עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לחבר שלי נדפק המחשב אז הוא רוצה מזמן להחליף את שלו. התקציב שלו הוא 4.5 אלף , וזה מיועד בעיקר למשחקים , לא הכי כבדים , משחקים לדוגמת GTA , NBA, NFS וכו'. הוא מעדיף כרטיסי מסך של אן וידיה, ומעבדים של AMD. מעדיף לקנות בKSP. תודה!

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by nazgull,

שלום לכולם,אני צריך מחשב לגיימינג כבד ועבודה ה התקציב המקסימאלי? : 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים כבדים ועבודה באינטרנט ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : המחשב מיועד לגיימניג כבד בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : רוב המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שקיימים היום.(משחקים כבדים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 19…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by kfirr1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד שיש עלות תועלת משתלמת עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת 3D MAX בעיקר וקצת תוכנות דומות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  4. Started by itaim,

1 Intel Pentium 4 2.8GHz E Prescott 1MB 800MHz BOX 1,157 ש"ח 1 ABIT IC7 Intel 875P 724 ש"ח 1 OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3500 Performance Series Dual Channel Kit 1,438 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8M SATA 495 ש"ח 1 Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB Bulk 1,546 ש"ח 1 Toshiba 16x48 OEM 197 ש"ח 1 Supertalent Aluminium CA-601UFs Silver 505 ש"ח 1 Thermaltake TT420APD 2-fan APFC 375 ש"ח כל זה יוצא 6437 התקציב הוא 6000 במה כדאי להתפשר או להוריד? המחשב אמור להיות משחקים כבדים מאוד (DOOM3 HL2 וכל השאר),OC, וכל שאר הדברים אני מאמין שמחשב מספיק חזק למשחקים יצליח להסתדר גם איתם (סרטים, אינטרנט וכו')

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  5. Started by Real,

אני קונה מחשב ויש תקציב של 6500 אפשר לחרוג לא יותר מידי מחשב למשחקים כבדים גם.. (אל תשימו לי 20 מפרטים אז אני מתלבט .. אני צריך אחד ששוה לי לקנות) תודה מראש (ואם אפשר מאיזה אתר בניתם את זה שאני יוכל לקנות משם)

• 14 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by dor17,

אז בזמנו התיעצתי בכם רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא... מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1056 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT AB9 PRO מחיר: ¤891 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: ASUS PCI-EX RADEON X1900XT 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EAX1900XT/HTVDP/256M - RETAIL מחיר: ¤1657 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250820AS מחיר: ¤449 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤205 אחריות: שנתיים. זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz …

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  7. היי מה המצב מחפש מחשב בתקציב של עד 7.5K המחשב מיודע לעריכת וידיאו על תוכנת AVID MEDIA COMPOSER 1. לא מתאפשרת חריגה בכסף 2. המחשב מיועד לעריכה גרפית ברזולציה של 4K 3.לא צריך ציוד הקפי. 4. המחשב לא מיועד לOC. 5.לא צריך תוכנות נוספות חוץ מ וינדוס 10. 6. חשוב לי חיבורים מהירים כגוון USB TYPE C

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שעיקר מטרתו תהינה למשחקים אך גם לעבודה משרדית. ללא OC וללא ציוד היקפי, בתקציב 7000 ש"ח ~. מעדיף שהמפרט יכלול: - מעבד אינטל - Q6600. - הארדיסק 320 גיגה מקסימום. - זכרון 2 - 4 גיגה אם אפשרי. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 8.01.2008 בשעה 14:15:00 אגב אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על חנות באיזור רעננה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by zuma,

שלום לכולם המחשב אמור לעבוד 7/24 ללא הפסקה ויהיו עליו לא מעט תוכנות ומשחקים. מאחר ואני עצלן ומעולם לא מנקה את המחשב מאבק חשבתי לרכוש מארז עם פילטרים נשטפים... מה גם שהוא פשוט יפיפה ומאוורור טוב. לא נראה לי שאני צריך ממש קירור לכרטיס מסך אבל אולי אני טועה. לא מתכנן OC אבל 400W נשמע לי חלש מדי. אשמח לשמוע דעתכם ואם ידוע לכם היכן ניתן לרכוש את כל החלקים בחנות אחת. Intel Core 2 Duo E6300 (S775) 1140 Thermaltake Big Typhoon Heatpipe 120mm 250 Gigabyte GA-8I965P-DQ6 Heatpipes 1290 TWINMOS 1GBx2 DDR2 667MHZ CL5 1140 Maxtor 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB 480 Sapphire or PCX - Radeon X1900XT 512MB DDR-III 256bit 2150 500W DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin …

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by lago,

שלום, בבקשה עזרתכם בלהרכיב מפרט מחשב ללא ציוד היקפי. המחשב ישמש ל: השימושים הרגילים כמו אופיס, אינטרנט ללא הפסקה כמעט כולל הרבה שיחות ווידאו עם מחשבים אחרים (SKYPE, מסנג'ר וכו' - וצריך דחוף לשפר את רמת הוידאו שבקושי זז עכשיו), שמיעת מוסיקה, הורדת סרטים, וקצת משחקי מחשב. השימושים המקצועיים: סביבת פיתוח ויז'ואל סטודיו וכו'. תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, פריהנד, דרימויויר, פלאש וכו'. דרישות מיוחדות: שיהיה שקט מאד!!!! מצריך קירור טוב מכיוון שיעמוד בחדר יחסית חם וליד מחשב אחר. צריך יציאות FIREWIRE ואם אפשר....שיהיה יפה ואסטטי (ואם אפשר שחור) מקווה שכל זה אפשרי ואתם תוכלו לעזור.... תודה

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מחפש מחשב בעיקר ללימודים, אבל שיוכל להריץ גם משחקים כמו שצריך במידה ואני אמצא את הזמן (תנו להיות אופטימי). התקציב כאמור הוא באיזור ה 2300 ש"ח, אני מתכנן לקנות מסך 22", ViewSonic או סמסונג כנראה (אם למישהו יש המלצה/הצדקה למחיר של ה T220P אשמח לשמוע). הארדיסק 250 או 320 ג'יגה (הבדל זניח במחיר לא ?) וזכרון 2 ג'יגה ככל הנראה. המחיר אמור לכלול גם מקלדת, עכבר (עדיפות למשהו מעבר לבסיסי, עם עוד 2 כפתורים בצדדים, ושיהיה נוח כמובן) ורמקולים (SBS370/380 ?). וכרטיס רשת אלחוטי. וזהו. תודה רבה.

12. שלום אני לומד קולנוע ומעוניין להשתמש בתוכנות דוגמת ה- premiere שבכותרת רק שאין לי מושג בחומרה והמידע באתר Adobe ממש לא ברור לי, ולכן אודה על כל עזרה. ראשית אמלא את השאלון ולאחריו מה אמרו לי חברים - ואשמח לתגובה והנחיה. המון תודה אריה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח (אבל אם ממש הכרחי - אוסיף, כי זו קנייה לטווח ארוך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה מחשב שהתוכנה תעבוד איתו טוב. זו המטרה לפני החיסכון. אבל לא סתם לקנות תותח אם לא צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח (מקווה...) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומ…

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by nitsan17,

מעבדי אינטל Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B-VM SE s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 667 1GB Kingston 2X כרטיסי מסך Point Of View 7300GT 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול C-Media CMI 8738 7.1 (PCI) כוננים- DVD‎ LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black ציוד רשתות Wireless Lan Edimax Omnidirectional Antenna ED-IO5D חשבתי לקנות מחשב עם מפרט כזה בעיקר למשחקים. אני יודעת שהכרטיס מסך די ישן בשביל מחשב למשחקים, אבל נראה לי שעדיף כבר לקנות כרטיס מסך ישן ולשדרג עוד שנה וחצי. שאר הרכיבים די חיוניים ולא נראה לי שכדאי להחליף ביותר זולים (חוץ מהזיכרון שהוא קצת יותר ממה שאני צריכה אבל ההבדל במחיר בין מגה לשתיים קטן). אבל אני לא בטוח…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  14. שלום חברים, אני מחפש מחשב בתקציב הנ"ל בעיקר לשימוש ביתי אינטרנט אופיס ועריכת סרטים (עריכה בסיסית ממצלמת וידאו דיגיטלית) המחשב צריך לכלול כרטיס FIREWIRE, צורב DVD כמו כן הבנתי שרצוי 512 MB זיכרון ודיסק של 80 GB האלטרנטיבות שמצאתי היו בין מחשב זול של AMD SEMPRON או אינטל 2.4 CELLRON או קצת יותר יקר אינטל 3.0 לא 775 השאלה האם לצרכים שציינתי קודם ה- AMD או ה-CELLRON יספיקו ובמה יתבטא ההבדל בין האופציות השונות ברמת היום יום?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by aviados,

חברים שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש לא כולל מסך רק שיש לי התלבטות האם לקחת מחשב מבוסס INTEL או מחשב מבוסס AMD אם תוכלו לתת לי מפרטים של שניהם ולהגיד לי מה יותר טוב אני ישמח והמחשב משמש למשחקים ואינטרנט

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  16. שלום לכולם, * מטרות המחשב הן לצרכי עבודות תיכנות, הפעלת מספר תוכנות במקביל+מערכות וירטואליות ועבודת עם ממשקים לעריכת גרפיקה. ככה שכרטיס מסך נורמלי יהיה פלוס. * גודל המסך אידיאלי יהיה 15' , ועדיף מסך שיהיה נוח לעבוד מולו ככה שהמסך הוא אמצעי קריטי בשבילי בשל הזמן הממושך מולו במהלך היום. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט, שיהיה נוח להקליד בו, עדיפות למקלדת מלאה. * אין חשיבות למשקל, לא מזיז לי כמה הוא ישקול * זמן סוללה טוב מבחינתי יהיה לטווח של 8 שעות עבודה, אבל אולי אני לא ריאלי, אז בין 5-8 * HDMI חובה * גודל הארד דיסק אידיאלי יהיה 1 טרה+SSD(אם יכנס בתקציב) * התקציב הוא ללא מערכת הפעלה. אני אישית לא סובל את ווינדוס 8. * אין לי העדפה לחברה מסויימת, מן הסתם ארצה חברה הגונה ו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום רב אני מחפש מחשב בתקציב וקבלתי כמה הצעות. יש הרבה פרטים שמבלבלים ואני זקוק נואשות להמלצה שלכם בין איזה רכיבים לבחור והסבר איזה חלק עדיף ביותר ונותן תמורה הכי טובה למחיר ומאיזו סיבה. רשמתי את האופציות שבינהם אני מתלבט לפי סדר יורד ושמכל הבלגן נראות הכי טובות אבל אם יש הצעה טובה יותר אשמח לשמוע המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים וחיבורו כמערכת מולטימדיה לסלון. ברוב הרכיבים הם במחירים די דומים ואני רוצה את האופטימלי בהתאם למחיר חשוב שהמחשב יהיה שקט מאד אך שיכול לעבוד במאמץ עבודה מתמשך עם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. אני שם גם דגש כמובן על אמינות ועמידות המחשב לאורך שנים על המסך יש לי התלבטות ואודה על המל…

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  18. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב נייד חדש לאחר שהמחשב הקודם שלי ששימש בהתחלה כמחשב לסטודנט Asus F6V בשלבי גסיסה אחרונים. אני אשמח לשמוע המלצות על מחשב טוב ראיתי מחשב שמוצע ללקוחות בנק הפועלים רצ"ב לינק: http://www.dell-rev.co.il/web/index.asp?productid=5497&style=poalim2 הבעיה עם המחשב הזה היא כמו שהצלחתי לקרוא כאן היא מהירות ה דיסק. הבנתי שVestro טוב יותר - אשמח לקבל מידע על מחשב ברמה זו שאיכות הבניה שלו תהייה מספיק טובה על מנת שיחזיק מעמד זמן רב . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב שיהיה בעיקר בבית נקנה כדי לחסוך מקום - שימושים עיקריים צפייה בסרטים HD - חיבור ל…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  19. Started by adiR-Y,

סליחה על ההודעה הקודמת אני עדיין חדש פה ואני לא יודע את הנוהלים ממש בקיצור אני מתכוון לקנות מחשב שיהיה בעיקר למשחקים ותוכנות וכאלה. אין לי ממש הרבה תקציב אני יכול לחרוג עד 1800 מקסימום. נתקלתי במחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_3G עכשיו יש לי גם כמה שאלות: איך הכרטיס מסך שלו? אתם חושבים שקאונטר סטרייק סורס יפעל בו? ואני ישמח אם מישהו ימליץ או יפנה אותי לאיזה מחשב בתקציב הזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by eyalamzleg,

אוקי אז ככה חשבתי ללכת על מחשב מבוסס sempron am2 ומתי שיצאו המעבדים החדשים שלamd אז להעיף את הsempron ולקנות אחד חדש וגם ככה אם כרטיס מסך לכן לא צריך כרטיס מסך חזק חשבתי אולי איזה 7300GS וחשוב לירשום ש4k זה הגבול וכמה שפחות יותר טוב חשוב לוח איכותי וזיכרון איכותי לoc! קירור כמו כן אולי קירור אוויר אבל לא חובה שהוא יהיה אם מאוורר כי יש לי הרבה מאוורר בכל הגדלים שיושבים סתם בבית שאני יכול להרכיב על קירור וברור שהמחשב יעבור oc ואני לא יכול ממש לחכות אם זה כי צריך דחוף מחשב נוסף בבית הא וגם ספק חזק שיחזיק איזה כרטיס תומך dx10 בעתיד תודה מראש <3 all

21. שלום הבן רוצה מחשב גיימינג, יש, לנו מסך, מקלדת ועכבר. קיבלנו הצעה מבאג, מחשב hp pavilion gaming TG01-1014nj במצע כעת ב 4750 ש"ח. יראה שהספק רק 400w או יש מפרטי ksp ב5000 ש"ח אינטל. מה עדיף? הילד טוען שמחברים שבכלל עדיף על בסיס amd. איזה חנויות באזור הרצליה, חצי שעה נסיעה, מומלצות?

22. שלום רב ברשותי תקציב זעום של 2500 ¤ לרכישת מחשב עבור אחיין שמאד אוהב לשחק. ראיתי כמה הצעות מחיר במסגרת התקציב הזה. המוכרים היו חלוקים בדעתם במה יותר כדי לנו להשקיע: מעבד, כרטיס מסך או זכרון. core 2 duo e8400 1333mhz s775, 6MB או Core 2 quad q6600 2.4Ghz, 1066Mhz, 8MB כרטיס מסך zotac 9600GT 512MB או Nvidia 8600GT 2GB זכרון או 4GB זכרון על לבחור אחד מכל קבוצה כדי להשאר בתקציב. מה דעתכם? תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מתכוון לעשות עליו דברים שדורשים מעט כוח חישובי, אבל אולי הרבה זיכרון (הרבה חלונות פתוחים בו"ז), ואני רוצה תצוגה ומקלדת גדולים ככל הניתן כדי שאוכל לעבוד בנוחות ובמהירות. (גם על חשבון איבוד ניידות. אני אקח את המחשב איתי לבתי קפה, לא לטיולים באמזונס. אני יכול להרשות לעצמי מחשב קצת גדול וכבד) המחשב הנייח המקביל שלי מכיל מעבד קצת ישן (בן 4 שנים, ולא היה state of the art כשקניתי אותו) ו-8GB זיכרון, אז אני מכוון למשהו דומה גם בנייח. אם יש לי אפשרות לקנות מחשב בתיאור הזה באזור ה-2000, אשמח לשמוע, ואשמח גם למחשב באזור ה-4000 לאותן המטרות. (אם שני התקציבים רלוונטיים בכלל. אולי ב-4000 אפשר אחד שהוא גם קל נוסף לשאר הדרישות?) תודה!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by o07,

אהלן, אבקש מפרט למחשב גיבוי שיקושר לרשת מחשבים בחנות עסקית. על המחשב תותקן מערכת windows server 2008. לגבי התקציב עדיף לחסוך. אני לא יודע בדיוק איזה חלק במחשב חשוב\מומלץ\עדיף למחשב גיבוי, אבל אני מעריך שזה לוח-אם והארד דיסק. ציוד היקפי שצריך זה מקלדת ועכבר. השקט לא חשוב. ללא אוברקלוק. הקנייה תבוצע בעדיפות בRSM. תודה.

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  25. Started by roney tal,

שלום לכולם אני רוצה לקנות לבני בן ה 13 מחשב גיימיג ההתלבטות היא בן מחשב נייד לנייח, אני מבין שנייח עולה פחות למרות שאם אני לוקח בחשבון עלות מסך ומקלדת העלות עולה יחסית לנייד עוד שיקול הוא לגבי ניידות - אוטוטו הילד עולה לחטיבה ותיכון ויתכן שהוא ישמש אותו שם ראוי לציין כי הילד נוטה לכיוון מחשב נייח לגבי המפרט בגדול- מעבד - ryzen 7 2700x או i7 9700k כרטיס מסך - rtx 2070 16gb-ram עוד משהו לסיום - הבן שלי יקרא את כל התגובות והילד מבין עניין בנושא כלומר שניתן לרדת פה לרזולוציות גבוהות לגבי המפרט הטכני אשמח לקבל המלצות בנושא כמו כן אשמח לקבל המלצות ליצרנים מובילים בשוק כך שעלות תועלת תהיה הגובהה ביותר תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.