עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה וידאו HD קבצים של 12 ו14 GB וצפייה בהם (צפייה ב-2 סרטים במקביל) מיועד לעבודה , עובד גם עם קבצי אקסל כבדים, להעברת נתונים לדיסקים חיצוניים (הרבה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 21.5"60HZ קונטרסט 12000:1 2MS (זה מה …

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  2. אז ככה די חשוב לי שיהיה מחשב חזק גם כרטיס מסך טוב. חשוב שתהיה יציאה של firewire . נחמד אם תהיה גם esata. אני רוצה שהמסך יהיה איכותי שיהיה אפשר להסתכל עליו גם במקום עם שמש ושלא יהיו השתקפויות מעצבנות. גם חשוב שישקול סביב ה- 2.6 קילו או פחות ... עכשיו לגבי החברות יש כל כך הרבה אז אני פשוט לא יודע במה לבחור. הנה כמה אופציות שמצאתי: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=716202&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=3609&Cat2Cat1ID=42&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=762 http://www.gamaoffice.co.il/products/136540 http://www.gamaoffice.co.il/products/143411 בנתיים אני מתלבט הכי הרבה בין…

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  3. בהמשך ל-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436519.msg3744771#msg3744771 להלן הדרישות שלי מהמחשב: 1. שימוש: ישמש כמחשב משני למחשב ביתי ראשי שמפרטו מופיע בפרופיל שלי : א. אמור להריץ לרוב אופיס, אינטרנט, קצת עריכת תמונות/וידיאו, הרצות MATLAB קצרות. ב. מתכנן לעבוד עם WINDIWS-7 ב-32 ביט (עד 3 ג"ב במפרט) 2. תכונות הכרחיות א. מסך מט (לקריאה,כתיבה ותכנות) 13.3 - 14.1 אינצ'. כולל מצלמה ומיקרופון מובנים. רזולוציה ביחס 16:10 (1280:800) או נמוכה יותר (4:3-כן; 16:9-לא). ב. משקל - עד כ- 2.5 ק"ג כולל סוללה. ג. דיסק קשיח - לפחות 250 ג"ב. ד. קישוריות מירבית: WIFI ; BLUETOOTH (לדעתי סלולרי 3G אינו הכרחי בשלב זה). ה. חיבורים: לפחות 3 USB + לפחות אחד מהחיבורים למסך חי…

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 3300. אם אפשר לחסוך קצת בשביל המסך סבבה אם לא - נשרוד, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פוטושופ ועריכות דומות, משחקי SIM3 ודומיהם - לא קריטי להגיע למקסימום הגדרות מבחינת מסך - אני מאמין שנרכוש מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - לא נראה לי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? OC - אפשרי, מי שמשתמש - לא יודע 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. - איז…

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by hfg666,

בעיקרון, אני רוצה נייד שיוכל להריץ משחקים ברמה נמוכה-בינונית לפחות.. (משחקים כמו למשל battlefield 2142) התקציב תלוי גם אם אפשר תשלומים.. תשלומים של מקסימום 1000 בחודש.. (אז תקציב יכול להיות אפילו 10 אלף שקל) אני רוצה גם בטריה חזקה(לא חובה אבל רוצה).. מסך לפחות 15 ואפילו יותר.. משקל לא ממש משנה לי.. אבל שלא יהיה משהו מטורף... דיסק קשיח לפחות 80 GB.. צורב DVD. ואחריות.. וגם שהמחשב לא ילך לי אחרי שנה או משהו P: תודה לעונים! ד"א תציעו גם דברים שפחות מ10 אלף.. אני לא חייב את הטופ שבטופ.. תודה עריכה: אני צריך עוד הצעה.. הפעם עם כרטיס מסך לא הכי חזק.. שיוכל לפחות להריץ סרטים ומולטימדיה וכו'.. וגם חזק כזה.. הרבה משימות וכו'.. ואם אתם ממליצים בכיוון הזה אז התקציב יהיה…

