ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מקום לראות את המחשב לפני שאני קונה אותו. דיברתי עם חיון - המפיץ של סמסונג, ואין להם בתצוגה להראות את המחשב. התקשרתי ל- win price ואמרו לי שהם לא מציגים. גם התקשרתי לאופיס דיפו - אותו סיפור - בכלל אין להם את הדגם הזה אפילו. תגידו - מישהו יודע אם בכלל אפשר לראות אותו בארץ בחנות כלשהי (עדיף במרכז)? אם כן איפה?? תודה, איתי
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! 8) אני חדש פה. אני רוצה המלצות לכמה דברים: אז ככה יש לי 2500 שקל ואני רוצה לקנות : זיכרון ,הרדיסק ומסך. הרדיסק:לפחות 60 GB זיכרון:256 DDR מסך:מעדיף 17 אניץ' לא LCD פתוח להצעות מודלים,חברות,סוגים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך מפרט למחשב ב-4500 ש"ח המחשב מיועד למשחקים , סרטים , אינטרנט , שירים ... הכל חשבתי על זה: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1080 מעבד GIGABYTE GA-965P-S3 DDR2 800MHz 930 לוח אם DDR2 2x512MB 667MHz TwinMOS CL5 355*2 = 710 זיכרון eVGA 7300GT 512MB, TV, DVI, PCI-E 700 כרטיס מסך http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=512-P2-N447-LX&family=22 NEC AD-5170 18x DVD+/-RW Double Layer WHITE/BLACK 225 צורב DVD WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 490 דיסקשיח FSP 350W 60THN LGA775 24pin SATA 12cm 290 ספק מה אתם אומרים? הצעות לשיפור? להחליף את הלוח אם אולי? הכרטיס מסך מספיק חזק לרוב המשחקים החדשים שיש היום ???? תודה !
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
-
איזה חברה יותר אמינה וטבה בניידים ? אני מתלבט בין IBM , ASUS , פיוג'יצו סימנס עד 2 ק"ג תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי לכולם. לרגל הבלאק פריידי ברצוני לרכוש כרגע מחשב באילת אהיה שם בשבוע הבא אני רוצה לעשות שריון של המחשב . שניה לפני שאני רוכש אותו בסוף החלטתי לקחת את הדגם של 2 in 1 אבל בגלל המסך מגע אני חושש על השתקפויות .. https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=53220 אשמח לעזרה,חוות דעות וכו'. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
עיקרי השימוש הם: אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים לא כבדים אבל שיעבדו במידת הצורך אם צריך, וגם ללימודים בעתיד אם אני אצטרך. לגבי גודל המסך אני עדיין מתלבט. 15.6 נשמע לי גדול מידי, חשבתי על מסכי 14\14.1 זיכרון: 4GB יספיקו אני מאמין, אבל אם יש יותר אז בונוס. מעבד I5 ולא פחות אני מניח. קשיח: 500GB יספיקו לדעתי. עוד משהו שככה אני לוקח אותו כבונוס, ויכול להיות ממש טוב, זה מקלדת מוארת. לא יודע כמה יתאפשר למצוא מחשב עם אופצייה כזו, אבל הבנתי שיש. מצאתי בינתיים את זה, ורציתי לדעת אם זה עונה על הדרישות שלי: מחשב של Dell Latitude E5420 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-latitude-e5420-2410m.htm או http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-v…
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי כולם! חבר טוב שלי ביקש שאני אבנה לו מפרט ב7.5k-8k למשחקים. זה כולל ציוד הקיפי- לא כולל רמקולים. שימו לב שהוא משחק בעיקר מרוצים, ויש לו את הציוד בשביל זה, ככה שהוא צריך מקלדת ועכבר סטנדרטיים. רעש- לא בעיה. מארז- שלא יהיה כאב בעיניים, הca6a19 יהיה בסדר. מסך- 17". אלה הם כל הדרישות, אני חשבתי על משהו: e6300 ga-s3(965p) 2gb 667mhz (4-4-4-x) 8800gts tr2-470W wd320GB-ks c6a19 Bigy tiphoont thingy כל זה יוצא 7.5 בזיגזג (אני יודע שהם קצת יקרים...) וזה לא כולל מסך (אאווץץץ...) יהיה OC מתון, איך אני מכניס lcd 17" וצורב לתוך המפרט הזה בלי לעבור 8K? :nixweiss: תודה לכם, naorai
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא ככה: CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4S533-VM Motherboard Chipset SiS 651 512MB ddr Adapter String GeForce4 MX 440 64mb 80gb hd השאלה היא אם אני צריך להחליף אותו או שיספיק להחליף רק את הכרטיס מסך שיחסית חלש.. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לי יש מחשב עם לוח אם ג'יגה בייט ומעבד 1000 אטלון וזיכרון 256 אס די ראם!!! (אלו הפריטים שתבוצע ההחפה עלייהם) ואני יכול להחליף עם מעבד אינטל הג'וק הגדול!! לום אם של אינטל לא יודע בידיוק דגם אוו משהו וזיכרון 128!! (את הזיכרון אני רוצה לשפר) עכשיו אני לא יודע עם כדאי לי להחליף ואני זקוק לתשובה היום כי מחר תבוצע ההחלפה תודה לעונים ולקוראים!!
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שלושת הניידים 12.1" של לנובו מדגם X61, X200, ו-X200s, כאשר הנטיה ללכת על ה-X200s, למרות שהוא יקר... האם יש לכם המלצות לאחד מהדגמים האלו? האם מישהו יכול להציע נייד אחר המקביל לניידים האלה? חשוב שיהיה קטן, וחסכוני בסוללה...
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אוקי, אז בטיול השנתי (אתמול חזרתי) המורה שלי באה ואומרת: תגיד, אתה יודע איפה למצוא מחשב במחיר טוב, ושיהיה כאילו טוב לי ולילדים, אבל לא מחשב על, בתקציב של בערך 3000 שקל? אז מצאתי את זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1174832 3287 שקל,נראה מבצע אחלה. בExcelnet זה עולה איזה 4400 שקל.... תבדקו, תגידו מה אתם חושבים.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב לבד...ולהשיג את המוצרים הכי איכותיים שניכנסים לתקציב הזה. אני יודע שאם מזמינים לבד ומרכיבים לבד אפשר לחסוך הרבה כסף... אני מבקש את עזרתכם כי אני לא יודע מאיפה לקנות בזול..(כן בדקתי בזאפ) אולי אפשר מיבואנים ישירות?או תשלחו לי קישורים לחנות אחת שמוכרת לדוגמא את ההארד דיסק הספציפי במחיר הכי נמוך או את הכרטיס מסך במחיר הכי נמוך.. התקציב הוא 2000ש"ח לא כולל מסך או ציוד היקיפי...רק שלחו לי קישורים\רעיונות למקומות הכי זולים ואני יזמין וירכיב לבדי... או שמחנות אחת אם לדעתכם זה יותר נכון. המחשב צריך ליהיות כמה שיותר טוב לגיימינג(הוא כנראה יהיה מחובר למסך 20-22) ואם אפשר גם שיהיה טוב לOC אבל זה תקציב דל אז אני בספק אם אפשר..לגביי שקט? לא חשוב ממש...רצוי שי…
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב לחבר, הוא הולך להתחיל ללמוד עריכה גרפית והוא גם אוהב לשחק משחקים פה ושם (משחקים כבדים) אז המפרט צריך להיות בעל כוח עיבוד טוב, ויכולת להריץ משחקים. התקציב כפי שצויין 3500ש"ח אין צורך בשום ציוד הקפי/מסך. עדיפות לחנות מחשבים באיזור כפר סבא כבר הרבה זמן שלא הייתי מעודכן אז אין לי כל כך מושג מה הולך היום, תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5 אפשרות לגלוש ל4K אם זה ממש הכרחי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד 3.5 משמה רצוי שלא אבל אפשרי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושי המחשב הם למטרת משחקים בעיקר. המחשב מיועד למטרת משחקים ,משחקים כמו Call of duty וכדומה.אני רוצה שתיהיה לי האופציה להריץ את המשחקים על איכויות גבוהות ולתקופה ממשוכת כלומר שמשחק שיצא עוד שנה נגיד אני עדיין יוכל להריץ אותו על איכויות גבוהות.5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הודות לחברי הפורום הגעתי למפרט סופי, אני מקווה, אבל צריך את אישורכם... 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם חריגה מתבקשת.. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, אינטרנט, תוכנות CAD, סרטים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. solidworks, matlab, pro engineer ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 19" 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צו…
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט מחשב אשר יכלול את הדברים הבאים - מעבד AMD - זכרון של לפחות 1 גיגה ואם ממש אי אפשר אז 512 או יותר.. - כרטיס מסך טוב מאוד שיהיה אפשר להריץ משחקים בצורה טובה ואפילו יותר ולא יתקע או משהו כזה - מארז של themaltke אם אינני טועה בשם - צורב DVD - לוח אם epox או asus או gigabyte או אפילו DFI תשתגעו - ספק של enermax אם אפשר מבחינה כספית - כונן קשיח של לפחות 120 גיגה כשאתם בונים את המחשב שהוא לא יכלול מסך, מקלדת, עכבר תודה רבה לכולכם, ורק חשוב לציין שהמחשב יהיה לעבודה עם photoshop וגלישה באינטרנט ומשחקים.
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קודם כל אשמח לשמוע המלצה על מחשב נייד סביב מחירי ה-3000 עד 3500 לסטודנט להנדסה (על כל המשתמע מכך). כמו כן האם המחשב הנייד: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN50102G יענה על הדרישות? איך הוא ביחס ל: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345 (במידה ואוסיף עוד 2 גי'גה זיכרון) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
ATHLON 64 3000 BOX S939 Asus A8N-E Corsair 512 CL2.5 DDR 400 X2 Geforce 6600GT 128 MB Western Digital 160GB SATA Antec Truepower 430W Coolermaster CAC-T05 Samsung 913N מה דעתכם ? יש מצב שבמקום הכרטיס מסך הזה אני אקנה את ה X700 מה עדיף ה 6600GT עם 128 או X700 עם 256 מה דעתכם בנושא ? תודה
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
זה המפרט שעזרו לי ליצור פה http://www.tms.co.il/preview/spec/rc2x5p3g הגעתי לחנות מחשבים והמוכר הציע לי להחליף כרטיס מסך ומארז כרטיס מסך הקיים שרשום במפרט^ לכרטיס מסך gt630 2Gb gigabyte והמארז שרשום במפרט למארז עם 520 כוח המחיר נשאר אותו דבר .. מה אומרים שווה ? מה דעתכם? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום חברים, האם שווה ב-1000 ש"ח? השימושים בעיקר הם: אופיס, אינטרנט...כלומר לסטודנט. תודה רבה, חיים.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מחפש עזרה במפרט למחשב חזק לפוטושופ , אפטר , אילוסטרייטור וגם לתוכנות תלת מימד כמו מאיה , מקס ריינו ושות - כולל רינדורים כמובן כמה עדיפויות אישיות , אלא אם תגידו לי שאני טועה , מסך 24 , מעבד אינטל , דיסק קשיח מספיק 1 טרה שלב א . תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לאחר התייעצות בפורום ועם כמה אנשי מקצוע, הוחלט. מזמין מחר בבוקר, ככל הנראה OC אבל בקטנה. HDD יש לי 2 חדשים 500GB הערות/הארות/הצעות/ביקורת, בברכה...
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של fujitsu - siemens מדגם Amilo pro v2000. מערכת ההפעלה היא xp pro וכרטיס הרשת האלחוטי הוא של אינטל מדגם: intel pro wireless 2200BG. על פניו נראה שהכרטיס עובד תקין וגם הדרייבר תקין (עידכנתי לגירסה הכי חדש שיש נכון להיום), בדקתי גם בהגדרות של ה-setup שה-wireless הוא על enabled. אבל אני לא מצליח לאתר רשתות בכלל בשום מקום. אצלי בבית יש לי שני מחשבים שאחד מהם מחובר בצורה אלחוטית לנתב אלחוטי שיש לי אבל דווקא הנייד לא מצליח לאתר את הרשת האלחוטית. אשמח לכל הצעה / רעיון לפני שאני מפרמט בלית ברירה (גם אז אני לא בטוח שזה יעבוד). תודה.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-