עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Höd Aşulin,

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=105979 אני מעוניין לרכוש את המפרט הבא אבל אני מעוניין לדעת האם הזיכרון 3000mhz יהיה טוב עם זה מצד אחד הבנתי שרייזן תומכים עד 3200mhz אבל מצד שני ראיתי סרטונים שאנשים עושים איזשהו משהו בביוס כדי להפעיל את זה רציתי לדעת אם אני צריך לעשות איסה אוברקלוק או משהו בביוס כדי לגרום לזכרונות לתפקד על 3000 הרץ

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by hakoki,

ללא oc ללא משחקים ללא תוכנות,רק אינטרנט וסרטונים,חשוב שיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה כולל ציוד היקפי ומסך זול.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by Agepox,

פתחתי אשכול לפני כמה ימים אבל הוא שקע ולא קיבלתי מפרטים שמתאימים לי שניהם ביחד 5000, מחשב אחד למשחקים מחשב אחד משרדי (עם קצת אפשרויות למשחקים קלים) מסך אחד 19שטוח . מקלדת ועכבר -1 רמקולים - 1 אין העפדה AMD או INTEL תודה

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, COD MW3, Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  5. שלום אנשים, בניתי לעצמי כבר מפרט אבל הייתי רוצה לשמוע דעתכם ועצות לשיפורים אם אפשר. התקציב שלי הוא 3000 שקל עם אופציה לחריגה עד 3500 במקרה הגרוע. המחשב לשימושי תוכנות תלת מימד וחישובים מתמטיים כמו סוליד וורקס ומטלב, גם משחקים הולכים לרוץ עליו בעיקר FPS וסימולטורי טיסה ונהיגה. אין צורך בציוד היקפי וגם לא במסך. לגבי OC אולי אם אצטרך אז בצורה בינונית. לא קריטי.. אז ככה: מארז רצוי שיהיה מחברה טובה כולל ספק 400W (אני מתכוון לחבר כוננים נוספים ודרוש הספק נוסף בשביל זה) עיצוב לא כ"כ חשוב, שלא יהיה רועש מדיי, מספר רב של יציאות USB יתקבל בברכה. מעבד Intel Q9300 6MB 1333FSB קירור למעבד :s05: לוח ASUS P5Q Intel P45 זיכרון Kingston DDR2 2GB / Corsair 2GB KIT מן הסתם שני מודולים שעו…

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by shlooki,

יש לי נייד Vaio בעל מפרט חזק מאוד שניקנה בארה"ב. שהמסך שלו נפגע בהמך טיסה (על ידי כנראה). האחריות לא מכסה נזק כזה. עלות התיקון המשעורת בארה"ב היא 700 $ לערך. המחשב הוא בן 5 חודשים. הדגם לא נמכר בארץ. יש לי שתי שאלות. 1. המלצה למעבדה אמינה בארץ לתיקון ניידים. 2. זאת שאלה קצת סובייקטיבית אז סליחה מראש. אני שוקל למכור אותו (כמובן בקיזוז עלות התיקון) במחיר שיכסה לי לפחות חלק. מחשב עם מפרט כזה שאני אפרט בסוף עולה כאן לדעתי קרוב ל9000 ש"ח. אני רוצה לשמוע את דעתכם אם זה ריאלי או כדאי. להלן המיפרט: דגם המחשב הוא: VPCF11, Core i7 Q720 1.6Ghz, 64 bit 4 GB RAM 1333 Mhz 500 GB HD 7200 rpm 16.4" LCD nVidia GeForce 330M with 1 GB dedicated memory. HD 6 cell battery, bluray אם למכור א…

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  7. שלום רב ברצוני לרכוש מחשב נייד, של דל ככל הנראה, בארהב בעוד כחודש רציתי לדעת איך עובד עיניין הביטוח האם ישנה אפשרות לקניית ביטוח עולמי, עד כמה הדבר משתלם או שזה כבר אוטומתי? אם ישנם המלצות שונות על קניית מחשב נייד בחול אשמח שתשתפו אותי. תודה רבה נ.ב. נייד לעבודה גרפית (אילוסטרייטור, עריכה קלה של סרטים) ולמשחקי מחשב גם כן חשבתי על הSTUDIO החדשים של דל תודה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  8. Started by Tuga,

שלום ברשותי מחשב נייח עם המפרט הבא: CPU: Core i7 930, s1366 8MB Tray CPU COOLER: Scythe Mugen 2 Mother Board: Gigabyte GA-X58A-UD5 Ver.2 RAM: Corsair 6Gb Kit (2GX3) CMT6GX3M3A2000C8 CL-8-8-8-24 GT Hard Drive 1 OS: MUSHKIN SATA 2.5" SSD 64GB Hard Drive 2 DATA: WD Caviar Black 1TB, SATA 6 Gb/s, 64 MB Cache, 7200 RPM Graphic Card: GIGABYTE GTX 580 + Cooler Artic Extreme II CDROM: Dvdrw CASE: Antec P182 POWER Supplier: Corsair 850W Blue רציתי להתייעץ בכמה אני יכול למכור את המחשב היום ואם מישהו בפורום מעוניין שייצור איתי קשר בפרטי. המחשב בן שנה ותשעה חודשים.

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  9. היי, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי למסחר ועבודה על בסיסי נתונים (Database), אני עושה הרבה העברת נתונים בין תוכנות (בעזרת DDE) והרבה עבודה על בסיס נתונים MSSQL Database אין משחקים בכלל. תקציב - כ 3000 עד 5000 ש"ח, עדיף לחסוך, אבל אני לא באמת חושב שזה יקרה, לא לעבור את המקסימלי שני מסכים מחוברים למחשב (יש לי) אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת, מסך) שקט חשוב לא מתוכנן בכלל אוברקלוק בשל אופי העבודה, אני חושב שצריך להשקיע במעבד, זכרון ודיסק SSD ולכן בחרתי - מעבד - Intel i7 4790 3.6G זכרון - G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz דיסק SSD - ‏Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III‎ דיסקים קשיחים ‏Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III ‎ כל השאר לקחתי משהו …

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  10. שלום, אני שוקל קניית מחשב לעריכת וידאו והפנו אותי למחשב הזה: http://c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=1&cat=6&subcat=272∏=3321&page=1&psize=30 למחשב זה אני אוסיף כרטיס מסך ודיסק נוסף של 1T יתרון: מחשב מחברה ידועה, מורכב, אמין, חוסך בלאגן של חיבור מספקים שונים ונפילה בפינות, אחריות מעולה חיסרון: מחיר, ערכת שבבים(?), מה אתם אומרים? מה הייתם עושים? אל תציעו לי כרגע מפרט למחשב מלא, אם אחליט לנטוש את הדרך הזו אפתח פוסט חדש, תודה בברכה, יהודה

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  11. כמו שאמרתי. יש לי חבר מעוניין בבחירת מפרט מתאים לעריכת ווידאו בHD. רצוי שגם כרטיס קול יהיה סביר. סכום עד 5000 שקלים. תודה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  12. שלום לכולם. מתישהו בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כולל מסך שיישמש בעיקר לגיימינג, לא מתכוון לדברים הכי כבדים בעולם עכשיו אבל פשוט רוצה שייריץ כל מה שיצא עכשיו חלק ויחזיק לפחות עוד כמה שנים כמחשב שנחשב טוב. אני יודע שדברים יכולים להשתנות בחודש, ולכן זה לא מפרט סופי אלא רק הערכה. בכל אופן, הרכבתי לעצמי כאן את המפרט הזה: אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי: *האם הספק יחזיק את כל המערכת הזאת, או שמומלץ לשדרג ? (ואם כן לאיזה) *עד כמה המחשב יהיה שקט מ-1 עד-10 (יותר גבוהה=יותר שקט) ומה יש לשנות על מנת שיהיה שקט יותר במידה והוא רועש. *חוות דעת כללית על המפרט, ואיכות הרכיבית ובמיוחד המסך. תודה מראש, וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  13. מעדיף מעבד אינטל. הרכבתי את המפרט הבא, אודה לחוות דעתכם: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Intel Pentium Dual Core - 2.93GHz 2MB cache E6500 1066Mhz - LGA775 - Tray http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12422 כמות: 1 מחיר: 329ש"ח ( למזומן:319ש"ח ) GIGABYTE GA-H55M-S2H (H55) VGA + DVI and HDMI - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12114 כמות: 1 מחיר: 446ש"ח ( למזומן:433ש"ח ) 2x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original - שניים במחיר מיוחד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907 כמות: 1 מחיר: 480ש"ח ( למזומן:466ש"ח ) Sapphire 4550 512MB GDDR3 (1GB…

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by manticore,

אני צריך המלצה למחשב בשביל סטודנט. השימושים העיקריים יהיו matlab ותוכנות אופיס. כמו כן צפייה בסרטים ושימושים שגרתיים אחרים. יצאת HDMI חובה ויציאת סראונד לסאונד 5.1. גודל מינימלי לדיסק קשיח באזור ה300-400 גיגה. כונן DVD. לגבי גודל מסך עדיין יש דילמה.. מה הגודל המומלץ למחשב עם השימושים הנ"ל? התקציב הוא באזור ה4000 ש"ח תודה.

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by timac,

מחפש מחשב צריך רק : מארז+ספק איכותיים זיכרון מעבד טוב עדיף amd כרטיס מסך טוב למשחקים עדיף x800 הארד דיסק לוח אם תקציב 3000 אפשר לחרוג ב100 200 שקל תודה.

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  16. שלום, מחפש מפרט למחשב סטנדרטי - לעבודה רגילה של אינטרנט/וורד/שמיעת מוסיקה, כאשר המטרה העיקרית היא שמיעת מוסיקה לאודיופולית חובבת. איזה כרטיס קול מומלץ? איזה רמקולים מומלצים (מעבר למחיר המחשב)? תודה!

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by Kitt0s,

טוב ככה, בידי החלקים הבאים: Intel Core2 Quad Q9400 Intel Nobletown ATX/DDR2800/FS1333 BLKDG43NB 2x Samsung 2GB DDR 800 2x 500GB SATAII 7200 32MB JTC P-4 500W ATX 12V DR B500E קודם כל מה אתם אומרים על הלוח אם והזכרונות? דבר שני, בלוח יש כרטיס מסך on-board .. אמרו לי שהוא יחסית חזק.. אבל אני נוטה לא להאמין שכרטיס אונבורד יהיה חזק באמת.. כדאי לי לקנות גם כרטיס מסך? (HD4850) שלישי, צריך לקנות קירור למעבד? אם כן איזה.. עוד משהו, יש לי מארז ג'נרי.. עם הספק שמוזכר למעלה.. עכשיו תקנו אותי אם אני טועה.. אבל אני מניח שצריך לשדרג אותו.. אז זהו בעצם, ספק + כרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  18. עברתי על הרבה נושאים רלבנטיים בפורום, והנה הדרישות שלי: אני צריך מחשב נייד לצרכי סטודנט (ז"א שגם תוכנות כבדות יחסית יעבדו. עם השוק ניידים של היום זה די לא בעייה, אני רואה). ראיתי שיש כאן הרבה המלצות לגיגהבייט שנותנים תמורה טובה יותר למחיר, יחסית למתחרים כמו דל. כמו כן, ההעדפה שלי היא ללא מערכת הפעלה! ויסטה לא מתאים לי בכלל. קרוב לודאי שאתקין אקס.פי. לצרכים בחלונות, ובנוסף לינוקס - Ubuntu, שהוא די מתאים לי לצרכים אחרים (אחרי הכל אני לומד בפקולטה למדעי המחשב). מה שאומר שלרוב ההתלבטות שלי בין Gigabyte, Dell (ללא מ. הפעלה), ואולי LG (כנ"ל). נושא נוסף הוא הכרטיס מסך. מצד אחד, אני כמעט ולא משחק במשחקים, אבל מצד שני תמורת סכום יחסית קטן, אולי הייתי רוצה לקבל כ. מסך חלש ולא משולב…

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by sagisi,

מחיר : עד 4500 באילת. * מטרות המחשב? עבור סטודנט להנדסת בניין. הבנתי שיש תוכנה אחת ממש כבדה בשם אוטוקאד שדורשת 4gb ram מינימום ומומלץ 8. * גודל המסך? לפחות 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא * רזולוציית המסך? 1024×768 לפחות ועדיפות ליותר .. צריך גם true color(לא יודע מה זה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?-לא * משקל רצוי?-לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)-לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)-לא * Bluetooth?-לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)-עדיפות לssd , לפחות 256. * כונן אופטי?לא חובה * האם דר…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  20. Started by omrit,

היי, אני מחפש מפרט לעיצוב גרפי- Photoshop, במיוחד, כולל ציוד הקפי ומסך. תקציב, בערך 6000 ש"ח. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד. אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי: ASROCK Z77 PRO4 + Intel Ivy Bridge Core i7 3770 בנדל מנצח, יחידות 1 ₪1979 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4453 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Transcend 8GB DDR3 1333Mhz 1.5v JM1333KLN-8G, יחידות 2 ₪536 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3879 SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm, יחידות 1 ₪454 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3623 Samsung SSD 840 Series MZ-7TD250BW 250GB 540/250 Sata3 7mm, יחידות…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  21. שלום, צריך מחשב נייד שישמש בעיקר לאירועי קריוקי, על מה לשים את הדגש כאשר בוחרים נייד לקריוקי? אשמח לקבל הצעות, תקציב עד 2500 ש"ח!!!

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחוץ על לחסוך, חשוב שהמפרט יהיה טוב ומתאים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח תוכנה, אך גם משחקים לא כבדים ושימושים ביתיים. אני בעיקר מתכנן לתכנת על המחשב, לכן חשוב לי מאוד שיהיה הרבה זכרון (לפחות 8 גיגה, אבל אם ההפרש לא גדול אז 16 יתקבל בברכה), ולפחות 1 טרה של הארד דיסק. בנוסף, חשוב לי שיהיה כרטיס מסך לא מצ'וקמק, כדי שיתמוך ב-OpenCL/CUDA בצורה טובה ויסחוב תכנות מאסיבי ל-GPU. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual S…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  23. Started by malren,

אהלן חברה, רציתי לשאול עם מה אתם ממליצים לנקות את המסך של המחשב? תודה

24. בניתי מפרט, הוא מיועד למשחקים כבדים, אבל גם מאוד חשוב שיתמוך 100 אחוז ב משחק enemy territory זה המפרט: אני לא בטוח אם לקנות את ה Sapphir RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E? או xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3? (אני לא עושה oc ולא משנה האפשרות לsli) וגם ניתן לראות בתמונה למטה שבמשחק שציינתי למעלה (enemy territory) ה 6800 מוביל אם אפשר גם ביקורת על המפרט עצמו 3>

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by zion789,

היי ברצוני לקנות מחשב נייד לעבודה של מערכות הפעלה וירטואליות,סרטים ומשחקים בקטנה(לא משהו מטורף) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך,אם צריך לנצל אז ננצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אבל לנסות שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מערכות הפעלה וירטואליות,משחקים(לא מטורף),סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- VMWARE,BACKTRACK 5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -- BISOSHOCK INFINITE,FIFA 2013,PES 2013,FAR CRY 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים