עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן אנשים... יש לחבר שלי מחשב intel pentium 3 866 mhz 256 sdram הבעיה היא שאני לא יודע איזה סוג של לוח אם יש לו בדיוק אני יודע שזה pc partner יש למישהו מושג עם אפשר להלביש עליו מעבד יותר מתקדם ועם אפשר עד איזה מהירות? והאם זה שווה הסכום לשידרוג הוא בסביבות ה2000 שקל... תודה לעוזרים שבת שלום.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  2. חברים, מבקש את עזרתכם בהתלבטות בין שני מפרטים: מערכת מבוססת AMD: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D TWINMOS DDR 1024MB 400mhz מערכת מבוססת INTEL: Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box DFI LANPARTY UT 915P-T12 TWINMOS DDR2 1024MB 533mhz בכל שאר הרכיבים אין לי התלבטות ואני יודע בדיוק איזה כרטיס מסך, מארז וכו' אני רוצה. כמו שאתם מבינים הקו שמוביל אותי הוא מערכת מבוססת ליבה כפולה, לוח אם בעל חריץ PCIE וזכרון בסיס של 1 ג'יגה. הייעוד של המערכת יהיה בעיקר צפייה בסרטים, שימוש משרדי (אינטרנט ואופיס) ומעט משחקים. אני לא טיפוס של OC ככה שיכולות כאלה במערכת לא ישפיעו על הבחירה (לא אכפת לי שיהיה פוטנציאל ל-OC במערכת, …

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  3. הזמנתי היום את המחשב -נועד להורדות, פוטושופ, פרימייר , וסרטים וoc GigaByte GA-965P-DS3 מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv Enermax Liberty 400W דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS G.Skill DDR2 2X1024MB 800Mhz CL4 XFX GeForce 7600GS 256MB DDR2 PCI-E מקבלת ועכבר והרכבה+בדיקה הזמנתי בskypc מה דעתכם

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by omerpaz,

מה המצב? יש משהו שאפשר לכוון בהגדרות על מנת שיהיה לצפות בלנובו בתמונה כזו למשל: http://www.emodels-il.com/dugmaniyot/viewtopic.php?f=3&t=18 ובמקום לראות רקע שחור לראות את הפנים של הדוגמנית כמו שאני רואה במקרה ואני מחבר את המחשב לצג CRT או שמסך המחשב הנייד הנ"ל הוא פשוט גרוע ואין מה לעשות בנידון? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by dzbeda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד בעיקר לסלון עבור קולנוע ביתי וגלישה. XBMC , סטרימר וכול אתרי הVOD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השפלה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב. 10. האם…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני מתכוון לקנות את המפרט הבא מהחנות אייבורי, אני יודע שכולכם שונאים את החנות אולי השירות שלהם גרוע תלוי במקום, אבל המימוש אחריות שלהם מצויין, הם ממש זולים והכל איכותי. עם התחייבות. ביקשתי מהם הצעת מחיר אני אקבל ואני יעדכן כאן את המחיר למפרט הנ"ל: מפרט למחשב: ללא כולל מסך וללא ציוד הקיפי מעבד: INTEL E6550 1333FSB CORE 2 DUO 65NM 65W לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L (S775) INTEL P31 SOUND VGA LAN SATA כרטיס מסך: Palit Nvidia Geforce 8800GT 512MB ספק: Enermax Liberty 400W + PCIe זיכרונות: OCZ DDR2 800MHZ Platinum Revision 2 DC XTC 2X2GB דיסק קשיח: Western Digital 320GB 7200RPM 16MB צורב די וי די: Samsung ‏SH-S203B DVD±R x20 Black Sata‎ מארז: RAIDMAX SAGITTA II + TEMP SENSOR BL…

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by שועל האש,

אני רוצה לבנות nas יש לי 8 דיסקים קשיחים אני צריך לוח אם עם מספיק חיבורים ושיהיה אפשר להוסיף שיהיה עם usb3 ספק כח איכותי זיכרון מינימלי שיספיק ומעבד מינימלי שיפעיל את זה זה מחשב שרוב הזמן יהיה בלי מקלדת עכבר ומסך

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by Crazy Dude,

תגיוד לי מה אתם אומרים עליו ואם הוא שווה 3400 שקל: מעבד AMD סמפרון 2800 כרטיס מסך:ATI RADEON 9200 128 MB דיסק קשיח:80 GB WD 7200 כרטיס רשת מובנה 10\100 כרטיס קול AC97 מארז PENTIUM 4 זיכרון:256X2 DDRAM כונן 1.44 לוח אם:ASROCK K7S8XE איך המחשב?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  9. אני בתהליכים של קניית נייד, עד עכשיו הדגם המוביל שרציתי ללכת עליו הוא lenovo g550 2958 k3g שבסה"כ המפרט שלו מצוין לתקציב שלי, אבל לאחר כמה בירורים ושיחות עם אנשים שמבינים קצת בתחום שמעתי על כך שסדרה G550 כלל לא שייכת ל-IBM כיוון שחברת lenovo קנתה את מחלקת הPC של IBM ובעצם הסדרה הנ"ל היא תחת הייצור של LENOVO בלבד ולא של IBM, וממה שמשתמע מכך הוא שהאחריות היא לא של IBM אלא של LENOVO, ואיכות החומרים של המחשב היא מאוד ירודה - הפלסטיקה וגם איכות החלקים עצמם ושפשוט אני אתבאס על הקניה. עוד אמרו לי שסדרת הTHINKPAD היא אכן תחת הייצור והאחריות של IBM והיא מאוד איכותית האם יש אמת בדברים? ואם כן - איזה מחשב אפשר להביא עד 3500 ש"ח הדרישות שלי מהמחשב הן: 2GB זיכרון לפחות מסך 15 ומעלה כ.…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by Shiker,

צריך הצעה למפרט למשחקים בלי מסך, ציוד הקפי, וזכרונות. שיהיה מארז איכותי אבל נראה טוב מבחוץ, כרטיס DX10 ושיהיה עד 4000 אין צורך באוברקלוק

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by tomerzz,

אבי מחפש מחשב נייד חדש. השימושים הם לעבודה עם מסד נתונים גדול, קצת גלישה ברשת. * מטרות המחשב? עבודה, עם תוכנת הנהלת חשבונות שרצה על SQL LITE * גודל המסך? 14-14.1 * משקל רצוי? כמה שפחות. לא יותר מ 2.5קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן, לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320גיגה * כונן CD/DVD? צורב? כן, נשלף בקלות (על מנת להוריד משקל) * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL. * דרישות מיוחדות - תאורת מקלדת כרגע אני מסתכל לכיוון DELL LATTITUDE E6420 ובכיוון היותר חסכוני…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. המפרט הוא למחשב שיבוצעו בו רק שימושים משרדים קלים (אינטרנט, סרטים וכו'..), אין כוונה עתידית לעשות OC לאף אחד מן הרכיבים, תנו את דעתכם על המפרט הבא: 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 565 1 ASUS M2N-MX nForce 430/6100 AM2 459 1 G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ 555 1 Western Digital 80GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD800JD 249 1 NEC AD-7170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Silver Bulk 187 1 Sony Floppy Drive 1.44 Silver 55 1 FOXCONN TLA475 Red 350Watt 223 סה"כ 2,293 ש"ח כמה שאלות: 1)הספק מספיק חזק כדי להחזיק את המערכת ביציבות? 2)האם יש מארז תחלופי שבא עם ספק ומחירו בין 200-230 ש"ח שיחזיק …

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  13. הוספתי תקציב מינימלי, 3000 ש"ח. גודל המסך- 15-17, אני ממש לא מבין בניידים. משקל רצוי- אני לא חושב שזה ישנה פה, אז אפשר להוריד את זה מהדרישות. זמן סוללה- שיחזיק כמה שעות טובות (אני באמת לא יודע מה לרשום...) יציאות מיוחדות- לא צריך... (כמובן שUSB זה ברור שמקבלים לא? ) Blutooth- מממ, לא חייב, אבל אם אפשרי , כן. גודל מינימלי של הכונן- 120GB-80GB, לא צריך משהו ענקי! צורב DVD- אני חושב שאני מעדיף צורב DVD, אבל גם צורב CD רגיל בסדר לדעתי. אחריות בינלאומיות- ממ, אני לא ממש יודע מה זה... (סה"כ עוקב אחרי הפורמט המקובל). חשבתי שעם מחשב נייד במחיר מינמלי אפשר אולי גם אם כבר מחשב טיפונת למשחקים , כי זה לא תקציב מינמלי כזה נמוך . אהה, כמובן כרטיס רשת אלחוטי, (בשביל הרשת האלחוטית בבית),…

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by maazg,

שלום רב אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד טוב במחיר עד 5000 ש"ח עם הדרישות שיריץ משחקים טובים כמו far cry2 , crysis , assasins creed וכד' אני מעוניין שהוא גם ימשיך לתמוך ולהריץ משחקים בשנה הקרובה ושלא ייתקע עם משחקים חדשים. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by gal241994,

אני רוצה שתציעו לי שידרוג למפרט שלי ב 1500 ש''ח תגידו לי איזה כרטיס מסך ליקנות וכו... דיסק קשיח : 320gb wd3200ks מעבד : core 2 duo e6300 ספק: gyro 500w ps044 כרטיס מסך : geforce 7300 le זיכרון:ddr2 1gb 667mhz לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  16. שלום, ההורים שלי טסים בינואר לאחי שגר בלוס אנג'לס, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת בקניית מחשב נייד. * מטרות המחשב? העבודה העיקרית תהיה למטרת התואר וזה בתכנות, כרגע יוצא לי להשתמש ב VISUAL STUDIO, עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ועריכה בפוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה שיהיה לי יותר משטח עבודה לעבוד איתו. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? המחשב הזה יהיה איתי 24/7 לכן כמה שיותר קל ככה יותר טוב D: * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם וחג שמח, אני מחפש מחשב בסיסי ביותר שיעבוד על אופיס ואינטרנט,מה שחשוב לי בעיקר זה גודל המארז,כמה שיותר קומפקטי. אין צורך בציוד היקפי. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  18. שלום לכם אני מעוניין בקניית מחשב בשבוע הקרוב והייתי רוצה לקבל ממכם עצה טובה לבחירת מחשב טוב אני מעוניין ב INTEL המחשב יהיה מיועד בעיכר לתוכנות וסרטי HD וקצת גם למשחקים הסכום שעומד לרשותי הוא בסביבות ה 2,300 שקל. השמח לקבל מפרט טוב במחיר הזה תודה רבה לכם.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  19. שלום לכולם... אני רוצה להתחדש במחשב חדש הרכבתי מפרט ואשמח לקבל חוות דעת המחשב מיועד לגיימינג בעיקר אני מתכנן לו גם OC קל אולי אולי אולי בינוני המסך שלי הוא 22" עם רזולוציה של 1920X1200 והמשחקים שאני מכוון אליהם לדוגמא הם Assassins creed unity, GTA V, Far Cry 4 וכו'... המפרט שהרכבתי הוא : מעבד Intel HasWell Core i7 4790K Socket 1150 8MB 4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1711 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4907 ק.למעבד מאוור Cooler Master V6 AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪287 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2471 לוח אם Gigabyte GA-H97M-HD3 Socket 1150 H97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪510 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4919 זכרונות זיכרון למחשב G.S…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מחפש לחבר מפרט עד 2500 שקל הדברים הרגילים אופיס אינטרנט וטיפה משחקים כולל הרכבה או אולי מחשב מוכן כולל התקנה של ווינדואס XP ללא מספר רשיון יש לו

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. אני כבר יומיים עוקב אחר נושאי הפורום השונים שהועלו בפורום הנפלא הזה לאחרונה ורציתי לתת מילה טובה לאנשים שיודעים ורוצים לעזור מכל הלב. המשיכו כך... אם ניתן אשמח לקבל גם עזרה בנוגע למחשב נייד שאני מחפש כבר חודש. שמי חיים ואני מוכר עצמאי באנטרנט של מוצרים תעשייתיים לחו"ל. אני מחפש מחשב נייד ונוח ביותר ושלא אצטרך לאמץ את העיניים שלי יותר מדי. העבודה שלי על המחשב תהיה רק באינטרנט, אופיס וקצת פוטושופ, אך ארצה להשקיע במחשב שגם ייראה טוב, דגם חדש יחסית ו... מסך טוב וגדול אם אפשר(14" ומעלה) עם רזולוצייה טובה סוללה רצינית+טעינה מהירה כרטיס מסך בינוני ומעלה מעבד טוב משקל ממוצע של 2KG כמובן מערכת הפעלה נוחה חשובה לי מאד האחריות לתקופה ארוכה, לכן אקנה רק בארץ ולא אתנגד לפינו…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by le011,

מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 650 1 650 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS Price Units Total M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 480 1 480 זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 405 1 405 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB 300 1 300 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GSA-H12 x18 Beige 175 1 175 מארזים‏ Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 210 1 210 ספקי כוח‏ JSP-TECH Price Units Total PS-05 BIG FAN 400W (12cm Fan) (24pin) 160 1 160 המחשב מיועד לשימושים כלליים ומשחקים מיזדמנים(לא מחשב גיימר) -האם שימוש במודול 1 של זיכרון(1 גיגה אם אופציה לשידרוג זיכרון)…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  23. Started by omri_ro,

עברתי על מספר דגמים באתר של SHUTTLE ויצאתי ממש מבולבל משם ורציתי לשאול לעצתכם... התקציב שאני מעמיד לקנייה הזו הוא משהו כמו 3500 עד 4000 ש"ח כולל זכרון ,מעבד וHDD המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים וניגון מוסיקה וחשבתי גם על אפשרות הוספת התקן לכידת ווידאו כלשהו לשם הקלטה תודה על העזרה

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. עיינתי במפרטים המומלצים באתם שנראה לי קצת לא מעוגכנים והחלטתי לעשות כמה שינויים ולשאול אותכם: http://hwzone.co.il/specslist/view/30/ המחשב מיועד לסלון חשוב שקט והתקציב הוא של 2500 ש"ח לא יותר. 1. מעבד - AMD DUAL CORE 4400 שאלה: אולי עדיף BE2350 הוא 45נ"מ אבל איטי יותר ב 200מ"ה? 2.כונן קשיח - 500KS של WD 3. מארז - COMPUCASE 7328 Black+Silver הספק כוח שמגיע איתו הוא :HEC 250W SRT שאלה: האם זה מספיק למערכת שכזאת? אני יודע שספקי HEC הם נותנים הפסקים אמיתיים אבל בכל זאת זה רק 250. 4. צורב NEC OR SAMUSNG SATA 5. לוח אם - ASUS M2A-VM HDMI המגיע עם כ.מסך X1250 ו HDM VGA ן DVI שאלה: למה אתם ממליצים לקנות עוד כרטיס מסך מה ה X1250 לא מספיק חזק? כתוב שהוא מריץ 1080P חלק ? 6. 2 גיגה…

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  25. שלום אני צריך לזוג מבוגר שאין לו יד או רגל בענייני אלו מפרט למחשב אשר ישמש לגלישה, אופיס, חיבור למצלמה דיגטלית (קאנון עם זכור לי טוב) אחסון התמונות (לא צריך נפח גדול מדי סביבות ה300 הם די והותר) לעתים רחוקות יצפו בסרטים. יש מצב שאצטרך להחבר לאינטרנט אלחוטי ובמילא אצטרך חומרה מתאימה. ציוד הקפי: מקלדת, עכבר, רמקולים, מצלמת רשת ומיקרופון (המיקרופון יכול להיות מובנה במצלמת הרשת). אשמח לקרוא על האופציות העומדות לפני. תודה

• 7 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.