ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
המפרט לא כולל ציוד היקפי (גם לא צורב) ומסך, מיועד בעיקר לשימוש משרדי (וורד, אינטרנט, משחקי פלאש, מוזיקה) חשוב שהמחשב יהיה מהיר כמה שאפשר ולא יהרס אחרי פחות משנה אם אפשר להוסיף הסבר קטן למה בחרתם בכל חלק ספציפי למפרט, פשוט אני כבר ממש לא מעודכן בחלקים החדשים התקציב : 2000 ש"ח, ניתן לחרוג ב200 ש"ח אם התוספת באמת שווה את זה תודה על העזרה (:
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכונן לקנות מחשב חדש,ההשקעה שעל הכוונת היא 3000 ש''ח ללא ציוד הקפי. למטרות עריכה גרפית בפוטושופ\לייטרום + פרמייר(עריכת וידאו), ואפשרות לשחק משחקים בכיף, אני לא גיימר כבד אבל רוצה להנות גם מזה... נעזרתי בחבר , שאגב עובד בחנות מחשבים מוכרת,הוא הציע לי שתי אפשריות , אני סומך עליו ועל הידע שלו אך רציתי לברר אם יש הצעות נוספות, והאם מחירים אלו בם טובים. אם למישהו יש אלטרנטיבות אשמח לשמוע ואשמח אם יהיה הסבר קטן לבור שכמותי בנושא. אלה המפרטים: " המפרטים שאמרתי שאני אציע לך, לעריכת וידאו+קצת משחקים הנה האופציות מפרט 1, קצת חזק יותר לעריכת וידאו, אבל פחות במשחקים- מעבד: Intel Core i5-760 זכרון: kingston hyperX DDR3 1600mhz 4GB דיסק קשיח: 1TB 7200rpm SATA2 (לפי מה …
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלפטופים, כאשר התקציב הוא 1300$, אבל המטרה היא למצוא מחשב זול יותר. הדרישות הן: זיכרון 2 GB הארד דיסק 320 GB מהירות של 7200 של דיסק הקשיח כולל PORT עם צורב DVD הכנה לדוקינג סטיישן מצלמה בטריה 9 CELL אחריות 3 שנים במעבדה של IBM/TOSHIB/DELL/HP בהתאמה
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, ביקשתי מפרט בשווי של כ7,000 ש"ח למטרות גיימינג (כדי להריץ משחקים כמו. Warzone באיכות ultra). Plonter שלחו לי את הדבר הבא, אשמח לשמוע דעתכם. Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - 65W TDP - 750₪ AMD B550 (Ryzen AM4) with Free ASUS AIMI for limited time - dual M.2, PCIe 4.0, Intel® WiFi 6, 1 Gb Ethernet, HDMI/D-Sub/DVI, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 Type-A, and Aura Sync RGB headers support - 582₪ HyperX - 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 1.35v - Fury Series - HX432C16FB3K2/16 - 326₪ GeForce RTX2070 Super EX - 8GB GDDR6 - PCI-E 3.0 - DisplayPort 1.4 x 3, HDMI 2.0b - L=295mm - 2335₪ XPG - 512GB SSD PCIe Gen3…
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום בימים אלו אני מתלבט בנוגע לקניית מחשב נייד של דל,התקציב שלי לכול היותר 4,000.אני מוגבל כלכלית יחסית אני צריך מחשב קל שישמש אותי לאינטרנט,כתיבה ובעיקר תכנות אין צורך לא במשחקים ולא עבודות גרפיות עתירות ביצועים. מה שכן יש צורך אדיר באמינות,יכולת ניידות גבוהה,אחריות למשך זמן רב ככול האפשר-3 שנים. אני מתלבט בין שני דגמים Vostro 1014 (שיש לחבר שלי שממליץ עליו) לבין Latitude E5400 ? את המחשבים הנ"ל אני מתכוון לרכוש מnotebookclub,דרך אגב בנוגע לאחריות של דל-חלק מן האחריות זה טכנאי עד הבית? http://www.notebookclub.co.il/cat-Dell+Vostro+1014.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400-t72.htm אם מישהוא מכיר מניסיון ,כול חיסרון או יתרון משמעותי של אחד המחשבים אנ…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד שהלוח שלו נישרף. יש איזה אפשרות לקנות רק לוח אם למחשב? המחשב הוא GIGABYTE W551N. צחי.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 4500 ש"ח רצוי ללא חריגה, במידה ויש חריגה יש לציין למה (עד 100 ש"ח אם אפשר). המחשב מיועד למשחקים כבדים , לכן רצוי שיהיה בנוי כך שלא אצטרך לשדרג אותו בשנה שנתיים הקרובות כי אני בד"כ לא נוהג לשדרג את המחשבים שאני קונה. :\ אין צורך בציוד היקפי כי אני אשתמש בציוד ההיקפי הנוכחי שנמצא במחשב הנוכחי שלי :] (כולל מסך - כלומר לא צריך ) הרזולוציה שאני משתמש בה לא עולה כרגע על 1280x1024 המשחק שאני משחק בו הרבה כרגע הוא WoW לכן יש צורך בזכרון יחסית גדול וכרטיס מסך טוב. בעקרון אין צורך מיוחד בצורב אבל אם זה יכול להכנס בתקציב זה יהיה תוספת נחמדה. השקט אינו חשוב בצורה כוללת כי השימוש באוזניות גבוה, 5. בתור אדם שמעולם לא עשה אוברקלוקינ…
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום רב אני סטודנט - שימושי מחשב גלישה, אופיסס , קצת תכנות , ביבי נתונים , לא גיימינג תקציב עד 4 K מתלבט מאוד בין 2 הדגמים הנ"ל Lenovo ThinkPad Edge E420 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10239 Dell Vostro 3450 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-2430m.htm על ה v131 ויתרתי כי הוא קטן לי מידי חשוב לי שהמסך יהיה מט והגעתי למסקנה שאני רוצה '14. כמו כן לגבי אורך סוללה יהיה נחמד אם יחזיק כ 3-4 שעות ( אם לא יותר כמובן אבל צריך להיות ריאלים ) הלנובו אומנם i3 אבל יש לו 6GB האם זה שהוא i3 זה קריטי לעומת ה i5 של הווסטרו? כמו כן האם יש חשיבות לכך שמחשב מגיע עם/ בלי מערכת הפעלה מהיצרן ( אם אני קונה גם מע הפעלה מהחנות א…
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב. תכננתי לקנות מסך LG 1970HR,אך ברשותי מסך Flatron שיכול לחסוך כ2500 ש"ח. התקציב למפרט ינוע בין 5000 לבין- 7500 ש"ח אני יודע שזהו הבדל משמעותי אך מאחר ואני לא בטוח שאם אני לא קונה את המסך דודי ישקיע את הכסף במחשב. קראתי את המדריך להכנת מפרט ולמדתי ממנו המון. מיד לאחר מכן חיפשתי חנויות מחשבים באינטרנט, מצאתי רק שניים, NoaComp ופנדה, כך שהשוואת המחירים בעייתית מעט. להלן המפרט שבניתי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 - 1515¤ לוח אם: DFI Infinity 975X - 1060¤ זכרונות: G.Skill DDR2 1GB 800MHz Dual Channel - 950¤ כרטיס מסך: Connect3D Radeon X1800GTO 256MB GDDR3 + Arctic Cooling Accelero X2 - 1250¤ דיסק קשיח: WD 120GB SATA 2 - 440¤ צורב די.…
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכם, רוצה לשמוע מה אתם אומרים על המפרט הבא ואם יש מקום לשיפור. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤847 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8800GT 512MB GDDR3 : EN8800GT/G/HTDP/512M - RETAIL ¤1198 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤372 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA ¤137 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤461 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤424 ספק כוח: ENERMAX NOISETAKER 420W : EG-425P-VE ¤336 קרור למעבד: THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT-CL-P0310 ¤211 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ…
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש, אזדקק לעזרתכם בבניית מפרט איכותי למחשב. שידרוג הוא חלק מהחלקים ולא כל המפרט, מה שאני צריך: לוח אם מעבד קירור איכותי למעבד שיעמוד בביצועים גבוהים בזמן משחק זיכרונות מעולים. יש לי ספק כוח 520 OCZ, מאז שקניתי לפני כמה שנים. לא יודע אם זה יחזיק מעמד ויתאים ללוח אדם חדש שקיים כיום, וכרטיס מסך 480GTX, אם אני לא טועה. ובגדול לא חסר כונני קשיחים - SATA 1 קיים. דעתכם חשובה לי. ואז למפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ספציפי: משחקים, עבודה משרדית ותכני HD (…
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים וכו'. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP בפתח תקווה. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? הייתי רוצה שבעתיד תהיה אופציה לשידרוגים קלים, כמו זיכרון.
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אוהבים את משפחת ה-Yoga? הכירו את הדגם הקומפקטי ביותר שנוצר בה עד היום מתקפת הניידים המעודכנים של לנובו ב-CES 2016 ממשיכה, הפעם עם ה-Yoga 900S החדש – דגם היברידי שנמצא איפשהו בין משפחת ה-Yoga 900 למשפחת ה-Yoga 700, ומתהדר במשקל של קילוגרם בדיוק לצד דקיקות שוברת שיאים בתחום הניידים ההיברידיים – כ-12.8 מילימטרים בלבד. ראוי לציין כי לנובו מתייחסת אך ורק לניידים היברידיים 'דמויי Yoga' עם ציר שיכול לבצע סיבוב של 360 מעלות כשהיא מדברת על שיאי הדקיקות – בשוק כן תוכלו למצוא מחשבים ניידים סטנדרטיים דקים יותר, וגם מחשבים היברידיים שבהם ניתן לפרק את המקלדת ורכיב המסך/טאבלט, אך אלו הן תת-קטגוריות שונות במקצת, בלקסיקון של היצרנית. ה-900S שומר על 'ציר שעון' נאה ועל …
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכז רכישה מרוכזת של לפטופים לקורס קצינים (קרביים), אך אני לא סגור על המפרט או מה כדאי... אינני חזק בחומרה, כך שאינני יודע לבחור אותה. הדרישה היא למחשב ממוצע ,בעל מסך גדול מ-10.1 אך לא חייב להיות גם 15.4, כרטיס כרטיס ממוצע (לא בשביל גיימרים), שיעבוד חלק עם תוכנות אופיס למיניהן וגלישה באינטרנט, הארדיסק לא בשמיים, ועדיפות לאחריות ל-3 שנים. התקציב הוא בין 1000 ל-2000 ש"ח (עדיף משהו באמצע ומטה). אני אומר שוב, אני רוצה להגיע למפרט או מחשב של חברה זו או אחרת שהמפרט המובנה כבר עונה על הקריטריונים, לא לרכוש אחד כזה, ובשביל זה אני זקוק לעזרתכם. מודה לכם מאוד!
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין, אבל לא מחפש להתפרע 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר COD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כרטיס מסך RTX2060 שאין צורך לכלול (היא בשימוש ככרטיס חיצוני עד היום) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגבול הסביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, אני רוצה שהוא יחליף מגירה במעמד מגירות של איק…
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני זמן קצר את ה ASUS zenbook ux32vd-r4013h , (למפרט http://ksp.co.il/?uin=17372) . המחשב בא עם WIN8. אז ככה הבעיה שלי היא שניסיתי להתקין מספר משחקים לדוגמה פיפא 13 (בדקתי את הדרישות לפני), והמשחקים רצים נורא מבחינת FPS . אני מודע לזה שזה בכל זאת לפטופ אבל דברים כאלה לפי איך שאני רואה את זה הוא אמור להריץ בלי בעיה כלל. ניסיתי לעדכן דרייברים של Nvidia, ובכללי כל דבר שאפשר במחשב ובווינדוס. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
1. התקציב הוא 5000 ש"ח כמו שמוזכר בכותרת. 2. המטרה של המחשב, דבר ראשון שיהיה מהיר ואני אחד שמעמיס על המחשב הרבה דברים, אז שיהיה עמיד בפני הרבה תוכנות,משחקים והכל. אני רוצה מחשב שיוכל להעלות כמה משחקים כבדים בלי שישפיע על המהירות או על התפקוד של המחשב. אני גם לא מבין יותר מדי במפרטי מחשב אז סלחו לי על הדיבור הקצת חסר ידע. 3. יש לי כבר את כל הציוד ההיקפי אז הוא לא כלול במחיר של המחשב. 4. יש במחשב הישן שלי כונן של LG 52x אפשר לעשות בו שימוש או שעדיף כבר לקנות חדש? 5. אין לי העדפה לחלק או משהו מסוים במחשב. 6. אין דרישה למחשב שקט במיוחד, אבל אם המפרט של המחשב יצטרך קירור מיוחד אז תציינו גם אותו. 7. המערכת ההתקנה תותקן על ידיד חבר או משהו, לא צריך להשקיע גם בזה כסף. 8.…
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום חברים, הרכבתי את המפרט בקישור. http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=127754 אשמח לשמוע מבעלי ידע ונסיון האם החלקים שנבחרו באיכות סבירה או שיש כאלה שעדיף להימנע מהם. במיוחד הייתי רוצה לדעת אם גוף הקירור והמארז הם הבחירה הכי טובה מבחינת עלות/תועלת. אין דרישות מיוחדות כלפי אלה - רק שיעבדו ושלא ירעישו בצורה קיצונית. השימוש יהיה תחנת עבודה שמציגה הרבה גרפים בדפדפן, על מסך מלא. הדרישות הן עבודה עם המסך שבחרתי: מסך 43" ברזולוציה 4k@60hz, מה שמצריך חיבור DisplayPort. מבחינת מעבד זיכרון ודיסק אני די סגור. תודה, מיכאל
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב בסיסי שיהיה בשימוש לאינטרנט, youtube, ומשחקי java בסיסיים. חשוב שהמארז יהיה קטן ככל שאפשר (מתוכנן לשים את המחשב על השולחן וחשוב שיתפוס כמה שפחות שטח עבודה) עם המגבלה שכונן DVD הוא חובה. תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחק JAV…
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לחדש את המערכת הזקנה שלי בשדרוג נחמד כעבור שלוש שנים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - בעיקר מנוע Frostbite 2 של Dice כלומר סדרת Battlefield (רעבים מאוד לכח עיבוד) המחשב מחובר למסך 23" של Dell. רזולוציה 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי הארדיסקים, מאווררים, מארז, כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן א…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
התקציב: 7 אלף שימוש המחשב: בעיקר לתלת-מימד אבל גם למשחקים, עריכת מוזיקה. אני משתש בתוכנות מאיה, זיבראש, cubase גם פוטושופ. זה הפרט שהרכבתי, אני עדיין לא סגור על החלקים ולכן אני מבקש שתגידו לי אם המפרט טוב. Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ₪1480 NOCTUA NH-U12P SE1366 Intel LGA1366 Cpu Cooler, יחידות 1 ₪260 GIGABYTE GA-EX58-UD5 INTEL X58, יחידות 1 ₪1540 G.Skill DDR3 12GB Tri Channel 1333MHZ 12GBNQ CL9 , יחידות 1 ₪1390 WD 1TB 7200RPM 32MB SATA2 BLACK, יחידות 1 ₪490 LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ₪110 SAPPHIRE RADEON HD4870 1GB DDR5 VAPOR-X PCI-E, יחידות 1 ₪960 ANTEC SOLO BLACK SILVER, יחידות 1 ₪380 Antec EarthWatts EA500 500W Retail, יחיד…
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
טוב אני חדש כאן אז קודם כל שלום! עכשיו, אני מתלבט בין כמה מחשבים ניידים הסובבים בין 5000 ככה...אז אני אודה למי שיוכל לעזור לי לבחור בניהם. אז, המחשבים הם אלו: HP Dv6526ea http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3163&scat=320&tcat= ACER ASPIRE 5633WLMi http://www.saleshop.co.il/Product.as...ff=Zap〈=he LG F1 http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1350 MSI EX600 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=381 תודה רבה לעוזרים, כמה שיותר מהר בבקשה...
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתכוון לקנות את המחשב הנייד הבא עבור אמא שלי. המחשב הוא מסדרת Lenovo 3000 C100, והדגם המדויק הוא 0761-3FG. קצת נתונים טכניים: מעבד Intel Celeron M 370 1.5GHz זכרון 256MB DDR2 533MHz דיסק קשיח 40GB PATA 4200RPM מסך "XGA TFT 15 כרטיס מסך מובנה Intel GMA 900 מודם/כרטיס רשת 56K v92 Modem, 10/100 Internal Ethernet Card תקשורת אלחוטית 802.11b/g Wireless, BlueTooth צורב DVD מערכת הפעלה Windows XP Home Edition Hebrew ממשקים 4xUSB2.0, S-Video out, RJ11 (Modem), RJ45, IEEE1394, VGA קורא כרטיסי זכרון מובנה (SD/MMS/MS) סוללה 8Cell li-ion משקל 2.8 ק"ג אחריות בינלאומית לשנה מחיר - 3,200 ש"ח. המחשב ישמש אך ורק להצגת מצגות ו/או סרטים באמצע…
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת סרטונים (לא עריכה כבדה - מדובר בסרטוני גיימפליי). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן מיועד לגיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפש…
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד לנובו T400, עם מטען של 90W 20V, ז"א זרם של 4.5A. יש ברשותי עוד מטען (של חברת DELL אומנם) שהוא 70W 20V, ז"א זרם של 3.5A. האם אני יכול להשתמש במטען של DELL לטעינת הבטריה (הרי הוא מוציא מתח מתאים) וכנראה שהוא יטעין יותר לאט, או שהמטען ישרף בגלל שהבטריה תנסה לזלול ממנו 4.5 אמפר ?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-