עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DarkSight,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש כרגע ואני צריך טיפה ייעוץ, השימוש העיקרי של המחשב יהיה לתכנות (בעיקר java,php) ופה ושם למשחקים לא כבדים. לדוגמא, wow שבעבר שיחקתי ואם יום אחד יהיה לי זמן אני אחזור אליו. חשוב לציין שיהיה עליו dual boot, גם linux וגם windows. דברים בסיסים שצריך להיות למחשב מבחינתי: - חובה שיהיה עליו 8 gb זיכרון - לפחות 500 gb הארד דיסק - ואני חושב גם שכדאי שיהיה מעבד עם 4 ליבות (לא יודע אם עדיף i7 או את ה core 2 quad) תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by iib,

שלום חברי HWzone נכבדים. זקוק לעזרתכם. אני זקוק למפרט שמיועד לעבודת Photoshop וישומים משרדיים אחרים באופן בלעדי. לא למשחקים לא לאובקלוקינג או שום דבר אחר. לא נדרש כרטיס מסך בעל אי-אלו יכולות מדהימות בגלל שכל הישומים לא משתמשים בתלת מימד. כרטיס MX יספיק כמה שיותר זול אבל מחברה שאין לה בעיות עם איכות תמונה. זה כן חשוב. מפרט מבוסס פנטיום 4. מסך 19' - לא משהו יקר, אבל משהו שניתן לעבוד זמן רב עליו והוא נעים לעיין. זיכרון 512Mb. כרטיס רשת חובה. אין צורך בשום דבר נוסף פרט למארז. עדיף מארז Midi. תקציב - 5500. תודה!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  3. קצת על הדרישה: אני תוכניתן במקצועי, וחובב לינוקס מושבע, העלתי בחזוני מחשב שיישב בחדרי וישמש ל-2 פונקציות עקריות. האחת מחשב רגיל עם שני מסכים לעבודה יעילה. והשני מחשב HTPC שמחובר לטלוויזה ומריץ XBMC ומאפשר לשחק משחקים בwine על מסך הטלוויזיה גם כן. הפיתרון הוא להריץ 2 שרתי X ובכך להעלות את ה-XBMC על שרת אחד שמחובר לטלוויזיה ושרת נוסף לצורך עבודה שוטפת בשני המסכים הנותרים. היתרון הוא שהמחשב ייתפקד כשני מחשבים נפרדים, כל אחד עם מסך משלו וחלונות משלו, ואפילו עכבר ומקלדת משלו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-2000 2. מה שימושי המחשב יריץ לינוקס ולעיתים ווינדוס בשביל משחקים וכן ת…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  4. היי, אשמח להמלצה לרכישת מחשב נייד באילת שישמש לפיתוח תוכנה (web dev). נא לקחת בחשבון שאני לא מתכוון לשדרג ב-5-7 שנים הקרובות. בנוסף, צריך להיות חזק מספיק בשביל כמה חלונות דפדפן פתוחים, IDE, Debugger והרצת סקריפטים במקביל. תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 (+500 במידה ויש תוספת ניכרת) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (Fullstack) ושימוש כללי (ללא גיימינג) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול ב…

5. Started by ofergpr,

מחשב נייד עד 7000 ש"ח לשימוש משרדי ואפשרות לשחק משחקים (לא צריך להיות מחשב במיוחד למשחקים אבל שיוכל להפעיל משחקים אפילו באיכות נמוכה) צריך שיהיה במחשב צורב DVD 100-200 גי'גה. אפשר הצעות בבקשה זה די דחוף

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by JohnClark,

שלום אני צריך מפרט ב4300 ש"ח אני צריך מעבד, לוח אם, זכרונות, מארז, ספק וקירור למעבד OC כבד, משחקים כבדים אז ככה יש לי כמה אפשרויות: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 762.45 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 CAS2 Memory Kit [ ¤ 964.61 ] 1 CPU Cooling : Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 CPU Cooler [ ¤ 176.43 ] 1 Cases : Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) [ ¤ 581.55 ] 1 Power Supplies : Thermaltake TT420APD…

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  7. שלום, צירפתי קובץ המתאר הצעת מפרט למחשב עבור אמא שלי המחיר הסופי הוא 1570 ש"ח. המפרט הוא רק לגוף המחשב ללא ציוד היקפי כלל והרצון הוא מחיר זול ככל האפשר. המחשב הוא לשימושים בסיסים של גלישה באינטרנט, אחסון מעט קבצים כגון תמונות וסרטי משפחה, והרצת משחקים פשוטים כגון סוליטר. אשמח לקבל חוות דעת והערות על המפרט.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  8. Started by Mattan6,

שלום לכולם , אשמח לקבל ביקורת על המפרט הבא: *יש לציין שאני לא קונה משם, אלא רק מציג את המפרט. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21540 המחיר שהציעו לי: 3200. א. איך המחשב? אני לא גיימר, בעיקר תכנות. אך מפעיל תוכנות רקע כגון מכונות וירטואליות וכדומה. ב. איך המחיר ביחס לחומרה? ג. באופן כללי, איך לנובו, וביקורת כללית. תודה רבה, חג שמח

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by yaronba,

i5 8G מסך 14 win10

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by idoleff,

שלום, אני מחפש מפרט לגיימינג ב5500... ואין לי שום כוונה לעשות לו אוברקלוק...

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by spooky,

אז ככה חבר שלי צריך מחשב למוזיקה אינטרנט סרטים וטיפ טיפה למשחקים... התקציב שלו הוא עד 3000 לא כולל מסך הוא יכול להסתדר עם כ.מסך חרא כמו G-FORCE 4 כי הוא משחק לרוב משחקי הרפתקאות אז כל מפרט יתקבל בברכה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  12. [בעיה] מחשב LG LS40 בטעינה המסך מחשיך ואני רוצה לבטל את כך כשאני טוען את המחשב הוא לא יחשיך וימשיך להיות בהיר..

13. Started by Nazzz,

אני רוצה לקנות מחשב בלי דיסק קשיח,כרטיס מסך,כונן דיסקטים ואני לא מבין כל כך בבחירת מחשב טוב ואני צריך עזרה בבקשה למחשב. חשבתי על... מעבד: 1090 ש"ח P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוח אם: 970 ש"ח BONNANZA(875PE)SATA,GBL זיכרון: 650 ש"ח 512MB A-DATA כ.קול: 160ש"ח CREATIVE 5.1 Live Value כונן: 115 ש"ח ASUS x52 מארז: 280 ש"ח ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver ס"הכ 3265 ש"ח כל השאר זה כבר דברים שלא עולים כל כך הרבה אז אני חושב שאני הסתדר

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by eli_kats,

אני קניתי נייד עם מעבד intel core 2 duo T5550 1.83GHZ 667MHZ האם המעבד הזה הוא Santa Rosa?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  15. אני לא כ"כ יודע מה המצב היום. האם לאינטל עדיין יתרון בתחום? חוץ מזה אין צורך בכרטיס מסך רציני. ורצוי שיהיה FIREWIRE על הלוח, אבל לא קריטי. אפשר להוסיף אח"כ.

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  16. היי חבר שלי ביקש שאני אנסה לבנות לא מפרט. הבקשות שלו הן כאלה: מעבד 3.2. רצוי מבוסס אינטל כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים יפה ג'יגה של זיכרון והארד דיסק של 200 הוא לא יודע אם הוא מעדיף אינטל או AMD. אבל בכל מקרה ברור ש AMD יצאו הרבה יותר זולים. בכל מקרה בניתי שני מפרטים. שניהם בחריגה היסטרית...אולי תוכלו לעזור לי לבנות משהו נורמלי? AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 974.30 ש"ח WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 568.15 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 278.28 ש"ח GeIL 1GB (2x512MB) DDR PC3200/400 Value SERIES 748.19 ש"ח DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 597.92 ש"ח COMPUCASE CI-6c29 300w MIDI ATX (black) TOWE…

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by matan007,

אני צריך ultrabook כמה שיותר נייד וקל (בערך 13"). שימושים משרדיים, סרטים, מוזיקה ומשחקים כמה שאפשר (שיהיה כ.גרפי מובנה טוב או עדיף חיצוני). בגדול אני צריך אותו לעוד 3 חודשים בערך וההתלבטות שלי היא זו: האם לחכות לדור ה- haswell של ultrabooks כדי להנות מגרפי מובנה חזק משמעותית מ- IB הנוכחי. או לחילופין לחכות שיהיה ultrabook עם haswell אבל לקנות את הנוכחיים עם ה- IB שמחירם ירד ובכך לקבל ביצועים דומים(?) ולחסוך עלויות? אופציה שלישית היא ultrabooks של AMD שאין לי מושג מה הם..אבל אני מניח שיש להם כרטיס מובנה חזק יותר מאינטל(?) ובכך לקבל נייד מתאים יותר למשחקים. בגדול חשוב לי מסך FHD ויציאת סאונד טובה לאוזניות איכותיות. כמו כן כפי שאמרתי כמה יכולות גיימינג שאפשר לסחוט מ- ultrab…

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  18. במפרט צריכים להיות כלולים מקלדת, עכבר ורמקולים. מסך קיים הוא 19 אינץ' LCD, ויש אופציה שישודרג בזמן הקרוב ל22'. התקווה היא לסגור היום את העסקה. מבקש מפרט מKSP. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by eb,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לעצמי. חשוב לי לציין שהמחשב מיועד לשימוש בייתי בלבד ולכן משקל וזמן סוללה לא רלוונטים. * מחיר - כאמור 5K אבל זאת הערכה גסה, גמיש. *גודל המסך "15 - "17 בבקשה תנו לי המלצות לשתי האופציות ואם יש שיקולים בעד ונגד (כאמור לשימוש בתוך הבית בלבד ולא מיועד לצפיה בסרטים) * משקל רצוי - לא רלוונטי * זמן סוללה - לא רלוונטי * יציאת מיוחדות - חובה HDMI * בלוטות - רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500G * צורב DVD - חובה * אחריות - לפחות 3 שנים, אין צורך בבינלאומית * העדפה לחברה כלשהי - אין. * שונות - כ.רשת אלחוטי (אם זה לא מובן מאליו בכל נייד) * המחיר כולל מערכת הפעלה WIN7 אין צורך באופיס תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  20. הייי חברה, מפרט מבוסס קונרו. לא כולל מסך . עכבר מדוייק, מקלדת דיסק קשיח מינימום 160 - מומלץ 250 הרבה זיכרון פנימי ותעשו מה שאתם יודעים הכי טוב תודה

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  21. [TABLE=class: t1, width: 619] [TR] [TD=class: td1]מק"ט [/TD] [TD=class: td2]מוצרים [/TD] [TD=class: td3]כמות [/TD] [TD=class: td3]מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: td1]N760OC2GD [/TD] [TD=class: td2]Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL [/TD] [TD=class: td3]1 [/TD] [TD=class: td3]₪1566 [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: td1]GZ87HD3 [/TD] [TD=class: td2]Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150 [/TD] [TD=class: td3]1 [/TD] [TD=class: td3]₪647 [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: td1]C4770T [/TD] [TD=class: td2]Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray [/TD] [TD=class: td3]1 [/TD] [TD=class: td3]₪1492 [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: td1]D316G16C9CRBSN [/TD] [TD=class: td2]Crucial 16GB …

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by golanbendor,

רציתי לדעת האם יש אפשרות במחשב הזה : lenovo flex 2, http://ksp.co.il/?uin=23773 להוסיף בנוסף ל1 טרה כונן M-sata ssd? כמו זה בגודל 42 מ"מ http://www.amazon.com/MyDigitalSSD-128GB-120GB-Super-Drive/dp/B00LNF1RVM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=undefined&sr=8-2&keywords=m2+128gb+42mm או שאפשר לחבר כונן פעיל אחד ולא שניים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  23. מתלבט מאוד בין שני דגמי מחשבים: Lenovo Ideapad 500S Dell Vostro 5468 הם ישמשו לתכנות (Visual studio בעיקר) וקצת VMים (או דואל בוט) של לינוקס. על הראשון מצאתי ביקורות נחמדות ועל השני לא מצאתי ביקורות בכלל, אבל מדובר בדל במחיר די זול. מפרטים: 1. Dell Vostro 5468 Intel® Core i7-6500U 2.5GHz - 3.1GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן קשיח בנפח 500GB משולב SSD בנפח 8GB ללא צורב וכרטיס מסך NVIDIA® GeForce® GT 920M 2GB מחיר: ₪3,410 http://ksp.co.il/?uin=35594 2. Lenovo Ideapad 500S מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 13.3 אינטש ברזולוצית FHD, מעבד Intel® Core i7-6500U 2.5GHz - 3.1GHz, זיכרון פנימי בנפח 8…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  24. שלום, לחבר יש מחשב HP DV6-1030 שהוא הביא מחו"ל, המחשב היה תקין כאשר היה בו שימוש בחו"ל אך כאשר הגיע לארץ ניתן להשתמש במחשב רק עם חיבור חיצוני לחשמל. יש מצב שהסוללה נדפקה בדרך כלשהיא או אולי ניתן לעשות משהו. וכאן אני צריך את עזרתכם. תודה. במידה ואכן הסוללה נדפקה וצריך להזמין חדשה, הדרך הכי זולה זה להזמין ב-EBAY האם הוא יצטרך לשלם מכס או שלא תהיה בעיה מיוחדת. אולי אתם מכירים חנות בארץ שניתן לקנות סוללות לנייד בזול, אנא המליצו.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  25. אהלן, בקרוב יוצא מהבית ועובר לדירה, המחשב הגדול שלי נשאר פה ואין שום סיבה שיעבור איתי. נכון לשנה הקרובה הוא לא הולך לצאת הרבה מהבית, לאחר מכן אני כבר אהיה סטודנט ואני ארצה להתנייד איתו הרבה. (כלומר בלי desktop replacmentים) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, תכנות * גודל המסך? 14"/13.3" * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * רזולוציית המסך? כמה שיותר גדול יותר טוב, סה"כ לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2Kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מניח ש4 שעות עבודה יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש …

• 3 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.