עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם מקבלים שיפור משמעותי בעיקר למשחקים .ואם לא, אפשר לחסוך מהתקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בדרג הראשון בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24. 1280 -1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.…

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  2. Started by MiGHTyDuCK,

ATHLON 64 3000 BOX S939 Asus A8N-E Corsair 512 CL2.5 DDR 400 X2 Geforce 6600GT 128 MB Western Digital 160GB SATA Antec Truepower 430W Coolermaster CAC-T05 Samsung 913N מה דעתכם ? יש מצב שבמקום הכרטיס מסך הזה אני אקנה את ה X700 מה עדיף ה 6600GT עם 128 או X700 עם 256 מה דעתכם בנושא ? תודה

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  3. חשוב שיהיה קל ונוח שהעכבר יהיה נוח ושמהקלדת תהיה קריאה (לא עם אותיות צהובות שאי אפשר לקרוא בחושך (S-12)) חשבתי על 1201PN asus אבל היא לא אוהבת את העכבר , אז אני צריך המלצה לדגמים נוספים תודה!

4. עזרתי לחבר לבנות מפרט מחשב (שמובא כן בהמשך) מרביתו לקוח ממפרטים שמציאים בחברות אם שינויים לכאן ולכן לצורך התאמה לתקציב. המחשב צריך לשרת עבודה גרפית בסיסית (פוטושופ ופרמייר). אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט והאם הרכיבים יעבדו חלק ומתאימים אחד שלני (תושבת על הקירור למעבד וכו') וכמובן אשמח להמלצות לשינויים. [table] [tr] [td] כמות [/td] [td] חלק [/td] [td] דגם[/td] [/tr] [tr] [td] (1 יח') [/td][/tr][/table] מעבד[/t][/t] Intel Core i5-2500 3.30 [table][tr] [td] (1 יח') [/td][/tr][/table] לוח אם[/t] Intel DH67CL [table][tr] [td] (2 יח') [/td][/tr][/table] זכרונות[/t] Kingston KHX1333C9D3B1K2/8G [table][tr] [td] (1 יח') [/td][/tr][/table] קירור מעבד[/t] [table][…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  5. יש לו מחשב DELL inspiron 1545 המחשב קיבל מכה והמסך נשבר (עדיין רואים אבל יש את השבר באמצע, וזה נראה כאילו יורד לו דם) מה יהיה לו הכי זול להביא את המסך מ ebay ? http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=dell+inspiron+1545+screen אשמח לדעת אם מישהו קנה ממקום מסויים או יכול להמליץ לי על אחד מהסוחרים ב EBEY והאם יש בעיה עם מכס או דברים אחרים שכדאי לדעת לפני? אשמח גם לאיזה שהיא המלצה על מעבדה באיזור רמת גן ת"א שיוכלו להתקין את המסך. במידה ויש למישהו רעיון אחר אשמח לשמוע. תודה מראש וערב טוב

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by Chamuelm,

היי, צריך מחשב לאחותי האדריכלית המתחילה. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) המחשב ישמש לעבודה בתוכנת AutoCAD בתלת מימד ובSkechUp + Vray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש באופן קבוע לצורך פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by RayZ,

טוב, אני אנסה לכסות את כל מה שאני צריך לפי הת'רד שמסביר פה מה צריך בשביל לבנות מפרט... בכללי- אני צריך מחשב חדש ללא ציוד היקפי, ללא מארז\ספק וללא הרכבה ומערכת הפעלה, עד 4000 (אפשרי לעלות גם ל-4500 אך ורק אם יש צורך מוצדק\במידה ואוכל לקבל משהו טוב יותר משמעותית), קודם כל שיתאימו למשחקים יחסית כבדים (נגיד ככה, שיוכל להריץ על הכי גבוהה את רוב המשחקים כיום וגם אלו שיבואו אחר כך, בצורה חלקה על הגדרות יחסית גבוהות), אבל גם לשימושים של גלישה, מוסיקה באיכות טובה (בעיקר), עבודה בסגנון משרדי\תכנות- שיהיה מהיר יחסית ולא יתקע בזמן עבודה אינטנסיבית עם הרבה תהליכים ברקע. חשוב שיהיה לו נפח דיסק גדול כמה שיותר (אם המחיר מאפשר, 1 טרה בית נפח דיסק) המחשב ירכש ככל הנראה כחודש-חודשיים מעכשיו…

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by werp,

מפרט: i5-3750k-tray scythe mugen 3REV B MSI Z77A-g45 WD 1TB SATA3 CAVIER BLUE CRORSAIR 8G CML8GX3M1A1600C10 CL10 SAPPHIRE 7950 3GB GDDR5 HDMI DP FLEX EyeFinity Radimax agusta חשבתי על הספק כוח הזה אבל רק כי הוא זול במיוחד אז בטוח יש בו משהו דפוק לא? אם הוא בסדר אני אשאר איתו. אני צריך 750W או פחות? אם יש לכם הערות לגבי המפרט עצמו תכתבו. http://www.tms.co.il/product/9265 עריכה: FAIL שחכתי לתת קישור... תודה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  9. זה מחשב שאני כנראה הולך לקנות מיועד לשימוש ביתי ללא משחקים..מוסיקה וסרטים בעיקר.. רציתי לקבל חוות דעת אם המפרט נכון ומאוזן אם הספק מספיק טוב אם הלוח בסדר..בקיצור אשמח לתגובה על המפרט 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB 1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe 1 מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W 1 כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1 1 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD 1 לוח אם Asus M4N68T-M 1 מעבד AMD Athlon II X3 435 Box 1 קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 64 Pro

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  10. הי. אשמח לקבל הצעות למפרט טכני למחשב המיועד להיות מדיה סנטר (מחשב סלוני) ומחשב לגיימר. התקציב העומד לרשותי הוא 5500 ש"ח. בעניין המארז אני רוצה מארז קטן למחשב אבל אם זה לא מסתדר עם המחשב לגיימר אז אפשר גם מארז רגיל. אודה על קבלת רעיונות מאנשי הפורום. בתודה מראש sniza

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  11. שלום, מכיון שאינני מבין בתחום אשמח לקבל קצת מידע. מה היתרנות ומהם החסרונות של מערכת הפעלה של 64 לעומת 32 ביט? האם השימוש מורכב יותר ? האם הממשק שונה? ניסיתי לחפש בנושאים קודמים אך לא מצאתי תשובה. תודה

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  12. ראיתי פעם סרטון שמישהו מחבר כרטיס מסך למחשב נייד (לא זוכר איך נראלי עם VGA/HDMI) ומחבר לכרטיס ספק כח אם חיבור כלשהו.. רציתי לשאול איך עושים את זה, הייתי שמח לדעת! תודה רבה !

13. שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב נייח עד 2000 ש''ח (אפשרי חריגה קלה אם נדרש) לשימוש כללי רב תכליתי וללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה , פחות למשחקי מחשב יותר לגלישה באינטרנט, ללימודים לילדה וכו'. יש לי פה 2 מפרטים נחמדים שראיתי בIVORY האחד עם מעבד חזק יותר i5 ועם כרטיס מסך מובנה, והשני עם כרטיס מסך יותר טוב אבל עם מעבד חלש יותר i3 מחשב מס' 1 מחשב מס' 2 בנוסף אני ממלא את הטבלה למי שרוצה פרטים יותר מורחב של מה שאני מחפש. המון תודות לעוזרים ! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 2000 ש''ח אבל אפשרי חריגה של 200 ש''ח אם זה כדאי/מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD…

14. Started by puyoll,

האם ניתן להחילף כרטיס מסך במחשבים ניידים? תודה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by mo_si,

שלום כל הכבוד על העזרה!! אז ככה . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe premiere pro CS5 Pinnacle Studio 12 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא ופרו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בצ…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  16. שלום לכולם... אני הזמנתי את המחשב מבוסס AMD... הרכישה עדיין לא התבצעה (מחר היא תתבצע סופית בשעות הבוקר)... אשמח לדעת על מה אתם ממליצים.. המחשב לשימוש משרדי + גראפי , לא יעשה עליו OC. שני המפרטים... מחשב מבוסס AMD מחשב מבוסס INTEL אשמח לדעת אם עשיתי את הבחירה הנכונה כאשר בחרתי בAMD

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by Burkey,

אני צריך מפרט מחשב לצרכי עבודה ( תכנות - visual studio 2005, ניתוחים סטטיסטיים, תוכנות מתטיות - matlab.... ) אך כזה שיאפשר גם מדי פעם הנאה, צפייה נורמלית של סרטים ( לא משהו מקצועי ), משחק או שניים ( פיפ"א, pro evolution soccer, דברים מהסוג הזה ), וכמובן שיתמוך באופן חלק בויסטה, למרות שבהתחלה הוא כנראה יריץ XP. המחשב צריך לכלול מסך דק "19, כשאני אישית חשבתי על LG, כי יש להם מסכים בעלי נתונים מרשימים במחירים יחסית סבירים ( 2ms ו - 1:2000 ). אני פתוח לרעיונות נוספים. מבחינת מארז אני אוהב מארזים פשוטים וטובים ( סוס עבודה ), משהו בסגנון של Compucase, שוב, פתוח לרעיונות. אני אישית יותר מעדיף מחשב מבוסס אינטל, אבל גם פה אפשר לשכנע אותי לקחת AMD. התקציב הכללי הוא עד 4500 לכל המער…

• 13 תגובות
    • 874 צפיות
  18. אז ככה, שלום לכם. אני מעוניין במפרט חזק למשחקים, מחשב שישמש אותי לכמה שיותר שנים, [CrySIS, CallOfDuty4, ASGrid ודומיהם, וכמו-כן, תוכנות גרפיקה ועריכה: Photoshop, Dreamweaver (במקביל) ודומיהם] האם זה אפשרי להוציא QuadCore, 4GB DDRII 800MHz ו- PX8800GT בתקציב הזה? בכל מקרה, נשאיר את העבודה למקצוענים! תודה רבה לעוזרים, אביעד.

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by miim17,

עד כמה העובדה שהוא LOW VOLTAGE מפריעה? הוא מגיע עם דיסק 7200. האם הוא יסחוב סביבות כמו ויזואל סטודיו ואקליפס (לא בתור מחשב ראשי) מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  20. היי חבר'ה המחשב שלי כבן זקן, 4 וחצי שנים בערך ועושה לי בעיות כמו רכב בן 25 שנה. כול בוקר אני צריך לתקן משהו אחר, המאוורר של הכרטיס מסך דפוק ועושה רעש כמו טרקטור, ההיט-סינק מאבד קשר עם המעבד בגלל שנשבר שם החלק על הלוח אם שאמור להחזיק אותו, וכול מיני מסכים כחולים, ארטיפקטים וטל מוסרים למינהם... העניין הוא שיש לי כבר בערך חצי מהחלקים למחשב הבא יש לי: ספק כוח (Enermax LIBERTY DXX 620W) ארד-דיסקים בשפע (6) כרטיס קול ציוד הקפי מסך 17 אינץ ישן ו LCD 32 לכן אני צריך בעצם רק מעבד (4 ליבות) היט-סינק (שקט) לוח אם (איכותי , לא צריך SLi) זכרונות ( 4 גי'גה) מארז (יפה וגדול! כמה שיותר גדול, יש לי את ה TT LANMOTO שהוא נחשב ללא קטן אבל הוא ממש דחוס אצלי... בעיקר בגלל הכרטיס מסך והארדיסקי…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  21. יעוד המחשב: משחקים, צפיה בסרטים וטלויזיה, תוכנות וגלישה באינטרנט. דברים שכבר קניתי ולא צריכים להכלל במפרט ובתקציב: מסך 22" LCD של סמסונג. רמקולים 5.1 T6100 של קריאטיב. כ.טלויזיה Hauppauge WinTV PRV 150 MCE. דרישות מיוחדות: מעבד ולוח אם שיתאימו ל- OC. דיסק קשיח 320GB עדיפות ל- WD. זיכרון 2GB בשני סלוטים. כרטיס מסך אני חושב שהכי מתאים GeForce 8800GT. צורב DVD בחיבור SATA, עדיפות ל- LG. מארז Compucase HEC 6A19 Black NO PSU. ספק כח שיחזיק את המפרט. קרור למעבד שיתאים ל- OC. קרור למארז רק אם זה דרוש ל- OC. עכבר ומקלדת אלחוטיים. הרכבת המחשב + ביצוע OC בחנות. תקציב: 4000 ש"ח, ניתן לחרוג אם דרוש בכ- 200 ש"ח. אשמח לקבל מפרטים מכמה חברים בפורום שאוכל לעשות השוואה. תודה מראש לכולכם .

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  22. * מטרות המחשב? עריכת סאונד ותיקלוט * גודל המסך? מינימום 14.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, כניסת USB3 * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * דרישה נוספת: מסך מט . מסך גלוסי (מראה) לא בא בחשבון בשום מקרה * מקלדת מוארת - יתרון תודה!

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by ToMeRv32,

המחשב שלי נקנה לפני שנה וחצי וסתם רציתי לדעת אם יש לכם מושג כמה הוא בערך שווה כיום: CPU: Intel i5 760 2.8GHz (Quad Core) Motherboard: Intel DH55PJ Ram: 3GB DDR3 1333MHz CL9-9-9-24 - Kingston 1GB - Transcend 2GB GPU: Gigabyte GT440 1GB DDR3 OC Version Case: Thermaltake Soprano VG7000BWS PSU: Qori 200XA (Generic) 500W HDD: Hitaci Deskstar 500GB Sata II

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  24. Started by Kalen,

שלום חברים ברשותי נייד LG A310 של העבודה. מדובר במחשב עם מעבד I3, שהגיע עם 3GB DDR3 זכרון סה"כ, ב 2 כרטיסי SODIMM , אחד 2GB והשני 1GB , שניהם 1066Mhz מתוצרת hynix‏. ברצוני לשדרג את הזכרון. 3 שאלות לאלו עם נסיון במחשבים ניידים: (יש לי המון נסיון בנייחים, אך בניידים אין, וידוע לי שהיו בעיות בעבר בנושא) 1. האם יכול להיווצר בעיה בתאימות ברכישה של זיכרון 4GB במהירות 1600Mhz בניידים ? (למען תמיכה במחשב עתידי) 2. האם יצרני זיכרון מסויימים עלולים להוות בעיה ? 3. המחשב תומך במקסימום 8GB. (מגבלה של הצ'יפסט) האם לדעתכם יעבוד SODIMM של 8GB ? (רק יחידה אחת) חיפשתי כל מידע בנושא באתר LG ופשוט אין. גם דגם זה לא מופיע באתרי יצרני הזכרון.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  25. מעבד:conroe E-6600 2050ש"ח לוג'יק פיסי אחריות 3 שנים זכרון: Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 1290ש"ח פנדאס PANDAS.CO.IL אחריות לכל החיים לוח אם:ASUS P5W-DH Deluxe LGA775 Intel 975 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1686ש"ח לוג'יק\נועה אחריות 3 שנים דיסקים קשיחים: WD2500KS 938ש"ח לוג'יק 2 כוננים קשיחים לוג'יק\נועה אחריות 3 שנים צורב:NEC ND-4571A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 280ש"ח לוג'יק\נועה אחריות שנתיים מארזAntec P180 Aluminium P/S not include Case: מחיר:980ש"ח נועה מחשבים\לוג'יק אחריות שנה 1 ספק:Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 672ש"ח לוג'יק\נועה אחריות 3 שנים כרטיס מסך+קירור: CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I VIVO+Arctic…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים