עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך נייד ללימודים,אינטרנט ואופיס ומכיוון שאגור במעונות ולא יהיה לי נייח, ארצה אותו לעוד שימושים,כמו לצפות סרטים ואולי קצת משחקים קלים * גודל המסך?12"-14" * משקל רצוי?לא יותר מ2.2kg,עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה,אבל אם יש מה טוב * בלוטות?חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?לפחות 160,עדיף שיהיה אופציה להגדיל ל250 * צורב DVD?חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא חובה,אבל עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?העדפה לדל/לנובו מבחינת התקציב,בעיקרון תכננתי עד 5k אבל אם יש משהו שממש כדאי אני מוכן להוסיף עד 6k חשבתי על הווסטרו 1310 שראיתי שהוא די מומלץ פה וגם הוא זול יחסית לתקציב שלי,אבל לפ…

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  2. מטרות המחשב?- בעיקר לימודים. אך גם הרצת סביבות פיתוח ואולי גם הרצת מכונות וירטואליות * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? יש עדיפות חזקה למשקל כמה שיותר נמוך, אבל לא אם זה בא על חשבון ביצועי המחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף. אך כל דבר שהוא לא "נוראי" מבחינת סוללה מתקבל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, עדיף גם USB3 אבל לא חובה * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין העדפה * כונן אופטי? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל אני מעדיף אחריות של 2-3 שנים במידה וזה אפשרי ועדיף של מעבדות החברה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שלא , אני בכלל מתכוון להריץ כנרא…

3. קניתי מחשב נייד וקיבלתי אותו עם ויסטה.איך אני מפרמט ומתקין בו XP? בצורה רגילה? כמו לפרמט את XP ולהתקין XP מחדש?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by biwi,

אני אשמח אם אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב בתקציב של בין 1000 ל 1200 שקל השימוש היחד במחשב יהיה אינטרנט ואופיס אשמח לשמוע הצעות

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by Yfstmm,

תקציב:3000 האם יש אפשרות לחריגה? 500 מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית, אחר (נא לפרט):office ,internet תוכנות לימוד ,סרטים מתי מתוכננת הרכישה: בשבועיים הקרובים האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: חברה שתיתן שירות טוב האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא גודל קשיח מינימלי: זה ללימודים אז לא מעל 500 gb האם לתת דגש למשקל המחשב: יומי האם לתת דגש לזמן סוללה: זמן סוללה חשוב מאוד שיחזיק 5 שעות בערך גודל צג רצוי: 14-15.6 האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים:צפת באזור הצפון האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה באמצעות משלוח: לא תודה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by adis,

שלום, אשמח לעזרה בשדרוג לנובו W510 עם מעבד 720QM I7 במחשב יש 4 slots של זכרון, 2 מתוכם פנויים ובשניים האחרים מותקן: 2x2GB PC3-8500F (533MHz) Hyundai HMT325S6BFR8C-G7 דיסק: HITACHI 320GB SATA אני רוצה להוסיף SSD ככונן ראשי, להעביר את הדיסק הקיים ל caddy במקום ה DVD, ולהוסיף זיכרון. 1. אם המחשב שלי תומך ב SATA II, האם כל caddy יאפשר שימוש ב SATA II בלי להפחית מהירות ? ראיתי באיביי caddies ל W510 בטווח מחירים גדול. האם יש יצרן ספציפי מומלץ ? 2. האם ישנם SSD וזכרונות עם אחריות בינ"ל שניתן לקנות בחול ולקבל אחריות בארץ ? 3. בקניית זיכרון האם אפשר וכדאי להוסיף סטיק אחד של 8GB במקום 2 סטיקים של 4GB כדי לאפשר שדרוג נוסף בעתיד ? תודה רבה, עדי

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  7. שלום רב. אני זקוק למחשב נייד עד בערך 2,500 שקל, עם העדפה לכמה שפחות. יש לי כמה דרישות מההמלצה, שהן חשובות: שיוכל להריץ 1080P בצורה נורמאלית (אני מעדיף את זה בגלל שאני לעיתים מוכרח להפעיל סרטים ברזולוציה הזו). שיוכל להריץ בצורה נורמאלית את Windows 7, שכן אני מרבה לעבוד במערכת הזאת. 2 GB של זיכרון פנימי (בגלל ווינדוס 7, כן?). שיהיה קל יחסית (עד כ-2 ק"ג). לא גדול מ-14 אינץ', אני רוצה להשתמש בו גם בצבא וזה סתם יסבך עניינים. עכשיו, מישהו שאני מכיר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 עד כמה שאני מבין, הוא עומד בדרישות, אולם אני חושש, ממה שקראתי, שהמסך מבריק מידי, איכות הבנייה לא איכותית והוא מרעיש. אני לא יודע עד כמה כל אלה …

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by Spyro,

היי, אני רוצה לקנות מחשב לא למשחקים בתקציב של עד 3000 ש"ח אפשר גם לחרוג טיפה אם חייבים. המחשב מיועד בעיקר לעבודות משרדיות ותוכנות מתמטיקה והדמיה די כבדות, לכן חשוב לי מאד המעבד וכמובן לא פחות מגיגה זיכרון, כרטיס מסך לא ממש משנה וגם הגודל של ההרדיסק לא קריטי (יש לי הרדיסקים חיצוניים). הנה מפרט שאני יצרתי בעצמי: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B-VM s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800 1GB TwinMOS TwiSTER דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך Point Of View 6200LE 512MB Max, TV, DVI, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H22N…

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  9. הי לכולם, מקום העבודה שלי עתיד לספק לי מחשב נייד והתבקשתי להגיש הצעת מחיר למחשב שאני מעוניינת בו. התקציב המקסימאלי לא ידוע לי (המעסיק מחכה לתשובה ממני כמה זה עולה), וכרגע אני לא יודעת מהו הטווח הסביר. כמובן שהמעסיק ישמח להצעה הזולה ביותר, אבל המחשב חייב לעמוד בדרישות. המחשב יחליף מחשב נייח של המשרד, אך גם ישמש לפרזנטציות במקומות רחוקים (ולכן קריטי שלא יקרוס או יתקע ברגעי אמת מול עשרות אנשים). בשוטף, הוא יעבוד כשמונה שעות רצוף (לרוב עם חיבור לחשמל) וישמש להרצה במקביל של מספר קבצי אופיס ולגלישה באינטרנט (עם מספר רב של טאבים פתוחים 20-30 + יוטיוב, wix). אני עשויה לראות עליו סרט מדי פעם, אבל זה לא קריטי. כיוון שרוב הזמן המחשב יחליף מחשב נייח, יחובר אליו עכבר ואולי מסך נוסף. …

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by חובב,

דרישות: מחשב יחסית בסיסי למשחקים ללא מסך וללא ציוד היקפי. ללא מערכת הפעלה. ללא הארדיסק. ללא CDROM. עד 2K שח. חשבתי על המפרט הבא: מעבד I5 7600K לוח אם : ASUS HM110 זיכרון פנימי 8GB KINGSTON ספק CORSAIR 450' ACTIVE PFC MODULAR כרטיס מסך (GEFORCE 1050 2GB (ASUS מארז ג'נרי * חשוב לציין את המעבד אקנה במחיר מוזל. אשמח לכל דעה!! אפשר לחרוג טיפה.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  11. שימושים: גלישה באינטרנט, תוכנות מסרים, office לשיעורי בית, משחקי פלאש ו-sims2 על שלל הרחבותיו (כפי שאני מכיר את אחותי, גם sims3 כשייצא). יותר חשוב לה ש-sims ירוץ נורמלי ובלי תקיעות וזמני טעינה ארוכים מאשר הגדרות גרפיות גבוהות. בכל מקרה היא לא תשחק על מסך יותר גדול מ-''19 אם זה משנה משו. ציוד היקפי: אין צורך במסך ושאר ציוד היקפי פרט לרמקולים. לא צריך רמקולים מקצועיים או לאודיופילים, העיקר שישמיעו צליל נורמלי. יש גם כרטיס רשת אלחוטי ששוכב לו בקופסה, אז לא צריך להוסיף למפרט. לא מתוכנן OC ולא צריך מארז מצועצע או שקט (כל עוד זה לא מרעיש כמו טנק זה בסדר, שיהיה בגבולות סבירים). -אין העדפה לחברה או מותג כלשהו.

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by TheWave,

שלום אני רוצה לקנות מחשב אני לא יודע איזה תקציב אבא שלי רוצה הוא אמר מה שיהיה טוב אז נקנה. אתם יכולים לתת לי מפרטים טובים למשחקים וסרטים על בסיס AMD Athalon 64 Intel Pentium 4 800Mhz AMD Athalon XP לא במחירים מוגזמים. מחשב טוב מאוד בכמה שפחות כסף אני יודע זה בקשה גדולה אבל בבקשה תעזרו לי [glow=red,2,300]תודה לכל העוזרים![/glow]

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  13. שלום, אני מחפש לקנות נייד בארץ שישמש למשחקים קלים, סרטים וקצת עבודה, עד כה מצאתי את הנייד הבא, http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2360&CatCode=315 מה דעתכם עליו? עד כמה הוא טוב? האם שווה לקחת מעבד קצת חלש יותר (T3200) ולחסוך 600 שקל? אולי יש הצעות טובות יותר מחנויות אחרות?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by dvvon,

למשל עשיתי מפרט באתר של KSP ויש לי חנות בצפון המחיר צריך להיות אותו הדבר?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  15. שלום. קוראים לי דוד ואני כמה שבועות מקניית המחשב גיימינג הראשון שלי. המחשב שאני קונה עולה בין 10-12 אלף ואם הוספת כרטיס מסך בהמשך (שדרוג אחרון) הוא הולך לעלות 15 אלף. המחשב ישומש בשביל גיימינג ובשביל Rendering בAdobe After Effects/Media Encoder. הסיבה שאני רוצה קירור מים היא לא רק בגלל שאני מתכוון לעשות אווברקלק לחלקים שלי אלה גם בגלל האסטטיקה וההרגשה, זה היה חלום גדול שלי לבנות מחשב High-End ועכשיו סוף סוף אני רוצה לגבש את אותו חלום. כנראה הטראומה משימוש במחשב איטי רוב חיי ואי האפשרות לשחק במשחקים גם גורמת לי לבזבז סכום כזה רק על המפרט אני בטוח לא יודע שם דבר באיך לבנות קירור מים וגם לא הולך לנסות בגלל שאני שלא רוצה לקחת סיכונים אז אני מעדיף לתת למקצוענים לע…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  16. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ועבודה על תוכנות לא כבדות במיוחד לא ישמש למשחקים ולא יעבור OC הדבר היחידי שאני יודע שאני רוצה שיהיה במחשב הזה ..זה המעבד E6300 וכל השאר באחריותכם בלבד הייתי מעדיף לוח אם עם כרטיס מסך ONBOARD כמו הלוח הזה ?ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E? מה דעתכם עליו? אז יאללה בואו נתחיל לעבוד מעבד - E6300 לוח אם+כרטיס מסך - ? זיכרון - ? מארז+ספק כח - ? דיסק קשיח - ? צורב DVD - ? כונן דיסקטים - ? מסך דק 17 - ?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  17. זה המפרט שבניתי מ IQPC מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤621 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1453 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤444 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤217 ספק כוח: ANTEC NEO HE (HIGH EFFICIENCY) 430W ¤450 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤117 מחיר סופי: ¤4745 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il זה המפרט מסקאיPC מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤632 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital WD…

• 18 תגובות
    • 862 צפיות
  18. מעבד: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box לוח אם: ASUS P5LD2-SE Intel 945P chipset גוף קירור למעבד: gLACIALTECH Igloo 5700 CPU Cooler for 775 - או כל גוף קירור שהינו צלעות קירור בלבד. זיכרון: DDRII 667Mhz עדיין בודק לגבי CL2 או CL3 ומחירים... (המלצות?) כ. מסך: nVIDIA GeForce PX7800GTX עדיין בודק דגמים (המלצות?) מארז+ספק: (Thermaltake Swing Black/Silver+window+430w (sata+24pin+pciE דיסק קשיח: Western Digital 250GB SATAII 16MB 7200RPM WD2500KS המלצתכם לגבי דגם זיכרון או/ו כרטיס למפרט הנ"ל?

• 11 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by ambc,

שלום לעוזרים הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, תוכנות אופיס ומשחקים קלים כמו FIFA חשוב מאוד שהמחשב יהיה מהיר. אין צורך בציוד הקפי מבחינת תקציב, אני די גמיש, נראה לי שבתקציב הנ"ל אוכל להרכיב מחשב ראוי ! יכול להיות שאוכל להשיג מעבד של אינטל במחיר מוזל, אנא התחשבו גם בנתון זה. גם מערכת הפעלה אינה מהווה בעיה תודה על המפרטים !

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  20. שלום לכולם אני מעוניין במחשב לאינטרנט (הרבה חלונות בו זמנית) ולצפייה ב- HD. המחשב נמצא בחדר השינה ופועל גם בלילה לכן חשוב לי שיהיה שקט. מעדיף שיחזיק להרבה זמן. מה דעתכם על המפרט הבא? אשמח לכל חוות דעת - שינויים/דברים מיותרים ודעתכם על הרכיבים ועל רכיבי הקירור. בתודה, בוריס. מעבד Intel Core i3-540 Tray ₪534 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-540ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H ₪431 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950516 כונן קשיח Samsung HD153WI Eco Green 3.5" 1500GB SATA2 32MB ₪439 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD153WI כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪207 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pi…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  21. זה מחשב שאני אמור לסיים עליו עבודות עיצוב גרפי מקצועיות וכבדות שהתחלתי במשרד עם תוכנות כמו Indesign, Photoshop, Illustrator וכו', מעט עיצוב תלת מימדי עם Maya, ובשעות הפנאי (המועטות!) - בעיקר סרטים. אז ככה, משום מה, במשרד שלי כמו גם בהרבה משרדי עיצוב גרפי אחרים משתמשים במקינטוש (מדוע??) אז חשבתי או ללכת על מקינטוש או PC עם המפרט הבא: מעבדי אינטל: Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם: INTEL DG33BU s775, 1333Mhz, Intel G33, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסקים קשיחים: Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך: Sapphire HD 2600 XT 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים: Plextor, PX-800A (קונה בנפר…

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  22. הנייד שלי מקרטע רצחח אני רוצה להגדיל זיכרון ואולי גם להחליף הארדיסק יש לי פוג'יטסו אמילו 1.8 512 זיכרון פנימי להגדיל ל2 בערך אם יש למישו המלצה למעבדה עם מחירים נורמלייים והכי חשוב אמינות ושירות תודה מראש אלכס

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  23. אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב אופטימלי מנועה בלבד. המחשב ישמש לשימוש כללי, אינטרנט, אופיס וכדומה. לא משחקים. אין צורך במסך, מקלדת, רמקולים, מערכת הפעלה. המחשב כנראה יותקן עם XP (אם זה חשוב) עקב שמרנות. תודה.

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by חננב,

כמו שנרשם למעלה - בעיקר אינטרנט, מוזיקה ועבודה משרדית+עבודה גרפית קלה ואפשרות למשחקים (אם כי לא יהיה שימוש יומיומי, בטח לא במשחקים כבדים). התקציב הוא עד 2500, רצוי פחות, אך אפשר גם מעט יותר אם כדאי. זה המפרט שהרכבתי בינתיים: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 413 413 1 מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box IE5200 366 366 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L 39273 314 314 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB WDC1115 309 309 1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES 996640 375 375 1 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9500GT Silent 512MB DDR3 PCIe LV452 144 144 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 19…

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by Transfer,

בארצות הברית בלי הרבה לבדוק זה I7 עם 4GB זכרון וכ.מסך שצריך להריץ הכל עלה לי 900$ וגם עשיתי אחריות לשנתיים באופיס דיפו איך הלפטופ הזה? בנתיים רץ סבבה למרות שנדהמתי לכמות התוכנות שמגיעות איתו כל מיני בודקים אוטומטיים ומייצבים... זה לפטופ ראשון שלי http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/A660

• 0 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים