ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
שלום כרגע יש לי את המפרט שבצד אז שאלה ראשונה אם אני יכול למצא משו טוב יותר ממנו במחיר הזה אם תשאלו למה להחליף יש לי אותו רק 4 חודשים... יש לי את האפשרות שמישו לוקח אותו ומביא לי הכסף הזה ולכן האם שווה לי לעשות את זה? ואם כן הציעו נא מפרטים... תודה רבה חג שמח
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בנסיוני לבנות מחשב חזק ואמין לצרכי גרפיקה, קיבלתי מס הצעות למפרטים אלו הפרטים שפרסמתי: אני סטודנטית לתקשורת חזותית,מתמחה בתחום של מדיה-וידאו-אנמציה,עובדת על תוכנות כמו מאיה,אפטר אפקטס, פרמייר, בד"כ מתעסקת עם קבצי וידאו כבדים, ולכן המחשב הוא לא סתם בשביל עריכה גרפית אלא קצת יותר, אני רוצה מחשב אמין שלא יקרוס אחרי כל רינדור, כי הוא ישמש אותי גם לאחר הלימודים לעבודות פרילנס. 1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת , רמקולים, צורב,DVD 4.אפשרויות הרחבה בעתיד-חשוב מאוד!! 5. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 6.רמה מקצועית גבוהה בקשר לפרטים שהשמטתי: OC- מיותר אני גם כ…
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1)האם זה נכון שמסך 15.4 עם רזולוציה של ( 1280x800) יציג בפועל שטח מסך זהה לזה של 13 אינץ'? 2)האם יש הבדל גדול בין רזולוציית ( 1280x800) ל1366X768 - האם השיפור הוא משמעותי לצפיה בסרטים? 3) האם רזולוציה של 1440X990 מהווה שידרוג משמעותי ושווה השקעה לצפיה בסרטים?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
היי, כמבינים בתחום אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב הנייד הזה LG E310 M.C2B4E 2.0GHz מחשב נייד העונה לצרכים של סטודנט. עד כה שמעתי דעות סותרות לגבי LG בכלל והדגם הנ"ל בפרט. אודה לתגובתכם המהירה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד ורוצה לקנות מחשב נייד ללימודים. אני לא צריך איזה משהו מטורף.זה לא יהיה למשחקים. תקציב נגיד עד 2500 +- רוצה משהו אמין שיחזיק לי להרבה זמן תודה למי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מיתלבט בין שני מחשבים שאני צריך אותם בעיקר ללימודים וגם חשוב לי הכוח שלו למישחקים ולא משנה לי איזה מישקל לא משנה לי כלום אני מיתלבט בין http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=83&subcatid=172&prodid=566&keySearch= המחשב הזה למשחב הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7800&perur=2&t=1&c=339 חשוב לי שהוא יהיה חזק למישחקים ולא משנה לי המחיר כמה שעולה עולה תעזרו לי בבקשה... ותודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום המפרט הבא כבר אצלי בבית ורק רציתי לדעת אם הוא בסדר, אבא שלי הצליח להשיג הנחה מאיזה חבר, לגבי הכרטיס המסך קניתי בכוונה כדי לשדרג עוד איזה 4 חודשים. מעבד: Core I5 זכרון: 6GB\1333MHZ\9CL\kingstone כרטיס מסף: 250GTS מסך: LG24'\1920X1080 לוח אם: intel DP55WB מארז: NZXT template ספק: huntkey550W לגבי הספק אני חושב שנאי הולך להחליף אותו ככי בזמן האחרון התחילו להיות לי הפסקות חשמל ריגעיות בחדר פתאום באמצע משחק מפסיק לעבוד הרסאונד ונעצר המשחק באמצע, קיצר נראלי אני מחליף ספק.. המפרט הזה יחסית טוב, תגידו לי גם אם כדאי להחליף את הספק או להישאר איתו עד שהוא יהרס לגמרי למרות שהוא דיי חדש, לגבי הכרטיס מסך אני אקנה אחד יותר טוב עוד איזה 3-4 חודשים שהמחירים יהיו סבירים.
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום חבר'ה בימים הקרובים אני רוכש מחשב חדש ורציתי להתייאץ איתכם לפני קניה, אז ככה התקציב שלי זה 4500-5000 אבל עדיף פחות עם זה אפשרי המחשב בעיקר למשחקים שיעברו על גרפיקה מקסימלית ועריכת סרטיפ פוטושופ וכאלו... יש לי מסך 23 עם רזולוציה 1920x1080 פיקסלים כמו כן יש לי רמקולים 5.1 (חשוב שיהיה יציאה של 5.1 בלוח) אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך: GTX 285 1GB ו HD5850 1GB איזה מהם יותר טוב? הנה המפרט שהרכבתי (לא שמתי ספק ומארז כי אני לא הכי מבין בזה תמליצו לי על מהשהו טוב שיעשה תעבודה) מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1033 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-US3L ₪646 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ ₪510…
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי DELL INSPIRON 1525. חיברתי אותו לכבל HDMI לטלוזיה - יש לי תמונה אבל לא SOUND. בדקתי הגדרות הוא רושם שחסרה לי הגדרה של SIGMATEL HD AUDIO . הורדת דרייבר מתאים מהאתר של דל ועדיין הוא לא מוגדר. מישהו יודע מה הבעיה ? גיל
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך מפרט מחשב רצוי עם מארז שוכב, HTPC שיריץ סרטי 1080P חלק. אין לי מושג מה לקחת, אני לא צריך ציוד היקפי. ולא צריך כרטיס טלוויזייה, אני צריך חיבור HD בכרטיס מסך שיוציא גם קול. אריאל
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אם יש לי ויזה בין לאומית אז אפשר לקנות באתר שלהם?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד עוד מעט ועובר מהבית אז אני צריך לקנות מחשב נייד שאני צריך לצרכים הבאים: עבודה שוטפת בוינדוס אופיס אינטרנט (הרבה חלונות פתוחים) סרטים HD יותר מ 4 ג'יגה מוזיקה ריבוי פעולות בו זמנית שני מסמכי וורד ואקסל פתוחים בזמן זה גם עוד 10 אתרים עולים ובנוסף על זה מוזיקה מאייטונס זה בערך השימוש שלי במחשב איך המחשב הזה? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t56.htm סוללה וניידות פחות חשובים
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה, אבל מכיוון שזה קשור למחשב נייד חשבתי שאולי זה מקום ראוי אני שוקל לקנות צורב נייד למחשב נטבוק. אני מכיר מנסיון שרוב הכוננים בשוק הם כוננים "רגילים", כונים בעלי מגש נפתח - עליו מניחים את הדיסק וסוגרים פנימה ישנם כוננים מיוחדים הנקראים "Slot load", כאשר הכוונה היא שאין מגש והדיסק נטען דרך חריץ (סלוט) בדופן הכונן (בדומה לרדיו ברכב) היתרון של כונן כזה מבחינתי הוא שהוא פחות פגיע מכונן רגיל כי אין לו חלקים שיוצאים החוצה ויכולים להשבר. האם משהו מכיר מנסיון או מידע - תקלות שיש לכוננים מהסוג הזה? חוות דעת תתקבל בשמחה!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש דבר כזה? על מה הייתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם משתלם/יש צורך לשדרג כרגע המפרט שברשותי ? אם כן במה? האם הייתם מחליפים את המערכת לI5 ? או שבעצם המערכת כרגע מספיק טובה ועדיף יהיה להמתין עוד כשנה בערך ולהחליף את כל המערכת כולה. המחשב בערך בן שנה וחצי ומטרתו העיקרית משחקים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הזה ומאז שהתקנתי עליו XP(הוא הגיע עם VISTA) אני לא יכול להפעיל את הבלוטוס שלי הוא טוען שלא קיים DEVICE כזה למרות שהתקנתי DRIVER שהרדתי מהאתר הראשי שלהם למה זה ואך אני גורם למחשב לזהות אותו?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב הכי טוב שאפשר בתקציב שיעלה משחקים באיכות טובה אבל לא חובה טירוף..והוא הולך להיות מחובר לטלויזיה toshiba WL66 42' ולמערכת סראונד, לא מתוכנן OC. שהכרטיס מסך יהיה בסביבות ה 500-700 שקל, לפי מה שראיתי ה HD 4850 ב560 (מכיוון שעדיף לי עכשיו לקנות ב 600 שקל במקום 1300 ועוד שנה שנתיים לקנות חדש (או בנוסף) את הכרטיס של ה1300 שקל או יותר טוב ב 600 שקל...), ומאמין שמיותר לבקש אבל חובה יציאת HDMI. מעבד ראיתי שמציאים בתקציב הזה את הAMD אבל אני דיי מעדיף אינטל ובכלל אם זה i5 זה נותן לעתיד אפשרות להשתדרג ל i7 כשהוא יהיה זול. אז עדיפות ל i5 או אפילו Quad (אלא אם הAMD הוא הבדל רציני מאוד ואני צריך כמה משפטי שיכנוע) 4 ג'יגה זיכרון זה בטוח חשוב מאוד יציאה אופטית בלו…
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרתכם בבניית מחשב חזק ואמין לצרכי גרפיקה, 1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, צורב,DVD 4.אפשרויות הרחבה בעתיד-חשוב מאוד!! 5. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 6.רמה מקצועית גבוהה יש לציין כי חשוב לי שהמעבד יהיה intel i5 הארד דיסק- שניים שביחד יהיו לפחות 1000G כרטיס מסך חזק מאוד המון תודה על העזרה, המפרט ממש דחוף לי כי אוטוטו מתחילה שנת הלימודים החדשה והמחשב שלי כבר מקרטע.. מה שאומר שיש לי רק שבוע להזמין מחשב..
-
- 74 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לתומכים. אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי לצורכי לימודים ואינטרנט, ככה שהדרישות לא בשמיים (אבל כמובן, מקסימום תמורה למחיר כמו שכל ישראלי רוצה...) לפי דעתי, מבחינת נוחות, משקל, זמן סוללה, הכי אידיאלי זה מסך 15.4. כמו שאמתי למעלה, רוב השימושים יהיו לאתרים פשוטים ואופיס, ככה שאין דרישה ב-כ.מסך יקר, חשוב לי להתמקד בזיכרון טוב ומהיר (וכמה שיותר) ומעבד חזק וחסכוני, לפי שמועות שאני שמעתי אומרים שהגירסה של ה-P עונה לדרישות האלו. נפח הארד דיסק 250+ ושהמשקל הכללי לא יהיה בשמיים (היא עדינה...) יש לי בנתיים הצעה אחת אבל אני לא יודע להגיד בוודאות אם היא טובה או/ו החנות אמינה, ככה שאני אשמח לשמוע ממי שיש לו חוות דעת בנושא http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר אינטרנט , מוזיקה וקצת סרטים. גודל 15.4 - 15.6. תקציב 2300-2600 שקל. תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
עם המעבד T4200 וסוללת 8 תאים(מחודש מוסמך משהו כזה) זה יוצא לי כולל משלוח לארץ דרך מסטופ משהו כמו 2,600 שקל איזה אחריות עליי לבחור כדי שתהיה תקפה גם בארץ? (האם בארץ נותנים אחריות למוצרים שעוד לא הגיעו לכאן?) האם יש סיכונים מיוחדים שכדאי לי לדעת עליהם לפני הקנייה? טיפים? איזה משהו מיוחד שאני צריכה להגיד לDELL או למסטופ?
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נטבוק, התקציב הוא בעיקרון 2000 ש"ח אבל אני יודע שנטבוקים יכולים להתחיל בכ1300 ש"ח, ואין טעם להוציא יותר כשהמחשב ישמש רק לכתיבה בוורד, גודל המסך 10 עד 12 אינצ' אך הפרמטר החשוב ביותר הוא משקל נמוך, כמה שיותר נמוך. איכות בנייה נורמלית גם כן יכולה לעזור אבל שלא תבוא בעלות גבוהה מידי. לא חובה מערכת הפעלה אם יש הבדל במחיר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לידידה שלי להלן הדברים ש"חשובים" שיהיו: מסך: 15.4 ומעלה (בהתחלה חשבנו על 17 אינצ' אבל משום מה אלה ניהיו פחות נפוצים ויותר יקרים עם השנים) מעבד: T6500 ומעלה יהיה מעולה איחסון: 320 ומעלה כרטיס מסך: פה יש קצת בעיה, משהו הזוי של INTEL ממש לא בא בחשבון, היא צריכה כרטיס מסך איכותי שיריץ את כל מה שהיא צריכה באיכות סבירה. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בתקציב מוגבל יחסית של עד 5K, אני מעוניין לשחק בשמחקים הכי חדשים. כדי לחסוף חשבתי ללכת על מעבד ולוח ישנים יחסית: Q9550 ולוח פשוט ללא OC עם זיכרון DDR2. ואת רוב התקציב להשקיע בכרטיס חזק כמו ה- HD 5850. מה דעתכם ? האם עדיף ללכת על COREI7 שיאפשר DDR3 ולהתפשר על כרטיס מסך כמו GTX 275 ?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של hp. המחשב גירסא hp pavilion dv 5000 ורציתי לדעת אם משהו מפה יתאים לו http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-LapTopMemory&DB167758=167760&DB167762=222316&DB167767=167773 יש לי עוד מקום פנוי ככה שסה"כ יהיה לי 2060 אפשרי או לא? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-