ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
ABIT IP35-E? הזמנתי מחשב בנועה מחשבים , והלוח הזה יגיעה בהזמה לארץ רק עוד שלושה שבועות תאמת לי לא מפריע לחכות אבל המחשב לא בשבילי , בנתיים תחלופה אני ילך על איזה גיגבייט , אבל בכל אופן מישהו יודע עם קיימת חנות שמחזיקה את הלוח במלאי ?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! אני מתכנן לקנות את אחד משני המחשבים הבאים, אשמח להמלצות, השימוש במחשב הוא בעיקר למשחקים, ותוכנות כמו פוטושופ וכו'... אני מתלבט כי אמרו לי שאין צורך לקנות את המעבד i7 כי הוא לא בהכרח טוב יותר למשחקים. שני המחשבים הם: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i7.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-450m.htm אשמח לקבל דגשים לגבי המעבד (מה טוב יותר לצרכים שלי), והאם יש הבדל מהותי בין הכרטיסים של ATI ל GEFORCE GT או ששניהם יספקו לי ביצועים טובים. המון תודה,
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אין לי מושג בניידים נגיד אני רוצה לקנות משהו בסגנון אסוס 1215N ולהשתמש בו 90% מהזמן בתור מחשב נייח בסלון האם אפשר להריץ אותו על חשמל רגיל לקיר ולהשאיר אותו דלוק כל הזמן או שהחיבור לקיר זה רק בשביל לטעון את הבטרייה ואי אפשר להשתמש בנייד בזמן הזה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני צריך רק מארז ,דיסק קשיח , לוח אם , מעבד , זיכרון בשביל משחקים ..
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
גם בלי צורב, ושייתן כמה שיותר יכולת תמורת המחיר.
-
- 15 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט מחשב המיועד למשחקים עם תקציב בסביבות ה 7 -8 אלף (ללא ציוד הקפי) כאשר הוא אמור לשרוד עוד כמה שנים עם מקסימום הוספה של כרטיס מסך נוסף בעתיד. לגבי סוג משחקים למשל SKYRIM COD Crysis3 וכו בגרפיקה מלאה (הגדרות מקסימליות/גבוהות). הרזולוציה של המסך כרגע היא 1920X1080 לגבי הרעש לא כזה קריטי אבל גם לא יותר מידי רועש נניח 6/10. יתכן בעתיד יהיה גם OC קל-בינוני (בעתיד הרחוק אני מקווה ) אין צורך לכלול שום תוכנה ואין העדפה לחנות מה שכן שתיהיה אפשרות למשלוח לאזור אשקלון/באר שבע. (במידה והחנות לא שם) לגבי השדרוג אני מתלבט עקרונית אני מעדיף שהדבר היחיד בעתיד יהיה הוספת כרטיס ב SLI מקסימום כיום שהתושבות של המעבדים משתנים כל חצי שנה לדעתי זה לא ישרוד שדרוג מעבד ו…
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הנה המפרט: 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 567.69 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 496.17 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX 531.93 ש"ח 1 Gigabyte RADEON 9800Pro - 128 mb DDR TV OUT - RETAIL 1,595.79 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6920 ATX - HEC-400 LDT 554.28 ש"ח 1 LG CRT 19" - F900P - FLATRON CRT High Resolution Monitor 1,863.99 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,441.55 ש"ח הנה לינק למארז: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2101 תגידו לי מה דעתכם עליו למי שקרא ביקורות או משבו עליו , הוא גם יפה וגם יש לו ספק- HEC 400 WATT. איך הספק הזה?? אחרי מה …
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הייייי כשאני עושה בדיקה עם occt למחשב שלי (המפרט בצד asus), core 3 מגיע לטמפרטורה של 88 מעלות ושאר הליבות נשארות בטמפרטורה של עד 84 מעלות... אולי זה סתם שאלה של noob, אבל פעם שמעתי שעדיף להישמע טיפש לשתי דקות מאשר להישאר כזה לתמיד.... אז, תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני קניתי נייד עם מעבד intel core 2 duo T5550 1.83GHZ 667MHZ האם המעבד הזה הוא Santa Rosa?
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. שמתי לב לסימן של מין "שריטה"(אני משער, אולי זה משהו אחר) במסך המחשב הנייד. מה ניתן לעשות? האם זו שריטה לדעתכם? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי ליאור ואני זקוק נואשות לעזרתכם. אני מנסה לבנות מחשב חדש, ובמילים פשוטות, אין לי מושג מה אני עושה. אני כנראה סובל מפוסט טראומה על המחשב הישן שלי שהיה בן 90 ומת בשיבה טובה (שנות מחשב כשנות כלב, חבר שלי פעם אמר), וזאת לאחר שלא היה מסוגל אפילו לפתוך מסמך וורד באופן נורמלי, שלא לומר לעשות משהו. אני שואף למחשב שעובד מהר וחלק ומריץ משחקים כמו מאסטר, שלא לדבר על פוטושופ ותוכנות אנימציה (אני סטודנט לאנימציה וזה עניין חשוב מבחינתי). ביררתי על רכיבים שונים, אבל פשוט אין לי מושג אם הם מסוגלים לעבוד ביחד, איפה הגזמתי ואיפה צריך להוסיף. בהנחה ובכלל בחרתי בחלקים מתאימים, אני צריך לבחור בין גרסה יקרה יותר ליקרה פחות, והנושא הכספי חשוב למדי אז אני אשמח אם תודיעו לי כשתו…
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בעל המאפיינים הבאים: מתאים לעיבוד גרפי (מריץ מהר: פוטושופ, zbrush, maya) מתאים לתכנות (מריץ סימולטור של אנדרואיד בצורה סבירה) בעל מסך נשלף או משהו בסגנון, כך שאוכל להשתמש בו לפעמים כטאבלט, אבל עדיין שתהיה מקלדת (כי זה בעיקר לתכנות) גודל 15.6" רצוי מאוד. מאווררים שקטים מאוד. מה פחות חשוב לי: אורך חיי סוללה, כי הוא יהיה בדרך כלל נייח. גודל hard disk. כל מיני קוראי media למיניהם. משקל, כי הוא בדרך כלל נייח. אני רוצה לדעת מה המחיר המינימלי של מחשב שעונה לדרישות האלה, ואיזה מחשב דומה אפשר לקנות ב~4000 שקל. שאלה שנייה: אותו דבר, אבל בלי הדרישה של מסך נשלף שנהיה טאבלט. תודה.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם המחשב הזה יתאים לסרטים אירנטרט איסיקיו בלבד מחשב נייד compaq armada 1120 שמור מאוד עם תיק נשיאה Hard Drive :800M: Windows 95 CPU Type: 100MHz 8 MB RAM [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
אחרי שנתיים שעברו מאז קניית המחשב הקודם... אני מחפש לקנות מחשב חדש.... אז השימושים הם: סרטים, משחקים הדגש הוא על מחשב חזק, לא מכונת משחקים! בשביל מכונת משחקים אני קונה קונסולה, אבל כמובן שמידי פעם יהיו גם משחקים טובים במחשב שאני ארצה להריץ אותם... תקציב: 6000 ש"ח (גמיש) לא צריך: דיסק קשיח (יש לי דיסק אחד SATA של 160 ועוד אחד של 320 SATAII מהמחשב הקודם), לא צריך ספק ולא צריך ציוד היקפי-מסך, מקלדת (יש לי LOGITECH MEDIA ELITE) ועכבר (G5). רצוי מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד! כי הוא הולך להיות בחדר שלי... הייתי רוצה שהרכיבים יהיו עם שדרוגיות, וכמובן שיריצו ויסטה בצורה טובה! זהו נראה לי... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך שאני אשים פה את המפרט של המחשב הקודם כדי לראות מ…
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל אני חדש פה אז אם עשיתי טעות בכותרת או במה שאני כותב סליחה . אז ככה למפרט : מעבד - Intel® Xeon® Processor X5680 (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s. לוח אם-P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E. זכרון-3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600 2 כרטיסי מסך- ATI Radeon HD 4870 512MB ספק כוח - TX 750W Active PFC 12cm Fan קירור למעבד NH-D14 CPU Cooler מארז Thermaltake Armor+ MX Middle Tower Series With Window Black Case מקלדת ועכבר microsoft x6 וכמובן dvd x2 והארדיסקים בסביבות ה 5 טרה . תוצאה ב 3dmark06 22633{ חייב לציין שהמחשב לא עבר עדיין oc } תנו חוות דעת בבקשה .
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מתי יושווק הממרום בארץ?? אם כן אתם יודעים תמחירים באלי לקנות מחשב נייד
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כשחברתי את כבל המטען למחשב , והלכתי ואחרי כמה דקות באתי למחשב והמסך וכל מה שהיה בו היה ממש בהיר ומגעיל תמונות נראו רע צבעים בהירים מגעילים והיה פתאום קטע שהסרטונים ביוטיוב היו באיכות נוראית שלא ניתנת לצפיה , ממש משהו מחריד .. הבעיה הראשונה הסתדרה מיד אחרי ששנתי ממצב ביצועים למצב חסכון ואז להחזיר למצב ביצועים שנתי דרך התוכנה הזאת http://prntscr.com/4zlzc7 אבל אחרי שהבעיה הראשונה נפתרה הבעיה השניה נשארה אבל נעלמה גם היא בסופו של דבר. אבל השאלה האם זו בעית חומרה ויש ממה לדאוג? תודה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... אך - כן חשוב לי הגודל של המסך (17 אינץ'). ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.i…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ממ בעיקרון זה נועד לגימיין עכשיו אני תמיד הייתי עם אינטל ונוידיה אבל אני רואה שכולם פה ממליצים על amd ה readon אז למה לא אם אתם אומרים מה שיותר טוב לגימיין בקיצור חשוב שיהיה לי כרטיס קול טוב כי יש לי מערכת קולנע ואני צריך לחבר אותו לרמקולים ומה שיש לי עכשיו נגיד של הלוח אם על הפרצוץ זהו תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בהשוואה בין asus n56vj-s4009h ל asus 56cm- xx028h (או אולי יש דגם יותר טוב משניהם במחיר דומה?) שני המחשבים נראים לי די דומים ביכולות שלהם, הייתי רוצה לשמוע בעד ונגד לכל אחד מהם, כאשר הצרכים שלי הם תכנות על אמולטור של אנדרואיד, ועיבוד גרפי (photoshop, maya). -שמתי לב שלn56vj יש רזולוציה 1920X1080, ואני די בטוח שאני לא צריך את זה על מסך 15.6", מה שאומר פגיעה מיותרת בביצועים. -האם יש לn56vj-s4009h אפשרות הרחבה ל8GB כמו שיש ל56cm- xx028h? -ממחקר באינטרנט הבנתי שהמעבד של vj אוכל יותר סוללה מהcm, ומספק בערך אותם ביצועים. האם זה נכון? -לא מצאתי שום ביקורות משתמשים באינטרנט, אולי מישהו יוכל לעזור עם זה? -יש איפהשהו נתונים על רעש/התחממות של המחשב? - יש עוד קריטרי…
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לידידה שלי. מסך 15-16, לא חייב להיות מאוד קל, חזק יחסית(שיחזיק לאורך זמן למרות שהיא רק רואה סרטים, גולשת וכותבת מסמכים). תקציב 4-5 אלף.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
CPU: intel i3 6100 (tray) + Arctic Freezer i11 GPU: GTX960 4GB (msi GTX 960 4GD5T OC | GTX 960 4GD5T OCV2) MOBO: B150M (msi B150M PRO-VD | B150M BAZOOKA | B150M MORTAR) RAM: 2xDDR4 4GB (Crucial Ballistix, 2400) SSD: intel SSD 535 120GB HDD: WD BLACK 1TB CASE: Antec ISK600M-400/500 (PSU Antec VP) אני לא יודע איזה לוח לבחור, כלומר עברתי כל יצרן, אני רוצה משהו טוב בלי להגזים במחיר, התחלתי את בניית המפרט על H110, אבל הוא מעוד מוגבל מכל בחינה. כרטיס מסך בכלל רציתי לקחת GTX950, אבל ההבל במחיר לא שווה את זה, בכללי הGTX950 יקר מידי בארץ, המפרט עצמו, הוא פחות למשחקים בכלל, אבל עדין מעדיף שיוכל לשחק מידי פעם במשהו, אז ה960 זה הכי זול שאני יכול לקנות כיום. בקשר …
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי אמא שלי באילת עד מחר ואני צריכה מחשב ללימודים אשר ימשכו כ4 שנים. השימושים העיקרים הם דפדפן, מוצרי אופיס. ככלל אין לי מחשב ברשותי הייתי רוצה לקנות אחד שיחזיק לאורך זמן. חשוב לי משקל נמוך זמן עבודה מקסימלי- לומדת בערך 10 שעות ביום 4 פעמיים בשבוע.(מכוונת ל4-5 שעות ללא טעינה) מסך בין 13-14 ssd 128 מסך led או ips זיכרון פנימי 8 לפחות כרטיס מסך לא משנה לי כול כך מעבד עדיף מהדור החדש i5/i7 עדיפות לאחריות של 3 שנים ומחנות ksp/ivory או כול חנות שיש לה סניף במרכז ומוכרת גם באילת תודה רבה לכם!
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום בנייד שלי HP DV6-1330EJ בתוכנת CPUZ המעבד מופיע בשורה העליונה (מסומן במלבנים שחורים בתמונה המצורפת) כ T6670 ובשורה התחתונה כT6600 יש הגיון בזה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-