עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ב"ה אני צריך מחשב חזק לצורכי גרפיקה ובהמשך גם לעריכת תלת מימד (3dmax) התקציב בעיקרון גמיש עוד קצת כלפי מעלה אם יהיה צורך בכך. אם יש אפשרות שהמחשב יכיל גם מסך איכותי מה טוב תודה מראש

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by peralon,

לוח,מעבד,זכרון,מארז,ואם אפשר כרטיס מסך או כרטיס קול(לא קריטי כי יש לי שניהם) תודה

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  3. ראיתי בפורום שדי ממליצים עליו מה עושה אותו מיוחד ביחס לאחרים

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by ban898,

אז ככה התקציב שלי זה 4 וחצי אלך ש"ח ורציתי מחשב חדש כי שלי ממש ישן ועושה רעשים המון בעיות אז בניתי לי מפרט ביינתים אבל אני לא יודע אם הוא מספיק טוב או שאולי יש חלקים שהם יותר טובים או אולי שווה לי להוסיף קצת לעוד קירור בקיצור באתי לקבל ייעוץ מה להוסיף להוריד וכו' המטרה של המחשב היא גיימינג ותודה מראשש לכל העוזריםם זה משהרכבתי באתר של אייבורי : [TABLE] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Thermaltake V9 Blacx VM400M1W2Z מארז Thermaltake דגם V9 BLACX VM400M1W2Z כולל שלושה מאווררים וחלון צד מק"ט: VM400M1W2Z[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]550 ₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: …

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 3,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - אינטרנט, אופיס, גימינג (קל) - משחקי אסטרטגיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - אין הגבלה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

6. Started by pringles,

אני מחפש מחשב לשימוש פשוט: מוזיקה אינטרנט סרטים ומשחק כמו סימס שלא יתקע המחשב כשפותחים 10 חלונות של אקספלורר או שאני אשמע שירים וארצה לשחק בסימס לדוגמה שלא יקרטע הגרפיקה במשחק פחות חשובה. פשוט שהכל ירוץ חלק יש לי עד 3000 שקל כולל מע' הפעלה. עדיין לא הבנתי עם סלרון יחזיק את המבוקש או שלא אשמח עם תתנו לי הצאע טובה לצרכים שלי

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by idoleff,

שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב הנדסת חשמל, ומחפש מחשב לתקופת הלימודים. המחשב אמור להחזיק לכמה שנים, כשחשוב שתהיה אחריות בארץ (אין בעיה להזמין מחול אם האחריות בינלאומית), ומומלץ מאוד שהאחריות היא בבית הלקוח (בלי צורך לשלוח למעבדה ו"לבזבז" זמן). * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים (גם בחיבור לטלוויזיה, תכנות בשביל התואר) * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא יותר מ2 קילו. עדיף פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעדיף שיוכל להחזיק כמה שעות טובות (קשה לי להגדיר כמה בדיוק) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אפשרי, לא חושב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין צורך בSSD. מומלץ כונן של…

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by eliil1,

שלום. אני צריך מחשב נייד פשוט וזול שישמש בעיקר לשיחות (קוליות ווידאו) בסקייפ. שיריץ אותו טוב אבל ,והאיכות תיהיה מצויינת והכל... אפשר בערך ב1000 ש"ח למצוא משהו מתאים?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  9. שלום לכולם. אחרי כ 5 שנים טובות, הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן והמיושן. לצורך מאורע חגיגי זה (שבא יחד עם יום ההולדת שלי), מוקצבים כ 4,000 ש"ח עם חריגה קלה. אפשר לחסוך קצת, אבל מבחינתי גם אפשר לנצל הכל. השימושים העיקריים הם לצרכים משרדיים + מוזיקה + סרטים (HD כמובן) + תכנות (C++, JAVA וכו'...) על אף שהדרישות אינן "כבדות", אני רוצה מחשב שיהיה חזק וחדש דיו כדי שיחזיק את 5 השנים הבאות. מערכות הפעלה מתוכננות - וידנווס 7 + לינוקס אובונטו (הכל בבית, לא צריך לרכוש) כמה נקודות חשובות: א - מחשב מבוסס על מעבד אינטל. ב - שקט מוחלט! (10). דממה טוטאלית עד כדי מוות ג - אלגנטיות המארז (ללא צורך בלדים זוהרים, אבל חיצונית שייראה יפה). ד - אין לי צורך ב OC. ה - אין צורך בציוד…

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח לחוות דעת על מחשב חדש. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7.האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. …

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  11. עדיף 14", כי בבית יהיה מחובר למסך חיצוני, וכשלא בבית, אני רוצה להפחית במשקל. זמן סוללה ארוך גם יהיה נחמד. לא יודע אם זה המקום לשאול - אבל ניידים עם מעבדי Snapdragon, מהווים תחרות לאינטל ו-AMD?

12. שלום, אני חדש בתחום הניידים ויש לי שאלה בקשר למערכת ההפעלה של ה ASUS EEE PC1000H. אני רוצה לפרמט את ה XP שבא איתו בעברית ולהתקין XP באנגלית חוקי שיש לי מהמחשב השולחני. השאלה היא בסיסית והיא: אם אני יתקין את ה XP מהמחשב השולחני על המחשב הנייד, האם אני יראה את המודול של ה WIFI והמודל של ה BLUETOOTH אחרי ההתקנה? כלומר האם אנ יוכל להפעיל אותם לאחר ההתקנה במחשב הנייד למרות שבמחשב השולחני אין לי את החומרה הזו ובהתאם גם אין לי פיצ'ר של הפעלה שלהם ב CONTROL PANEL? האם ה XP שיש לי כרגע על המחשב הנייד וזה שעל המחשב הבייתי, הם גרסאות שונות? אני לא מתכוון בין HOME לבין PRO אלא, האם יש נניח XP PRO שמיועד למחשב בייתי ויש XP PRO שמיועד למחשב הנייד? אחרת איך מופיע לי פה ה WIFI ו ה BLUET…

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  13. אז זה המפרט שהרכבתי, המיועד בעיקר למשחקים, סרטים והרצת סימולציות: מעבד: Pentium4 3.2E GHz Prescott Socket 775 - ש"ח 1337 לוח אם: Albatron PX915P Pro, עם: Socket 775 with FSB 533/800 MHz 4 DDR 333/400 Memory Sockets (Dual Channel) 1*PCI Express x 16, 2*PCI Express x , 3*PCI Slots 8 Channel HD Audio, Marvell Gbits Ethernet LAN & VIA 10/100 Ethernet LAN 4 Serial ATA150 Channels, IDE RAID 0,1,0+1/ATA133 8 USB 2.0/1.1 Ports - ש"ח 668 הארד דיסק: Buffer - 8 MB , 7,200 RPM, Western Digital Serial ATA 160 GB - ש"ח 581 זכרון: A-Data DDR 512 MB 400 MHz PC 3200 X 2 - ש"ח 1036 כונן: LG DVD-ROM x16 / x48 - ש"ח 165 כרטיס מסך: PCI Express x16 ,TV-out, DVI , Albatron PCX…

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  14. שלום, קניתי מחשב נייד חדש של חברה בשם MSI מאייבורי ובינתיים עלו כמה שאלות. במחשב יש לי וורד ואני אמור לספק לו קוד מוצר. איפה הוא אמור להמצא? כל פעם שאני מאתחל את המחשב אז מופיע מסך שחור שכתוב עליו nvidia boot agent. איך נפטרים ממנו? מה ההגדרות המומלצות לנייד? זאת אומרת, מבחינת הגדרות צריכת החשמל וכולי. האם יש אפשרות שהמחשב לא יכנס למצב שינה שאני לא עובד עליו (הסיבה היא שאני רוצה להשאיר כמה הורדות ברקע בזמן שאני עושה משהו אחר אבל המחשב הולך לישון ואיתו גם הקישוריות לאינטרנט). הדרך היחידה להפעיל אינטרנט אלחוטי במחשב נייד הוא דרך המתאם (תהרגו אותי אבל אני תמיד שוכח את השם של הדבר הקטן הזה שהולך ל-USB ומקשר את המחשב לרשת האלחוטית) או שאולי יש משהו פנימי במחשב הנייד שלא מצריך …

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  15. אורח נעמה
    Started by אורח נעמה,

היי, אני מחפשת מחשב נייד חזק שיאפשר לי לעבוד בנוחות על תוכנות כבדות כמו פרימייר (לא ברמת שימוש יום-יומית אלא פעם בשבוע-שבועיים). מצד שני, הוא חייב להיות קל משקל יחסית. כרגע יש לי Insprion של דל ששוקל כמעט 2.5 קילו וזה ממש יותר מדי בשבילי חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט יחסית, אבל זה פחות קריטי מהמשקל מוכנה לשקול גם מאק אם התמורה ממש ממש שווה את זה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  16. Started by omri24,

זקוק למפרט למחשב למשחקים ואינטרנט (משחקים כבדים) מעבד AMD בתקציב של עד 5000 (אפשר לחרוג עד 500 יותר)

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  17. היי מה המצב חברה? אז ככה...אבא שלי מתכוון לקנות מחשב נייד בקרוב,הוא לא ישתמש בו הרבה (סתם אופיס ותוכנות קטנות) וככה עוד חצי שנה שאני מתגייס אני מקבל אותו. אז אני יודע שהעסק יקר מאוד,ואני מדבר על מחשב נייד שמסוגל להעלות משחקים ברמה בסיסית.כי אחרת למה לו לקנות מחשב ניד זול שלא יהיה לי בו שימוש אחר כך? ועכשיו הקטע הכי לא אפשרי,כעקרון אבא שלי ביקש שיהיה כמה דגמים,3500,4000,5500 ש"ח, שהוא יוכל אחר כך לבחור. כעקרון זה אמור ללכת לפי 3 דגמים הזול והמשתלם ביותר,הבינוני והמתפשר,והיקר יותר בעל הביצועים. אבל אני יכול למשוך איכשהוא גם עד ה6000+-. כמובן שישר קפצתי על כמה אפשרויות,אבל אף אחת מהם לא היתישבה בדרישות במחיר כזה,חוץ מהDELL INSPIRON 6000 שכולל ב6000 שקל 256DRR ניתן לשדרוג עד …

