ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני צריך להרכיב מחשב שישמש אותי לתוכנה 3d studio max ובתיכנון יש סצינות מאוד כבידות. הדברים החשובים בשבילי, שלא יהיו לאגים בViewports, שיידע לפתוח קבצים גדולים ( אני יודע שצריך הרבה זיכרון בשביל זה ). וכמובן שיבצע רינדורים כמה שיותר מהר... אשמח לשמוע מפרטים. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי, אבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא שמיועד בעיקר לשימוש ביתי רגיל עם כוונה להתחיל לערוך תמונות בפוטושופ CS6. התקציב הוא עד 2750 ש"ח גג, ללא OC מתוכנן. העבודה היא על מסך 22'' ברזולוציה של 1680X1050. האם יש מקום להידוק המפרט או לשידרוגו במסגרת התקציב הנתון? Intel IVY Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 55W Box, יחידות 1 ₪651 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4026 Gigabyte GA-B75M-D3H Socket 1155 B75 CHIPSET VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪365 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3696 Crucial Ballistix Sport 8GB Kit (4GBx2)DDR3 1600Mhz CL9 BLS8GK3D1609DS1S00, יחידות 1 ₪239 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4048 Western Digital 500GB 7200RPM 16MB Sa…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני עובדת המון עם פוטושופ - אבל אני מניחה שכל מחשב חדש יוכל לסחוב עבודה שהיום מחשב ישן יותר (פנטיום 4 3 ג'יגה) סוחב אני מחפשת מהירות כי קשה לי לחכות עד שהמחשב "עושה טובה" ומחליט לעשות את הפעולה המשחקים זה לא כזה סיפור - רק שהכרטיס הגרפי יהיה סביר... אני גם צריכה מסך LCD (לא כזה משנה לי אם הוא לא הכי מתקדם) וצורב DVD אני לא צריכה מקלדת עכבר רמקולים.... אני נורא מתלבטת בין אם לקנות מעבד 4 ליבות/ 2 ליבות (ניסיון העבר שלי הוכיח שלקנות לוח אם שתומך בדור אחד קדימה לא עבד - זה לא קורה) יש לי 2 מפרטים שנמצאים בעיתון (נכון זה מפתה - אני העדפתי להתייעץ קודם) מפרט 1: לוח אם ASUS P5KSE 1333MHZ מעבד CORE 2 QUAD Q6600 זיכרון 2 ג'יגה 800MHZ כרטיס מסך Nividia Geforce 8500 GT 1…
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אז ככה שלום אני זקוק למפרט לאמא של חברה שלי המחשב ישמש לדברים בסיסיים ביותר כמו וורד, סרטים, אולי קצת פוטושופ לא יותר מדי המחשב מיועד להרבה עבודה עם דפדפנים והרבה טאבים והרבה תמונות(אם זה חשוב) השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?פירטתי למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מקום לראות את המחשב לפני שאני קונה אותו. דיברתי עם חיון - המפיץ של סמסונג, ואין להם בתצוגה להראות את המחשב. התקשרתי ל- win price ואמרו לי שהם לא מציגים. גם התקשרתי לאופיס דיפו - אותו סיפור - בכלל אין להם את הדגם הזה אפילו. תגידו - מישהו יודע אם בכלל אפשר לראות אותו בארץ בחנות כלשהי (עדיף במרכז)? אם כן איפה?? תודה, איתי
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, 1.תקציב עד 3500 ש"ח (ניתן לחרוג עד כ100 ש"ח) כאשר ההתלבטות הרצינית שלי אם להשאר באיזור 2000 ש"ח או באזור 3500 ש"ח 2. א) המחשב בעיקר לצורך משרדי אבל אני מחפש מחשב משולב שיתאים גם למשחקים לצורך לימודי (סטודנט שנה ג' בתחום המדעים) אני נוהג להשתמש בנייח - שימושי אופיס, קבצי תמונות, אינטרנט וכו'. ב)לא צפויים שימושים כבדים כמו רינדורים. ג)כעת אני לא משחק כך שאני לא ממש יודע מה אני צריך אך אני מניח שארצה לראות את המשחק באיכות טובה. 3.אין צורך בציוד היקפי כלל. 4. אין לי צורך בכונן 1.44 כמו כן ניתן לשלב את הציוד שבסעיף 5 במפרט.(אך לא חובה) 5. יש לי כרגע צורב LG בצבע בז' ודיסק קשיח 250 ג'יגה 16MB BUFFER. 6. השקט חשוב אבל לא הכי חשוב ז"א 6-7 מתוך 10. 7. אני לא יודע כיצד מבצעי…
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
היי =] אני רוצה להרכיב את המחשב הכי חזק שאפשר לגיימינג בתקציב של 4500 ש"ח. הנה כל הפרטים שהיו כתובים בטופס: -- התקציב המקסימאלי הוא 4500 ש"ח. ברצוני לנצל את כל התקציב, אבל אי אפשר לחרוג ממנו. המחשב מיועד לגיימינג בעיקר. יהיו עליו משחקים כמו: כל סדרת Assassin's Creed. כל סדרת Half-Life, כל סדרת Portal (רק 2 משחקים.. אבל בכל מקרה), Team Fortress 2. Sims 3 + הרחבות. ועוד כמה משחקים שאני מתכנן לקנות שיהיו יותר כבדים מכל המשחקים האלה ביחד. אני רוצה שיהיה אפשרי לשחק במשחקים בהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר כמובן.. אין צורך בציוד היקפי - הם לא נכליים בתקציב, אני כבר אמצא משהו לבד. חשוב שהמחשב לא ירעיש מדי, אבל גם לא עד כדי-כך קריטי. בואו נגיד, 5 מתוך 10. לא יהיה אווברקלוק. אין צורך…
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח בימים הקרובים אני קונה מחשב,שהמטרה הראשונית שלו היא יצירת מוזיקה עם תוכנת קיובייס(לאלו שלא מכירים,זאת בין התוכנות הרציניות יותר כיום, ליצירת מוזיקה במחשב וליצירת אולפן ביתי),תוך שימוש בפלאגינים מוזיקלים,חיבור כרטיס קול חיצוני,חיבור מוניטורים ועוד ציוד נלווה שארכוש בהמשך. רציתי מחשב שיהיה חזק ויתמוך טוב בכל הפונקציות האלה,וגם שאוכל לשחק בו משחקים חדשים,בעיקרון ,שיהיה מחשב עבודה חזק וגם מחשב ליום יום. מצורף מפרט,אשמח מאד אם תעזרו ותתנו תגובות, שיהיה לכולנו חג שמח[br]פורסם בתאריך: 10.04.2009 בשעה 11:14:47 לא צירפתי את הקובץ טוב...[br]פורסם בתאריך: 10.04.2009 בשעה 11:18:23מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q P…
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד לעבודה משרדית? כדי לעבוד בנוחות עם וורד, הייתי רוצה מסך (ומקלדת) גדולים יחסית. הייתי מעדיף שלא להשקיע יותר מאשר 2500 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מחפש מחשב לעבודה שוטפת של אינטרנט , כל יישומי אופיס וכדומה.. מה אני מחפש במחשב? א) מסך 13 ומעלה.. ב) משקל 2 קילו ומטה. ג) שלא יתחמם יותר מדי. ד) בטריה שתחזיק כמה שיותר. ה) שתיהיה יציאת HDMI (שאפשר לחבר ל- TV, לא בטוח שקוראים לזה כך). ו) מצלמה מובנת. ז) מיקרופון מובנה. ח) התקן בלוטוס. ט) רמקולים מובנים. י) קריאת תביעת אצבע י"א) לא חובה, אבל עדיף - קורא כרטיסים מובנה. ושאלה בלי קשר: תגידו ל - DELL יש נציגות בארץ?! בתודה מראש, מתן.
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן, רוצה לדעת אם שווה לי למכור את המחשב: בקצרה זה המפרט: Core 2 Duo E6320 1.86 MHz GB P35-DS3 OCZ 2GB 800 MHz XFX 8600GT 256MB COMPUCASE CA19 + HEC 400W זהו, אשמח לדעת כמה המערכת הזו שווה. מקווה שלא פספסתי כלום. תודה
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהיכנשהוא אבל שיהיה הרבה במחיר זול, אם יש רעיונות תציעו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני מחפש מחשב למשחקים כבדים יחסית שיהיה טוב לכמה שנים טובות לעתיד. איני זקוק לציוד הקיפי יש הכל רק צריך מוח חדש. בברכה
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד אז אני כרגע מחפש את עצמי בין שלל המחשבים.. באיזה חברה אני יקבל את התמורה הכספית הגבוהה ביותר ולא אצטרך לשלם על השם של החברה. HP ,DELL ,LENOVO,LG,MSI וכן על זו הדרך.. אשמח מאוד לקבל כיוון בתודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות מחשב נייח לצורך שמירת תמונות כבדות (4k), עריכה בלייטרום ופוטושופ ושימוש יומיומי. מה שהכי קריטי לי זה מסך- חשוב שיהיה חד וצבעים מדוייקים כמה שיותר! ב27 אינץ. כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות, אך מוכן להשקיע על מנת שיהיה טוב לכמה שיותר שנים ואיכותי. תודה רבה :)
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
המחיר כולל מסך ותוכנת ווינדוס 64 ביט הום פרמיום חוקית. שאלות: האם מדובר בלוח אם מיושן מדי? האם שווה להשקיע עוד 700 ש"ח ולקנות 570GTX של ג'יגה בייט? האם ספק הכוח מספיק או שיש צורך ב- GOLD? האם הקירור מספיק. לא יהיה במחשב הזה אוברקלוקינג, הוא מחשב עבודה, גם אם משחקים בו לפעמים. Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box, יחידות 1 ₪1416 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2331 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪115 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 מסך Dell UltraSharp U2311H 23" IPS Panel, יחידות 1 ₪1094 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2100 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/…
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום שלום... יש לי מחשב די חלש כפי שאתם יכולים לראות במפרט מחשב שלי, עכשיו השאלה שלי זה האם כדי או שווה היום לשדרג מחשב או שכבר כדי לחסוך עוד טיפה ולקנות חדש?? ואם כדי לקנות אז מה אתם ממליצים לי ? אני צריך מחשב בשביל האינטנרט טיפה עבודה גרפית ולפעמים משחקים. תודה מראש על הדעות שלכם. Some thing... 8)
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שיהיה כולל מסך 19" LCD לפחות... לא צריך מקלדת עכבר רמקולים וכאלה שיהיה 2G זכרון לא ישמש למשחקים כבדים בעקרון אבל שיהיה כרטיס מסך לא מובנה... תודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מדובר במחשב לילד בן 12 המשחק בעיקר משחקים הדורשים גרפיקה גבוהה ( במחשב אחר עם 5750 רואים מצויין) תקציב 2500 ש"ח כאשר קיים כבר בבית מסך של 22 מנסיון קודם מעבדי AMD עבדו מצויין עם המשחקים כאשר הזכרון הפנימי היה DDR3 אין צורך בתוכנות
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
הודות לחברי הפורום הגעתי למפרט סופי, אני מקווה, אבל צריך את אישורכם... 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם חריגה מתבקשת.. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, אינטרנט, תוכנות CAD, סרטים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. solidworks, matlab, pro engineer ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 19" 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צו…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מדגם HP DV5 (החזק ביותר בסידרה) עם vista home premium. המחשב בן פחות מחודש ועד לפני שבוע לא הייתה בעיה עם הסאונד. חיפשתי כאן בפורומים בעיה דומה אך נראה שאין.. פתאום החל להיעלם לי הסאונד, בין אם אני משחקת / גולשת / מאזינה למוזיקה... מתקבלת הודעת שגיאה של windows שאין כרטיס קול או משהו דומה (לצערי כרגע המחשב נמצא מספר ימים במעבדה של HP וכמובן חוק מרפי לצידי והם לא נתקלו בבעיה.. לכן גם אין לי אפשרות לכתוב כרגע את הודעת השגיאה הספציפית). לאחר אתחול המחשב הסאונד חוזר ושוב נעלם מתישהו.. ניסיתי לבדוק בהגדרות סאונד ורמקולים אך הכל נראה תקין, אולם כשהבעיה הזו מופיעה אין לי אפשרות אפילו לסמן בדיקת סאונד.. אולי מישהו מכם יכול לעזור לי יותר טוב ממעבדת HP? תו…
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
קודם כל אשמח לשמוע המלצה על מחשב נייד סביב מחירי ה-3000 עד 3500 לסטודנט להנדסה (על כל המשתמע מכך). כמו כן האם המחשב הנייד: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN50102G יענה על הדרישות? איך הוא ביחס ל: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345 (במידה ואוסיף עוד 2 גי'גה זיכרון) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לדודה שלי. השימושים הם רק לעבודה משרדית ואולי אינטרנט, כשהדרישה העיקרית היא למשקל קל. תקציב לא מוגבל כרגע. לאבא שלי יש IBM Thinkpad X40, ששוקל רק 1.2 קילו והיא אמרה שהיא חושבת שזה כבד מדי. יש בכלל מחשבים יותר קלים מזה? על מה אתם ממליצים? תודה, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-