עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, בגלל ההגבלה הפיזית של הרוכש לאזור הצפון אני מתקשה להרכיב לבד מפרט משתלם. אודה לעזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז כן אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל טווח המשחקים כולל BF3 וחברים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך במסך של לפחות 22 אינץ -לאילו …

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by HaEsrimVeArba,

ללא ציוד היקפי\מסך. מפרט אינטל. AMD בבקשה למטרות אינטרנט\מוזיקה בלבד ושיריץ את XP כראוי. תודה מראש, אנוכי

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by la_pumik,

שלום רב, ראיתי את המפרט הבא בחנות ksp. מעבד: אינטל Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB לוח: אם למעבדי אינטל ABIT IP-95 s775, VIA P4M890, VGA, PCI-E זכרון: DDR II 533 1GB דיסקים קשיחים: Seagate 250GB 7200RPM, 16MB SATA II כרטיסי מסך: 64MB Shared DDR כרטיסי קול: 5.1 Channel Audio צורבים: Sony DVD±R AW-G170A x18 ציוד רשתות: On Board 10/100 מארזים: MidiTower ATX 321 500W White, Side Window מקלדות :2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים, אוזניות ומיקרופונים Generic 400 W מחיר 1560 ¤ אני כרגע משתמש עוד בסלרון 1700, ואני מחפש מחשב שיחזיק 5 שנים פחות או יותר לשימושים משרדיים. ז"א אינטרנט,אופיס, אימיול, סרטים. (לא משחקים) יש טעם לקחת יותר מזה ? ומה כ…

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by grenthZ,

תקציב : 5500 מזומן חריגה : עד 5700 מחשב לעבודה משרדית (עבודה משרדית : גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , התכתבות ......... ) מחשב למשחקים ,משחקים כבדים לדוגמא crysis ואחרים לדוגמא cs 1.6 ציוד הקפי : מסך * לא צריך צורב העדפת חברה : skypc נושא הקירור והעיצוב : אממ עיצוב לא חשוב לי של המארז בנוגע לקרור אני לא ממש מבין , לפי דעתכם . הרכבת המחשב והתקנת המערכת במעבדה צריך , לא צריך לקנות מערכת הפעלה חוקית יש לי. צרכים מיוחדים : שכרטיס המסך יהיה מסדרת geforce לא צריך OC נפח דיסק 250GB יספיקו לי תודה לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  5. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא, משלם בצ'יקים מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: 1-3 חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה רצויה: 7 כונן קשיח מועדף: 300-500 משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: 15" ומעלה צבע המחשב הרצוי: אין אפשרויות נוספות במחשב: חשוב לי מאוד לשלם בצ'יקים מה מטרת שימוש המחשב? בעיקר אני סטודנט למדעי המחשב שצריך שהמחשב ילווה אותי לאורך כל התואר וגם פה ושם משחקים ואינטרנט עכשיו מצאתי בבזק סטור את מחשב התלת מימד : http://www.bezeqstore.co.il/laptops/as5740d.html ב3500 שקלים אם כדאי לי ללכת עליו ? או שיש לכם משהו אחר להציע ? תודה רבה…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  6. אני מחפשת לפטופ כבר זמן מה...והגעתי לכמה סופיים, אבל פתאום, כל אחד אומר לי משו אחר והתבלבתי לגמרי.. למשל-על MSI אמרו לי שהם מעולים מלבד פרט אחד קטנטן-מתחממים מהר...אה יופי, זה עזר מאד על HP מסדרת PAVILLION נאמר לי שהם חזקים מאד, והשתכללו רמה אחת מעל קודמיהם, רק מה...יקרים ב1500 מעל כולם. סבבה, תודה GIGABITE נחשבים בינוניים, LG סתם בשביל היופי וכו' וכו', אני באמת יכולה להמשיך ימים. אז זה נסגר בזה שראשי סובל מכאב ראש, חברים שלי לא מדברים איתי כי אני כבר לא מאמינה להם,טוב, לא באמת...אבל הבנתם ת'קטע לא? בקיצור זה הולך ככה-אני צריכה לפטופ, לא מעל 2.5 קילו, מסך 14 אינץ' מספיק לי אבל 15.6 גם יתקבל, לא מעל 3500 שח,ואני יודעת אפשר להשיג משו טוב במחיר הזה, 2 G.B זיכרון אמורים…

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by kasabubu,

חבר הרכיב לי את המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/esvcwf6u 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה את ההוצאה אז לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. team fortress 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שכלול במפרט הוא 23" -לאילו הגדרות גר…

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (בתקציב לא גבוה), ועלתה שאלה: האם ניתן וכדאי להשתמש ברכיבים קיימים (מהמחשב הנוכחי) במחשב החדש? כמובן שאשמח לחסוך כסף אם אפשר, אבל אני לא מעוניין שזה יבוא על חשבון פגיעה ממשית בביצועים / אמינות המערכת החדשה. המחשב הנוכחי הוא די ישן - נרכש לפני כמעט חמש וחצי שנים (Athlon 3200+, אם זה משנה). אני אשמח לדעת האם כדאי להשתמש ברכיבים הקיימים מבחינת: חסכון כספי (בכמה מדובר?), האם מבחינת אמינות אין בעיה? (עלולה להיות בעיה אם מדובר ברכיבים בעלי זמן חיים מוגבל), האם תהיה פגיעה בביצועים? האם הרכיבים איכותיים מספיק בשביל שיהיה כדאי להשתמש בהם? (אם למשל המארז נחשב רועש או שהספק יגרום לבעיות טמפ' וכו'), וכל הערה אחרת שתהיה לכם בנושא. ספציפית, אני מעוניין …

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות של עבודה עם אופיס , תכנות , גלישה , סרטי HD...לא משחקים , ואני מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים ואשמח לקבל חוות דעת עליהם: 1) Dell studio 1537 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2977_3114&products_id=23178 (2 HP Pavilion DV5 1120 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6795&perur=2&t=1&c=320 3) Toshiba Satellite A300-20A http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7098&perur=2&t=1&c=339 הפרשי המחירים לא יותר מדי רלוונטיים מבחינתי. אני נוטה ללכת לכיוון של ה TOSHIBA גם מאחר ולפי דעתי הוא יותר חזק לצרכים שלי וגם בגלל האחריות ופריסת התשלומים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by DanielBotiar,

שלום לכולם, ברצוני לבנות מחשב שישמש להרצה של סרטי HD, משחקים ותוכנות כבדות. קיבלתי שני מפרטים שאני חושב שעונים על הצרכים שלי אבל איני יודע אם החלקים הם טובים או ששווה להחליף אותם בחלקים אחרים: המחיר של המפרט הראשון(תמונה) עומד 6000 ש"ח המחיר של המפרט השני(קובץ) עומד על 4200 אבל השאלה היא מבחינת היצרניות של החלקים אם שווה ה הבדל ! תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המחשב עובד באופן חלק ומאוד מהר. מעבד: Intel Core i3 540 @ 3.07GHz Clarkdale 32nm טכנולוגיתראם: ‎4.00GB כפול-ערוץ DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20סלוט אחד של קינגסטון והשני של Elpidaלוח אם : asus P7H55-M LX (LGA1156כרטיס מסך : (ATI Radeon HD 5670 (Sapphire/PCPartner1GB עם dvi hdmi ו disply portהארד דיסק : 465GB Hitachi HDS721050CLA362 ATA Deviceצורב -חדש- של LG, הוחלף לפני פחות מחודש. כרטיס קול של הלוח אם, אבל בspecy מופיע ככה: AMD High Definition Audio Deviceספק כוח 400W מארז כזה רק בלי הסמל של ksp http://ksp.co.il/?uin=13098מותקן עליו (אין דיסק אבל מופיע שהווינדווס מקורי בלוח בקרה) windows 7 ultimate 32 bit עובד מעולה, חלק מאוד. מאוד. שמור מאוד. עבר פרמוט לפני שנה…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tola,

שלום רב לכולם אני חדש פה ואני שמח להיות חלק מהפורום התותח הזה =] ברצוני לקנות מחשב חדש יש לי מחשב כבר 4 שנים ואני ממש מבסוט עליו אני מעבד של intel לוח אם של MSI כרטיס מסך האמתי ישן gefforce 7600לא הייתה שום תקלה ב4 שנים האלו ממש מבסוט מהחברות והייתי שמח שתמליצו לי מחשב חדש לגיימרים שיושב על בסיס החברות האלו ואם יש משו יותר טוב אשמח להתעדכן ולאמץ. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח בלי מסך .תודה רבה. אשמח לכמה שיותר תגובות והמלצות

