ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימלי? 4 אלף ש"ח. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים גדולים וחדשים, סרטים באיכות גבוהה, קידוד סרטים וכד'. האם יש צורך בציוד היקפי? הכל חוץ ממסך. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא ממש קריטי, שיהיה קירור טוב עבור OC איכותי. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? כן, מתוכנן OC ואני יודע לבצע בעצמי. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת, רצוי באיזור ב"ש. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? כן, FIREWIRE. תודה. ד"א זה בשביל חבר ככה שאם יהיו לכם שאלות/ הערות או כל דבר תרשמו פה ואני אשאל אותו ואחזיר לכם תשובה.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
צריך המצלצה בבניית מחשב עד 2500 ש"ח ללא ציוד הקפי למשחקים call od dute fifa , need for speed ,GTA vice cit וכו.... המחשב ביתן היתר ישמש לגלישה באינטרנט לימודים ועבודה משרדית תודה,
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
המחשב מיועד לאבא שלי, וזה המפרט: Intel Core 2 Duo E7500 2.93Ghz Box, יחידות 1 ₪606 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=926 Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET, יחידות 1 ₪369 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1045 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪265 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 GigaByte GeForce 8400GS 256mb GDDR2 PCIe, יחידות 1 ₪168 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=128 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪112 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 CompuCase 6A19B black + 300 Watt, יחידות 1 ₪361 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=100 זיכרון Hynix 1GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ₪1…
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי כפי שכתבתי בכותרת-ה-1005HA שברשותי כבר חודשיים וחצי בלי בעיות התחיל לעשות בעיה רצינית. המחשב עובד (כרגע אני כותב איתו), אבל התאורה מתה. זה התחיל אתמול בערב, אין לי מושג ל מה... בהתחלה לא הייתה תאורה, ואז המסך התחיל להבהב, ואחרי שעתיים בערך התאורה חזרה היום בבוקר שוב התאורה מתה. בערב זה חזר משום מה, וכעת כשהדלקתי את המחשב-שוב אין תאורה (מצא לו זמן, שבוע הבא אני מתחיל ללמוד) אני כנראה אשלח אותו לתיקון כי אין מנוס. השאלה היא מה לדעתכם הבעיה, האם אפשר בכל זאת לפתור אותה בלי שליחה למעבדה, והאם לדעתכם האחריות תתפוס בכלל, ובנוסף-עד כמה הבעיה הזו רצינית והפיכה ? המון תודה מראש וסליחה אם יש קצת שגיאות כתיב, אני בקושי רואה את מה שאני כותב.... נ.ב. קרה לי גם עם חיבור לחשמל וגם ב…
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בחו"ל אני טס לחו"ל בעוד כחודש ל סקוטלנד ואני מעוניין לרכוש את המחשב שם מטרת המחשב : משחקים בעיקר (עולמות וירטואלים - SECOND LIFE ) גם סרטים וגם לעריכה חשוב שיהיה לו את כרטיס מסך בתצורת SLI ;D גודל מסך :15.6 ומעלה משקל : עד 8 קילו סוללה : יש צורך לסוללה חזקה מעל שעתיים (למרות שמחשביים נידיים למשחקים לא מצטיינים בזמן סוללה גבוה ) יציאות מיוחדות : (יהיה נחמד אם יהיה לו HDMI או DVI ) בלוטות : כן צריך או אפשרות שיהיה לו כרטיס אלחוטי שאוכל להתחבר בצורה אלחוטית גודל מינימלי של דיסק קשיח : 250 גיגה צורב DVD : כן צריך אחריות בנלאומית : כן נדרשת העדפה : פה הדעות חלוקות עקב שזה נובע מנושא השירות ומפה השאלה ממשיכ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט משחקים קלים * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר טוב אורך סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו} לא * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? צריך * האם נדרשת אחריות בינלא ומית ? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell Gigabyte Lenovo hp toshiba acer אני מחפס מחשב ניייד גודל 15.4 שהיה לו מעבד Intel® Core™ 2 Duo חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 איך הוא? איך החברה? הוא אולי יש משהוא יותר טוב שאתם ממלצים לי עליו ישמח לשמוע דברים
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל ממכם חוו"ד על המפשט שבניתי לעצמי, המחשב מיועד להיות רב תכליתי, כמעט ולא ישחקו בו, אולי לפעמים. כמו כן, אשמח לקבל ממכם המלצות לחנות באיזור השרון / מרכז (אני עצמי גר בנתניה) מפרט מחשב: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX לוח אם: INTEL WHITESBURG : DP55WB זיכרון: 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 כרטיס מסך: GIGABYTE HD4770 512MB GDDR5 - GV-R477D5-512H-B - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ספק כוח: HEC 550TE 550W קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER TX3 דיסק קשיח: WD GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה בקשו ממני המלצה למחשב נייד. לאחר בדיקה קלה הבנתי שאין לי שום מושג בנושא ושהידע שלי מתחום המחשבים הנייחים לא ממש רלוונטי. זאת הסיבה שאני פותח את השרשור. המחשב חייב להיות בצבע לבן. הוא ישמש בעיקר לעבודה עם יישומי אופיס אבל גם לצפיה בסרטי 720p ממוצעים. יציאת HDMI תהיה יתרון אבל VGA בהחלט תספיק. 2GB RAM 250GB לפחות גודל המסך חייב להיות "15.4 ומעלה והרזולוציה הטבעית לא גבוהה מ1366X768 שלט מדיה רחוק כלול יהיה נחמד אבל לא הכרחי. אשמח להוסיף כל פרט שלא צוין. תודה רבה מראש למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יפנה אותי למקום המתאים באתר של לנובו לא מצאתי כלום... אולי יש כלי שיכול בדוק את תאימות החומרה לחלונות 7? תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של לנובו מסוג N-100 עם מערכת הפעלה XP היום בלי הזהרה המקלדת של המחשב החליטה להשתגע כל המקשים לא מגיבים ושאני מנסה לכתוב בוורד או notpad מופיעות אותיות רנדומליות, או שאות מסוימת נתקעת יש למישהו רעיון אם זה בעית חומרה או תוכנה ואם פירמוט המחשב יעזור? תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא משקיע 2500 שקל. הוא גר 2מטר מksp אז הוא רוצה גם לקנות משם. לא צריך אביזרים נלווים אבל לכלול צורב ובלי קירור למעבד הוא רוצה תרגיל של אינטל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים כללים , מארצות הברית , בטווח מחירים עד 700$ . תודה !
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
המפרט : E7500 TRAY FSB-1066 AC ALPINE PRO-7 - שווה להשקיע עוד כמה גרושים ולקחת AC FREEZE 130W ? ולמרות שהמעבד רק 65W ? GIGABYTE GA-GA-P31-ES3G - מבאס אותי הלוח הוא ישן תומך רק 4GB PCIE1 2XDDR2 ממש עלוב . SAMSUNG 2GB DDR2 800MHZ GIGABYTE HD4670-ZALMAN הכרטיס מסך הזה שווה משהו ? הוא יריץ FIFA ? CALL OF DUTY ? נורמלי ? WD 1TB SATA@ 32MB DVDRW LG X 22 TT WING RS 100 - מתלבטת אם לקחת את ה TT M5 הוא קצת מכוער אבל אמרו לי שהוא טוב יותר . TT 500W אינטרנט ושיתוף קבצים + משחקים רמה בינונית . איך יכול להיות שמפרט כל כך עלוב ופשוט עולה 2500 שקל ? אני חושבת לערוק ל AMD המחירים של אינטל מעצבנים אותי.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב נייד, אך לא מבין דבר בעניין. התקציב הינו 3000-4000 ש"ח. השימושים הם בעיקר משחקים(לא נורא כבדים- מנוע סורס בעיקר), אינטרנט ומעט סרטים. המחשב יהיה גם בבית וגם בעבודה- לא חייב להיות קל. סוללה- לא קריטי שתהיה חזקה, מכיוון שיהיו שקעים איפה שיהיה הנייד. HD- לפחות 320. מסך- יהיה נחמד אם יהיה גדול.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב ופשוט אין לי מושג בכלום. חשוב לי כמה דברים. 1. מארז שיהיה micro-atx (לא חייב עם ספק כי יש לי ספק כבר) הספק של חברת FSP 400W. 2. הכי חשוב לי מהכל שיהיה שקט (אמור להשאר דולק גם בלילה , גם אם זה אומר לא להשתמש בספק שיש לי). 3.לא צריך ציוד הקפי. בגדול זה יהיה מחשב לאינטרנט ובמקסימום 720P פעם בהרבה זמן התקציב לא גדול , גג 2000 ש"ח. כל השאר (איזה חנות , גודל הרד-דיסק או חברות מסוימות לא חשובות לי) תודה רבה (אין לכם מושג מה להיות בור ועם הארץ בזה)!
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי בין 2500 ש"ח גמיש (עד ל2800 נאמר) כולל מסך למחשב גיימינג. אני יודע שזה לא הרבה כסף, אבל זה מה שיש. מבחינת ציוד היקפי אז צריך רק עכבר וכונן DVD. כמובן להשתדל להמנע כמה שניתן מצוואר בקבוק. אני לא מעודכן בכלל בטכנולוגיות במחשב היות ואני בצבא ואין לי זמן לעקוב, אז אני אשמח אם תוכלו לפרט לי טיפים והערות/הארות במידה ויש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין במחשב ל עבודה משרדית סרטים אימול עבודה בפוטושופ באופן חובבני , מעט משחקים אבל שיעבדו בצורה חלקה. כנראה יהיה אובר קלוק אבל לא בשנה הראשונה לאור הגסיסה של המחשב הישן אני צריך מחשב חדש אז ככה יש לי מסך 17 אינטש כ.מסך ( g.force 8600) צורב ורמקולים אני זקוק לשאר וירקות אם זה יהיה הסכום המלא (2800 -/+) חשבתי על מארז cm 690 ספק Sea Sonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail מחשב שלא ידרוש שידרוג רציני ב 3 שנים הבאות ובכל שאר בירקות צריך עזרה האם שווה להשיקע במחשב חזק עכשיו לאור העובדה שהשידרוג ל מעבדים חדשים תומחים בתושבות חדשות לכן ......... לקחת משהו זול ומאוחר יותר ולהשקיע בשילוש הקדוש ??? ממש בהיתלבטות מקווה שתעזרו לי לבנות 2 מפרטי…
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
זקוק למפרט מחשב, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות סרטים באיכות גבוהה וצפייה בהם (720p , 1080p). אין צורך במסך עדיפות למפרט של אינטל למרות שאין לי בעיה עם AMD פשוט חוסר נסיון.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדרישות מהמחשב: 1. שיעבוד חלק 3-4 שנים לפחות. 2. מסך גדול ואיכותי. 3. דיסק קשיח גדול. 4. הרצת משחקים ברמה בסיסית. מפרט: מעבד: Intel® Core™ 2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך "15.4 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA X4500 זכרון 4096MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400rpm למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G כרטיס רשת LAN 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 x 4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch אשמח להתייחסות בנושא הכרטיס מסך - למה אפשר לצפות ממנו? מחיר: 2,900 בלי מערכת הפעלה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימושים העיקריים יהיו אופיס ואינטרנט, מעט מאוד משחקים, מי שיעבור בעיקר על המחשב תיהייה סבתא שלי. יש צורך בציוד היקפי ובמסך. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מגיע אלינו קרוב משפחה מחול (מקום שבו דברים כאלה לא זמינים) ורוצה לקנות סוללות להחלפה למחשב נייד המחשב fujitsu siemens lifebook t4220 סוללה ראשית fpcbp155 סוללה משנית (נראה כמו אחת שנכנסת במקום הסידירום) s26391-f405-l200 רוצים מחיר נמוך ככל האפשר וחלקים מקוריים חדשים שיחזיקו מעמד לאורך זמן. אין דרישות גבוהות לאחריות כי הוא כנראה לא יוכל לממש אותה מאיפה שהוא יהיה מאיפה משיגים את זה בארץ ?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
1. הדרישות הן: מטרות המחשב: עבודה משרדית (אינטרנט, word), רצוי שיוכל להריץ משחקים קלים. גודל המסך: 15" ומעלה. כרטיס מסך: מעדיף שלא יהיה מובנה. משקל רצוי: פחות מ-7 ליברות. זמן סוללה נדרש: לפחות 3 שעות עבודה רצופות. יציאות מיוחדות: HDMI (לא נורא אם אין). בלוטות':יכול להיות נחמד, אך אין צורך מיוחד. כונן קשיח: לפחות GB250. זיכרון: GB2 DDR3 לפחות. צורב DVD: חייב. אחריות בינלאומית: בהחלט רצויה. לפחות שתהיה חברה מייצגת בארץ המספקת תמיכה. חברות מועדפות: dell, toshiba, lenovo, asus. חשוב שיהיה כמה שיותר מהיר (מעבד וזיכרון), גם אם זה עולה על חשבון כרטיס המסך. 2. האם כדאי לחכות לחידושים כלשהם היוצאים בקרוב? 3. באתר של טושיבה, במדור ה-satellite, אצל חלק מהסדרות (למשל http://laptops.t…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שימושים: משחקים (מקסימום:מנג'ר,פיפא-שיפעלו ברמה הכי גבוהה), אינטרנט(עומס של עמודים), מוזיקה וסרטי HD מסך 32 LCD לא צריך ציוד הקפי מתוכנןן OC קטן הלכתי לאייבורי וקיבלתי הצעה: מארז- RAIDMAX APEX ספק- FSP 500W מעבד- amd phenom 2 x3 720 לוח אם- gigabyte ma790x-ud4p צורב דיוידי LG/samsung כרטיס מסך- סאפייר HD4850 512 מ"ב הארד דיסק- WD 500GB (cavier blue)16MB זיכרון- 4GB DDR2 800MHz geil (הכולל טכנולוגיית DBT וצלע קירור אלומיניום) איך ההצעה? (האם יש מפרט יותר טוב במחיר הזה? אפשרי גם בחנות אחרת)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן בת דודה שלי בשעה טובה התקבלה לאוניברסיטה והמשפחה רוצה לקנות לה לפטופ, לא צריך משהו מטורף, לעבודה בסיסית, אופיס אינטרנט וכ'ו, כמובן חשוב שתיהיה קישוריות מצלמה וכל הפיצרים הנ"ל . אשמח לקבל המלצות על ניידית במחיר הנ"ל , כמו כן גם איפה ניתן לקנות ולהתרשם, אני חיפאי. תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מחשב נייד של LG עם מסך 15" תקול יש ברשותי מסך 15" של LG אך הוא מעט שונה בפלסטיקה בכול אופן רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף רק את המסך עצמו על ידי פירוק הברגים שמסביב מבלי להחליף את החיפוי של המסך הנוכחי תודה רבה, אבי
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-