עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה משרדית, אבל די אינטנסיבית -OUTLOOK פתוח ברקע, גליונות אקסל, מסמכי וורד וכו'. כמו כן, המחשב צריך להיות נייד מספיק לטובת נסיעות מדי פעם, לכן בהתחשב בשני הצרכים הנ"ל נראה לי שמסך 13.3" הוא אידיאלי. ראיתי כל מיני מחשבים שמבוססים על מעבדים דלי הספק בטווח המחירים הרצוי, אבל נראה לי שאופי העבודה קצת גדול מדי על מעבדים כאלו ועדיף ללכת לכיוון משהו מבוסס על I3. עד עכשיו מצאתי שני דגמים שבאים בחשבון, אבל לכל אחד החסרונות שלו. Dell Inspiron N3010 - הבעיה העיקרית היא החוסר בכונן אופטי. אופי העבודה על המחשב ידרוש כנראה שימוש בתקליטורים מדי פעם וכונן חיצוני הוא פתרון אפשרי אבל פחות נוח. Dell Vostro 3300 - הבעיה העיקרית היא הסוללה החלשה (…

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  2. היי, מעוניין לרכוש חלקים בסיסים למחשב חדש על מנת להריץ מספר מחשבים(וירוזלציה) ובנוסף משחקים כמו פיפא NBA2K וכו'. חוץ מלוח והמאוור - הכל ירכש בארה"ב כך שאין צורך להסתכל על המחירים. עשיתי לעצמי מפרט אשמח לדעתכם דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ Dual Channel CL10-10-10-27 1 כונני SSD: Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 1 תודה משה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by neogod,

אני מקווה שזה שייך לפה איזה לפטופ אפשר לקנות בערך ב1000 שח יד שניה?

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  4. שלום לכלל המומחים אני רוצה לקנות בימים הקרובים מחשב שישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו premier, vegas, after effect, ואודיו -cubase, fruit loops ומידי פעם להריץ משחקים (borderlands 2, gta v, max payne 3) לאו דווקא על ההגדרות הגבוהות ביותר. 1. תקציב מקסימלי 3,000 א) אני מנסה לחסוך, אבל אם ההבדל ישפיע במיוחד על הביצועים אני אחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. שימושי מחשב - עריכת וידאו ואודיו, גיימינג קל א)תוכנות עיקריות - שימוש כבד בcubase, fruit loops, after effect, premier ב) משחקים שיופעלו: . borderlands 2, max payne 3, gta v מותאם למסך 1080X1920, מסך 23 אינץ' -הגדרות גרפיות בינוניות במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  5. שלום לכולם, מעוניין לשדרג את המחשב שלי הקיים (בנוי על סוקט 775) למחשב חדש. החלקים הקיימים אותם אני הולך להשאיר: -מארז Ikonik RA X10 SIM -כרטיס מסך AMD HD6950 2GB -כרטיס קול Creative X-FI Titanium Fatal1ty Champion -ספק (מעדיף להשאיר אבל אם צריך אז יחליף גם) Enermax Liberty DXX 500W -כונן קשיח - WD Cavier Blue 320GB X 2 -כונן SSD - Intel 520 128GB X 2 מעוניין לקנות מעבד חדש, לוח אם חדש וזיכרונות חדשים. חשבתי על: לוח אם חדש - Gigabyte G1.Sniper M3 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8051 מעבד חדש - Core I7 3770 3.4GHZ - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4187 זיכרונות חדשים - Corsair 1600MHZ 2 X 4 GB - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6801 ספק חדש …

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by Nahum2,

אז ככה אני צריך מפרט כ 4500 שח למשחקים ועבודה בכמויות גדולות של ישומים. אני יכול לחרוג בעuד 500 שח בהנחה שיש הבדל קיצוני. אני רוצה יותר על המעבד,לוח אם טוב, 2GB ראם. בתור כרטיס מסך אני חושב על ה 7600GS שיספיק בהחלט עד שיצא DX10. האם מומלץ AMD או INTEL ולמה בעצם... ומאד חשוב שיהיה שקט עד כמה שאפשר.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by ALAV,

שלום לכולם, הצלחתי לחסוך 4000 ש"ח ואני מעוניין במחשב חדש, המחשב שלי כבר עגלה אני מתכוון לשחק במשחקים הכבדים יותר כמו COD ו MAFIA 2 וסרטים ב HD 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - תכני HD - תדיר , משחקים - מזדמן , וגלישה באינטרנט- תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? -32 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - COD, MAFIA2…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by chook_rl,

היי, בגדול אני אשמח לבסס את המחשב על אינטל. ואשמח אם יהיה בו איזה כרטיס מסך נפרד. משהו באיזור ה 300 שקלים גג. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים. תודה רבה. עריכה: בהתאם להוראות הפורום: תקציב מקסימלי 4K. לא חייבים לנצל הכל. שימושים נרחבים באינטרנט/אופיס/ויז'ואל סטודיו וקצת תכני HD. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך במסך. השקט חשוב במידה חלקית. המחשב לא נמצא בחדר שינה. אך תמיד נעים שהוא לא מרעיש לא מתוכנן OC. לא צריך מערכת הפעלה לא צריך שדרוג

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  9. שלום חברים, מחפש את עזרתכם בהגדרת מפרט למחשב בסביבות 6.5K ש"ח שישמש לעריכת וידאו (בעיקר1080p) בתוכנות Avid וגם AfterFX. להלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף לא לחרוג באופן משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעריכת וידאו (בעיקר 1080p Full HD ) בתוכנות Avid וגם AfterFX. לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול מסך, מקלדת, עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום, חבר שלי רוצה לרכוש מחשב נייד לאינטרנט ואופיס,וגם קצת צפייה סרטים (SD וHD) והתקציב הוא 4000 ש"ח. גודל מסך צריך להיות לפחות 13 אינץ'. משקל לא כזה קריטי אבל כמובן מומלץ שיהיה כמה שיותר קל(לא בכל מחיר). חשוב שתהיה יציאת HDMI, שיהיה בלוטות' ולפחות 500GB הארד דיסק. וגם שיהיה צורב DVD אחריות בינלאומית לא חשובה כי התכנון לקנות מהארץ וחשוב רק שתהיה אחריות כאן בארץ. אין העדפה לחברה מסויימת מהסיבה הפשוטה שאני פשוט לא יודע מה כדאי לצרכים האלו ובתקציב הזה וצריך את עזרתכם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by hagai349,

Intel® Core i5 480M Intel® Core i7 720QM מה עדיף מבין שני המעבדים? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dolevzora,

שאני מפעיל את המחשב אז הוא עוד לא עולה זה לפני שעולה starting windows עולה לי ככה smart failure predicted on hard disk 0: hitachi HTS545025B9A300 (PM) WARNING : IMMEDIATELY BACK UP YOUR DAT AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE A FAIL MAY BE IMMINENT PRESS F1 TO CONTINUE ואז אני לוחץ f1 זה מפעיל לי תמחשב רגיל עובד הכל טוב אבל אני לא רוצה שיהיה תארור הזה אני רוצה שיהיה חלק שלא יפעל לי פתאום בעיה גם לפני שפרמטתי זה היה וגם עכשיו אחרי יש דרך לפתור את זה ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Itamar_Efrati,

היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב נייד ורציתי להתייעץ אתכם לאחר שחקרתי מעט והסתכלתי על כל מיני דגמים. בעיקרון אני צריך שהמחשב יתאים לשימוש הבא: המחשב ישמש ללימודים, להרצה של סרטי HD 1080p, עריכת תמונות בתוכנת ה- Lightroom, אולי מעט עריכת וידאו וכמובן גלישה שוטפת באינטרנט. הדגם ששמתי עליו עין הוא Asus N550JV-CM248H שאת המפרט שלו אפשר למצוא בקישור הזה. אני יודע שהוא די מכוון לשוק הגבוה ואולי יספק מעבר לדרישות שלי, אבל אני רוצה מחשב חזק ואיכותי ומוכן להשקיע כסף עבור זה. מה אתם אומרים על הדגם הספציפי? ועל ASUS כיצרנית מחשבים ניידים? אם יש לכם דגמים של חברות אחרות בעלי מפרט דומה שאתם חושבים שיתנו תמורה טובה יותר למחיר- מוזמנים להציע מצאתי את המחשב בחנות בשם "שניידר" ברחובות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 - קירור נחושת לזיכרונות - פריים קו לא תודה 598.70 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 615.32 ש"ח 1 SaPPhire Radeon X800GT 256MB - TV OUT/DVI - PCX - RETAIL 1,256.34 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 348.54 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 313.46 ש"ח 1 .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53.72 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 325.23 ש"ח 1 Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 + Basic Optical Mouse -USB 131.81 ש"ח 1 Creative XFREE Xe222 - 2.1 154.80 ש"ח 1 BenQ LCD 17" - FP71G+ - 8ms - …

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  15. בקשר לכרטיס מסך, אם עד שאני אקנה יהיה במלאי את ה 512mb אז אני אקנה אותו. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 573 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 320GB SATA II 16MB Raid Edition WD3200YS ¤ 545 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤ 1966 1 מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 6…

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by gjook,

שלום לכולם , אני מחפש מחשב נייד לישימוש בידי סטודנטית , העבודה היא בעיקר מול אינטרנט , אופיס , הרצה בסיסית של סרטים בקיצור שהמחשב יוכל לעמוד בעומס של עבודה של סטודנט.והוא גם צריך להיות לא כבד מידי כדי שיהיה נוח להסתובב איתו . לפי מה שקראתי חשבתי על מסך בגודל 14.1 אינצ'... מחיפוש קצר בפורום מצאתי את הדגם הנ"ל: Dell Vostro 1014 T6670 4500MHD http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=21&products_id=44 הוא עולה 3,390 ש"ח. ראיתי שגם המסך שלו הוא מט , שלפי הבנתי לשימושים של אופיס בעיקר זה ממולץ. ההרד דיסק מאוד גדול ולא נראה לי בכלל שיתמלא אי פעם. הזיכרון של ה2g נראה לי מספיק. המשקל נראה לי סביר . ואין לי כל כך מושג איך הלוח אם והמעבד אני כבר לא ממ…

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  17. הכוונה היא רק לחלקים הבאים : מעבד AMD Athlon 5000+ X2 לוח אם תואם של ג'יגבייט מהמתקדמים זיכרון : 1gbX2 800 Radeon 2600XT 512 HDMI DDR3 קירור : Big Typ VX הכל ביחד 1600 שח ! מה אתם אומרים מחשב זה מיועד לעבודה רגילה ( אינטרנט, מוזיקה, סרטים ) ובין השאר משחקים ( על רזולוציה ופרטים בינוניים )

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  18. שלום לכולם. אני לא ממש מבין במחשבים ניידים וקשה לי לדעת איזה מעבד טוב יותר ומהר יותר וכו' ובמיוחד שיש המון ניידים בשוק אני מחפש מחשב נייד עם מסך 15 או 17 אינץ אני מחפש משהו עם מעבד I7 באמת שיהיה מעבד מהיר וחזק עם לפחות 1T דיסק קשיח אם יש אפשרות של שילוב כונך SSD זה יהיה עוד יותר טוב כי אני מחפש נייד מאוד מהיר שלא יתקע לי אחרי שנה או שנתיים אני רוצה נייד מהיר וחזק המטרות הן בעיקר אינטרנט לאחסן תמונות לראות סרטים ומידי פעם גם לשחק במשחקים לא כבדים אבל אם יש אופציה בתקציב לקבל גם כרטיס מסך טוב אני אשמח אשמח לקבל המלצות לדגמים באמת טובים שלא סתם עולים הרבה אלא גם שווים את המחיר שמשקיעים בהם אין לי העדפה לחברה מסוימת אני אישית אוהב את אסוס אבל אם יש חברות אחרות אז בכייף

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום לכולם, אבא שלי החליט לקנות מחשב חדש (לצרכים משרדיים), הבעיה היא שהוא ננעל על זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1300&CatCode בעקבות המון תלונות ששמעתי עליהם אני מוכן לעשות כמעט הכל כדי שהוא לא יקנה באייבורי, הבעיה היא שהוא לא מבין את זה ומבחינתו מחשב זה מחשב והם נותנים את המחיר הכי זול. בבקשה עיזרו לי למצוא מפרט דומה במחיר דומה או קצת טיפל'ה יותר יקר. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by Liorbt1,

היי חברים צריך עזרה לגבי בניית מחשב שהצרכים העיקריים שלי הם הורדת סרטים והעלאת סרטים בעזרת טורנט .המחשב אמור לעבוד באופן תמידי ורצוף בלי הפסקה כך שאני מחפש מחשב שיעבוד בצורה חלקה התקציב הוא 3000 תודה רבה ליעד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by oh777,

לכל חנות שהלכתי אמרו לי שהמחשבים במחסן ,ואי אפשר לראות אותם יש המלצות היכן אפשר לראות ולהתרשם מרוב המחשבים הנידיים המוצעים בשוק??

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  22. [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: ProductParamName]מעבד[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]Intel Core i5-4460 up to 3.6Ghz[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]לוח אם[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]Gigabyte GA-H81M[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]מאוורר[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]מאוורר שקט למעבד[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]זיכרון פנימי[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]8G DDR3 1600Mhz[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]כרטיס מסך[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]NVIDIA GeForce GTX750 2G DDR5 Full HD[/TD] [TD][/TD]…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mrraz,

מי שעוקב אחרי המחירים של המערכות החדשות שמבוססות על LGA 2011-3. לוחות X99 עם מעבד 6 ליבות וזיכרון DDR 4 יכול לראות שהמחירים נמצאים במגמת ירידה אחרי המחירים הראשונים והמטורפים ניכרת ירידה במחיר ככל שהציוד חודר לחנויות. המחירים אמנם מעל מחשבי 4 ליבות אבל הפער הולך ומצטמצם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שוב שלום, נתבקשתי למצוא דגם של מחשב נייד שנמכר בארץ, שכל מטרתו היא להריץ תוכנה מאוד מסוימת, לא כבדה מדי, כאשר הדרישה היחידה ממנו היא שיהיה לו מסך בגודל 15 אינץ'. שאר הפרמטרים, כגון ביצועים, גרפיקה, זמן סוללה (יהיה מחובר ישירות לחשמל רוב הזמן), משקל וכדומה - אינם רלוונטיים. השיקול היחיד, מלבד המסך, שלדעתי כן שווה לקחת בחשבון הוא נושא האחריות, בישראל. התקציב הרצוי הוא, כמובן, המינימלי. מהו המחשב הבסיסי ביותר שעונה על הדרישות (הבסיסיות ביותר) הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  25. התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח +/- התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לחרוג מהתקציב? 100 +/- מה שימושי המחשב? מדיה סנטר + משחקים קלים / בינונים + ניידות (מארז MINI-ITX + WIFI O.B שמתחבר מאחרי המסך וניתן לנייד אותו מחדר לחדר) האם יש צורך בציוד? מסך "24 עם ברגים לחיבור המארז MINI-ITX עדיף עם יציאות USB במסך עד כמה חשובה שקט בסולם של 1 עד 8? דרגה 5 האם מתוכנן אוברקלוק? לא מתוכנן האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP / TMS באזור חדרה והסביבה האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מארז LOW PROFILE להוסיף כרטיס מסך קל בעתיד + USB3 מקדימה 2x (יש הבדל גדול בין כרטיס מסך ברמה של LOW PROFILE לכרטיס המובנה על הלוח?) מה הכרטיס המסך הכי חזק שאפשר לשים במארז LOW PR…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.