עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by s0li,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K ש"ח, גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח תכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך 144hz (ניתן לא להחשיב את מחיר המסך בסכום הסופי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך את כל הרכיבים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות לכמה שיותר שקט, לא על חשבון ביצועים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

2. שלום, אני מנסה להחליט האם להזמין רכיבים מסוימים מחו"ל, למשל מאמאזון ארה"ב: 1) לוח אם - כדאי להזמין מחו"ל או שעדיף לדעת שיש חנות בארץ שאפשר ללכת אליה ולטפל בבעיות? 2) כרטיס מסך - ראיתי שיש חברות כמו EVGA שנותנות אחריות בינ"ל. מניח שזה עדיף על חברות שלא נותנות? מישהו נאלץ לממש אחריות כזאת והצליח? 3) אני מסוגל להרכיב מחשב אבל מעדיף לתת מפרט לחנות ולקבל את המחשב מורכב ובדוק. אפשר (כלומר יתקבל בעין יפה) לבוא לחנות עם כרטיס מסך וזכרונות שייבאתי עצמאית ולבקש שירכיבו את הכל אצלם? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. כך לפי המופיע באתר של Dell. צפוי כי גם סדרת XPS תוצע עם המסכים הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by noambaum,

שלום לכולם, הרכבתי מפרט שאני חושב שיתאים לגיימינג ב-2K ב-144HZ. אשמח למשוב שלכם : מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 7 2700 Processor Box (Gen 2) כמות: 1 - מחיר: ₪ 1277 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 477 זכרונות RAM: DDR4 16G 3000 CL15 Corsair Vengeance LPX Black CMK16GX4M1B3000C15 כמות: 1 - מחיר: ₪ 524 מארזים: Corsair Carbide 275R Tempered Glass Gaming Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 297 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 379 מאווררים למארזים: Antec Prizm KIT 3X120mm ARGB fan+2…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי, להלן פירוט הדרישות, תודה!! מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף כמה שפחות. אבל שיעמוד בדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט בלבד. לעיתים נדירות שימוש באופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 16 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח . אפשר עם חריגה עד 2500 אם הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד - אינטרנט עם טאבים רבים, אופיס וזהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב אם זה כרוך בעלויות משמעותיות. אם מדובר בתוספת של 200 ש"ח פלוס מינוס אז אפשר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

7. מעונין בהמלצה על מחשב נייד שימוש ביתי של גלישה וקצת ממכי אופיס, ישמש אדם מבוגר לכן מסך גדול ככל האפשר רצוי, רצוי מחשב כולל מערכת הפעלה (ווינדוס10) התקציב הינו 1000 ש"ח, ניתן לחרוג, אך לא בהרבה. טיב הסוללה ומשקל המחשב לא רלוונטים היות והמחשב יהיה תמיד בבית. אין צורך במחשב שקט ניתן לרכוש בחנות פיזית או בחנות אינטרנטית, בתנאי שמדובר בחנות אמינה עם שירות טוב. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8.  ספויילר היי, אני צלמת בחיתוליו של פתיחת עסק ומעוניינת למצוא מפרט של מחשב שיענה לי על צרכי עריכה, תוכנות אדובי פוטושופ, ברידג' ולייטרום. קיבלתי כמה הצעות מחיר ומפרטים שונים ואשמח אם מישהו יוכל לתת ייעוץ וחוות דעת. מפרט אחד כאן והשאר בתמונות. התקציב הוא כ5,000 שקל (אפשר לחרוג מעט) תודה רבה לעוזרים ושבת שלום! מעבדים: AMD Ryzen 7 2700X Processor Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1441 לוחות אם: Gigabyte GA-B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 371 זכרונות RAM: DUPLICATE-DDR 4 16GB (2X8G) / 2666 TSP (Korea) בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 604 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black/White + FSP Hyper M 600W…

9. שלום לחברי הפורום, אני רוצה לחדש את המחשב הנוכחי שלי, כדי שאוכל לשחק משחקים חדשים BF, COD FarCry וכו' בהגדרות טובות יותר. וכמובן לשימוש באינטרנט ואופיס ושהמחשב יטוס. אני מעוניין ב Boot ישירות מלוח האם (M.2 MVMe PCIe x 4). חשוב לי שיהיה שקט יחסית, OC לא קריטי-נחמד אם תהייה אופציה היום יש לי את המפרט הנ"ל: מעבד: Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @ 3.20GHz לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. B85M-HD3 זיכרון 16GB כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7950 דיסק Samsung EVO860 512GB מסך 24": Dell U2412M אני מעוניין לשדרג למפרט הזה: - מבקש לדעת כמה הוא יעיל ומתאים התקציב שלי הוא סביב ה 3500-3800 ש"ח …

10. מחפש המלצה לשילוש (מעבד+לוח אם+זיכרונות) + כרטיס מסך חשוב לי שיהיה שקט יחסית (לפחות בזמןן מנוחה) הולך לקנות באילת חשוב לי יכולת שידרוג עתידית עדיפות מסויימת לאינטל כרגע עובד עם מסך 24 אינג 60 הרץ של DELL יתכן ובהמשך אשדרג ל144HZ ובאיזור 27 אינג יש לי ספק חזק 700W מודולרי (לא זוכר את שמו אך אחד טוב) ומארז של פרקטל דיזיין שימושים:כללי ומשחקים אשמח להמלצה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לגבי כרטיס מסך RTX 2080 Ti ספק של 650W יספיק או שצריך יותר? תודה .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Epidem,

שלום לחברי הפורום, החלטתי לנצל את שאריות הביטקויין שנשארו לי לטובת שדרוג המחשב האישי שלי. להלן הפרטים והדרישות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? -- 5,000שח מקסימום חריגה 500שח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -- גיימינג על מסך 2K 165HZ, עריכת סרטונים, מכונות וירטואליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? -- לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) -- המפרט הקיים רשום למטה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -- לא רלוונטי, לא מחליפים שום חלק בקירור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? -- כן, בינ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ohad Amiti,

המטרה, משחקים ושימוש ביתי רגיל. אני חושב שאני סגור על המעבד ועל כרטיס המסך. (לאו דווקא של החברה הספציפית, אלא זה היה הכי זול, יש הערות?) אני יודע שהמסך לא מגיב הכי מהר אבל אני מעדיף את הגודל הזה (לא בטוח לגבי המסך המעוקל, אבל נראה לי כיף...) האם צריך מאוורר למארז? המאווררים ששמתי בכלל מתאימים כאן? הערות לגבי הציוד המשלים (מקלדת/עכבר/אוזניות) - אני מתכוון באותה מסגרת מחיר. (בלי לקנות משהו יותר טוב, להחסיר משהו ולהוסיף אחר כך...) מה דעתכם על לוח האם כאן? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9400F / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 קירור למעבדים: Be Quiet! PURE ROCK BK008 …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אהלן חברים, יש לי מעבד מחשב ישן עם מעבדה Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz וכרטיס גרפי חדש : ASUS ROG Strix GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 Advanced Edition VR Ready DP HDMI DVI Gaming Graphics Card (ROG-STRIX-GTX1070TI-A8G-GAMING) האם השילוב יכול לעבוד?

15. היי שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח שיספק את צרכיי. סרטים, אופיס וגיימינג ברמה סבירה (pubg וכדומה באיכות טובה ושאהנה מאיכות סבירה בכל משחק שיצא ב3 שנים הקרובות) קיבלתי הצעה לרכוש את המחשב עם המפרט מתחת ב2500 , חשוב לציין שאין לי בעיה להוסיף כמה שקלים לשדרוג אפשרי (כגון סלוט נוסף של זכרון ראם) אין אחריות לאף אחד מהרכיבים. אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש מעבד: Intel Boxed Core i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache קירור למעבד: סטנדרטי מאוורר של אינטל לוח אם: Biostar TB250-BTC PRO Socket : 1151 Supports 7th Generation Intel® Core™ Processor Intel B250 sin…

16. שלום. חבר שלי רוצה לרכוש מחשב נייח חדש לבית(הנוכחי שבק חיים אחרי עשור). הצרכים הם אינטרנט ועבודה משרדית, פה ושם אולי קצת סרטים. התקציב הוא 1500 ובמידת הצורך ניתן לעלות ל2000 ש"ח. NUC בא בחשבון אם יש המלצה כזו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 1500 ש"ח ובמידת הצורך ניתן להגיע ל2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כגון אופיס ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה…

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by KF,

למישהו יש ניסיון עם Probox2 Air Plus ? https://ksp.co.il/item/1140-53989 האם הוא יוכל לענות לי על הדרישות הבאות : *צפייה חלקה בסרטי REMUX 1080P (ניגון דרך USB) *תמיכה בפורמטי אודיו TRUEL HD / DTS / DD = (הסטרימר יחובר ישירות לרסיבר ולא לטלויזיה!!!) *תמיכה בכתוביות בעברית (קובץ הסרט והכתוביות יהיו בעל שם זהה) *ניגון ערוצי טלויזיה = קודי *** בנוסף רציתי לשאול האם ניתן לחבר SSD 256GB חיצוני לסטרימר , רשום שהוא תומך עד 64GB בכרטיס זיכרון/USB.. השאלה אם זה מתייחס גם לSSD חיצוני .. https://ksp.co.il/?select=.1033..153.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=37870&txt_search=&buy=&minprice=0…

18. Started by Shishio,

שלום לכולם! אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בתקציב עד 2500, לטובת משחקים חדשים ותכנות. זה המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core i5 4590 כרטיס מסך: Nvidia Geforce GTX 1050 Ti זיכרון: DDR3 8GB לוח אם: Gigabyte H81M-HD3 ראיתי שיש מבצעים על כרטיסי מסך, האם מומלצים?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by israel stein,

אהלן חברה הייתי רוצה להתייעץ לגבי קניית Microsoft Surface Laptop 2 i5 8 gb ram 256 gb במחיר של 1050 דולר האם זה שווה את המחיר או שאני יכול למצוא יותר בסכום הזה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  20. שלום, מחפש מחשב נייד, חשוב לי שיהיה נוח לנשיאה שיהיה קל וחשוב לי גם מראה אלגנטי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ- 4000 ש"ח (כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סטודנט, צפיה בסרטים באיכות HD, ויתכן גם תוכנות עריכת גרפיקה ( קלות- שימוש מועט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ( לפטופ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידת הסביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Yifat Haddad,

שלום. אני צריכה לקנות מחשב נייד 16RAM, 512SSD. מסך 14'' אני מעדיפה עם ציפוי מסך מט ולא מבריק (זה מוריד את אופציות הטאצ' למינהן) ושיהיה עמיד.. תקציב כ5000. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  22. היי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למטלאב, פייתון ועיבוד תמונה. גיימינג קל אם מתאפשר אבל בעדיפות נמוכה יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש SSD 256 ג'יגה ישן. הייתי שמח להחליף, אבל אם התקציב גבולי אפשר לשמור אותו. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

23. Started by spider272,

אהלן חברים רוצה לקנות רק את הדברים הבאים לוח מעבד מארז זכרונות ספק כח למטרת גיימינג וסרטים ברוזולוציית 1920x1080 תקציב סביב ה3 וחצי העלתי שני תמונות של מה שאני חושב ללכת עליו לבינתיים

24. הצורך הוא לעיצוב גרפי סטטי, ללא אנימציות. תוכנות אדובי: פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין, תודה!

25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, עדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים, גלישה, לא מעבר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדי…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים