עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב של חבר שלי התקלקל(משהו ממש מוזר - המחשב היה מחובר לחשמל ופתאום קרס. גם המטען הפסיק לעבוד, הוא ניסה לחבר את המטען לשקע אחר והמטען עבד(האור שלו נדלק) אבל ברגע שמחברים למחשב המטען נכבה) בכל מקרה אשמח להמלצה על חנות טובה ואמינה באזור ירושלים. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Nadav1983,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח ללא מסך חריגה של 100 200 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים godfall וכדו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, 3080 מדגמים FE or ASUS TUF בלבד, כונני SSD ו ראם(יש לי 16 מהמחשב הישן של לפני 3 שנים) ויש לי מארז מחשב גדול אז גם מארז לא צריך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, …

3. אני אוטוטו קונה מחשב חדש למשחקים ולגלישה באינטרנט וכאלה, עכשיו המחשב צריך להיות סוס עבודה לגמרי, שיריץ משחקים באופן מהיר וטוב. עם Fps גבוהה בכל המשחקים החדשים ושעוד עתידים לצאת. אני לא צריך מסך,מקלדת,רמקולים וכאלה חשוב שהמארז יהיה טוב, והמעבד יהיה Amd אבל אם יש עדיפות לאינטל אז כמובן שעדיף אינטל זהו, בהצלחה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מעבדי ?AMD Sempron 2600+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS K8V-MX s754, K8M800, SATA, VGA זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 דיסקים קשיחים Samsung 80GB 7200RPM SP0802N כרטיסי מסך GIGABYTE GF FX5200 128MB, TV, DVI (לשנה הקרובה) כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD LG 16x48 White ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-6A21 400W מקלדות Logitech Internet Pro White עכברים MS Optical + roll רמקולים GPT 2.1 MODEL SW-205 מסכים SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT מחיר 3027 ¤ או מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 דיס…

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by Shiker,

היי חבר'ה אני מעוניין במחשב ללא ציוד הקפי, מסך. מעבד QUAD CORE לוח אם ASUS כרטיס מסך 8800GT 512 זכרון 2 גיגה לפחות 800 MHZ מארז יפה ואיכותי הארד דיסק 320 GIGA ומה שצריך בעצם.. חנות מתל אביב ראשון שם.. והכי חשוב...הממ ת-ו-ד-ה

• 14 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by asher_pa,

היי, לפני כ4 חודשים קניתי מחשב לפי המפרט הבא : מעבד AMD 5200 לוח GA-MA78GM-S2H זיכרון 2G OCZ מארז EZCOOL 350W REAL המחשב נקנה לצורך Media Center והוא אכן עובד ומנגן סרטי FHD 1080P בלי בעיות. - על המחשב מותקן Vista Ultimate לאחרונה היה לי קצת זמן פנוי ורציתי לנצל את המחשב למשחקים... הורדתי את spiderman web of shadows - ותבעסתי שזה מקרטע... 1. אם אני יחזור ל XP יש סיכוי שיותר משאבים יתפנו לטובת משחקים???? 2. במידה ולא האם כדאי לקנות איזשהו כרטיס מסך שיוכל לעבוד עם המפרט הנ"ל (מעבד 5200 וספק 350 ) ויוכל להריץ משחקים ... - הבנתי שהכרטיסים החדשים דורשים ספקי כח חזקים ואני לא יודע אם שלי יוכל לחזיק - או שאולי המפרט הזה לא מתאים למשחקים בכלל ועדיף לוותר על ההרפתקה מראש... אין ל…

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by goniak,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1850 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא להתפרע(: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ (לא עיקר השימוש אבל יש שימוש) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? נראה לי שבגלל הפוטושופ צריך כרטיס מסך נפרד ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד! 8 המחשב יהיה בחדר שינה. אין צורך להשקיע במארז בגלל שקט(למעט המאורר שלו). רק בספק ובקירור למעבד (אולי גם בדיסק הקשיח) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מצורף צילום מסך עם ההצעה שיקבלתי... תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by xena,

האם המעביר הבא יצליח להמיר צורב DVD עם יציאת SATA, צורב רגיל, ל USB כך שהנייד יזהה אותו לשם התקנת מערכת הפעלה? בהנחה שהנייד תומך ב BOOT מUSB http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=160292604857 או שחייבים ללכת על משהו חיצוני בסגנון External USB 2.0 GSA-E60L DVD±RW x20 LightScribe Black ?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  10. צירפתי תמונה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by none,

יש לי 2 אפשרויות לבצע שידרוג אכן קודם אפרט את המפרט: Intel Pentium 4 1.5 Intel GaribaldI 256 RDRAM Geforce 2 MX 400 Sb Live 5.1 Value ATP 3 מארז וספק גנריק. זהו נראה לי שאלו הם הדברים הנחוצים, המחשב בעיקר למשחקים, וסרטים שאותם אני רואה על טלויזיה עם הTVOUT. אפשרות 1: Intel Pentium 4 1.8 GigaByte 8IHXP 128 X2 RDRAM 1066 GainWard Ti 4200 Golden Sample אפשרות 2: ATP 5 SB Audigy X-Gamer GainWard Ti4200 Golden Sample Enermax FS710B שניהם יוצאים בערך אותו מחיר מכיון שבאפשרות הראשונה אני מוכר את החלקים של המחשב הישן, אז חברה מה כדאי?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. איך המפרט הזה ? מ IQPC. התקציב הוא באזור ה 1500-1700 ש"ח . לעבודה משרדית , OFFICE אינטרנט וסרטים. כנראה עם WIN7. צריך שיעבוד מהר וחלק שלא ירגישו כבדות במסמכי OFFICE ודברים כאלה. נראה לי ממש אחלה מפרט למטרות, רק דבר אחד אני לא מבין בו, וזה הלוח אם, אני לא יודע אם הוא תומך את הזכרון והמעבד שלקחתי, ואני לא יודע אם יש בו כ.מסך מובנה. לא צריך HDD ולא צריך צורב DVD מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪443 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ₪316 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ₪248 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU ₪162 ספק כוח: [..] SEASONIC 400W : SS-400ET ₪250 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪1518 ה…

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  13. קניתי מחשב חדש, בחנות טובה אך הם לא הצליחו להתמודד עם התצורה הלא שגרתית הזאת. אני מחשב מישהו שנחמד שיש לו סבלנות לזה, תודה

14. טוב מה דעתכם? מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.8GHZ לוח: Gigabyte GA-965G-DS3 Intel G965 LGA 775 זיכרונות: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK מארז + ספק: Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU + 400W HEC דיסק קשיח: Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS עד עכשיו אני מתחרט שקניתי את ה 965G ולא 965P לא מצליח לעבור ת2.1GHZ במעבד :\

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by סוס אדום,

אני לפני קניית מחשב חשוב לי שיהיה נייד בלבד! אני משתמש בפוטושופ,אילוסטרייטור,אינדיזיין,ובמקביל דפי אינטרנט שונים כוללים כמה כתובות מייל,פריפיק וכו' איזה מפרט מחשב אני צריך לדרישות האלה איזה מעבד? ואיזה כרטיס מסך נחוץ לי כדי שאני יעבוד עם כל הדברים הנ''ל-פתוחים כולם והמחשב יזרום! ???

16. אהלן, רוצה את המלצתכם למחשב לשימוש ביתי + משחקים בינוניים. תקציב עד 2400 ש"ח. התקציב קשיח ואין אפשרות לחרוג ממנו. אין צורך במסך. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בציוד הקפי פשוט (מקלדת עכבר ורמקולים). התקציב כן צריך לכלול הרכבה. חשוב- רק לא ספק כח גנרי. עדיף מחשב שקט אבל לא הכרחי. בסולם של 1-10 אני מדרג את זה 5. מיקום החנות - רחובות או ראשלצ. ת"א גם אפשרי בעדיפות יותר נמוכה. תודה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by amyu98,

אהלן, כמה יעלה בערך לוח אם + מעבד + 2/4 ראם + כרטיס מסך + שיספיקו כדי להריץ משחקים חדשים גם על מינימום?של אינטל? ושל מתחרים זולים יותר? כרגעכבר יש hard disk חדש יחסית של 500 GB ככה שלא צריך חדש. אין לי בעיה להזמין מחו"ל. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tomerbr10,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 4000. המחשב ישמש לעריכה, פוטושופ ומשחק. (אני לא יודע אם התקציב מספיק, מקווה שכן.) בעקרון אני רוצה שאני יוכל להשתמש במחשב זה בתוכנות עריכה, בעיקר של תמונות אבל גם ווידאו, בצורה חלקה וריץ את העניינים מהר ויוכל להתמודד יפה עם המשחקים של ימינו. לדוגמא BF3. חשוב לי שהוא יוכל לעמוד בדרישות המערכת הנ"ל : Processor: Quad-core Intel or AMD CPU RAM: 4GB Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950. Graphics card memory: 1 GB Sound card: DirectX compatibl sound card Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version גודל מסך ומשקל פחות מעניינים אותי, אני מקווה שאני לא מבקש יותר מדי -תודה מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by moshe1x,

צריך קצת עזרה בנוגע למחשב שברצוני לקנות, יהיה בעיקר למשחקים כבדים: מעבד: amd 3200 venice . לוח אם: פה יש לי קצת בעיה: מה עדיף לי ? דרוש לוח אם SLI, התקציב לא מוגבל השאלה אם שווה להשקיע סכום גדול? זיכרון: 1GB CL2.5 בסטוק אחד . כרטיס מסך: גם כאן עדיין לא החלטתי מעונין ב 6800GT לפחות, אך שהמחיר יהיה שפוי לא מעל 2000. צורב, מסך, הארדיסק-- אני לוקח מהמחשב הישן . התקציב לא מוגבל אך אני רוצה להשקיע כמה שפחות.

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. צהריים טובים לכולם, מנסה לבנות מחשב בסיסי לקרוב משפחה, אשמח לקבל קצת עזרה. זה מה שחשבתי בינתיים (נבנה דרך KSP) : Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP VGA WideScreen Black - 1090 Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray - 495 P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA - 395 2x2GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel - 180 Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ - 225 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET - 290 מארז, כרטיס מסך רמקולים ועכבר חסרים... הכל נתון לשינוי מלבד המסך. והנה השאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן ל…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by hagai_sela,

שלום, אני חדש פה. אני מחפש לקנות מחשב מאוד חזק לפיתוח של אפליקציות שדורשות המון זכרון ו CPU חזק. חשבתי לקנות מחשב עם מעבד CONROE 6300 ו 4GB זכרון בשתי יחידות של 2GB כל אחת. לא מצאתי בארץ מקומות שמוכרים דימים של 2GB 667. מישהו מכיר כזה? הערות לגבי המפרט של המחשב יתקבלו בברכה. חגי.

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  22. חבר התקיל אותי, אני צריך בבקשה מפרט למחשב בסיסי ( מחשב סטודנט, שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט ), בתקציב כמה שיותר זול בעיקרון, כולל מסך ( בואו נלך על מסך 19 אינץ', אבל בהחלט לא חייב להיות מסך מהטובים...). הדרישה הנוספת שקיבלתי היא שהמחשב לא יהפוך תוך שנתיים למחשב ענתיקה שלא שווה כלום. בתקציב כזה זה קצת קשה, אבל חשבתי אולי על לוח אם נורמלי שיאפשר שדרוג עתידי. אשמח לרעיונות... ( לא אכפת לי אם זה Intel או AMD, אני אישית מעדיף Intel, אבל אני יודע שבתקציב כזה יש סיכוי לעשות משהו יותר סביר עם AMD, אז לא משנה לי כל כך ). תודה !

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  23. שלום הזמנתי מחשב נייד ומעוניין לשמוע חוות דעת עליו.. עד כמה הוא יריץ לי משחקים ועל איזה איכות.. משחקים כמו NBA 2K12 או BATTLEFIELD 3 הנה המפרט: XPS 17 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz Genuine Windows® 7 Home Premium, 64-Bit, English NVIDIA® GeForce® GT 550M 1GB graphics 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory 750GB 7200 RPM SATA Hard Drive 17.3" FHD (1080p) 3D Display with 2.0MP HD Webcam Tray Load Blu-ray® Triple Writer (reads and writes CDs, DVDs, BDs) NVIDIA 3D Vision glasses ---- זה גם כלול אגב עלה לי 1300$ תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן חברים. מפרט המחשב נעשה באתר של KSP. אך איני רוצה לעשות את הקנייה אצלהם. את המפרט הכנתי בעזרת חבר ושנינו לא מקצועיים לחלוטין בנוגע לבניית מחשביםכל ביקורת או שינוי יתקבלו בברכה. המפרט זקוק גם למסך. אם ישנן אלטרנטיבות למפרט גם זה יתקבל בברכה. עוד פרט מאוד! חשוב זו החנות ממנה יקנה המחשב, זקוק לחנות אמינה ולא כזו שמנסה "להיפטר" מלהקוח לאחר הקנייה. המפרט מצורף בקובץ לפוסט. המון תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 7000 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת מדיה, עובדה באפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיוע…

• 24 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. אשמח להמלצה על מחשב נייח (לא כולל מסך, מדפסת וכו') שישמש לפיתוח תוכנה, יריץ בעיקר Visual Studio 2019, היום אני עובד על מחשב מבוסס אינטל i5 עם 4 ליבות ו 16 ג'יגה זכרון, זה עובד מספיק מהר, אבל אני צריך למסור את המחשב ולרכוש חדש. אני מניח שהמחשב החדש יהיה מבוסס אינטל, כנראה i5, אפשר i7 אם לא מייקר משמעותית (אבל לפי מה שאני רואה, זה מייקר משמעותית). מבחינת Ram, מספיק 16 ג'יגה לדעתי, DDR4 מהירים אני מניח. מבחינת דיסקים קשיחים: דיסק קשיח ראשי SSD בנפח 256 ג'יגה (או 512 אם לא מייקר משמעותית) וגם דיסק קשיח משני רגיל, 7200rpm בנפח 2TB. מבחינת מארז, היום יש לי Thermaltake H22 Versa, אבל ממש לא חשובה לי הצורה או הנראות, אני מניח שכל Mid Tower ATX יתאי…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.