ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש המלצה לנייד האם זה מתאים http://www.fre.co.il/pl_product~999999912461~39~89.htm הצעות אחרות התקבלי בברכה תודה
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יכול לחרוג קצת מהתקציב אין צורך במסך וציוד היקפי 80 ג'יגה הארד דיסק יספיקו אבל חובה SATA תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם למעבד 9 3900x. המפרט הקיים שלי כולל 32GB (2x16) ram, 2080super, 1000W PS אני מחפש משהוא מספיק טוב אבל לא חייב להיות הכי יקר, לבינתיים ראיתי לוח אם באמזון (מתחת ל75$) אבל אני מוכן להשקיע עד 800 שח~ מה ההמלצה שלכם? תודה
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם המחשב הזה יתאים לסרטים אירנטרט איסיקיו בלבד מחשב נייד compaq armada 1120 שמור מאוד עם תיק נשיאה Hard Drive :800M: Windows 95 CPU Type: 100MHz 8 MB RAM [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חייל, משרת בתותחנים. כרגע תופסים קו אז היציאות שלי הם 16/5. נשארו לו עוד שנתיים פחות או יותר לסיום השירות שלי. מחשב בדרך כלל מחליפים כל 3 שנים.... האם כדאי להשקיע במחשב טוב עכשיו? או שלהשקיע במחשב טוב אחרי הגיוס, ולהסתפק במחשב בסיסי ב 2500 שקל. ---------------------------------------------------------------------------- 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים כגון CRYSIS ו JUST CAUSE2 וצפייה בסרטים באיכות FULL HD 1280p ברצוני לקבל צפייה חלקה ל…
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט לחבר למשחקים ב4.5 ללא ציוד הקיפי ולא לOC, ניתן לחרוג אבל עדיף שלא, אם ניתן לחסוך גם יתקבל בברכה. הרזולוציה של המסך הקיים היא FULL HD 1920, השקט לא קריטי, אין העדפה לחנות מסויימת, עדיף שתהיה באיזור המרכז (אני מראשון לציון) תודה!
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Scythe Mini Ninja Rev. B AM2 Support כמות: 1 מחיר: ¤203 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤450 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 מחיר: ¤655 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025L 120mm כמות: 1 מחיר: ¤29 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata || 32MB כמות: 1 מחיר: 355¤ כרטיס מסך: Gigabyte 9600GT 512MB Zalman Cooling Retail כמות: 1 מחיר: ¤700 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard כמות: 1 מחיר: ¤96 עכבר: LOGITECH Optical Wheel Mouse S96 White- OEM כמות: 1 מחיר: ¤48 רמקולים: LOGITECH R-10 כמו…
-
- 14 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, צריך מחשב לאחותי האדריכלית המתחילה. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) המחשב ישמש לעבודה בתוכנת AutoCAD בתלת מימד ובSkechUp + Vray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש באופן קבוע לצורך פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות לאחותי מחשב בתקציב שבכותרת (אפשר קצת יותר אם יש פואנטה) אין כוונה שזה יריץ משחקים חזקים או יעשה משהו כבד כמו גרפיקה מחשב סתם לסבבה אני יודע שיש כל מיני מט לא מט ודברים אחרים שמיוחדים לניידים ואני לא מבין בזה כלום אם אפשר הסבר בסיסי בכל מקרה אני מתכנן לקנות באייבורי כי זה ליד הבית יש שם בערך 10 מחשבים בתקציב הזה חלק איי3 חלק איי5 אם מישהו יכול להכנס ולבחור אחד שהוא מהיותר טובים יש לי הרגשה שאם אני הולך לבד אני בוחר את ההכי רע מכל החבורה תבורכו אאה רוצה ווינדוס מקורי ורוצה לדעת אם יש אפשרות לשים משהו יפה חיצונית על המעטפת כמו איזה תמונה או משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכם יהודים יקרים אני צריך מפרט למשחקים עד 4000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 4500 אבל עדיף שלא... לא צריך ציוד היקפי, לא מתוכנן אוברקלוק, הארד דיסק לפחות GB 500 ואם התקציב מאפשר אז אפשר להגדיל, ועדיף שיהיה כמה שיותר שקט... תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משחב נייד. התקציב שלי 5K. השימושים הם שימושי משרד. (אני לא יודע איזה עוד פרטים אתם צריכים.... אם יש עוד...) תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מתאם הBT המובנה במחשב הD420 שלי עובד בצורה איטית מאוד. כאשר אני מחבר את הפלאפון שלי (נוקיה N86) דרך BT, כל סנכרון (אפילו הודעות) לוקח יותר מחצי שעה. גם שימוש בפלאפון כמודם דרך הBT בקושי זז (כמה Kb בודדים לשניה). לשם השוואה - כאשר אני משתמש בפלאפון כמודם למחשב כף היד שלי (FSC N560) שמשתמש בBT 1.1 אפשר לגלוש באינרטרנט בצורה סבירה. עדכנתי דריברים והבעיה נשארה. שם המתאם הפנימי הוא DELL WIRELESS 350 INTERNAL BLUETOOTH MODULE ומערכת ההפעלה היא WIN7. יש למישהו רעיון ממה נגרמת הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אשמח את עזרתכם בבניית מחשב למשחקים בתקציב 3k בערך ללא ציוד היקפי, המחשב הוא לבן דוד שלי והוא נתן לי דוגמא למשחקים שהוא רוצה לשחק בהם: rainbow six siege fortnite overwatch המחשב אמור לשמש אותו לפחות לכמה שנים טובות ועדיף שלא לחרוג מהתקציב אבל אם יש מקום לחריגה אז זה גם בסדר. תודה דרור
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז ככה היום הזמנתי את המעבד החדש ביותר בשוק q9650 ממקום אחר....אמרו לי שהוא יגיע בערך עוד שבוע....אז אני חייב כבר להזמין את המחשב... אז ככה אני רוצה מחשב למשחקים שיהיה קריר ולא אכפת לי השקט...אני לא מתכוון לעשות oc...המחשב הוא למסך 2243 שאני קונה בניפרד... אז ככה אני כבר הרכבתי מפרט תגידו מה אתם חושבים....המחשב הוא מ foxpc אני גר בעפולה אז זה ממש קרוב לי.. GA-EP43-DS3L -505 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5-415 Western Digital WD5000AAKS 500GB -325 Pine - XFX nVIDIA GeForce GTX260 XXX 89-1475 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1261-זה הצורב חייב המלצה אני לא מבין בזה כלום..! NZXT Tempest -480 Thermaltake Toughpower 600W-499-המלאי מאוד קטן ב fox ARCT…
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 BF4 CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
זה הקישור מZAP http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901443 חיפשתי את הדגם ולא מצאתי אפילו שביב מידע. כאילו הדגם הזה מעולם לא התקיים מחוץ לעולם שהוא ZAP מהמחשבים שמתאימים למה שאני מחפש הוא הכי זול. איך זה ייתכן שאף אחד לא מכיר אותו? עריכה- נראה שפשוט הייתי צריך לחפש רק עם הZ51 ובלי ה70 בסוף. בכל מקרה לא מצאתי יותר מדי ביקורות ואלה שמצאתי היו לא חיוביות במיוחד
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
Core 2 duo e8400 Arctic freezer 7 pro gigabyte EP45-DS3 160GB HDD HEC 500W 4GB DDR2 כרטיס מסך 8600GS כונן DVD RW DUAL LAYER והמארז הבא: http://www.bjorn3d.com/2008/08/tagan-monolith/#.USaXiFcxroU שעלה לי בערך 500 ש"ח בשימוש בערך שלוש שנים
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754 GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB A-DATA Hitachi/ExelStor 80 GB 7200 ATA-100 GIGABYTE RADEON 9550 128MB 128bit FLOPPY Teac/SONY 1.44 CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) 2209 ATX MIDI PFC, usb מחיר כולל:2730 מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור אין צורך בציוד היקפי
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
virtualization support שלום לכולם אני צריך עזרה קטנה בעניין תמיכת לוחות אם בוירטוראליזציה השאלה היא, איך ניתן לבדוק לפני הקנייה אפשרות תמיכה בוירטואליזציה חברות מומלצות של לוחות GIGABYTE\ASUS תודה לעוזרים ☺ יובל
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]השאלה בכותרת, יש לי דרישות די ספציפיות, עד היום אני עובד על מחשב נייד, אני לא אוהב את המאזרים הגדולים והמסורבלים שהיו לי לפני שעברתי לנייד, בסלון יש HTPC גדול, לשדרוג עתידי של HDD לאחסון, בחדר אני מעדיף משהוא יותר קומפקטי, התלהבתי מעוד ממחשבים iMac, הבעיה היא המחיר המוגזם, שבו אני בונה מערכת שלמה, כולל מסך ועוד ישער כסף ל LCD חדשה לחדר. אני יודע שיש לחברות מותג אחרות, מחשבים מהסוג הזה, אך לא הרבה חנויות מתעסקות איתן, ולרוב מפרט מבוסס ATOM ,אני לא ממש רוצה לשלם על הקומפקטיות במפרט שלו, חשבתי עולי פשוט להרכיב מחשב במארז mini ITX, אך השאלה עד כמה אני מוגבל שם מבחינת חלקים? בעקרון מעבד I3 וכל מה שמסבביב, אני לא גיימר כלל ורואה רק סרטים, ככה ש…
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי מחפש מפרט מעודכן שישמש אותי בעיקר לתלת מימד וכתחנת עבודה. לא מעוניין דווקא בכרטיס מסך יקר במיוחד אלא משתלם ונותן תמורה יחסית למחיר לא יקר. זיכרונות מינימום 8 ג'יגה. ומעבד I7 לפחות...רק לא בטוח איזה מהדגמים השונים. סה"כ מחיר המחשב (ללא מסך) ינוע בין 4 אלף ל-6. יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
וספק 550W והרדיסק של 1 טרה (TB)
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-