ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
מחשב לאינטרנט ואופיס בתקציב מינימלי, אני מניח שזה 1500 - 2000 זהו, רק מחשב בלי ציוד היקפי תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום. ברשותי מחשב מבוסס asus m2a-vm hdmi amd x2 4200 2x1gig ram 320 gig ram ati radeon hd4550 hauppauge pvr150 mce antec nsk2400 נבנה במקור כמחשב htpc לסלון ונתקע כמחשב משרדי בגלל שהמחשב הביתי הקודם הפסיק לעבוד. כפרוייקט לרגילה אני רוצה לסיים להרכיב media center בבית, ולדאוג למחשב משרדי. השאלה שלי היא האם להשאר עם המחשב כמו שהוא כמדיה סנטר ולקנות מחשב משרדי פשוט בתקציב הקיים, או לחילופין לקנות לוח+מעבד+זיכרון+HDD למדיה סנטר ואת החלקים קיימים להעביר למחשב המשרדי (ולעשות השלמות בהתאם). הדרישות מהמחשב הסלוני- אפשרות לצפייה והקלטה בyes, וצפייה בתכני hd בצורה חלקה. מארז+ספק+מקלדת+ עכבר+צורב DVD קיימים. למחשב הסלוני תדרש מקלדת אלחוטית קומפקטית. מקווה שהבקשה הובהרה היטב תוד…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת, מחשב בתקציב של 2,500 ש"ח צריך גם מסך, מקלדת ועכבר. אמור לשמש לאינטרנט, אופיס ודברים בסגנון. חשבתי על משהו מבוסס AMD עם לוח 780G (לא יודע כמה התקציב ריאלי אבל זה מה שיש לבחור) תודה אגב, לא ממש משנה "איכות" החנות (אין לי בעיה לקבל מפרט מאייבורי או מפרט מKSP) אבל עדיף שהמפרט יהיה מחנות באזור המרכז[br]פורסם בתאריך: 29.08.2008 בשעה 11:07:24 כנראה שזה יהיה משהו כזהAthlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata I-FLY 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W 228D 22'' LCD 5ms DVI Wireless Optical Desktop 1000 - Reatil מארז+ספק ג'נרי…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט למחשב לצרכים בסיסיים (אינטרנט ואופיס) אבל שיהיה רלוונטי עם השנים. זה אומר שיהיה מספיק מהיר ויהיה מספיק מתקדם ויהיה מסוגל לקרר את עצמו כמו שצריך . אמנם בסכומים האלה מומלץ לקחת מעבד AMD אבל הייתי רוצה להתעקש דווקא על אינטל למרות הכל. בקיצור, מחשב בסיסי מהיר וטוב, מעבד אינטל, קירור טוב, מסך דק 19 אינטש, צורב DVD, כולל מקלדת ועכבר. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב בסיסי. בעיקר לעבודות משרדיות, צפייה בסרטים ואינטרנט. לא ממש למשחקים אולי פה ושם.. לא מתוכנן שום OC. + מסך "19 של חברה טובה שיחזיק הרבה זמן.. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
תקציב: כ-2,000 ש"ח. אפשר קצת יותר. לא צריך מערכת הפעלה (נתחיל עם אובונטו). שימוש: בסיסי ביותר - משרדי, אינטרנט, משחקים קלילים, סרטים (כולל חיבור המחשב לטלוויזיה). אין צורך בניידות גבוהה, אבל כמעט לא מצאתי מחשבים עם מעבדי M. חשבתי על לנובו g5070 עם מעבד 4030U/4210U. http://www.zol4u.co.il/items/423349 או על דל 3542 http://www.systemax.co.il/items/427390 http://www.orpc.co.il/items/431273 עלות בסביבות ה-2000 (קצת יותר ל4210, קצת פחות ל4030). האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים שמצדיק עוד 300 ש"ח? או אסוס a555la http://www.orpc.co.il/items/400726 יש לכם הצעות אחרות? איזה כשל רציני או יתרון שיש לאחד מהמחשבים האלה? סיבה להשקיע יותר כשאלה השימושים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, במדור מפרטים יש את המחשב הזה באיזור 1700. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133344§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 יש אפשרות לכווץ אותו לתחום ה-1600 ולעדכן במידת האפשר מפרט רצוי מנועה בנשר. מדובר באופיס ואינטרנט בלבד
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות לאחי הקטן מחשב. יותר מאינטרנט ו-וורד הוא לא צריך. חשבתי לקנות מ KSP כי אני סומך עליהם יותר מIVORY..ואלו שני המפרטים שאני מתלבט ביניהם (לא ברור אם למישהו מהם יש יתרונות, אבל אני אשמח אם תוכלו לומר מי מהם טוב יותר) מעבדי AMD Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASROCK N61P-S AM2, 6150SE, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 1GB דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7220S DVD±RW x22, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 5…
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
דרוש מחשב בסיסי לעבודה שוטפת במשרד, שקט
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אין צורך בכונן דיסקטים. שיתמוך בוינדוס 7. רמת השקט לא חשובה. חנות באזור פ"ת ראש העין, אין צורך בשדרוג לאחר מכן. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
- מה התקציב? מזומן, 1200. - מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים בסיסים וכדומה. - האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, אין צורך בציוד הקפי. - האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמובן שאין צורך בכרטיס קול איכותי וכו'. - האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מפרט על בסיס אינטל. - האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. - האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. - האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. מלבד אינטרנט, אופיס וסרטים בסיסים. המחשב לא ישמש למשהו אחר. - האם חשוב שקט? עד כמה? אשמח אם הוא לא יהיה רועש במיוחד, אך זה לא כ"כ חשוב. - האם מתוכנן OC? אין תיכנ…
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מחפש מחשב חדש לאמא שלי, שאינה עושה הרבה חוץ מגלישה ומשחקי קלפים, אבל המחשב הנוכחי כבר עייף. אין צורך בכרטיס מסך נפרד לדעתי, וגם הארדיסק גדול לא צריך. אחת הדרישות החשובות זה שהמחשב יחזיק 4-5 שנים. אני יודע שזה לא נפוץ להחזיק מחשבים לכל כך הרבה זמן אבל אני יודע שזה אפשרי עם חומרה איכותית מיצרנים בעלי שם. ולכן באתי לפה לשאול לגבי בחירה נכונה של ספק כוח ולוח אם בעיקר, למי שיש נסיון אישי עם רכיב ויכול להמליץ.. זה יהיה מצויין. אני אישית נוטה למעבדים של אינטל מסדרת ה CORE 2 DUO, נראה לי שהם חדישים מספיק כדי שהם לא ירגישו עייפים גם בעוד 4-5 שנים, והמחירים שלהם נראים טוב. כנוסחא כללית מה שאני מחפש זה דומה לההצעה הזאת של אייבורי: http://www.ivory.co.il/product.as…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה המפרט שאני רוצה: מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5000+ 2.6GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty גוף קירור למעבד- Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Cooler - 19dBA - Quiet לוח אם ASUS M2A-VM - HDMI - SocketAM2 - AMD 690G mATX זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb (2GB) PC 6400 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 800mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty דיסק קשיח- 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD1600JS - 3Y Warranty צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם0 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם מארז- Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warran…
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש מחשב סטנדרטי לשימוש ביתי בתקציב של עד 2000 ש"ח. נתחיל לתאר את המחשב שאני רוצה. 1. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט ואופיס בלבד. BS PLAYER להפעלת סרטים, שירים, גלישה באינטרנט, סרטונים באינטרנט, אייסיקיו, מסנג'ר וכל הדברים הבסיסיים הללו. לא למשחקים (אולי וואלה ). 2. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 3. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא, צריך הכל. 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7. שיהיה שקט בסיסי, לא צריך טרקטור. רגיל... 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא. 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן…
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
