עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by דודיפלצת,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500. לא שטרות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות ומשחקים קלים. למשל דיאבלו 3 כשיצא, אם כי אינני יודע כמה הוא נחשב קל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? האמת שממה שאני קורא על המעבדים של AMD אני די מתאכזב אז אני חושב שאני מעדיף אינטל 6. האם נושא ה…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  2. שלום לכולם! אני מעוניין בעזרה בקניית מחשב חדש, אני מעצב אינטראקטיב מה שאומר שאני משתמש בעיקר בפוטושופ ופלאש, תקציב עד 3500ש"ח מה דעתכם על מחשב מותג? אני מתלבט אם לרכוש מערכת הפעלה ויסטה, XP, או לחסוך ולעבוד עם לינוקס מה דעתכם? אשמח גם אם תוכלו להמליץ על חנות טובה בתל אביב תבוא עליכם הברכה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by gallevy,

שלום אני צריך מחשב ב3000 שקל (בערך) בגדול להורדות (הרבה מאוד) ז"א שצריך הרדיסק גדול (500gb) ועבודה סביב השעון... המחשב לא נכבה... דגש על השקט של המחשב ושלא יהיה בעיות חימום וכ"ו (כי המחשב פועל 24/7) ולא מתוכנן oc תודה מראש... אשמח אם תעזרו

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by doronh,

שלום אפשר את המפרט למחשב שייעודו לתמונות ועריכתן כגון פוטושופ ולייטרום ושיתופים במרשתת..? לא למשחקים ... להלן התשובות לשאלון: . מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בתוכנות פוטושופ ולייטרום.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  5. תודה מראש לכל המגיבים והממליצים שתורמים מהידע והנסיון שלהם 1. תקציב המירבי: הייתי רוצה להתקרב ל4K חריגה: כנראה שאגיע קרוב יותר ל6K (רק מחשב) 2. שימושי המחשב: עיבוד תמונה עבודה קשה בעיקר על פוטושופ ולייטרום. מגיע בקלות לקבצים גדולים מ2GB והגעתי כבר ל8GB לקובץ והמחשב בקושי סחב. כך שהRAM שלי והסקראצ' דיסק שלי עובדים קשה מאוד כמו גם המעבד, מצד שני המאיץ הגרפי כנראה פחות משמעותי (למיטב הבנתי) לפעמים אני עושה עריכת וידאו בסיסית אבל אין צורך להשקיע בזה חלק נכבד מהתקציב. (לא משהו שאמור לגרום לעליה במחיר, רק העדפה) 3. ציוד הקפי: עקרונית לא (אסתדר בתחום זה) אבל אם יש משהו ממש חדש בתחום המסכים אשמח לשמוע. 4. רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …

• 12 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by doker,

לפני מספר ימים המחשב שלי הפסיק להידלק הוא רק משמיע ציפצופים לפי מה שאני רואה הלך הלוח אם המחשב נקנה לפני 5 שנים פנטיום 4 רציתי לדעת אם אפשר להחליף את הלוח אם,הזכרונות,הכרטיס מסך,המעבד כי יש לי את המארז ספק כוח דיסק קשיח וצורב DVD אפשר עד 1800 רק אם זה באמת משפר המחשב מיועד למשחקים ולצפייה בסרטים תודה רבה

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  7. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה, אך הייתי רוצה שיתמוך גם במשחקים טובים אבל אני ממש לא גיימר. אשמח אם תציעו לי כמה מפרטים. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - מקלדת מידייה שחורה פשוטה של לוג'יטק (לא אלחוטי) - עכבר טוב בצבע שחור אבל לא יקר של לוג'יטק (לא אלחוטי) (אני ימני עם עכברים) דרך אגב, על איזה משטחים לעכבר ולמקלדת אתם ממליצים שלא קורעים את הכיס? (עם כרית לידיים) האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - לא צריך כונני CD/DVD כי אני מעביר מהמחשב הישן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? חשובים לי השיפורים הבאים אבל לא בתוספת גבוהה בתשלום: - מחשב שקט (חשוב מאוד) - מארז איכותי פשוט ואלגנטי עם יציאות USB מלפנים, אבל לא בצבע בולט. תוכלו להראות לי תמונות של מארזים שיכולים להתא…

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  8. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרת גלישה, הורדות, צפייה בסרטים, ומשחקים קלים. הדגש שלי הוא על שקט ואינטרנט, אינטל. לא צריך מסך או ציוד היקפי, רק צורב. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by asafku,

אהלן, ראשית, תודה על העזרה המבורכת שלכם. מה דעתכם על המפרט הנ"ל? האם כדי לי לחכות (אני לא לחוץ בזמן) להורדת המחירים המדוברת? מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤637 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤453 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤369 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E ¤1634 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤201 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  10. CPU Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty 1190 M.BOARDS - GIGABYTE - 3 Years Warranty EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 508 MEMORY DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 450 Vedio Card GAINWARD 9800GTX+ 512MB PCI-E 1070 or INNOVISION Geforce 9800GTX+ 512MB DDR3 HDMI PCI-E 1100 POWER SUPPLY 500W אשמח לקבל תגובה על המחשב, ואיזה כרטיס יותר כדאי.. לצורך משחקים, פנאי ועריכת וידיאו

