ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
המסך שאני אקנה יהיה DELL 2209WA המחשב הוא לעסק אינטרנט אופיס ותוכנות..
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה חברות הוציאו כבר מחשבים ניידים עם מעבד דור 13 של אינטל ?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן.. התבקשתי מידידה טובה שלי לבנות לה מחשב ללימודים היא תומדקת תקשורת אינטראקטיבית ומולטימדיה אני יודע שהיא תשתמש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, פרימיאר, אפטר אפקט ותלת מידי.... רצוי שהמחשב יהיה באמת חזק וטוב.... מהיר ושקטטטט שאפשר יהיה לעבודה על כמה תוכנות במקביל ולבצע רינדורים עדיף של INTEL ולא AMD אני מעדיף שהמחשב לא יהיה עם OC בכלל או לפחות משהו קטן אבל עדיף שלא... רצוי מאוד לפחות 4 ליבות כי זה בטוח יכנס בתקציב ללא מסך וציוד הקפי... בניתי ת'מפרט הזה ככה בזריז.. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ₪1078 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪465 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seaga…
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אוקיי אז זה הבנדל : יש ברשותי צמד זכרונות Geil Value PC3200 שעובדים כעת על באס 227 בתיזמונים 3-3-2.5 אני מאמין שאם אני ישים את התזמונים על דיפולט הם יוכלו לספק באס של 230-235 רק לבינתיים עד שיהיה לי כסף לזכרונות יותר רצחניים. המפרט שיש לי עכשיו : Abit NF7 SL-V2.0|Vmod| Thermalright NB-1 + DELTA FAN 45MM@7500RPM AMD Athlon XP 2600Mobile|225X11.5|1.8V|Thermalright SP97+Vantec 92mm Geil Value PC3200 400MHZ @ 450MHZ|Bus225|2.8V ATi Radeon 9700np @ 9700Pro 128MB|ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP WD 200GB 7200RPM 8M Maxtor 40GB 7200RPM HEC475W יש לציין שהבנדל החדש מיועד ל OC! שווה את ההשקעה? יהיו הבדל גדול לעומת מה שיש עכשיו? כל תגובה\הערה תתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלוםם.. אני מחפש מפרט בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים פה ושם. [יש לי גם XBOX] אני דיי סגור על הציוד היקפי, אשמח אם תוכלו לשנות את דעתי לטובה: עכבר: RAZER DAV2 מקלדת: RAZER LYCOSA פאד: QCK MINI רמקולים: תייעצו לי משו בקטנה כזה ..[2.1] בכל מקרה אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על מפרט נאה ככה תודה רבה :]
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם מכייון שלא רכשתי מעולם מחשה ניד אני זקוק לעצתכם אני מעוניין לקנות מחשב שעיקר שימושו יהיה : 1. לקחת לאונברסיטה (WORD , EXCEL INTERNET) 2. חיבור לרשת ביתית וחיבור לטלוויזיה לצורך צפייה בסרטים וסדרות כפי שניתן לראות אין לי צורך במחשב עתיר ביצועיים הדרישות המינימליות שלי הן : 1. יציאת S-VIDEO 2. חיבור אלחוטי 3. משקל סביר (עדיף אך לא הכרחי) 4. אמינות ואחריות אשמח לקבל המלצות , כמו כן התקציב הינו גמיש אני מעדיך להשאר באיזור ה - 4000 ש"ח אך אגדיל את התקציב אם יתברר שאין ברירה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ועבודה עם תוכנת עיצוב ותכנון Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הידועים והטובים כגון battlefield crysis3 וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23' 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום. שמתי לב לסימן של מין "שריטה"(אני משער, אולי זה משהו אחר) במסך המחשב הנייד. מה ניתן לעשות? האם זו שריטה לדעתכם? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
יש מצב מחשב ב 4500 שקל למשחקים שיריץ משחקים על הכי גבוה בלי מסך רק המחשב ? או 5000 אבל רצוי 4500?
-
- 14 תגובות
- 874 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6300 1049 ABIT AB9 632 G.Skill DDR2 1GB 667MHZ CL5 * 2 735 ASUS / HIS Radoen X1950 PRO 256MB 1199 WD 2500 SATA2 16MB 0 HEC 6AR6 246 Enermax Liberty 400W 421 Logitech Cordless Desktop EX110 202 Arctic Cooling Freezer 7 135 את ההארדיסק כבר יש לי בגלל זה הוא לא עולה
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]יש לי התלבטות בין שני ניידים, כמעט כל המפרט זהה להוציא 2 הבדלים: בנייד של toshiba - המעבד הוא זה: intel® Core™ i7-3630QM Processor ובנייד של אסוס: Intel® Core™ i7-3537U Processor שחיפשתי השוואות בין 2 המעבדים לדוגמא כמו פה: http://www.cpubenchmark.net/laptop.html ראיתי שהראשון קיבל ציון בסביבות ה-7000+, ואילו השני בסביבות ה-4000, כמה זה נראה לכם באמת משפיע? ובנוסף בנייד של אסוס שמגיע עם מעבד קצת חלש יותר, בנוסף להארד דיסק הרגיל, הוא מגיע גם עם כונן קטן של SSD - אז במידה ואני מתקין משחק על הכונן הזה, האם אני …
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש סטודנט לאדריכלות, גם ביום יום (סרטים, אינטרנט אופיס וכו') וגם שימוש בתוכנות לדו ותלת מימד לצורכי הלימודים. מסך בגודל של 14-15 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי בתוכנית בערוץ דיסקברי על כך שמערכת הקירור במחשבים ניידים היא מערכת הקירור מבוססת מים. ז"א : שהובלת החום בתוך המחשב הנייד מתבצעץ ע"י צינוריות אטומות המכילות לחות אותו לחות בתוך הצינורית מוליכה את החום לכיוון המאורר שמקרר אותן וחוזר חלילה. וכך בעצם מוסת החום בתוך המחשב הנייד. (כמו הרדיטור ברכב) כאשר סיפרתי תאוריה זאת לאנשים סביבי לא היה אחד שאישר כי שמע על כך וטענו שהמאוור מזרים [/b] אוויר בתוך הנייד וכך מקרר אותו. אשמח לתגובות בנושא
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב עם מסך (עדיף 19 אינץ' שטוח) שאפשר יהיה לחברו לטלויזיה כדי לראות סרטים. מעבר לכך, נדרש לעבודה משרדית מינימלית. פלוס צורב DVD, עכבר, מקלדת. לא נדרש יותר מ 160G דיסק תקציב - 2000 ש"ח תודה.
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חשוב שיהיה במפרט : מעבד : Intel Core 2 Quad כרטיס מסך : GTX 285 זיכרון ראם :4 ג'יגה
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battelfiled 3 , far cry 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן, האם יש למישהו מושג מתי המחשב הזה אמור להגיע לארץ ומה יהיה בקירוב תג המחיר שלו? אוף טופיק - למה אין מחשבים של Gateway בארץ?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש מחשב נייד ו"הזדמן" לי לרכוש את המחשב הנוכחי של Acer דגם Aspire AS5750-2414G50MN בתג מחיר של 2800 שקלים ורציתי לשאול האם המחשב טוב - הדגם הספציפי הזה והאם שווה את מחירו? המחשב בעיקר ישומש לשימוש כללי ולעיתים (אני סטודנט ויש מחשב שולחני בדירה אז הנייד ישומש בעיקר לנסיעות וחזרה הביתה/עבודה על שיעורים כשאני לא בדירה) המפרט של המחשב מצורף בתור קובץ PDF, אם זה בעייה אני אעתיק את כולו לפה.. אשמח לסיוע, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
עוד איזה דרכים אתם נכנסים לביוס שלכם מהנייד חוץ מdel.f1,f2,f10 כי אני לא מצליח יש לי מחשב נייד של חברת TOSHIBA
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
באסוס ארה"ב יש: https://www.asus.com/us/Laptops/ProArt-StudioBook-One-W590G6T/. אבל באסוס ישראל לא מצאתי. האם יש?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום אשמח את עזרתכם בבניית מחשב למשחקים בתקציב 3k בערך ללא ציוד היקפי, המחשב הוא לבן דוד שלי והוא נתן לי דוגמא למשחקים שהוא רוצה לשחק בהם: rainbow six siege fortnite overwatch המחשב אמור לשמש אותו לפחות לכמה שנים טובות ועדיף שלא לחרוג מהתקציב אבל אם יש מקום לחריגה אז זה גם בסדר. תודה דרור
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאד לא מבין בכל הקטע של המחשבים ואיך להרכיב מחשב חדש...אני רק מבין פה ושם. אז ככה. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני שמעתי שAMD יותר זולים מאינטל לדברים שאני צריך אני צריל כעקרון מחשב למשחקים פשוטים יחסית... ( אני הסתדרתי מצויין עד עכשיו עם מעבד 2.8 של אינטל ( לא D לא CELERON ולא DUAL CORE הפשוט הרגיל ) וכרטיס מסך של RADEON 9250 והפעלתי עליו משחקים שאני אוהב...ואם יש משחק שאני ממש רוצה אז אני משחק לרוב בקונוסולה הביתית שלי בכל מקרה. אז אני לא מחפש מחשב לגיימרים רצניים אלא משהו שאפשר לומר מחשב גיימרים LITE אני לרוב משחק במשחקי MMO ואסטרטגיה, ושאר העבודה שלי על המחשב מסתכמת במוזיקה וצפיית סרטים והורדה. בכל מקרה אז הבנתי שAMD איכשהו מתאימים לתקציב שיש לי עכשיו…
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הינה המפרט שלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6882&CatCode=315 1)האם ציון 925 ב3dmark 2011 נחשב לטוב? 2)אילו תוכנות מומלצות כדי לבדוק שהמחשב פועל כמו שצריך מבחינת ביצועים? 3)האם במקרה של המחשב שלי מומלץ לאפשר DXVA בצפייה בסרטי HD? כי יש לו מעבד חזק (core i7) לעומת הביצועים הגרפיים שמתחלקים בין הכרטיס המובנה של אינטל לבין gefore gtx 525m תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש ורציתי להתייעץ ולקבל עזרה בנוגע לבחירת דגם. כמו שציינתי בכותרת התקציב לקניית המחשב הינו 3K, אני מסוגל למתוח מעט את התקציב רק אם באמת יהיה שיפור משמעותי, מטרת המחשב היא בעיקר לצפייה בסרטי FHD שינוגנו דרך המחשב לטלויזיה ובין היתר משחקים קלים, גלישה באינטרנט (הרבה דפים בו זמנית אם יש לזה חשיבות) שמיעת מוסיקה וכו'. גודל המסך הדרוש הינו 15" למשקל אין חשיבות המחשב בד"כ יישאר בבית ורק יעבור בין החדרים ולכן גם אורך חיי הסוללה פחות רלוונטי למרות זאת כמובן שעדיף שתהיה סוללה חזקה שתוכל להריץ סרט שלם ללא צורך בחיבור חשמל. יציאת HDMI הינה בגדר חובה במחשב - משום שזהו הולך להיות מטרתו העיקרית. כונן הקשיח גם לא קריטי אני חושב ש500GB יספיקו, רוב הסרטי…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
Core 2 duo e8400 Arctic freezer 7 pro gigabyte EP45-DS3 160GB HDD HEC 500W 4GB DDR2 כרטיס מסך 8600GS כונן DVD RW DUAL LAYER והמארז הבא: http://www.bjorn3d.com/2008/08/tagan-monolith/#.USaXiFcxroU שעלה לי בערך 500 ש"ח בשימוש בערך שלוש שנים
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-