עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by p00ter,

שלום, אני מחפש מחשב נייד 15" , עדיפות לHP בעל חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. השימוש העיקרי שלו יהיה לתוכנות OFFICE, גרפיקה ותיכנות. יש עדיפות למחשב שיכול להריץ משחקי מחשב כבדים, אבל לא חייב. אני נוהג לעבוד עם הרבה תוכנות פתוחות בו זמנית, אז עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר חזק. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יתחמם כמה שפחות. יש למישהו המלצות בשבילי?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם יש אפשרות אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,סרטים. -Fraps/live streaming ל World of warcraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Gta V, World of warcraft, Battlefield 3, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קיים Dell 2209wa -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא ציוד היקפי. 4. האם…

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  3. שלום לכל החברים (ותודה על התגובות) צריך את חוות דעתכם על המפרט שהרכבתי. . ניתן לחרוג בכ-150 ש"ח ז"א עד 2650 ש"ח. מיועד לשימוש ביתי. אינטרנט, office משחקים ישנים (red alert) וסרטי HD. התקציב הוא ללא ציוד היקפי (מסך מקלדת ועכבר) מאוד חשוב שיהיה שקט מכיוון שהמיקום שלו הוא בסלון (לא htpc) ובשלב מאוחר יותר יעבור לאיזור אחר בבית. ב-10 השנים האחרונות היה לי AMD ואני מאוד מרוצה מהתמורה כך שיש לי חסד נעורים לחברה. Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX, יחידות 1 ₪624 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1471 Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪488 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1506 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪460 http:/…

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by nas,

מסך כ 13" דק וקל 500 גיגה הארדיסק בערך המחשב יהיה לשימוש יומיומי בעיקר ומידי פעם לעריכת תמונות בפוטושופ תקציב בנתיים פתוח מכייון שאני לא יודע מה טווה המחירים בכלל למחשב כזה תודה נדב

5. שלום אני מתחיל ללמוד שנה הבאה ואני יגור לא בבית, אז אני צריך מחשב שימלא את כל מה שאני צריך מבחינת שימושים רגילים (אפילו קצת משחקים) ובנוסף יהיה כמה שיותר קל\ ויהיה לו סוללה בסדר יכול להיות שתיהיה אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב (ואז כמובן שאני מקווה שהוא יעלה פחות) אם אם יהיה גם הצעות זה יהיה מצויין תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  6. בקשה למפרט מחשב למשחקים כבדים אבל לא יקר בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  7. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.7K בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.7K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by iSolt,

רוצה מחשב נייד לבן או כסוף בהיר (לא שחור ולא כסוף כהה-אפור-שחור) עם מסך 1080P בגודל 15.6 עדיפות למקלדת מוארת ומסך IPS מט לא מבריק ומעדיף מחשב דק ולא עבה, לכן לא צריך כונן DVD 1. מה התקציב המקסימאלי?2000-4000 מעדיף להמנע ממחשבים מתחת ל3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אבל אם ממש ניסחף אז לא יותר מ6 אלף כי מעבר לזה פשוט יש מקבוק פרו 15 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית כבדה צפייה בסרטים בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לימודים ושימוש כללי וצפייה ב…

9. Started by ksesa1,

מישהו מכיר חנויות או אתרים זולים לקניית מחשב?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by DexoSez,

אפשר לחרוג מהתקציב אם שווה את זה. * מטרות המחשב? אינטרנט (WEBHOST, WORDPRESS) ואינטרנט בכללי יוטיוב סרטיHD וכו... * גודל המסך? העיקר שהיה איכותי. * משקל רצוי? לא הכי חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח * בלוטות? היה מצוין. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB+ * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yalkobi,

יש לי מחשב נייד עם מעבד p8400 האם הוא חלש יותר מול מעבד כדוגמת T4300 ומה הבדל בין סדרת ה T כדוגמת T9500 תודה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by omrygal,

מה אתם חושבים על המפרט המצורף בתמונה ? התקציב הוא 4500 אם סטייה של 100 שקל המחשב מיועד לגיימינג תודה

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by wtcher,

היי, אני זקוק למחשב חדש (מעדיף נייח משיקולי מחיר זול יותר) שיעבוד עם הכלים הבאים: 1. Matlab ברמת תחקור נתונים ואופטימיזציות - דורש CPU ו- Memory 2. שרת SQL Server 2014 Express יחד עם Client שיותקן עליו. מעריך את כמות הנתונים בכמה ג'יגהבייט בודדים 3. כלי נוסף לתחקור נתונים, בנוסף ל- Matlab, שיצטרך להעלות מאות אלפי רשומות ל- RAM השאלה איזה מעבד וכמה זיכרון לקחת. אני מתלבט בין i5 ל- i7 מהסדרה החדשה של Skylake השאלה כמה זיכרון אני אצטרך לטעמכם? 16 ג'יגה בייט מספיק? האם עדיף לקחת 32? איזה לוח אם מתאים ומומלץ? לגבי דיסק - אני מאמין שאסתפק ב- 1TB כרטיס מסך וכו' - פחות רלוונטיים תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן מלבד אחריות. אנא ראו סעיף 12. 2. מה שימושי המחשב? - גלישה, סרטים, סדרות, תוכנת מסחר במניות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - תוכנת מסחר במניות, לא יודע עדיין ספיציפית איזה אבל תהיה כתובה ב-.NET. שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כן, אין צורך בכרטיס מסך נפרד. כל עוד מה שיש על הלוח תומך HD, זה מספיק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני משחק הרבה בתחרויות עולמיות ונורא חשוב לי שהמשחק ייפעל כמה שיותר חלק. מדובר בCOD CS:GO ולפעמים יוצא לי לשחק בכל מיני משחקים חדשים בשביל הכיף. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי מעל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גר…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by Daniel.S,

האם 3 המוצרים האלו שווים ביחד 2700 ש"ח? או יותר? או פחות? אם פחות אז מאיזו חנות? Intel Core 2 Duo E6400 +DFI Infinity 975X+Asetek Vapochill micro hige-end BUNDLE

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, וכשהוא מסתכל על המפרטים הוא לא מבין מספר דברים: שימושים: בעיקר גלישה באינטרנט, Skype ו-Office. בעתיד אולי גם Photoshop. ראשית הנה המפרטים שהוא מסתכל עליהם: מפרט 1: מארז צבע שחור/כסוף ספק 500W לוח אם: JETWAY CHIPCET INTEL G31 EXPRESS +ICH7 מעבד: INTEL DUAL CORE 2.5 E5200 775 800MH זיכרון: DDR2 1GB 800MHZ KINGSTON דיסק קשיח:W.D 250GB 7200RPM SATA II 8MB כרטיס מסך: (O\B) מקלדת PS/2 רמקולים מולטימדיה +מגבר פנימי כונן אופטי: צורב DVD NEC/LG SATA +R-RW/RAM X22 כרטיס רשת: 10/100MB O/B מפרט 2: מארז: ATX איכותי ל-775 24PIN 2 מאווררים (80 מ"מ) לוח אם: לוח אם INTEL PearlCreek uATX/DDR2667/FSB מעבד: מעבד INTEL Conroe E7400 3MB 2.66G 1066b…

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by Rust,

תקציב - 1500, לנסות לחסוך אם אפשר. שימושים - אופיס וגלישה. ייתכן שבעתיד יחובר לטלויזיה (HD) לצורך הקרנת סרטים (ללא חיבור לממיר). ציוד הקפי - אשמח להמלצה על רמקולים בסיסיים, מחוץ לתקציב. כל השאר יש. שקט - לא קריטי, ואני גם לא מצפה לו במחיר הזה. אוברקלוק - לא יהיה. שדרוג - כנראה שלא יהיה. אולי זיכרון נוסף. הרכבה בחנות, ללא OS. אזור חיפה והקריות. אני מעדיפה להימנע מאייבורי ו- KSP אם אפשר. הנה מה שהגעתי אליו בינתיים מפנדה: מחיר מוצר AMD Athlon II X2 250 Processor 3.0GHz 2Mb BOX AM3 325 ש"ח Gigabyte GA-MA74GM-S2H AMD 740G Chipset Model 38500 315 ש"ח Corsair 2Gb DDR2 800Mhz CL5-5-5-18 PC6400 C2G6400C5 205 ש"ח LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewrit…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים רשת באינטרנט, משחקים כמו Call Of Duty -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע לא מתוכנן שדרוג מסך... מסך 19 LCD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שניתן 3.…

20. Started by NightElf,

שלום לכולם נתתי פה פוסט בעבר והיו קצת שינויים מאז... אז ככה, אני בקרוב מקבל E6600 אני מוכן להשקיע בנוסף עד 4250. זה מה שהרכבתי מKSP. אם יש לכם הערות או הארות אני אשמח. את המחשב אני מתכנן לקנות בשבוע הבא... תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  21. שלום, אני לא מבין הרבה במחשבים, מעולם לא הרכבתי מחשב כך שאולי עדיף מחשב שמורכב בחנות? אני רוצה שהוא יריץ: - תוכנות עריכת תמונה, לעבודה עם תמונות כבדות ממצלמה מקצועית, כגון פוטושופ, לייטרום וכד'. - תוכנות עריכת מוזיקה, כגון אייבלטון לייב - סרטים באיכות ׁגבוהה - אינטרנט, אימיילים, פייסבוק חשוב שהמחשב לא יעשה הרבה רעש כדי שאני לא אשתגע. *בעיקרון יש לי מסך, אין צורך לקנות מסך *יש לי כוננים ניידים לאיחסון, לא חשוב לי מקום איחסון *גם עכבר ומקלדת אני יכול להשיג בקלות ולא חשוב לי איך הם יהיו *צריך מערכת הפעלה ווינדוס, לא חשוב איזה *מחשב ביתי, לא מחשב נייד!!! עדיף ממש כמה שיותר ז…

22. Started by Cyron,

בקיצר: מעבד, לוח, זכרון 512, HD רצוי 200gb, מארז+ספק איכותי, כרטיס מסך - אני לא ממש משחק הרבה אבל אם יתחשק לי פתאום אני רוצה שהוא יהיה סבבה ויוכל להריץ כל משחק חדש תודה מראש חנות: כל חנות באיזור חיפה והצפון

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Keshet_Rainbow,

שלום לכולם, אני צריכה עזרה בלהסגר על מפרט טכני למחשב נייח ובחירת מסך ומקווה שתוכלו לעזור לי כאן..בקרוב אתחיל ללמוד עיצוב פנים ותקשורת חזותית מה שאומר הרבה תכנות גרפיקה, עריכה ותלת מימד. המחשב צריך לשמש אותי ב4-5 שנים הבאות. מצרפת קישור למפרט שאני שוקלת ללכת עליו- http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=88114 ראה לכם שכל החלקים מתאימים?הדבר היחיד שאני מתלבטת לגביו הוא האם אני באמת צריכה כרטיס מסך כ"כ חזק או שאין בזה צורך ואני יכולה לחסוך כאן כמה מאות שקלים. כל המלצה לשינוי תתקבל בברכה.2. מסך... בזה אני באמת ממש קלו-לס. דבר ראשון אני רוצה לחבר שני מסכים. אחד ישן שיש לו חיבור VGA וDVI יותר כדי לקרוא ממנו והשני חדש לשרטוט. מ…

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. המחשב כבר ישן הגיע הזמן להשתדרג אז ככה... קודם כל אני רוצה מחשב עם קירור טוב שלא יתחמם על כל שטות, לוח אם טוב שיהיה לי קל להשתדרג בעתיד מבחינת מעבדים זכרונות (DDR3) וכ'ו (המחשב הקודם היה סיוט מהבחינה הזאת) אני לא רוצה אפשרות ל-OC ,כרטיס מסך רק של NVIDIA ,בלי ציוד היקפי, בלי הארד דיסק , בלי צורב, בלי מארז ובלי מסך...(חחח חצי מחשב) המחשב למשחקים תקציב 4000-4500 צריך גם ספק חזק שיחזיק את כל זה(יש לי 3 הארד-דיסקים חח)... מפרט בבקשה מ-KSP תודה לכולם אתם תותחי על!!!

• 6 תגובות
    • 563 צפיות

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.