ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
ה התקציב המקסימאליג4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תמיד אפשר לחסוך אבל שלא יבוא על חשבון איכות המחשב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחזיק תוכנות הנדסיות שיהיה לי שימוש בהם בתור סטודנט אוטוקאד, ווטארקאד...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כרגע סטודנט אז צריך לשימוש של לימוד התוכנה, לא מאמין שאעשה בזמן הקרוב פרוייקטים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות קריטי אבל שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך …
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15 * משקל רצוי?ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATAHDMIוכו)HDMI עדיפות לUSB 3 אם נכנס בתקציב אם לא אני ישמח אם תגידו * בלוטות?לא חובה אך עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) 300GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אך רצוי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה אך עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כרטי…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם! אבא שלי החליט שהוא רוצה מחשב לשחק בו משחקים און ליין מהדפדפן, לגלוש באינטרנט ואולי גם לשחק בכמה שוטרים.... אז ככה מה אני רוצה: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? 2500 מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, כרטיס רשת אלחוטי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שיהיה כמה שיותר קטן(אפשר לא חובה MICRO), עדיף מארז שוכב/HTPC 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן, הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? ל…
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי מחפש מפרט מעודכן שישמש אותי בעיקר לתלת מימד וכתחנת עבודה. לא מעוניין דווקא בכרטיס מסך יקר במיוחד אלא משתלם ונותן תמורה יחסית למחיר לא יקר. זיכרונות מינימום 8 ג'יגה. ומעבד I7 לפחות...רק לא בטוח איזה מהדגמים השונים. סה"כ מחיר המחשב (ללא מסך) ינוע בין 4 אלף ל-6. יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מה קורה ? מצטער על זה שפתחתי דיונים אבל עכשיו זה סופי לגמרי! בסוף אני לא צריך מסך למחשב כי דוד שלי קונה חודש הבא מחשב עם מסך מסוים ויש מבצע או לא יודע לא ממש הבנתי אבל הוא מקבל מסך חינם. לא זוכר דגם. אז התקציב שיש לי למחשב הוא 3000 ש"ח אפשר לחרוג טיפה. אפילו ב-200 שקל אבל לא יותר מזה כי כל מה שחורג על חשבוני :\ המחשב למשחקים בעיקר.. אגב, אני קונה מ- TMS ואני לא רוצה שיעשו לי שום OC שלא יווצר מצב שהמחשב מתחמם ואני אצטרך לקנות קירור חדש. ולא צריך מקלדת עכבר ורמקולים. העיקר שיהיה בלוח אם כרטיס רשת מובנה. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום! אני אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב הזה בכלל ועל המעבד הזה בפרט! השימושים הם בעיקר צפייה בתמונות, מעט פוטושופ ומובי מייקר מפרט טכני: מעבד: Intel Pentium T4500, 2.30GHz 800MHz FSB, 1MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6´´ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Intel Integrated GMA 4500] כונן: DVD +/- RW תקשורת אלחוטית: Wireless, Bluetooth סוללה: 6 תאים משקל: 2.73 ק"ג מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: USBx3 VGA RJ-45 ExpressCard34 Line-In Line-Out 7in1 Media Card Reader אחריות: אחריות לשלוש שנים מחיר: 2,592₪
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO ¤912 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1360 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤325 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA ¤120 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤354 מארז: COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤330 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W : RS-500-PCAR-A3 ¤250 מחיר סופי: ¤4139 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה יש לשפר . אני חושב שזה יהיה המפרט הסופי שלי . אבל אני לא יודע אםכדאילחכות ל- Ci7 ..
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות פחות או יותר כמו המחשב שבמפרט שלי לוח אם: GIGABYTE GA-H55M-S2H (Intel H55 Chipset) מעבד: Intel® Core™ i5 650 3.2GHz 4 MB 1333MHz זיכרון: Kingston 4GB Kit DDR III 1333MHz דיסק קשיח: 500GB 7200rpm SATA II מארז: Foxconn TLA-436 ספק כוח: ZALMAN 500W + Active PFC כ. מסך: GeForce GTS250 1GB HDTV + DVI כונן אופטי: Nec AD-7200 DVD-RW x 20 Black הערות: יש דיון על הכרטיס מסך בפורום כרטיסי מסך ככל הנראה המארז יהיה כמו שלי (RAIDMAX SAGITTA) כי המארז שבמפרט לא מאוורר משום מה אני לא יודע של מי הדיסק הקשיח ואני אבדוק. כל הצעה לשיפור תתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
למשחקים\אוברקלוק מסך לא דק. כרטיס קול Onboard. בלי עכבר בלי מקלדת בלי רמקולים. לא משנה amd או אינטל, מה שעדיף. האם כדאי את ה PC4000 (500mhz) ? המפרט הוא בשביל חבר. ד"א, הציעו לו כבר מפרט, מה אתם חושבים עליו?: [glow=red,2,300] CPU: AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray Motherboard: Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD65, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com Lan, USB 2.0) Memory: DDR-RAM 1GB (or 512) 3200 Samsung Hard Disk: Western Digital 80GB (or 40) 7200 rpm 8MB Buffer Video Card: Radeon 9800 Pro/XT | Radeon x800 Floppy: לא משנה CD-Rom: DVD-ROM Liteon 16/48 Retail Monitor: 17" LG F700P Flatron Monitor + USB Hub Keyboard/Mouse: Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mo…
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום היית רוצה לדעת אם אפשר לשפר את העלויות של המפרט במיוחד במארז והספק לא מעניין אותי השקט של המארז אך רצוי שיהוי לו לפחות 2 יציאות USB מקדימה רצוי אפילו 4 יציאות. לא משנה לי מאזו חנות יהיה המפרט העיקר שיהיה הכי זול תודה רבה הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601560722[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪923/905[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Gigabyte[/TD…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1. התקציב הוא כ5500-6000 שקלים, יש אפשרות לחריגה, תשלום במזומן. 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, הורדות, וקצת עריכת וידאו (לא בצורה רצינית מידי) 3. ציוד היקפי: אני רוצה גם לקנות מסך בתקציב נפרד של כ2000 שקל, ואני די מתלבט בקשר לגודל, עדיף מסך 22 רחב? או 19-20 רגיל? אני לא ממש יודע מה הולך היום (אני אולי אצפה קצת בסרטים במחשב, אבל המסך הוא בעיקר למשחקים). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעב…
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש כללי/משחקים בסביבות ה5K אני לא מעוניין בOC, יש לי מסך 22inch, ציוד הקפי: מקלדת ועכבר טובים + מקלדת עם כיתוב עיברית/רוסית/אנגלית לאבא שלי. עברתי כאורח על המון פוסטים בפורום וזה מה שהרכבתי לפי ההמלצות שלכם: מעבד/קירור למעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם/זיכרון: Gigabyte GA-EP43-DS3L G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS או Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כונן אופטי / תוספות: כל כונן DVDRW עם חיבור SATA יש לי כמה שאלות: על איזה חנ…
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גלישה ברשת. משחקים - מעט. צפיה בסרטים - לא אם כי מעוניין לבצע סטרימנג לטלביזיה, עריכה גרפית מעט. למרות האמור לעיל מעדיף כרטיס גרפי יעודי. * גודל המסך - 14. מסך - מאט. * רזולוציית המסך? נראה לי ש HD 1366x768 - יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי מקלדת הכוללת numpad, חשוב מאוד שיהיה נוח להקלדה ועבודה * משקל רצוי - לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא המחשב יהיה כמעט תמיד בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - vga ,hdmi יציאות נוספת יתרון * Bluetooth - נחמד לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 1 טרה * כונן אופטי- dvd - כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב …
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי, בגדול אני אשמח לבסס את המחשב על אינטל. ואשמח אם יהיה בו איזה כרטיס מסך נפרד. משהו באיזור ה 300 שקלים גג. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים. תודה רבה. עריכה: בהתאם להוראות הפורום: תקציב מקסימלי 4K. לא חייבים לנצל הכל. שימושים נרחבים באינטרנט/אופיס/ויז'ואל סטודיו וקצת תכני HD. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך במסך. השקט חשוב במידה חלקית. המחשב לא נמצא בחדר שינה. אך תמיד נעים שהוא לא מרעיש לא מתוכנן OC. לא צריך מערכת הפעלה לא צריך שדרוג
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב נייח בסיסי ביותר (אינטרנט, וורד) שיעבוד במהירות סבירה, תודה. . מה התקציב המקסימאלי? 1k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית בסיסית ביותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, ובתקווה שפרסמתי פוסט בפורום הנכון (מאמין שכן '__').. אז ככה. הלפטופ שלי (ACER ASPIRE 5715Z) עבד בצורה שוטפת וטובה עד אתמול. יש לי 2 GB זיכרון מעבד DUAL CORE T2390 כרטיס גרפי INTEL X3100 הארד דיסק 160GB וכמובן כונן אופטי (צורב DVD). לעניינינו. על המחשב הייתה מותקנת לתקופה ארוכה מערכת ההפעלה WIN7 לאחר תקופה של ניסיון עם מקינטוש עברתי אליו גם בלפטופ שלי ועבד מדהים. החלטתי מסיבות של תאימות עם תוכנות שכרגע אני ממש עובד איתם לחזור לווינדוס 7. פירמטתי את ההארד ומחקתי אותו ויצרתי חדש בפורמט FAT32 כרגע אני יודע שהוא INACTIVE הבעיה שאני לא יודע איך לשנות אותו ובכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה ההודעה הבאה: "NO BOOTBLE DEVICE - INSERT BOOT DISK AND PRESS ANY KEY" כמו כן, …
