עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, מוזיקה וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו שמשנה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" 1080P , אולי יותר. (לא 4K) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by rotman,

שלום לכולם , קיבלתי נטבוק כזה לתקן בתור טובה לחבר. התקנתי עליו win xp home edition sp3 , הבעיה היא שאני משום מה לא מצליח למצוא דרייברים לנטבוק הזה... באתר של HASEE הדגם הזה בכלל לא מופיע ב support . מישהו יכול בבקשה למצוא לי מקום שבו אוכל למצוא את הדרייברים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. שלום! אני מעוניין במחשב למשחקים ועבודה, כבר הרבה זמן מחפש. שומע שבחים רבים על הטושיבה כחברה הכ אמינה וכדאית לבחירה, יותר מכול השאר. רציתי את דעתכם לגבי שני מחשבים שמצאתי, המלצות לאחרים, ואיזה חברה בכלל מומלצת, ואיזה נתוניםנדרשים לי לחוויה עם גרפיקה ברמה גבוהה שיוכל להריץ לי את כול החידושים של היום. בכול מקרה מ לא מובן, אשמח לענות ולהסביר את רצונותי בעניין. הנה המחשבים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8395&perur=2&t=1&c=339 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=2&t=1&c=320 האם כדאי לחכות בכלל ל I7 או זה בסדר? יש הבדל ב RPM משמעותית או זה לא משנה? ועוד תהיות בסגנון. תודה רבה לעזרים.[br]פורסם בתאריך: 12.02.2010 בשעה 11:47:39 מישהו יכול לע…

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר למשחקים אבל הוא ישמש אותי גם למשרד, אני כרגע נמצא בארהב וראיתי את הדגם הבא של Lenovo Y50 UHD http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/y-series/y50-uhd/#tab-features מה שחשוב לי במחשב זה מסך HD טוב לסרטים ומשחקים,SSD , מסך מגע לא חשוב לי אבל אם יהיה בנוסף זה אחלה אבל לא אוסיף בישביל זה כסף. אני יכול להזמין מאמזון ואפילו מומלץ משם, למרות שכול אתר אחר בארהב זה טוב.

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. אני מחפש מחשב דק ככל האפשר, אולטרה-בוק עם ביצועים טובים ולצערי לא מוצא במחיר שפוי. רציתי לשאול כמה עדיין טוב המחשב הנ"ל : [h=1]http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=21654[/h] ועוד שאלה, מה לגבי חברות מחשבים ניידים שאין בארץ, כמו ACER או CLEVO או ONE או GIGABYTE ? יש להם כמה דגמים דקים ללא כוננים קשיחים ועם כרטיס מסך די טובים, מישהו יכול לתת המלצה לגבי המחשבים האלה ?!

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by StrangeDolphin,

היי, אני מתחילה השנה ללמוד מדעי המחשב, ואשמח להכוונה בקניית לפטופ שתואם את הצרכים שלי. התקציב המקסימלי שלי עומד על סביבות 3,500 ש"ח. בעיקרון, רוב השימוש בו יהיה של משתמש ממוצע (גלישה באינטרנט, סרטים, אופיס וכו'), לצד הרצה של סביבות פיתוח, כמו: eclipse, visual studio שממה שידוע לי, אינן צורכות כמות מטורפת של משאבים. לעומת זאת, בהמשך, הבנתי שתהיה דרישה להתקין מכונה וירטואלית עם Linux, שמהווה כבר עומס רציני על המחשב. למרות שהמחשבים במעבדה של האוניברסיטה כן עונים על הצורך הזה, אשמח אם תהיה לי האפשרות לעבוד על זה גם מהמחשב האישי שלי. מהסקר הקטן שעשיתי, החלטתי על הדרישות הנ"ל (אתם כמובן, מוזמנים להביע את דעתכם היותר מושכלת): …

7. Started by asa_s1,

יש לי מחשב של אסוס שנקנה בחו"ל בערך בן שנה + שנדלק מוציא חום כאילו הוא תנור אך לא מציג כלום. מי מכיר מעבדת מחשבים טובה ואמינה (כמובן שעדיף גם זולה) באיזור פתח תקווה לשם בדיקת המחשב. גמר חתימה טובה, אסף.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. תסתכלו במפרט... אני רוצה כרטיס מסך חדש ונוטע לR9500 PRO, מעבד בסביבות 2 גיגה לוח נורמאלי אני לא רוצה OC בזיכרון הפנימי אני נתקע אני חושב אם לעבור לDDR או להישאר עם הRDR ולחסוף כסף. (הלוח שלי עכשיו זה i850 w83627 ) אז תביאו לוח אם, כרטיס מסך זיכרון פנימי ומעבד (בהתאם ללוח...) תודה לכול החכמים והנבונים... :-X

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. התקציב בכותרת,אין צורך ב-OC,ואני מחפש דרכים להוזיל את המפרט-הצורך הוא למשחקים.

• 50 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Pubg BF1 אבל בעיקר שיריץ את המשחקים החדשים בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

11. שלום לכולם. אני אודה למי שיכול לעזור לי. צריף מחשב חדש בדחיפות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אין צורך בכל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200- בתנאי שהשינוי יהיה ממש משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר (כבד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מ…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. תקציב מירבי – 3000 שח בחנויות במרכז הארץ אם יש באילת אז עד 3500. שימוש – לימודים, תוכנות אופיס וכו. ציוד היקפי – אין צורך. רכיב בסיסי שיש לי – לא. שקט פעולה – לא כל כך חשוב אבל עדיף שיהיה שקט. עדיף מחשב קל יחסית וגודל לדעתי 14/15.6 אינץ לא יותר. לא חובה מערכת הפעלה אבל אם יש מעולה. אין העדפה לחנות ספציפית בארץ יכול להסתובב ולהזמין חופשי. קניית המחשב תהיה בזמן הקרוב (חודש) יציאות וחיבורים - לא חשוב העיקר שיהיה יציאות בסיסיות אין צורך באופק שידרוג העיקר שישרוד 4 שנים כל החברות יתקבלו בברכה תודה ויום מעולה

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. חברים אשמח שתעזרו לי למצוא מפרט ב7000 ש"ח לא כולל מארז ולא כולל מסך ולא כולל אביזרים נלווים בכלל (כגון עכבר ,מקלדת וכו.) את אלו כבר יש לי. (מארז קונה בנפרד פול טאוור של קולר מאסטר ומסך גם רוצה לקנות בנפרד 27" שכולל יציאה של DVI ) בעקרון אני יודע כבר את הרכיבים העיקריים שאני רוצה , השאלה רק מאיפה לקנות ואיזה חברה מכל דבר אני מעונין במעבד i7 לא צריך oc (יודע שצריך רק i5 לגיימינג. עדיין מעונין בi7) קירור רגיל למעבד שיקרר אותו בצורה טובה 16 גיגה ראם DDR4 במהירות 1600 ומעלה.. כונן לדיסקים הכי זול שיש העיקר שיריץ כמובן דיסקים במידה ואחפוץ לשים איזשהוא דיסק לוח אם שיתמוך בתקן USB 3 או 3.1 ושיתמוך גם באודיו של 7.1 (לוח טוב אך מה שנכנס בתקציב ,…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. מארז מארז איכותי תוצרת Thermaltake WingRS 100 בעל פתח איורור בצד לשיפור זרימת האוויר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות ספק כח Spire 550W 12CM FAN עם PFC לצריכת חשמל נמוכה 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS01B-W בעל דלת קידמית ודלת צד שקופה רק 220 ש"ח מבחר מארזים וספקי כח בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז וכל ספק מכל יצרן מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 ניתן לרכישה עם כל סוגי המעבדים אחריות לכל החיים לוח אם מותג תוצרת Gigabyte GA-EP43-DS3L או MSI P43 NEO-F צ'יפסט אינטל P43 כ. קול 7.1 כ. רשת 10/100/1000 יתרון חשוב: 3 שנות אחריות לכל לוחות האם דיסק קשיח אני צריך 500GB, תוכלו להמליץ? זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 800MHz תוצרת Kingston - ניתן …

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. * מטרות המחשב? תוכנות שרטוט, פוטושופ, אילוסטריטור, cad למיניהם, * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? ן FHD עדיף,לא חובה * משקל רצוי? סביר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום G750 מהיר. ssd לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell רק בגלל האחריות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם לא מגע! * 8G זכרון. העדפה לחריץ נוסף להרחבה *מעבד חזק דור רביעי i5/i7 * כרטיס מסך חיצוני מינימום 2G מעדיף אינווידיה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by AdamS,

שלום לכולם, Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 2Mb EM64T 640 Box Gigabyte GA-8I945G Pro Intel 945P Chipset 775 / single core Mboard Corsair Value Select 1Gb (2x512MB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit Thermaltake VB1400SWSI Silver SOPRANO + Window + 430W Case OCZ ModStram 450W + 3 Fans WD 120Gb SATA2 7200Rpm 8Mb BUFFER WD1200JS Sapphire ATI Radeon X800GTO Pci-e 512Mb DDR2 Nec ND-4571 DVD-Writer With LabelFlash Silver OEM Akasa All-In-One 21 Function Panel Silver Sony Floppy Drive 1.44 Silver Vantec Cable Sleeving Kit עכשיו בקשר ללוח אם, אני יודע שהוא לא ממש מתאים, תוכלו לעזור לי לבחור אחד בבקשה ? בקשר ל-All-In-One, הוא כולל כרטיס Firewire או שזה רק יציאה נוספת, כמו כל השאר החיבורים…

• 45 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. היה לי ASUS P5Q ששירת אותי נאמנות במשך 5 שנים עד היום :'-(( לצערי הרב למרות שהמחשב עבד מושלם הוא נשרף בכל אופן, יש לי מארז (FULL TOWER) ספק כוח של NEXUS 600W כרטיס מסך NVIDIA GTX 650TI 2 הארד דיסקים 7200RPM מה שאני צריך זה מעבד -> לוח אם -> זיכרון השימושים: משחקים / מעבדות של שרתים אני אוהב בד"כ לקנות דברים שמחזיקים לפחות 5 שנים אם לא 10 שנים של ביצועים אני מבחינתי הייתי יכול להחזיק עם המחשב שלי עד שהוא היה מוכרז כעגלה ... אני מעדיף ללכת על INTEL ולא AMD בגלל שנכוויתי בעבר מ AMD ואין סיכוי שאני מתקרב לזה אני שם תקציב של 2000 שקל רק בגלל שאני לא ממש מכיר את השוק ... אם זה מספיק אשמח אם צריך להוסיף עוד קצת לא אמורה להיות בעיה. מה כדאי לי?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by rosesr,

CPU: Intel 2.4Ghz 533Mhz MB: Gigabyte GA-8PE667 RAM: Samsung 512mb PC2700 GPU: Gigabyte Radeon 9000pro 64mb HD: WD 80gb 8mb *2 DVD: Lite-On DVD 16/48 CDRW: Lite-On 48/12/48 Case: CHIEFTEC DA-01BD PSU: Enermax 365w Floppy Teac אני מקווה לא שחכתי כלום סה"כ 6200ש"ח מחשב לסבא שלי אין סיכוי לAMD תודה לכל העונים ;D

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. שלום לכולם ! אני סטודנט שנה א' ורוצה מחשב נייד לצרכים בסיסים כגון וורד,יוטיוב ומצגות (אולי צפייה בסרטים) . התקציב שלי נמוך כמו שציינתי והמחשב ייקנה בניו יורק ע"י חבר שלי שנוסע בימים הקרובים . ישנה חנות בניו יורק שנקראת B&H (בעזרת השם) ושם ראיתי כמה מחשבים בסיסים , השאלה אם הם יעשו את העבודה ? אשמח לקבל חוות דעת על המחשבים בלינקים או המלצה למחשב אחר מהחנות הזו : http://www.bhphotovideo.com/ ASUS K200MA-DS01T 11.6" Multi-Touch Notebook http://www.bhphotovideo.com/c/product/1031574-REG/asus_k200ma_ds01t_n2815_dc_1_86g_4gb_500gb_windows_8_64.html HP Pavilion TouchSmart 10-e010nr Multi-Touch 10.1" Notebook Computer http://www.bhphotovideo.com/c/product/1024742-R…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. טוב אני לא רוצה סתם לקחת מעבד לאובר קלוק, בסוף כל ה*** שאני מבזבז על האובר קלוק גם עם מעבד של 2500MHz (AMD) זה יעבוד בערך כמו 2200MHz Intel ולא כמו בתיאוריה של AXP 3100+ or 2900+ בגלל שהאובר קלוק בכול זאת לא מביא 100% ביצועים לא משנה קיצר.. אני רוצה מפרט חדש ב3200 ש"ח. אני אקח את המארז הזה של ה ENERMEX כי גם הציעו לי הצעת מחיר גם כי הוא קר ומצוין גדול כמו שאני רוצה וגם מתאים לחדר החדש בבית החדש שלי (BTW U ALL WELCOME :saint:) אוקיי אז זה יהיה מבוסס צ'יפסט איי אמ די והמעבד הוא לאובר קלוק שאני אוכל לפחות להעלות ב 500MHz על מאה אחוז(לא למעל אני רק מבקש שיגיע ל 500MHz בלי בעיות). למעבד אני אוסיף SF-7 With Delta FAN 80x80x38 80CFM 5700RPM וביחד עם המארז שאמרתי. אז אני ר…

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. לאסוס מעבד i7 דור שמיני לאלטיטיוד i7 דור שביעי. שאר הנתונים זהים. תודה לעוזרים.

22. אני מעוניין לקנות מחשב עם מסך LCD למטרה עיקרית של גרפיקה ועריכת וידיאו וקצת אינטרנט ( אני לא משחק במחשב בכלל) רציתי לדעת איזה חלקי מחשב (מעבד , לוח אם , זכרון , כרטיס מסך ) הכי מתאימים לעבודה כזו ובאיזה חלקים כדאי להשקיע יותר אם אני רוצה מהירות טובה בביצועים של הגרפיקה והוידיאו אשמח אם תוכלו להמליץ לי על פריטים מסוימים שמתאימים במחירים סבירים (שווים את התמורה ).

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אני כל הזמן מקבל הצעות סותרות ועכשיו קיבלתי המלצה על הפורום הזה אז אני מנסה מחדש. השימוש הכבד ביותר שאני מתכנן הוא עריכת סרטונים. אין לי תקציב מוגדר כי אני לא יודע מה השוק, אבל גם חשובה לי הניידות (אני מתכוון לקחת אותו איתי לכל מקום) אז אני מניח שזה יאזן אותי על טווח מחירים ספציפי. לא יד שניה כי אני לא באמת יכול להיות בטוח במה שאני קונה. מחו"ל אפשרי, אבל רק ממקור אמין שאני יכול להיות בטוח שלא אצטרך לשלוח לאחריות כי זה יהיה סיוט. מה יש לכם בשבילי?

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עבודה בסביבות פיתוח שונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dog, FIFA, FPS's. בגדול משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1776X1000 (טלויזיית LCD 36 inch) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות? כמה שיתאפש…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by oDot,

שלום לכולם! אני צריך מפרט למחשב משחקים, אין צורך בציוד היקפי. אני מעוניין בכרטיס מסך תומך DX10, ולפחות 300GB בהארד דיסק. דברים שמאוד חשובים לי: שהמארז יהיה עם זרימת אוויר טובה ומקום ספיק מאווררים כדי לשמור עליו קר. אל תתקעו לי סתם מארז.. אבל יחד עם זאת, חובה חובה חובה שהוא יהיה שקט מאוד! הכי הרבה שאפשר! תודה רבה מראש! נ.ב, אין כרגע תקציב.. תעשו משהו בסביבות ה8.5-9 אלף ובמידה והתקציב ישתנה, אני אעשה בעצמי שינויים ואבדוק אותם כאן..

• 50 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים