עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by *BYZ*,

GIGABYTE GA-945P-S3 E6300 ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? 1GB DDR2 667 TWinmos פעמיים 160GB Westerndigital 400W Enermax Liberty בעוד שנה או יותר אני אקנה כרטיס מסך שתומך DX10 מה אתם אומרים. הוא יהיה מהיר וטוב למשחקים??

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by Eden 6600,

לפי המפרט הטכני הזכרון המקסימלי של ה-311C הוא 1GB אבל ראיתי סרטוניט ביוטיוב שמראים שיש חריץ זכרון אחד פנוי, אז אפשר או אי אפשר להרחיב את ה זכרון? וגם במפרטים שאני רואה באתרי מכירות ישראלים כתוב שיש לו כרטיס מסך GMA950, אז רק תרגיעו אותי ותגידו לי שיש לו ION כמו שבאמת צריך להיות לו.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את רוב התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה. 2. מה שימושי המחשב (גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חזקים שיצאו היום בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (1600X1200). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (גבוהות מאוד הייתי אומר ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( אין צורך ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10 ) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…

• 14 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by _Null_,

האלן חברים מחפש עזרה בהרכבת מפרט לנייח באזור ה 6 אלף (יכול להוסיף אם יהיה תמורה הולמת). אז ככה בגדול אני צריך אותו : למשחקים ,solid works,solid cam, למידת תכנות, אולי vm וכל מיני כאלה נב כנראה אני ילך על duel boot עם לינוקס ( Ubuntu, mint) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, ראיתי שממליצים כאן על HP Mini 110-1100EJ כנייד בתחום 2000. אבל מסך 10" נשמע קצת קטן. יש משהו יותר מומלץ עם מסך קצת יותר גדול? הקומפקטיות לא בראש רשימת הדרישות. נוחות עבודה בעדיפות קצת יותר גבוהה. אפשרות לחריגה קטנה אם זה מחוייב.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by natanel102030,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪993 קירור למעבד: CORSAIR CWCH50 Water Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪418 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪455 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד Nanoxia Deep silence 2 + FSP 750W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪790 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪862 כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 270X OC Windforce X3 2GB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪999 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪278 קשיח למחשב שולחני: Crucial M500 240GB SSD 2.5 Inch - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪5…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Aviv chen,

האלן אז אני בונה מחשב וכרגע זה המפרט שליRTX 3080=כרטיס מסך i7 12th 12700k=מעבד Water cooling=1000 שקל DDR5 32gb=זיכרון רם SSd nvme 2000gb=אחסון וחסר לי מארז ספק כוח ולוח אם ושיתאים לצרכים שלי גיימינג/עריכה וידאו אשמח להמלצות

8. בלי אפשרות למתוח את התקציב מעל ל3900 תאמת אני לא כל כך מחפש כרטיס למשחקים הכי כבדים כמו CRYSIS וכו'.. אלא משחקים כמו WoW ושאר משחקי הMMORPG ופעם ב.. יוצא להוריד איזה משחק שדורש גרפיקה גבוהה יותר אבל לא מעניין אותי להפעיל משחקים שנועדו כדי לאכול את הכרטיס מסך ולא יותר מזה בקשר לOC - אני מתכוון להגיע לסביבות ה2.8-3GHz + שכחתי לכתוב שאין צורך בציוד היקפי.. המפרט שבניתי בTMS - קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 907 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ¤ 450 1 מארזים Compucase HEC 6A19 White NO PSU ¤ 207 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 260 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 P…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by hopla,

שלום רב. אני מחפש שתי מחשבים ניידים אשמח עם תעזרו לי הראשון הוא יותר לעבודה משרדית +ביתית . והשני לסטודנט (כתיבה קריאה +בידור.) 1. מה התקציב? 6000 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס וסרטים ומוסיקה. משחק קלים/ישנים 3. גודל המסך? 13-14 4. משקל רצוי? 1.5 עד 2.80 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן חשוב 6. יציאות מיוחדות? לא במיוחד 7. בלוטות? אפשרי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 200 9.נדרש צורב dvd! 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? עיקר שתהיה חברה מובילה ולא מדבקה. 8.אפשריות גלישה אלחוטיות טובות מאוד בדרכים (קליטה) --------------------------------------------- 1. מה התקציב? 3000 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס סרטים 3. …

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. שלום לכולם, בקצרה כמו שרשום בכותרת. אני מחפש מפרט עד 2500 ש"ח כולל מערכת הפעלה למשחקי רשת בלבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן אבל אם זה ישנה הרבה אז מקסימום 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת לדוגמת League of Legends, CS:GO, DOTA 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 מסך 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות.…

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  11. שלום כולם. אני רוצה לקנות מחשב שיספיק לי לכל מה שאני צריך + משחקים (גם כרייסיס על איכות בינונית...). בניתי מפרט ב-KSP בבערך 600 שקל, תנו תגובות ותגידו אם זה טוב (מפרטים חדשים יתקבלו בברכה): מעבד E6400 ב-1290 ש"ח, זיכרון של Spectek 2GB ב-1000 ש"ח ביחד, כ.מסך GIGABYTE 7900GS 260 MB GDDRIII ב-1190 ש"ח, לוח אם 965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E של GIGABYTE ב-650 ש"ח, דיסק קשיח של Western Digital עם 250GB ב-390 ש"ח, מסך Chi Mei 745A 17" 8MS ב-875 ש"ח, רמקולים Creative SBS 370 - 170 ש"ח, צורב DVD + מקלדת ועכבר - 315 ש"ח, מארז HJA 201 MIDI 500W ב- 220 ש"ח. סה"כ - 6200 ש"ח (יותר מדי, אבל לא מצאתי מה להוריד...). אם אתם שולחים מפרטים, תבחרו בבקשה מעבד לפחות E6400 ודיסק קשיח של …

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  12. מה אפשר לשפר במפרט הזה?(המחשב כבר קיים) לוח אם:Asus p5b כרטיס מסך:Msi nx8800gts 320mb מעבד:Intel core 2 duo e6400 ספק כוח:Ezcooler 300w זיכרון:2Gb 667 mhz מסך:Lg 19inch כונן קשיח:Western digital 250GB מה אפשר לשדרג בתקציב של 1500 שח?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  13. אני רואה בדרך כלל את סדרת המעבדים T אבל לפעמים אני רואה את האות E או P הייתי רוצה לדעת קצת פרטים על כל אחד מהם.... אני יודע שאם המעבד הוא מסדרת T אז כדאי שהוא יהיה מעל 5500 כי מתחתהמעבד ממש לא טוב... הייתי שמח ללמוד עוד על סוגי המעבדים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by gal2576,

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus VANGUARD B85 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 2133MHz CL10 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX750Ti OC 2GB GDDR5 2xDVI 2xHDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי SeaSonic 450W 80+ Gold G-450 PSU 1 מארזים: מארז Thermaltake V3 BlacX Edition Mi…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  15. מעבד דגם: Intel C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: CoolerMaster Hyper 212 Cpu Cooler לוח אם יצרן +דגם : GIGABYTE P43DS3L ציפסט: P43 זכרון יצרן + דגם: GEIL GX22GB6400LX דיסק קשיח יצרן + דגם: Western Digital WD640AAKS מהירות +נפח: 640GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer דיסק קשיח 2 כרטיס מסך יצרן + דגם: Connect3D HD4850 512MB AC TwinTurbo OC Ver זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: NZXT Guardian 921 ספק כח יצרן + דגם: CoolerMaster Real Power Pro 550W

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  16. מחפש מחשב עד 3000 שקל מעדיף לחסוך , חריגות קלות אפשריות... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט משחקים (לא עתירי גרפיקה) עריכת תמונה סרטים(עבודה עם חיבור לטלויזיה) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - \photoshop \ lightroom\ firefox\ Bsplayer ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - לא, אבל הרבה עבודה במקביל ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? - מסך 22 אינטש 2048*1536 * באיזה סוג משחקים תשחקו? RPG \ אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך , אשמח לרעיונות למקלדת\עכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שא…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  17. היי יש לי בראש מפרט שאני רוצה למחשב נייד פשוט אני לא יודע איזה חברה נחשבת טובה DELL\HP\ASUS כל פעם אני שומע משהו אחר איזה חנות מומלצת אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בנושא הזה בגדול מה שאני מחפש זה מחשב עד 3000 ש"ח משקל וגודל לא משנה כל כך זיכרון 4 ג'יגה דיסק קשיח לפחות 250GB מעבד i5 יצאה ל-HDMI מצלמה שיהיה כמובן בלוטוס אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם של חברה מוכרת עם מפרט דומה לזה אני אשמח אפילו שם של דגם מוכר של חברה מומלצת ואני כבר אחפש לבד את המפרט לדגם הספציפי הזה.. דרך אגב השימושים העיקריים זה אינטרנט, סרטים (HD) וגם פוטושופ תודה רבה

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  18. מה נשמע? אני מחפש נייד שיאכל משחקים בשנים הקרובות בסביבות ה-800 דולר מארהב (אם יש חריגה קטנה והיא באמת שווה את זה, אל תהססו להציע..) * מטרות המחשב? עיבוד תמלילים, קצת סרטים ובעיקר משחקים, בערך כל משחק שאפשר לזרוק עליו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני פתוח ל15.6 או ל17.3. אין לי העדפה מיוחדת, אני גם בכלל לא מכיר את השוק.. מעריך שאני מעדיף קצת 15.6. * רזולוציית המסך? לא נורא קריטי, גם תלוי בגודל המסך.. הוא גם אמור להתחבר לטלויזייה עבור המשחקים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם יש מקלדת מוארת זה בונוס נפלא. * משקל רצוי? לא קריטי, כמובן עדיף כמה שפחות.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי כמה שיותר. לפחות שעתיים וקצת * האם יש …

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים ב4000 ש"ח. אני רוצה בבקשה שני מפרטים - אחד אם מסך ואחד בלי. צריך רק מחשב (לא רמקולים, מקלדת או עכבר). תודה רבה לכולם!.

20. אהלן, גר באזור המרכז ומחפש מחשב לשימושים ביתיים, תקציב עד 2.5K כולל מסך 21-22 אינץ', עכבר ומקלדת, כרטיס רשת אלחוטי(אין שקע טלפון בחדר) ורמקולים. עדיפות ל-I3, 500GB HARDDISK, 4GB MEMORY מעבד. מעוניין להריץ על מחשב זה סרטי HD אז חיבור HDMI ONBOARD יעזור מאוד. לא ישמש למשחקים בעיקר לגלישה ואופיס. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ומתאפשרת חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ברשותי מסך 27" 170Hz 1440p והמשחקים שאני משחק הם Overwatch 2, Returnal, God of War, Elden Rings, Cyberpunk, GTA V, Doom Eternal בנוסף המחשב ישמש לטובת עבודה עם הרצת כמה VM-ים במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב - היה לי מארז של Fractal Design שהיה שקט אפילו מעבר לציפיות, משהו ברמתו או אפיל…

22. אחרי כמה שנים ללא פירמוט, החלטתי לפרמט את הנייד של אחי compaq presario v4109ap. אחרי שראיתי שהוא שכח את דיסק הדרייברים בדירה שלו, ניגשתי לדף המוצר באתר של hp/compaq, הורדתי את הדרייברים וניגשתי למשימה. הכל עבר חלק, עד שניגשתי למנהל ההתקנים וראיתי את סימן הקריאה הארור ליד בקר וידאו וליד בקר מסך (VGA). חיפשתי שוב, אולי לא התקנתי דרייבר מסויים אך לשווא ואז גם שמתי לב שאין בכלל את הדרייבר לכרטיס המסך בדף המוצר! http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us&product=1100249〈=en אני אולי מתבלבל ואחד מהם הוא גם של כרטיס המסך?? אם לא, איפה אני מוצא את הדרייבר? ועוד משהו, אני גם לא מוצא בשום מקום את המפרט של המחשב... ושוב, גם לא בדף המוצר…

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  23. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אחותי מחפשת מחשב לסטודנית שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים חדשים, מן הסתם לא בהגדרות גבוהות במיוחד. התקציב הוא באיזור ה3 אלף עם אפשרות לחריגה קטנה. ההתלבטות היא בין 15.6" ל13, עם עדיפות למסך הקטן יותר בשביל ניידות. ראינו את הדגם הזה מומלץ פה בפורום והוא נראה דיי מתאים חוץ מגודל המסך: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13877 עבודות משרדיות לסטונדנט + משחקים, לא חייב לרוץ על ההגדרות הכי גבוהות * גודל המסך? 13.6" * משקל רצוי? עד 2.5 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל 4 שעות …

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by idani1983,

שלום אני מחפש מחשב לעריכת מוזיקה וקצת למשחקים, אני לא מתכנן OC ובבקשה לא לכלול כרטיס קול שאותו אני אקנה בנפרד. תודה רבה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? המחיר נע בסביבות ה 3500. חריגה קטנה אפשרית. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא קריטי, כל עוד המחיר לא עובר בהרבה את התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 100-200 אפשרית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? המחשב יהיה רב שימושי, עם דגש על משחקים (לא כבדים במיוחד) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין אפליקציות ספציפיות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. כנראה שלא. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין משהו מסויים. אולי MMORPG בעיקר. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. הא…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.