ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום,יש לי את הדגם toshiba satellite C660-1XC שאין לו יציאת HDMI לטלויזיה, לטלויזיה עצמה כן יש חיבור HDMI. מחיפוש קטן באינטרנט ראיתי שאפשר לקנות מתאם אבל בחלק מהמקרים הכבל מעביר רק תמונה ולא שמע. האם יש אפשרות לחבר את המחשב הזה לטלויזיה כולל שמע ותמונה?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אז חזרתי, לאחר שהחלטי לדחות את קניית המחשב קצת. אני צריך מחשב חדש בסביבות ה-5000 אלף. הצרכים העיקריים הם הרצת מכונות וירטואליות על המחשב בעזרת vmware לצורכי תרגול ולמידה, אני מתכוון להתקין כמה מערכות הפעלה, ביניהם server 2003, linux, xp, vista לתרגל ניהול דומיין, cluster ולבצע עוד על מיני פעולות שזוללות המון משאבים, מאוד רציתי שהמחשב גם יהיה חזק במשחקים אבל לצערי התקציב לא מאפשר לי ואני מעדיף להתפשר על כרטיס מסך זול ולהתמקד בחומרה שדרושה לי לצורך התרגול, וגם ככה אין לי יותר מדיי זמן לשחק.... אני גם מתכוון להרכיב את המחשב בעצמי (פעם ראשונה מקווה שאני לא עושה טעות), ולכן אין חשיבות לחנות מסוימת, לא אכפת לי להסתובב בין כמה חנויות כדיי לאסוף את הרכיבים הכי זולים. לגב…
-
- 38 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לעזרתכם לרכישת מחשב גיימינג לבן שלי בן 10, כעת הוא משחק בעיקר בפורטנייט, אבל רוצה שבעתיד ישמש אותו למשחקים חזקים יותר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מתכנן לקנות את המחשב באילת, כך שהתקציב יהיה בערך 7,500 ₪, בתוספת מע"מ זה יוצא בערך 9,000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי …
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשמוע מה דעתכם על המחשב הזה של לנובו אני רוצה לקנות את הדגם עם I7 4500U 8GB DDR3 ו512GB SSD במחיר של 6700. הבעיה היחידה שלי עם המחשב נוגעת לכרטיס המסך INTEL 4400 , האם הוא יכול להריץ 1080P כמו שצריך??? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחשב נייד. מה התקציב המקסימאלי? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישומש לסטודיו פילאטיס, יהיה שימוש בתוכנת הניהול, אינטרנט, מוזיקה ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שלא ירעיש ממש …
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אוקי. אני קונה את המחשב הבא CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] Memory : Twinmos DDR-RAM 256MBx2 3200 Memory [ ¤ 279.85 ] CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM AOpen x 56 [ ¤ 128.24 ] CD-…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה המפרט הראשון שאני בונה אז אני לא כל כך מבין בזה =\ המפרט הוא בתקציב גבוה (25-30 אלף ש"ח לא כולל: מסך מקלדת עכבר ורמקולים) מיועד בעיקר לעריכת מוזיקה ומשחקים כמו קאונטר סטרייק הלף לייף 2 וכ'ו אני יודע שחלק מהחלקים אני יכול להחליף בחלקים פחות יקרים אבל אני משום שיש לי את התקציב הזה אני מעדיף לקבל כמה שיותר תמורה בשבילו... אם תוכלו בבקשה לתת לי עצות איך אפשר לשפר/להוסיף/להחליף חלקים בשביל שהמחשב יהיה יותר מהר חזק וכ'ו.. תודה זה המפרט:: CPU : AMD Socket 939 Athlon 64 FX-55, 1MB L2 Cache, 64-bit Processor - OEM M-Board : ASUS "A8V Deluxe" VIA K8T800 Pro Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU -RETAIL Memory : 2x Mushkin Dual Pack 240-Pin 2GB(1GBx2) DDR2 PC2-4200, Model …
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
Athlon XP 2000+ - 950¤ Caintech 7VJL APOGEE DDR333 USB2.0+sb lan - 775¤ 256Mb DDR (333) Samsung - 490¤ MSI Geforce 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI+vivo - 1090¤ 40GB 7200/133 - 450¤ LG x52 - 150¤ SONY 1.44 - 55¤ ATX MIDI 400W for P4 + USB - 260¤ HP Multimedia KeyBoard usb hub - 90¤ Genius Optical USB/PS2 +roll - 95¤ 0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0 Total Price + System Assembly = 4595¤
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לדוגמא ראיתי שמישהו פירסם את האתר הזה, ואמר שהם עושים משלוחים לארץ. אני חייב מחשב גיימניג ומאוד מאוד קשה לבחור בזמן הזה מחשב נורמלי במחיר שפוי, אני יכול להוציא 6,000-7,000 ברצון אם המחשב שווה את זה. הבעייה אני לא יודע איזה כיוון, אם זה גי'פורס אז באופן עקרוני רק מהסידרה 480M שהוא עולה הכי יקר אבל עדיין בטווח 7,000 מחו"ל. לדוגמא http://www.xoticpc.com/sager-np8850-built-clevo-w880cu-gaming-laptop-p-2798.html אם זה פחות מזה אז ללכת על או 5870M או GTS360M וגם ראיתי 425M חדש באחד מהמחשבים באתר הזה. עכשיו אני רוצה מחשב לפחות שיפעיל לי משחקים ברמה תמיד הכי גבוהה, בדקתי מחירים בארץ והם סתם 2,000 שקל יותר מכל מחשב בחו"ל ברמה שלו. השאלה קודם כל איזה מחשב לבחור, והאם באופן הכי לא מ…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי אני מחפשת מחשב ללימודים בתקציב של 2000- 2500 שח. ראיתי מחשב מוחדש במחיר טוב ואני קצת חוששת לקנות אותו בגלל שהוא "מוחדש". אשמח לדעתכם או המלצתכם על משהו אחר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות - צריך להריץ visual studio, intelij ו- photoshop/illustrator בלי להתאמץ יותר מידי וצריך תמיכה גם במכונות וירטואליות (vagrant) (לא ירוצו בו זמנית יותר ממכונה אחת או 2) משחקים - אם ירוץ עליו skyrim, fallout nv, the witcher 2 יהיה מעולה. אפשר גם להסתפק במשחקים פחות כבדים במידה ולא נכנס משהו בתקציב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4" נראה די סטנדרתי. עדיפות למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, א…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חברים אשמח שתעזרו לי למצוא מפרט ב7000 ש"ח לא כולל מארז ולא כולל מסך ולא כולל אביזרים נלווים בכלל (כגון עכבר ,מקלדת וכו.) את אלו כבר יש לי. (מארז קונה בנפרד פול טאוור של קולר מאסטר ומסך גם רוצה לקנות בנפרד 27" שכולל יציאה של DVI ) בעקרון אני יודע כבר את הרכיבים העיקריים שאני רוצה , השאלה רק מאיפה לקנות ואיזה חברה מכל דבר אני מעונין במעבד i7 לא צריך oc (יודע שצריך רק i5 לגיימינג. עדיין מעונין בi7) קירור רגיל למעבד שיקרר אותו בצורה טובה 16 גיגה ראם DDR4 במהירות 1600 ומעלה.. כונן לדיסקים הכי זול שיש העיקר שיריץ כמובן דיסקים במידה ואחפוץ לשים איזשהוא דיסק לוח אם שיתמוך בתקן USB 3 או 3.1 ושיתמוך גם באודיו של 7.1 (לוח טוב אך מה שנכנס בתקציב ,…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש לפטופ של לנובו או דל למהו? כי מהידע המועט שלי, הם הכי אמינים לאורך זמן (לא התלהבתי מHP תמיד נראים לי עדינים מדי) חשוב לי שיהיה נוח לעבודה (מסך14-17 אינצ') שקט (שלפחות הRAM יהיה SSD) מחשב לעבודה, אני לא משתמש בתוכנות מורכבות, אבל שיצליח להריץ תכנות בסיסיות, הרבה מסמכים פתוחים במקביל ודפדפן עם מלא מלא תגיות פתוחות. אני קונה מחשב פעם בחמש-שש שנים, אז שלא יהיה עגלה עוד שנתיים... לא גיימר תקציב, סביבות 4500 ש"ח (אם יש בפחות מה טוב) ממש תודה למי שיעזור מצאתי באמאזון את אלה, לא יודע אם הם עומדים בדרישות https://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_n_condition-type_0?fst=as%3Aoff&rh=n%3A340831031%2Cn%3A429886031%2Ck%…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
AMD 3200+ socket 939 2*1GB 2*512MB הכל DDR400\PC3200
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עורכת וידאו כמקצוע וצריכה לשדרג את המחשב הישן שלי תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטוני וידאו ארוכים וכבדים 200g לקובץ (חתונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמיר, פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד דיסק hss 500g ח…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לקנות אחד מהשניים. אני מחפש מסך מגע 12-14 אינץ', מעבד i5/i7 מהדורות האחרונים, זיכרון 8 או 16 ג'יגה, איכסון SSD 256 ומעלה. חיי סוללה סבירים, מסך QHD איכותי. האמת, לא התחלתי לחפש מעכשיו. כבר רכשתי מאמזון galaxy Book 12 ב 811 דולר + 500 ש"ח מע"מ + 55 דולר משלוח. הגיע מקולקל (לא נדלק). שלחתי חזרה, קיבלתי זיכוי, עדיין מתעסק עם זיכוי מע"מ. התלבטתי אם לקנות אותו שוב או לחפש אחר באמזון. מצאתי אחד יותר זול Acer NT.LCDAA.014 Switch Alpha 12 יש לו את היתרונות והחסרונות שלו אבל בסך הכל עיסקה טובה. ואז אני שוב חושב. גם אם הוא לא יגיע מקולקל, מימוש אחראיות בחו"ל יהיה יקר וקשה. בדקתי איך השוק של הטאבלטים ה…
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היום גיליתי שארוסתי תכננה לי הפתעה לכבוד תחילת לימודי לתואר השני - MACBOOK PRO! אלא שבגלל שלא הייתה בטוחה שזה עונה לצרכים , החליטה בכל זאת לגלות לי - כדי שנסתובב בחנויות ונבדוק דגמים נוחים. : אז לגבי ה- MAC, העניין הוא כזה: יתרונות ה- MAC 1. זה MAC 2. קל משקל 3. סבירות נמוכה לוירוסים או באגים 4. סוללה מעולה (7 שעות) חסרונות ה- MAC: 1. זה MAC (חיסרון למי שרגיל להשתמש בPC עם WINDOWS; עלול לייצור בעיות התאמה בהעברת קבצים ל-PC) 2. כונן קשיח לא גדול (160 ג"ב) 3. חיבוריות לא רחבה (אין ESATA ויש רק שני USB) 4. אחריות לשנה בלבד וטיפולי מעבדה ארוכים (שמועות להלן הדרישות שלי מהמחשב: 1. שימוש: ישמש כמחשב משני למחשב ביתי ראשי שמפרטו מופיע בפרופיל שלי : א. אמור להרי…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5.000 (200) ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. את BF4 וDragon Age 3(כשהוא יצא) ברמה בינונית עד גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסךSamsung SyncMaster S22B300 אני די בטוח שהוא Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 5.…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? נתחיל מ-5000 ש"ח, אם יש צורך ניתן לחרוג ב-1000 ש"ח ואם יש סיבה מוצדקת להוציא יותר עקב הדרישות אני פתוח לשמוע למה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה כבד. קומפילציות של קרנל, קרוס קומפילציות, המון טאבים, המון קבצי דוקומנטציה, VM-ים, קונטיינרים *בו זמנית*. אני מבקש: מעבד חזק כמה שניתן בתקציב (יותר ליבות יותר טוב, מאשר קלוק). זכרונות מינימום 32GB. אחסון מהיר (NVMe ?) של 512GB \ 1TB וזהו מבחינת אחסון. אין צורך להשקיע בכלל בכרטיס מסך, *אבל* חייבת להיות אפשרות לחבר 3 מסכים 1080p. עדיף כרטיס רשת של א…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כבר די משתגע בעקבות המבחר והמפרטים השונים, אלה הדרישות: * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים HD (כולל חיבור ל LCD), מולטי טאסקינג. * גודל המסך? 13.3 או 14.1 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן חריג. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI רצוי. * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? לא הכרחי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? איכות. לגבי המסך, עדיפות למסך מט (לא מבריק) ורזולוציה גבוהה. תודה
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש הבדל רציני בין השניים או שזה לא רציני?? z520 http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0313524 n270 http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0313525
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי לכולם, מכיוון שהרבה זמן לא עסקתי בענייני מחשב נייד ולא עקבתי אחרי דגמים חדשים, אלא בעיקר קבלתי מחשבים מהמקום עבודה, אז אני די עובד עצות בנוגע לבחירת מחשב נייד חדש (עקב מעבר מקום עבודה). עד עכשיו היה לי HP PROBOOK 6470 עם מעבד I5 ו 8 גיגה זכרון, הארד דיסק 128GB SSD ועוד הארד דיסק רגיל 500GB. זה פחות או יותר הספיק לי לצורך העבודה והמטרות. עכשיו כמו שאמרתי אני מחפש מחשב חדש. * מטרות המחשב? הרצת הרבה מכונות וירטואליות לצורך הדמית סביבת שרתים (VMWARE) תכנות C++ ב VS2012, הרצת סימולטורי תקשורת ווירטואליזציה למיניהם (GNS3, CISCO UCS, NEXUS וכו). * גודל המסך? 13-14" * רזולוציית המסך? מעדיף רזולוציה FHD, מה שיש לי עכשיו לא מספיק טוב ואני נאלץ לחבר אותו מסך גדול עם רזולוציה גדו…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש עיקרי פיתוח, וירטואליציה ( vagrant ו Docker) , ישמש גם לשימוש כללי ומשחקים . אולי גם לסרטים (אבל בשביל זה יש raspberry pi). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? איזור 15" זה סבבה, מעדיף מאט על מבריק אבל על זה לא יפול דבר. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד (שיהיה נוח כאשר לא עובד עם עכבר). * משקל רצוי? כמובן שעדיף כמה שיותר קל, אם זה יהיה באיזור 2-2.5 קילו אני אתמודד עם זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב אעבוד איתו מחובר לחשמל, אבל אשמח שיוכל להחזיק כ6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן …
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע חוות דעת לגבי שווי של מעבד i5-650. אין לי מה לעשות איתו כי הלוח התקלקל... תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם/ן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא הגבלה אמיתית, אין צורך בהכי חזק או הכי חדש – חשוב חומרה אמינה ותואמת, ויכולת שדרוג לאורך שנים. מעיון במפרטים האחרונים כאן אני מבין שבטווח בין 4000-7000 אוכל לקבל מחשב שיספק את הדרישות שלי והרבה יותר.. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? א. עבודה - מחשב אמין! ב. פגישות עבודה מרובות בזום או TEAMS + הוראה מרחוק (תרשימים ומצגות בהרצאות וכו') ג. צפייה מרובה בתוכניות וסרטים בסטרימינג וגם בטורנט (אפשרות לדיסק קשיח מיוחד ומותאם, אם צריך). ד. אפשרות לעריכה חובבנית של וידיאו ופו…
-
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-