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by roeesnir,

איפה אפשר להשיג בארץ טאבלט עם מקלדת נשלפת שמריץ ווינדווס? ובכלל - יש המלצות לדגם מסויים?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by Mark32,

שלום, אני משתמש חדש פה, ואני כמו רבים מעוניין בלקנות מחשב, אחרי שביליתי זמן מסויים בלקרוא קצת בפורום ובכללי הצלחתי להרכיב מפרט בTMS, Gigabyte GA-Z97M-DS3H 549₪ Core i5 4690K 3.5ghz With Graphics Tray 1255₪ בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 329₪ Arctic Cooling Freezer i11 154₪ בקניית מחשב חדש בלבד,מבצע חדש - Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led 899₪ בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB Retail 1899₪ באנדל - NZXT Phantom 410 White + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש 729₪ סה"כ: 5814₪ אני לא צריך כונן קשיח וזה גם התקציב המקסימלי שלי. אשמח אם תמליצו או תתקנו אותי לגבי חלקים מסויימים, תודה מראש.

8. אם מסגרת התקציב לחוצה אשמח אם תציינו על מה לשים את הדגש ומה גמיש וניתן לשדרוג / הוספה בעתיד

• 12 תגובות
    • 869 צפיות
  9. העדפה שלי למעבד זה פנטיום 4 מעל 2.4 ג'יגה הרץ, אבל אם יש AMD שהוא שווה בכוח שלו אז לא אכפת לי. כרטיס קול מעדיף שלא יהיה בילט אין בלוח אם. חשבתי לשלב את הצורב הזה במפרט NEC ND-3500A..

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  10. שלום קראתי ועייינתי בפורום ובאתרים השונים ואני מתקשה לבחור את הנייד שיענה לצרכי. חשוב: ישמש אותי בעיקר בחו"ל , כך שנדרשת אחריות בינ"ל במדינות מזרח אירופה שימושים בסיסיים :אינטרנט, שיחות בסקייפ, הורדת וצריבת סרטים (רצוי חיבור לטלויזיה חיצונית), תמונות (עריכה קלה בלבד),אופיס, משחקים של הילדים ( בשלב זה משחקים קלים לילדים קטנים. האם בחשיבה לשנתיים הקרובות יש צורך בקונפיגורציה מורכבת יותר -למשחקים לילדים בני 5-7?) גודל מסך: 15.4", אין צורך במסך קטן או גדול- מתכוונת להוסיף מסך נפרד עמ"נ שלילדים יהיה נח יותר להשתמש . מעבד: לפחות 2GHZ (נראה לי שחבל לקנות קטן מזה) דיסק: לפחות 250G משקל:לא חשוב כל כך, יישב בעיקר על השולחן (אצטרך דוקינג סטיישן) כרטיס מסך -האם כדאי להשקיע במשהו טו…

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  11. אז לאחר שרכשתי מארז + ספק כח בקניה הקבוצתית שהתקיימה לפני 9 חודשים, והם עדיין אטומים באריזתם ללא שימוש בגלל העובדה שאני עדיין משתמש במחשב נייח (לא נייד) מהעבודה, התחלתי לחשוב שאולי היום כבר אפשר לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להרצת משחקים כמו Battle Field 3 (מי יודע, אולי גם 4 שיצא בגרסת האלפא כבר), COD האחרון וכו'. במיוחד לאור העובדה שהליבות הגרפיות HD5000 ו-HD5200 במעבדי האסוול החדשים לא חלשות כלל, בלשון המעטה. בבית המחשב יחובר לתחנת עגינה + מקלדת ועכבר + מסך 22". כך המחשב יתפוס פחות מקום מצד אחד, ללא התפשרות בביצועים מצד שני. מה דעתכם ? האם אכן קיים נייד מספיק חזק כזה?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא חשוב לי תקציב,אני רוצה לדעת כמה עולה מחשב אופטימלי לגיימינג היום שלא יהיה חזק בצורה מוגזמת ולא מנוצלת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר,אבל ביצועים הכי חשוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וOC קל למעבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הכל מהכל,כל המשחקים המוכרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע מסך 23 FHD מתכנן להחליף למסך UH…

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  13. תקציב מקסימלי די גמיש האמת, בואו נגיד סביב ה4000/4500, עדיף לחסוך אבל גם אם תנצלו הכל לא אסון. מיועד לגיימינג קל(פוטבול מנג'ר ודברים בסגנון), וחשוב מאד שהגלישה תהיה מהירה מאד בלי תקיעות. עדיף שיהיה שקט, לא צריך להיות על זה הקפדה מיוחדת. דרישות מינימום: כונן ssd, כרטיס מסך דומה לgtx1050 או טוב יותר, מעבדi5 דור שביעי. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  14. דגשים: יש מקום למארז עומד - 24X40X50 (עXגXר), יש אפשרות גם מארז שוכב. עיקר יעודו של המחשב יהיה לצפיה בסרטי 1080P ובפורמטי האודיו החדשים, אולם אני מעוניין שתהיה לי האפשרות לשחק משחקים( או לשדרג את המחשב בעתיד להרצת משחקים) . PVR - לא הכרחי עכשיו, אבל אולי בעתיד ארצה להוסיף. דבר נוסף - היות והמחשב ישב בסלון, חשוב לי שיהיה שקט ושהמארז יהיה סולידי (בלי נורות מהבהבות).

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by no nick,

המפרט שלי הוא ככה: CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4S533-VM Motherboard Chipset SiS 651 512MB ddr Adapter String GeForce4 MX 440 64mb 80gb hd השאלה היא אם אני צריך להחליף אותו או שיספיק להחליף רק את הכרטיס מסך שיחסית חלש.. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by Bear Cub,

חבר שלי רכש יד שנייה מחשב נייד עם סוללה שחוקה שלא נטענת יותר, איך אפשר לדעת איזה דגם סוללה עליו לקנות?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by m_rtl,

- לנצל את כל התקציב. לחרוג רק אם זה באמת שווה את זה מבחינת ביצועים - שימושים עיקריים - משחקים כבדים על הגדרות גבוהות, קצת פוטושופ, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומוזיקה - אין צורך בציוד היקפי כלל - צריך צורב דיוידי טוב. גם יהיה סבבה אם יוכל לקרוא בלוריי אם המחירים של הכוננים האלה לא בשמיים - השקט של המערכת מאוד חשוב לי. המחשב הנוחכי (E6600 + 4870) כבר בלתי נסבל במשחקים מבחינת רעש (וביצועים) - לא מתכנן אוברקלוק, לא מתעסק בזה - אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות - העדפה לחנויות בתל אביב -לשמור על אופק שדרוג ברמה שאם אני תוך שנה וחצי-שנתיים אשדרג לכרטיס מסך חזק + מעבד חזקים יותר, תהיה לי עוד שנה וחצי - שנתיים של משחקיות חלקה (אם זה אפשרי)

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  18. אני קונה חלקים מארה"ב ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הנ"ל הצעות לייעול/שיפור יתקבלו בברכה: Memory Corsair XMS2 2GB (2x1GB) DDR2 800 (PC2-6400) Dual Channel Memory TWIN2X2048-6400C4, 240-Pin, SLI Certified 119$ Motherboard Gigabyte GA-P35C-DS3R LGA775 169$ Cpu cooler Cooler Master Hyper TX 2 CPU Cooler 25$ Cpu Intel Core 2 Quad Q6600 283$ Case 384 ש"ח Nzxt Apollo Silver Case Fan Thermaltake Combo Cool DIY Series Silent Cat Fan 10$ Part PSU Black Ultra X-Finity 500W Computer Power Supply 40$ PCI_-E Vga eVGA GeForce 8800GTS PCI-E Video Card 640 373$ Dvd Burner Black ASUS LightScribe 18X SATA DVD Burner DRW-1814BLT 40$ Mouse Modware Illuminated Gaming USB Mouse 8$ Speakers…

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  19. טי.אם.אס שירותי מחשוב - רח' דבורה 9, קרית מוצקין טל רב קווי 04-8707585, טל ארצי 1700-508-506, פקס 04-8707045 שעות פעילות : ימים א-ה 09:30-19:30, ימי ו' וערבי חג 09:30-14:00 סל קניות - תצוגה מקדימה קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤902 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 יצרן ANTEC P182 3x120MM Black ¤726 1 יצרן Corsair 550VX 41A @ 12V ¤457 1 יצרן G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ ¤433 1 יצרן Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤379 1 יצרן Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! ¤995 1 יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤135 1 יצרן Assembly and Tests, New Computer above 3000nis ¤5 1 יצרן …

• 14 תגובות
    • 869 צפיות
  20. זה המפרט שעזרו לי ליצור פה http://www.tms.co.il/preview/spec/rc2x5p3g הגעתי לחנות מחשבים והמוכר הציע לי להחליף כרטיס מסך ומארז כרטיס מסך הקיים שרשום במפרט^ לכרטיס מסך gt630 2Gb gigabyte והמארז שרשום במפרט למארז עם 520 כוח המחיר נשאר אותו דבר .. מה אומרים שווה ? מה דעתכם? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  21. Started by DDgeva,

אני סטודנט ואני קונה מחשב שישמש אותי להרבה כתיבה ותיכנות. אני לא צריך כרטיס מסך חזק, רק שיעבוד מהר והכי חשוב שהמקלדת תהיה נוחה. חשבתי לקנות את הLenovo Edge 15 : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16705 יש דגמים אחרים שכדאי לשקול? או שזה באמת הכי מתאים? אני צריך להחליט מהר, וכל חוות דעת שלכם תעזור לי לקבל את ההחלטה.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battelfiled 3 , far cry 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by zzrxox,

אני עומד לקנות מחשב חדש התקציב ינוע בין 12K-15 ישנן 2 אפשרויות,הראשונה לבחור חנות אחת אמינה ודרכה לבצע את הקניה והאפשרות השניה לקנות את הרכיבים מחנויות שונות לפי מחירם הזול ביותר. ישנן יתרונות וחסרונות לכל אפשרות ( ולא אכנס אליהן עכשיו ) והשאלה שלי פשוטה,בהנחה שהתקציב שאני מוכן להשקיע גבוה במיוחד האם אני יכול לצפות להנחה ( ואני לא מתכוון להנחת מזומן ) מחנות שאני מתכוון לבצע דרכה את כל הקניה + הרכבה של המחשב,האם זה נהוג בכלל ( בגלל התקציב הגבוה ) ? או שגישת החנות תהיה שהמחירים הנקובים במחירון שלהם הם סופים ? מבדיקות ראשוניות שעשיתי בכפוף לתקציב שציינתי מצאתי הבדל של 1000+ ש"ח ואפילו סביב ה - 2000 ש"ח בין 2 שיטות הקניה. אשמח לשמוע תגובות בעיקר מאנשים שמתמצאים בסוגיה מניסיו…

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by שועל האש,

יצא כפול למחוק

25. Started by ytoledano,

אני מחפש לקנות מחשב נייד בכ 4500-5000. בעיקרון אני מעדיף בארץ אבל אני מבין שיש עכשיו דגמים חדשים עם Haswell שמאוד משפר את חיי הסוללה ואם בשביל זה חייבים לקנות בארה"ב - אני אקנה. בארץ, אני מעדיף לקנות בKSP. הנה הנקודות מהסטיקי, השארתי מה שרלוונטי: שימוש: תכנות/סטודנט, לפחות 4 ג'יגה RAM מסך: 13-14 אינץ' רזולוציה 1600 על 900 עד FHD. * משקל רצוי? חשוב שיהיה קל, אבל לא בהיסחפות * סוללה: 5-6 שעות * דיסק: SSD 120 ג'יגה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, אלא אם זה מייקר משמעותית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? גמיש תודה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים