עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני בניתי את המפרט הבא. מה אתם מציעים? וגם רציתי לשאול: 1- אם בעתיד ארצה לעשות CF איזה ספק צריך לזה? 2- אם כדאי לחכות לנובמבר שיצא הCORE I7 ויוריד את המחירים של השבבים ולוחות האם (אם בכלל יוריד משמעותית)?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  2. אני מחפש מחשב די חזק (אני עובד עם תוכנות תיב"מ כמו SOLIDWORKS שדורשות זכרון ויכולות עיבוד יחסית גבוהות) אמור להוות מחשב עיקרי ל3 השנים הקרובות. מסך - בין 14 ל15 אינץ', לא יותר מעבד - חשבתי על i7 6700HQ - מה דעתכם עליו? שמתי לב שיש יותר בהרבה דגמים והBENCHMARKS שלו נראים טובים זכרון - 16, אך אפשר גם 8 עם אפשרות לשדרוג בעתיד כונן SSD של 128 ג'יגה לפחות כונן קשיח של 500 גי'גה לפחות וזהו בעיקר.. אשמח להצעות (: התקציב - בסביבות ה4500

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  3. Started by bd,

INTEL CERNTO 1.5GHZ מחשב נייד עם מסך 15 סימנס CDRW\DVD כרטיס מסך נראה לי גיפאה MX400 4USB סוללה ומטען ו40 גיגה כל זה ב 4000K

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by eins,

שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב נייד, לשימוש ביתי. אין צורך בציוד נלווה אין צורך גם במסך שימשים עיקרים: אינטרנט, סרטים מוסיקה וכו'.. בעיקרון מדובר במחשב לבן אדם בגיל 50+ אז לא צריך להשקיע בכרטיס מסך אז עדיף כרטיס מסך בינוני שתיהיה את האופציה אם הוא ירצה להפעיל משחק פשוט. תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by Allanon,

שלום רב, הגיע לידי מחשב ישן יחסית מדגם X31 של חברת IBM. הסוללה היא מקורית של המחשב, כלומר משנת 2003, עברה 260 מחזורי טעינה פריקה ומצבה ירוד. מה האפשרויות שלי במצב כזה? ניסיתי כמה מחזורים של פריקה עד אפס וטעינה מחדש אבל הסוללה כבר לא מודעת לקיבול שלה, היא לעולם לא נטענת ל 100% (רקעד 99.4) ובזמן פריקה מתרוקנת ל 0 אחוז אחרי 10 דקות ואז ממשיכה לעבוד על 0 עוד חצי שעה בערך הסתכלתי על סוללה חדשה ומחירה כ 400 ש"ח, אבל קראתי שסוללות ליטיום בעלות זמן מדף של 3 שנים בלבד, כלומר גם אם קונים סוללה חדשה לגמרי באריזה, היא כבר לא 100%. זה נכון? תודה.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by omri24,

זקוק למפרט למחשב למשחקים ואינטרנט (משחקים כבדים) מעבד AMD בתקציב של עד 5000 (אפשר לחרוג עד 500 יותר)

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  7. שלום כמו שהכותרת מספרת אני מחפש מחשב נייד למטרות הנ"ל בתקציב שנע בין 2500 - 3000. התקציב לא מטורף מידי אני יודע,אבל השימושים שלו בסיים למדי, תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by חדפון,

זה הלינק (אולי יהיה יותר נוח לקריאה): http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_148&products_id=1292&osCsid=9b231f8a203bdc4cc6b760136113c76e אני עובד על AVID, עם חומרי HD, HDV ו-DV, על סרטים באורך מלא. המחיר הוא 6730 ש"ח. התקציב שלי הוא בערך זה, פלוס מינוס 1000 ש"ח. לא מעוניין ב-OC, וזה צריך להיות שקט כמובן. תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by wons,

היי חבר'ה יש לכם המלצות למעבדת תיקונים טובה שמתעסקת גם בניידים בתל אביב ניסיתי אני וחבר שלי לתקן מחשב שהמסך שלו התנתק בזוויות מסויימות כשפתחנו מצאנו שאחד החוטים שמובילים למסך היה קרוע לחלוטין ואחד כניראה נימחץ והפעיל וכיבה את המסך כששחקנו איתו אחרי כמה הפעלות וכיבויים של מסך תוך כדי ששחקנו עם החוט הפגוע כיבינו את המחשב שפעל היטב פרט למסך אבל בהפעלה הבאה הוא פשוט לא עלה ושמנו לב שהנורית של הדיסק קשיח שבדרך כלל מהבהבת כשהוא עולה כבוייה ... אם יש לכם רעיונות לפתרונות / המלצות למעבדת תיקונים אשמח לשמוע =]

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by trionax,

הדרישות: * מטרות המחשב? מיועד לסטודנטית שעובדת עם אופיס, רואה סרטים באיכות גבוהה, גולשת ושומעת מוזיקה. לא מעבר. * גודל המסך? רצוי 13" * משקל רצוי? רצוי עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות לעבודה הנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? אם אפשרי בתקציב אז כן. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל צריך אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הסיפור: המחשב הנוכחי שלה שבק חיים בלי סיבה והדחיפות למחשב היא גבוהה מאוד. השימוש כמו שראיתם הוא דיי בסי…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by A.Iniesta,

אני לא יודע אם הנושא קשור לפה, אם לא תעבירו האם המחשב הנייד הבא: http://www.buy4less.co.il/productGroupsales.asp?f=1192&p=9 יריץ לי warcroft 3 ו-gta vice city אני חייב לדעת כי אני הולך לקנות כנראה את המחשב הזה הערב!!! תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  12. שלום!! אני זקוק למפרט מחשב לעבודה עם קבצים גדולים בפוטושופ, ועבודה עם 2 מסכים - תחת סביבת עבודה של מע' הפעלה של לינוקס. תודה מראש על העזרה....

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  13. היי לכולם! מתלבט בין שני מסכים Dell p2720dc ל HP z27n g2 הדרישות המינימליות שיש לי הן סה"כ 27 אינץ' 1440p, אסתטי (שוליים מינימליים), גימור מסך מט ושיהיה איכותי, בלי זליגות אור ובעיות אמינות. מיועד בעיקר לתכנות. כמובן שאם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע! לשני המסכים שהצעתי יש אחריות עד הבית וספציפית ל hp 5 שנים לעומת 3 של דל

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  14. היי אנחנו צריכים מחשב לעבודה ב- Photoshop, 3dmax . המחשב צריך להיות עם מעבד אינטל. המחיר לא כולל מסך (יש "19 LCD) לא כולל רמקולים, עכבר ומקלדת תודה לכולם...

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by מוטי770,

שלום וברכה ! ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך עבודתי בפיתוח בסביבת WEB ו WPF חשוב לי מאוד מסך גדול עליו אני עובד כל היום גם שיהיה חזק רק אין לי מושג בחומרה אם באפשרותכם לעזור לי אודה מאוד , אני מעוניין לקנות את זה בארה"ב וגם האם מחשבים שיש ב COSTCO למשל טובים נראה לי שיש להם מחירים טובים המחיר סביר לעבודה רבה

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  16. שלום רב, הסוללה בנייד שלי שבקה חיים בלי חיבור ישיר לחשמל המחשב נכבה. אני לא יודע איזו סוללה אני צריך לקנות וכמובן אפשר גם תואם. אני מצרף צילום של הסוללה אני כמובן אשמח לתחליפי ואם יש קישור לאיי ביי גם יעזור. המון תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  17. טוב תשמעו , לפני כמה זמן קניתי מחשב נייד שלהם שפיתח בעייה של שלג במסך לפעמים שהפך לכמעט תמיד והתקשרתי אליהם לאחריותץ כל פעם אני מגיע למוקד הודעות חדש שלהם שבא להחליך מזכירה אלקטרונית שמתנצלים ושואלים את הפרטים באותו הסדר ומבטיחים שיחזרו אלי מהמעבדה (לא ברור אם הם בכלל שולחים משהו) איך אני גורם להם לממש את האחריות והאם תועיל לי תביעה צרכנית כלשהיא אם הם יספיקו לגרור את זה עד אחרי שהאחריות תגמר? איך אפשר לנצח את השיטה המפגרת הזאת ששמים חברה חיצונית כדי להמנע מלתת שירות? אולי כדאי לתת להם פרטים של בן אדם אחר והם אולי יחזרו? למישהו יש נסיון עם זה?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  18. אשמח לחוות דעת על המחשב

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  19. Started by Noooa,

שלום לכולם, החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש (למה לא?) ... עכשו ככה, אני לא צריכה מסך מקלת ועכבר... או מערכת הפעלה... (יש לי כבר WIN XP- אם זה משנה....) גם לא צורב או כונן CD.... וגם לא FLOPPY... בכל מקרה אני צריכה את כל השאר... אני בדרך כלל עובדת עם כמה תוכנות שונות פתוחות(אני מתכנתת, וגם משתמשת באינטרנט באותו זמן ובמייל ותמיד יש עוד משהו עובד שאני צריכה ברקע, אז ככה שחשוב לי שהמחשב יחזיק את זה (מעבד חזק? או RAM גדול?) אני לא משחקת במשחקים - ככה שלא חשוב לי כרטיס מסך טוב... אני אשמח אם תעזרו לי... ואם אפשר גם בפחות מהתקציב, אז ברור שאני אשמח....

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by rockerr,

חשבתי על אסוס 1000 HE בגלל הסוללה אבל היה לי את לנובו S10 E בעבר ולא הייתי מרוצה(חלש מדי)ומן הסתם הם פחות או יותר באותה רמה... לא עומדים במולטי טסקינג של כמה טאבים פתוחים ונגן מוזיקה... אז החלטתי לחפש נייד עם מעבד נורמלי,(Dual core ומעלה) רק שהדבר הכי חשוב לי בו ,שיהיה עם סוללה חזקה,שתחיזק מעל 5 שעות לפחות ולא מצאתי כזה לצערי... אולי לכם יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  21. אהלן, שיניתי קצת את נושא הדיון כדי למקד ויש לי שאלה יותר ממוקדת עכשיו לגבי בחירה בני שני מחשבים. קודם כל, שתבינו בכללי מה אני מחפש במחשב נייד: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים קלים, עריכה גרפית ועריכת וידאו (לא מקצועית) * גודל המסך? 15 זה בסדר * משקל רצוי? המשקל של המחשבים שהבאתי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה יותר ארוך מהווה יתרון * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חובה HDMI * בלוטות? לא קריטי, אבל יתרון * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, כל עוד החברה אמינה ההשאווה היא בין שני המחשבים הבאים: ההתלבטות שלי בקצרה…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  22. שלום, מעוניין הצעות למפרט לצורכי גיימינג, סרטים בHD וכיו"ב (וכמובן כל שאר הדברים הסטנדרטיים שמשתמש ביתי עושה). תקציב: עד 10000 שקל כולל הכל - מסך, מקלדת ועכבר, רמקולים. מבקש מארז שקט יחסית, האסתטיקה לא כל כך קריטית אם אפשר אז העדיפות היא לI7 ול5870 אבל רק אם זה הגיוני תקציבית וביצועית. אין לי שום ציוד ישן שאני מעוניין לשלב במחשב זה, הכל צריך להיות חדש.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  23. שלום לכם. אני לא מוצא אפשרות להתקנת דרייברים ל XP על הנייד הזה. אולי תוכלו לעזור לי למצוא? האם יכול להיות שאי אפשר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  24. שלום לכולם, אשמח להצעות למחשב נייד שיוכל להתמודד עם עריכה גרפית (פוטושופ ואילוסטרייטור) בצורה חלקה, תקציב בסביבות 4K, המחשב יירכש באילת תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה מצוין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי (אילוסטריטור ופוטושופ) ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  25. חברים שלום אשמח לקישור והמלצה למחשב ASUS לסטודנט ללימודים , הכי חשוב שיהיה נוח מהיר וקליל כל שאר הדברים פחות קריטי. תקציב עד 2300 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים