עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי לבני בן ה-8. הרב המוחלט של השימוש במחשב יהיה משחקים – אבל לא כבדים בשלב זה. כיום הוא משחק בעיקר במשחקי רשת כדוגמת Tanki Online שלמיטב ידיעתי לא צורכים יותר מדי משאבים... במילים אחרות, לא צריך מפרט לגיימר כבד, אבל משהו שיישאר רלוונטי בשנה-שנתיים הקרובות. אני דיי צריך את עזרת הפורום בהגדרה מה לדעתכם אני צריך. התקציב הוא ראשוני למה שחשבתי שאני צריך – עבור מחשב, מסך מקלדת ועכבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים לילד בכיתה ב'. בנוסף קצת אופיס…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב ביתי בסיסי בלי מטרה למשחקים. הארדיסק מארז וספק ישלי חסר לי רק הליבה..לוח מעבד וזכרון, אשמח להמלצות ,אשמח ללוח עם יציאות מגוונות כמובן כ. מסך מובנה. תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. דעתכם על המחשב הבא לצורכי צפיה בסרטים OFFICE ללא משחקים מעדיף אינטל Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 ANTEC NSK4480B-II 380Watt Black , יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=61 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by benr,

חבר שלי רצה לקנות מחשב מאייבורי (בנוי על מעבד i3, משהו באזור 1900 ש"ח). אמרתי לו שלא ילך לאייבורי בתור התחלה והמלצתי לו שהוא יכול גם בשקט ללכת על AMD ולחסוך עוד כסף. השימוש של המחשב זה בגדול רק אינטרנט והורדת סרטים. מה שכן חשוב שיהיה לוח אם עם כרטיס מובנה די חזק שיוכל לנגן סרטי 1080 ללא בעיות ומן הסתם גם יציאת HDMI שיוכל לחבר את המחשב למסך LCD אם הוא ירצה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  5. Started by roksan,

1. תקציב: 1500 - 1800 ש"ח 2. מטרות: SPSS ( סטטיסטיקה ), סרטים וסדרות ( יחובר לטלויזיה ), אופיס, אינטרנט ומשחקים לילדים קטנים 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכ. דיסקטים כ. צריך מחשב קומפלט 6. לא קריטי מאוד השקט כיוון והמחשב יהיה בסלון - 7 7. לא יבוצע OC 8. אין צורך במ"ה. יש צורך בהרכבת המחשב 9. RSM מתאים כיוון שגרים בכפ"ס 10. עדיפות רבה ל - INTEL. כמו כן הטלוויזיה היום היא מקרן אחורי 50" ולכן כרטיס המסך צריך לתמוך ב - Svideo ואין צורך ב - HDMI. רק לזכור שמדובר על סרטים וסדרות לצפיה בטלוויזיה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  6. אני הולך להזמין מחר כנראה את המפרט הבא מKSP מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2200+ copper fan 790 1 790 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 690 1 690 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Samsung 390 1 390 כרטיסי מסך? ATI Price Units Total RADEON 9100 TV,DVI 128MB 590 1 590 צורבים? Price Units Total Lite-on 52 x 24 x 52 (box) 380 1 380 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab. 230 1 230 סך הכל 3070 אינני מבין בOC אבל מתכנןן להתעניין בעתיד לא היה בחנות זיכרןנת של WINBOND (זה כזה הבדל?) (בKSP??) בעיקרון יש לי עוד 300-400 שח שאני יכול להוסיף אבל רק אם זה ממש הכרחי!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by IKatz1989,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועוד (אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Lineage 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אממ כמו שאפשר להבין מהכותרת אני רוצה מחשב ביתי למשחקים כבדים מאוד ב 4500 ובבקשה להגיע ל 4500 +- בלי לחרוג מהמחיר יותר מידי .. עכשיו אני מאוד מתלבט בין המעבד E8400 ל Q6600 כי המחשב צריך להיות לטווח הארוך אני לא יחליף מחשב לא בשנה הקרובה או בנשתיים הקרובות אז אני צריך משהו מעולה למשחקים וגם שיחזיק חזק לעתיד... כמובן שבעתיד אין שום בעיה לשדרג פה ושם אם צריך למשל עוד זיכרון אחד אבל בשנה וחצי הקרובה לא... אממ תנסו להוציא את המקסימום שאפשר ... המארז איך שהוא נראה לא ממש משנה לי העיקר שיקרר כי את המחשב אני שם מתחת לשולחן.. לא צמוד לקיר או משהו אבל עדין למטה... ושוב שיריץ משחקים כבודים על רזולוציה טובה וגבוהה והכי חשוב שירוצו חלק... אז בבקשה אני יודה למי שיעשה מפרט ב 4500 המחשב ל…

• 57 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. כמו שאולי חלקכם יודעים, עברתי לניו יורק. אני רוצה לקנות בחודש הקרוב מחשב הביתה, שהשימוש הכי כבד שלו יהיה משחקים. אני לא פריק של פריימים לשניה, אבל אני רוצה כרטיס מסך נורמאלי שיוכל להריץ גם משחקים חדשים באיכות סבירה. מבחינתי, הביצועים של ה-Ti4400 שהיה לי במחשב בישראל מספיקים, אבל מאחר ואי אפשר כבר להשיג אותו היום, נראה לי ש-R9600P או XT יהיה יותר ממספיק בשבילי. אני רוצה יותר מחצי ג'יגה זכרון ואני רוצה דיסק קשיח של 80 ג'יגה או יותר. מסך CRT בגודל 17" ובאיכות טובה יספיק לי. מאחר ולא התעסקתי עם חומרה כבר כמה חודשים טובים ואני לא מכיר את המעבדים החדשים, אני אפילו לא בטוח אם אני רוצה ללכת על AMD (ואם כן אז XP או 64? ו-754 או 939?) או Intel, אני אשאיר את הבחירה הזאת לכם. הגבלת ה…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  10. הי, אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי של כל המשפחה. להלן הפרטים לפי הסעיפים המומלצים: 1. תקציב מקסימלי: 2000 שח כולל מערכת ההפעלה. במידה ולדעתכם זה מחייב התפשרות קשה - אפשרי חריגה קלה (עד 10%-15%), רצוי מאד שלא 2. שימושים: אינטרנט - כולל סקייפ, מסנגר. אופיס, משחקים פשוטים (FIFA), צפיה בסרטים לילדים (לא HD), בניית ספרי תמונות אישיים (pixit). 3. ציוד הקפי - רמקולים בלבד (יש לי מקלדת, עכבר, מסך) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - לא 5. מפרט חלקי - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - המחשב בחדר משחקים ולא בחדר שינה 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by gutte,

ראיתי פה באתר את המפרט הזה: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=47 אני רוצה משהו דומה שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר ושבסך הכל כולל מקלדת ועכבר יעלה בסביבות ה-3000, לא יותר המחשב כמובן לא צריך לכלול מסך ואם אפשר אז כרטיס מסך יותר רציני-שיריץ FIFA 2005 ו-NBA 2005 ומשחקים בסגנון חלק מקווה שזה אפשרי להרכיב מחשב כזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  12. שלום לכם/ן, אני רוצה לקנות מחשב נייח עד סכום של 7000 שקל (כולל מסך). אני רוצה להתחיל לעבוד על קיובייס ובנוסף אני רוצה שיהיה חזק למשחקים אבל ממש חזק. בקרוב יהיה bioshock2 ואני אכנס בכלל לכל הז'אנר של משחקי המחשב (הייתי משחק רק בxbox). מעבד - core 2quad Q9550 או i7 920 --- כרגע אני די סגור על הc2q אלא אם כן אתם סבורים אחרת לוח אם - gigabyte ep45t-ds3r או ‏gigabyte EX58-UD3R s1366 Core i7 --- בהתאם במעבד זכרונות - ‏2x2GB Corsair XMS3 DHX‎ cl9 1333 או במקרה של i7 - ‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ cl7 1333 כרטיס מסך - פה יש לי התלבטות, עברתי כבר 100 פורומים וחוות דעת ואין לי מושג מה לעשות אופציה 1: 9800gtx+ 1gb/256bit אופציה 2: hd 4870 1gb/256bit אופציה 3: gtx 260 896…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, מחפש מחשב לשימוש ביתי כללי שיאפשר עריכת תמונת ברזולוציוה גבוהה במהירות ויעילות (Photoshop + Lightroom) ובנוסף עריכת וידאו 4K מרחפן ומצלמת GOPRO (4K HEVC) אין צורך בציוד מקיף 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שתמיד כדאי לחסוך, אבל לא על חשבון הביצועים, לא מעוניין שהוידאו יקרטע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם הסיבה טובה עד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom - תדיר Photoshop - מזדמן Reso…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח מעדיף שלא לחרוג אלא אם כן יש שדרוג עם יחס עלות / תועלת גבוהה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש הכבד ביותר יהייה פיתוח תוכנה (עבודה עם מכונות וירטואליות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונני אחסון ישנים 3.5" שאני מעוניין להעביר למחשב החדש (אפשרי גם ב-NAS) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ו…

15. זקוק לעזרה בניית מפרט לצרכים שרשומים בכותרת 3000ש"ח גג! עדיף פחות... ;D עדיפות למסך 19 מחברה אמינה(LG,SAMSUNG, ets...) חייב קשיח 320GB ומעלה אין עדיפויות לשאר החלקים... משתחליטו יתקבל... תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by Nadav1,

מעוניין במחשב ביתי שיתאים לכלל בני הבית 1. מה התקציב המקסימאלי: 4K-5K במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 0.5K 2. מה שימושי המחשב: אופיס, צפייה בקבצי ווידאו (גם HD), משחקים (FIFA, SIMS) וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מסך איכותי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 9 (שקט מאוד) 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: WIN 7 , התקנה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רחובות (אפשר KSP ,IVORY או אחרת), שירות טוב 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה): אינני מתמצא מספיק, התקנים רגילים שיתאימו לשנים הקרובות 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחש…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מומחים יקרים, תודה מראש על העזרה. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים (הוא יהיה מחובר למסך 24 ולטלוויזיה 55), גלישה באינטרנט ואופיס. כמו כן ישמש לאחסון קבצים (בעיקר תמונות ומוסיקה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקל…

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  18. שלום רב! הדרישה הכללית היא למחשב לבית (גלישה באינטרנט, סרטים, הרצת תוכנות כבדות לחישובים כמו מטלב למשל, modelsim). כמו כן, אני לא משחקת במשחקי מחשב חדשים, ואולי אנסה לעשות אוברקלוקינג בעתיד הקרוב קראתי במספר מדריכים ובאתר זה בימים האחרונים ורציתי שתחוו את דעתכם על המפרט הבא: מעבד: Intel E7200/E8300 קירור למעבד: Arctic cooling silencer 64 / alpine64 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L / GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8500GT 512MB DDR2 PCI-E / GIGABYTE RADEON HD3650 512MB DDR2 PCI-E זכרון: 2GB מחברה מוכרת כלשהי דיסק קשיח: 320/500GB מחברה מוכרת כלשהי מארז+ספק: COMPUCASE 6A21 Black+Blue 400W TRT PSU / COMPUCASE 6A19 Black 400W TRT PSU …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לא כולל מסך המחשב מיועד לשימושים פשוטים של אינטרנט ושימושי אופיס, לא צריך מעבר לזה, אולי הצגה של סרטי ילדים, אבל אין ממנו דרישות מיוחדות (המחשב הקודם היה פנטיום 3). אני מניח שיגידו לי שהתקציב נמוך, אז אם אפשר לא לחרוג יותר מידי. תודה

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  20. שלום לבאי הפורום, אחרי הרבה בעיות, עושה רושם שהמחשב השולחני שלי עבר מהעולם (לוח אם/מעבד) והגיע הזמן לחדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי סטנדרטי+ (ייתכן ופעם בפרק זמן יידרש להריץ MATLAB ללא סימולציות כבדות. כמו כן, יהיה צורך בכתיבה של מסמכים בעלי מספר רב של עמודים, הכוללים תמונות/גרפיקה.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אמנם היום אין צורך בד"כ בצורב חיצוני, אך עדיין נדרש. קיימים אצלי שני צורבים תקינים עם חיבורי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, ניסיתי לבנות לעצמי מפרט למחשב שמיועד בעיקר לעבודה בתכנון 3D ב SolidWorks ומעט משחקים. דגש עיקרי - דרוש לפרק זמן ארוך במיוחד. אני מחזיק מחשב 7-8 שנים, כך שבסוף התקופה שדרוג כנראה לא יהיה רלוונטי (למעט תוספת RAM במידת הצורך). בהמשך מצורף השאלון ואחריו המפרט שבניתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית 3D, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks …

22. Started by tamarn,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יחיד - צפייה בוידאו 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  23. קיבלתי כמה הצעות ואני צריך עזרה בבחירה במשתלמת ביותר מביניהן. 1. http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=100239&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=30 2. http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=100236&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=14 3. מעבד אינטל פנטיום 4 3000 1 מ"ב זכרון פנימי 512 מ"ב דואל צ'אנל 400 מהץ PC3200 דיסק קשיח 80 ג"ב * 7200 סל"ד SATA כונן X52 כונן צורב DVD NEC מצלמת אינטרנט LOGITECH עם מקרופון מובנה כ. מסך GFORCE PCIX 256MB PCX6200 סך הכל כולל התקנה 728 $ + מע"מ. (שזה בשקלים 3350) אבל בכל זאת אפשרי. הצעות טובות יותר יתקבלו בברכה, תודה !

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. 1. אשמח להמלצה על מחשב בייתי לשימוש בסיסי ממוצע (אינטרנט, אופיס וכו'), תקציב של 1,500 - 2,000 ש"ח אמור לענות על הסוגייה להבנתי, אינני מעוניין להרכיב מחשב ולבחור חלקים ספציפיים, אלא אשמח להמלצה על מערכת מוכנה שאני יכול לנסוע ללרכוש באחת מהחברות המוכרות בתחום באיזור המרכז. אשמח ללינק ספציפי לרכישת מערכת מוכנה (אין צורך במסך). 2. מעוניין במכשיר משולב מדפסת + סורק + מכונת צילום + פקס. כמות ההדפסה הינה נמוכה, מספר דפים חד ספרתי בשבוע, אשמח ללינק ספציפי לרכישת מוצר מתאים מומלץ, עדיף מאותה החנות מהסעיף הקודם. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אז ככה, היום המחשב הביתי שמשמש את כולם נפח נשמתו, בהתחלה הייתי בטוח שרק הספק נשרף (CX600) אבל ממש לפני הזמנה של ספק חדש בדקתי עם איזה ספק גנרי רק כדי לבדוק שהכל תקין - ואין תגובה. סביר להניח שהספק לקח את הלוח איתו לעולם שכולו טוב. המפרט של המחשב ז"ל: Core 2 Quad Q8300 2X2GB G.SKILL PI 1066MHz DDR2 CL5 MSI P43T-C51 Seagate 1TB Barracuda Corsair CX600 Point of View GT220 1GB מארז גנרי של אייבורי (EZCOOL) CoolIt ECO A.L.C קירור מים AIO לא רע בכלל כרטיס פקס אז במחשב הזה השתמשנו בעיקר לגלישה במרשתת, עריכת מסמכים, צפייה בסרטונים, מדי פעם עריכת סרטונים משפחתיים בסיסית, והילדים שיחקו מיינקראפט. המחשב כעיקרון עבד טוב, מדי פעם שמו לב לחולשתו של ה-GT220 או לעומס על המעבד…

• 60 תגובות
    • 7.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים