ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד לאחי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר חיבור המחשב למסך וצפייה בסרטים, קצת פוטושופ (חובבני), אינטרנט, אופיס. ממש לא גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, הדברים שאני עושה עם המחשב בעיקרון זה משחקים קלים (פיפא,ניד פור ספיד וכו'..) בניית אתרים,תכנות בC# עבודה עם פוטושופ , גלישה באינטרנט וסרטים. אני רוצה לחבר את המחשב לLCD 32 אינץ' לא קבוע יענו פעם שאני רואה סרט או משהו. אני רוצה שיהיה לי את החיבור הזה בכרטיס מסך ושהמחשב יהיה חזק ושקט אבל לא צריך להגזים עם הקירור וכל זה... תנו חוות דעת על המפרט ואם אתם מביאים חדש אז תגידו לי מה שיניתים ולמה שאני ידע. חשבתי על המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤565 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם ASUS M2N ¤437 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31530 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤350 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכ…
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד פשוט לעבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. רצוי מחשב קל עם איכות סאונד גבוהה ורזולוציה טובה, אבל אלו בעדיפות שנייה. העלות של המחשב הנייד צריכה להיות לא יותר מ-2500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב המצורף יקר מהתקציב בכותרת מכיוון שאת המעבד והלוח אקבל עם הנחה משמעותית. השימושים העיקריים למחשב יהיו: 1. משחקים ברמה בינונית ומטה. 2. המחשב יהווה מרכז מולטימדיה לצפיה בסרטים (יחובר לטלויזיה). 3. אופיס ואינטרנט. ידוע לי כי המפרט שנבנה בפוטנציאל הוא ברמה גבוהה ואולי גבוהה מדי לשימושים שהזכרתי. הסיבה העיקרית, היכולת לקנות את המעבד והלוח במחיר זול יותר. במידה ויש לכם המלצות שונות נוספות ליעול המפרט אשמח לקבלן! Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1030 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪513 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7, יחיד…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב למולטי טאסקינג (הורדות, פוטושופ, גלישה, תכנות, סרטים - בו-זמנית) עד 5K. אפשר יותר ואפשר פחות. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5K במזומן אפשר לגלוש ויהיה נחמד אם זה יצא פחות 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים -בינוניים, סרטים, הורדות (טורנטים וHTTP בו-זמנית), עריכה גרפית (דו-מימד בעיקר) לפעמים בו-זמנית (רוצה שירוץ חלק) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר ומקלדת אלחוטיים - איכותיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, אבל רצוי חנות באיזור אשדוד או ת"א 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של ה…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שימושים: גלישה, משחקי פלאש, סרטי HD, חיבור לLCD עם HDMI , תוכנות אופיס וכדו'. חשוב לי שהמחשב פשוט יטו מבחינת גלישה והמערכת הפעלה, שהכל ירוץ חלק חלק ויסחוב לכמה שנים הבאות בכיף. מעדיף מעבד של אינטל, אם אפשר איזה CORE I3 בתקציב, אבל פתוח לשמוע גם הצעות אחרות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט צפייה ישירה ומשחקי אינטרנט של ילדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב ביתי השימושים העיקריים שלי זה הורדות, סרטים ומעט מאוד משחקי ספורט חשוב ש-HD יהיה בנפח גדול אם יש מפרט מאייבוריי אשמח מאוד
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+משחקים+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו2012+פיפא2012+מנג'ר2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי כיום מסך 19" של סוני -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הייתי רוצה שהמשחקים שציינתי ישוחקו ברמה …
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג את אחד המחשבים בבית - למשחקים, אינטרנט ויישומי אופיס.. לא אפרט רכיבים פריפריים סטנדרטים כגון כונן אופטי ואמצעי קלט מצאתי את המחשב האפשרי הבא, מאינפוסרוויס (חנות בבאר שבע) מארז InfoService (#35) MidiTower ATX Model SPL-930Z מארז Front 2*USB and 2*Audio. Silver-Black color. Rear fan 120mm. With power supply 500VA and special ventilations for Prescott CPU מעבד Intel® Core2 Duo Processor E4500, LGA775 Package 2.2GHz Dual Core Conroe engine, Bus 800MHz (4*200), 65nm, 2048k Cache L2 Intel Extended Memory 64 Technology לוח Intel Dragontail Peak DP35DPM Intel P35 Express Chipset + ICH9R, 800/1066/1333-MHz system bus, LGA775 CPU Socket, Pentium-D, Core2 Duo & …
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס 3 מקסימום.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. בעתיד, יתכן חיבור לטלוויזית LCD לצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב לחבר שהמחשב שלו גוסס, אז ככה: יש לו מסך חדש לגמרי "Samsung 19 מהדגמים החדשים ביותר. מקלדת, עכבר ורמקולים גם כבר יש. התקציב שלו לא גבוה, הוא עד 2500, אבל גמיש, מצד אחד עדיף אפילו יותר זול מ - 2500, מצד שני אם תהיה סיבה ממש טובה אולי אפשר לגלוש טיפה למעלה. השימושים, כמו המחיר, בסיסיים. עבודה אינטנסיבית במעבד תמלילים, אינטרנט, עריכה בסיסית של תמונות, צפייה בסרטי וידאו באיכות טובה. מבחינת משחקים אין שימוש כזה, מלבד אולי משחקים לילדים עד גיל 6, וגם זה בספק. הורדות גם לא. מה שכן, חשבתי שזה יהיה חכם לקחת לוח אם טוב, כזה שיאפשר שדרוג עתידי אם צריך, כלומר, לוח שתומך בגדלי דיסקים קשיחים גדולים יותר מזה שירכש עם המחשב, וכמו כן תומך בזכרונות גדולים יות…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש ולהשתמש בכרטיס המסך שכבר יש לו ( Quadro FX1800 )עבור הSOLIDWORKS, אשמח למפרט שיהלום את העניין ויספק לו ביצועים טובים . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וSOLIDWORKS לשימוש מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מ…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מערכת חדשה למחשב, המחשב מיועד לצרכים בסיסיים,צפיה בסרטים,אופיס וגלישה. התקציב הוא 1200 ש"ח עם אפשרות לחריגות קטנות,אין צורך בציוד היקפי. אשמח לקבל 2 אופציות, intel\amd אם התקציב מאפשר. תודה מראש ויום מוצלח
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב להורי לשימושים ביתיים פשוטים: אינטרנט, אופיס, מוסיקה באיכות סבירה, תמונות (עריכה פשוטה ביותר) ומשחקים לנכדים. אני מניח שאריץ על המחשב XP PRO כי יש לי רשיון. (אם VISTA מומלץ אז איזה?) אשמח להמלצה (חשוב לי שהרכיבים יהיו איכותיים גם אם לא המהירים שבנמצא). מארז רצוי שיהיה שקט ועם הרבה יציאות USB2 מקדימה. רצוי נפח איכסון גדול. אני צריך כמובן הרכבה. התקציב עד 3,000 ש"ח כולל היקפיים מקלדת, עכבר ורמקולים (סבירים בלבד) מסך 22 אינץ' אקנה בנפרד (אם יש המלצות אשמח לשמוע) כמו כן אשמח להמלצה על חנות אמינה. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
*עדכון* זהו המפרט החדש - שהרכבתי בTMS האם לדעתכם יהיה אפשר לסגור הזמנה ? (המפרט מKSP הוקפא לעת עתה בגלל חוות דעת כאלו ואחרות) האם לוח האם תואם למעבדי דור 8 החדשים ? אשמח לתגובות . 43075 מעבד אינטל Intel Core i3 7100 3.9Ghz 3MB Cache s1151 - Tray 1 42163 מאוורר למעבד Antec A30 CPU Cooler 1 42413 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte GA-B250M-DS3H LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 39769 זכרונות HyperX FURY 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 …
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מפרט מתאים למחשב נייח ביתי שנועד לשימוש בוויזואל סטודיו ושיעבוד באופן נוח, ללא גיימינג (אין צורך), איזה מעבד דרוש? כמה זיכרון ram?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב ביתי עם יכולות עיבוד לעריכת וידאו מהגו פרו. זה מה שאני בניתי..אני קונה באילת בשביל המחיר אז אני מכיר רק KSP..אם יש לכם מה להציע יתקבל בברכה.. הרכבתי בלי כרטיס מסך כי אני מאמין שהמעבדים החדשים אמורים לסחוב עיבוד גרפי כזה, מה אתם אומרים? http://ksp.co.il/?uin=19242#complist
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, זקוק למפרט לחבר ללא ציוד הקפי ומסך לצורכי גלישה משחקים וסרטים. (לא מתוכנן OC). רצוי לתת מפרט מחנות אחת. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית פשוטה (תוכנות כמו blender,movie maker ודברים פשוטים כאלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקסימום just cause 3 או gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920…
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, ריכזתי כמה התכתבויות בפורום ויצא לי המחשב הבא ב-3500. מה אתם אומרים? מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 3000+ (S-754) 570 1 570 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK Price Units Total K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 275 2 550 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total GIL Alastor X550 256MB, TV, DVI, PCI-E 395 1 395 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II 490 1 490 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 230 1 230 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 395 1 395 מקלדות? Price Units Total Logitech Keyboard + Opt…
-
- 16 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, היום חבר של דודה שלי החליט לנקות את המחשב שלה, ועל הדרך פירק את המעבד, השפריץ משחה תרמית לכל מקום ושבר חצי מהפינים של המעבד. לכן אני מחפש כרגע תחליף למחשב בין כ-5 שנים, לשימוש כללי "של דודה" שהמקסימום שלו בטח יהיה לראות סרטי HD, ותכנים באתרי סטרימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ500 ש"ח, לסכום כולל של 2000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש את כל הציוד ההיקפי הנדרש. …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. מתכנן לקנות מחשב באיזור ה4500 - צריך קצת עצות ושיפורים. לנוחיותכם מילאתי את השאלון P: אודה לכל עזרה! מה התקציב המקסימאלי? 5000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1280*1024 כ19אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג טוב, כרגע בסביבות בין 6 ל 8 אלף (עוד לא החלטתי). השאלה שלי בתור התחלה איפה עדיף לקנות, בארץ או בחו"ל? ניסיתי לראות את ההבדל בבניה של מחשב מtom's hardwares (אחד מהיקרים שלו), וראיתי שההבדלים במחירים דיי משמעותיים: בהנחה שקונים את הקייס בארץ (שכו הוא כבד אז אין טעם לקנות מחול) והשאר מאמאזון המחיר יצא לי בערך 5.5 אלף, לעומת בארץ שיצא לי בערך 7 לאותו מפרט. מצד שני, אני לא יודע לחלוטין איך עובדת האחריות עם קנייה מחול. גם קצת קשה לי עם כל השמות של המוצרים ככה שיכול להיות שאני מתבלבל - לדוגמא אני רוצה לקנות כרטיס מסך גיימינג Nvidia RTX 4070, אבל נראה שיש לו כמה סוגים ואני לא בדיוק יודע מה לבחור בעצמי 😅 אז מה דעתכם? מה עדי…
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-