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לא מתוכנן OC כרטיס מסך שיהיה כי כדאי לקנייה בתקופה הזאת והכי טוב כרגע.( בעל יציאת DVI לעתיד שיהיה לי מסך נורמלי...) אין צורך בצורב DVD ( כבר יש ) אין צורך במסך מעוניין בכרטיס קול טוב עם רמקולים ( העדפה ל5.1 ) עכבר Logitch mx518 ( אני יקנה 130 שקל מנועהקומפ) תודה לכם

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by benmll,

מבוסס אינטל בבקשה..! . מה התקציב המקסימלי? - התקציב הוא 2000 עם חריגה עד 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל בכיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - החריגה מפורטת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט, משחקים בסגנון פרו אשר מיועדים לעבור למסך HD, לראות סרטים באיכות, ועבודות כלליות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - שימוש כל יום, כמעט כל היום. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - 32אינץ'. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - פרו ופיפא. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד -משחקי המחשב וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. 3.…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by ran7,

אהלן מחפש תיק גב איכותי בשביל מחשב (15 אינץ'), שיהיה נוח ככה שלא ירגישו יותר מדי את המשקל של המחשב, וגם שיהיה מספיק גדול כדי להכניס אליו עוד דברים חוץ מהמחשב... מוכן להוציא פחות או יותר עד 600 שקל אם זה מה שצריך בשביל תיק איכותי (לא ממש מכיר את המחירים). למישהו יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. שלום לכולם ! אני רוצה לקנות מחשב בשבוע הבא אז כמה שיותר מהר עזרה תתקבל בברכה ! ! ! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ליצרת מוסיקה שיוכל לעבוד עם הרבה כלים וירטואלים VST וכו ... יש לי בתקציב עד 4000 ש"ח עדיפות למעבד אינטל i7 הבקשה שלי שתעזרו לי להרכיב מתאים למוסיקה לפי מה שהבנתי ממה שקראתי אינטרנט גדול בין מחשב מולטימדיה/למוסיקה אני צריך מפרט ברור כדי שאני יוכל לקחת את זה לחנות ראיתי מחשבים בכמה אתרים ולא יודע עם הם מתאימים לי http://www.mechkar.co.il/product.asp?ProductID=37&ProducCategoryID=3&ProducSubCategoryID=10 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8674 תודה לעוזרים ! ! !

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  17. Started by NightElf,

שלום לכולם... שלום... אני מעוניין לקנות מחשב סביב ה4000- ש"ח. זה המפרט שבניתי. אשמח להערות והארות... האם כדאי לי להחליף את כ. המסך ל-7600GS? המחשב בגדול מיועד להרצת משחקים (אני לא גיימר) ותוכנות סימולציה כגון מטלאב. מעבדי ?AMD? כמות Athlon64 3800+ (Socket AM2) 720 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M55Plus-S3G Socket AM2, 6100, DDR II800, PCI-E 530 זכרונות? DDR II 667 512MB V-Data 2 410 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות 6600GT 128MB TV, DVI, PCI-E 1 870 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות 200GB 7200 8MB WD2000JB 1 435 צורבים? DVD Recorders כמות TEAC DVW516G DVD±RW x16 1 230 מארזים? כמות Chieftec Mesh Black / Black / Silver (No PSU) 1 330 ספקי כוח? Spire כמות Spire RockeTeer II 400W…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. שלום לכולם, לרגל בת המצווה של האחיינית שלי היא ביקשה במקום מסיבה מחשב נייד. אשמח לעזרתכם בבחירתו. התקציב - עד 3,000 ש"ח. דרישות: משקל - עד 3 ק"ג (למעשה 3 ק"ג זה אידיאלי, ככה היא תצליח להרים אותו והאחים הקטנים שלה לא). שימושים - לימודים, מוזיקה, סרטים, שיתוף קבצים (ולכן נפח כונן גבוה) ומשחקים בסיסיים מאד (ממש בסיסיים, לפי דעתי אולי אפילו אפשר להתעלם מהשימוש הזה, רוב המחשבים יתאימו בקטע הזה). גודל מסך - שיהיה נוח לראות בו סרטים (כי יעדיפו לא לחבר לטלוויזיה). כונן קשיח - לפחות 250GB (עדיף יותר), אם כי תמיד היא יכולה לקנות כונן חיצוני. כעיקרון המחשב לא יצא מהבית אז זמן סוללה לא ממש עקרוני. שיהיה צורב DVD (זה לא סטנדרטי כבר?). חשובה האמינות. כמו כן כדאי (אם אפשרי) שהמחשב יהיה…

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מתכנן קנייה של מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעבודה שוטפת, מידי פעם משחקים ויחובר גם למערכת קולנוע ביתי מקצועית. המסך שאני קונה לו יהיה HannsG 28" Wide במחיר של כ-2500 ש"ח (מי שלא מכיר - יש דיון על זה בפורום מסכים). חשבתי ללכת על משהו בסגנון של: Intel Quad Q6600 \ Q9300 Gigabyte EP35C-DS3R OCZ DDR2 4GB (2X2GB) 800Mhz CL4 Innovision GeForce 9800GTX 512MB Samsung 320GB SATA2 16MB Cache Enermax Liberty 400W אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם, והצעות לשיפור. (רכיבים שכדאי להשקיע יותר/פחות) תודה רבה, תומר.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  20. ברצוני לקחת חלקים מהמחשבה הישן שלי ולבנות מחשב חדש שמיועד גם לעריכה והקלטת סאונד וגם להרצה סבירה/טובה של משחקים מדי פעם. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. אינני מעוניין ב OC בעתיד. חלקים שיש כבר ברשותי (ואשמח לדעת אם כדאי להשאיר אותם או להחליף גם אותם): קירור למעבד: Cooler Master hyper 212 הרדיסק: WD 250GB SATA מסך, צורב DVD וציוד היקפי (אני לא רואה טעם לא להמשיך להשתמש בהם..). ספק גנרי 600w של סאנשיין-קומה (ישראלי אני חושב) combo 20+4 pin 600W sata pci-6pin שקט יחסית עם מאוורר גדול (ball bearing) נשלט טמפ'. כרטיס קול חיצוני FireWire של Focusrite Saffire המפרט שחשבתי עליו: מעבד: intel core2 q9300 לוח אם: gigabyte x38 intel chipset (חשוב שיהיה firewire עם ציפסט של TI…

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by Discovery,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש. והרכבתי לבדי מפרט כל חלק וחלק נבחר עם חשיבה גדולה. (חוץ מהמסך שאני בודק עליו עוד). זה המפרט. PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel Core i7-6700K 4.0GHz Quad-Core Processor ($348.98 @ NCIX US) CPU Cooler: Corsair H110i GTX 104.7 CFM Liquid CPU Cooler ($92.99 @ NCIX US) Motherboard: Asus MAXIMUS VIII HERO ATX LGA1151 Motherboard ($219.99 @ Newegg) Memory: Corsair Dominator Platinum 16GB (2 x 8GB) DDR4-2400 Memory ($132.99 @ Newegg) Storage: Samsung 950 PRO 256GB M.2-2280 Solid State Drive ($181.99 @ Newegg) Storage: Western Digital BLACK SERIES 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Driv…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב עד 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) למשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. ללא ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כונן דיסקטים וכרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה למעבד אינטל וללוח אם תוצרת ג'יגבייט 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצ…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות נייד אני מתלבט בין דל (שאני מכיר את האחריות שלהם ולדעתי היא מצויינת) או לנובו שאין לי נסיון איתם ואני לא מכיר את האחריות שלהם. חוץ מזה אם למישהו יש חוות דעת על Lenovo IdeaPad S400??

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by oris,

סתם כך כאילו כלום, המחשב כיבה עצמו לדעת וסרב להדלק חזרה. לאחר טלטולי שיכנוע הוא נאות להניע אבל שקעי הUSB לא ממש זורמים איתו. רק עכבר אחד מכלאלה שניסיתי, הראה סימני חיים בכך שהדליק את הנורה אבל בשום אופן לא ניתן להפעיל כל אביזר USB. שאלותי: האם התופעה מוכרת? האם ניתן לתקן באופן עצמאי? האם השקעים נמצאים על לוח האם? חשבתי לאלתר עם מתאם USB ל PCMCIA (יש לי כזה לפייר וויר) אבל אין בחנויות הרגילות . אשמח לעזרה גם בעניין זה. תודה אורי

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by XpHunTeR1,

למשחקים, מוזיקה, גלישה באינטרנט .. לא עושה OC, צריך הרכבה. צריך שיהיה הכל, בתקציב של עד 5,500 ש''ח. כולל מסך LCD, מקלדת,עכבר, רמקולים... לא צריך צורב.. כל השאר אני משאיר לכם. תודה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.