ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
היי,אני צריך שתבנו לי מפרט ב6,000¤ , רצוי מאוד מKSP,חנות באיזור המרכז,המחשב אמור לכלול ציוד היקפי(מקלדת,עכבר,רמקולים) ומסך 17 אינץ',רגיל,של LG או משהו יותר טוב. המחשב בעיקר מיועד למשחקים מאוד מאוד כבדים,לכן צריך כרטיס מסך חזק,ומעבד כפול ליבה,וזיכרון 1GB RAM. לפחות 160GB,בטכלונגיית SATA II המחשב לא מיועד לOC כלל. כמו- כן,-המחשב גם מיועד לנאמר להפעיל את האימיול,להוריד 10-20GB ביחד,למזער אותו,ולהיכנס למשחק,ושהוא לא יקרטע או משהו או אפילו לדוגמה דפדפן רץ ברקע,אימיול,מסנג'ר,איסיי,ומשחק שמשחקים בו,ושום דבר לא אמור לקרטע. אם אפשר,אז להכניס קירור ביגטייפון,אבל לא חובה,אם משהו אחר יספיק,אז סבבה,כי במילא אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. המארז אמור להיות סביר,מומלץ מאוד שיהיה עם חלון ש…
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הייתי מעוניין בעזרתכם בלהכין מפרט ואם תוכלו להפנות אותי גם לחנות זה בכלל יהיה מעולה ל HTPC שיהיה גם משחקים
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הסתכלתי קצת בפורום ורוב הדרישות במחירים האלה הם במטרה לעשות OC. המחשב שאני מבקש הוא לא לOC. אני מעוניין שהחנות תהיה באיזור המרכז - כלומר ת"א רמת גן והאיזור. אני מודע לכך שבחנויות כמו IQPC המחירים נמוכים יותר אבל זה לא אפשרי בשבילי להגיע לשם, וגם מבחינת האחריות זה יהיה קצת בעייתי. חנויות כמו KSP הם אפשריות.. אם תוכלו לעזור לי אשמח, לא ראיתי מחשב למשחקים בטווח המחירים הזה שכולל ציוד הקפי (רמקולים עכבר ומקלדת - לא חובה שיהיו מהשורה הראשונה.. העיקר שיעבדו), ולכן פתחתי אשכול חדש. תודה לכולם..
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בנו לי את המפרט הבא מארז CASE THERMALTAKE V4 BLACK EDITION VM30001W2Z ספק Spire RD-ATX-650WTB-PFC 20+4PIN לוח GIGABYTE GA-P55US3L מעבד INTEL CORE I7 870 S1156 זיכרון 2 * DDR3 2GB HYPERX 1600MHZ CL9 KINGSTON דיסק HITACHI 500GB 16M SATA II דיסק HITACHI 1TB 32M SATA II PNY Quadro FX600 1GB GDDR3 PCI-E + LP Optional צורב שחור DVRW SAMSUNG SATA X22 2 שאלות 1. האם המפרט מתאים לעבודה עם גרפיקה? בעיקר עבודה עם חבילת ADOBE CS5 (פוטושופ, אפטר אפקט, פלאש, אילוסטרייטור ו3DMAX) 2. מבחינת מחיר האם הוא הוגן? (4300 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
באיזה חנויות(רצוי איזור ת"א) אני יכול להשיג את המפרט הבא ב-5000? http://hwzone.co.il/specslist/view/2/ (המפרט העליון) אם המפרט לא מעודכן ויש שדרוגים שניתן לעשות במסגרת התקציב, אשמח לשמוע.
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט לרינדורים ולעבודה אינטנסיבית עם תוכנות כמו SOLIDWORKKS. אני רוצה שיהיה גם אפשרות למשחקים (24 אינץ). תקציב 5000 ש"ח. אשמח להצעות. תודה. הנה משהו ראשוני שהרכבתי: Intel Core i5 661 Socket 1156 3.33Ghz BOX, יחידות 1 ₪1081 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1474 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪696 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1591 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 4 ₪1004 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪631 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1451 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪125 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produ…
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר? שקלתי לקנות מיני מאק/פנדורה אבל הם ללא מסכים. האם קיים מסך נייד נלווה שאני יכול לקנות בנוסף, בכדי להפוך אותו למחשב נייד?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
הגיע תורי 1. מה התקציב המקסימאלי? ב3500-3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני דוגל בלקנות מה שצריך,ואח"כ להתחשבן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח אם בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,סרטי HD,תכנות (visual studio),גלישה באינטרנט אם המון טאבים פתוחים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים,במיוחד חשוב שהוא יריץ טוב את BF3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום מחפשת מחשב לבן שלי למטרת מששחקי STEAM הבאים: בטל גרואנד, אובר ווטש פורנייט לא יודעת איך להרכיב ומה הפרמטרים הכי חשובים ? תודה גליגל
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אני צריך נייד ללימודים,אינטרנט ואופיס ומכיוון שאגור במעונות ולא יהיה לי נייח, ארצה אותו לעוד שימושים,כמו לצפות סרטים ואולי קצת משחקים קלים * גודל המסך?12"-14" * משקל רצוי?לא יותר מ2.2kg,עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה,אבל אם יש מה טוב * בלוטות?חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?לפחות 160,עדיף שיהיה אופציה להגדיל ל250 * צורב DVD?חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא חובה,אבל עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?העדפה לדל/לנובו מבחינת התקציב,בעיקרון תכננתי עד 5k אבל אם יש משהו שממש כדאי אני מוכן להוסיף עד 6k חשבתי על הווסטרו 1310 שראיתי שהוא די מומלץ פה וגם הוא זול יחסית לתקציב שלי,אבל לפ…
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב עד 4000 שח למטרות סרטים ומשחקים כמו NFS ראיתי את המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=17586 מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב אבל אני רוצה לשפר אותו יש לי i7 8700 כרטיס מסך gtx 1070 16 ram ולוח אם prime b360m-k השאלה שלי היא האם אפשר לשפר את הכרטיס מסך ל rtx 3060 ti תודה לכל העוזרים פעם ראשונה שלי פה אז מקווה שעשיתי טוב
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין, אבל לא מחפש להתפרע 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר COD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כרטיס מסך RTX2060 שאין צורך לכלול (היא בשימוש ככרטיס חיצוני עד היום) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגבול הסביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, אני רוצה שהוא יחליף מגירה במעמד מגירות של איק…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
לאח שלי יש יום הולדת והוא נוסעה הרבה (אין לי כוח לפרט )אז חשבתי אולי אני יקנה לו איזה מחשב נייד משהוא פשוט אבל איכותי . בעיקרון לא אכפת לי איזה חברה אבל יש לי נטייה כלפיי dell\טושיבה \hp\להנובו. אפשר חריגה מקסימלית של איזה 200 שקל אם נחוץ אבל בעיקרון כמה שפחות כך יותר טוב . המחשב לגלישה באינטרנט כך ש אני אישית רוצה שהוא יתמוך בכל תקן חדש של wifi וכו.. המחשב גם יכול לשמש למישחקים אבל לדברים בסיגנון cscz ו cs 1.6 . לא אכפת גודל מסך . ונחמד אם יהיה איזה 120 -200 gb מקום אבל כמובן יותר יותר טוב . תודה
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בשדרוג לנובו W510 עם מעבד 720QM I7 במחשב יש 4 slots של זכרון, 2 מתוכם פנויים ובשניים האחרים מותקן: 2x2GB PC3-8500F (533MHz) Hyundai HMT325S6BFR8C-G7 דיסק: HITACHI 320GB SATA אני רוצה להוסיף SSD ככונן ראשי, להעביר את הדיסק הקיים ל caddy במקום ה DVD, ולהוסיף זיכרון. 1. אם המחשב שלי תומך ב SATA II, האם כל caddy יאפשר שימוש ב SATA II בלי להפחית מהירות ? ראיתי באיביי caddies ל W510 בטווח מחירים גדול. האם יש יצרן ספציפי מומלץ ? 2. האם ישנם SSD וזכרונות עם אחריות בינ"ל שניתן לקנות בחול ולקבל אחריות בארץ ? 3. בקניית זיכרון האם אפשר וכדאי להוסיף סטיק אחד של 8GB במקום 2 סטיקים של 4GB כדי לאפשר שדרוג נוסף בעתיד ? תודה רבה, עדי
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בעוד כחודש אני מתחיל מכינה להנדסה ובהמשך אני יתחיל ללמוד הנדסת תוכנה אז אני זקוק למחשב נייד שיהיה טוב גם לשנים הבאות הרכישה תעשה בארץ * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר ללימודים לתוכנות אופיס וכאלה לגם להרצת סרטי hd בחיבור לטלוויזיה * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 1.8 בגג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) עדיפות לכונן 500gb בערך פלוס ssd קטן של…
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קניתי לפני זמן קצר את ה ASUS zenbook ux32vd-r4013h , (למפרט http://ksp.co.il/?uin=17372) . המחשב בא עם WIN8. אז ככה הבעיה שלי היא שניסיתי להתקין מספר משחקים לדוגמה פיפא 13 (בדקתי את הדרישות לפני), והמשחקים רצים נורא מבחינת FPS . אני מודע לזה שזה בכל זאת לפטופ אבל דברים כאלה לפי איך שאני רואה את זה הוא אמור להריץ בלי בעיה כלל. ניסיתי לעדכן דרייברים של Nvidia, ובכללי כל דבר שאפשר במחשב ובווינדוס. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות היה הפסקת חשמל ונדפק לי הלוח אם של המחשב הישן שלי. החלטתי לקנות חדש במקום לתקן. במחשב הישן היה לי שני דיסקים קשיחים אחד מהם WD 120 GB 7200 RPM והשני אני לא זוכר. אני שוקל אם כדאי לי לקנות דיסק קשיח חדש או להישאר עם הישנים. מבחינת נפח איחסון זה מספיק לי השאלה היא האם דיסק קשיח חדש ישפיע מבחינת שיפור ביצועים במהירות של המחשב והאם זה שווה את ההשקעה. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית אני לא צריך כרטיס מסך הכי טוב שיש. אפשר להסתפק בכרטיס מסך בינוני. חשוב לי שיהיה מארז איכותי, עוד לא החלטתי אם לקחת INTEL או AMD אז זה פחות משנה. כמובן שאם אני לא משדרג את הדיסק קשיח יהיה אפשר להשקיע יותר בשאר הרכיבים. אין צורך בציוד היקפי ומסך. אשמח לקבל גם המלצה על איפה כדאי לי לקנ…
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
דרישות: מסך מט איכותי ולא משתקף. כונן ssd 128 לפחות. זמן סוללה גבוה - חמש שעות פלוס.. משקל קל באופן יחסי - מתחת לשלוש קילו עדיף. איכות בניה גבוהה ועמידות גבוהה. מקלדת שקטה ונוחה. שאר המפרט פחות קריטי לי. (מעבד, רזולוציה, זיכרון, קישוריות וכו׳ סטנדרטיים אמורים לספק צרכי הדרישה ללימודים).. לא מ - ksp. תודה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי x61 של lenovo עם מערכת הפעלה vista וזיכרון של 1 ג'יגה, המחשב קצת איטי לפעמים כאשר עובדים עם תוכנות כבדות יחסית וכן בהדלקה וכיבוי שלו. אם אני אוסיף זיכרון, האם זה ישפר את הביצועים בצורה משמעותית? אם לא האם יש לכם רעיון אחר? כמו כן אם אני רוצה להרחיב בעוד שני ג'יגה (סה"כ 3), סלוט אחד יהיה עם 1 ג'יגה והשני עם 2, האם זה בסדר או שהזכרונות בשני הסלוטים צריכים להיות זהים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מיועד למשחקים, מכונות וירטואליות ושאר ירקות עם כוונה להריץ גם ויסטה וגם XP Abit IP35 Pro Intel P35 LGA775 Motherboard 1030.00 ¤ 1 1030 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 143.00 ¤ 1 143 ¤ Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB (P/S Not Inc) Case 220.00 ¤ 1 220 ¤ Corsair TWIN2X2048-5400C4 2048MB (2x1024) DDR II 675 Dual XMS Memory 490.00 ¤ 1 490 ¤ Enermax 535 W EG565P-VE 20/24Pin Power Supply 500.00 ¤ 1 500 ¤ Intel Core2 Quad 2.4GHz 8MB Q6600 Box CPU 1540.00 ¤ 1 1540 ¤ Leadtek PX8800GTS TDH PCI-e 640MB Retail Video Card 2211.00 ¤ 1 2211 ¤ LG GSA-H44N Black x 18 Bulk DVD±R/RW 155.00 ¤ 1 155 ¤ Seagate 250GB ST325…
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
טוב, אז הצלחתי לארגן כמה רכיבים מחו"ל וזה מה שיש לי עכשיו (או יותר נכון לעוד שבוע): CPU - A64 +3200 Socket 939 90nm Memory - OCZ Platinum Series Dual Channel 2X512 PC3200 HD - WD Raptor 74GB 10,000 RPM Video - Sapphire 9800 128MB AGP הכוונה לבנות מחשב עם OC סביר של כ - 25-40% אז מה חסר לי להפוך את זה למחשב: 1. מארז - מחפש המלצה למארז איכותי *שקט* 2. ספק כח טוב - איזה הספק אני צריך? יתכן ואשדרג ל - 6800 או מה שיהיה אז בעוד שנה + 3. לוח אם Socket 939 טוב עם יכולות OC טובות 4. כונן DVD 4. צורב DVD Dual Layer תודה!
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
דרישות: מחשב יחסית בסיסי למשחקים ללא מסך וללא ציוד היקפי. ללא מערכת הפעלה. ללא הארדיסק. ללא CDROM. עד 2K שח. חשבתי על המפרט הבא: מעבד I5 7600K לוח אם : ASUS HM110 זיכרון פנימי 8GB KINGSTON ספק CORSAIR 450' ACTIVE PFC MODULAR כרטיס מסך (GEFORCE 1050 2GB (ASUS מארז ג'נרי * חשוב לציין את המעבד אקנה במחיר מוזל. אשמח לכל דעה!! אפשר לחרוג טיפה.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לא לOC, לא למשחקים, רק לעבודה עם מערכת 64 ביט - פוטושופ,לייטרום ורצוי מעבד שתומך בוירטואליזציה. מעוניין ברכיבים שנותנים תמורה טובה לכסף - כלומר לא להוסיף עוד 50% במחיר בשביל 5% ביצועים. זכרון - לפחות 4. דיסק לפחות טרה קירור טוב ושקט, לוח אם שתומך בFirewire חשוב. ללא מסך. יש לי מסך 24". ולא ציוד היקפי. תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הי אשמח לקרוא תגובות איך אני מכווץ את המחיר אבל בלי לרדת הרבה באיכות והביצועים מיועד להריץ משחקים ב-1920X1200 כמוכן מתוכנן להוסיף כרטיס מסך HD4870 1G בעתיד תודה מראש Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤945 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 GIGABYTE GA-EP45-UD3P Core 2 Quad P45 DDR2-1366, יחידות 1 ¤690 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1465 G.skill DDR2 4096MB 900MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1441 Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ¤1580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1352 Cooler Master Long Life Case Fan 120mm, יחיד…
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-