ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מעוניין בקניית מחשב לשם משחקים כבדים ותכנות. תקציב 4000, חריגה של 200-300 גג, עדיפות לחנות אמינה שפורסת לכמה שיותר תשלומים (אם אפשר ליותר מ12 ללא ריבית) אין צורך בציוד נלווה, יש ברשותי מסך 21". אין צורך ב oc ,שיהיה כמה שיותר שקט. אין צורך במערכת הפעלה ובשום תוכנה , אני יתקין הכל. עדיפות ל8-16 giga ram אם אפשר לדחוף ssd בחריגה של 300 שקל אז גם אפשרי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?אינטרנט אופיס HD משחקים הורדות spss(תוכנה לעיבוד נתונים סטיסטיים) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תמיד לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: גם למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלכלול במפרט 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קרייסיס פרוטוטייפ פיפא * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב , התקציב יהיה כ4000K והדרישות הם : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים (HD בעיקר) , שמיעה של מוסיקה,אינטרנט ואופיס.אני לא משחק בכלל . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב כל השאר לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד רק INTE…
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 512Mb 400MHz AData /VT 280 512Mb 400MHz AData /VT 280 ?160GB SATA II 7200RPM 8MB - Western Digital 495 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 RADEON X300LE 128MB PCI-E, TV, DVI (BULK 370 MAG 17'' 786 PF FLAT 690 MS Internet + MS Mouse Optical 135 KSP 400W (True Watts) PFC 185 ATX MIDI PFC 400W Black and Gray2546 250 כל המחירים הם מאתר KSP וכולל הרכבה זה יוצא 4640 כמה שאלות : - האם המסך הוא מהטובים שאפשר למצוא במחיר הזה? - האם למי שישתמש בתוכנת AUTOCAD שהיא תוכנת סרטוט כבדה עדיף לוותר על 512MB זכרון בשביל לשדרג את הכרטיס מסך? - האם יש חנות שאפשר למצוא ביות…
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קצת חלש בענייני מחשבים.. אז הניסוח יהיה קצת מסורבל: אני מעוניין לקנות מחשב נייד שימש לצרכים מוסיקליים תוכנות הקלטה ומידי.. אני צריך מחשב חזק כדיי שאני אוכל להעביר סאונדים מהמחשב למודולים חיצוניים. וגם נפח דיסק קשיח גדול. ביקרתי באתר הזה שמתמחה בציוד לצרכים שלי http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=152&products_id=1350 אח"כ גלשתי לאתר פנדה ויש את שניי אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21945 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21201 אחריי שקראתי את המפרטים... המחשבים נראים לי זהים במיוחד מפנדה..אז אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה נחמד.. אני…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם:לוח אם תוצרת Gigabyte דגם RGAP55UD3 מחיר: 830 מעבד:icore 5 מחיר: 1085 זכרונות:זכרון תוצרת זכרון תוצרת Kingston נפח 2,048MB DDR3 מהירות 1,333MHz מחיר: 530 כ.מסך:כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon Toxic HD 4870 1024MB GDDR5 מחיר: 1000 דיסק קשיח:דיסק קשיח Western Digital דגם WD Caviar Green נפח 1,000GB חיבור SATA מחיר:455 מארז מחשב תוצרת Thermaltake דגם M5 דלת צד עם חלון כולל מאוורר קידמי עם לד כחול מחיר: 316 ספק:ספק כח תוצרת OCZ סידרת StealthXStream הספק 600W מחיר: 529 די וי די וצורב : צורב DVD תוצרת Asus דגם DRW-24B1ST חיבור SATA מחיר:300 - 2 יחידות אז ככה: זה המפרט שאני בחרתי המחירים מIVORY ויש לי שם בן אדם במעבדה שדואג להרכיב לי הוא ספיצית ככה שבקטע הזה אני…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),, צפיה בסרטים, הפעלת סימולציה לכימאי * גודל המסך? גדול ככל הנתן במגבלת המשקל * משקל רצוי? נמוך ככל הניתן - לא יותר מקילו וחצי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA או יציאה שניתן לקנות מתאם ל VGA (אשמח גם ללינק למתאם במחיר טוב במקרה הצורך וכן להכניס אותו למחיר המחשב) * בלוטות? אין את זה בכל מחשב חדש ? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיחשיהיה SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא …
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה? (בלי מסך וכרטיס מסך כרגע) (אבל איזה מסך וכרטיס מסך מומלצים בעתיד) הכרטיס מסך של הלוח תומך במשחקים של גיימר בינוני? פריט מפרט מחשב מחיר מעבד Core 2 Duo E6600 Box Intel 1,298 זכרון TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 686 לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 (כרטיס מסך O.B) 641 כרטיס גרפי ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 1735 ¤ (מתכון לקנות בעתיד) כונן קשיח 320 GB 16 (Buffer) ST3320620AS Seagate 483 צורב DVD GSA H30N LG 18X(בצבע שחור) 218 מסך מחשב 931BF Samsung (בצבע שחור) 1459 ¤ (מתכון לקנות בעתיד) מודם + פקס V92 56K PCI FaxModem 50 רמקולים למחשב X230 Logitech 294 מקלדת+ עכבר Wireless Optic…
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט בתקציב 5600 שקל (תשתדלו לא לחרוג ) המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקים כבדים ומולטיטסקינג. אין צורך בציוד היקפי מלבד עכבר ומקלדת (G5-חשוב) (אוהב את logitech internet) [שהכל יהיה שחור בבקשה] אין צורב בצורב או פלופי. כרטיס מסך רצוי EVGA (אין לי כוח להסביר למה ) אין צורך בהרכבה כמובן. ---------------עריכה------------- טוב עזבו מולטי טסקינג, רק למשחקים כבדים כל שאר הפרטים זהים, ודחפו פנימה 7800GT.
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש הצעות למחשב חדש בתקציב של 6500 המחשב מיועד בעיקר לתוכנות כבדות כמו Qbase, ותוכנות עריכת ווידאו וסאונד אחרות.. חשוב לציין שאני אשמח למחשב שיוכל להריץ ביעילות את התוכנות האלו יחדיו סימולטנית.. בנוגע למשחקים. אינני משחק כלל!. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך. לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה בעיקר של ווידאו וסאונד בדגש על מולטי טאסקינג. בנוגע לסרטי HD אני מניח שאצטרך מסך תומך גם כן. ציוד היקפי: דרוש מסך, עכבר, מקלדת. זהו. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? מממ...... 8 די חשוב אבל לא להגזים... 7. האם…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפשת מחשב לשימוש משרדי רגיל, האמור להחליף גם מחשב שולחני. הדרישה העיקרית היא המשקל- חשוב שלא יהיה מעל 1.5 ק"ג ועדיף פחות. תודה שירלי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? 13.3 או בגודל קרוב האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? 1.5 ופחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר, יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSat…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.ניתן לנצל את כל התקציב לא חייב לחסוך. 2.השימושים למחשב עם תכני HD משחקים כבדים כמו METRO 2033 ולתוכנות מאיה ואפטר אפקט (רינדורים) הרזולוציה המקסמלית של המסך שלי היא 1600X1200 מסך 20'' (אולי אני ירכוש מסך בהמשך) אני מתכוון לשחק בהגדרות הכי גבוהות למשחקים. 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.צורב למחשב אני לא צריך. 5.חוץ מצורב אני צריך הכל. 6. 1לא קריטי הרעש. 7.אני לא מבין באוברקלוק אשמח לקבל הסבר. 8.אין צורב במערכת הפעלה. 9.IQPC 10.חיבור מיני HD בכרטיס מסך וחיבור אופטיקל בלוח אם. 11.לא, אני לא מתכוון לשדרג בהמשך. 12.לא חושב לשמור על אופק שדרוג למעבד או לזיכרון. חיכתי לכרטיס מסך החדש NVIDIA GTX 480 הרבה זמן ואני סגור עליו אז את תחליפו לי אותו במפרט... ולגבי הספק שמעתי שבשביל הכרטי…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב לבן אדם מבוגר.המחשב ישמש רק לגלישה באינטרנט וטיפה אופיס הוא צריך להיות מחשב פשוט מאוד (לא צריך בכלל כרטיס מסך ,המובנה יספיק). מה שכן חשוב זה שיהיה 512 מגה ראם . התקציב הוא 2000-2500 ( לא גבוהה אבל אני מבקש לא לחרוג) עדיף כמובן לכיוון ה2000. התקציב כולל מסך ,מקלדת ועכבר (שוב,הכי פשוטים שאפשר). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
רצוי 2000 עד 4000 מקסמיום הדרישות שהארד דיסק יהיה בעל נפח גדול, לכרטיס מסך יהיה יציאה לטלוויזה (ושאיכות תהיה טובה) שימוש:אינטנרט,גלישה,אופיס,משחקים פה ושם.אין צורך במחשב לאוברקלוק אני לא יעשה במילא. הערה יש צורך במארז,אין מורך במסך וציוד היקפי
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, בכסף שעבדתי בחופש החלטתי לקנות לסבא וסבתא שלי מחשב, אני מחפש עיסקה זולה מאוד - כי הם בסה"כ רוצים אינטרנט. קיבלתי שתי הצעות מחיר אחת מ - KSP Celeron 2.4 Ghz Gigabyte 81845VM Ddr 400 256MB WD 80GB כ.מסך משולב VGA 3D 64mb כונן DVD X16 ומסך (595) כשה"כ החבילה עולה 2045 ש"ח. מנגד קיבלתי הצעה מ - Ivory http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=11&CatCode=3 אני יודע, שרובכם הייתם מעדיפים שלא להוציא את הכסף על זה על מחשב ובטח שלא מתיחסים ברצינות לכאלו מחשבים. העניין הוא שעבדתי קשה מאוד בשביל הכסף הזה וחבל לי על כל שקל, במיוחד כשסבא וסבתא שלי לא רוצים מהמחשב כלום חוץ מאינטרנט. רציתי לשמוע ל איזה הצעה אתם הייתם הולכים, עדיף מהר כי מחר בבוקר אני רוצה כ…
-
- 14 תגובות
- 886 צפיות
-
-
{לאחי}המלצתי לו להוסיף בתקציב אבל מה אני אעשה? אין לו כסף והוא חייב מחשב דחוף למשחקים ! לא משחקים כבדים מה שהוא משחק בדרך כלל זה pes09 והוא מחכה ל2010 pes
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ- 15000 ש"ח תקציב למחשב למטרות משחקים, תנו לי הצעות בבקשה!!
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב למטרות אופיס גלישה ומשחקים בסגנון PES5 ופיפא 2006 (ואולי יותר כבדים בעתיד) התקציב שלי עד 3500 ש"ח. עדיף חנות בדרום. אני צריך: מארז+ספק. העדפה למארז עם מאווררי 120 מ"מ מעבד AMD לא חובה ליבה כפולה לוח אם עם אפשרות לשידרוג עתידי (AM2), העדפה ללוח-אם ללא כרטיס מסך מובנה. דיסק קשיח לפחות 160G עדיפות SATA צורב DVD כרטיס מסך זיכרונות של 1GB שיעבדו בדואל (2*512) רצוי שכל החבילה תהיה שקטה חריגה אםשרית: 200 ש"ח תודה לכל העונים קריטי מבחינת הזמן חייב מחשב דחוף
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני לא כל כך מבין בתחום כמו תותחי הפורום, אבל יצא לי לבקר בחנות החברה של למיר מחשבים וקיבלתי הצעה למחשב ורציתי שתגידו לי מה דעתכם. http://lamir.co.il/product.asp?product=3890 מצד שני אנשים המליצו לאמא שלי על אייבורי שהמחירים שלהם זולים יותר. המפרט בלמיר ניראה לי מצוין אך יקר, באייבורי מציעים מחירים אטרקטיבים כולל מסך דק. תודה מראש. שי.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אין משהו ספציפי,יהיה נייד הרבה אולי מדי פעם עבודה עם פוטושופ ולייטרום עם מסך חיצוני. * גודל המסך?13.3 - 14 * משקל רצוי?רצוי קל עד 2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי זמן סוללה ארוך אם עבודה קלה שיהיה 3-4 שעות אם יותר אז זה יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי גם לא חייב * בלוטות?לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)רצוי SSD * כונן CD/DVD? צורב?לא חשוב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אחריות רגילה 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין,אולי LENOVO\DELL\ASUS רצוי שיהיה I5 . התלבטות בין 2 אלה…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד במחיר של עד 4800 ש"ח בשביל לימודים אינטרנט סרטים ומשחקים בקטנה (אני לא מחפש מחשב עם כרטיס מסך רציני) קודם איך בכלל לבחור מחשב חשוב לי שהחברה תיהי הכי טובה אז מה החברה הכי טובה במחשבים ניידים? אני רוצה שהמעבד יהיה טוב וחזק למשל סנטרינו ששמעתי שהוא מעולה שיהיה בעל 2 ליבות ולפחות 2.0 GHz זיכרון שיהיה כמה שיתר מהיר 800 GHz לפחות ולפחות 2 גיגה דיסק קשיח 250 מספיק לי יציאה HDMI רשת אלחוטית אני מקווה שלא הגזמתי בשביל הסכום אני מחפש תמחשב הכי טוב והחברה הכי טובה למחיר הזה מי שיש לי דגם מסויים להציע לי או לענות לי על אחת מהשאלות ששאלתי שישלח תנקס... :) :) :)
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, התקציב הוא 5000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי השימושים במחשב הוא משחקים, מוזיקה, סרטי HD ובעיקר חזק יש צורך בצורב, יש לי כרגע רק מארז CM690 שעלה לי 340 והוא צריך להיות כלול בתקציב ללא מערכת הפעלה, אופציה לOC. הרכבתי מחשב אך יצא לי מחיר מאד גבוהה.. יחסית.. האם יש מקום לרדת ולשנות? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם לבניית מחשב בתקציב עד 6000 שקל המחשב משמש לדברים סטנדרטיים (שירים סרטים אינטרנט) ומשחקים לא כבדים- COMMAND AND CONQUER ZOO TYCOON/ WORLD OF WARCRAFT ודומיהם (רזולוציה 1280-1024) דרישות נוספות- מחשב שקט ללא אוברקלוק לא צריך כונני די.וי.די וכו' ללא מסך מעבד- E6400/E6600 פלוס קירור שקט(זלמן7000 -7700 יתאים?) לוח- אינטל או גיגהבייט 965P זכרון - 2 גיגה דיסק קשיח- רייד0? 2 של 320gb wd 16mb כרטיס מסך שקט בהתאם לדרישות למעלה ספק כח אמין ושקט מחברה טובה(יש לי ENERMAX 350W יכול להספיק?) מארז לא שחור , כניסות קדמיות, מאורר 120 אחורי שקט תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום זה כבר המחשב השלישי שלי השנה שאני קונה ויקנה מהמלצות שלכם, אתם פשוט פורום תותח במחיר של מחשב אחד מלא חשוב שמות איבורי קניתי שני מחשבים טובים מהמלצות שלכם ועכשיו השלישי.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג אפילו לרדת מהתקציב לכן רשמתי עד 2,500, אבל חריגה של 200 שקל בלבד. 2. מה שימושי המחשב תכני hd, גלישה בעיקר וגם משחקי מחשב כמו ה gta החדש שיצא שיעבוד טוב וחלק אך לא חייב באיכות הכי גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta החדש הוא בהחלט יהיה כבד אבל אני לא רוצה כרטיס מסך מטורף משהו נחמד. -מהי הרזולו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכל חברי הפורם. יש לי תקציב של 15000 ובניתי לעצמי מפרט "צנוע" שיתן קצת טעם בניתי את המפרט שיתאים למשחקים ולגראפיקה מתקדמת.. הסכום שיוצא לי על כל החלקים למטה (חוץ מהכרטיסי מסך) : 10,660 תודה לעוזרים מארז -Zalman Fatal1ty FC-ZE1 ספק כח - Enermax Liberty 620W מעבד - Intel Core 2 Extreme QX9650 Box לוח אם - Gigabyte GAEP35DS4 כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD3870 X2 1GB PCIe 1800 או.. (בהתלבטות) כרטיס מסך - BFG nVIDIA GeForce 9800GX X2 1GB PCIe 2800 זכרון - Corsair DDR2 4096MB 800MHZ CL5 דיסק קשיח - Samsung HD501LJ 500GB מסך - LG L226WTQ (כדאי TN ?) המסך יהיה תואם לרזולציה לכרטיסי מסך הנ"ל ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-