עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gryffin,

שלום, כאמור, מבקש המלצה למחשב נייד במחיר 3-3.5 אש"ח: * מטרות המחשב? לימודים, כלומר שימוש באופיס ובאינטרנט. לא ירוצו עליו תוכנות קשות (כמו מטלאב וכו'). * גודל המסך? 13 או 14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיחזיק יום לימודים, כלומר ~8 שעות. (כמובן לא 8 שעות שימוש רציף) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא חיוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה. * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה. * כונן Bluray? לא משנה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן, כלומר שיגיע עם מערכת הפעלה מותקנת (ווינדוס…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד לצורך לימודים. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע באינטרנט ובתוכנות כגון שפות תכנות כמו C, ג'אווה, MATLAB. מסך 15.4 אינץ', כרטיס אל חוטי מובנה, בעדיפות שתהיה מצלמה מובנית ותמיכה ל- BLUETOOTH, לא צריך יותר מ160 GB, וכרטיס מסך פשוט לצורך לימודים. כמובן שעדיף חברה טובה ואמינה עם תמיכה טובה. אני יודעת שאולי זה קצת מופרז, אבל התקציב שלי הוא בסביבות 2500 ש"ח. מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי... תודה.

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by Dj-L@g0la5,

שלום לכם בניתי את המפרט הבא: DIGMA: מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Tray - 1015.10 קירור למעבד - Cooler Scythe NINJA PLUS - 269.20 צורב - Pioneer DVR-111 Black x 16 DVD±RW Bulk - 254.40 כרטיס מסך - Asus ATI Radeon X1950PRO 256MB DDR3 256-bit, HDTV, DVI, PCI-Express Retail - 1254.60 מארז - Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6920 Black (P/S Not Inc) - 325.50 3118.80 SKYPC: לוח אם - ASUS P5B Deluxe/WiFi-AP - 1206.00 ספק - Enermax Liberty 400W - 446.00 כונן קשיח - Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD - 460.00 2112.00 סה"כ: 5230.80 שח הוא מיועד לגיימינג ו-OC חזק ביותר. מה אתם אומרים? ואם אפשר המלצה לזיכרונות (כי כפי שניתן לשים לב, לא הצלחתי לבח…

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by Kirma,

בניתי מפרט לחבר.. בלי ציוד הקפי .. רק מסך מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 - רכישה עם מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ¤170 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤379 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1900 כונן אופטי: LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black כמות: 1 -…

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  5. שלום, אני מחפש המלצה לנייד בסביבות ה4K, אם יש משהו מאוד מאוד מומלץ שחורג מהתקציב, זה אפשרי. דברים חשובים: 1. הנייד הולך לשמש ללימודים, כלומר הרבה אינטרנט קריאת קבצי אקרובט וכו' אבל עדיין מעדיף שלא יהיה מעבד חלש מדיי ולא פחות מ2 ג'יגה זכרון. 2. הארד דיסק - 250 ג'יגה יתקבל בברכה, 160 אפשרי גם. 3. חיי סוללה - מאוד מאוד חשוב לי, אני זקוק לנייד שיכול לעבוד בצורה מוכחת הרבה זמן עם הסוללה בצורה טובה. 4. קל משקל - רצוי באיזור ה2 ק"ג. 5. אמינות אמינות אמינות - נייד עם אחריות טובה וארוכה ואחד שאני לא אצטרך להתעסק בחלק פלסטיק שנשבר בו או בחיבור USB שלא עובד. צריך גם צורב DVD, מצלמה וBT זה יתרון אבל בהחלט לא חובה. לגבי מערכת הפעלה, אם מתאפשר לא לשים מערכת הפעלה ושהמפרט יהיה יותר טוב …

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by Dman86,

שלום רב, בגדול זו כל השאלה שלי. קניתי מחשב נייד עם AMD Turion 64 X2 Mobile והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין המעבד הזה לבין המעבד השני של AMD. ובכלל, הוא כל-כך שונה מה INTEL Core 2 Duo? בתודה מראש, שבוע טוב. דימה.

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by natan805,

אני נמצא בארהב ומחפש לפטופ עד 600דולר שימושים רגילים של סטודנט וגם מאיפה הכי זול לקנות ?? אם אתם צריכים פרטים נוספים כיתבו לי פה.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by the kooks,

שלום רב. אני מבקש מפרט בשביל חבר, המפרט יכלול מעבד INTEL במהירות שעון של 3.2GHZ רק אינטל פנטיום זיכרון ליבה 2MB זיכרון ב L2 של נורטווד, 1gb זיכרון RAM תדר של 533MHZ HDD של 160GB לפחות 7200RPM 8MB BUFFER, כרטיס מסך של NVIDIA לפחות 256MB צורב DVD דול לייר וכונן של 52x32x52 המחשב יהיה כולל כל הציוד הקפי של מסך מקלדת רמקולים מה שצריך... המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים משחקי רשת והורדות מהאימייל. אפשר לחרוג כלפי מעל אך שלא יעלה על סכום של 8 אלף ש"ח תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by yur,

אהלן הרכבתי מפרט לתחנת עבודה ומשחקים ורציתי לקבל חוות דעת... הרכבתי את המפרט בTMS ורציתי לדעת אם זו חנות טובה אם למישהו יש ניסיון איתם. אשמח להערות המלצות וכו... השארתי אפשרות לעוד כרטיס מסך אם ארצה בהמשך. הנה המפרט: מעבד: AMD Ryzen 7 1700 AM4 BOX כמות: 1 מחיר: ₪1410 לוח אם: Gigabyte GA-AX370-Gaming K3 כמות: 1 מחיר: ₪736 מארז: Cougar Panzer Mid Tower Gaming Case + MF700MS כמות: 1 מחיר: ₪661 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 2 מחיר: ₪18 זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengance LPX…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  10. . מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בין 4.5 - 5 אלף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לפי מידת הצורך, כמה מאות שקלים אם זה שווה 2. מה שימושי המחשב - הפקה מוזיקלית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (כבד/פרנסה). Ableton Live בעיקר המחשב בעיקרו להפקת מוזיקה, אך שיוכל להריץ כמה משחקים מהשנים שעברו (אין צורך בכרטיס חזק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בכונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ממש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  11. שלום לכולם, מקווה שזה לא בעייתי שפתחתי שרשור חדש, לא ידעתי איך למחוק את הקודם. אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב בהונג קונג. הדרישות להלן - * מטרות המחשב: בעיקר לעריכת תמונות. חשוב לי שהוא יוכל להריץ פוטושופ ולייטרום. אין לי צורך בהרצת משחקים. * גודל המסך: לפחות 14 אינטצ'. כמו כן חשוב לי שהמסך יציג צבעים בצורה נכונה. * משקל רצוי: עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן - לפחות שש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא הכרחי אבל HDMI יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מכיוון ואני קונה אותו בחו"ל אז כן * הא…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים אינטרנט וסרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני אקנה בנפרד 2333T * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA 4, מאפיה 2 וכו. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת …

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  13. אני מעוניין בחוות-דעת למפרט שהרכבתי עבור מכונת לינוקס. ייעוד עיקרי: התקנת מספר הפצות לינוקס 64 ביט ותכנות (הרכיבים צריכים להתאים להפצות לינוקס 64 ביט, להתאים למארז שציינתי, ולצרוך כמה שפחות חשמל). אני רוצה לקנות את המחשב מורכב מחנות אחת. Case ANTEC NSK1380 380W http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2759 520 ש"ח MoBo GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 740G http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2980 310 ש"ח או GIGABYTE GA-M68SM-S2L http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=572 285 ש"ח CPU AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4850e BOX AM2 2500MHZ 45W http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3277 370 ש"ח CPU Cooler COOLER MASTER HYPER TX CP…

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by zapeR,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים רשת ומשחקים כבדים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. GTA IV, COD4, COD6, AC2, CRYSIS וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1024x1280 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  15. שלום לכולם. סוף סוף קניתי מחשב נייד של DELL INSPIRON 1545 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm ביחד עם המחשב הגיע ווינדוס 7 - 64 ביטים. וכל ה320 ג'יגה שיש בדיסק הקשיח נמצאים על C. ואני רוצה להשאיר בC רק את הווינוס ואת השאר להעביר לD למשל. ז.א אומרת להשאיר בC כ50 GB. איך אני יכול לעשות זאת בתנאי בית? שמעתי על התוכנה partition magic/ יש במקרה מדריך קל לשימוש בתוכנה? ומאיפה להוריד אותה?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by peralon,

לוח,מעבד,זכרון,מארז,ואם אפשר כרטיס מסך או כרטיס קול(לא קריטי כי יש לי שניהם) תודה

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by Idan Mishali,

זה המפרט שבניתי אשמח לעזרה (מיועד לFALLOUT4 בעיקר) Intel Core I7 4790 3.6 GHZ 8MB Arctic Freezer i30 CPU COOLER Gigabyte GA-Z97X-SLI LGA 1150 KINGSTON HYPERX FURY 8GB CL10 GIGABYTE GTX960 WINDFORCE OC 4GB WD CAVIAR GREEN 1TB SANDISK PLUS SDSSDA-120G-G25 120GB LG DVD-RW GH24NS X24 SEASONIC 620W ACTIVE PFC MODULAR 80+ BRONZE M12II EVO PSU ANTEC ONE MID TOWER GAMING BLACK CASE NO PSU יצא לי 4500 אם מזמינים מאילת מחכים כמה ימים הוזלה של 17% מעמ... אם יש מקום שמציע לי מפרט בסדר גודל הזה ובמחיר הזה אשמח להצעה, בנוסף אשמח לדעת את דעתכם על המפרט,תודה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by Rajko,

אהלן, מחפש המלצה למחשב נייד לתכנות. 1) תקציב גמיש, אם תצליחו להשאר נגיד בסביבה של ה2500-3000 יהיה מעולה 2) ניתן לחרוג 3) המחשב מיועד לתכנות. איזה תוכנות? האמת שאין לי שום מושג. אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה וסייבר בקרוב אז מחשב שמתאים לתוכנות שעוסקות בזה. 4)עדיף שיהיה שקט, אבל כמובן לא קריטי 5) שיכלול מערכת הפעלה והכל. 6)אין העדפה לחנות ספציפית תודה מראש לכולם!

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  19. Started by lidorkalfa,

אהלן, ככה, קניתי את הלפטופ הזה (קישור), יותר נכון הזמנתי ואני אמור להגיע לסניף לקחת אותו ביום חמישי הקרוב.. Specifications: Key Specifications 3rd generation Intel® Core™ i7-3630QM processor Genuine Windows® 8 64 bit [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 70%, align: right][TABLE=width: 672] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=align: right]"15.6 1366x768 LED Display [/TD] [/TR] [/TABLE] NVIDIA® GeForce® GTX 660M 2GB graphics[/TD] [/TR] [/TABLE] 8GB DDR3-12800, 1600Mhz 1TB HDD Integrated Bluetooth® & high-speed 802.11b/g/n Wi-Fi USB2.0, USB3.0 connectors & 6in1 card reader Integrated Blu-Ray drive Integrated 1.0M (720p HD) webcam Dolby® Ho…

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  20. היי אנשים, קיבלתי המלצות חמות על הפורום הזה מחבר שמאוד מרוצה ממחשב הגיימינג שהומלץ לו עליו. אשתדל לדבוק בפירוט שהוצע כאן אך כמובן אשמח לענות על עוד שאלות. הייתה לי יום הולדת לאחרונה והוריי מעוניינים לרכוש לי מחשב חדש בתקציב של כ2000-2500 ש"ח. עדיף לחסוך אם אפשר אבל אם ובמידת הצורך תציעו לי רכיבים שישתלם להשקיע בהם עוד כמה מאות שקלים, אני אשקיע אותם, מוכן להוסיף אפילו עוד 1000 ש"ח אם אראה שתהיה לכך השתלמות לטווח הארוך. אני משתמש במחשב לרוב בשביל עבודה ללימודים (אינטרנט וכתבן), גיימינג ועריכה גרפית דו ממדית בפוטושופ. מדי פעם אני משתמש בו גם לעריכת קבצי וידאו וסרטונים וייתכן שבעתיד אצטרך להשתמש בו לעריכת קבצי וידאו דו ממדיים בתוכנת פלאש ודומותיה. סך הכל, המחשב צריך לשאת…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by LeonBello,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לכן אני מתחיל לעבוד בקרוב. בכל מקרה, רציתי לקבוע תקציב יעד, אז רציתי לשאול- אני מעוניין לקנות מערכת חזקה למשחקים, שתוכל להפעיל את המשחקים היום על הגדרות גרפיות גבוהות, עם לוח אם שאוכל לשדרג בעתיד (לדוגמא, שיצאו כרטיסי הDX10), אני אשמח עם הלוח יכלול גם מערך AGP (ל7600GT, אני רוצה לקנות בינתיים כרטיס מסך למערכת הנוכחית שלי, שאוכל להנות ממשחקים עד השידרוג. וכדי שלא אצטרך לקנות כרטיס חדש לפני הDX10...), מישהו יכול לתת לי תקציב יעד למערכת כזו? אם תוכלו להוסיף מפרט זה יהיה נחמד. ועוד שאלה, כדאי לקנות בינתיים את ה7600GT? או לחסוך גם את הכסף הזה למערכת, כי יכול להיות שזה יקח כמה חודשים טובים עד שיהיה לי מספיק כסף למערכת חדשה... ואין לי סבלנות לחכו…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  22. עברתי באתר וראיתי את המפרט הזה של אחד המנהלים והוא ניראה לי מושלם רק להוסיף לו כרטיס מסך שיתאים לתקציב : תודה.

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  23. הנייד שלי מקרטע רצחח אני רוצה להגדיל זיכרון ואולי גם להחליף הארדיסק יש לי פוג'יטסו אמילו 1.8 512 זיכרון פנימי להגדיל ל2 בערך אם יש למישו המלצה למעבדה עם מחירים נורמלייים והכי חשוב אמינות ושירות תודה מראש אלכס

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  24. שלום חברים, הרכבתי בעזרתו האדיבה של yz101 מפרט. זה התחיל בתור מחשבים להורים ולאט לאט התגלגל למחשב לשימושים כלליים, שהוא בעיקר אמין, אחר כך זול, אחר כך שקט ורק אחר כך בעל ביצועים סבירים. קישור לדיון הראשוני (שם גם יש יותר פירוט של הדרישות) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463283.0 להלן המפרט: אשמח לשמוע חוות דעת סופית מכם, אני מתכוון לקפוץ לחנות בצהריים בשביל לרכוש את המערכת. מספר הערות: הספק הוא overkill, ידוע. יחד עם זאת יש לי ניסיון מצויין עם tt ואני חושב שזה שווה את ההשקעה (ספק ג'נרי גורע מהיציבות של המערכת ואני צריך סוס עבודה -- ככה שאני אקבל כמה שפחות טלפונים מאימא ) הלוח אם מכיל ATI HD4200 שאם אני מבין נכון הוא: א' כרטיס יחסית חזק שאמור לאפשר לי…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by demultiplexer,

שלום לכולם, ראשית, אם התקציב נמוך אני יכול לרכוש חלקים מארהב אם זה יוזיל את העלות. אני רוצה להרכיב מחשב לפיתוח אפליקציות אנדרואיד. האמולטור של מהמכשיר ממש כבד ואני צריך להריץ כמה במקביל. אני רוצה להרכיב מחשב (ללא ציוד היקפי) לצורכי פיתוח. צריך להיות עם מעבד חזק, המון זיכרון וזהו. יכולות גרפיות לא צריך, אחסון לא חשוב (יש דיסקים חיצוניים), לא צריך צורב או דיוידי וכיוב. רק שיהיה מטוס. על מה אתם ממליצים? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.