18. שלום לכולם! אני מחפשת מפרט למחשב לעבודה בתוכנות גרפיקה דו מימד. התקציב הוא 2000-2500 ש"ח. לפחות 4G זכרון, הארד דיסק גדול ומה עוד שאתם ממליצים... אין צורך במסך או במוצרים נלווים אחרים, רק הקופסא תודה, שירי.

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  19. אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים שאני רוצה לקנות, הראשון : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10563 לבין זה: ‎Acer Aspire AS6930G - 644G50MN‎ עם מעבד של T6400, אני יותר נוטה לכיוון האייסר, אבל השאלה המציקה לי היא אם המעבד של אייסר (T6400) הינו מעבד טוב, המחשב מגיע עם 4 ג'יגה זיכרון במהירות 667, 500 ג'יגה הארדיסק במהירות 5400 וכרטיס מסך סביר של 9600GT עם 1 ג'יגה זיכרון, שיריץ את הרוב אשמח לתשובות ועצות ואפילו לחוות דעת למי שיש את המעבד... תודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  20. אני לא צריך לשחק משחקים מהשלוש שנים האחרונות (רק שר הטבעות Battle for Middle Earth אחד ושניים ו Return of the King - האחרון יצא לפני למעלה משלוש שנים). בעיקר אני צריך לנגן סרטי HD כמו גם אינטרנט, OFFICE ו PHOTOSHOP קל. אבל המחשב צריך לטוס בפעילות שוטפת ולהיות עם פוטנציאל שדרוג סביר (לכרטיס גרפי טוב יותר ואולי כרטיס טלויזיה בעתיד). באמת חשוב לי לשמוע את דעתכם.

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by yuval26,

שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של הסביבו. 3000-3500 ש"ח עיקר המטרות הן: אופיס, אקסל, אינטרנט, הורדת סרטי HD וצפייתם דרך טלוויזייה (חיבור HDMI) משקל- עד 3 ק"ג סוללה- כמה שיותר (למרות שיהיה מחובר רוב הזמן) יציאות- esata, hdmi צורב DVD כונן קשיח לפחות 500 GB המחישב ייקנה בארץ- אחריות- 3 שנים הייתי היום במקרה באופיסב דיפו והציעו לי את נייד של HP HP Pavilion g6-1340ej A8W72EA כולל win 7 אופיס 2010 ב- 3200 אנא עזרתכם תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  22. מפרט לא משנה עם זה AMD או P4 העיקר שזה יפעיל ברמה טובה את המשחקים האחרונים שיוצאים לשוק כמו DOOM3 וHL2 ויעמוד בתקציב תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by tomeryh,

עדיפות לKSP או איבורי או כל חנות באיזור כפר סבא זה מה שבניתי בנתיים: Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA GMA X4500 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכ…

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by playerr12,

אני סטודנט שרוצה לקנות נייד חדש אז אני פשוט אמלא את השאלון שמופיע בחוקי הפורום: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) רוב השימוש יהיה שימוש משרדי, בגדול אני משחק במשחקים קלים כגון (football manager) לא יותר מידי משחקים כבדים, כן רוצה לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? נראה לי בסביבות ה2.5 קילו זה סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * …

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  25. Started by Slider2,

היי, אני מעוניין במחשב נייד למשחקים, חיפשתי ומצאתי מחשב שנראה לי שמתאים למשחקים כבדים- http://www.ebay.com/itm/MSI-GT780DX-Gaming-i7-2670QM-12-gig-Nvidia-GTX-570M-1-5-GDDR5-Dynaudio-Sound-/290732428039?pt=Laptops_Nov05&hash=item43b100cb07 מישהו יודע אם המחשב הזה יחזיק מעמד מול משחקים חדשים לכמה שנים? האם יש מחשב שנחשב מחשב יותר טוב למשחקים? העלות שלו היא 4700 ש"ח (קרוב משפחה מביא לי אותו מארה"ב). אשמח לעזרה! תודה מראש... המפרט שלו- GT780DX Turbo Enhanced Special Edition Specs: Intel Core™ i7 Mobile Processor Technology-Core™ i7 2670 QM 2.2 ghz -3.1 ghz (MAX Turbo) 17.3" FHD LED (1920 x 1080) Widescreen Anti-Glare Display (For gaming) Mobile Intel HM67 …

• 3 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים