עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ariel-ro,

אהלן! אני צריך מפרט מחשב רצוי עם מארז שוכב, HTPC שיריץ סרטי 1080P חלק. אין לי מושג מה לקחת, אני לא צריך ציוד היקפי. ולא צריך כרטיס טלוויזייה, אני צריך חיבור HD בכרטיס מסך שיוציא גם קול. אריאל

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  2. אם יש לי ויזה בין לאומית אז אפשר לקנות באתר שלהם?

3. אני מתחיל ללמוד עוד מעט ועובר מהבית אז אני צריך לקנות מחשב נייד שאני צריך לצרכים הבאים: עבודה שוטפת בוינדוס אופיס אינטרנט (הרבה חלונות פתוחים) סרטים HD יותר מ 4 ג'יגה מוזיקה ריבוי פעולות בו זמנית שני מסמכי וורד ואקסל פתוחים בזמן זה גם עוד 10 אתרים עולים ובנוסף על זה מוזיקה מאייטונס זה בערך השימוש שלי במחשב איך המחשב הזה? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t56.htm סוללה וניידות פחות חשובים

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  4. לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה, אבל מכיוון שזה קשור למחשב נייד חשבתי שאולי זה מקום ראוי אני שוקל לקנות צורב נייד למחשב נטבוק. אני מכיר מנסיון שרוב הכוננים בשוק הם כוננים "רגילים", כונים בעלי מגש נפתח - עליו מניחים את הדיסק וסוגרים פנימה ישנם כוננים מיוחדים הנקראים "Slot load", כאשר הכוונה היא שאין מגש והדיסק נטען דרך חריץ (סלוט) בדופן הכונן (בדומה לרדיו ברכב) היתרון של כונן כזה מבחינתי הוא שהוא פחות פגיע מכונן רגיל כי אין לו חלקים שיוצאים החוצה ויכולים להשבר. האם משהו מכיר מנסיון או מידע - תקלות שיש לכוננים מהסוג הזה? חוות דעת תתקבל בשמחה!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. יש דבר כזה? על מה הייתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by KF,

שלום לכולם, רציתי לשאול האם משתלם/יש צורך לשדרג כרגע המפרט שברשותי ? אם כן במה? האם הייתם מחליפים את המערכת לI5 ? או שבעצם המערכת כרגע מספיק טובה ועדיף יהיה להמתין עוד כשנה בערך ולהחליף את כל המערכת כולה. המחשב בערך בן שנה וחצי ומטרתו העיקרית משחקים. תודה.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום יש לי את המחשב הזה ומאז שהתקנתי עליו XP(הוא הגיע עם VISTA) אני לא יכול להפעיל את הבלוטוס שלי הוא טוען שלא קיים DEVICE כזה למרות שהתקנתי DRIVER שהרדתי מהאתר הראשי שלהם למה זה ואך אני גורם למחשב לזהות אותו?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by IdolAdmin,

שלום אני צריך מפרט למחשב הכי טוב שאפשר בתקציב שיעלה משחקים באיכות טובה אבל לא חובה טירוף..והוא הולך להיות מחובר לטלויזיה toshiba WL66 42' ולמערכת סראונד, לא מתוכנן OC. שהכרטיס מסך יהיה בסביבות ה 500-700 שקל, לפי מה שראיתי ה HD 4850 ב560 (מכיוון שעדיף לי עכשיו לקנות ב 600 שקל במקום 1300 ועוד שנה שנתיים לקנות חדש (או בנוסף) את הכרטיס של ה1300 שקל או יותר טוב ב 600 שקל...), ומאמין שמיותר לבקש אבל חובה יציאת HDMI. מעבד ראיתי שמציאים בתקציב הזה את הAMD אבל אני דיי מעדיף אינטל ובכלל אם זה i5 זה נותן לעתיד אפשרות להשתדרג ל i7 כשהוא יהיה זול. אז עדיפות ל i5 או אפילו Quad (אלא אם הAMD הוא הבדל רציני מאוד ואני צריך כמה משפטי שיכנוע) 4 ג'יגה זיכרון זה בטוח חשוב מאוד יציאה אופטית בלו…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  9. שלום לכולם, אבקש עזרתכם בבניית מחשב חזק ואמין לצרכי גרפיקה, 1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, צורב,DVD 4.אפשרויות הרחבה בעתיד-חשוב מאוד!! 5. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 6.רמה מקצועית גבוהה יש לציין כי חשוב לי שהמעבד יהיה intel i5 הארד דיסק- שניים שביחד יהיו לפחות 1000G כרטיס מסך חזק מאוד המון תודה על העזרה, המפרט ממש דחוף לי כי אוטוטו מתחילה שנת הלימודים החדשה והמחשב שלי כבר מקרטע.. מה שאומר שיש לי רק שבוע להזמין מחשב..

• 74 תגובות
    • 9.3k צפיות
  10. Started by Farjeman,

שלום לכולם ותודה מראש לתומכים. אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי לצורכי לימודים ואינטרנט, ככה שהדרישות לא בשמיים (אבל כמובן, מקסימום תמורה למחיר כמו שכל ישראלי רוצה...) לפי דעתי, מבחינת נוחות, משקל, זמן סוללה, הכי אידיאלי זה מסך 15.4. כמו שאמתי למעלה, רוב השימושים יהיו לאתרים פשוטים ואופיס, ככה שאין דרישה ב-כ.מסך יקר, חשוב לי להתמקד בזיכרון טוב ומהיר (וכמה שיותר) ומעבד חזק וחסכוני, לפי שמועות שאני שמעתי אומרים שהגירסה של ה-P עונה לדרישות האלו. נפח הארד דיסק 250+ ושהמשקל הכללי לא יהיה בשמיים (היא עדינה...) יש לי בנתיים הצעה אחת אבל אני לא יודע להגיד בוודאות אם היא טובה או/ו החנות אמינה, ככה שאני אשמח לשמוע ממי שיש לו חוות דעת בנושא http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  11. השימושים הם בעיקר אינטרנט , מוזיקה וקצת סרטים. גודל 15.4 - 15.6. תקציב 2300-2600 שקל. תודה

12. עם המעבד T4200 וסוללת 8 תאים(מחודש מוסמך משהו כזה) זה יוצא לי כולל משלוח לארץ דרך מסטופ משהו כמו 2,600 שקל איזה אחריות עליי לבחור כדי שתהיה תקפה גם בארץ? (האם בארץ נותנים אחריות למוצרים שעוד לא הגיעו לכאן?) האם יש סיכונים מיוחדים שכדאי לי לדעת עליהם לפני הקנייה? טיפים? איזה משהו מיוחד שאני צריכה להגיד לDELL או למסטופ?

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  13. Started by oDot,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נטבוק, התקציב הוא בעיקרון 2000 ש"ח אבל אני יודע שנטבוקים יכולים להתחיל בכ1300 ש"ח, ואין טעם להוציא יותר כשהמחשב ישמש רק לכתיבה בוורד, גודל המסך 10 עד 12 אינצ' אך הפרמטר החשוב ביותר הוא משקל נמוך, כמה שיותר נמוך. איכות בנייה נורמלית גם כן יכולה לעזור אבל שלא תבוא בעלות גבוהה מידי. לא חובה מערכת הפעלה אם יש הבדל במחיר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש נייד לידידה שלי להלן הדברים ש"חשובים" שיהיו: מסך: 15.4 ומעלה (בהתחלה חשבנו על 17 אינצ' אבל משום מה אלה ניהיו פחות נפוצים ויותר יקרים עם השנים) מעבד: T6500 ומעלה יהיה מעולה איחסון: 320 ומעלה כרטיס מסך: פה יש קצת בעיה, משהו הזוי של INTEL ממש לא בא בחשבון, היא צריכה כרטיס מסך איכותי שיריץ את כל מה שהיא צריכה באיכות סבירה. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  15. בתקציב מוגבל יחסית של עד 5K, אני מעוניין לשחק בשמחקים הכי חדשים. כדי לחסוף חשבתי ללכת על מעבד ולוח ישנים יחסית: Q9550 ולוח פשוט ללא OC עם זיכרון DDR2. ואת רוב התקציב להשקיע בכרטיס חזק כמו ה- HD 5850. מה דעתכם ? האם עדיף ללכת על COREI7 שיאפשר DDR3 ולהתפשר על כרטיס מסך כמו GTX 275 ?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  16. היי יש לי מחשב נייד של hp. המחשב גירסא hp pavilion dv 5000 ורציתי לדעת אם משהו מפה יתאים לו http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-LapTopMemory&DB167758=167760&DB167762=222316&DB167767=167773 יש לי עוד מקום פנוי ככה שסה"כ יהיה לי 2060 אפשרי או לא? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by ליהי גנון,

מישהו יודע איך מתקינים WINDOWS XP על מחשב של אפל עם מערכת הפעלה של מקניטוש? אשמח אם תעזרו..

