ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים צריך מחשב חדש לאבי - כרגע יש לו מחשב בן יותר מ-10 שנים מבוסס AMD Athlon 64 X2 עם Win XP , עדיין עובד אבל כבר לא נתמך כמעט בשום דבר... המחשב מיועד לשימוש ביתי - גלישה, דוא"ל ועריכת מסמכי Word, מחפש מחשב אמין שיעמוד במטלות בתקציב מינימאלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כאמור - כמה שפחות. הרכבתי מפרט ב-1664 אבל אשמח לקבל הצעות בעלות נמוכה יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, דוא"ל , מסמכי Word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כנראה שלא - יש מסך ישן LG LCD 19 L1953TR שכבר מעט צרוב, אם אפשר לרדת בעלות המחשב, אפשר אולי …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3800 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. GTA IV, COD4, COD6, AC2 וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן בצורה כבדה למשחקים. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1024x1280 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא אין, המסך שלי והא AOC 17 " דק 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא יודע, אבל אם יש רכיב שאפשר לוותר אליו כדי לקבל משהו חשוב וטוב. זה יהיה מצוין! 5. …
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג & VMware א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Call of Duty : Modern Warfare 3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Extreme 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
תודה! חשבתי על זה : http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2303
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשביל כל המשקים שצריכים אוטוטו לצאת. הדברים שאני צריך הם: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, זכרונות, מארז. * חלקים עבור INTEL * רצוי שהלוח יהיה תומך ב-SLI ויהיה חברת ASUS, אלא אם יש למישהו המלצה על חברה טובה אחרת. תודה
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש נייד בתקציב של 5K, עם אפשרות התגמשות מקסימלית עד 6K השימוש העיקרי, והמאסיבי ביותר של המחשב, יהיה בתוכנה Visual Studio 2008 אך נחוצה תמיכה בגירסא העתידית, 2010. הקימפולים אורכים דקות ארוכות מדי, ואשמח להיפטר מזה.. אני מריץ לפחות 3 פרוייקטים בו"ז, וכל אחד מהם גוזל כ-250 מ"ב ראם התוכנית היא להריץ WIN7, ומכאן שהדרישה המינימלית ביותר היא 3GB ראם, עם עדיפות ל4GB עד כה, סבלתי קשות משימוש בתוכנה הנ"ל תחת ריזולוציה של 1024X768 הסקרול ימין ושמאל, למעלה ולמטה - מעייפים ומעיקים לכן דרישה נוספת היא ריזולוציה נוחה 13" זה קטן מדי, 17" זה הגבול העליון- עדיפות למסך מאט אין חשיבות למשקל, אך רצוי כי הסוללה תחזיק שעתיים-שלוש 250GB HD יספיקו בהחלט אפשרות הרצת סרטים תבורך, כ…
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי אז ככה, בן דוד שלי מחפש מחשב - לא משו גרנדיוזי - הוא לא גיימר ולא עושה שימושים חזקים במחשב - זאת אומרת יישומים רגילים - אינטרנט מסנגר אייסי ודומיהם, ופה ושם אולי משחקים - גם לא בסגנון Q4,NFSMW,FEAR וכאלה.. המגבלה העיקרית בתקציב היא שהוא רוצה מסך LCD שגומר את התקציב למחשב.. יש הצעות? תודה עדכון: הרכבתי את זה בKSP לדוגמא, שווה?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לא כולל מסך וציוד היקפי. אני רוצה את המחשב הכי טוב במחיר הזה, עבור משחקי מחשב כבדים. חשוב שיהיה צורב דיוידי. ושהחנות תהיה בסביבות רמת-גן פתח תקווה תודה!
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
(כי אני לא מכיר את המחירים בשביל לקבוע..) אני צריך מחשב שיהיה מסוגל להכיל כמויות גדולות של זכרון וגם שיהיה לו אפשרות המרה מוידיאו VCR רגיל למחשב עצמו בעת הצורך. (ראיתי שיש USB כזה שמעביר ללא כרטיס קידוד)
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לרכוש מחשב חדש ביום - יומיים הקרובים, המחשב אמור לשמש למשחקים, עבודה משרדית. ייתכן OC בעתיד. המפרט בעקרון מ iqpc כאשר מארז וזכרונות אני לוקח מפנדה בגלל שאין אותם ב IQPC. חשוב לציין שלוח האם הנ"ל נבחר בגלל הרצון שלי שתהיה תמיכה ב DDR3 המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1447 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤669 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1422 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤624 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤389 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤250 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤4801 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6…
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם, בונה מפרט/משדרג וצריך קצת עזרה(צריך תשובה עד הבוקר אז אין לי הרבה זמן לחקור בנושאים קודמים) המחשב יהיה לעריכת תוכונות גרפיות כבדות ומשחקים. מעבד אני סגור על i7 2600 זיכרון אני רוצה 8 ג'יגה, אין טעם בOC לוח אם שיתמוך בכל הדברים החדשים, ראיתי את gigabyte h67 הוא כדאי? מארז שיהיה קריר ושכל הכרטיסים הגרפיים בשוק יכולים להיכנס אליו מבחינת מידות(אני אשדרג בעתיד) תקציב 3200 למחשב הזה אני אעביר את הכ"מ 4870 והספק enermax 620 liberty אז מה הלוח,מארז,וזכרונות שאפשר להשיג בתקציב הנתון? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני קונה את המפרט הבא: כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3800+ dual core [939 PIN]- OEM 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) - bulk 1 EVGA 6800GS OC 1 Coolermaster Centurion 532 + 380W psu 1 Logitech Internet Pro Keyboard Black - Midnight Black-PS/2 1 Logitech MX-500 optical mouse- usb/ps2 - OEM עכשיו: 1. יש לכם הצעה לכל מה שצריך למעבד כי זה בא OEM?? 2. הספק יספיק?? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD 64 ביט (Pavillion dv9700). המחשב הגיע עם ויסטה 32 ביט. האם כדאי להשתדרג למערכת הפעלה 64 ביט ? ואם כן, האם מומלץ להתקין על מערכת ההפעלה הקיימת או לפרמט ולהתקין מאפס ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש למשפחה שלי מחשב זול ואני מתכוון להכי זול שניתן למצוא בשוק. עיקר השימוש במחשב הוא לצורך גלישה וoffice ללא OC אין חנות מועדפת - אני גר בעפולה אז חנות באיזור. 250 GB זכרון קשיח,ניתן להתפשר על 160 1-2GB זכרון פנימי אין צורך בצורב או כל קורא דיסקים אחר. מארז זול ושקט. ולא יתחמם יותר מדי. אין צורך בשום ציוד הקפי. נ.ב המחשב הקודם שהיה..מת. אבל המארז לא נפגע בשום צורה שהיא. אז זה יתכן לבוא לחנות ולבקש מהם פשוט לשים אתה מפרט במארז שקיים?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים סטנדרטיים (Office, emule וכו') בלי משחקים. חשוב לי לקנות מחשב טוב שיתמוך בויסטה ושאוכל לשדרגו בעתיד אם ארצה. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: Core 2 Duo E6300 לוח אם: DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות: 2 יחידות של 1GB TwinMOS דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: DVD±RW GSA-H12 x18 מארז: HEC Compucase CI-6A21 ספק: 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin עבור כרטיס מסך חשבתי להשתמש בהתחלה בזה שמגיע על לוח האם, ואולי בעתיד לשדרג לכרטיס חיצוני PCI-E (משהו כמו 7600GS 256MB). סה"כ כ-3500 ש"ח (עם כרטיס מסך חיצוני 4000). מה דעתכם על המפרט? תודה
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
^כותרת^ עדיפות לSKYPC או TMS ואם לא אלה חנויות שקרובות לרמת גן
