עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. למשחקים\אוברקלוק מסך לא דק. כרטיס קול Onboard. בלי עכבר בלי מקלדת בלי רמקולים. לא משנה amd או אינטל, מה שעדיף. האם כדאי את ה PC4000 (500mhz) ? המפרט הוא בשביל חבר. ד"א, הציעו לו כבר מפרט, מה אתם חושבים עליו?: [glow=red,2,300] CPU: AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray Motherboard: Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD65, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com Lan, USB 2.0) Memory: DDR-RAM 1GB (or 512) 3200 Samsung Hard Disk: Western Digital 80GB (or 40) 7200 rpm 8MB Buffer Video Card: Radeon 9800 Pro/XT | Radeon x800 Floppy: לא משנה CD-Rom: DVD-ROM Liteon 16/48 Retail Monitor: 17" LG F700P Flatron Monitor + USB Hub Keyboard/Mouse: Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mo…

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  2. אני רוצה לקנות את המחשב Lenovo FLEX 15 Premium I7-512-16GB אני רוצה לעבוד על פרימייר בעריכת וידאו על קבצי 4k. הכרטיס מסך NVIDIA GeForce MX230 2GB אני יודעת שהכרטיס לא ברמה שאני יכולה לצפות ב 4k אבל השאלה האם זה יעורר בעיות/יתקע/יוריד איכות או שרק איכות הצפייה שלי תהיה באיכות נמוכה? תודה רבה על העזרה

3. Started by aviboots,

עד היום רכשתי 4 מחשבי פנטיום (לא בבת אחת... ) ואני בודק אפשרות לרכוש מחשב חדש. קצת מפחיד הנושא של AMD עם הקרור המאסיבי (אם אדליק מזגן על חום בחדר, הוא ישרף...? ) אני צריך מחשב חזק לכל האפשרויות מאופיס דרך תכנות ועד משחקים לא תהיה לי בעיה עם AMD? אני יודע שמחשבי AMD יותר זולים ממחשבי אינטל (עם אותו מפרט +/-). יש לי P2-400 של אינטל והוא עובד למעלה מ-5 שנים בלי הפסקה, הוא של החברה האמריקאית gateway 2000 (מייצרת מחשבים מצויינים, וגם DELL). תמיד רכשתי מחשב מותג למרות שזה עולה יותר יש אחריות ל- 3 שנים ולמעשה כמעט ואין תקלות. בקיצור אני אשן בשקט עם אקנה AMD? פשוט שמתי לב שהפורום מדבר בעיקר על AMD אז אשמח לקבל עיצה ומידע. תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  4. אני מתנצל מראש על זה שהבקשה קצת vague, אבל בעצם זה פותח לכם הרבה אפשרויות... אבא שלי קונה לאמא שלי מחשב נייד למשרד שלה. אני לא חושב שהמפרט צריך להיות מטורף כי הצרכים שלה בסיסיים. יחד עם זאת, הוא אמור לשרת אותה היטב לזמן ארוך. חשוב שיהיה לה נוח -> מסך גדול (15'' ומעלה) אין צורך ביציאות מיוחדות למרות שהיא נשארת במשרד, זמן הסוללה צריך להיות ראוי כי היא לא תהייה צמודה לשולחן. עדיף שיהיה צורב. כמו כן, זה ממש לא קריטי, אבל עדיף שיהיה לו סגנון בכל זאת - מחשב לגברת... כמו שכתבתי, התקציב לא מוגדר כיוון אבא שלי באמת יגיב אותו הדבר אם אני אגיד לו 3000 או 8000 שקל, העיקר שיהיה תמורה טובה למחיר. תודה!

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by devil2052,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש, חלק מהרכיבים אני מביא מארה"ב וחלק אני קונה בארץ , במסגרת התקציב שלי הוא כמו שציינתי בנ"ל 5500 ש"ח, עיקר החשב הוא למשחקים, אינרנט, קצת פוטושופ, ועוד דברים רגילים כמו קאזזה ואימיול, אין שום סיכוי שבעתיד אני יבצע אובר קלוק, ולכן לא יהיה צורך ברכיבים שמתאימים למטרה זו. אני חשבתי על מפרט מסויים אנא תגידו לי את דעתכם לגבי המפרט, בכל מקרה המטרה שלי היא שהמחשב יחזיק לי מעמד לפחות 4 שנים, אם לא יותר. מארה"ב אני קונה את המעבד, כרטיס מסך, זכרונות הארד דיסק, וקרור למעבד. מהארץ אאני קונה את הלוח אם, מארז, ספק כוח, ומאוור אם צריך למארז. חלקים מארה"ב: 1. המעבד: (220$) Intel Core 2 Duo E6400 Conroe 2.13GHz LGA 775 Processor 2. קרור למעבד: (30$) ARCTIC COOLI…

6. מטרות המחשב?- בעיקר לימודים. אך גם הרצת סביבות פיתוח ואולי גם הרצת מכונות וירטואליות * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? יש עדיפות חזקה למשקל כמה שיותר נמוך, אבל לא אם זה בא על חשבון ביצועי המחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף. אך כל דבר שהוא לא "נוראי" מבחינת סוללה מתקבל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, עדיף גם USB3 אבל לא חובה * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין העדפה * כונן אופטי? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל אני מעדיף אחריות של 2-3 שנים במידה וזה אפשרי ועדיף של מעבדות החברה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שלא , אני בכלל מתכוון להריץ כנרא…

7. קניתי מחשב נייד וקיבלתי אותו עם ויסטה.איך אני מפרמט ומתקין בו XP? בצורה רגילה? כמו לפרמט את XP ולהתקין XP מחדש?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by biwi,

אני אשמח אם אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב בתקציב של בין 1000 ל 1200 שקל השימוש היחד במחשב יהיה אינטרנט ואופיס אשמח לשמוע הצעות

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by blancman,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=787859 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=763012 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790492 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791931 איזה מהם נותן את התמורה הטובה ביותר? הצרכים שלי הם אינטרנט, סרטי HD, וקצת תלת מימד בקטנה (בלנדר וכאלה) כמובן שאם יש הצעה יותר טובה אני אשמח אם תגידו לי.

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by gbguy,

הייתי רוצה לדעת אם המערכת החדשה של מיקרוסופט תוכל לעבוד על המחשב HP Pavilion dv6660ej (עם 2 ג'יגה) תודה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  11. חג שמח מקווה שהדיון מותאם למקומו הלפטופ שנמצא במפרט משומה לא מפעיל משחקים במסך מלא (משחקי 4:3) ויש בצידי המסך את הקווים השחורים. זה קורה במשחקים כמו WARHAMMER 40K DAWN OF WAR המשחק בתכלס תומך מקסימום 1600x1200 התקנתי אותו בלפטופ והמשחק במקסימום רזולוציה 1024x768 ויש את הפסים השחורים בצדדים. בדרייבר של NVIDIA המצב מוגדר על FULL SCALING ומשומה גם אי אפשר לשנות כלום כי הכול חוזר למצב ברירת מחדל. האם יש פיתרון לבעיה? בברכה עדכון הורדתי תוכנה בשם NVIDIA Mobility Modder.NET והתוכנה ערכה את הקבצים כנראה עכשיו ב1024x768 המשחק עולה על מסך מלא,רק שנוספה לי עכשיו רזולוציה NATIVE ושם יש בעיה של FULL SCALE.

12. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?שום דבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן ד…

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  13. מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 BOX ¤ 456 1 לוחות אם Gigabyte GA-G33M-S2 Conroe Support GG33MS2 ¤ 594 1 מארזים Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED שחור - ללא ספק ¤ 321 1 ספקי כוח Compucase HEC 300ART 24PINS ¤ 136 1 זיכרונות Corsair 1GB Kit Value Select DDR2-667 (2x512MB) C1GG667KB ¤ 209 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 300 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 1 מקלדות LOGITECH Value Keyboard Black - OEM ¤ 44 1 עכברים LOGITECH Value Wheel Mouse Optical Black S90 - OEM ¤ 36 1 רמקולים MicroLab M-119 2.1 Black 13W RMS ¤ 123 1 מסכים Samsung 940NW 19" LCD 5MS ¤ 1156 1 מחיר לתשלום בכרטיס אשרא…

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by vovalol,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אם יש סיבה טובה לחרוג בשבילה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית\שימוש ביתי (לא משחקים) לא הולך לרוץ משהו כבד מידי על המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd רצוי 512g אבל אם אין בתקציב גם 256 זה בסדר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות למחשב שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה אבל יש עדיפות למחשב קל יותר רצוי…

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  15. Started by Markis,

מחשב נייד hp pavilion dv4140ea שהזכרונות שלו ddr 333. ניסיתי לשדרג לזיכרון של gskill שנתוניו הם: ddr512 pc-2700 cl 2.5 so-dimm אולם המחשב סירב לעלות. ניסיתי את הזיכרון הנ"ל גם על מחשב lg שעובד עם זיכרונות שמהירותם 333 וגם שם זה לא הצליח. ניסתי לבדוק אם החלפת / הוספת הזיכרון מצריכה הגדרות בביוס ולא מצאתי כלום. האם הבעיה בזיכרונות של gskill או שצריך זיכרון מיוחד מחשב הנייד ואין זה מספיק שעל הנייר מדובר בזיכרון בעל נתונים זהים ?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  16. אני מבקש מפרט עם הפרטים הנ"ל כולל מקלדת ועכבר, ללא מסך וללא רמקולים וללא תוספות מיוחדות, והכל ב8000ש"ח. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by Hitman_47,

מה אומרים על זה...? Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 2250 K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 850 DDR 400 512MB 400MHz V-DATA 2 500 Radeon X850XTPE 256Mb DVI,HDTV,Vivo,Pci-E 3200 MAXTOR 160GB 7200/133 (8MB) DiamondMax 10 460 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS 460 Power Supply HEC 425W (True Watts) 330 סה"כ 8305 ולחברה שלי מחשב יותר ל ICQ ומסנגר וכל השטיות של הבנות כמות מחיר סה"כ P-4 2,66 Ghz S-775 1M Cache 64Bit 690 AS8 (865PE), s775 570 DDR 400 512MB 400MHz V-DATA 2 500 סה"כ 1760 כרטיס מסך וצורב ומערז הכל מימני מה אומרים על כל זה?

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 ש"ח מקסימלי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי ועריכת צילומים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב!! שיהיה שקט במידה רבה (מאווררים, ספק כוח) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם ה…

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  19. Started by בנצי אלקיס,

היי מבקש חוות דעת על המחשב ---81H7003QIV של לינובו אידיאל פד 15 . האם ניתן להתקין אאוטלוק ללא תוכנת אופיס,קראתי כי יש אאוטלוק בווינדוס 10,או שלא הבנתי. תודה

20. Started by fuck off,

צריך לוח עם כ.מסך מובנה, זכרון, מעבד,מארז+ספק. בעקרון בשביל משחקים. 2500 זה הגבול! אין יותר. אפילו שקל לא.

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by shirNoshe,

לא פעם אני קורא אנשים בפורומים שונים שמבקשים מפרט ב-4000 ש"ח למשחקים כבדים.ואני רואה אנשים שנותנים להם מפרטים. אבל ממש לא ברור לי המושג "מחשב חזק שיריץ משחקים חלק".כי זה מאוד מאוד תלוי ברזולוציה,שכן כל שהעלה את הרזולוציה הכ.מסך עובד קשה יותר.ומאוד תלוי בכל האפליקציות שנשתמש בהם. אם נשתמש בכל הפילטרים שבוודאי כולנו מכירים ניווכח שהרבה כרטיסים "קורסים" עם העלאת הפיצ'רים למקסימום. אם כן,אני שואל אין הבדלים בין מפרטי מחשב ב3000/4000/5000/7000 ש"ח??כאילו איפה אני ארגיש את ההבדל.אני מתכוון ללא ביצוע OC על המע' המוצעת. אשמח להרחיב את ידיעתי.

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by ambc,

שלום לעוזרים הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, תוכנות אופיס ומשחקים קלים כמו FIFA חשוב מאוד שהמחשב יהיה מהיר. אין צורך בציוד הקפי מבחינת תקציב, אני די גמיש, נראה לי שבתקציב הנ"ל אוכל להרכיב מחשב ראוי ! יכול להיות שאוכל להשיג מעבד של אינטל במחיר מוזל, אנא התחשבו גם בנתון זה. גם מערכת הפעלה אינה מהווה בעיה תודה על המפרטים !

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by shahar0592,

שלום לכולם, לאחר שהייתי הרבה זמן בנושא הנייחים היום אני עובר לניידים כי אני צריך משו טוב יתר לזמן הצבא ואחריו. קיום אני ללא מחשב עקב פיצוץ במעבד (ממש פיצוץ [נו למה ציפיתי עם OC 4.8 בפנטיום 4] ) דרישות מינימליות למחשב הנייד: I5 430 כרטיס מסך חייב להיות טוב לגיימינג (1024 זיכרון ומומלץ תמיכה בHD ודיירקט 11) 500BG (אופצונלי אני יכול גם להסתדר עם 250 אבל כמה שיותר יותר טוב) 2G ראם (מומלץ 4) 15.6 אינץ (בכל זאת למשחקים) אם יש במחירים זולים אז אני אשמח כי אני חייל ואני משלם את זה >< תודה מראש, שחר

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה להעזר בכם לבניית מפרט למחשב ל 70% גרפיקה (פריהנד / פוטושופ.. תוכנות דו מימד, בעבודה על מספר תוכנות בו זמנית) ן- 30% אינטרנט ואופיס, אם אפשר עם אופציה לעריכת ווידאו בפרמייר בעתיד (לא חובה), לא לשימוש למשחקים או תלת מימד בכלל. לאחר שיטוט של מספר ימים במספר אתרים ובעיקר כאן הגעתי למפרט חלקי , אבל התחלתי להתבלבל לגמרי מעודף אינפורמציה... ועקב התקציב המוגבל אני לא בטוחה איפה עדיף לצמצם... כאמור העלות עד 4000 שח ללא ציוד הקפי. מעבד Intel Core 2 Do E6300 (S775) 1.8 GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64 bit Box 3Y warranty גוף קירור למעבד (האם אני זקוקה לאחד??) Glacialtech Igloo 5071 Light Intel LGA775 Cooler - 28dBA לוח אם נאמר לי שלוח מבוסס על ציפ של אינטל 945 אי…

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  25. *מטרת המחשב : לימודי מנהל רשתות (שימוש בעיקר בתוכנת HYPER-V), ווינדוס 8 *מעבד: מינימום i5,דרוש כוח עיבוד חזק *זיכרון: מינימום 8GB *גודל המסך: מקסימום 15.6 *רזולוציית המסך: לא קריטי *משקל רצוי : לא קריטי אבל שיהיה קל להתנייד *סוללה : המחשב הולך ליהיות מחובר רוב הזמן בבית אבל רצוי שתיהיה סוללה סבירה *יציאות : HDMI, USB 3.0 *כונן קשיח: מינימום 500GB ,עדיפות שיהיה גם SSD *כונן אופטי: רצוי *אין עדיפות לחברה מסויימת אבל שיהיה 3 שנים אחריות תקציב :עד 3.5 אלף שקל[ תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.