עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by א.ב,

אני מתלבטת איזה מחשב נייד לקנות מבין שתי אלה: Lenovo Idealpad S540: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..9130..211..2639.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=70821&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= HP Pavilion 15: https://ksp.co.il/?select=.268..271..162..2528.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=62737&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= ההבדל שהכי תפס לי את העין זה הסוללה. ראיתי שבלנובו הסוללה יותר חזקה מHP אבל שמעתי שHP היא חברה ממש טובה אז אני מאוד מתלבטת. …

2. שלום מהו הרכיב הדומננטי שגורם למחשבים כמו ULPC [ EEE PC [ או כמו המחשבים הניידים של IBM להחזיק יותר זמן ובכלל המעבד ? או שזה בעצם המסך המוקטן ? או משהו אחר ואם אפשר לדעת עד כמה זה משפיע ? תודה רבה עריכה הבדל בין 12 אינצ לבין 15.4 הוא עצום שעתיים עבודה [כמובן אם היצרן נותן מדידות אמינות]

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by roei7,

דווח פורסם לפני 3 שעות (נערך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (סיאס,פורטנייט,גיטאיי 5). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת,עכבר+פד,אוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, מעבד Core I7 8700 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב חשוב שיהיה מחשב די שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  4. הרבה זמן שאני מחפש לי לפטופ ואני פשוט טובע בים הסוגים והמינים שיש היום, עשרות חברות עשרות דגמים עשרות סוגים.. ובתכלס אין לי באמת מושג במה כדאי להשקיע את הכסף. חשבתי ללכת על טאבלט בסוף הבנתי שלא כדאי בגלל שהחומרה שם לא בשמיים ועוד כמה חסרונות שיש לטאבלטים. בקיצור אשמח אם תעזרו לי! * מטרות המחשב? אוקיי בגדול זה אינטרנט ודברים פשוטים, אבל אני רוצה להשאיר לי את האופציה של עריכה גראפית (פוטושופ) ברמה כזאת שהלפטופ לא יתקע או יעבוד לאט ועם עוד אופציה להריץ משחקים.. עכשיו פה אני בהתלבטות האם להשקיע במשהו טוב שיריץ משחקים טוב או לפטופ שיריץ לי משחקים לא כבדים.. אבל שתהיה אפשרות בכל מקרה. * גודל המסך? 14 ~ 15. לא גדול מדי וגם לא מהקטנים.. * רזולוציית המסך?מעדיף 1920X1080, FHD * דר…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by roiy,

מוכרים את המחשב ב אופיס דיפו ב 4500 עם מעבד CORE DUO 1.6 ו 512 MB בנוסף דבר מוזר , ב ZAP המחשב מופיע במחיר הכי זול של 5800 (עם 1 G זיכרון אבל עדיין...) קישור - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425604 האם המחשב הזה במחיר הזה הוא קניה מומלצת ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by ma nishma?,

שלום. אני זקוק להמלצתכם למחשב עם הדרישות הבאות: המחשב נועד לצרכי משרד פלוס, אבל אם אפשר שתהיה לו אופציית שדרוג. לא נועד למשחקים (לכן חשבתי על פנטיום, אשמח לשמוע דעה שונה). זיכרון - 512 (אפשר גם להסתפק ב 256). צורב בלבד - אין צורך בסידי רום נוסף. פלופי. כרטיס רשת (בהחלט אפשר מובנה). מסך שטוח 17" שאר הרכיבים - עפ"י המלצתכם. עכבר, מקלדת, רמקולים - פשוטים בלבד. מודה לכם מראש.

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by DarkSight,

יש לה כבר הארד דיסק ויש לה צורב וגם מסך, מקלדת ועכבר עכשיו מה שחסר זה : זיכרונות מאבד לוח אם מארז ספק כוח ויש לה תקציב של 2000 שקל והשימוש היחידי שלה במחשב זה אינטרנט ואופיס ואני מרכיב לה אז אל תכללו הרכבה

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by lia79,

שלום לכולם, אני מחפשת לחמותי מחשב נייד שיש לו את המאפיינים הבאים: 1. מהיר ונוח לשימוש. 2. מסך גדול (''15 לפחות). 3. היא מורה, וצריכה להפעיל בקלות "זום". המחשב צריך להיות עם מיקרופון, רמקול ומצלמה מובנית, כדי שההפעלה תהיה ישירה ונוחה. 4. מערכת הפעלה שכבר תגיע עם המחשב. 5. אם יש אופיס מותקן - מה טוב. 6. מתחבר בקלות לרשתות וי.פי זמינות. 7. מקלדת עברית ואנגלית בגודל נוח (כמה שיותר קרוב למקלדת של מחשב נייח). 8. מחיר טוב ביחס למוצר. 9. חשוב מאוד במצב הנוכחי - מחשב שיכול להגיע במהירות, במשלוח. וכאמור, פשוט (סטנדרטי) להפעלה - כדי שאוכל להדריך אותה מרחוק לגביו במקרה הצורך. אם מכירים מחשב/חנות מתאימים - נשמח מאוד. תודה!

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by g1zey,

שלום, מחפש מחשב נייד באזור ה3000 ש"ח לשימוש משרדי (בעיקר קבצי excel ו acrobat reader) וגלישה באינטרנט חשוב שהמסך יהיה 15.6אינץ' והרד דיסק של כ 250G + (לא ישמש לצפיה בסרטי HD/משחקים) תודה והמשך יום טוב.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by Shikli,

שלום, ראיתי פה מספר דיונים על מפרטים בטווח מחירים דומה לזה שאבקש, אך יש שוני במפרט שאבקש לכן חשבתי שעדיף לפחות דיון נוסף. אני מעוניין במפרט למחשב בתקציב שבין 4000-4500 ש"ח בהעדפה למחיר נמוך ככל הניתן. ללא ציוק היקפי (מסך,מקלדת, עכבר ורמקולים),כונן/צורב אופטי וכונן קשיח (Hard Drive) (יש לי אחד יחסית חדש והיום המחירים גבוהים) המחשב יהיה בעיקר לשימושי צפיית סרטי HD (בקונפיגורציה של מעין קולנוע ביתי) ומשחקי מחשב ( Battlefield 3, Assassins creed החדש ובקיצור כול הגדולים) הרצון שלי הוא לשחק בהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר (רזולוציה של 1920X1080) (מכאן הטווח מחירים) כמו כן יש לי מערכת Logitech z5500 5.1 ורק כדי להיות בטוח אני רוצה שלמחשב יהיה חיבור Digital (זה היום סטנדט ב…

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by mx92,

What's Included Asus Laptop with Intel® Centrino® 2 Processor Technology Lithium-ion battery AC power cable Software: Power 4 Gear Extreme, ASUS Direct Console and more Owner's manual Product Features Intel® Centrino® 2 processor technology with interrelated Intel® Core2 Duo processor P8400 Intel® PM45 chipset, 802.11a/b/g/n network connection and extended battery life capability. The next-generation Intel® Core2 Duo processor Based on the innovative Intel® Core microarchitecture, so it runs faster and is more energy-efficient for cooler, quieter operation. 4GB PC2-5300 DDR2 memory For multitasking power; 1066MHz frontside bus, 3MB L2 cache and 2.26GHz proce…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  12. שלום לכולם, לפני מספר חודשים קיבלתי מפרט מ TMSFOX : Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY, יחידות 1 ¤615 COOLER MASTER DI5 CPU COOLER, יחידות 1 ¤49 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤455 CoolerMaster Sileo 500 RC-500-KKN1-GP, יחידות 1 ¤399 Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball, יחידות 1 ¤35 SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3, יחידות 1 ¤271 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤270 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤584 LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS, יחידות 1 ¤135 סה"כ יצא 3138 ש"ח. אבל מסיבות כאלה ואחרות, לא יצא לי לקנות את המחשב... כמו שאתם שמים לב, י…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  13. חשוב לציין שזהו מחשב שאבא שלי מקבל מהעבודה שלו בהנחה רצינית לוח אם - X48 GA-X48-DS5 GIGABYTE זכרון Hynix / Samsung / Kingston 2GB (2x1024) 1066MHz DDR2 מעבד - Intel® Quad QX9770 3.2GHz 1600Mhz Bus CLP דיסק קשיח - Hitachi / Western Digital 3.5" 320GB 7200RPM 16MB SATA 2 צורב - LG DVD±RW Dual Layer 20X SATA Black כרטיס מסך G force 8800GT 512MB LeadTek / Gigabyte כרטיס רשת - Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN מארז מפואר Antec SONTA III Antec SONTA III כולל ספק Antec 500W תקני ושקט מערכת הפעלה - Windows® Vista Home Premium כלולה (ניתנת להסרה בהזמנה) זה המפרט והוא יהיה מיועד בעיקר למשחקים וגם כמובן לגלישה באינטרנט עבודות אופיס וכו' הכרטיס מסך יריץ לי טוב משחקים כבדי…

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by Gully,

היי חברים המחשב כאמור לעיל יהיה מיועד בעיקר למשחקים וגם לסרטים. המחשב יתחבר לטלויזיית HD 720P (לא לכלול במפרט). בנוסף: 1. אני רוצה מעבד quad (אין העדפה לאינטל או AMD - מה שנותן תמורה טובה יותר) 2. אני רוצה הארדיסק 500GB 3. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט יחסית 4. אין צורך במערכת הפעלה/ציוד היקפי 5. לא מתוכנן OC 6. אני צריך גם מדף-זז חדש למקלדת, אבל נראה לי שאת זה אני כבר אשאל בפורום של הום סנטר. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by shaydotan,

חברים תעזרו לי מה עדיף? איך לוחות foxcon

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  16. Started by Bear Cub,

חבר שלי רכש יד שנייה מחשב נייד עם סוללה שחוקה שלא נטענת יותר, איך אפשר לדעת איזה דגם סוללה עליו לקנות?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by AnandaShake,

שלום אנשים אני חדש פה אני בזמן הקרוב מאוד קונה מחשב חדש ואשמח לקבל מכם מפרט 1. מה התקציב? 5000 עד 6000. רצוי כמה שפחות, אפשר לחרוג טיפה רק אם זה ממש קריטי. משלם במזומן. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים חדשים וכבדים. חוצמזה אינטרנט ואייסיקיו וכאלה ובנוסף גם פלאש ופוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר+מקלדת וצורב די וי די. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מסך, רמקולים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD ולגבי כרטיסי המסך אין לי מושג! תבחרו לי אתם את הטוב יותר 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? עדיין לא סגור על זה. שיהיה בינתיים לא. 8. האם יש…

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by shaykeddr,

שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון להודעה הזו, יש לי מחשב נייד מסוג LG-R40 עם זיכרון קטן של 1GB, ניסיתי לחפש באתר היצרן את המפרט הטכני שלו על מנת לשדרג את הזיכרון ולא ממש הצלחתי למצוא איזה זיכרון אני צריך לקנות (אני יודע שזה SO-DIMM DDR2 עם 667 MHZ), אני פשוט לא יודע כמה פינים צריכים להיות בו ואם אני צריך פשוט להוסיף עוד 1GB או לקנות 2GB (המחשב תומך עד 2GB באופן כללי). האם מישהו יכול להגיב ולהדריך אותי איך למצוא את המידע שאני צריך? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  19. אח שלי מתחתן, והחלטתי שאני קונה לו מחשב מתנה לחתונה. המחשב יהיה דלוק קבוע 24 שעות, יריץ קבוע פלאש גט בהורדות, יתחבר לטלויזיה חיצונית למטרת צפייה בסרטי בלו ריי, וחוץ מזה שימוש קבוע במספר תוכנות במקביל. הרכבתי משהו ראשוני, אשמח להמלצות- 535 מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 922 375 ספק כח Seasonic S12 Energy Plus 550W 933 מעבד Intel Core i5-750 Tray 549 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 642 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum 432 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB 506 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5570 OC 1024MB DDR3 PCIe 232 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by g.xorre,

אהלן, אני נמצא כרגע באוסטרליה, מחפש לקנות פה מחשב טוב במחיר שציינתי. אשמח להמלצות בנוגע לחברה הנכונה והדגם הנכון. תודה, תמיר.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  21. העבודה שלי מתמקדת בתוכנת maya2008/9 וכן בתוכנת After Effects.. אני עובדת על סצנות כבדות שמצריכות מחשב חזק. להלן המפרט שחשבתי עליו, וכן מפרט שקיבלתי מחברת מחשבים שהמחיר שלו די מחרפן, בקיצור... אני בבלאגן ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ולהיות ספציפיים כי אני אחרי כמה חודשים טובים של התעסקות עם הנושא (: אז הנה המפרט שלי והשאלות שיש לי לגביו. את המפרט שקיבלתי מהחברה אתם יכולים לראות בגדר "נספח" כי אם תוכלו לשדרג את מה שאני הכנתי אני מאמינה שזה יהיה הדבר הטוב ביותר עבורי! הנה- המפרט שלי: מעבד ארבע ליבות של חברת אינטל:Q9450 FSB1.333 2.66 GHz 12 MB of L2 cache 1333 MHz QDR QDR 1600 MHz לוח אם Intel® Desktop Board DX38BT- גם כן של אינטל chipset:x38 Min.BIOS Versions:151…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  22. היי אשמח לעזרה להרכבת מחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - התקציב כ7500, מתאפשר חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - תכנות ב node .NET וכדו', הרצת מספר מכונות וירטואליות במקביל ואין סוף לשוניות וחלונות בכרום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -מאוד חשוב, קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש…

23. אני מחפש מחשב נייד שישמש סטודנט לאדריכלות, גם ביום יום (סרטים, אינטרנט אופיס וכו') וגם שימוש בתוכנות לדו ותלת מימד לצורכי הלימודים. מסך בגודל של 14-15 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by tsahiii,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK ¤537 מארז: LIAN-LI PC-007YCF w/o PSU ¤576 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤333 מחיר סופי: ¤3652 מבצע עד להודעה חדשה - כל הרוכש מערכת מחשב - הרכבה ומשלוח חינם! המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il איך המפרט טוב לא טוב יש מה לשפר ? אם יש מה לשפר תגידו רק אל תביאו לי חלקים פחות טובים ותגידו שהם משתלמים יותר זה לא מעניין

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין קנות מחשב חדש. אשמח להצעות למפרטים. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא יודע. מה שאני כן יודע זה שאני רוצה 8g זיכרון, i5 ומעלה. מארז, ספק וקירור טובים. נגיד 2,500-3,000? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft, וגם משחקים יותר כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חושב לקנות את ה-Dell 2311h. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 6 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים