ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אמא שלי רוצה לרכוש מחשב נייד כדי להחליף את המחברת, בה היא רושמת במהלך פגישותיה. הבעיה היא שלעיתים יש פגישות של שעות ולא תמיד יש נקודת חשמל ליד. מה הפתרון בימינו לבעיה זו? - רוב הבטריות, ממה שאני יודע, מחזיקות שעתיים-שלוש. האם קונים סוללה חיצונית? אשמח לרעיונות יצירתיים. בנוסף - אם היא צריכה מחשב נייד בעיקר ל-Office בסיסי וגלישה באינטרנט, חשוב לה שיהיה קל משקל ונוח לשימוש. מה ההמלצות לגבי המחשב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קראתי ובדקתי על מחשבים החלטתי לקנות vostro 1320 עם מעבד p8600 - מה שנראה הכי מתאים לצורך שלי (עבודה מול eclipse וmathlab וניוד לאורך כל היום באוניברסיטה ועבודה איתו באוטובוס בדרך הביתה) בדיקה מול כמה חניות מראה שאין אותו במלאי לאף אחת מהן והם טענו שגם אין ליבואן השאלה היא האם להתפשר על מעבד - לקחת t6670 ובדרך לחסוך קצת כסף ( אני לא יודע האם הוא מספיק טוב בשביל מה שאני צריך) או לחפש דגם אחר? יש דגם יותר מתאים לצרכים שלי במחירים האלו? או שהמעבד היותר חלש מספיק בלי בעיה? נ.ב אם אין דגם באמת מתאים והמעבד לא שווה את ההשקעה אין לי בעיה לחכות עוד כמה זמן במידה וידוע על משהו עדיף שיוצא בקרוב תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק בבקשה למפרט, אשר מיועד ללקוח שמשתמש במחשב לאופיס, אינטרנט, ותוכנות מסחר בבורסה (לא כבדות מדאי) דרישות: מבוסס אינטל. המחשב לא מיועד למשחקים. ללא ציוד היקפי. ללא צורך בנפח איכסון גדול (כלומר GB160 יספיק). ללא צורך בויסטה. לא מתוכנן בכלל OC. כמה שיותר זול יותר טוב, למרות שעדיף חלקים איכותיים (במידת האפשר). אשמח אם תוכלו לבסס את המחשב על KSP (למרות שאני מבין את הבעיתיות שבדבר). מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A Black X20 DVD סה"כ מחיר בערך לכל המוצרים:1250₪ מארז, ספק ומסך נתונים לבחירתכם אך אשמח מאוד אם…
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע חוות דעת כללית על המחשב : http://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i14z-4400sLV-14-Inch-Ultrabook/dp/B009FX7CHC/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1355592431&sr=8-7&keywords=14z נתונים מדוייקים יותר ניתן למצוא בקובץ PDF הזה : http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/electronics/dell/cnet_datasheet_Inspiron_14Z_i14z-4400sLV.pdf תודה רבה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אוקי אני מזמין מחשב חדש וכן אני יודע שהסכום הוא חולני אבל בכלזאת intel core i7 930 מעבד לוח אם - X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E כרטיס מסך שניים ב sli - GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ככה שזה שניים כאלו זכרונות וגם כאן יש קטע קצת הזוי סה"כ 12 גיגה שלDDR3 - 3x2GB Mushkin Frostbyte Series Triple Channel דיסיקים קשיחים שניים אחד למערכת הפעלה ssd של 80 גיגה ועוד אחד רגיל של גיגה וחצי 80GB SSD X25-M Sata II 2.5'' SSDSA2MH080G2 Caviar Green 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS מארז - HAF932 Full Tower Black Case וספק פשוט כי אין ברירה חייב ספק מפלצתי בשביל הכרטיסי מסך REVOLUTION 85+ 950W Active PFC Ultra-quiet 13.5…
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
צריך מעבד לוח זיכרון דיסק קשיח כ.מסך כונן קומבו מקלדת + עכבר ורמקולים ללא מסך אהה וכמובן מארז המחשב מיועד למשחקים !!!! תודה לכול העוזרים Lotar_88
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי מחשב דיי ישן מסוג Pavilion zt3000 שברצוני להתקין עליו את מערכת ההפעלה Windows XP מחדש. ביצעתי בוט כרגיל מדיסק ההתקנה, קבצי ההתקנה עולים ולאחר שהוא נכנס להתקנה הוא מציג מסך כחול דיי מוזר (מצורף). יש למישהו מושג מה פשר השגיאה? יכול להיות שדיסק ההתקנה פגום או שאין קשר לשגיאה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אני רוצה לקנות מחשב מזה זמן רב ונראה לי שהגיע הזמן... תקציב: 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי ומסך. שימושים: משחקים כבדים (GTA 4 וכו') וסרטי Full HD. מסך: 1920X1080 הרכבתי מפרט (בלי יותר מדי נסיון) ואשמח לשמוע את חוות דעתכם. או שאם הוא כל כך גרוע תרכיבו חדש . מוצרים סה"כ Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 8Mb Tray 895 ש"ח Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample 995 ש"ח Mushkin DDR2 4096MB (2x2048) 800MHz 4-4-4-12 XP Gold 315 ש"ח Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 495 ש"ח HEC-550TE-2WX 550Watt Power Supply Bulk 371 ש"ח Thermaltake M5 Black VJ2000BNS No Psu 345 ש"ח Samsung 50…
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודת תלת מימד ומגיע מארה"ב. הנה הלנובו: http://laptoping.com/lenovo-thinkpad-w500.html מגיע עם כרטיס מסך שך ATI שהאמת אין לי נסיון איתם אבל הנה REVIEW מעניין: http://www.3dprofessor.org/Reviews%20Folder%20Pages/V5700/V5700P1.htm וזה הDELL: http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/workstation_precision_m4400?c=us&cs=04&l=en&s=bsd מגיע עם FX770 של NVIDIA. העדפות\הארות\הערות יתקבלו בברכה. אגב, מישהו יודע לשים את ההבדלים בין שני הכרטיסי מסך?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפשת מפרט למחשב לעבודה בתוכנות גרפיקה דו מימד. התקציב הוא 2000-2500 ש"ח. לפחות 4G זכרון, הארד דיסק גדול ומה עוד שאתם ממליצים... אין צורך במסך או במוצרים נלווים אחרים, רק הקופסא תודה, שירי.
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לידידה שלי יש מחשב נייד שכבר בקושי סוחב: HP Pavillion 5000 יש לו 512M זכרון פנימי ו Windows XP השימושים שלה מאוד פשוטים, גלישה באינטרנט וקצת כתיבת מסמכים (לא סרטים/לא משחקים) אופציה אחת זה לשדרג אותו: זכרון 2GB וכן Windows 7 העלות של הזכרון היא כמה מאות שקלים כי בקושי ניתן למצוא זכרון מתאים (DDR333) השאלה אם לא עדיף כבר לקנות מחשב נייד חדש מאוד פשוט ולמכור את זה. (בכמה אפשר למכור כזה מחשב?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום וברכה ! ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך עבודתי בפיתוח בסביבת WEB ו WPF חשוב לי מאוד מסך גדול עליו אני עובד כל היום גם שיהיה חזק רק אין לי מושג בחומרה אם באפשרותכם לעזור לי אודה מאוד , אני מעוניין לקנות את זה בארה"ב וגם האם מחשבים שיש ב COSTCO למשל טובים נראה לי שיש להם מחירים טובים המחיר סביר לעבודה רבה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה להתיעץ לגבי מפרט מחשב. לא סגור לגבי תקציב. מה שמענין אותי שמצד אחד אני רוצה מחשב עם רכיבי מחשב טובים ושאני יוכל להנות ממנו לאורך זמן לכל שימוש ואין לי בעיה להשקיע אבל מצד שני לא להשקיע סתם כסף מעבר למידה מסוימת שהתוספת בביצועים תהיה קטנה וכמעט בלתי מורגשת. או במילים אחרות אני רוצה מחשב שהמדד של performence per cost יהיה כמה שיותר טוב. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
זה מחשב נייד במצבע ומקבלים טלוויזיה מי שקונה http://www.wesell.co.il/click/DaHtqFJWukC8EUE/fM0QaybcbM1alS5/TsDaHtqFJWukC8EUEtS
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ממה שחיפשתי בגוגל הבנתי שיש כמה גרסאות ביוס איך אני בודק מה הגרסה שלי ? ומה הכי חדשה?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
מחפש מפרט למחשב נייח חזק לגיימינג עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי אני מתכנן לקנות ממש בימים הקרובים ואני מחפש המלצות למפרטים חזקים. תודה מראש לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב HTPC בתקציב עד 7K וכמובן שמה שיותר זול יותר טוב. חשוב לי שהוא יהיה שקט ויפה ( הוא ישב בסלון ואם לא אשתי תעיף אותו משם ), משהו שנראה כמו הDVD הביתיים. כמו-כן חשוב לי שידע להקליט ולהציג תכני FULL HD ולהתנהג גם כמו YES MAX וכד'. אני מוכן לשלם גם על איכות ועיצוב. תודה מראש לכל העוזרים. אין כמוכם מנו
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום השימושים שלי הם אינטרנט לסקייפ לרב וקצת אופיס ההתלבטות שלי היא בין מסך 13.3 לבין מסך 14 מחפש מחפש בתקציב שציינתי שיהיה כמה שיותר איכותי ואמין 3 שנות אחריות הנא הציעו מספר דגמים בתקציב הזה אני לא צריך למשחקים את המחשב ואני יבדוק איזה הכי יתאים
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני צריכה: 1. מארז קריר ושקט, אשמח מאוד אם זה במקרה יהיה גם מארז שהוא tool less. 2. לוח אם שמתאים למעבד פנטיום D וגם למעבדי COREDUO (אם אפשר אחד שאין לו כרטיס מסך OB) 3. קירור איכותי למעבד (פנטיום D) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מעוניין לשדרג את המחשב שלו (להחליף כמעט הכל ) , אז הרכבתי לו מפרט כזה: התקציב הוא 3000¤ בערך, והוא משחק משחקים כמו MuOnline וכאלה... מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 880 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 620 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 240 240 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1 1040 1040 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 סה"כ 3170 מה אתם אומרים? ויש לי שאלה- (דיי טיפשית אבל שיהיה) הוא לא קונה הארדיסק, ה…
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש מחשב נייד לסטודנטית שעובדת עם תוכנות עיצוב וגרפיקה כמו PhotoShop ו-AutoCad בתקציב של 5K. אעבור על הדברים לפי הסדר של הפורום ובסוף אוסיף דרישות נוספות לפי המלצת המכללה (רוב הדברים זה דרישות מינימום) * מטרות המחשב? עיצוב בעיקר, סרטים, אינטרנט. * גודל המסך? 15 או 17 * משקל רצוי? אין ספציפי עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320G 7200rpm SATA2 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשרי, לא קריטי (Windows 7) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מעבד - Intel Core 2 …
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי חבר'ה , אני צריך עזרה מכל התותחים במחשבים. יש לי מחשב ישן. המפרט הטכני שלו הוא כזה: אני מתלבט אם לשדרג או לקנות אחד חדש (מצד אחד נאמר לי שזה עדיף לקנות כבר חדש, מצד שני גם ככה אין לי מה לעשות עם הישן..וחבל שסתם יתפוס לי מקום בבית). בעקרון מה שאני מחפש זה לא מחשב הכי חדש או מהיר, בטח לא משהו בשביל גיימרים, משחקים אני לא מתכוון לשחק בו, אבל כן אני מצפה להרגיש שינוי משמעותי מהמחשב הנוכחי שלי. סה"כ אני צריך מחשב שיהיה טוב להורדות , אינטרנט, פייסבוק, וורד וכאלה (במחשב הקודם האינטרנט נטען לי לא הכי מהר... כשאני מפעיל ביטורנט זה נהיה ממש איטי והכל בקושי זז). אשמח לעזרה לגבי איזה מפרט אני צריך ומה העליות. לגבי תקציב זה בין 1000 ל2500 שקל - אני גם לא רואה סיבה שמחשב ש…
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט המצורף, ואני צריך חוות דעת. המחשב ישמש לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) אני לא צריך כונן קשיח, כרטיס מסך (יש לי TNT2 - הוא יתאים?) וכרטיס קול ראיתי במפרטים המומלצים את הלוח Gigabyte GA-7VM400M. מה ההבדל בינו ללוח שאני בחרתי? ובקשר למארז, יש המלצות למארז זול יותר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב גימינג התקציב בין 4Kל3K עם ניצול כל התקציב אם יש צורך בחריגה אז עד 500ש"ח המחשב צריך לשמש אך ורק לגימינג שיעבודה על האיכות הגובה ביותר כמו BF3 על האיכות הגובה ביותר (הולך לצאת BF 4 אז גם אם אפשר על הבוהה ביותר ) ללא צורך בציוד הקפי יש לכלול את כל הרכבים אולי רק לא צורב בלי אוברקלוק ללא שום תוכנות אני מתכנן לקנות מסך תומך FULL HD באיזה חנות אפשר להשיג במחיר זול והאם החנו IVORY אמינה ? מתכנן לקנות בהווה האם כדי לחכות למעבדים חדשים או להשקיע עכשיו ?? תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-