עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ,שיחקתי בVIRTUA TENNIS 3 גלשתי באינטרנט רציתי להעביר למצב שינה אך הוא לא נתן לי להעביר למצב שינה ואמר שהשחזור נכשל.לאחר מכן גיליתי שהמחשב היה חם מהרגיל ובמצב הזה מאוורר של המחשב לא פעל כיביתי את המחשב והמאוורר פעל בצורה חזקה והטמפרטורה ירדה.יש למישהו מושג מה יכולה להיות הסיבה לכך?יש לי כרטיס מסך 8600GT

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by Alonreg,

http://www.fre.co.il/pl_product~999999912521~39~89.htm המחשב מיועד לאחותי הסטודנטית. בעבר כבר שאלתי על איזה מחשב אתם ממליצים, והבאתם אפשרויות נחמדות מאוד, אבל אחותי שינתה מאז את דרישותיה: מאחר והיא לומדת חשבונאות היא אמרה שהיא תשתמש במחשב פחות באוניברסיטה (מאחר וכותבים במחברות), ויותר לצפייה בסדרות במעונות. לכן היא מעדיפה מסך 14". המחשב הוא Dell vostro 3460 i5: המחשב נראה טוב, יש לו כונן 7200 סל"ד, מעבד אייבי ברידג', יואסבי 3, סוללת 6 תאים, אחריות 3 שנים, ומחיר נחמד. כמובן שזה גם מתוצרת דל, שאחותי מתעקשת עליה. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by 343,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 3400 שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד\ במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - Max Payne 3, משחקי Spiderman Diablo II Saints row the third Gta IV + Liberty city stories (Assassins creed (all Crysis 2 BF3 BorderLands Diablo III משחקים שקשה להריץ בקיצור.. 64BIT שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? כן לכרטיס מסך ציוד היקפי מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? מידע על המסך-http://www.tms.co.il/product/10598 האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? מידע על הרמקולים-http://ksp.c…

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by g_a12,

זה מחשב נייד במצבע ומקבלים טלוויזיה מי שקונה http://www.wesell.co.il/click/DaHtqFJWukC8EUE/fM0QaybcbM1alS5/TsDaHtqFJWukC8EUEtS

5. שלום לכולם וכל והכבוד על העזרה שאתם נותנים עקבתי בשבועות האחרונים על תגובות שניתנו לאנשים אני רוצה לקנות בסביבות 3500 ש"ח עדיף בתשלומים (אשמח גם לחסוך אם יש משהו טוב בפחות) . חשבתי בהתחלה לקנות יד 2 או מחו"ל אבל הבנתי שזה לא הכי נוח וזול . יש לי מספר שאלות קודם כל היעוד שלו בעיקר אופיס ואינטרנט ותוכנות שונות לא גרפיקה (אבל הרבה ותכנות פתוחות ביחד) . עד כמה אחריות הוא דבר חשוב למשל רוב המחשבים הם עם אחריות לשנה ושמתי לב שממליצים לקנות את ה-DELL ומי באמת מביא את האחריות לפעמים שמתי לב שזה החנות עצמה יכול להיות? לגבי מערכת הפעלה אם אני קונה בלי אז זה מוזיל ברבה ? או שאני יכול להשתמש בזה לשידרוג המחשב ? (כי אני יכול לקנות Windows Vista Ultimate upg ב 139ש"ח דרך "הסתדרות המו…

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by yar26,

למבינים. יש לי אפשרות להביא מחשב נייד מארה"ב, בדקתי מפרטים והתאמתי לתקציב ובסופו של דבר נשארתי עם 2 מחשבים שאני מתלבט מאד בינהם. 1. HP Pavilion DV3510NR http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027714&type=product&id=1218010176167 HP Pavilion dv6-1260se .2. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9398396&type=product&id=1218099255649 אם אפשר יתרונות וחסרונות של כל אחד זה מאד יעזור לי להחליט. בתודה גדולה ירון.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  7. שלום! הרבה זמן לא נכנסתי לפורומים אבל לעמוד הראשי אני נכנס מידי יום -עדיין האתר הכי טוב בתחומו! נחזור לנושא... בשנתיים האחרונות המחשב שלי עושה לי המון בעיות (מסכים כחולים פעמיים ביום לפחות,הוינדוס 7 מעלים את שורת המשימות כל שעה בערך ... הצורב לא עובד,האינטרנט לעיתים קרובות "ללא גישה לאינטרנט") ואת האמת זה לא הכי הפריע לי מכיון שההיתי בצבא... ועכשיו שאני אזרח ;D נמאס לי מהקטע הזה.... והרצון העז שלי לקנות מקבוק גובר מיום ליום אבל הרצון שלי לחסוך כסף לטיסה לדרום אמריקה גם גובר... אז החלטתי שאני ישדרג את המחשב בדברים המינמלים ביותר כדי שירד לי כל העצבים שנגרמים מהתקלות המחשב זקן מאוד בסביבות ה7 שנים ובתקופתו עלי לי לא מעט (7500 ש"ח ) והיום שווה אגורה -כרגיל חחח כמובן ש…

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by huhxdd,

אהלן חברים, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב בתקציב של עד 1500 ש"ח. המחשב צריך לספק צרכים בעיקר לגלישה באינטרנט, שירים יוטיוב וכד'. מחשב מאוד בסיסי שלא יהיו עליו עומסים. מבקש לנצל את התקציב ולהכין את המפרט הטוב ביותר שאפשר בסכום הזה. המפרט צריך לכלול: מארז, מעבד, לוח אם, זיכרון, דיסק קשיח (לפחות 500) ואם ישאר מקום לקירור מעבד מעבר למה שמקבלים אז זה גם יהיה טוב. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  9. שלום הוצא לי מפרט מחשב , מה דעתכם על המחיר? ו הפריטים במחשב: 1. לוח אם P5GD1 של ASUS 2. מעבד P4 של אינטל 775 , 3GB עם זכרון מטמון 1MB 3. דיסק קשיח 160GB של MAXTOR SATA 8MB 4. כרטיס מסך RADEON X700 PRO 256 MB VIVO 5. זכרון 1GB - ארבע זכרונות של 256MB כל אחד של KINGSTONE DDR1 6. צורב DVD של פיונר 108 7 צורב COMBO של SONY 8 מאורר של זלמן שקט במיוחד 9 מארז גבוה (5 קומות) עם יציאות קידמיות ל USB+חיבור למיק/אוזניה/רמקולים 10 מסך דק MAG 776 17 11 UPS ADVICE PARTNER PRO 650 12 מדפסת משולבת HP 5510 13 מקלדת + עכבר אופטי פשוטים הכל ב 9200 ש"ח?? מה אתם אומרים???

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  10. אחרי למעלה מ-5 שנים עם המחשב הישן שלי, הגיע זמני לרכוש מחשב חדש. אני מחפש מחשב שיריץ תוכן ברזולוציה של 720P או 1080I (כרגע אין לי צורך ב-1080P עקב מגבלות של הטלוויזיה ומסך המחשב שלי), שיהיה שקט ושיוכל להריץ כמה משחקים ישנים שברשותי (FAR CRY, HL2, DIABLO 2 ו-STARCRAFT). לאחר קריאת ביקורות רבות ראיתי שקיים פתרון שמתאים לי בדמות לוח אם מבוסס על ערכת השבבים 780G של AMD ואשר מכיל כרטיס מסך מובנה שיכול להריץ סרטים ברזולוציות HD ללא קרטוע ובנוסף לכך יכול להריץ בצורה טובה את המשחקים שברשותי. אני אשמח לקבל מפרט שמבוסס על ערכת השבבים הנ"ל כאשר הדרישות הבסיסיות שלי הן: * מחשב שקט - אין צורך שיהיה שקט כמו בית קברות אך אני לא מעוניין לשמוע את המחשב מחדר אחר כמו שקורה עם המחשב הנוכחי ש…

• 13 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by debbss,

ברשותי מחשב נייד עם מעבד Core 2 Duo T7300 ו 2GB זיכרון (2 סלוטים שיכולים לקבל זיכרון עד 2GB וכרגע יש בכל אחד 1GB). מערכת ההפעלה היא 32bit Vista לאחר התקנת VS 2010 המחשב זוחל. האם החלפת הזיכרונות ל 2x2GB תועיל לביצועים? האם להחליף רק אחד ל 2GB? חוץ מ- Defrag וכדו', מה עוד אפשר לעשות או להתקין לשפר ביצועים? תודה רבה!

12. Started by vermise,

תקשיבו אני רוצה להחליף מחשב הוא די ישן ככה ככה תגידו לי עם המערכת של מה שיש לי עכשיו טובה BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz Memory: 2048MB RAM Available OS Memory: 2046MB RAM Page File: 2593MB used, 1499MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found User DPI Setting: Using System DPI System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) DWM DPI Scaling: Disabled DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 9400 GT DAC type: Integrated RAMDAC Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&amp…

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  13. כיום המפרט הוא 6600k @ 4.2Ghz וכמובן 16Gb Ram וכרטיס מסך 2080Ti. השימוש הוא בעיקר VR על גבי הValve index לרוב בסימולטורי נהיגה וטיסה (iRacing, DCS וכו') ובנוסך מסך 1440P 144Hz וגיימינג בסינגל פלייר כאשר יוצא כותר מעניין. תקציב עומד על 3000-4000 ש"ח ואין לי בעיה של רכישת חלקים באמזון, נכון להיום לא הרגשתי צוואר בקבוק כאשר שיחקתי על גבי המסך או בOCULUS Rift CV1, האם יש באמת צורך לשדרג את המעבד, לוח אם וזיכרונות או שיעמדו בפריימים והפיקסלים הנוספים של הValve index? ואם כן לשדרג האם ללכת על הi7 - 9700k (אשר קירור הNoctua שלי יתאים לו) או ללכת לכיוון הקבוצה האדומה? האם הם מגיעים לתדרים של הכחולים בOC? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  14. * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים * גודל המסך? מינימום 15.6 * משקל רצוי?לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לפחות שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?hdmi * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא יש צורך במסך תלת מימד עם NVIDIA VISION תודה

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by frozen_fire,

שלום, אני מחפש מחשב לאחות מחשב חדש (כרגע היא משתמשת ב pc ישן שהוא לא מתאים כל כך), ורצתי לדעת מה כדי לקנות. מבחינת מה צריך נסיתי לאפיין איתה מה היא צריכה מהמחשב - היא סטודנטית אבל לא מתכננת לקחת את המחשב ללימודים כל יום, וזה מה שהגענו אליו: המחשב חייב להיות עם מסך מט ( בחדר שהיא עובדות בו יש 3 קירות זכוכית וכל עוד יש שמש יש אור שמש על המסך) - זה הדרישה הכי קריטית כאן . המחשב צריך להיות מסוגל להריץ מטלאב בצורה סבירה ( להכנסת שיעורי בית). הסוללה שלו צריכה להיות של שעתיים ומעלה ( הוא אמור להחזיק גם נסיעות באוטובוסים - שעתיים של סרט או עבודה על אופיס). אין בעיה של גודל ומשקל במידת הסביר ( כנראה מעל 15 זה כבר לא הגיוני) המחשב אמור להיות בחדר ומידי פעם לזוז ולא להיות כל היום על…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  16. אז ככה שלום אני זקוק למפרט לאמא של חברה שלי המחשב ישמש לדברים בסיסיים ביותר כמו וורד, סרטים, אולי קצת פוטושופ לא יותר מדי המחשב מיועד להרבה עבודה עם דפדפנים והרבה טאבים והרבה תמונות(אם זה חשוב) השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?פירטתי למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  17. שלום ברצוני לרכוש מפרט מחשב בתקציב של כ2600 שקלים. המפרט צריך להיות חזק למשחקים (גם לטווח הרחוק) על מסך 23'' שברשותי וגם לצפייה בסרטי HD על אותו מסך. אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה.חשבתי על המפרט הבא(קרדיט לJUCIED לשימושים שלי: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪321 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 2 ₪432 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 PowerColor ATI Radeon 5770 1GB …

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by MS-D,

שלום ! חברה בחודש האחרון שיגעתי אותכם קצת אבל למרות זאת תמיד שמחתם לעזור ובתקווה שזאת הפעם האחרונה אז ככה: הרכבתי מחשב בתקציב של כ-5700 יצא קצת פחות הנה הוא - CPU AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU 547.31 ¤ Motherboard ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) 444.65 ¤ Memory DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 512.01 ¤ Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 445.17 ¤ 12345678910 Video Card Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card 1183.21 ¤ CD-RW LG 52/24/52//16 Combo CD-RW/DVD-ROM 356.68 ¤ Monitor 17" LG F700P NEW Flatron Mo…

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  19. שלום, 1.תקציב עד 3500 ש"ח (ניתן לחרוג עד כ100 ש"ח) כאשר ההתלבטות הרצינית שלי אם להשאר באיזור 2000 ש"ח או באזור 3500 ש"ח 2. א) המחשב בעיקר לצורך משרדי אבל אני מחפש מחשב משולב שיתאים גם למשחקים לצורך לימודי (סטודנט שנה ג' בתחום המדעים) אני נוהג להשתמש בנייח - שימושי אופיס, קבצי תמונות, אינטרנט וכו'. ב)לא צפויים שימושים כבדים כמו רינדורים. ג)כעת אני לא משחק כך שאני לא ממש יודע מה אני צריך אך אני מניח שארצה לראות את המשחק באיכות טובה. 3.אין צורך בציוד היקפי כלל. 4. אין לי צורך בכונן 1.44 כמו כן ניתן לשלב את הציוד שבסעיף 5 במפרט.(אך לא חובה) 5. יש לי כרגע צורב LG בצבע בז' ודיסק קשיח 250 ג'יגה 16MB BUFFER. 6. השקט חשוב אבל לא הכי חשוב ז"א 6-7 מתוך 10. 7. אני לא יודע כיצד מבצעי…

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  20. Started by yakirsa,

אהלן... אחרי שעזרתם לי עם המפרט של מחשב הגיימינג שלי אז אני סומך עליכם שתעשו לי איזה מפרט טוב לHTPC עד 3800 שקל. כייוון שבנושא זה אני לא טוב אז אני לא יכול לעמוד על דברים מסויימים.. כל המפרט נתון לבחירתכם..

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by neogod,

אני צריך מפרט שיהיה זול בשביל עבודה משרדית.....אופיס ואינטרנט בעיקר ולפעמים משחקים פשוטים. רצוי שהכרטיס מסך יהיה 5200 או 9250 הכי זול שאפשר ובלי ציוד הקפי ורצוי שיהיה במפנדה או קספ ונא לפרט לגבי הלוח אם תודה מראש

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by eliezer,

המחשב בן 3 שנים. לאחרונה הוא נכבה פתאום אחרי זמן מה. האם את תופעה מוכרת? מה יכולות להיות הסיבות?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  23. הי חברים - לפני שבוע נתתם לי אחלה ייעוץ לגבי מפרט: מעבד: Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪276 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-B85N כמות: 1 - מחיר: ₪437 מארז: CFI A6819 150W BLACK Slim כמות: 1 - מחיר: ₪189 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select DDR3 1333Mhz 1.5V CL9 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪183 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪415 כונן אופטי: LITE-ON DL-8A9SH-01 x8 Slim DVDRW כמות: 1 - מחיר: ₪139 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי ע…

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by Eliran Ben shitrit,

25. Started by arnon_e,

שלום רב, אני זקוק למפרט של מחשב + מסך עד מחיר 3000 שקל. המחשב מיועד ללימודים (שפות תיכנות למיניהם), מוזיקה (לא עריכה), אינטרנט וכו'. בקיצור מחשב לא מטורף. תודה מראש לכל הממליצים.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.