ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
הוא ציין שהתקציב מאפשר עד 9000 שקל, אז אני לא רואה סיבה מדוע לא לקחת שני סטיקים של 512. ובקשר למארז?!?! למה אפשר לחסוך שם איזה 200 או 300 שקל ולקחת את Compucase CI 6A19 שמגיע עם הספק המצויין HEC 300W ולחסוך עוד כמה שקלים ובכסף הזה לקנות את שני סטיקי הזכרון 512X2.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי. אני מחפש מפרט למשחקים כולל מסך 20-22 ללא OC וללא ציוד היקפי. ממש לא איכפת לי intel/amd או nvidia/ati. לא צריך HD גדול (500 יספיק מעל ומעבר). לא סגור על גודל המסך נראה לי שמיותר לקנות 22 מה דעתכם ? אשמח מאוד ( לא חובה ) שהוא יהיה שקט ובשביל זה אולי הוסיף כמה שקלים. תודה רבה מראש.
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה וידאו HD קבצים של 12 ו14 GB וצפייה בהם (צפייה ב-2 סרטים במקביל) מיועד לעבודה , עובד גם עם קבצי אקסל כבדים, להעברת נתונים לדיסקים חיצוניים (הרבה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 21.5"60HZ קונטרסט 12000:1 2MS (זה מה …
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, מעוניין הצעות למפרט לצורכי גיימינג, סרטים בHD וכיו"ב (וכמובן כל שאר הדברים הסטנדרטיים שמשתמש ביתי עושה). תקציב: עד 10000 שקל כולל הכל - מסך, מקלדת ועכבר, רמקולים. מבקש מארז שקט יחסית, האסתטיקה לא כל כך קריטית אם אפשר אז העדיפות היא לI7 ול5870 אבל רק אם זה הגיוני תקציבית וביצועית. אין לי שום ציוד ישן שאני מעוניין לשלב במחשב זה, הכל צריך להיות חדש.
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום שלום וחתימה טובה יש לי מחשב hp pavilion dv5 1060ej הוא בן שנתיים והסוללה שלו החליטה למות אני רוצה לקנות סוללה חדשה אבל בארץ המחירים לא הגיוניים אני רוצה להזמין מחו"ל, הבעיה היא שאין לי כתובת להחזיר אז אני צריך להיות בטוח שקניתי את הבטריה הנכונה ולכן אני צריך לדעת עד כמה הדגם של הבטריה צריך להיות מדוייק אם אני מוצא בטריה שמתאימה ל hp pavilion dv5 1000 series זה יהיה לי בסדר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חברים שלום אשמח לקישור והמלצה למחשב ASUS לסטודנט ללימודים , הכי חשוב שיהיה נוח מהיר וקליל כל שאר הדברים פחות קריטי. תקציב עד 2300 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, צריך מחשב נייד שישמש בעיקר לאירועי קריוקי, על מה לשים את הדגש כאשר בוחרים נייד לקריוקי? אשמח לקבל הצעות, תקציב עד 2500 ש"ח!!!
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי התקציב 5000 ש"ח עבור משחקים כבדים DX10 + ויסטה אשמח אם תעזרו לי . תודה מראש .
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אם ממש הכרחי אז בין 500-1000 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ללימודים בעיקר, סרטים וסדרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי, אבל לא הכרחי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בית ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עובד 12 שעות ביממה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 15.6 רזולוציה 3840×2160 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני משתמש חדש פה, ואני כמו רבים מעוניין בלקנות מחשב, אחרי שביליתי זמן מסויים בלקרוא קצת בפורום ובכללי הצלחתי להרכיב מפרט בTMS, Gigabyte GA-Z97M-DS3H 549₪ Core i5 4690K 3.5ghz With Graphics Tray 1255₪ בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 329₪ Arctic Cooling Freezer i11 154₪ בקניית מחשב חדש בלבד,מבצע חדש - Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led 899₪ בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB Retail 1899₪ באנדל - NZXT Phantom 410 White + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש 729₪ סה"כ: 5814₪ אני לא צריך כונן קשיח וזה גם התקציב המקסימלי שלי. אשמח אם תמליצו או תתקנו אותי לגבי חלקים מסויימים, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אם מסגרת התקציב לחוצה אשמח אם תציינו על מה לשים את הדגש ומה גמיש וניתן לשדרוג / הוספה בעתיד
-
- 12 תגובות
- 861 צפיות
-
-
Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED מכירת פיצוץ מיוחדת 195 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 895 ש"ח ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,050 ש"ח Maxtor 80GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 457 ש"ח OCZ 512MB EL DDR400 PC3200 Platinum 2-3-2-5 845 ש"ח Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,230 ש"ח ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 587 ש"ח THERMALTAKE PUREPOWER TWV 480 WATT 494 ש"ח סה"כ 5,753 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום,אשמח לקבל חוות דעת על מפקט המחשב הזה ,אני רוצה לקנות את המחשב עוד היום מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 2.3GHz לוח אם DFI p45 מקורי לגיימרים זיכרון Extreme Performance 4G DDR3 Dual Channel OCZ 1333 מגה ארצ CL9 או *אם להחליף את הראם ל OCZ DDR2 4GB 1066 MHz 5CL דיסק קשיח 500GB SATA 7200rpm של WD צורב DVD-RW x22 SATA מארז ATX איכותי לגיימרים סילבר סטון כרטיס מסך GeForce GTS 250 1GB DDR3 מחברת GameWorld כרטיס קול 8 ערוצים כרטיס רשת 10/100/1000 ספק כוח 500W של סיסוניק מקלדת ועכבר אופטי מתנה ( לא רשום איזה) סה''כ-3,000 מסך-SAMSUNG LCD 22" T220P 5ms DVI WIDE FULL HD מחיר-1125 (מחיר מהאינטרנט) אצל אלמוג יותר זול... Screen Size 22" Wide Resolution 1920 x 1200 Brightness 300 cd/…
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הדרישות הן שיהיה כמה שיותר קל, ושהבטריה תספיק לכמה שיותר זמן. הוא ישמש לווארד מיילים ואינטרנט. חשוב לנו שהאחריות תהיה של היבואן הרישמי. הציעו לנו את ה asus eee 1005p האם הוא מומלץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר באינטרנט ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא …
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP intel core 2 dou 1.67ghz 3gb ddr 2 geforce 8400gs m מחשב חדש האם זה לא יכביד על המחשב? לא יקצר את חייו כשהוא עדיין פועל במיטבו? או שעדיף לשחק במחשב הנייח: intel 3ghz 512mb ddr ati x600
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אפשר המלצה למפרט של מחשב לסלון לחבר שלי? המחשב יהיה מיעוד לסרטים בלבד. שיעבדו כל הסרטים בפורמט MKV של 1080P חלק וללא בעיות. אין צורך במארז כי מביאים לו כבר מארז של ENERMAX LAGUNA עם ספק 300W (לקחת בחשבון שזה מארז דק וקטן) זה המארז http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=LAGUNA אז בבקשה המלצה רק לחלקים פנימיים בתוך המארז עצמו בלבד. בלי מקלדות ,מסכים ועכברים.... תקציב של 1500 , מקסימום 1600 שח ואם אפשר מחנות KSP תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אופיס, אוטוקאד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב מבריק או מאט, רצוי מסך 14" ומטה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה ממושך ככל הניתן אבל לא תנאי קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כ…
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
תודה מראש לכל העוזרים מדובר על משחקים כבדים
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה בכל מקום נרתעים מלתת מפרטים מומלצים למחשבים ניידים אבל בכל זאת אני אנסה. אני לא בקיא בכל ההבדלים בין הטכנולוגיות השונות ובנוסף אני מתקשה לבחור בחברה מסויימת של מחשב נייד אך השימושים העיקריים של המחשב הם: 1. אינטרנט 2. עיבוד תמלילים 3. מוזיקה/ צפייה בסרטים חשוב לי כמובן כ.רשת אלחוטי אך זה קיים היום כסטנדרט בכל מחשב, לדעתי לפחות 512 מגה, הארדיסק 60 או 80 אך לא חובה מומלץ 3 כניסות USB כרטיס מסך/ קול ממש לא חשוב לי. משקל בסביבות 2.5-3 קילו זמן סוללה כמה שיותר ארוך תודה,
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. אני הולך לקנות לפטופ בארה"ב אבל אני לא כל כך מבין בלפטופים ואין לי ממש נסיון עם לפטופים. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור חברה טובה שיש לה באמת לפטופים טובים ולא משהו מעאפן שיהרס אחרי שנה שנתיים. בעיקרון המפרט שלי הולך לכיוון: מעבד: CORE DUO 2 זיכרון: 1Giga כונן: 100Giga כ. מסך: לא יודע עדיין אבל משהו טוב צורב: DVD DOUBLE LAYER מסך: עדיין מתלבט בין 15 ל 17 ואם יש בלוטות' אז מה טוב... הלפטופ הולך להחליף גם את המחשב שלי אז לא הכפת לי להשקיע טיפה יותר כדי לקבל ביצועים טובים יותר. אני אשמח לשמוע על חברות שאתם ממליצים ואפילו טוב יותר אם יש גם דגמים מומלצים, התקציב שלי הוא בסביבות ה1200-1300$ המון תודות . קובי.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
צהריים טובים, כאן עוד סטודנט שמחפש לקנות מחשב נייד. אני מקווה לעבוד עם המחשב במשך שנים ולכן אין לי בעיה להשקיע בו סכום גבוה בהנחה שהוא מוצדק ומתאים לדרישותיי. לשמחתי אין לי בעיה שיביאו לי פיזית מחשב מארה"ב, כך שאם יש דגם מתאים יותר שם או שהעניין יחסוך סכום נאה (יש לקחת בחשבון תשלום מס בארץ) אבל לא יבוא על חשבון האחריות, אין לי בעיה ללכת בדרך זו. תכונות חובה: WIN7, אחריות מקיפה ביותר לזמן מירבי, מותג עם מוניטין טוב בהקשר של אמינות, מחשב שיוכל להריץ הרבה תוכנות במקביל בצורה חלקה לגמרי - אופיס/גלישה כבדה באינטרנט/קומפיילרים של תכנות/סקייפ/דיגסבי/בבילון. מצלמה ומיקרופון מובנים. תכונת בונוס: כרטיס מסך שיוכל להריץ יפה את סטארקראפט 2 שבא עלינו לטובה ב 2010. אני לא גיימר ואין לי …
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, אחותי נמצאת בארה"ב והתכנון הוא שהיא תרכוש שם מחשב נייד ותביא אותו לארץ כמחשב אישי. חשבתי על אחד מהדגמים של HP. האם יש לכם המלצות לחנויות בארה"ב, ודגמים של HP שיכנסו בתקציב הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש סטודנט לאדריכלות, גם ביום יום (סרטים, אינטרנט אופיס וכו') וגם שימוש בתוכנות לדו ותלת מימד לצורכי הלימודים. מסך בגודל של 14-15 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-