- עדיפות לחסוך כמה שיותר מהתקציב, אם לחרוג לא יותר מ-100 ש"ח. - המחשב משמש את הוריי ואחותי בעיקר לאינטרנט, קצת אופיס, מוזיקה, שימושים בסיסיים ביותר על בסיס יומי. - אין צורך בציוד היקפי. - 6 מבחינת חשיבות השקט של המחשב. - לא מתוכנן אוברקלוק. - יש צורך לכלול מערכת הפעלה והרכבת המחשב. מאחר ואני עדיין עם XP אני לא מכירה מספיק את ויסטה ואת 7, אשמח להמלצה למערכת שתהיה הכי נוחה ועם מינימום דאגות. - זקוקה גם להמלצה על חנות אמינה באזור השרון. - הבקשה המיוחדת היחידה היא רכיבים איכותיים ואמינים, שיחזיקו מעמד לאורך זמן. - לא מתוכנן שדרוג עתידי של המחשב. תודה מראש וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך עד כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט וסרטים(לא HD) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מסן, אקפלורר, מדיה פלייר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו …
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
נחוץ לי מפרט למערכת בסיסית וזולה. הדרישות שלי: 2 gb זכרון פנימי מערכת שתסחוב את windows 7 כולל ממשק הaro בקלות. הרצה חלקה של תכני יוטיוב 1080p קורא כרטיסי זכרון. אין צורך בציוד הקפי. אופק לשדרוג כרטיס מסך mid-class המחיר הוא החשוב ביותר, 1100 נשמע לי מספיק. בתודה- אלי
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
1.מה התקציב? כולל הוינדוס אני מקווה עד 1300, 1500 גג-גג 2. מטרות המחשב? לשימוש משרדי של רופאה, השימוש היחיד זה בתוכנה של הקופת חולים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן אופטי משום סוג 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך במערכת הפעלה חוקית 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא אני צריך להרכיב את המחשב הכי הכי בסיסי שאפשר ובזול.…
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, מה המלצתכם למחשב לשימוש בסיסי ביותר - אינטרנט,אופיס, מוסיקה, קצת סרטים וכו. המחשב צריך לכלול מסך, עכבר ומקלדת. תודה מראש. עד 3000 ש"ח - מעט אבל זה מה יש. לבקשת אחד החברה פה לאחד הודעות - אז אם אפשר גם מפרט ללא מסך אך כולל עכבר ומקלדת אלחוטיים ויציאה לטלוויזיה, אולי נוותר על המסך ונחבר ישירות לטלוויזיה. תודה
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי מחשב ישן בחדר עם כמות אדירה של mp3 והוא משמש כמערכת סטריאו שלי. הבעיה שהוא ממש ישן וכבר אי אפשר להדליק אותו אפילו. אז אמרתי נקנה איזה משהו פשוט עם כרטיס קול טוב ב-1500 ש"ח ונסגור עניין. בסוף אמרתי אם כבר משקיעים סכום מינימלי שווה לשים עוד כמה מאות או אלף וקצת ולקנות משהו סבבה שישמש אותי גם בתחומים אחרים. אז הקיצר אחרי ההקדמה מה אני צריך: 1) מחשב למשחקים פשוטים - אני לא גיימר כבד ואני בסך הכל רוצה שפיפא 2005 ירוץ בגרפיקה של 1024x768 נניח. זה המשחק הכי כבד שאני הולך לשחק בו. מקסימום גם Unreal 2004 אבל באמת שלא משנה לי אם הגרפיקה תהיה על רמה בינונית וכאלה. 2) כרטיס קול איכותי. יש לי רמקולים מצויינים ומגבר חיצוני מצויין ואוסף mp3 ענק באיכות גבוהה. אני לא רוצה…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב בסיסי, שיתאים לגלישה באינטרנט עבודות אופיס למינהם, ובנוסף שיוכל להתאים למפתח Web מתחיל. דברים מיוחדים שירוצו על המחשב של שרת IIS לוקאלי, לא שימוש מקצועי, יריץ PHP ברקע ומסד נתונים MySQL, לא נראה לי צריך להשפיע על המחשב. אני מנסה להימנע מלהזמין מ Ivory אז אשמח לשמוע אם ניתן להרכיב מחשב שיעמוד בתקציב שיש לי. אשמח אם אפשר יהיה לכלול בתקציב את החלקים הבאים מעבד C2D של אינטל, E7200 משהו בסגנון. זיכרון, של 4GB דיסק קשיח של 320GB. אין צורך בכרטיס מסך מקצועי, אין צורך בצורב, או כונן דיסקים כלשהו. אשמח לקבל את המלצותיכם בנוגע למפרט שאני מעוניין לבנות. תודה ושיהיה המשך יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט למחשב בסיסי ואמין במחיר של עד 1000 ש"ח (ניתן לחרוג עד 1500 ש"ח). המחשב מיועד לילד כיתה קטן. שימושים: כתיבת מסמכים (אופיס) אינטרנט: גלישה באתרים, צפיה בסרטוני יוטיוב דגשים: אמינות הרכיבים חשובה, במסגרת מגבלות התקציב. תודה לכל העונים.
-
- 20 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אוכל לקבל ייעוץ אני אשמח. אני מעוניין לקנות מחשב שולחני המיועד לגלישה, הורדות ועבודה, שיהיה בסיסי אבל חזק. טווח המחיר שלי הוא עד 1200 לא כולל מסך שכבר יש לי, תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 713 צפיות
-