ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
שלום ברצוני לקנות מחשב השבוע ורציתי קצת עזרה: תקציב : עד 6K אבל בעדיפות ל 5K +- * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר * גודל המסך? 15.6 \ 13.3 לא כ"כ משנה * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מינימום 500 GB אלא אם כן זה SSD אז 256זה סבבה * כונן אופטי? עדיף אבל לא חובה הבנתי שזה מעלה את המשקל בהרבה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בעדיפות שכן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ראיתי של ASUS יש מחשבים ממש טובים ... אבל אני פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עדיף לא מגע! וש…
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה להרכבת מחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - התקציב כ7500, מתאפשר חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - תכנות ב node .NET וכדו', הרצת מספר מכונות וירטואליות במקביל ואין סוף לשוניות וחלונות בכרום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -מאוד חשוב, קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה אני מודע לכך שהתקציב לא גבוה אך בכל זאת יש לכם המלצה למשהו ראוי בתקציב הזה לאינטרנט\אופיס?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב ב 3500 ש''ח למטרות משחקים,עבודה משרדית,גלישה באינטרנט. עם מסך וציוד היקפי. לא מתוכנן OC תודה
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מסך כנראה אני קונה סמסונג T220P 22 המחשב מיועד בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים. אם אפשר להרכיב תמחשב בפנדה או בנועה כי אלה האופציות היחידות שלי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte X570 AORUS Elite מעבד: AMD Ryzen 5 5600X זיכרון: Crucial Ballistix Elite 3600MHz DDR4 DRAM Desktop Gaming Memory Kit 16GB (8GBx2) CL16 מאיץ גרפי: EVGA GeForce RTX 2080 קירור למעבד: Cooler Master MasterLiquid LC240E RGB דיסק קשיח: SAMSUNG 970 EVO Plus SSD 500GB מארז: Fractal Design Define R5 Black ספק כח: 750W GOLD מחברה מאוד מוכרת.
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד - המחשב מיועד לגלישה באינטרנט(כולל צפיה ישירה בתוכן), עבודה משרדית, צפייה בסרטי Full HD. המחשב יחובר רוב הזמן לטלווזית LCD 42 דרך כניסת HDMI,על מנת לצפות בסרטי Full HD, בשאר הזמן הוא ישמש כאמור לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. נדרש מירב התכונות לתמיכה כ HTPC (יציאת HDMI,כרטיס מסך ומעבד מתאים, HD AUDIO) אשמח גם לכרטיס רשת אלחוטי בתקן n. אשמח לקבל הצעות לדגמים ספציפים העונים לנ"ל - יש אפשרות לחרוג עד 10% כלפי מעלה. בתודה,איציק
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אשמח את עזרתכם בבניית מחשב למשחקים בתקציב 3k בערך ללא ציוד היקפי, המחשב הוא לבן דוד שלי והוא נתן לי דוגמא למשחקים שהוא רוצה לשחק בהם: rainbow six siege fortnite overwatch המחשב אמור לשמש אותו לפחות לכמה שנים טובות ועדיף שלא לחרוג מהתקציב אבל אם יש מקום לחריגה אז זה גם בסדר. תודה דרור
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
AMD64 3400+(754pin) DFI Lanparty UT nF3 250GB PATRIOT 1GP-512X2 PC4000 HD160GB SATA 8MB GAINWARD 6800GT 256MB TT 450W PS APC MX510 ALTEC ATP(החדשים) SUPERTALENT DRAGON YELLOW W\WIDNOW LITE-ON 52X32X52 BLACK LG F700P so what do u say???
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימאלי שלי הוא 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 2500 ש"ח ולא לעבור בבקשה (אם זה עניין של 70-90 שקל אז כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועריכה גראפית (Photoshop ברמה בינונית) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , CS:S, Combat Arms. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג אני יודע שסוג המסך זה Acer AL1717 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני…
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מחשב w566n gigabyte יש לי מעבד c2d t7250 כ.מסך nvidia 8400 gs והארד דיסק wd scorpio wd2500bevs כררע המחשב במנוחה המעבד על 38-56 שזה בסדר כ.מסך 59-67 שזה גם בסדר לפי מה שידוע לי אבל ההארד דיסק 39-45 ? אין לי מושג אם זה סביר שאני צורב לדיסק יש האטה ממשמעותית שלא אמורה להיות אני לא יכול לשמוע מוסקה ולהעתי משהו מהcd יחד המוסיקה תהיה מקוטעת ויש לי מספיק זיכרון בשביל שניהם וזה לא מובן לי למה זה לא עובד טוב יש גם משחקים שדופקים שגיאות אם הוא לא חם מידי אז כנרא הוא דפוק
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
זה הקישור מZAP http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901443 חיפשתי את הדגם ולא מצאתי אפילו שביב מידע. כאילו הדגם הזה מעולם לא התקיים מחוץ לעולם שהוא ZAP מהמחשבים שמתאימים למה שאני מחפש הוא הכי זול. איך זה ייתכן שאף אחד לא מכיר אותו? עריכה- נראה שפשוט הייתי צריך לחפש רק עם הZ51 ובלי ה70 בסוף. בכל מקרה לא מצאתי יותר מדי ביקורות ואלה שמצאתי היו לא חיוביות במיוחד
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רציתי לשדרג את המחשב שלי שיתאים להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אני לא יודע איזה טופס צריך לזה אז אני פשוט אתן את המפרט השלם...(אם יש בעיה שהמנהל יפנה אלי בפרטי..) מעבד: Intel® Core i5 CPU 760 @ 2.80GHz לוח אם: gigabyte H55M-UD2H זיכרון: 4gb ddr3 כרטיס מסך: nvidia geforce 9800gt ספק: ezcool 450w מארז: לא יודע במדויק דיי גדול יהיה בסדר אני יודע שהספק שלי זבל אם אפשר אחד עם ספק ואחד בלי ספק כי מקסימום אני ישקיע תקציב נפרד בספק... תקציב 3000 חריגה של כמה מאות בודדות רק אם זה שווה... תשלום במזומן... לא אכפת לי אפילו שהחלקים יהיו מכמה חנויות העיקר שכל חלק יהיה במחיר הזול ביותר שלו. שאלה …
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם אני מחפש להרכיב מחשב לילדה בת 8. שמושים עיקריים - מוסיקה, סרטים, אינטרנט (משחקי רשת), אופיס, אחסון תמונות קליל (הארדיסק של 1T יספיק...) ועיבוד קליל (פיקאסה, MOVIE MAKER וכו'..), אני מאמין שגם משחקים קלילים יגיעו מתי שהוא... צריך מערכת הפעלה. אין צורך במסך, רמקולים, עכבר וכו', יש צורך בצורב DVD תקציב - עד 2000 ש"ח. אנחנו מאיזור השרון אם זה רלוונטי. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
virtualization support שלום לכולם אני צריך עזרה קטנה בעניין תמיכת לוחות אם בוירטוראליזציה השאלה היא, איך ניתן לבדוק לפני הקנייה אפשרות תמיכה בוירטואליזציה חברות מומלצות של לוחות GIGABYTE\ASUS תודה לעוזרים ☺ יובל
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
המחשב מיועד לשמש ילד בן 6 בלימודים\משחקים בשנים הקרובות. רצוי מאוד שיהיה לו מסך איכותי, ושלא יהיה עמוס בתוכנות מיותרות שכל הזמן מבקשות עדכונים (כדוגמת ה- HP-PROBOOK שבבעלותי). תקציב: עד 2500 כולל WINDOWS תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
וספק 550W והרדיסק של 1 טרה (TB)
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד בחנות מסויימת, ועכבר MOGO X54 בחנות אחרת בשביל הנייד. בחנות שקניתי ממנה את הנייד אמרו לי שיש במחשב שלי express slot כי ככה נטען העכבר. בקיצור, עושה רושם שאין לי שום דבר כזה. רציתי לדעת מה זה ה-express slot (אם למישהו יש תמונה איך זה נראה) והאם יש מתאם או משהו בסגנון שאפשר לחבר לנייד כדי שאוכל להטעין את העכבר (או לחילופין שאכלתי אותה וקניתי עכבר שאין לי מה לעשות איתו עכשיו).
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום מבקש את עזרתכם בניית מפרט מחשב לילד בן 6 המחשב ישמש למשחקים פשוטים , אופיס ואינטרנט שיתאים לגיל הילד תודה למשיבים
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
המפרט הוא מהחברה סקאי פיסי בראשון לציון בתכלס המחשב אמור להריץ משחקים ברמה טובה לא מחפש משהו תותחי. האם הדבר הבא יספק את הצרכים? האם אולי אפשר להוריד פה דברים או להוסיף? אם מישהו יוכל להרוויח לי על הכרטיס מסך אני אשמח תודה המפרט - (אם אתם רוצים להשוות מספר מפרטים, פרסמו אותם פה עם טופס אחד) מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪395 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA74GMT-S2 ₪283 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38503 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪192 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Crucial DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪180 כמות: 1 http://www.skypc.co…
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אע"פ שאולי זה לא רלוונטי לשאלה, אציין שאני מחזיק בLenovo T61... על מנת שלא יצטבר אבק בסינקים של המחשב, אני דואג לנקות את שולחן העבודה שלי מדי שבוע. אמנם, קורה הרבה שאני נאלץ לעבוד עם המחשב על שולחנות אחרים, שמטבע הדברים לא אני אחראי על נקיונם... עד עכשיו מה שעשיתי כשעבדתי על שולחנות אחרים הוא פשוט לפתוח את תיק המעטפת שלי, ולהניח את המחשב על חציו (תיק מסוג crumpler gimp), אך חבר העיר לי בשם טכנאי מחשבים שזה "חונק" את המאווררים שלו או משהו בסגנון.. האם יש בסיס לדבר? לכאורה נראה שהמחשב פולט אוויר דווקא מהסינקים, זה נראה מאוד לא תועלתני שהמחשב יפלוט\ישאב אוויר מלמטה, מהרווח הצר שבין המחשב לשולחן.. תודה...
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש למישהו המלצה ללטופ שישקול בסביבות הקילו. תודה, מקסים.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפית, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CS6-AFTEREFFECT- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3- BATTLEFIELD- SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 (מעוניין גם במסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מה אתם אומרים כדאי בכלל amd??? בבקשה עשו לי הצעת מחיר למחשב אני צריך שיוכל להריץ עליו הרבה תוכנות וחלונות פתוחים ולא פתאום יתקע לי וללא מסך תודה רבה.. לכל העוזר
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש בנתונים, הרבה קבצי pdf, עבודה רבה בתוכנות בענן דרך הדפדפן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, דפדפן עם הרבה כרטיסיות פתוחות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21-22 אינץ'. יתכן שישתמשו ברזולוציה נמוכה, עקב תוכנות ישנות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגילות …
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-