ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
בקשה למפרט של מחשב אני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא ושמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב משדר HD ורסיבר HD אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שנים אני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו תודה תקציב מקסימאלי :6000-6500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך :מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב :הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקרHEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאות מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) :LCD 40" ( אני רוצה שיוכל להתחבר למסך 40 אינצ דרך משדר HD) ואולי גם למסך בPCI 19 אינצ לאיל…
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 ,bf4 crysis 3 וכו'...... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הסיבה העיקרית שאני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חזק היא פשוטה, עברה עליי שנה וחצי לא קלה, בגלל המחשב הנוראי שלי, ולכן אני מעוניין לפצות על כך במחשב גיימינג שייספק לי ביצועים גבוהים מבלי להתפשר על גראפיקה, מכיוון שמאסתי בלפתוח משחקים בהנמכה מיידית של הגראפיקה, אשמח לקבל ייעוץ כמה שיותר מהר הרבה משחקים מעבר לפינה ואינני מעוניין להחמיץ אותם ברגעי התהילה שלהם. תודה :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? ברמת העיקרון 6500 לא כולל חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם מדובר על וויתור משמעותי בביצועים אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לשיקול דעתכם במידה וניתן לשפר את הביצועים משמעותית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכד…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אז אולי ראיתם את האשכול שלי שהתחרפנתי עם המחיר של המחשב , אז גיליתי עכשיו שהתקציב לא כזה גדול (זה אולי נשמע לכם מוזר אבל זה לא אני משלם על המחשב , וגם לא ההורים . לא קיבלתי גבול לכן הצבתי רף גבוה) , התקציב הוא 6 אלף זה סכום מאוד מכובד דווקא , זה הסכום שכמעט קניתי בו מחשב. אוקיי אז אני צריך מפרט לגיימינג , יש מצב אערוך סרטונים אבל אם זה בא על חשבון כרטיס מסך או משהו אחר שעוזר לי בחוויית גיימינג טובה אז אני מעדיף חוויית גיימינג כמה שיותר טובה. i7 הייתי ממש רוצה אבל כנראה שזה כבר לא נחוץ , תראו אם אפשר לסדר משהו מקסימום i5 . כרטיס מסך זה החלק שהייתי רוצה הכי פחות להתפשר עליו! GTX 980 משהו כזה אפילו אם אפשר TI יהיה נחמד. אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א)…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). unity באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, watch dogs , ועוד משחקי "הדור הבא" שעומדים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 אינצ' 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PUBG, FAR CRY 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). https://www.amazon.com/AOC-G2460PQU-Ultimate-Performance-Professional/dp/B00HY7PAUC -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בעיקרון…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 6K אפשר אולי קצת חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, ושימושים רגילים כמו גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגשי הלקוח: מעבד אינטל, מערכת הפעלה WIN7 ULTIMATE, מארז אנטק 900 או טוב יותר, 8G זכרון ראם, כרטיס מסך NVIDIA בלבד, 460 לפחות. שקט 7/10, אין כוונה לOC, אין צורך מיוחד לאופק שדרוג. רזולוציה FHD, הכוונה לשחק MMORPG עם כמויות גדולות ככל האפשר של פוליגונים על המסך. הנה מה שחשבתי להציע לו: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪973 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-PH67A-UD3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪608 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2267 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 2 ₪…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף סביבות ה 7500 אבל אם זה קריטי אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכל! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זאת שאלה טובה כרגע יש מסך ישן 23 1050x1680 אבל הולך לקנות מסך חדש לא יודע איזה עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הבדל בביצועים, אם ההבדל קטן אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח, אבל אני מאמין ש7000 באמת יספיקו לצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, FULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שיריץ 3D, FULLHD, WIN 7 64BIT ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2 ,crysis 2 MW3 כל השיט החדש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מצויין למטה …
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 וכן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd של 250 גיגה (אבל צריך עוד אחד של טרה) 16 גיגה ראם(אני לא יודע איזה סוג, אם אפשר הסבר איך לבדוק בשביל תאימות), 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, עדיף שיהיה ידית במארז, לא צריך אורות 7. האם הא…
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב גיימינג נייח: 1 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 +/- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (לדוגמה elden ring, pubg ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה לגודל, רוצה מארז שיראה טוב 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין ג…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הנוכחי הוא 1920x1080. אני מתכנן לשדרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הרכבתי מפרט משלי, כך שכל פריט שאני זקוק לו (או לאלטרנטיבה עבורו) נמצא שם. …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט המצורף? יש לכם הצעה יותר טובה? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד לפחות 5 שנים קדימה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף ללא זכוכית (כן אני יודע שבמפרט המצורף יש זכוכית, רוצה לד…
-
- 12 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 ש"ח במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת משחקים כבדים מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD + חיבור לטלויזיה 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K חריגה עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: Call Of Duty ושות' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך+סט עכבר ומקלדת גיימינג+רמקולים מסך 24/27 , מה שיכנס בתקציב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב! אז בניתי את המפרט הסופי שלי פחות או יותר, ורציתי לשאול את הדעה שלכם. זה מחשב לגיימינג ואני לא בונה על OC למרות שלקחתי K אני מתכוון לקנות חלקים מ-IVORY ו-KSP ולבנות לבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10.500 ש"ח פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וסרטים, דגש על גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי תפקידים בעיקר כמו …
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל - מקסימום ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 5000 ₪ עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים + XBMC - ללא עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed black flag, BF4 ואולי בעתיד גם watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר לטלויזיה 46" של פנסוניק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום , אשמח לשמוע כמה לדעתכם שווים החלקים הבאים לצורך מכירה עקב חוסר שימוש. תודה מראש, רפאל מעבד i7-3770K לוח אם ASUS z77 SABERTOOTH כרטיס מסך ASUS GTX780 3GB זכרונות (CORSAIR DOMINATOR PLATINUM 16GB (8X2 ספק כוח SEASONIC PLATINUM SERIES 860W (כולל אחריות) דיסק קשיח SSD SAMSUNG 850 PRO 256GB (כולל אחריות) מארז COOLER MASTER STORM STRYKER צבע לבן+חלון כמו חדש ללא שריטה. מסך BENQ XL2420T מסך 120 הרץ(!) (כולל אחריות) *החלקים שמורים מאוד והינם תקינים לחלוטין !! *ללא אוברקלוק (לא היה לי כוח להתעסק עם זה) *לכל החלקים אריזות מקוריות.
-
- 16 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט עבור מחשב סלוני לצורך גיימינג. חשבתי שיהיה נכון יותר להשקיע במחשב חזק במקום בקונסולת משחקים... תודה רבה לכל העוזרים ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField1, Witcher3, מרוצי מכוניות... -מהי הרזולוציה הט…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מתלבט.. 1. האם הביצועים של מחשב גיימינג עוברים את ה 4 פרו? (מחשב שמפעיל את כל המשחקים על המקסימום רזולוציה וכו ושהכל רץ חלק) 2. כמה יעלה מחשב שנותן ביצועים כמו של ה 4 פרו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בערך שלושת 3000 או 4000 למחשב גיימינג ממש טוב יש לי כבר מחשב גיימינג מצוין רק באלי להחליף CPU ובגלל זה אני צריך להחליף גם לוח אם ספק ומארז מישהו יודע אולי אם צריך ספק יותר טוב מ450w בשביל i7 4900
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים מהשנה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, אפשר חריגה קטנה אם זה משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה לשימוש של ילד בן 10 שכרגע משחק המון MINECRAFT, אבל כדאי שיוכל להריץ גם דברים אחרים בעתיד הקרוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בהקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 5200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 BF וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1650 כפול משהו לא זוכר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-