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by adam2900,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, סרטים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cּּ Cֳ PHOTOSHOP MATLAB ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMOLATOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך משתנה, אבל ביינתים גרוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם י…

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  12. Started by wolf89,

http://www.buy2.co.il/o/4901c0f4-8667-4d60-8c51-20a8d6ba87d8 מבחינת הגודל וכל התנאים על פניו עונה לכל דרישותיי. השאלה שלי אם מחשב כזה מומלץ בגלל שהוא מחודש והאם המחיר שלו שווה את המוצר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ophir555,

לרשת באג יש מבצע של מחשבי סמסונג ללא מע"מ http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=12193 חשבתי על המחשב הזה בעיקר לצרכיי תכנון בעזרת אוטוקאד. האם המחיר באמת אטרקטיבי או שיש מחשבים באותו מחיר ( או אולי איני צריך מחשב כזה חזק ויקר יחסית), שישרתו אותי טוב יותר העבודה בעיקר בבית כך שלמשקל אין משמעות, חשוב גרפיקה איכותית, כוח עיבוד, מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל, חריגה עד 10 אחוז מה שימושי המחשב עבודה אוטוקאד, גלישה, העברת קבצים בין מחשבים ובין בעלי מקצוע (גרפיקה) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס הפעלה כן האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא האם חשוב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BandiT,

מה דעתכם? אני רציתי לקנות חלקים בנפד, את אותו המעבד, לוח תואם, PCI-E כרטיס זול 6100 בסדר מבחינתי, וזכרון של קינגסטון 512. כל זה יצא לי אותו המחיר שמציעים כאן. אז מה עדיף, ללכת על המפרט הזה או המפרט שאני רציתי לקנות בחלקים? כתובת להצעת מחיר הזאת http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=687 AMD ATHLON 64 AM2 3800X2 Dual Core+512MBDDR2+GEFORCE6100+NFORCE4+80GBSATA2 דגם: AMD ATHLON 64 AM2 3800X2 Dual Core+512MBDDR2+GEFORCE6100+NFORCE4+80GBSATA2 מחיר בחנות: ¤1,849.00 CASE : ATX MIDI 500W+2 USB Front + Audio Front MAINBOARD : NVIDIA NFORCE4 AM2+ 6USB2.0+SATA2+PCI-E Ready VISTA CPU : AM2 Athlon 64 3800X2 Dual CORE Socket AM2 64BITS MEMORY : Dual DDR2 533MHZ-667-800…

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by YARONGT,

שבוע טוב לכם אני מעוניין שתיבנו לי מחשב ב1000 שקל ללא מארז וללא צורב וכרטיס מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד FL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום , מבקש המלצה למחשב נייד לפי הפרטים הבאים: - מחשב שמריץ WINDOWS 1. מחשב ירכש בארץ 2. שימוש בייתי - אינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים און ליין לילדים 3. גודל המסך - כמה שיותר גדול 4. האם חשוב מסך מבריק או מאט - אני לא יודע מה ההבדל ביו מט למבריק, מסך מט יש לי בעבודה והוא מאוד רגיש לטביעות אצבע וקשה למקות אותו , ולפי דעתי יותר קל לנקות מסך מבריק עם מטלית(הילדים כל הזמן נוגעים במסך) בנוסף המחשב יהיה רוב הזמן בבית ולא בשמש. 5. רזולוציית המסך? לא יודע - שיהיה מסך איכותי וברור 6. מקלדת ועכבר טובים עם כפתורים רחבים (עם יש אופציה למוארים גם טוב) שלא יתקעו מפרורים של חטיפים... 7. משקל רצוי - כמה שפחות 8.האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד 9. יש צורך ביציאת HDMI (עם עד…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  17. http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=core-i7-3770-4&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=75&aff=Zap〈=he נראה שאם מעריכים מחיר של כל חלק וחלק, המחשב יחסית זול. יש פה טריק?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by zuq,

שלום, מחשבה הישן של סבתי שבק חיים-לוח אם התקצר ולקח עמו גם את הכרטיס מסך(או שקרה בדיוק ההפך). כרגע יש כונן קשיח, מסך, ציוד ההיקפי ויש לי בבית גיפה 2 מקס ישן שכנראה עדיין פועל. מכיוון שזהו מחשב לסבתא ולנכדים הקטנים שלה(גילאי 3-9) לא דרוש מחשב חזק אלא רק משהו שיעבוד ובמחיר נמוך. אשמח לקבל מפרט מתאים. תודה מראש, עמר

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  19. בלי שום משחקים, ככה שביצועי הכרטיס גרפי (המשולב) ממש לא חשובים המקסימום שידרש מהמחשב זה צפיה ווידאו (לא HD) , או הפעלה של כמה חלונות פיירפוקס.אקספלורר במקביל+שמיעת מוזיקה. מערכת הפעלה תהיה XP (לא צריך לכלול במחיר), לא צריך לסחוב וויסטה (אולי אחרישדרוג נוסף בעתיד) לא כולל מסך מקלדת ועזרים אחרים. בחיפוש בזאפ ניתן ליצוא דברים באזור 1000 שקל

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by avatar123,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר כתיבה עליו צפייה בסרטים ועבודה משרדית כזאת בקשר למשחקים משחקים קלים זאת לא ממש המטרה שלו * גודל המסך?שיהיה מעל 10 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא יודע מה זה * בלוטות?לא ניראה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?תלוי באמינות המחשב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  21. שלום לכולם, חברים של המשפחה שלי מחפשים מחשב לעבודה משרדית, הכוללת בעיקר גלישה באינטרנט. בנוסף לכך, המחשב אמור לאפשר הרצה של משחקים קלילים - כיוון שלעיתים מבקרים אצלהם אורחים עם ילדים קטנים שרוצים לשחק במחשב. חשוב לי לציין שהמסך חייב להיות איכותי (כלומר, שלא עושה שימוש בפאנל TN) כדי לאפשר להם לעבוד על המחשב למשך זמן בלי להרגיש עייפות או כאבים בעיניים. מלבד זאת, המחיר (עד 4300 ש"ח, כמו שמופיע בכותרת) חייב לכלול את כל הציוד ההיקפי לעבודה שוטפת עם המחשב (מקלדת, עכבר, רמקולים). בנוסף לכל אלה, חשוב שהמחשב יהיה שקט (בגלל זה הוספתי לשתי ההצעות שבניתי שני מאווררים שקטים במקום מאוורר אחד, במטרה להחליף את המאוורר הלא כל כך שקט שבא עם המארז). ההצעה הראשונה שהרכבתי, שהיא בעצם הזולה מב…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  22. מעבד רצוי 3 גיגה : אינטל\AMD - נמקו לוח אם - ?? זכרון ראם 2*512 לגרפיקה זה המינימום , מי יצרן טוב נחשב ? כרטיס גרפי משחקים - מה לעשות, צעיר בליבי, אבל לא צריך high end פלופי לא נראה לי שצריך בעולם של פלאש סטיקס צורב לא בטוח אם משתלם היום משולב דיווידי שגם צורב ספק כוח + מארז : פה חברה העדפה שלי שיהיה "מדליק" לא איכפת לי להוציא 800 שח על משהו של ANTEC או THERMALTAKE הארדיסק - ???? תעריך 5200-5500 למחשב חזק לגרפיקה + משחקים שלא יהיה משקולת נייר עוד חודשיים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Zeev86,

היי. במקום לכבות מחשב, הכנסתי אותו בטעות למצב שינה היום בבוקר. במשך חצי יום הזה שמתי אותו בתיק סגור. האם יכל להגרם איזשהו נזק בגלל חוסר אוויר? כשהוצאתי אותו לא הרגשתי בכלל שהוא עובד, ורק כשלחצי על כפתור ההדלקה, הופתעתי לגלות שהוא במצב user lock. הסוללה היתה על 58 אחוז כשבדרך כלל היא מתרוקנת תוך שעתיים (החזיק 6+ שעות). acer aspire 5740g i7 620m 2.6 GHz, ati mobility 5650

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by palin,

שלום, קיבלתי מחשב חדש במתנה. רציתי לברר את הפרטים של המרפט שלו כדי שתוכלו להגיד לי אם המחשב טוב או לא.. בנתיים: מעבדי אינטל: Core i3 CPU 540 @ 3.07 GHz 3.06Ghz זיכרון מותקן: 4.00 GB איך אפשר לברר את שאר הפרטים?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by hananmori12,

שלום לכולם, תוך כדי שאני מטייל בפורום ומחפש את המפרט שלי אני מגלה שהמחשב שלי כבר בן 4 שנים! קצת מפתיע אותי כי הוא עדיין ממש חזק וכיף לדעת שעשיתי בחירה טובה, אוקיי אז ככה, אני רוצה לרענן אותו קצת בשביל שיגיע לרמות של המחשבים של היום, אני לא גיימר אבל משחק פעם ב.., משחקים פחות מעניינים אותי, יותר חשוב לי זה עבודה חלקה ומהירה של המחשב, זה המפרט: ‏Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB‎ GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E‎ ‏1GB Kingston Value‎X2 Western Digital ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ LG GH20NS DVD+-RW x20 Black sata HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Chieftec 650W Active PFC, 12cm Fan (24pin) GIGABYTE ‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 …

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.