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום כולם. אמא שלי היא גראפיקאית, עובדת הרבה עם Photoshop, קצת פחות עם InDesign ותוכנות קשורות. יש לה מחשב כבר כמה שנים טובות, והגיע הזמן לשדרג. כמה דגשים: 1. אין שום צורך שיריץ איזשהו משחק , סרט או משהו לא רלוונטי אחר - להפך, ככה אחותי תעזוב לה את המחשב בשקט. 2. חשוב שיהיה מהיר בייעוד שלו. 3. שיהיה שקט כמה שאפשר (בלי להסחף, לא צריך להשקיע 200 שקל בשביל קירור שקט במיוחד). 4. שישרוד הרבהההה זמן (כמה שנים). עכשיו כמה הערות בנוגע למה שצריך לכלול המחשב והתקציב - ככה, אין תקציב מוגדר, כמובן שאין צורך להסחף וללכת עד 10K+, אבל בכל זאת - השיקול העיקרי הוא שהיחס בין העלות לעמידה בדרישות יהיה הגבוה ביותר (ובכל זאת, אני מניח שאפשר לסדר מחשב כזה בפחות מ3K אפילו). בנוגע לרכיבים …
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני לפני רכישת מחשב, ורציתי חוות דעת על המפרט הסופי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין במחשב נייד הבא: https://www.pc365.co.il/product-6386-Dell_Inspiron_5559_IN_RD09_9205_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים וקצת פוטושופ ואילוסטרייטור. אני רוצה להשתמש במחשב הנייד בעיקר כמחשב שולחני, זאת אומרת לחבר אותו למסך מחשב, למקלדת ועכבר אלחוטיים ולרמקולים (במקרה הזה עדיף לי לקנות מחשב שולחני אבל אני צריך שהוא יהיה גם נייד) יש לי במסך יצאת של dvi-d האם זה יתאים לחיבור למחשב הנייד? האם יש אפשרות להוסיף למחשב הנייד כונן SSD מבלי לפגוע באחריות? האם המחשב נייד יתאים לדרישות שלי? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחשב לתאומים בגיל 13 בתקציב של 2000-2400 ש"ח ולנסות לחסוך . את המחשב אני קונה מהחנות http://www.ksp.co.il סניף פתח תקווה . שיוכלו להריץ עליו משחקים מוכרים שמכירים ילדים בקרב הגיל הזה ...(אין הגדרה מסוימת לסוג משחקים כי אני אישית לא פריק של משחקים בכלל ) אין צורך לאוברקלוק וכמובן כמה שיותר שקט ... לגבי מסך מתוכנן קנייה של מסך ''22 ..אבל רק אחרי קניית המחשב .. כנראה ריידי HD יש צורך במקלדת ועכבר (עדיפות לסט חוטי של לוגיטק אלא אם כן יש המלצות זולות ומשתלמות יותר בעד התמורה ) לא צריך כונן דיסקטים ולא מערכת הפעלה לקחתי מפה רשימה של חלקים למחשב . תעירו מה אתם חושבים ... תבנו מערכת חדשה אם צריך ... [תודה רבה ! תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד , שימושים: 1.לימודים 2.סרטים עדיפות למחשב בעל סוללה טובה +מהיר + מסך גדול. עניין התקציב פתוח , תודה ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום שמתמחה במכירת סוללות לניידים ( dell במקרה הספציפי שלי) ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1575 קירור למעבד: Zalman 7500 Aluminum-Cooper S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤107 לוח אם: Asus P5KR כמות: 1 - מחיר: ¤680 ספק כוח: Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤263 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤286 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤384 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1064 כונן דיסקטים: ALPS Floppy 1.44 Black כמות: 1 - מחיר: ¤35 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤…
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב עם זמן סוללה מרשים (מעל 6 שעות עבודה). שיהיה Dual Core והארד דיסק של מינימום 500GB, גודל מסך 13". שימושים עיקריים: אינטרנט, אופיס, לימודים. אם אין משהו שכזה בתקציב שציינתי, אשמח להמלצות למחשבים עם זמן סוללה ארוך (לא "הרגילים" של שעתיים) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם תגיבו רציתי לדעת האם כדי לי לקנות 1070gtx או בגלל שההפרש ביכולות בינו לבין ה980gtx קטן כדי ללכת על 980 כיון שהוא יותר זול או שההפרש ביכולות גדול ואז אני ילך על ה1070 בבקשה להגיב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-