עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפית, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CS6-AFTEREFFECT- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3- BATTLEFIELD- SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 (מעוניין גם במסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by pumiki1,

אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי שני המחשבים הנ"ל: Lenovo T510 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2293 http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-Thinkpad-T510-4349-4JG-Notebook.25722.0.html לעומת Dell 1557 https://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2920 http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Studio-1557-Notebook.23009.0.html מבעבר להבדל של בערך 1700 שקלים ביניהם, בדל יש יותר מקום בהארד דיסק (500 לעומת 320) וגם חיבור HDMI, אבל מצד שני בלנובו יש מעבד קצת יותר טוב. תודה מראש על התגובות

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by yahalom,

התקנתי vista home premium ויש לי בעיה שאין לי bluetooth יש במחשב bluetooth מובנה יש לי דרייבר של bluetooth (התקנתי ידני מהדיסק של המחשב) Bluetooth lpan network adapter בנוסף לא ניתן לבצע עידכון הוא אומר שזה הכי עדכני שיש אבל האיקון(-של ה Bluetooth לייד השעון) מופיע לי כאפור (לא כחול) וגם בתוכנה ניראה שכל האפשרויות לא זמינות בניסיון להעביר קובץ מתקבל "‏‏אין ל- Windows אפשרות לאתר התקני Bluetooth. ודא שמתאם Bluetooth מחובר למחשב ומופעל, ושהתקן Bluetooth שברשותך מופעל." אני חושב שהבעיה קשורה לעובדה שאין לי בלוח בקרה אפשרות של Bluetooth איך אני יכול להוסיף אופציה זו

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by vladk,

צרכים - משתמש כבד, סביבות פיתוח, ויסטה, בלי OC, מעט משחקים. תקציב - עד 4000 ש"ח בלי מסך ובלי ציוד היקפי. יכול להיות עוד כחצי שנה אחליף את הכ.מסך לאחד עם תמיכת DX10. מה דעתכם? Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050 GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 560 1 560 512MB Corsair DDR II 667 320 2 640 eVGA 7300GS 256MB TV, DVI, PCI-E 370 1 370 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 390 1 390 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 220 1 220 Total price 3470 ¤ תודה

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by garden,

שלום לכולם, צריך המלצה לנייד 13.3 שימוש-אופיס ,אינטרנט וכו' -משחקים-לא חשוב מיועד לנסיעות רבות ברכבת-צריך להיות קל. חובה שניתן להתקין עליו וונידוס פרופשיונל. בינתיים התמקדתי ב-דל ווסטרו 3350 אבל מתלבט לגבי הסוללה 4 תאים. מעדיף I3 בגלל עלויות הבנתי של DELL V-130 זמן סוללה קצר ולכן ירדתי ממנו- האם זה נכון???? ראשית כמה זמן סוללה כזו מחזיקה (4 תאים בדגם 3350?) שנית- האם הדגם מומלץ?? המלצות לדגמים נוספים אם יש? תודה מראש לכל המסייעים

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by Bose,

יש לי את המפרט הבא intel p4 2.4 asus p4xp-x seires 256 ddr generic mx 440 64 זה בעיקרן מה שצריך לעניין אתכם. אוקי אז דיי נמאס לי שהמחשב שלי איטי, לא סוחב משחקים ואני לא יכול לצרוב כלום אז חשבתי ללכת על משהו כזה, אי אפשר ללכת על DDR3200 כי הלוח תומך עד 2700. למישהו יש עוד הצעות מעניינות?? http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4xp-x/overview.htm# Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 165.00 ¤ 1 165 ¤ 1 690 DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory 248.65 ¤ 1 248.65 ¤ 2 3936 Club3D Geforce FX 5900XT 128MB 256bit TV/DVI Video 1119.99 ¤ 1 1119.99 ¤ 1533.64 ¤ עד 1500 שח בבקשה ולא, אני לא יכול למתוח תתקציב בשביל 9800 פרו. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם ושבוע טוב אני מטלבט על איזה לוח ללכת http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3469&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=638

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  8. צריך המלצה ללוח +מעבד+זכרון ב2000 שקל מקס חשוב שללוח יהיה חריץ PCI-EX וכרטיס מסך מובנה טוב אם היתה תמיכה במעבדי מרובעי ליבה ובDDR3 למקרה של שידרוג עתידני(לא עקרוני) המחשב יהיה למשחקים ואולי בעתיד לאוברקלוק קל וכן אני יודע שכרטיס מסך מובנה לא מתאים לשחקים יש לי GF7600 בשביל הלוח אבל אני רוצה מובנה שאם פתאום הכרטיס יתקלקל שהמחשב ימשיך לעבוד ודבר אחרון מחנות בצפון בבקשה נ.ב זה לא להיום אלא לעוד שבועים בערך

• 14 תגובות
    • 852 צפיות
  9. היי, יש לי שני מחשבים שאני רוצה לאחד ואני מתלבט איזה רכיבים לשמור. האופציות הן: CPUs: Core2 Duo E8400 vs Core i5 750 . GPUs: Zotac Geforce 9800gt vs ATI Radeon hd 5700 vs Radeon hd 4800 (4870). זה בעיקר לשימוש יומיומי ומשחק פעם בשנה בערך. על מה אתם ממליצים?

10. Started by yalkobi,

התקציב 1000 שקל בערך + - מחשב משמש לגלישה וסרטים רזולציה HD יש לי מחשב בין 6 שנים אני רוצה להעביר את CD והרדיסק קניתי בנוסף SSD של 128 גיגה יש לי כרטיס מסך HD5670 מארז יש לי של + ספק 400 וואט של HEC [h=1][/h] בגדול אני צריך לוח פשוט וטוב בלי דברים מיוחדים זיכרון ומעבד ואם צריך אז גם קרור למעבד הענין שאני צריך שהחנות תעשה לי את הרכבה כי אין לי מושג בנושא אני מהקריות אז חנות מהאזור יהיה מעולה או גג נתניה כי יש לי חבר שגר שם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by Evyatar1620,

אהלן, חבר צריך מחשב חדש בשביל אוברוואץ, וביקש ממני לפתוח דיון בשבילו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם חייב אז חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch ובכללי משחקי FPS באונליין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' 144 -לאילו הגדרות ג…

12. שלום חברים אני מחפש המלצה למחשב נייד, הוא לאמא שלי. לרוב, לשימושים של משתמש ממוצע. גלישה, עבודה במיילים ובמקסימום עריכת תמונות (שלשמה גם אני רוצה שיהיה איך לחבר מסך נייח שיש בו רזולוציה טובה העיקר. איזון צבע סביר לא חייב משהו הכי טוב שיש.) שיהיה יחסית קליל שאם היא תרצה לעבוד איתו במקום אחר בבית לא תהיה לה בעיה להביא אותו למטבח למשל. חיי סוללה ממוצעים זה סבבה. השימוש בעיקר נייח. אז אם יש דרך שהיא לא תשבעם המחשב במצב פתוח (כי אז היא תראה את המסך פעמיים) אלא שיעבוד במצב סגור כמו נייח זה יהיה טוב. אם צריך איזה ציוד של מקלדת או תושבת מיוחדת בשביל זה אשמח לקחת אותם בחשבון גם. כי כדי לעבוד במצב סגור כנראה נצטרך לחבר איזו מקלדת חיצונית. …

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by AvnerGo,

שלום, אני מתחיל ללמוד אדריכלות שנה הבאה (2013) ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיתאים גם לתוכנות העיצוב הנדרשות (שאני לא יודע מהם), וגם לחיי הסטודנט. הכול בטווח מחירים של בין 4000-6000 ש"ח (בתקווה שזה ראלי).

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  14. שלום : אני קונה מחשב... נראה לי שהכל סגור חוץ מהמארז ... אם למשהו יש משהו מארז טוב בסביבות ה200 שקל שיגיב אני מבקש שהוא יהיה מKSP ולא משום חנות אחרת! (לא כולל ספק כי כבר יש לי!!!)תודה המפרט: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-939) 1 1060 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 680 זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA /VT X2 520 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 120GB SATA 1 470 Teac/SONY 1.44 1 40 כוננים- DVD LG X16 1 150 מארז- חסר לי צריך משהו בסביבות 200 שקל ספק Power Supply HEC 400W 300 מקלדות? כמות Logitech Internet Pro White 1 70 עכברים? MS Optical + roll 1 50 רמקולים? כמות CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp…

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  15. שלום לכולם רציתי המלצה לשדרוג המחשב שלי יש לי פנטיום 2.6 800 לוח אם אינטל פרל 2 גיגה זיכרון קורסייר קאס 2 כרטיס מסך רדאון 9600 של גיגהבייט רמקולים 4.1 ישנים של אלטק חשבתי לקנות רמקולים ואולי להחליף את הכרטיס מסך הישן מה אתה אומרים? אני רוצה רמקולים אם חיבור אופטי שיתאימו ל iriver -ihp-120 שלי

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by wow,

הנייד ישמש את אחותי לשימושים של אינטרנט וסרטים, התקציב הוא עד 4000 שקל. מיהו מכיר את הנייד הנ"ל ויכול לתת לי פרטים עליו ? או אולי המלצה למשהו אחר ? (14 אינטש)

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  17. 1. במהלך שימוש שגרתי בלפטופ Asus TP300L גיליתי שכפתור ההדלקה הפסיק לעבוד. (דגם ספציפי הוא TP300LA-DW205H) 2. טכנאי מחשבים הסתכל על המחשב ועדכן אותי שיחידת ה IO תקולה (יותר נכון ספציפית המנגנון המכני של כפתור ההדלקה), וצריך להחליף אותה. אציין כי מדובר בחלק נפרד מלוח האם. 3. לדברי הטכנאי (חנות ידועה באיזור שלי) אין ספק שיכול להביא את החלק הזה. חיפוש באינטרנט לא העלה שום דבר. 4. המחשב עדיין באחריות והיא לא נפגעה עקב פעולת הטכנאי (בחינה ויזואלית בלבד), בוודאות. האם אתם : א) ממליצים לי להשתמש באחריות שחלה על המחשב? הוא בן פחות משנה. אני חושש ממצב שבו פשוט לא יתקנו את המחשב ויביאו לי משהו refubrished ועם בעיות, כמו שקרה לאחי עם מחשב תוצרת Dell. …

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by Oliakarlov,

היי חברים, קניתי בעבר מחשב מחודש של dell latitude מעבד i5 2520M 2.50GHz, זיכרון RAM של 8 ג'יגה. כונן של 500 ג'יגה. אם נתעלם רגע מהעובדה שהוא גדול וכבד יחסית לשאר המחשבים שיש כיום בשוק עם המפרט הזה, כשהתקנתי וויז'ואל סטודיו הוא עוד עבד לי סבבה, אבל מהרגע שהוספתי גם מטלב לעניין המחשב פשוט התחיל לקרטע, נתקע המון ולוקח לו המון זמן להגיב. הייתי בטוחה שהמפרט שיש לי יהיה מספיק כדי שהמחשב ירוץ סבבה אבל מסתבר שזה לא נכון.. מישהו עם נסיון וידע לגבי 2 התוכנות האלה (וייתכן שאיאלץ להתקין עוד כמה בעתיד) יכול לייעץ לי איזה מפרט יעבוד טוב? בתודה, סטודנטית מתוסכלת להנדסת חשמל.

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  19. אני רוצה לשאות את דעתכם על המחשב שבכותרת: מחשב ניידוEsprimo V5545-1 2.0GHzוFujitsu Siemens http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692721 אשמח לשמוע דעות. אגב, אני יכול לקנות אותו ב 4000 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by AcidBurn10,

מישהו יכול לחוות דעה (ובלי להיכנס עכשיו ל-AMD או INTEL) . בעיקרון - מחשב למשחקים חדשים/אינטרנט/תוכנות/עריכת וידאו ..... זה הכיוון הכללי - שיפורים המלצות .....??? NEC DVD-RW 3540 1GB RAM DDR2 533 Kingston Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 1MB 800MHz - או שעדיף ללכת על 64bit/ Dual Core ?? לוח אם של ASUS P5LD2 Deluxe 945 Chipset ?250GB SATA II 7200RPM 16MB? ASUS Extreme N6600-TD PCIe 256MB מסך - לא החלטתי LCD או CRT. למשחקים עדיף CRT , תקנו אותי אם אני טועה .... מחיר - עד 5500 ש"ח יש לי הרגשה שעשיתי קצת סלט , אם מישהו יכול לעשות סדר בבאלגן .... :s05: תודה

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים, סרטים, גלישה עם הרבה טאבים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- אין תוכנה ייעודית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- FIFA15, GTA,NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך אמור להיות 23" כנראה, אולי 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- לא יודע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by kokoloko,

שלום לכולם, אחרי אירוע טראומטי משהו שבו כמעט ואיבדתי את כל ה-data שצברתי בשנים האחרונות החלטתי לבנות מחשב גיבוי הדרישות אולי יהיו קצת מוזרות אבל ננסה... + USB3 ו SATA3 - אם כבר אז שיחזיק הרבה שנים. + מארז קטן - אם אפשר אז mini ATX אך לא חובה. אני חשבתי על משהו בסגנון ה-antec 180 mini + מארז מעוצב. לא משהו פסיכי אבל גם לא מעפן - זה יושב לי באמצע החדר (שוב, משהו כמו ה-antec 180 mini) + לפחות 4TB של הראדיסקים, פחות משנה אם זה 4 או 2. + _RAID_ חשוב מאוד, מכיוון שזה יהיה מחשב גיבוי זה מן הסתם סעיף קריטי. ואם מישהו מבין בזה- אז בקר טוב שיש לו גם תמיכה בלינוקס. כנראה יהיה mirror ואולי ישתדרג יום אחד לraid5 + המחשב יריץ לינוקס ויש לי סטייה למעבדי אינטל (הם מקמפלים י…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  23. המחשב שלי: לוח אם AGP מעבד 2.6HT 512MB 400MHZ 80GB SATA אני רוצה לשדרג כרטיס מסך(ואז אני צריך ספק אז גם כבר מארז) מארז ,ספק ,הארד דיסק של 200GB SATA או יותר תקציב 2400 2500 שקל ככה כמובן הכרטיס מיועד למשחקים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by natee,

---- כפול טעות

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  25. שלום אנשים, בניתי לעצמי כבר מפרט אבל הייתי רוצה לשמוע דעתכם ועצות לשיפורים אם אפשר. התקציב שלי הוא 3000 שקל עם אופציה לחריגה עד 3500 במקרה הגרוע. המחשב לשימושי תוכנות תלת מימד וחישובים מתמטיים כמו סוליד וורקס ומטלב, גם משחקים הולכים לרוץ עליו בעיקר FPS וסימולטורי טיסה ונהיגה. אין צורך בציוד היקפי וגם לא במסך. לגבי OC אולי אם אצטרך אז בצורה בינונית. לא קריטי.. אז ככה: מארז רצוי שיהיה מחברה טובה כולל ספק 400W (אני מתכוון לחבר כוננים נוספים ודרוש הספק נוסף בשביל זה) עיצוב לא כ"כ חשוב, שלא יהיה רועש מדיי, מספר רב של יציאות USB יתקבל בברכה. מעבד Intel Q9300 6MB 1333FSB קירור למעבד :s05: לוח ASUS P5Q Intel P45 זיכרון Kingston DDR2 2GB / Corsair 2GB KIT מן הסתם שני מודולים שעו…

• 10 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.