ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד לעבודה משרדית? כדי לעבוד בנוחות עם וורד, הייתי רוצה מסך (ומקלדת) גדולים יחסית. הייתי מעדיף שלא להשקיע יותר מאשר 2500 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ויש לי שתי שאלות: 1. מהם החלקים שאני צריך לבחור ומה חשיבות כל חלק (מה הוא עושה, במה הוא עוזר, כמה הוא חשוב למחשב ועוד...)? 2. אם אני מרכיב מחשב, האם ישנה הגבלה לחלקים שאני לוקח, אם אני לוקח חלק מסויים האם יש בעיה בלקיחת חלקים מסויימים אחרים? האם אני חייב לקחת חלק מסויים אחר?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
טוב זה בינתיים מה שאני חושב עליו: כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2150 ¤ 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח לוח אם: אני עדיין לא בטוח צריך עוד הצעות בבקשה מעבד: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1400 ¤ ram: PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 660 ¤ 1 בנוגע לראם אני די הולך בכיוון של זה אבל אם יש יותר טוב תציעו. יש לי תקציב גבוה. זיכרון: WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII 555 ¤ 1 LG GSA-4167B BULK 265 ¤ 1 COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU 450 ¤ 1 HEC 550W WIN550 485 ¤ 1 עכשיו בנוגע לשלושת אלה אם תוכלו לתת הסבר קצר מה זה כי אני לא ממש מבין הבנתי שהhec זה הספק כוח ושאולי יש יותר טובים אז תנו הצעה. וגם …
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר התקציב הוא 2500 ש"ח. המחשב יהיה בעיקר למשחקים סרטים שירים גלישה כללי כזה אין צורך בציוד היקפי כגון מסך מקלדת עכבר רמקולים וכו' אין צורך במערכת הפעלה ורצוי שהחנות תהיה מחולון
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה ולא אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקרון השימוש הוא פייסבוק, יוטיוב, סרטים ומשחקים (לא כבדים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג קל על סף בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.NBA FIFA csgo(במידה והיו עוד אעדכן) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?למשחקים הללו שהיו בין בינוני לגבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
כן, כן, אני הולך לקנות מחשב ללא הגבלת מחיר (כמעט, האמת עד 50 אלף :-*) אז תצרו את המפרט הכי חזק שאפשר ב-50K שקלים. המטרה של המחשב להיות מחשב ביתי ולגיימרים וליישומים גרפים ברמה גבוהה ממש (בשביל אבא P:) תודה.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן, אני לפני הזמנה של מחשב נייד ואני מתלבט בבחירת המעבד...כאשר יש את שני המתמודדים הנ"ל...ההבדל הוא של 100$ יותר עבור ה-I7. מבנצ'מרקים שראיתי עושה רושם שהI7 עדיף ביצועיסטית בצורה די משמעותית..האם כך הדבר? והשאלה השניה היא כיצד יושפע אורך חיי הסוללה מבין השתיים...ה-I7 צורך יותר...השאלה עד כמה זה בא לידי ביטוי בחיים האמיתיים במחשב בעל סוללת 8 תאים. מראש אני אומר שאני מחפש ביצועים בשמיים אבל במקרה הנ"ל נראה כאילו התוספת התשלו היא יחסית שווה את הביצועים... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'), חשבתי על Dual Core 2 עם 2 ג'יגה זכרון, דיסק קשיח 160 ג'יגה, צורב DV, כרטיס מסך/קול/רשת מובנה בלוח האם ומארז עם ספק סביר. אני צריך חיבור DVI למסך שיש לי או להשתמש במה שכתוב בסעיף 4 למטה). חשוב לי גם שהמחשב לא יהיה רועש. 1. ראיתי שיש מערכות כאלה ב 1,000 ש"ח, ויש גם ב 1,500 - 2,000 ש"ח, אני מעדיף כמובן לשלם כמה שפחות (הרי מחשב שציינתי הוא אפילו חזק מידי בשביל שימוש משרדי...), אבל אם חייבים, אז אפשר להגיע עד 2,000 ש"ח. 2. חיפשתי בפורום וקראתי שעדיף AMD על אינטל לצרכים הללו, מדוע ? לאיזה שימושים עדיף AMD ולאיזה אינטל ? 3. אשמח לקבל המלצה למפרט, תודה 4. יש לי כרטיס מסך ישן GeForce FX 5500 256MB, אני יכול להשתמש …
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי כולם אני מעוניין לקנות כונן SSD. רציתי לדעת איזה חיבור אני צריך כדי להתקין אותו במידה ויש לי LENOVO FLEX 2 15? ואם אפשר להתקין אותו בנוסף לכונן HD הרגיל שיש לי כרגע? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, http://www.mcc.co.il/main_new1.htm?info_berghauf.html מה אתם אומרים על המפרט הזה במחיר הזה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות 2 מחשבים ניידים בBlack Friday הקרוב. אשמח לעזרתכם למציאת מחשבים מומלצים. מצרף הסבר ע"פ הפורמט למחשב אחד, השני בפוסט נפרד. 1. תקציב - 2,400-3,600 ש"ח. (ללא חריגות) 2. שימושי המחשב - עריכה גרפית ויצירת מוזיקה 3. בציוד הקפי - ללא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5.פעולה שקטה - ייתרון, אך לא חובה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. מערכת הפעלה/אופיס - בעדיפות למחשב ללא מערכת ואופיס 8. העדפה לחנות/אזור - מרכז/צפון, לא רלוונטית החנות 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? Black Friday, או עד סוף השנה 10. חיבורים - HD…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הלוח אם +זיכרון +מעבד לamd כרגע יש לי p4 1500 מארז של atx האם אני יכול להחליף רק את הלוח או שאני צריך לקנות גם מארז חדש?
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מחשב נייד 13-14.1 אינץ' , מחשב לצרכים סטודנטיאלים . חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ,אמין (כמה שפחות תקלות כמובן...) ,נוח לעבודה-ארגונומי כמה שאפשר ,קל יחסית,מסך טוב. התקציב נע סביב ה 4000 ש"ח . אני לא מומחה במחשבים , אך בהמלך הסופ"ש אספתי מידע וערכתי השוואות ואלה המחשבים הניידים שמצאתי ראויים: 1) DELL LATITUDE E 5400 :זכרון 2GB ,מהירות 2.4GHZ ,דיסק 250GB ,מעבד-INTEL 2 CORE DUO P8600,אחריות -3שנים,מחיר 4300 ש"ח. 2)LENOVO THINK PAD T400:זכרון 2GB,מהירות 2.26GHZ ,דיסק 160GB ,מעבד-INTEL 2 CORE DUO P8400 אחריות -1 שנים,מחיר 4000 ש"ח 3)HP PROBOOK 4310S:זכרון 3GB,מהירות 2.2GHZ ,דיסק 320GB ,מעבד-INTEL 2 CORE DUO T6670 אחריות -1 שנים,מחיר 4050 ש"ח 4)DELL V…
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, בשבועיים האחרונים יש לי בעיה כזאת : לפעמים באמצע שימוש המסך פתאום קצת משתגע ויש שיבושי תצוגה. זה נראה כמו משהו בסגנון של טלויזיה עם אנטנה שאין לה קליטה, מופיעים כל מיני ריצודים על המסך, זה הצורה הכי טובה שבא אני יכול לתאר את זה. זה לא מסוג הריצודים שמופיעים כשמצמידים למחשב טלפון סלולרי. לפעמים כשאני מעלה או מקפל את המסך זה גם קורה. מישהו יודע אם זה נובע מחומרה או תוכנה? על פניו זה נראה כמו חומרה, נסיתי בכל זאת להחליף דרייבר לכרטיס מסך, לא עזר..
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
היי לכולם, הסתכלתי על שני מחשבים של ASUS שכל ההבדל בין השניים הוא המחיר עצמו. וזה נראה לי מוזר אשמח לחוות דעת מה ההבדל בין השניים ? מחיר 5090 (לא באילת) https://ksp.co.il/?store=eilat2&changeSnif&uin=48808&select=.268..271..1358..211. מחיר 4262 https://www.orpc.co.il/items/1752927#Image_1 תודה לעוזרים, אריק
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
במפרט צריכים להיות כלולים מקלדת, עכבר ורמקולים. מסך קיים הוא 19 אינץ' LCD, ויש אופציה שישודרג בזמן הקרוב ל22'. התקווה היא לסגור היום את העסקה. מבקש מפרט מKSP. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2220320 יש לי אפשרות להחליך בו כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב למשחקים בעיקר ורציתי לדעת על איזה תוכלו להמליץ לי..... מצאתי את זה וגם כן רציתי לדעת אם זה שווה את הקניה או שיש לכם הצעה טובה יותר Aurora m9700 Processor: AMD Turion 64 Mobile ML37 2.0GHz 800MHz FSB 1MB L2 Cache Operating System (Office software not included): Genuine Windows® XP Home Edition with Service Pack 2 Chassis: 17" WideXGA+ 1440 x 900 LCD with Clearview Technology - Saucer Silver Motherboard: Alienware® NVIDIA® Mobile SLi Chipset Memory: 1GB Dual Channel DDR SO-DIMM at 400MHz - 2 x 512MB System Drive: Single Drive Configuration - 80GB Serial ATA 1.5Gb/s 7,200 RPM w/ NCQ & 8MB Cache Optical Drive: 8X Dual Layer DVD+/-RW & 24X CD-RW …
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סטרימינג, עריכת סרטונים ולרנדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שהמחשב יצליח להריץ את המשחקים החדשים באיכות גבוהה ולהקליט תוך כדי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה אפשרות לחבר שני מסכים באיכות 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום אני צריך שתמליצו לי על מפרט שישמש אותי בעקרון להכל - מוזיקה, משחקים (לא משחקים כבדים כל כך), אינטרנט, אופיס וכד' .. ;] התקציב כרגע 4,000 בערך ... רצוי כמה שפחות אם זה אפשרי בכלל :-\ * מעבד Intel ולא AMD (אל תשאלו למה ושזה לא כדאי ובלה בלה בלה - לא רוצה AMD כרגע) * אין צורך כרגע במסך, מקלדת + עכבר, רמקולים .. * רצוי צורב DVD אם אפשר שיהיה כלול במפרט (אין צורך בצורב רגיל וכונן 1.44) תודה רבה מראש !@# :]]
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NS 939 PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Gunmetal 2.5-3-3-7 MSI NX6800GT-TD256 GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB WD 120GB 7200RPM 8MB NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Mitsumi floppy 1.44 Compucase super Midi Tower CI 6a21 400w LDT - Black & Blue הרכבת מחשב במעבדה - - - - - - - - - - - - - - - - - - שינויים אפשריים שעלו במוחי: במקום המארז + הספק שאני דיי מפקפק בו (בכלל יחזיק את המחשב בלי סכנה?) חשבתי לקחת את ה SUN SHINE 8866 400WATT BLACK ולקחת ספק נפרד, Thermaltake TT420APD 2-fan . עכשיו, הרעיון שלי טוב? הוא עולה קצת יותר, אך למען בטיחות המחשב וכוח נוסף אני מוכן להוסיף את הסכום. בקיצור,…
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
Sorry i am writing in English, I have no Hebrew installed. so im looking to buy a laptop! not a notebook!!! I will use it mainly for internet (Wi-Fi) basically i would like it to run games (not "high-end" games like BF:BC2 / MW2) but lets say NBA2K11 or so... i want it with Windows 7 installed and a long battery life. the budget is pretty flexible so i would say around 500-600$ could be from Best Buy / newegg and must have warranty its my first laptop so if i wrote something that didn't match or something i wrote wrong please correct me.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
-
הוא אמר לי שהוא יתכנן OC רצחני למעבד ככה שהוא יכול 4300,הוא רוצה כרטיס מסך חזק(יש לו מסך 22),הוא רוצה הרבה אבל הרבה מקום!,הוא מחזיק ספריות של סרטים ו מוזיקה משהו כמו 1TB שיישב על שתי HD של 500 כל אחד,זכרון ולוח אם חזקים בהתאם,כרטיס קול טוב בגלל המוזיקה,מארז יפהה וטוב כמובן,וכל הפיצ'רים מסביב מלבד מסך-רמקולים סט מקלדת ועכבר,צורב DVD,אהה ושכחתי כמובן קירור לכל העסק(אם קירור מים נכנס פה אז למה לא אני אומר) תודה ציון
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים נתקלתי במחשב החדש הזה HP DV6690EJ 2.2GHz 2GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5709&perur=2&t=1&c=320 מעבד t7500 2 גיגה זכרון מאיץ מסך 8400 בקיצור, המפרט נראה ממש טוב והוא עולה 6900. מה דעתכם? לפי דעתי הוא מספק יותר מאשר ה dell 1520 באותו קטגורית מחיר.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-