ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב נייד: core i7 מרובע ליבות sandy bridge מסך מט בגודל 14 או 15 אינץ' (עדיפות ל-14) מקלדת בנויה היטב, שתהיה נוחה להקלדה מרובה ולא שברירית זיכרון 8GB יציאות שחשוב שיהיו : HDMI,USB 3, eSATA אין עדיפות מסוימת לכרטיס מסך , חשוב שידע להריץ סרטי FHD בקלות כמו כן משחקים ברמה סבירה wi-fi שתומך בכל התקנים העדכניים המחיר עד 6000 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
כיום המפרט הוא 6600k @ 4.2Ghz וכמובן 16Gb Ram וכרטיס מסך 2080Ti. השימוש הוא בעיקר VR על גבי הValve index לרוב בסימולטורי נהיגה וטיסה (iRacing, DCS וכו') ובנוסך מסך 1440P 144Hz וגיימינג בסינגל פלייר כאשר יוצא כותר מעניין. תקציב עומד על 3000-4000 ש"ח ואין לי בעיה של רכישת חלקים באמזון, נכון להיום לא הרגשתי צוואר בקבוק כאשר שיחקתי על גבי המסך או בOCULUS Rift CV1, האם יש באמת צורך לשדרג את המעבד, לוח אם וזיכרונות או שיעמדו בפריימים והפיקסלים הנוספים של הValve index? ואם כן לשדרג האם ללכת על הi7 - 9700k (אשר קירור הNoctua שלי יתאים לו) או ללכת לכיוון הקבוצה האדומה? האם הם מגיעים לתדרים של הכחולים בOC? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד dell vostro3750 (מסך 17 אינטצ') בן שנה וחודשיים, עם אחריות בבית הלקוח לעוד שנה ועשרה חודשים. 8 ג'יגה זיכרון. תוכלו לומר לי כמה הוא שווה לדעתכם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב והתקציב הוא 5000+- תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אשמח לעזרה במפרט למחשב נייד: - תקציב 5,000 - 4,000 ש"ח - איזור חיפה - מטרות - משרדי - אופיס, אינטרנט, מוסיקה וסרטים, משחקים, אפשרות לתוכנת AUTOCAD - גודל מסך בינוני - משקל רצוי? כמה שיותר קל - האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ארוך - האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB X2 UBH, חיבור לטלויזיה - לא חובה - בלוטות? כן - גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 - צורב DVD? כן - האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נראה לי - אולי עדיף שכן - האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מחברה מוכרת - מערכת הפעלה - לא עקרוני אפשר ויסטה ואפשר וינדוס 7 - הערות נוספות שיהיה שקט, מהיר, ליבה כפולה, זיכרון גדול - האם במחשב נייד ניתן להכניס אוברקלוקינג?
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
צריך מפרט מחשב למשחקים כבדים סרטים והורדות מחשוב מחשב שקט עם הרבה זיכרון ללא מסך אבל כן צריך עכבר מקלדת וכרטיס טלויזיה מחיר 5000-5500K
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ובכן, אני מתעניין במחשב נייד להשמעת מוסיקה באירועים באמצעות תוכנה ייעודית, הדומה לזו שיש באולפני רדיו. המחשב יכול להיות גם יד שנייה. מה חשוב לי? * איכות צליל - על המחשב להפיק צליל איכותי (אני מעוניין להמנע מהוספת כרטיס קול חיצוני). המוסיקה צריכה להתנגן באופן חלק וללא 'קפיצות'! * אמינות כללית - אין מצב שהמחשב יקרוס לפתע ויהיה צורך לאתחל אותו. מה לא חשוב לי? * לא מעניין אותי המשקל. אין בכוונתי לעשות בו שימוש כאשר הוא מונח על ברכיי. את רוב העבודה הוא יבצע כאשר הוא מונח על שולחן. * זמן סוללה - נתון זניח. את רוב העבודה המחשב יבצע תוך שימוש בחשמל מהרשת. * אינטרנט ויכולות אלחוט - המחשב הזה אינו מיועד להתחברות אלחוטית לרשת. מעולם לא היה ברשותי מחשב נייד כך שמן הסתם יש דברים שלא ח…
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי חברה... אני רוצה לקנות מחשב, וממזמן לא התעניינתי בשוק אני משתגע () מכל הדברים החדשים שהשתנו מאז שפעם אחרונה התעדכנתי... INTEL VS AMD, DDR VS DDR2, סוגי חברות שונות... כרטיסי מסך אני לא מבין בגרוווש..... בקיצור אני מעריך שהתקציב הוא בערך 7K. אבל אני לא סגור על זה, אם זה כולל מסך LCD 19 או לא... ככה שזה נותן אפשרות לשני מפרטים שונים מאוד... מה שבטוח אני צריך\לא צריך: 1) ציוד הקיפי: מקלדת אורגונמית של מיקרוסופט (החדשה) כל השאר אין צורך. 2) רמקולים איזה קריאיטיב 2.1 הכי זול.. אה כן.. למה המחשב.. אז ככה חושב לי לעשות השקעה משתלמת.. ז"א למעבד ולוח אם וזכרונות בטכנולוגיות יותר טובות, בכדי שבעתיד יהיה אפשר לשדרג ולעשות אוברקלוק יותר בקלות ויעילות...…
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה של 3700 במזומן למחשב הנ"ל. רציתי לקבל חוות דעת לגבי המחיר, והאם יש למשהו אזושהיא הסתייגות מאחד הרכיבים. התקרה היא עד עוד +/- 200 שקל שאפשר לגרד במידת הצורך.. תודה, טמיר עריכה: . מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן, עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, מארז בלבד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא, ואם כן קל 7. ה…
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בגלל שאני איש צבא כל יציאה שלי הדברים משתנים אם אני לא קונה את המחשב אז עובר חודש ואז אני לא יודע עם זה המפרט הטוב שאפשר להוציא בכסף שאני מקציב לכן יש פה מפרט שמחר אני רוצה להזמין שאחד החבר'ה בנה לי אני רוצה אישור שלכם כדי להריץ את הקנייה , תודה מראש .... מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - המשימה העיקרית היא חזרה לשחק משחקים , אז צריך שיהיה טוב להריץ משחקים בצורה גבוהה כדי שההנאה שנעלמה לי לפני הצבא תחזור. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: צשחקים כגון מאפיה, GTA , MOH ובעצם כל משחק כבד וטוב. * לגבוהות -- רזולוציה שיא של המסך שלי 23 א…
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, ביקשתי ממישהו שיבנה לי מפרט מחשב בתקציב של עד 3000ש"ח בעיקר לגיימינג. הדרישות הם שהמחשב יריץ משחקים על 60+ FPS על MEDIUM. משחקים כמו csgo, rocket league, depth, ark survival evolved, the crew ואולי GTA בעתיד. ארצה לשמוע את חוות הדעת שלכם והאם הייתם משנים משהו? (המפרט צורף בתמונה) וגם האם המסך שיש לי יעבוד טוב עם המפרט הזה? samsung P2270HD *הרדדיסק לא צריך כי כבר יש לי מספיק* תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/vrqjx6lc בחור נחמד הרכיב לי אותו והייתי רוצה לדעת כמה המפרט הזה טוב. הבנתי שצריך להוסיף SSD, אז אשמח אם תעזרו בעניין הזה בנוסף. אלו הן הדרישות שביקשתי: מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? YOLO ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שח 2. מה שימושי המחשב : משחקי מחשב, כרגע אני משחק Over watch,the witcher3 (not necessarily top definition. enough so i'll can play enjoyably), LOL 3. ציוד הקפי - מסך ומארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין…
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לעזור לו בהרכבת מפרט. הדרישות הן: עלות בין 2500-3000 ש"ח שיוכל 'לסחוב' משחקים חדשים כרטיס קול טוב (כמובן לא אודיג'י או משהו... פשוט שיישמע טוב) כולל צורב לא כולל כרטיס מסך, מסך, מקלדת ועכבר. מאחר ואני כבר לא כ"כ בקיא במה הולך היום ובמחירים, אני מבקש את עזרתכם בהרכבת המפרט. חשבתי על המחשב מהמפרטים המומלצים (לעבודה משרדית ב-3500 ש"ח - http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=office&price=3500&monitor=no), כשמורידים ממנו את ה-כ. מסך והמקלדת/עכבר נשארים עם בערך 3000 ש"ח ומחשב די איכותי. הייתם משנים בו משהו? או מציעים מפרט אחר? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב סופר תקציבי + מסך (משומש, לא אכפת לי) שאוכל לקחת לצבא. המחשב עדיין צריך לספק ביצועים סבירים ולהריץ משחקים על הגדרות נמוכות -בינוניות. אני בכוונה לא נותן לכם תקציב, כי אני רוצה שתרכיבו בלי תקציב ידוע מראש. פשוט תנו את המפרט הכי תקציבי ואני אחליט.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן כולם, פרסמתי פוסט אחר לגבי התייעצות בין DDR4 ל-DDR3. פה אני רוצה לשאול משהו אחר בלי קשר. אני מנסה להרכיב מחשב לצורך הפקה מוסיקלית של תזמורת סימפונית בmidi, עם ספריות דגימה מאוד כבדות. יש לי כמה כיוונים אבל אני מאוד לא סגור על מה ללכת: 1. מעבד - נראה לי ש i7 core 5820K 2. זיכרון - 32 ג'יגה DDR4. השאלה על איזה זיכרון אתם ממליצים, של איזו חברה ואיזו מהירות? ראיתי בחנות שמוכרת אודיו שהם מוכרים במהירות 2133 3. לוח אם - חשוב לי מאוד שיתמוך באפשרות להרחבה ל64 ג'יגה RAM. אין לי עדיפות לחברה מסוימת. 4. כונן קשיח - יש לי כבר Western Digital Black, אני רק צריך SSD של 120 ג'יגה למערכת הפעלה 5. מארז וספק כוח - האמת שלא ממש חשוב לי שיהיה שקט במיוחד, רק שיהיה מארז נורמלי ולא מתפרק …
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לרדת ל2500 בלי לפגום בצורה משמעותית, אשמח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות. פוטושופ, שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב. אבל שלא יהיה טרקטור.. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד. 8. הא…
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
תקציב - 4000-5000 ש"ח ייעוד - משחקים כבדים (FLIGHT SIMULATOR, BATTLEFIELD2) ציוד היקפי אינו כלול במחיר (הכוונה בעיקר למסך) בקשר לכרטיס מסך, לא מבין כלכך, אשמח להמלצות זיכרון של לפחות 2 ג'יגה מעבד - אינטל קירור - צריך\לא צריך? אני פשוט לא מבין בזה כנ"ל לגבי ספק כח. תודה על כל עזרה
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט מה טוב ,מה לא טוב ומה כדאי לשנות ? אני קונה היום מחשב ראבק אם התמונה לא מופיע כנסו ל: http://planet.nana.co.il/yani4/new.jpg
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
המחשב ישמש כמחשב ביתי לצורך משרדי. המטרה היא לקנות מחשב שיחזיק מספר שנים טובות. אני מאמין שi3 עם 8GB זיכרון יספיק אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 ש"ח עם חריגה של 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אינטרנט, מסמכים וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב מאוד. המחשב יושב בפינת עבודה שבסלון כך שהרעש פחות מפריע, כמובן בגבול הס…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בבחירת מחשב לחבר בתקציב הנ"ל הוא סטודנט שמחפש מחשב לכמה שנים * גודל המסך? 15.6 לפי מה שהבנתי עדיף מט לסטונטדים * רזולוציית המסך? לא ממש משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? המשקל לא חשוב בכללל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלוש שעות בלי סוללה זה סביר נראה לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה יהיה נחמד SSD אך לא חייב * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר בלי מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מה אתם אומרים על הדגם הזה? http://ksp.co.il/?uin=22184 אני לא בטוח שזה מסך מט למרו…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל עזרה. אני רוצה לקנות מחשב חדש עם מעבד איי 7 התקציב שלי הוא באזור 2800 ש"ח, מטרת המחשב הוא בעיקר משחקיי מחשב, מה המפרט שאתם ממליצים(חוץ מסוג המעבד)? כדי שיחזיק לי למשחקים חדשים ל3-4 שנים הקרובות? התקציב לא כולל ציוד היקפי. המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב שישמש אותי לבידור וכעזר לעבודה בתחום פיתוח תוכנה (לא כבדה מדי...), ניהול פרוייקטים, תכנות ורשת. משחקים - אולי בעתיד, לכן זה לא ממש רלוונטי כרגע. כרגע בבעלותי מסך 24, DVD Drive, כונן קשיח WD Black Series 1TB SATA והם יחוברו אל החדש. יש לי צורך במארז בגודל רגיל (בלי תאורה כחולה וכל העניין הזה...) + ספק כח (שקט), לוח אם, זכרונות, מעבד עם אמצעי קירור שקט (חשוב לי שהמחשב בכללותו יהיה שקט). אני לא בטוח שיש לי צורך בכרטיס מסך וכרטיס קול שאינם On Board. נתון לשיקולכם. כמו כן אני מקליט לפעמים קטעי גיטרה ובס על המחשב. אין לי מושג עד כמה כרטיס קול חיצוני/יקר יותר יעשה הבדל בתחום הזה. אפשר להשאיר את העניין הזה כתוספת אופציונלית ואשמח גם שם לעיצות. ה…
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום אחי הביא לי מחשב נייד שהיה שלו מדגם HP DV6105US המחשב עובד סבבה אבל יש בעיה עם הWIFI הוא משום מה לא מזהה את רכיב הWIFI (לא רואים אותו במנהל ההתקנים)ניסיתי להוריד דרייברם מהאתר ועדיין הוא לא מופיע כמו כן יש לי מפסק במחשב שמפעיל ומכבה את התקשורת האלחוטית לא משנה באיזה מצב הוא תמיד דולקת נורה כתומה (למרות שהיא אמורה להפוך לכחולה שזה עובד)...מה שמביא אותי למסקנה שהכרטיס של ה WIFI נהרס....יש לי אפשרות להזמין כזה כרטיס מ EBAY הבעיה היא שדיברתי עם נציג של HP והוא אמר לי שזו יכולה להיות גם בעיה בלוח אם ולא בכרטיס הם רצו על בדיקה ותיקון 800 ש"ח (שאין לי כרגע)... למישהו יש רעיון איך אני יכול לבודד את התקלה אם זה מהלוח אם או מהכרטיס WIFI תודה מראה וסליחה על החפירה
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי לפי Speccy Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU AMD Phenom II X4 925 39 °C Deneb 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA785GMT-UD2H (Socket M2) 36 °C Graphics SyncMaster (1920x1080@60Hz) LCD MONITOR (1680x1050@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 5670 (ATI AIB) 64 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HJ ATA Device (SATA) 34 °C 1863GB Western Digital WD Ext HDD 1021 USB Device (USB (SATA)) 37 °C Optical Drives EREH A7WHIJC SCSI CdRom Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio AMD High Definition Audio Device אני רוצה להימנע מלהחליף את כל המחשב כי אני דיי מרוצה מהב…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-