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  18. קודם כל, איזה חנויות יש באיזור המרכז חוץ מRSM KSP ו SKYPC שאפשר לבנות בהן מפרט באתר? הנה הבקשה למפרט והמפרט: טופס בקשת מפרט מחשב נייח - שימו לב מתחת יש טופס לבקשת מחשב נייד! נא להדגיש בצבע את הדרישות שלך תקציב: 2800 חריגה מקסימאלית: מקסימום מקסימום 3000 השימושים של המחשב: האם המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה)? כן - האם המחשב מיועד למשחקים, אם כן אילו משחקים? -כן, משחקים כבדים. האם המחשב מיועד לתוכנות, אם כן אילו תוכנות? -רגילות ומשרדיות האם המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה? -לא האם המחשב מיועד לעריכה גראפית, אם כן אילו תוכנות תשתמש? -פוטושופ מקסימום. אין מצב לעריכה רצינית בתלת מימד בעתיד הקרוב. האם אתה מתכנן OC (המהרת ח…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by uhabhv728,

היי, מדובר במחשב הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF4778D5 בעזרת 'ה הוא אמור להגיע אליי תוך מספר ימים.. אני מתכוון בעיקר לשמוע במחשב מוסיקה,מסנג'ר,ובעיקר בעיקר בעיקר,הרבה מאוד גלישה על האינטרנט. תודה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  20. אחרי שהבנתי שמשלמים רק מע"מ על יבוא מחשב נייד הגעתי למסקנה שכדאי להזמין פשוט מחו"ל את המחשב. יש לי ניסיון בהזמנת מוצרים מחו"ל וכו אז אמרתי למה לא אם יש אחריות עליו בארץ. הדרישות שלי למחשב: עד 1000$ שתהיה אחריות עליו בארץ. עקרונית עד 15 אינץ' שיכול להריץ משחקים אפשרות חיבור לטלויזיה FIREWIRE בלוטת' חשבתי לכיוון HP HDX 16T אז שיהיה משהו בסגנון הזה.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש המלצה בשביל חבר שצריך נייד בשביל העבודה. הדרישות הן כדלקמן: גודל: עדיפות ל-12.1" מכיוון שהוא טס לפחות פעם בחודש-חודשיים לחו"ל. אפשר גם 13.3 אם יש משהו שמצדיק את זה. משקל: בסביבות ה-2 ק"ג. שוב בגלל הנסיעות אסור לחרוג יותר מדי. אני מניח שאם זה 2.1 זה בסדר אבל לא יותר מזה. מחיר: אם אפשר אז עד 6K. שימושים: בעיקר ישומי אופיס ואינטרנט. דגש על ניידות ומשקל נמוך. תודה

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  22. היי אני צריך המלצה לדגם של מחשב נייד של ASUS (חייב להיות ASUS) מסך בסביבות 14 עד 15 אינץ' לא צריך להיות כבד יותר מידי כיוון שבעתיד הוא ישמש ללימודים לכן עליו להיות נייד אז כנל לגבי הסוללה (זמן סוללה ארוך) אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות' כונן קשיח משהו בסביבות ה 250GB צורב DVD לא חובה אבל יכול להיות נחמד התקציב הוא בסביבות 600$ אם יש תוספת משמעותית בביצועים בתמורה לעלייה מתונה במחיר אני מוכן לספוג את זה הנייד יגיע מארה"ב תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by spartan932,

אני מעוניין או בHP או בTUSHIBA אבל בעיקר אני רוצה לדעת על הדגמים החדשים של HP לגיימרים

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  24. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים בסיסיים בלבד, אינטרנט מוזיקה וכאלה, לא משחק משחקים בכלל. בעתיד ארצה גם להשתמש בו להקלטת מוזיקה, אבל גם, ברמה מאוד בסיסית, שיעבוד חלק ויוכל להריץ תוכנה כמו Q-base וכדומה. לא חובה כרטיס קול איכותי פנימי כי אוכל להרכיב לו אחד חיצוני. תקציב עד 5,000. תודה!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  25. Started by rotemit,

קודם כל, תודה רבה על העזרה בבחירת הנייד. אחרי לבטים ארוכים ומייסרים קניתי ASUS F82Q והנה התרשמותי עד כה: הזמנתי מ-YPC ןתןך 24 שעות הגיע המחשב עם טכנאי אדיב ונחמד. יחד עם הנייד הגיע: עכבר, דרייברים לויטסה, דרייברים ל-XP, דיסק שחזור לויסטה ודיסק שנמוך ל-XP ודיסק בונוס עם תוכנות. המחשב עצמו מעוצב בצורה מאוד מרשימה, המקלדת נוחה ולמרות שהמסך מבריק ואני מעדיפה מט זה נסבל ובמיוחד שאיכות הבנייה נראית באמת טובה. המחשב הריץ ויסטה ביזנס 32MB בלי בעיות ובצורה מהירה אך בכל זאת הימרתי ל-XP. חוברת ההוראות עזרה מאוד, לא הייתי צריכה סיריאל וכל הסיפור כולל התקנת הדרייברים לקח לי שעה ומשהו. למתענייני וינדוס 7: השדרוג מתבצע דרך האתר של אסוס בעלות של כ-36 יורו המחשב עצמו באמת לא כבד ו…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים