עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום קראתי ועייינתי בפורום ובאתרים השונים ואני מתקשה לבחור את הנייד שיענה לצרכי. חשוב: ישמש אותי בעיקר בחו"ל , כך שנדרשת אחריות בינ"ל במדינות מזרח אירופה שימושים בסיסיים :אינטרנט, שיחות בסקייפ, הורדת וצריבת סרטים (רצוי חיבור לטלויזיה חיצונית), תמונות (עריכה קלה בלבד),אופיס, משחקים של הילדים ( בשלב זה משחקים קלים לילדים קטנים. האם בחשיבה לשנתיים הקרובות יש צורך בקונפיגורציה מורכבת יותר -למשחקים לילדים בני 5-7?) גודל מסך: 15.4", אין צורך במסך קטן או גדול- מתכוונת להוסיף מסך נפרד עמ"נ שלילדים יהיה נח יותר להשתמש . מעבד: לפחות 2GHZ (נראה לי שחבל לקנות קטן מזה) דיסק: לפחות 250G משקל:לא חשוב כל כך, יישב בעיקר על השולחן (אצטרך דוקינג סטיישן) כרטיס מסך -האם כדאי להשקיע במשהו טו…

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by msimhon,

אהלן, אני לפני הזמנה של מחשב נייד ואני מתלבט בבחירת המעבד...כאשר יש את שני המתמודדים הנ"ל...ההבדל הוא של 100$ יותר עבור ה-I7. מבנצ'מרקים שראיתי עושה רושם שהI7 עדיף ביצועיסטית בצורה די משמעותית..האם כך הדבר? והשאלה השניה היא כיצד יושפע אורך חיי הסוללה מבין השתיים...ה-I7 צורך יותר...השאלה עד כמה זה בא לידי ביטוי בחיים האמיתיים במחשב בעל סוללת 8 תאים. מראש אני אומר שאני מחפש ביצועים בשמיים אבל במקרה הנ"ל נראה כאילו התוספת התשלו היא יחסית שווה את הביצועים... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  3. התקציב הוא 4000-5000 ש"ח ואני לא צריך מסך תודה

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by my1990,

מפרט טכני: מעבד 2 גיגה ראם דיסק קשיח 32 גיגה מערכת הפעלה XP מקורי כונן DVD מובנה 4 כניסות USB מגיע עם שלט מקורי של המחשב כניסה למיקרופון כניסה לאוזניה ADSL מגיע עם תיק למחשב. כמה המחשב שווה בערך? תודה מתן

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by EvgenyVo,

•שלום, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ומעבד כדי אחר כך לבחור ולקנות לוח המתאים למחשב ושאר הרכיבים, אשר יתנו ביצועים טובים לתוכנות הבאות : 1. SolidWorks 2010 2. cosmos 3. Labview10 4. Matlab 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - התקציב המקסימלי עד 4000 שקלים , כולל כל הרכיבים (כרטיס מסך , מעבד , לוח וכו' ) . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה,)? - רמת השימוש בתוכנת SolidWorks עד 500 חלקים להרכבה . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). 1. SolidWorks 2010 2. cosmos 3. Labview10 4. Matlab ב) …

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  6. אז ככה, רוב השימוש יהיה אינטרנט וסרטים אבל אני רוצה שהיא תוכל לשחק במשחקים... שיהיה כרטיס מסך טוב, לא משהו מיוחד. מעבד טוב בקיצור אתם כבר יודעים, טווח מחירים 2000-3000... איזור הקריות. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by lidor12303,

שלום רב! הייתי מאוד רוצה לדעת מיהו היבואן הרשמי בישראל למחשבים ניידים של המותג סמסונג?

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  8. יש מצב למצוא ככה משהו טוב? באותה הזדמנות אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אז אשמח לשמוע כמה המלצות לגבי ספק שילך טוב עם כרטיס מסך, כנראה 9800 PRO אז קיצר אני צריך כמה המלצות לגבי ספק כוח חזק וטוב..

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  9. [בעיה] מחשב LG LS40 בטעינה המסך מחשיך ואני רוצה לבטל את כך כשאני טוען את המחשב הוא לא יחשיך וימשיך להיות בהיר..

10. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 2400 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקי מחשב (COD4-5) אתרי משחקים Maple Story ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע מסך 19", בעתיד מסך 22" 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? יש צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו…

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by TheDiesel,

רציתי לקבל ביקורת לגבי מפרט כלשהו: TUF Z490 Gaming-Plus 998 - 947 - לוח אם Intel® Core™ I5-10500 Comet Lake 938 מעבד Gigabyte GeForce GTX 1660 GV-N1660OC-6GD כרטיס מסך Crucial Ballistix sport LT DIMM 16GB DDR4 3000Mhz DRx8 BLS16G4D30BESB זכרון CoolerMaster MasterBox MB530P מארז המחיר פחות או יותר בגבול ה-4000 שח ונראה לי שזה מחשב טוב למחיר הזה המחשב בעיקרו צריך להיות מחשב גיימינג

12. שלום לכולם, הגיע הזמן לפנק את אחותי במחשב נייד ללימודים, וחברה של אימא שלי עוד מעט מגיעה לבקר מארה"ב, אז חשבנו לקפוץ על ההזדמנות ולבקש ממנה שתביא מחשב משם. השימושים הם משרדיים ולא יותר מזה. אנחנו מודעים לבעיית העברית על המקלדת ובמערכת ההפעלה, ואני מאמין שנסתדר עם 150 שקל של חריטה... החברה הנחמדה מארה"ב הציעה את המחשב הבא: http://www.costco.com/Browse/Product.aspx?Prodid=11482410&whse=BC&topnav=&browse=〈=en-US&s=1 לא ממש מצאתי שמה את השם של הדגם, אז אני אשמח אם תוכלו להגיד לי אם הוא נמכר בארץ, ואם כן - באיזה מחיר. לא מזמן גם ראיתי פה המלצה על נייד מסוים של לנובו, אך שכחתי את הדגם שלו... הוא נמכר בערך במחיר של 500$ בארה"ב, אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר, …

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  13. שלום, אבי מעוניין במחשב נייד חדש. המחשב ישמש לעבודה שוטפת ואינטנסיבית, אמנם לא כבדה כגון עריכת וידאו וגראפיקה, אך דרוש מחשב שיוכל להתמודד היטב עם הרבה חלונות פתוחים ועומסים למיניהם (פרונטפייג', אאוטלוק, מלא חלונות אינטרנט פתוחים וכו') - כך שאני מניח שהדברים החשובים ביותר הם זיכרון (2 ג'יגה זה די והותר, לא?) ומעבד. * כונן קשיח - 160ג'יגה יספיקו. * מערכת הפעלה - אני לא יודע איך הדבר מתנהל במחשבים ניידים, אך למיטב הבנתי המחשבים מגיעים עם מערכת הפעלה. דרוש מחשב עם XP Pro, לא ויסטה. * אורך חיי הסוללה לא חשוב, שכן המחשב ימצא 90% מהזמן בסמוך למקור חשמל. המשקל והחום גם כן אינם אספקטים מהותיים: המחשב לא ינדוד הרבה ולרוב יהיה על שולחן (בבית, חדרי ישיבות וכדומה). * המחשב לא יריץ מש…

14. לאחרונה ראיתי בתוכנית בערוץ דיסקברי על כך שמערכת הקירור במחשבים ניידים היא מערכת הקירור מבוססת מים. ז"א : שהובלת החום בתוך המחשב הנייד מתבצעץ ע"י צינוריות אטומות המכילות לחות אותו לחות בתוך הצינורית מוליכה את החום לכיוון המאורר שמקרר אותן וחוזר חלילה. וכך בעצם מוסת החום בתוך המחשב הנייד. (כמו הרדיטור ברכב) כאשר סיפרתי תאוריה זאת לאנשים סביבי לא היה אחד שאישר כי שמע על כך וטענו שהמאוור מזרים [/b] אוויר בתוך הנייד וכך מקרר אותו. אשמח לתגובות בנושא

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by Evilized,

מסך כנראה אני קונה סמסונג T220P 22 המחשב מיועד בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים. אם אפשר להרכיב תמחשב בפנדה או בנועה כי אלה האופציות היחידות שלי. תודה!

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by itayalter,

מחפש עזרה במפרט למחשב חזק לפוטושופ , אפטר , אילוסטרייטור וגם לתוכנות תלת מימד כמו מאיה , מקס ריינו ושות - כולל רינדורים כמובן כמה עדיפויות אישיות , אלא אם תגידו לי שאני טועה , מסך 24 , מעבד אינטל , דיסק קשיח מספיק 1 טרה שלב א . תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by M86,

נשרף לי הספק ולקח איתו לפחות גם את הלוח אם... דבר שמכניס אותי למקום בעייתי... תככנתי לשדרג את המחשב שלי רק עוד שנה... אין לי כסף בכלל לחשב חדש, אבל אני חייב אחד. זה המפרט שבניתי. אני מעודכן על חומרה בערך נכון ל8 שנים (שקניתי את המחשב הקודם) נכון לעכשיו המחשב יהיה מיועד בעיקר לשימוש בייתי ועבודה עם CS4. בהמשך שיהיה כסף אני כנראה אוסיף כרטיס מסך. התקציב הוא לא יותר מ2K ואחרי הסיפור המיגע הנה המפרט: AMD Phenom 2 X2 545 3.0Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤481 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1115 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte MA78GM-US2H AMD780 CHIPSET, יחידות 1 ¤452 http://www.rsm.co.il/p…

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by natik,

כפי שציינתי בכותרת, אני מעוניין במחשב חזק למשחקים, אין צורך בציוד היקפי... אני רואה שהרבה פה ממליצים על מעבד ה-i5, אותי הוא לא מרשים, לכן אבקש רק מעבד i7 או המקביל שלו מamd.בנוסף אני פאנבוי נלהב של נוידיה,עדיפות לכרטיס שלה. תקציב 6000, אופציה לחריגה קטנה. תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by werp,

מפרט: i5-3750k-tray scythe mugen 3REV B MSI Z77A-g45 WD 1TB SATA3 CAVIER BLUE CRORSAIR 8G CML8GX3M1A1600C10 CL10 SAPPHIRE 7950 3GB GDDR5 HDMI DP FLEX EyeFinity Radimax agusta חשבתי על הספק כוח הזה אבל רק כי הוא זול במיוחד אז בטוח יש בו משהו דפוק לא? אם הוא בסדר אני אשאר איתו. אני צריך 750W או פחות? אם יש לכם הערות לגבי המפרט עצמו תכתבו. http://www.tms.co.il/product/9265 עריכה: FAIL שחכתי לתת קישור... תודה

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Satellite U500 $1032.00 DELL Studio XPS 13 $1,099 ThinkPad T400 $1,129.00 Latitude E6400 Colors 1200$ מה הכי משתלם וכדאי מבחינת ביצועים - עלות? תודה לכל העוזרים...

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  21. אוקיי חבר'ה אני חדש פה מישהו שלח לי את הפורום כי הייתי צריך מפרט.. בקיצור חברים אני צריך מפרט למחשב חדש וחזקק על בסיס amd 64 3500+ אממ ליצירת מוזיקה עכשיו אני צריך מעבד חזק ולוח אמ טוב וזיכרונות בקיצור הכל ומי שמבין בכרטיסי קול גם חשוב.. אני צריך כרטיס קול חזק.. התקציב הוא 5000 לא כולל מסך

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by xDa,

צהריים טובים,אין לי מושג אם הדיון הזה קשור לפורום פה. אבל אני צריך עזרה כי אני מתלבט,הזמנתי מחשב ונשאר בוא נאמר עודף.. 620 שקל,אני מתלבט אם להשקיע את זה על כונן SSD שישפר את חווית המחשב http://www.tms.co.il/product/12275 או לקנות מסך חדש, המסך הנוכחי שלי כרגע דיי ישן ברזולוציה נמוכה ( Aoc 2216VA). יש את המסך הבא: http://www.tms.co.il/product/10845 שעכשיו יכול להיות לי קשה לחרוג אליו,אבל הכי ממליצים עליו פה.. או שאפשר להתפשר: http://www.tms.co.il/product/12827 מה אתם אומרים? Screen Vs SSD תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש עזרה בהרכבת מחשב תקציבי של עד 1500 ש"ח על פי הדרישות הנ"ל: * יציבות נפשית - בעל חומרה יציבה יחסית (במסגרת התקציב), מעדיף יציבות על ביצועים. * מריץ windows 7 x32 בצורה מיטבית (כולל אפקטים גראפיים). * עריכת מסמכים (עיקר העבודה). * צפייה בסרטי וידאו (אין הכרח ל-HD). * אינטרנט - לא כמכונת הורדות. * מוסיקה - שמיעת שירים. תודה לכל העונים!

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  24. * מטרות המחשב? : תכנות , צפיה בסרטים, MATLAB, הרצת תוכנות סימולציה, עריכת סרטים וכו' שיהיה מהיר וחזק.. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? קל , לכל היותר 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות (אפשר להתפשר במידת הצורף גם על 5+) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב ? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS או DELL (אפשר גם חברות אחרות עם אחריות של 3 שנים) חובה: I5 מהסדרה IVY BRIDGE, מסך מט. …

25. אהלן, אשמח לקבל מפרט מומלץ + דגם של מחשב המתאים לסטודנט מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)צפיה בסרטים, עריכה גרפית * משקל רצוי? קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני + * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL ממש תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים