel, העיקר להיצמד למגבלת התקציב ולשימוש. המפרט לא כולל כרטיס מסך כיוון שאני לא משתמש במחשב למשחקים ולכן לא ראיתי בכך חשיבות כיוון שהלוח מכיל כרטיס שלדעתי מספיק לשימושים שלי (אני צודק?) אגב, מסך אני קונה PROVIEW 22" AR2238AFW 1680X1050 HDPC DVI+ SP 2MS (אני יודע שיש יותר איכותיים אבל קיבלתי המלצות מאוד מאוד טובות על הדגם הקודם לו FP2226W משלושה אנשים שקנו אותו, וחוץ מזה המחיר שלו…

• 14 תגובות
    • 833 צפיות
  9. המחשב מיועד בעיקר ללימודים,צריך להריץ עליו : *אינטרנט *יישומי אופיס(מן הסתם) *כנראה תוכנות כמו אוטוקאד ופוטושופ וועוד. אין שום צורך שיעלה משחקים או משהו כזה. יש אפשרות למצוא משהו טוב בתקציב הזה ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  10. אני משחק משחקים כבדים מחפש מחשב נטו למשחקים שהמחשב גם יעלה לי בלינוקס אבל זה לא צריך לדאוג בלי עכבר מקלדת ומסך או רמקולים כל השטויות אני מדבר תכלס מחשב ואל תציעו לי לא amd ולא ati מה אתם אומרים לשפר?

• 13 תגובות
    • 833 צפיות
  11. 1. התקציב הוא 10K. ניתן לחרוג ב500 ש"ח, אבל רק עם ממש חייבים. צריך להבין שאין לי רצון מיוחד להוציא סתם כסף, מצד שני אני לא רוצה להתקמצן על חשבון ביצועים. אני מעדיף לשלם ולקבל תוצאות, אבל לא לשלם סתם. 2. המחשב ישמש למשחקים ותוכנות GIS (מערכות מידע גאוגרפיות) א) כרגע אני משתמש בעיקר ב 1. Adobe Premiere Pro v7.0 - Multilanguage 2. 9.3.1 ArcGIS Desktop ב) המחשב ישמש גם למשחקים, כי אין לי תקציב לעוד מחשב. בעיקר elder's scrollsו civilization. מתכונן לdiablo3. 3. אין לי כלום. אני צריך מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר. אני צריך שהם יהיו טובים. וגם מדפסת טובה, אם מישהו מבין בזה. 6. השקט קריטי ברמה 7. 7. ללא OC. 10. המסך חייב להיות מסוגל להתחבר לPS3 בHDMI, חייב לפחות שני צורבי…

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by Loren,

עד כמה אפקטיבי משטח קירור למחשב נייד? איזה מהמשטחי קירור מומלץ? ראיתי של COOLER MASTER ושל MICROSOFT

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by fantom134,

. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. לצרכי משחקים ותוכנות בסיסיות. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280X1024, יתכן בהמשך מסך 22' wide screen. * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למש…

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by razoli,

שלום אני מתכנן לקנות בנוסף על המחשב הנייח מחשב קל כמו ה MSI wind או ה ASUS EEE900 השאלה שלי אם הוא יספיק לפיתוח תוכנות בסיסיות והרצת אלגוריתים? כלומר הוא צריך להתמוד עם BORLAD,ALAB, exlipse, mysql, ואולי VISUAL C++. ולא יותר מזה...

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by Kobi Kadosh,

הייתי רוצה מחשב שמתאים למשחקי סימולטור טיסה בתקציב של 5000. קבלתי את הצעה הבאה ואני לא בטוח לגביה לך מבקש את עזרתכם. קישור להצעה https://docs.google.com/a/kadosh.me/file/d/0B2PJZxPFFvNHWVAtLVVUQ3lRTm8/edit?usp=docslist_api . מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי סימולטור טיסה ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FSX, X-PLANE, Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן הוא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  16. שלום חברים, עברתי פה על כמה דיונים וראיתי כמה דומים למה שאני הולך לכתוב, אך יש לי כמה הבדלים (מצטער אם יש פרטים לא רלוונטים אני פורס את כל הצרכים כי לא לפספס כלום): * מטרות המחשב? תכנות: eclips, מטלב ואפליקציות לאנדרואיד. (אני אחרי תואר בפיזיקה, כך שמטלב הכרחי, והשאר זה כי אני חובב תכנות ומתכנן להתעסק בזה בפנאי, לפיתוח אפליקציות או פרוייקטים עם radpberri pi / arduino, בעיקר ב- java ופיית'ון). בנוסף אני חובב צילום (בדגש על חובב), חשוב לי להצליח לראות/לעבוד (עריכה קלה) עם סרטונים קצרים של ה-gopro שלי, שזה אומר עבודה עם 720p לפחות, נראה לי לדרוש 1080p כבר ממש מייקר אז לא קריטי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי, רק של…

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by omri4181,

לפני שאני כותבת את הבקשת מפרט שלי לפי הטופס שבחוקים רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת בכלל לרכוש מחשב חדש מהחנות במחיר של 1000 ש"ח?? הצרכים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ, סרטים ומשחקים קלים כמו סימס. אני צריכה שהמחשב לא יתקע בזמן גלישה ודברים כאלה או כשאני פותחת המון חלונות של האינטרנט. יש חיה כזאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by _idank_,

אני רוצה ממש בקרוב להזמין מחשב ואני רוצה לדעת אם המפרט הזה טוב: מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray לוח אם Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X כרטיס מסך radeon x800gt 256MB pci-e הארד דיסק Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD זכרון Samsung 512MB DDR-II DDR 533 Memory כונן דיסקים Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5" FDD מה אתם אומרים על זה? עוד לא הזמנתי אפשר לשנות

• 14 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by ido117,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת מפרט מחשב לא כולל דיסק קשיח, ללא מסך , ללא אביזרים נלווים וללא כ.מסך. השימוש במחשב הוא לצורך משחקים כמו FIFA 2011 ו COD החדש. כ.מסך נוכחי שאני משאיר מהמחשב הישן הוא GEFORCE 8600 GTS בעיקרון אני מתלבט בין קונפיגורצית INTEL עם CORE I3 לבין AMD PHENOM II . חשבתי שעוד שנתיים בערך אוכל לשדרג גם את המעבד וגם את הכרטיס מסך עבור מחשב מבוסס אינטל. מה מומלץ לדעתכם? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by David Borohov,

שלום, מחפש מחשב נייד לצרכי עבודה (multitasking, illustrator, photoshop). חומרה נדרשת: לפחות 8GB RAM 512GB SSD מעבד חזק לא של dell או Asus. מה אתם ממליצים? תודה רבה, דוד.

21. * מטרות המחשב: תכנות, משחקים, עבודה, עיצוב * גודל המסך: גודל 17 אינצ', לא רלוונטי סוג * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 * נדרש זמן סוללה ארוך: שעתיים+ * כן יש צורך ביציאות מיוחדות (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * כולל Bluetooth * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 1TB * כולל כונן אופטי * אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית * רצוי שתהיה אחריות בינלאומית * אין צורך במערכת הפעלה חוקית * העדפה למחשב של החברות: DELL, LENOVO, ASUS * רצוי צבע לבן

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  22. בהמשך לhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456139.0 - לאחר מסע הסברים שכנעתי את אחי שעדיף לו להתגמש מבחינת העובי (והפוזה) לטובת מחיר יותר שפוי. כרגע הדרישות הן : נייד ~13 שיריץ אינטרנט סרטים (לא HD אלה איכות רגילה) ושירים בצורה חלקה ומהירה. הוא מיועד לנסיעות תכופות מאוד - מספר פעמים בכל חודש -- לכן הוא צריך להיות קל ודק אבל דגש הרבה יותר גדול לכדאיות. רצוי שיתן כמה שיותר תמורה למחיר. לדעתי הסדר גודל של המחיר צריך להיות באיזור ה600$ אבל מכיוון שהידע שלי בניידים מוגבל מאוד אפשר לחרוג אם יש סיבה. כפי שציינתי בכותרת המחשב יקנה בניו יורק ויוכרז במכס!! (צריך להוסיף מע"מ). אשמח מאוד לקבל המלצות.

23. חבר עומד לחזור מחו"ל והוא מעוניין ברכישת נייד כתחליף לנייח. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים, תכנות. * גודל מסך רצוי: 15"~. * משקל לא קריטי * בעל יציאת HDMI * BT,WIFI * מינ' 500GB HDD * צורב DVD. * בעל אחריות בינלאומית. אני מניח שכ. גרפי חזק משמעו פגיעה בחיי הסוללה אך אשמח לקבל המלצה לנייד בעל הסוללה החזקה ביותר שעומד בקריטריונים הנ"ל. תודה וערב טוב!

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  24. היי, יש לי לפטופ toshiba a205-s5831 שנקנה בארה"ב. זה המפרט שלו - http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-A205-S5831-15-4-inch-Processor/dp/B0015LB3HM, רק שעשיתי בעצמי שני שינויים - שידרגתי זכרון RAM ל 2 GB, והמערכת התקנה היא XP. אתמול בערב עבדתי עליו עד שעה מאוחרת, הכל עבד כמו שצריך וכו'. קמתי היום בבוקר, נגשתי להדליק אותו - הנורות מראות שהוא דולק, אבל המסך לא נדלק (נשאר כבוי כאילו לא הדלקתי כלום + אין גם את הרעש שהוא עושה שהוא מפעיל בדר"כ - רק רעש קטן של מאווררים) ניסיתי F5, או F12 (שזה תפריט ה BOOT שאני יכול לבחור אם לטעון את המחשב מהדיסק או מההארדיסק) או F2 (שזה המחיצת התקנה ושחזור של toshiba) אבל פשוט המסך נשאר כבוי. (ניסיתי גם להוציא את הבטריה ושיפעל רק על חשמל - ניס…

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by ob,

שלום לכולם ! אני מחפש נייד לסטודנט לאדריכלות נוף . להלן טופס הבקשות: * מטרות המחשב? AutoCad , AutoDesk , Photoshop * גודל המסך?להמלצתכם * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ממוצע * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח[/? SSD אם זה אפשרי , או להמלצתכם . * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תקציב? טווח מחירים - 2500-3500 ש"ח תודה !

• 1 תגובה
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.