עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ajl,

ובכן.. אחרי שבוצעה הזמנה (תחילת שבוע שעבר) למחשב inspiron 1520 נאמר לי היום! שהיבואן לא מייבא את המחשב הזה יותר!!? ולכן לא ניתן לספקו. והוצע לי אחרי שהסברתי להם (בעדינות את חוסר הרצינות) לקבל באותו מחיר (4630 ש"ח) את המחשב הבא ובתצורה הבאה Dell vostro 1500 מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250 2.0GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory מסך רחב 15.4 WXGA 1280 X 800 רזולוציה UltraSharp מסך מט ( לא מבריק ) דיסק קשיח 120GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GB כונן אופטי צורב DVD פנימי DVD+/-RW Dual Layer מערכת הפעלה Vista Primum תכונות נוספות מודם מובנה 56K1 V.92 כרטיס רשת אלחוטי W…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by speed42,

שלום לכולם, כרגע יש לי מחשב נייד עם 15.6 והוא מאוד נוח למשימות תכנות . אני שוקל לקנות מחשב חדש ומתלבט בין מסך 15.6 - 14 אינץ'. ההתללבטות היא נוחות מול ניידות . רציתי לשאול עד כמה נוח לתכנת עם מחשב 14 (בהנחה שלא מחברים אותו למסך ומקלדת נפרדים) ? מבחינת מקלדת וחלון עבודה קטן יותר?

• 3 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. Started by ofko,

שלום, מצאתי את המפרט הבא למחשב נייד באתר של למיר מחשבים ורציתי לדעת אם הוא טוב. המחיר שהם דורשים עליו הוא 4981 ש"ח. HP PAVILION INTEL CENTRINO 1.4GHZ ZE4907EA Screen : 15" TFT CPU : Intel Celeron M330 1.4GHz VGA : Integrated Intel Extreme Graphics2 Up To 64-MB Modem 56k LAN 10/100Mb HDD : 40Gb Main Memory : 256Mb DDR Optical Drive : DVD-CDRW Combo Drive Weight 3.30kg Battery : Lithium SYSTEM : WIN XP Home Edition, 1 YEAR LOCAL WARRANTY תודה עופר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gggilad13,

אני מחפש מפרט למשחקים ב4000 ש"ח אפשר לחרוג עד מקסימום 5000 אבל רצוי כמה שפחות... המפרט הוא ללא ציוד היקפי משום סוג (גם בלי מסך). כדאי אולי ללכת על NFORCE 4?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  5. מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM כמות: 1 - מחיר: ¤353 קירור למעבד: Zalman 9500 AT S775לא בטוח לגביו ... אולי יש למישהו המלצה למשהו טוב אבל זול יותר ??? כמות: 1 - מחיר: ¤250 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤533 מארז: Raidmax Sagitta + Window Black 2x120MM+1x80 LED FSP400W לא בטוח לגביו שמתי בגלל השילוב עם ספק כמות: 1 - מחיר: ¤464 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤230 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1308 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤159 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות …

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  6. אני לקראת שדרוג המשולש לוח אם/מעבד/זכרונות. חשבתי על האפשרויות הבאות: סוקט 1156 Core i7 860 GIGABYTE P55-UD3R 2X2GB Mushkin CL9 או סוקט 1366 Core i7 920 EX58-UD3R 3x2GB G.Skill שאר החלקים יהיו החלקים הישנים שלי שמפורטים בחלק הראשון של המפרט שלי. כרטיס מסך 4670, ספק 550V, דיסקשיח 640GB של WD. הצרכים הם בעיקר HTPC מקליט. אני מקליט כל הזמן תוכניות מהטלויזיה עם SAGETV (עם כרטיס לכידה יעודי. המעבד משוחרר מזה), וצופה בסרטים בו זמנית. כרגע המחשב לא עומד בזה (קיטועים), אבל אני מניח שהבעיה היא עם הדיסקשיח (בטיפול). מלבד זאת, אינני משחק משחקים, אלא מבצע מולטיטסקינג עצבני. תמיד הרבה תוכנות ברקע. הכי חשוב לי. השדרוג לא הכרחי ואולי תגידו שמה שיש לי מספיק, אך יש לי הזדמנ…

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6250. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3 וכל החדשים ושיריץ חלק על הכי גבוה ב-FULL HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 69 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by D.Apsentel,

מה עדיף לקנות? [table][tr][td] זה: מעבד: [/td][td] AMD X8 FX-8120 AM3+ (3.1GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1061 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-990XA-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪700 [/td][/tr][/table]או זה: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1095 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 EXTREME 4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪903 או שזה: [table][tr][td]מעבד:[/t][/t][/t][/t] [/td][td] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1095 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 PRO3-M - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪644 ה…

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם. ברשותי מחשב בן 4 שנים, וברצוני לשדרג אותו על מנת שיתאים למשחקים כבדים, כדוגמת GTA החדש. השימוש העיקרי שלי בו הוא צפייה בתכני HD, אבל מידי פעם גם משחקים. בעיקרון, עדיין לא החלטתי האם לשדרג את מה שקיים או לקנות חדש, בשביל זה בעצם אני פותח את הטראד על מנת לקבל ייעוץ ממכם. להלן המפרט שיש לי כרגע: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz ‎8 GB ראם לוח אם INTEL DP55WB כרטיס מסך 9800GT עם 1 GB ראם ספק כח OCZ 600W -- 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במיד…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות לפטופ 15״ לשימושים מאוד בסיסיים - יישומי אופיס וצפיה בסרטים. יש לי דרך חבר של חבר הנחה גדולה על מוצרי אסוס והוא המליץ לי לבחור דגם מסדרת x555. אין לי היכרות עם הסדרה הזאת (ולמעשה בכלל עם לפטופי אסוס) ואשמח לשמוע קצת דעות מבעלי ניסיון לפני שאני נכנס ממש לשאלות לגבי המפרט הרצוי. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. היי, אני רוצה להשקיע 2000 -2500 ש"ח בלשדרג את המחשב על ידי לקיחת הרכיבים הטובים ממנו ובניית מחשב חדש. חשוב לי להחליף מארז למארז שקט העיצוב הפיזי שלו פחות מטריד אותי. הייתי שמח אם המארז יהיה קל לניקוי וכן חשובות לי כניסות לחיבור אביזרים כדוגמת מצלמה דיגיטלית והארד דיסקים ניידים (אני חושב שזה USB2). השימוש יהיה לעיצוב גרפי בתוכנות פוטושופ ואילוסטריטור (אני מפעיל סטודיו לעיצוב גרפי מהבית). אני משחק את המשחקים החדשים אולם אינני מחפש את הביצועים המטורפים. אני רוצה שהמשחקים ירוצו, יראו טוב ולא יתקעו. אני לא עושה over cloacking. אין לי צורך בציוד הקפי. אני עובד על XP 32 חוקי ואין לי בעיה לשדרג לויסטה חוקית אם זה ישפר משהו. המפרט הקיים שלי הוא: מארז של איבורי עם ספק כח ez cool…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by zniibidl,

השימוש הוא להכל. סרטים משחקים ועבודה שוטפת. התקציב יכול להגיע עד 5500 ולא יותר. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. המחשב יריץ משחקים רוב הזמן.. מסך 22" ותקציב של 3.5K (למרות החריגה הזעומה...) מה אתם אומרים ? כדאי לשנות משהו ? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤849 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤465 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤298 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤275 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤801 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S485512D3 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200S X20 …

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by מאיהאבגי,

שלום, אני בת 15 ומתחילה ללמוד עם לפטופ בבית הספר, אני צריכה וורד שיכיל את כל הקבצים של בית הספר, ואינטרנט ומתלבטת בין שני מחשבים מה יותר חשוב בשביל הצרכים שלי, מהירות כונן קשיח או מהירות מעבד?, אני צריכה שהמחשב יעבוד מהר ולא ייתקע או יכבה פתאום. ואיזה לפטופ עדיף לצרכים שלי Asus VivoBook S451 R451LB-CA098H אסוס או Asus X455LD-WX032H אסוס, ההבדל ביניהם הוא מהירות הכונן הקשיח ומהירות המעבד עכשיו מי ביניהם יותר חשוב לי מהירות המעבד או מהירות הכונן הקשיח? תודה רבהה

15. שלום לכם, אני משנה את המחשב לדגם אחר של דל. אשמח לקבל חוו"ד על המחשב הנ"ל. האם הוא מומלץ? השימושים הם משרדיים / לימודיים (אופיס) ואינטרנט ללא משחקים. אם יש המלצות אחרות אז בבקשה שיהיו על מחשב במשקל דומה. בתודה, אימא של

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מפרט ב4.5k בעיקר לשימוש ביתי וקצת משחקים עם מסך וציוד הקפי

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  17. Started by ilaNNN,

אוקי החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש.. בעיקר למשחקים.. אני משחק במשחקים כמו WORLD OF WARCAFT ו HALF LIFE 2 אני יכול לשלם 5אלף שקלים -+ כולל מסך... שהמסך לא יהיה ממש יקר... לא צריך משהו ממש מיוחד ... ושלא יהיה LCD או משהו כזה... אני לא צריך עכבר ורמקולים... אני יכול לחרוג בעוד 500 שקל או משהו... העיקר שיהיה משהו טוב שיחזיק זמן שחכתי להוסיף שאני לא מתכוון לעשות OC או משהו כזה... אני לא מבין בזה ומעדיף לא להסתבך

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by shayh,

היי, אני מחפש כיסוי / נרתיק למחשב הנייד (בדגש על כיסוי ולא על תיק נשיאה). קשיח ועמיד למים. המטרה העיקרית שלי היא לשים את המחשב בתוך הכיסוי, בתוך תיק גב שיש בו גם בקבוק מים ולמנוע תאונות מצערות. המחשב הוא lenovo z50-70 בגודל 15.6" גר באיזור המרכז, מוכן להשקיע עד 400 ש"ח יש למישהו רעיון איפה ומה אפשר לקנות? שאלתי בכמה חנויות ואמרו לי שלא שמעו על משהו כזה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. אני רוצה לקנות את המחשב הזה השאלה שלי עם הוא יתמוך לי בכל המשחקים לשנים הבאות,אולי צריך לשפר משהו זה מחשב למשחקים אולי כדי 4 ליבות,כי אמרו משנה הבאה משחקים יתמכו רק ב4 ליבות? דרך אגב יש לי מסך 17 רגיל ואני לא עושה oc http://www.upit.ws/uploads/0111e7e61cd7a.JPG

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. אני יודע שאני חורג מן הכללים בפורום, אבל מה שאני מנסה לעשות איננו לקנות מחשב מורכב אלא משהו אחר. ובכן כך. אני רוצה מערכת אשר אוכל להריץ עליה קוד ניסויי/מחקרי ב-OpenCL וב-CUDA: על ה-CPU ועל כרטיסי GPU שונים. לגבי ה-GPU'ים - אני לא מבקש המלצות. אני מתכוון לקנות כמה, וגם להחליף מפעם בפעם, או לקנות יותר מאחד מאותו סוג לצורך עבודה עם שנים במקביל וכולי. לגבי יתר המכונה, יש לי בעיה של שיקולים סותרים: מצד אחד, הייתי שמח להשתמש בחומרה יחסית עדכנית, עם כל מיני תכונות נחמדות ומעניינות עבורי (כמו: לוח כפול-שקעים, עבודה עם PCIe 3.0, ליבות רבות); מצד שני, אני צריך מכונה שתהיה די זולה, כך שאוכל לחדש את המכונה בעוד זמן כלשהוא - שנה, שנה וחצי, שנתיים - כשיהיה ממש חסר לי משהו, והכיס שלי לא…

21. Started by GTX,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך רק אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי דגש על אופציה לגרפיקה ועריכת סרטים ברמה חובבנית-מקצועית. (כמובן עבודה משרדית, אופיס, אינטרנט, תמונות סרטים, קבצים וכאלה..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרמייר, אילוסטרייטור אינדיזיין וכו' שימוש בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאיל…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אהלן חבר'ה, בשעה טובה ועזרה בפורומים השונים כאן ניסיתי לבנות מפרט למחשב החדש שלי שמטרתו תהיה בעיקר משחקים כבדים. אני לא מתכנן OC, המפרט ללא מסך שאותו אני מתכנן לקנות בנפרד בהמשך. אני צריך בבקשה את דעתכם, הערות והארות על המפרט. חשוב לי להדגיש שיש לי העדפה לכרטיס מסך והמעבד שציינתי כאן, תודה! ~~~~~~ מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1304 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤484 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤732 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤44 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤341 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: …

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by ^NAOR^,

איזה כרטיס מסך נחשב יותר טוב רדאון 3470 או nVIDIA GeForce 9200?? ואיזה מחשב יותר טוב? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6984&perur=2&t=1&c=339 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2355 אני מתלבט מאוד בין שניהם

24. Started by GazzA,

שימוש בתאכלס לחדר קולנוע עם פלזמה ומערכת טובה... לסרטים... לוח- asus p5ad2 delux ch- 915 מעבד- intel p4 socket 915 3.0GHZ זכרון- kingston kvr533d2n4 ddr2 דיסק קשיח- wd\maxtor 160GB 7200 8MB כ.מסך- asus eax600xt128 HTVD DVD x16 retail מקלדת + עכבר אלחוטיים microsoft כונן 1.44 מארז + ספק 480W ג'נרי סה"כ 6000 פלוס מינוס

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן, אני שוקל לקנות מחשב נייד ע"מ להריץ משחקים (אני לא קונה מחשב שולחן כי אני עובר למגורים בטכניון, ואני לא אסחב לשם עם מחשב.) הדרישה העיקרית היא שהוא יעמוד בדרישות האלו Windows® System 2000/XP OS: Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz 1024 MB RAM 64 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce FX 5700 class card or above Broadband Internet connection Two-button scroll-wheel mouse (למי שתוהה, זה הדרישות של world of warcraft ) המחשב שחשבתי עליו הוא זה http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=161 השאלה אם המחשב יעמוד בדרישות המינימום? תודה! (אם זה אמור להיות בפורום אחר בבקשה להעביר)

• 4 תגובות
    • 877 צפיות

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.