עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך מפרט בלי ציוד הקפי...רק מחשב עצמו בסביבות ה5000 לא יותר מדיי מעל למשחקים כבדים לא איכפת לי אינטל\אמד לא עושה OC... ד"א אני לא צריך צורבים\דיוידי או משהו כזה..רק סידירום.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. גם אני פה כמו רבים מעוניין להרכיב מחשב ב- 6K שיריץ משחקים כבדים ( CRYSIS למשל) ללא מסך וללא ציוד היקפי אני לא מתכנן OC (לא רואה סיבה לחנוק את המעבד) חשוב שיהיה זכרון גדול, נפח דיסק גדול (לפחות 500GB ) מקורר ושקט , ומארז טוב (יציאות USB רבות עדיפות לעליונות) . האם ניתן בתקציב הנ"ל ? (משחקים כבדים) תודה מראש לכל עזרה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי. בהמשך לשרשור שהיה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484657.0 החלטתי בסוף לשדרג את עצמי, ולהשמיש את המחשב הקיים (quad-core intel) לצרכי אינטרנט וסרטים. אני מחפש כרגע מפרט בינוני למשחקים, כאשר יש לי\יהיה כבר: * GTX 460/560 * מארז TT Armor * ספק כוח 650 Seasonic Bronze II התקציב הוא בגובה של 2200-2300. בסריקה בפורום מצאתי מפרטים בתקציב זה, לדוגמה: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪727 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.…

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. אוקי, אחרי חרישה של פורומים הגעתי לפרטים הבאים: מעבד 3800+ AMD דואל קור כרטיס מסך 7800GT (מתלבט בין לידטק/XFX/אסוס/גיג'ה בייט) הארד דיסק 200 SATA 2 צורב DVD (יש לי כבר אחד, אבל אני לא מתכוון לקנות סתם כונן CD... אז אם אפשר אז LIGHTSCRIBE) זיכרון 1GB בסטיק אחד לוח אם אני מתלבט בין הA8N לאינפינטי של DFI בכל מקרה צ'יפ סט NF4 ULTRA אני צריך ממש עזרה בספק/מארז (די רוצה את הסופראנו) אבל כנראה יעדיף קומפיוקייס בגלל המחיר. מישהו יכול להרכיב לי מפרט אם כל הפרטים הקטנים, כי אני ממש לא מבין בספקים וברכיבי זיכרון וכאלה. אני לא מתכנן לעשות OC, אבל אין לי התנגדות לקנות OC מהמפעל (כמו לדוגמה XFX) בבקשה תציינו גם את שם החנות וחובה שתהיה מאיזור המרכז ( אני לא מתכוון ליסוע שעתיים כל פעם ש…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by nail,

hey folks.. im having problems with writing hebrew on my computer... so sorry im writing in english... i have 1500 NIS to spend and i wan't to upgrade my current computer.. i currently have: CPU1) AMD Athlon 64 Processor 3000+ @ 1890MHz (MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MS-7125 mainboard) (RAM) 1GB ( (VGA1) NVIDIA GeForce 6600 GT (Omega 2.169.21) (128MB), i want to upgrade the motherboard, the cpu and the ram.. but i have a budget of 1500 nis.. from what i know.. maybe its best to upgrade to INTEL now.. so any offers are available... for now im planning on keeping my video card, because its pci-e and i won't have any problem putting it on any motherboard... thanks in …

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הינה המחשב : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=728960 עכשיו המחשב איטי מאוד ויש בו וירוסים ואני מעוניין לפרמט אותו , עכשיו הוא מגיע עם כל מיני תוכנות של LENOVO וגם בהתחלת המחשב לפני שעולה המערכת הפעלה WINDOWS XP HOME EDITION יש תוכנה של LENOVO שעולה שמאפשרת גלישה באינטרנט שמיעת מוזיקה ועוד , עכשיו אני מפחד לפרמט אותו בעצמי ושכל זה יעלם לי , אולי יש אפשרות פירמוט דרך המחשב שהחברות הניידיות עושות אותו , זה קיים במחשב הזה ? (יש פירמוט ולהחזיר את המחשב כמו שהיה בהתחלה ) תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 7.5k צפיות
  7. חשבתי על הmsi gx600 INTEL CORE 2 DUO T7300 9 cell battery 2gb ram 160gb hd 5400/7200 rmp nvidia 8600gt נראה די נחמד יספיק למשחקים ברמה ממוצעת אני צריך עוד המלצות

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by yovel842,

שלום, אני מבקש את דעתכם על המפרט מחשב הזה full gaming ברמה הכי גבוהה שאפשר שימו לב שיש מסך בשווי 684 ש''ח http://www.tms.co.il/preview/spec/jx4ateds ‎5000‫1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה הכי גבוהה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). איו תוכנות ספציפיות אך ורק גיימניג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם! כל משחק שיש שאוכל להריץ אותו בלי בעיות ועל ההכי גבוה מבחינת הכרטיס …

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by MORIEL,

זאת כבר ההודעה השלישית שלי, אז אני מבקש מהמנהלים לא לסגור, הנה לכם, כתבתי ת'מחיר בכותרת !! אז ככה, הזמנתי אתמול מחשב מ KSP וונראה כי דרושים תיקונים, ויש לי אפשרות לתיקונים מחר על הבוקר, להלן המפטר שהוזמן: מעבדי ?AMD? Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 512MB Kingston X2 כרטיסי מסך? Powercolor X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD LG 16x 40x White צורבים? DVD Recorders Philips DVD±RW x16 LightScribe שונות 12cm Case Fan מארזים? HEC Compucase CI-6…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. בלי מסך בבקשה מי יכול לעשות לי מחשב למשחקים להכול אבל לא כרטיס מסך הכי חזק כי לא משחקים הרבה משחקים בשביל הכיף שיהיה כרטיס מסך טוב לא הכי טוב ! אינטל לא AMD ! תודה רבה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Pure-Gold,

אני זקוק למפרט המכיל: מעבד 3800 כפול ליבה זיכרון: לכל הפחות 2 GB כרטיס מסך חשבתי ללכת על סדרת QuadroFx אבל המחיר שלהם בשמיים ועבדתי עם QuadroFx 1400 PCIe ו... לא נפלתי מהסכא מהביצועים שלו. לכן, אני כנראה אלך על 7800GTX או משהו חביב ב SLI. ספק כח טוב שימנע מכל העסק לקרוס בעומס כמובן. ללא מסך. בזמנכם החופשי, אש! ולא לחשוש מהמחיר. אשמח אם תרשמו את המחיר ומאיפה ארגנתם את החבילה וכמובן למה אתם חושבים שכל רכיב ורכיב מתאים מסיבה זו או אחרת

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם, יש ברשותי את המחשב עם המפרט הבא: ‏Athlon 64 5600+ M2N-E 1GB Kingston‎ *2 ‏7300GT Silent 256MB ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ *2 WD 500GB 22CM 420w real ez cool אני רוצה לקנות מחשב חדש, לשימוש משרדי. אני צריך שהמפרט יכלול כ.מסך טוב למשחקים כדי שאוכל לשים אותו במחשב הישן שלי, ובחדש אני אשים את ה7300GT. התקציב הינו: 2100 ש"ח ציוד היקפי כולל: מקלדת,עכבר, מסך נרכש בנפרד 226BW בעלות 950 ש"ח תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by gameplan,

מפרט ב3500 ללא או סי בלי הארד דיסק ובלי ציוד כללי(בלי מסך או צורב).

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Dan1919,

הי, אני צריך מפרט לחבר בתקציב של 2000 שקל. יש לו דיסק 80 גיגה (אני חושב ide) וכרטיס קול 5.1 של קריאייטיב,כך שלא צרך כרטיס קול וhd. הוא לא משחק משחקים. צריך צורב דיוידי,וכרטיס מסך שיש לו dvi. בתודה מראש,דן.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. . מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. חדשים וכבדים. MMOS בין היתר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SWTOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש לעריכת וידאו HD (בעיקר בPremiere ומעט בAfter Effects) ולעבודות אופיס ואינטרנט בסיסיות כסטודנט. גודל המסך: 15 אינץ' (עריכות הוידאו יתבצעו בעיקר בבית כשהוא מחובר למסך חיצוני גדול, אבל אני עדיין רוצה להיות מסוגל לערוך עליו גם בחוץ. מכיוון שאני מעוניין שיהיה גם קומפקטי וקל לנשיאה לאוניברסיטה, אני משער ש15 הוא הגודל האידיאלי) משקל: 2-3 ק"ג (עדיף שיהיה קל ככל הניתן מכיוון שאסחוב אותו איתי ביומיום, אך מבלי לפגוע בביצועי עריכת הוידאו. במידה והפער בביצועים בין מחשב קל למחשב כבד הוא פער משמעותי, אשמח לקבל שתי אופציות למחשבים ולהבין את ההבדל). זמן סוללה: לפחות 7 שעות (כמו בעניין המשקל, אני מעוניין שזמן העבודה יהיה ארוך ככל הניתן, אך מבלי לפגוע בביצועי …

• 21 תגובות
    • 6.3k צפיות
  17. Started by Dalbayob,

ממצב אחים שלי ?! אז ככה הרכבתי מפרט לדוד שלי הוא רוצה לקנות מחשב ... (מחשב למשחקים) תגידו לי בבקשה איך הוא ! למי שלא עובד ... http://img223.imageshack.us/img223/9824/1yv7.jpg סה"כ: 3962 ש"ח

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, בניתי מפרט לחבר, היתי רוצה לדעת מה דעתכם, התקציב 7000- הורכב בנעה מחשבים, לא יבוצע OC מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) TRAY-------1950 לוח אם: ASUS A8N-E --------690 כרטיס מסך: 2040----- eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E זיכרון: 580 כל אחד----- {כמות 2} PQI DDR 1024MB 400MHZ דיסק קשיח: 685 ------WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII מארז: COMPUCASE 6CS3 NPS------165 ספק כח: 220 ----- FSP ATX-400PA 400W 24/20 pin SATA מאורר למעבד: 70-----ARCTIC COOLING Silencer 64 TC או ARCTIC COOLING Alpine 64 סהכ: 6980 תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. צריךך המלצות עד 2800 שקל מחשב עם מעבד אינטל בלי מסך וHD מיועד למשחקים ולימודים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by xxxlr1,

אשמח אם תבנו לי מפרט מחשב בתקציב 2500 ש"ח - ללא חריגות. עוד פרטים: * דיסק קשיח 500GB * שלא יכלול צורב * שלא יכלול מסך * אם יכנס בתקציב כרטיס מסך שתומך בDX11 ואם צריך עוד פרטים תגידו לי ואני יתן. תודה. עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Call of Duty, Battlefield, L4d וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעי…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מפרט לוח-ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD מעבד-AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX מישחה טרמית-ArcticSilver 5 3gram Reviews זיכרון-OCZ 512MB DDR PC4000 500mhz Performance Series כונן קשיח-WD 80GB 7200RPM 8M SATA כרטיס מסך-ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail מארז-Compucase super Midi Tower CI 6A19 מאורר למארז-Vantec ThermoFlow 120MM Smart כונן Toshiba 16x48 SD-1802 OEM-DVD צורב-LITE ON 52X32X52 RETAIL כונן דיסקטים-Sony 1.44MB 3.5" Floppy Drive רמקולים-Altec lansing ATP 3 2.1 עכבר-mx 500 פד לעכבר- Surface1030 Orange FUNC מקלדת -Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM מסך-LG 17 FLATRON F700B הכול פחות מי 7000 עם הרכבה אפשר לעשות מפרט יותר טוב מי זה עוד 200 …

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום התבקשתי ע"י קרובי משפחה לקנות עבורם מחשב שנועד למטרות כלליות ופוטושופ לא מקצועי. הם לא מבינים במחשבים ונאלצתי לסייע מדי פעם בעניני חומרה ומערכת הפעלה במחשב הנוכחי שלהם. חשבתי אולי לקנות להם מחשב מותג עם שלוש שנות אחריות באתר הלקוח כדי לקנות לי שקט נפשי. התקציב הוא כ- 5000 שקל, מספיק כדי לקנות מחשב מתאים לפי ההמלצה של האתר. השאלה אם שווה השקט הנפשי את ההבדל הכספי? תודה

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by was950,

שלום רוצה לקנות מערכת עד 7000 עם זכרון לפחות 2 G דיסק קשיח 500 WD מעבד QUAD תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. חבר טוב שלי חוזר מחו"ל בעוד מספר ימים והזדמן לי לרכוש דרכו נייד. בקניון שהוא עובד יש חנות של רשת bestbuy אז נכנסתי לאתר שלהם והתחלתי לסרוק טיפה את האיזור. מהידע המועט שיש לי הבנתי שהניידים של dell אמינים ובעלי ביצועים טובים. המחשב הוא מסדרת inspiron 1252 עם מעבד T5750 במהירות 2.00GHZ, זכרון פנימי 3G, הארד דיסק SATA 250G, מסך 15.4" שאר המפרט נמצא בלינק הבא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1210982227895&type=product הנייד עולה 700 דולר (אני מניח שזה לפני מס קנייה).. היעוד העיקרי שלו הוא ללימודים (אופיס, תוכנות תיכנות) וגלישה ברשת (מסנג'ר, תוכנות שיתוף), צפייה בסרטים ומוזיקה. למשחקים אני בטוח שהוא לא יועיל לי עקב כרטיס מסך פנימי. עכשיו ביחס למחירים בארץ אני יכ…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by T_C,

אני צריך הצעה למפרט מחשב נוסף דומה למפרט שביקשתי לא מזמן, שאותו אני מתכוון לקנות מזיגזג (וכן, רק מזיגזג). לא מתוכנן OC ולא משחקים כבדים, יותר שימושי אינטרנט, אופיס, עריכת וידאו (תמיכה ב-firewire חובה) ותוכנות שאני משתמש ללימודים (מאטלב, SAS ו-SPSS), ויריץ ויסטה אולטימט ללא בעיה. כמו מקודם, אני מבקש לא להציע לי מארזים של compucase. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.