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שעדיין יהיה טוב מבחינת קירור/זרימת אוויר. הרכבתי את המפרט הסופי הזה, אבל אני כבר חורג מהתקציב שלי ואני גם רוצה לשדרג את הכ. מסך ל-PRO, מה שאין לי ממש כסף אליו. הדרך היחידה שאני רואה לגלח עוד איזה 100-200 שקל זה המארז. אתם יכולים לעזור לי לבחור את המארז הזול ביותר מבין המבחר כאן: http://www.noacomp.co.il שיהיה טוב למחשב משחקים וצפיה בסרטים, ללא OC, שצריך לעבוד ימים ע לגבי ימים רצוף בלי כיבוי. לא חשובה לי הצורה, אני די בטוח שספק קטן אפילו של 300W יספיק לי, מה שכן אני רוצה שהמחשב יעבוד בתנאי טמפ' טובים ושיחזיק להרבה זמן (4-5 שנים). תודה מראש לכל העוזרים נ.ב. אני רוצה לקנות את המחשב מחר אז אודה לתשובות כמה שיותר מהירות וכמובן אם יש למישהו כל רעיון אחר איך לחסוך קצת כסף במפרט …
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הייה לי מחשב פנטיום 4 2.4G זיכרון 256X2 לפני כ-10 ימים שבק המחשב מבדיקה התברר כי הלוח הלך שדרגתי את הקיים למפרט הבאלפי תעודת משלוח) bit64 Dual core 800 P4 מעבד אינטל Bit64 3.0GHZ זיכרון 512MB X 2 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 6600 (256 MB) העתקה מתוך תוכנת Everest Motherboard: CPU Type Unknown, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G System Memory 1024 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (12/05/05) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Port (LPT1) Display: Video Adapter Intel® 82865G Graphics Controller (96 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 …
-
- 14 תגובות
- 901 צפיות
-
-
טוב אז זה ההתחלה של המפרט מ ksp בבקשה בבקשה תעזרו לי אם תבנו לי משו טוב אני ילך מחר לחנות .. Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 512MB Twinmos*2 כרטיסי מסך? Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB וכונן 1.44 3980 אני צריך שתמליצו על מארז עם מערכת קירור טובה ועל ספק ומסך טוב LCD צורב DVD לא צריך יש לי פה של NEC
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?שום דבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן ד…
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום : אני קונה מחשב... נראה לי שהכל סגור חוץ מהמארז ... אם למשהו יש משהו מארז טוב בסביבות ה200 שקל שיגיב אני מבקש שהוא יהיה מKSP ולא משום חנות אחרת! (לא כולל ספק כי כבר יש לי!!!)תודה המפרט: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-939) 1 1060 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 680 זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA /VT X2 520 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 120GB SATA 1 470 Teac/SONY 1.44 1 40 כוננים- DVD LG X16 1 150 מארז- חסר לי צריך משהו בסביבות 200 שקל ספק Power Supply HEC 400W 300 מקלדות? כמות Logitech Internet Pro White 1 70 עכברים? MS Optical + roll 1 50 רמקולים? כמות CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp…
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב, מסך 14 אינץ', I5. נתקלתי בשני מחשבים של חברת דל, מסדרה אינספיריון, כמובן שיש להם מעבד שונה (עם אותם נתונים ממה שבדקתי באתר אינטל), אך עדיין אין הבדל גדול ביניהם, ובכל זאת, מה הייתם ממליצים? מדובר על נייד Inspiron 3420 IN-RD09-6315Dell http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=830735 ועל Dell Inspiron N4050 IN-RD33-6060 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818169 Dell Inspiron N4050 IN-RD33-6060 Dell Inspiron N4050 IN-RD33-6060 Dell Inspiron N4050 IN-RD33-6060 מחשב נייד Dell Inspiron N4050 IN-RD33-6060 דל
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב גיימינג שיעמוד בדרישות המומלצות של watch dogs לא הצלחתי לבנות מחשב כזה בתקציב שלו ולכן אני מבקש את עזרתכם (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (watch dogs, battlefield 4, Dayz (standalone -מהי הרזולוצי…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט למחשב שמיועד לעבודה עם בסיסי נתונים ותוכנות BI. נעול על מעבד i5 דור 8 וכרגע 8GB זיכרון. להלן השאלון ומפרטים שהוצעו לי. תודה שאלון: 1. התקציב הוא 3000 פלוס מינוס 10% 2. עבודה עם בסיסי נתונים SQL, עם אקסלים כבדים ותוכנות BI. לא מיועד כלל לגיימינג ולא צריך תמיכה בזה. 3. לא צריך ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לכיוון השקט, בערך 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. צריך מערכת הפעלה חלונות 10 64ביט מסוג HOME. 10. חובה שיתמוך ב-2 מסכים, אז יציאות ל HDMI פלוס DVI או VGA. לא צריך כונן SSD. התלבטויות: 1. האם צריך כ…
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-