ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אשמח לעזרתכם - מחפשים מחשב ביתי נייח לישומי אופיס + סרטים לילדים אינטרנט רגיל. בגדול, מוכנים להשקיע 3000-4000 ש"ח (יש כבר מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכד'), גמישים ליותר אם זה משהו שווה. קנינו לפני שנה וחצי דיסק קשיח SSD של 480 ג'יגה שאולי כדאי להעביר וגם הוספנו 8 ג'יגה רם זיכרון פנימי (את שניהם לא בטוח ששווה להעביר). הכי טוב מחשב שמגיע עם מערכת הפעלה. תודה, אלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 אפשר לחרוג אם זה שידרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ישומי אופיס, סרטים לילדים, גלישה רגילה באינטרנט 3. האם יש צורך …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום, מעוניין במחשב בסיסי עבור אימי היקרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 עד חריגה של 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בסיסית וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בתוספת תשלום מהסכום שצויין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך מפרט מלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא עקרוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שלילי 7. האם האם יש צ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מחשב ביתי עבור אמי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 עד 1500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה סטנדרטית (פייסבוק, יוטיוב, קצת משחקי פלאש), סקייפ, זום. ללא שימוש בתוכנות ייעודיות או גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש מארז והארד דרייב מגנטי (שמתוכנן לשימוש כסטורג', יש צורך ב-SSD) , וגם קיים ספק של CORSAIR 450W (הוא כבר בן כמה שנים) 5. עד כמה חשוב שקט…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - סרטים, אינטרנט, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, מבקש עזרתכם להתאמת מחשב ביתי - מצורף השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח . מוכן להוסיף עוד 300 ש"ח אם מחשב NUC יכול לתת ביצועים דומים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, אופיס, גלישה, גיבוי תמונות, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה: . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר פחות תמיד טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי למשפחה, 90% גלישה באינטרנט, אופיס פה ושם, קצת פוטושופ/אילוסטרייטור. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בכלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ניתן לוותר על מארז. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהק…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אודה על הצעת מפרט למחשב ביתי (לא משחקים) עלות עד 2000 ש"ח תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, ב-50 שקל עוד סביר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD ומשחקים קלים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080, אבל רזולוציה לא למשחקים. * באיזה סוג משחקים תשחקו? מה3-5 שנים האחרונות על הגדרות נוחות ושירוץ נחמד. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 5. במידה ו…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט ואופיס ברמה בסיסית, אוטוקאד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אוטוקאד( הצגת תוכניות חשמל) בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צור…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב ביתי כולל ציוד הקפי עד 2000.לא מתוכנן אוברקלוק.משחקים בה גם משחקים קלים כמו פיפא ואני צריך גם מסך
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך …
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?2200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת סרטים באיכויות גבוהות ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא סגור על זה עוד, אבל ברגיל הוא יעבוד על 20' וישמש כסטרימר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות ומטה. לא מעבר לניגון סרטי BR אם …
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש לשימוש ביתי, הפעלת תוכנות אופיס, גלישה באניטרנט, דגש חשוב אני מוריד המון מהאי מיול ולכן חשוב לי שהמחשב יוכל בו זמנית להוריד קבצים ולהפעיל את שאר התוכנות, חשוב לי גם הארד דיסק של לפחות 160 וכרטיס מסך עם t.v. out (מעבר לא לזה לא עקרוני כי אני לא משחק בכלל במחשב) התקציב שלי די מוגבל, אשמח לקבל מפרטים וגם המלצות על חנויות באזור גוש דן (כי ממש לא בא לי לקנות מאיבורי או מ ksp). תודה לכל העושים במלאכה.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מחשב ביתי עם אפשרות לתוכנות עיצוב ואנימציה כמו פלאש. לא גרפיקה מטורפת אלא טיפה אנימציה למצגות.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאחי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר חיבור המחשב למסך וצפייה בסרטים, קצת פוטושופ (חובבני), אינטרנט, אופיס. ממש לא גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, הדברים שאני עושה עם המחשב בעיקרון זה משחקים קלים (פיפא,ניד פור ספיד וכו'..) בניית אתרים,תכנות בC# עבודה עם פוטושופ , גלישה באינטרנט וסרטים. אני רוצה לחבר את המחשב לLCD 32 אינץ' לא קבוע יענו פעם שאני רואה סרט או משהו. אני רוצה שיהיה לי את החיבור הזה בכרטיס מסך ושהמחשב יהיה חזק ושקט אבל לא צריך להגזים עם הקירור וכל זה... תנו חוות דעת על המפרט ואם אתם מביאים חדש אז תגידו לי מה שיניתים ולמה שאני ידע. חשבתי על המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤565 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם ASUS M2N ¤437 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31530 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤350 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכ…
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד פשוט לעבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. רצוי מחשב קל עם איכות סאונד גבוהה ורזולוציה טובה, אבל אלו בעדיפות שנייה. העלות של המחשב הנייד צריכה להיות לא יותר מ-2500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב המצורף יקר מהתקציב בכותרת מכיוון שאת המעבד והלוח אקבל עם הנחה משמעותית. השימושים העיקריים למחשב יהיו: 1. משחקים ברמה בינונית ומטה. 2. המחשב יהווה מרכז מולטימדיה לצפיה בסרטים (יחובר לטלויזיה). 3. אופיס ואינטרנט. ידוע לי כי המפרט שנבנה בפוטנציאל הוא ברמה גבוהה ואולי גבוהה מדי לשימושים שהזכרתי. הסיבה העיקרית, היכולת לקנות את המעבד והלוח במחיר זול יותר. במידה ויש לכם המלצות שונות נוספות ליעול המפרט אשמח לקבלן! Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1030 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪513 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7, יחיד…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב למולטי טאסקינג (הורדות, פוטושופ, גלישה, תכנות, סרטים - בו-זמנית) עד 5K. אפשר יותר ואפשר פחות. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5K במזומן אפשר לגלוש ויהיה נחמד אם זה יצא פחות 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים -בינוניים, סרטים, הורדות (טורנטים וHTTP בו-זמנית), עריכה גרפית (דו-מימד בעיקר) לפעמים בו-זמנית (רוצה שירוץ חלק) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר ומקלדת אלחוטיים - איכותיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, אבל רצוי חנות באיזור אשדוד או ת"א 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של ה…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, שימושים: גלישה, משחקי פלאש, סרטי HD, חיבור לLCD עם HDMI , תוכנות אופיס וכדו'. חשוב לי שהמחשב פשוט יטו מבחינת גלישה והמערכת הפעלה, שהכל ירוץ חלק חלק ויסחוב לכמה שנים הבאות בכיף. מעדיף מעבד של אינטל, אם אפשר איזה CORE I3 בתקציב, אבל פתוח לשמוע גם הצעות אחרות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט צפייה ישירה ומשחקי אינטרנט של ילדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב ביתי השימושים העיקריים שלי זה הורדות, סרטים ומעט מאוד משחקי ספורט חשוב ש-HD יהיה בנפח גדול אם יש מפרט מאייבוריי אשמח מאוד
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+משחקים+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו2012+פיפא2012+מנג'ר2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי כיום מסך 19" של סוני -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הייתי רוצה שהמשחקים שציינתי ישוחקו ברמה …
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג את אחד המחשבים בבית - למשחקים, אינטרנט ויישומי אופיס.. לא אפרט רכיבים פריפריים סטנדרטים כגון כונן אופטי ואמצעי קלט מצאתי את המחשב האפשרי הבא, מאינפוסרוויס (חנות בבאר שבע) מארז InfoService (#35) MidiTower ATX Model SPL-930Z מארז Front 2*USB and 2*Audio. Silver-Black color. Rear fan 120mm. With power supply 500VA and special ventilations for Prescott CPU מעבד Intel® Core2 Duo Processor E4500, LGA775 Package 2.2GHz Dual Core Conroe engine, Bus 800MHz (4*200), 65nm, 2048k Cache L2 Intel Extended Memory 64 Technology לוח Intel Dragontail Peak DP35DPM Intel P35 Express Chipset + ICH9R, 800/1066/1333-MHz system bus, LGA775 CPU Socket, Pentium-D, Core2 Duo & …
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס 3 מקסימום.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-